door Keulen in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 2
  • 503x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom willen Palestijnen graag Israëlisch staatsburger zijn?

5
1 Sterke

@1 ,
Misschien willen wel heel veel moslims daar in de regio Israëlisch staatsburger zijn maar durven ze dat niet openlijk uiten op straffe van het verlies van hun kop.

3
2 fin.demeer

@1

Als je in de staat Israel leeft is het reuze handig om Israelisch staatsburger te zijn. Statenloos zijn heeft nogal wat consequenties. Volgens de rechten van de mens mag je iemand ook niet zomaar statenloos maken. Ach, Israel heeft niets met verdragen en internationaal recht, het doet en pakt wat het wil.

17
3 Hendrianus

De ongeciviliseerde zwervende en militante Bedoeïnen hebben vele vuile klusjes opgeknapt voor de Israëliërs en zijn daarvoor dik beloond......maar ze zijn nog lang geen staatsburgers!

4
4 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

5 Uit Den Haag

Het zoveelste bewijs dat Israël ècht een racistische Apartheidsstaat is geworden. question

15
6 Uit Den Haag

@2 Dat het voor een arabier in Israel beter vertoeven is dan in welk arabisch land dan ook, dan begrijpen ook de arabieren nog wel:

Israëlische Arabieren willen niet in Palestijnse staat wonen
https://likud.nl/2014/01/israelische-arabieren-willen-niet-in-palestijnse-staat-wonen/

Arabieren willen liever Israeli zijn dan Palestijn
https://likud.nl/2011/01/arabieren-willen-liever-israeli-zijn-dan-palestijn-oost-jeruzalem-nederzetting/

The Hell of Israel Is Better than the Paradise of Arafat"
http://www.danielpipes.org/2534/the-hell-of-israel-is-better-than-the-paradise-of-arafat

4
7 Roepende in de Woestijn

Apartheid dus, het zoveelste voorbeeld....

Misschien voor de grap tienduizenden mensen in Europa een brief sturen dat we ze abusievelijk staatsburgerschap hebben toegekend. Kiezen we gewoon wat van de meest rechtse brulkeppels en pijpekrullen die mist niemand... Kijken wat de reactie van Israël is..

Zetten we in de brief dat hun staatsburgerschap werd ingetrokken vanwege in het verleden gemaakte fouten bij de toekenning ervan aan hun (groot)ouders.....Wat goed voor de gans is....

7
8 Dian

@7 Vraag diezelfde arabieren eens wat ze vinden van de bezetting....

5
9 Dian

@9 Alles op die Palestina-website is van A tot Z verdraaid of gelogen.

7
10 Dune

@4
Maar ze hebben na verlies van hun Israëlisch staatsburgerschap toch automatisch recht op de 'palestijnse'?

Of bestaat het staatsburgerschap van die 'palestijnse staat' internationaal eigenlijk niet.
En is het bezit ervan inhoudsloos.
Dan is een 'palestijns paspoort' als reis- en identiteitsdocument totaal niets waard.
Maar dan hebben ze hen die zich als 'palestijnen' beschouwen, effectief gezien enkel statenloosheid te bieden.


Als het zo zit, ja dan is ontneming van de israëlische nationaliteit in strijd zijn met internationale wetgeving.

2
11 tegenzinnig

@1
Omdat dat juridisch het enige bestaansrecht is dat ze hebben.

1
12 manpower

@12 Ze willen graag Israelisch staatsburger zijn omdat ze weten dat het leven onder de zoveelste corrupte arabische dictator de hel op aarde is.

In Israel hebben arabieren meer rechten, meer vrijheden, meer geld, betere sociale voorzieningen, betere gezondheidszorg, dan waar ook in Arabië.

3
13 Roepende in de Woestijn

@8 Als een bepaalde groep mensen, bijvoorbeeld, ik noem maar even iets, arabische moslims, er op uit zijn om jou en je hele familie en je hele land uit te moorden, dan ben je geestelijk gestoord of levensmoe als je die niet op een aparte manier gaat behandelen.

In Europa doen ze dat natuurlijk niet, daar zijn ze politiek correct, en de gewone burger betaalt daarvoor met zijn leven. Of hij wordt volledig de prak in gereden/gestoken/geschoten, of wat dan ook.

Ik denk dat het toch slimmer is om niet politiek correct te zijn.

Maar wie ben ik?

https://tinyurl.com/73-kill-Jews

5
14 Roepende in de Woestijn

@9 Er is geen bezetting:

Bezetting is een internationaal recht term verwijst naar buitenlandse aanwezigheid op het grondgebied van een andere staat. Omdat het gebied voor de Jordaanse bezetting geen erkende soeverein had, en de Jordaanse bezetting niet als legaal is erkend, geldt de huidige Israëlische aanwezigheid ook niet als bezetting. Van wie bezetten zij dan immers land? Nooit heeft een rechtsinstrument bepaald dat de “palestijnen” soevereiniteit bezitten of dat de gebieden aan hen behoren! Er was nooit een niet-Joodse Soevereine staat in het grondgebied was wat nu Israël is. Maar volgens de San Remo Resolutie, het primaire constitutionele document is het grondgebied onder het Internationale Recht van de Staat Israël. Dit is inclusief Judea en Samaria en Gaza.

6
15 Roepende in de Woestijn

@3 : Ze worden helemaal niet statenloos, immers in welk islamitisch land je ook geboren bent, je krijgt daar een paspoort van en kunt de nationaliteit niet meer kwijtraken. Sterker nog, je kinderen krijgen die nationaliteit en dat paspoort ook, terwijl je daar helemaal niet woont, zodra je aangifte doet van de geboorte bij het consulaat of op vakantie in dat land.

Dus statenloos? Was het maar waar. Als wij hieor zich misdragende allochtonen statenloos konden maken na zware criminaliteit door ze het NL staatsburgerschap af te pakken, zouden ze zich wel gedragen. In plaats daarvan kunnen ze hier de beest uithangen en zodra ze de grond te heet onder de voeten wordt, een tijdje daar gaan bivakkeren en genieten van het daarheen gestuurde geld, dat ze met criminaliteit en uitkeringen bij elkaar hebben verzameld. Dat schrikt dus in het geheel niet af, omdat ze gewoon kunnen weglopen voor de consequenties van hun daden, en Nederlanders voor de rechter worden gesleept als ze zich met succes tegen ze verdedigen.

6
16 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

17 radicalenradar

@15 stuur je bericht naar de VN - deze noemt het officieel de bezette gebieden.

7
18 radicalenradar

Als je in Nederland fraudeert bij de procedure om Nederlander te worden (valse verklaring afleggen, bedrog plegen of belangrijke feiten verzwijgen), wordt het Nederlanderschap ingetrokken. In dat geval word je staatloos als je je oorspronkelijke nationaliteit niet meer hebt.

Of je gedurende je verblijf in Nederland belastingen hebt betaald of je stemrecht hebt uitgeoefend, is niet relevant. De Palestijnse bedoeïen hebben decennia lang de kans gehad om e.e.a. alsnog goed te regelen. Wat dat betreft wijkt Israël dus niet af van de internationale rechtsregels. Het artikel is derhalve tendentieus, maar dat zijn we wel gewend van The Rights Forum.

3
19 Belazerd

@17 het klopt wel degelijk, Turkije en Marokko leveren geen staatsburgers uit.
Dubbelpaspoorttuig maakt daar handig gebruik van

3
20 chouffleur

@18 Ja maar die zijn gek.

5
21 Roepende in de Woestijn

@19 . Artikel niet gelezen blijkbaar?
"dat de Israëlische autoriteiten al jaren op de hoogte zijn van de misstand.
In december 2015 werd het ministerie van Binnenlandse Zaken er door zijn eigen juridisch adviseur op gewezen dat het gevoerde beleid onwettig is.
Het ministerie is alleen gerechtigd tot intrekking van iemands staatsburgerschap indien dat werd verkregen op basis van onjuiste informatie; na toekenning heeft de staat drie jaar om eventuele misstanden aan te tonen.
In alle andere omstandigheden is alleen een rechter bevoegd tot het intrekken van staatsburgerschap."

5
22 tsja

@10 Zoals wat? Was jij niet fan van xander en pauwnieuws vind je het goed dat ik alles wat je zegt met een korreltje zout neem?


@15 Ja joh? Is dat zo? Dan kan je eenvoudig 3 landen noemen die de nederzettingen niet als illegaal bestempelen, en die niet spreken van bezetting....

@16 Deze mensen zijn in Israël geboren hun grootouders waren al Israëlisch staatsburger..

4
23 Dian

@21 Dus de VS, Europa, heel Azie en Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal gek? Alle 200+ landen...

4
24 Dian

@19

De Bedoeïenen hadden het goed moeten regelen? Niet te geloven. Je trekt al eeuwen in dat gebied rond. Er komen zionisten die er met geweld een land stichten en je rechten aanvallen en dan moet het slachtoffer de boel goed regelen? Weet je wat er goed geregeld is? Het blinde oog van de wereld sinds zionisten bepaalden dat Palestina het thuisland voor het Joodse volk zou worden. Dat was op het eerste zionistische congres ergens rond 1890.

De propaganda van de staat Israel is ook uitstekend geregeld, je bent er het levende bewijs van.
Vertel mij, wàt hadden de Bedoeïenen moeten regelen? Vraag eens aan de Joodse inwoners van Israel sinds wanneer zij of hun ouders in Israel wonen.

En de wereld kijkt weer eens toe als Israel de rechten voor de mens schend door hen statenloos te maken. Wordt toch eens wakker. Laat toch eens tanden zien i.p.v. dat meel in de mond.

11
25 Hendrianus

@16

Je snapt er niets van. En wat betreft Nederlanders met een dubbele nationaliteit. Is niet onlangs iemand de Nederlandse nationaliteit afgepakt en kon dat dankzij het feit dat deze een dubbele nationaliteit had?

10
26 Hendrianus

@22 Nee hoor. Het staatsburgerschap is ten onrechte verleend. Daardoor verlies je het staatsburgerschap automatisch. Je kunt het verlies wel via de rechter aanvechten. In dat geval moet de staat binnen drie jaar aantonen dat e.e.a. terecht is geweest.

Zoals in het artikel te lezen is heeft de minister van Binnenlandse Zaken bepleit dat er een "versnelde procedure" komt die het staatsburgerschap terugbezorgd zonder onnodige last te berokkenen.

Een hoop geschreeuw om niets om maar in de slachtofferrol te kruipen. Websites zoals The Rights Forum wakkeren dat vrolijk aan.

3
27 Belazerd

En niemand ziet dat dit een onderdeel is van het grotere plan om de Bedoeinen uit hun 'illegale' dorpen te krijgen en samen te drijven in een paar door Israel bepaalde steden. Dat gaat natuurlijk vele malen gemakkelijker met een statenloze die een verblijfsvergunning krijgt dan met een Israelische staatsburger. Israel is alle schaamte reeds lang voorbij.

In de Negev zijn een aantal grote militaire complexen gepland naast wat high-tech centers. De mensen die daar gaan werken, meest Joden, hebben leefruimte nodig.

13
28 Hendrianus

@27

"Het staatsburgerschap is ten onrechte verleend."

Daar moet eerst een rechter over oordelen, is niet gebeurd. Lees het artikel toch eens.

12
29 Hendrianus

@25 +++.
@28 . Ik zie het grotere plan wel hoor. Daar vormt dit gedoe met de Bedoeinen maar een klein onderdeel van.

6
30 tsja

@29 "Daar moet eerst een rechter over oordelen, is niet gebeurd. Lees het artikel toch eens".

Bij een bestuursrechtelijke procedure oordeelt de rechter pas wanneer de benadeelde partij bezwaar heeft aangetekend tegen de beslissing van een bestuursorgaan. In dit geval heeft het bestuursorgaan beslist dat het staatsburgerschap ten onrechte is verleend. Wanneer de betreffende bedoeïnen menen dat zij toch recht hebben op dat staatsburgerschap, kunnen ze dus naar rechter stappen. Verstandiger is om gewoon even de versnelde procedure af te wachten die de minister van BiZa heeft bepleit. Mocht dat onverhoopt toch niet doorgaan, dan is een gang naar de rechter altijd nog mogelijk.

2
31 Belazerd

@31

Nee, een rechter had over het ontnemen van het staatsburgerschap moeten oordelen.

Uit het artikel,

" Uit het onderzoek van Haaretz blijkt dat de Israëlische autoriteiten al jaren op de hoogte zijn van de misstand. In december 2015 werd het ministerie van Binnenlandse Zaken er door zijn eigen juridisch adviseur op gewezen dat het gevoerde beleid onwettig is. Het ministerie is alleen gerechtigd tot intrekking van iemands staatsburgerschap indien dat werd verkregen op basis van onjuiste informatie; na toekenning heeft de staat drie jaar om eventuele misstanden aan te tonen. In alle andere omstandigheden is alleen een rechter bevoegd tot het intrekken van staatsburgerschap."

9
32 Hendrianus

[Palestijnse bedoeïenen verliezen op grote schaal hun Israëlische staatsburgerschap]

We zullen ze missen.

2
33 Prediker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Opnieuw probleem met Boeing-vliegtuig: noodglijbaan komt los vlak na vertrek uit New York

Ligt dit aan Boeing of aan het beroerde grondpersoneel van de betreffende luchtvaartmaatschappijen? ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Biscanna
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@15 Gevalletje inteelt. Gelukkig is het een uitstervend ras....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@77 Dat migratie gedoe moet stoppen, zonder meer. De anti migratie partijen rukken wel hard op. Een kwestie van tijd waarschijnlijk voordat ze d...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@14 Dat maakt verder niet uit dat het niet tijdens de kranslegging stil is. Het publiek staat daar dan al wel. En doorgaans zijn zij al wel st...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Geen evenwichtige berichtgeving: Slowakije heft de publieke omroep op - Dissident.one

@1 200 miljoen minder voor de NPO is toch al een stapje in de goede richting. 🤗...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

rebo
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@76 "Nu zijn de wc s op uni s netter dan die van een hilton."Dat kun je anders niet zeggen van de wc 's op de AZC 's. 😂 ...

6 minuten geleden geplaatst door rebo

Zie Hier
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Valt op dat alle linkse iudioten bijna sprekend op elkaar lijken!Net of ze van een mesthoop komen!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Sarcoff
Geen evenwichtige berichtgeving: Slowakije heft de publieke omroep op - Dissident.one

Zouden ze hier ook moeten doen....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@75 Klopt, mensen zonder principes, die alleen kiezen voor de macht.Mja... dat soort figuren zijn ook de baas in Rusland en China.Vroege...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

GreyB
Klokkenluider in ziekenhuis: artsen euthanaseren gevaccineerden vanwege ‘gruwelijke’ bijwerkingen - Dissident.one

Ze worden met de dag gestoorder, die wappies.....

17 minuten geleden geplaatst door GreyB

NK. App
Cumswallow VideosDownload Video Bokep IndonesiaMom SonincestIt's To Big PornChaturbatySkaden11Cheating Wife Sexy VideoNataliewonderLena And Jason LuvSophia Burns Charlie FordeHomemade PorBangalixx300mium-951Maduras FolladasTara HollidayRandi Ki Chudai Ki KahaniGay Brazilians PornLeery Women21sextremHindi Heroine SexBeuatiful VaginasTrio SexualDominika ChybovaPorn DressupCollege Lovers SexHot First Night VideosTerushka VenKristina Allen NudeAva SparkxxxAimee CaimbridgeXxx SelfiesSalma Hyek PornPornhentai.gamesClasical Pornسكسي بورنوZelda Wolf HentaiLesbian Videos PoFat Gitl PornPo Rno MatureXev Bellringer SisterLesbian Porn HitTs Gracie JaneSarah Hyland TittiesDesi X Videos MmsBhumika Sex Videos TeluguSaggy MilfSherri Moon Zombie NakedPenny Barber PervmomSalman Khan Sexy VideoSaudi Arabia PornAmerica Ki Bf VideoFucking Best Friends MomBlack Nude GirlsP.ornReal_rencontrePorn Video IndonesiaIndian Sex Movie HotReality Mom PornJeniferplayReddit BdsmgwHqs HentaiKenzie Reeves GifsXnxxvideohdSara Jay Full VideoXxx Com Video DownloadReena Sky VideosJapanese Office XxxCandid AsscrackIndia Busty PornXfreehd.clmVideos Pornos Gratis En HdPorno Francais HdTyga PornhubBombasseTyga NudesXxx Sexy Indian VideoBangbros Hd PornPorn Gull HdCherish Ley Richard MannHard Body PornPornos PortuguêsXideoHot Indian Girl MmsViolet Myers BbcPing SexTarzan Gay PornKatie Mcgrath SexyMulherespeladasvupWww.erome.comX.vidXccxxxKylei EllishVideos De Colegialas PornosBengali Blue VideoPilladas De TorbeKing Size JuggsPorninPornvideo FinderPhotoaconHentai Quadrinhos De SexoPranitha Subhash XxxMassage Room XxxHot Mom BigtitsJapanase Wife PornSfmcomoileStep Family XnxxAnniversary SexAsian Bus GropePo R N Tu B EMomsexpornXn VedioHot Moms In PornMami Giany PornTrippie Bri 2 VaginasApepornRobox PornPornoo MangaCoqnu SimilaireNala Ray Porn性愛交HotwifegifTaylor Swift Nude FakesCharlotteniyaBlonde BondageVillagegirlsexFull Hd ChudachudiSexwithmotherMadres Follan HijosCoomeet LegitKreamu Tracer PornSkinng PornHot Lantina PornLindameiKorra Del FioNaughty America Hot Sex VideosAmma Son Sex StoriesMelonie HicksSister Seduce BrotherAj Applegate PregnantSquirters GifsCameraprive Ao VivoJeri Tyan NudeSexy Film HdPorn Romantic HdSunny Leone Ka Sex Video HdKannada Aunty RomancePool Party PornBf Sexy LiveRipped Leggings PornAmator Por