door Havermout in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 3
  • 495x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dst is maar eventjes. Talent word altijd aangetrokken voor de juiste prijs. Niet druk om maken, komt weer goed.

8
1 Freabraham@gmail.com

Who cares?

5
2 chouffleur

De parasieten zijn de eerste die af zullen vallen.

1
3 upanddown

''Volgens de Nederlandse ambassade wonen er tussen de 100.000 en 150.000 Nederlanders in het Verenigd Koninkrijk. De ambassade denkt dat er meer duidelijkheid komt nadat waarschijnlijk eind maart de artikel 50 procedure om uit de EU te stappen is gestart door de Britse overheid. Dan beginnen de onderhandelingen.

Daar maakt Monique Hawkins zich nu juist zo’n zorgen over. Dat de EU-migranten onderhandelingswaar worden bij die onderhandelingen. Migratie vanuit andere EU-landen (met name Oost-Europese landen) naar het Verenigd Koninkrijk was een van de belangrijke thema’s in het Brexit-debat.''

http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-items/72427/onzekerheid_onder_nederlanders_in_engeland

1
4 iedereen heeft recht op mijn mening

Lekker volhouden in het mantra dat de EU verlaten niet slim is. Op basis van wat dan? Ik zie nergens antwoorden, maar slechts emoties.

8
5 Al

Hoop nieuwe banen voor de echte Britten..

7
6 chouffleur

@5 Omdat je er niks mee bereikt. Landen als het VK en Nederland zijn handelslanden. Ze voeren voornamelijk veel handel met andere EU landen. Dus als je uit se EU stapt, dan zal je handelsverdragen met de EU moet sluiten. Die zijn niet gratis. Je betaald dan per hoofd van de bevolking ongeveer evenveel als wat je nu reeds aan de EU betaald. Dat zie je wel aan Noorwegen en Zwitserland. Daarnaast ben je vaak ook verplicht om je te houden aan EU wetten en regels, ook dat zie je in Noorwegen en Zwitserland. Je mag dus wel betalen, moet je aan dezelfde regels houden, maar hebt geen zeggenschap meer. Waar zie jij voordelen van een exit?

4
7 Rare Rakker

@6 vooral banen die zij niet willen doen, succes

10
8 radicalenradar

@5 Tja zeuren om antwoorden en als ze komen, dan reageer je niet meer op dit draadje maar wel op andere..... Logisch dat je dan nooit antwoorden ziet :S

2
9 Rare Rakker

Het gaat al lang niet alleen om banen, banken in zuid Europa zullen een bodemloze kuil blijken. Denken jullie nu echt dat een Europese Unie opgericht is om burgers te laten profiteren?

9
10 Al

@10 innovatie, nieuwe bedrijven zullen minder snel opgericht worden in de UK, jong talent trekt weg en wat overblijft is de grijze middelmaat.

4
11 Moien

Innovatie lijkt een toverwoord als je bankrekening leeg geplunderd zal worden door techneuten. De vermogens transfer unie is een feit.

6
12 Al

@9
Ik zie geen antwoorden, slechts emoties.

4
13 Al

Innovaties die in de toekomst het VK zullen overslaan yeah richt op basis van wat dan?

5
14 Al

@13 Het zijn geen emoties, het zijn feiten. Is dat zo moeilijk om te herkennen? :S

4
15 Rare Rakker

Waar moet ik feiten zien?

4
16 Al

Vertel mij dan waar ik feiten moet zien, behalve een vage belofte dat innovatie het VK zal missen? Oh ja vermoedens waar op gebaseerd dan?

4
17 Al

@16 Het zijn feiten hoe het nu geregeld is tussen de EU en Noorwegen/Zwitserland. Het zijn feiten dat we handelsverdragen nodig hebben. Het zijn feiten dat je moet betalen voor handelsverdragen etc

2
18 Rare Rakker

@12
Wat klets je nu?
Het VK heeft nog gewoon de Pond en hiermee een eigen monetair beleid!
Niets vermogenstransfer dus.

2
19 Realisme graag!

@17 bedrijven trekken weg, kenniswerkers trekken weg. Pond is minder waard. Jij denkt dat dat geen gevolgen heeft,?

5
20 Utrecht_83

Dat vage gelul is nergens op gebaseerd hoor. Persoonlijk denk ik te weten dat het VK in de toekomst geen bijdrage hoeft te verlenen aan falende economiën in het zuiden. Dat zal een gruwelijk verschil gaan maken, mark my words.

8
21 Al

Op een onbewoond eiheiheiland...

Maar goed... was dát niet juist de opzet dat het er, ehhhhh... zeg maar minder "druk" zou worden?

0
22 Congo

@21 Hoezo nergens op gebaseerd?!?! Lees je überhaupt wel?!?! Kijk even naar hoe de EU met Noorwegen en Zwitserland om gaat. Landen die geen lid van de EU zijn maar we handelsverdragen met de EU hebben gesloten. Zij betalen per hoofd van en bevolking evenveel als het VK nu in de EU. Noorwegen en Zwitserland moeten zich in veel gevallen ook houden aan EU regels en wetten. En durf jij te beweren dat ik mijn mening nergens op baseer?!?!?

4
23 Rare Rakker

@21 Jij vindt dat ik vaag lul en nergens op basseer. Waar basseer jij jouw vage onderbuik geluk dan op? Ik kom met feiten en argumenten. Jij bent de enige die hier enkel met (onderbuik)emoties komt..... jammer

3
24 Rare Rakker

voordat we 1 groot geheel werden ging het toch ook goed,en nu doen ze voor komen alsof het de slechtste beslissing is geweest die het vk ooit gemaakt heeft,wat overigens nog maar eerst moet blijken.
ik vind persoonlijk dat het onder de EEG een stuk ontspanner toe ging dan nu .

2
25 ongelovenloos

@25 Maar met een exit ga je niet terug naar de EEG. Daarom kan je situatie in tijdens de EEG ook niet vergelijken met de situatie na een exit. Dat zijn twee compleet verschillende zaken.

3
26 Rare Rakker

@24
Het lijkt mij dus een peuleschil voor jou om met data te komen waarom ik ik alleen maar onderbuik gevoelens ventileer. De ECB heeft de rente naar nul gemanipuleerd om het zuiden van Europa te helpen. Draghi pompt 80 miljard per maand in de markt, hoewel zijn mandaat dat uitdrukkelijk niet toestaat. Help mij dan om in te zien dat ik onderbuik gevoelens heb? PLEASE

4
27 Al

@21
Ik weet niet of je het meegekregen hebt, maar de uittocht van banken, verzekeraars, investeerders en andere financiële instellingen zijn nu al goed voor een totaal van 12% van het Britse BNP.. ..

En dat is alleen nog maar de Londense city.....

De Brexit gaat een enorme economische holschop worden voor de Britten. En die arme drommels die vastzitten op dat eiland zijn niet te benijden straks.

3
28 Janzzen

@27 Ho wacht even, je begint nu van onderwerp te veranderen! Daar trap ik niet in. We hadden het over de situatie waarin Engeland komt na een exit. Kom jij eens met feiten waaruit zou blijken dat het met het VK na een exit anders zou gaan dan met Noorwegen en Zwitserland. Ook zou de status van het VK dan gelijk zijn aan die van Noorwegen en Zwitserland.....

3
29 Rare Rakker

@28
Ja nu, maar dat zou net zo goed een tijdelijk fenomeen kunnen zijn, indien blijkt dat de landen die verbonden zijn aan de EU genaaid zijn. Wat ik namelijk geloof.

3
30 Al

@30

Iets met hoofd en zand......



Slaap lekker.

3
31 Janzzen

@30 Hahahaha jij gelooft iets..... En mensen die dat onderbouwd met feiten en argumenten, tegenspreken die kramen nergens op gebaseerd gelul uit? :S

Je bent nu niet meer echt serieus te nemen...

3
32 Rare Rakker

Geweldig ik zie nergens argumenten

3
33 Al

@33 Zucht.... Je wil ze niet zien volgens mij. De EU zal het VK echt niet anders behandelen dan Noorwegen en Zwitserland. En als jij denkt van wel, kom eens met echte feiten en argumenten waarom je dat denkt.

3
34 Rare Rakker

@1
"Talent word altijd aangetrokken voor de juiste prijs"
Welke prijs?
Voor expats wordt VK minder interessant
Dus zullen ze meer vragen, ook alomdat waarde van pond daalt
Zo ik zeker eisen om in euro's te worden uitbetaald

En begin niet met meer werk voor mensen uit VK
Want waarom zijn er nu dan zoveel expats in Londen?

Zelfde geldt voor laag geschoolde arbeid, wat nu veel oost europeanen doen
Ook voor hen wordt VK minder interessant
En wie gaat dan de aardbeien plukken?
Werkeloosheid is nu al zeer laag in VK

Dus zal VK meer moeten gaan importeren
En met een dalende pond en geen onderdeel meer van EU zijn gaat dat de bevolking van VK meer kosten, een stijgende inflatie

Gezien bovenstaande is het voordeel van niet meer asielzoekers opnemen die de EU binnenkomen niet bepaald opwegen tegen stijgende prijzen

1
35 LGK

@33 Volgens mij is mijn @7 erg duidelijk en onderbouwd. Jouw onderbouwing komt niet verder dan "denk ik te weten" in @21 en "wat ik namelijk geloof" in @30

1
36 Rare Rakker

@32
Kom dan met die feiten?

3
37 Al

@36
Handel met andere EU landen? Waarom is dat dan profijtelijk, behalve die zwanenzang van Timmerfrans?

3
38 Al

@37 Lees @7

1
39 Rare Rakker

@38 Ach ja het VK kan prima zonder de handel met EU landen....... :S

Kom nou zelf eens met feiten en argumenten. Je zeurt alleen maar en vraagt alleen maar naar de bekende weg

1
40 Rare Rakker

@38
"Handel met andere EU landen? Waarom is dat dan profijtelijk,"

EU heeft zo'n 500mln inwoners die een hoog inkomen hebben en de EU ligt naast VK

Afrika heeft 1,2 mld inwoners, maar laag inkomen en 5000km zuidelijker

Waar zou een fabrikant uit VK meeste kans zien voor afzet?

2
41 LGK

@40
De wereld houdt kennelijk op bij de grens van de EU?
Feiten zijn er overvloedig om mijn dwalingen te doen inzien. Of niet dan?

3
42 Al

Kom dan met die feiten? Minnetjes werken niet zo op mijn radar.

3
43 Al

@43 Kom eens met een inhoudelijk, met feiten en argumenten, onderbouwde reactie op @7 . Dan kunnen we verder praten. Want inhoudelijk en onderbouwd ben je nu totaal niet. Je stelt enkel vragen.....

1
44 Rare Rakker

@42 feit is dat over een paar weken de pond een euro is en dat de engelsen nauwelijk iets produceren waar de wereld echt op zitten te wachten. Feit is dat talent wegloopt. Feit is dat de engelse regering alleen kan concureren door de de vennootschapsbelasting drastisch te verlagen en het verschil in inkomsten mag de bevolking op gaan hoesten.

1
45 Moien

@43 Feiten: Bedrijven, instellingen en getalenteerde werknemers verlaten Engeland en de pond is aan het kelderen waardoor ze steeds duurder moeten inkopen.
Wat klopt daar volgens jou niet aan.

0
46 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Downside Of Townhttps://www.youtube.com/watch?v=r5BZAsFoA8U...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@40 "Geeft wel aan hoe diep de Oekrainse liefde voor Rusland zit." Door de ruSSen stierven in de jaren 30 miljoenen Oekraïners een v...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Demasiado Corazonhttps://www.youtube.com/watch?v=KT1m6kEsR1E...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Carmelitahttps://www.youtube.com/watch?v=suyt0jQJH_U...

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Annie Lennox - Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=HG7I4oniOyA...

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Norther No Way Backhttps://www.youtube.com/watch?v=SNKLDOAXJfA...

7 minuten geleden geplaatst door Olivia

Vageali6888
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Ik snap ze welJammer dat het net zo sluit en burgers uitgeknepen worden.....

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Olivia
Muziekdraadje

I'm Gonna Tear Your Playhouse Downhttps://www.youtube.com/watch?v=XaGLjQqqdsY...

9 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

@3072Er zijn hier reageerders die lezen sneller dan gemiddeld . die plaatsen 2 reacties per minuut . Ieders eigen talent ....

11 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

@3072 👍...

14 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
CalendarauditionsReddit HotmomsBlack Squrting PornHentai CosplayVintge Porn VideosJane Wilde AnalJapas NuasMargot Robbie Wolf Of Wall Street Nude SceneBanging HerIndian Desi Sex ScandalGloryhole CumMaralyn Chambers PornPornohub Free DownloadHard Nipples PornLittle Perky TittiesPorneggStuffing Belly PornDirtydirectorBanshee Sex ScenesBeurettevideoLucky Starr PornstarNudography.comOver40handjobsBinky BeazTiffany StarJennifer Lawrence Porno VideoNude Actresses Of BollywoodMother Less PornReal Mom BlowjobMakitsu HappeninMast Sex VideosCherry HildonBhosdi WalaAnal PornxxxMission Style PornDfbnetworkSpying In Changing RoomLieudedragueSkipthegames Columbus GaBig Tits WrestlingSun XvideoMaimy PornGiselle Montes VideosPorn TodoElephantlist ComPublic Sex PornPoen GayExxoticaAlexis AfamsGlove PornSonam Kapoor BoobsSuperstarxxxBdsm PronTen SexSeal PornCherie Deville PeggingPorn Chat RoomSeujecaDani Valentina Porn610stella PussyIndian 3d Pornüvey Anne PornosuBengali Randi SexFacesitting SquirtDuda PornBog Floppy TitsGay Tattooed PornBiggboobsNude Sex GamesIncestious MoviesStares NuesBlog.cornoMommy AssfuckAsian Onlyfans LeakedPornos ViejasFrance Blue FilmHot Nude PornstarsHindi Sex Village VideoTarzan X PornVideo Del ZarcoJapanese Wife Forced Sex VideosTeencollege PornMr Deep FakrJeux Pornos AndroidDesi Randi PornVillage Porn IndianSophie Dee Full VideosSexy Blue Sexy Blue Sexy Blue Sexy BlueLife Selector PornSexmex Full FreeWannonveVivasttertGrupos De Telegram De PutariaHitomi La EnglishCarlacuteEmily Elizabeth OnlyfansMet Art ModelsXesy VideoIndian Girl Porn Video HdFamily Wank ComCarol PenelopeXxx HatFirst Time DeflorationSex At RestaurantSexually BrokwnStripcharSex Memes For Him 2023Dirtyship.vomIndica FlowerEmily Willis XxxNude Katie MorganIndia Love RedditNon Nude ModsHardcore ShemalepornMonster Bbc PornPornstars With OnlyfansMargot Robbie Wolf Of Wall Street NudeWww Sixe VideoVagina KissAlexis Fawx Bbc3d Sexy FilmMassage Room PornographyGay Porn TudeGym Xxx VideosAnal BlondesFuckcomicsAkami Ga KillMom Group SexMysweetapplrSexiest JoiJapanlezReddit Cheating PornC AmwhoresNovinhas Do Tik Tok PeladaPorn DeeperIndian Sex Very HardBig PushiAdult Pron Movies3d Sex EmulatorFabswinegrsSite De CornoXvodepsLating Gay PornTamil Sex Video Tamil SexKyonyuu Hitozuma Onna Kyoushi SaiminParody Porn VideosXhamster PirnJapan Sex MoveParn StarKoreanporno