Politiek
  • 52
In een school in Ronse slaan de leraren alarm omdat zelfs kleuters er al onder invloed lijken te staan van een extremistische stroming binnen de islam. Dat staat in een intern document. "Ze noemen andere kinderen 'varkens' en 'ongelovigen'. Met de vinger over de keel maken ze moordbeweging ...

10 maanden geleden door TunyNL

REAGEER MET EEN EMOJI
4
1
1
42
LEES MEER OVER

@400 True.

401 DikkeTor    
10 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

Dit gedrag is een resultaat van hun opvoeding. De normale procedure bij kinderen die dit soort problematisch gedrag vertonen is om ze weg te halen bij te ouders. Het belang van het kind staat altijd voorop.

402 Dune    
10 maanden geleden door Dune
0
Meld

@402 maar dat doen ze niet.. wat is hier aan de hand?? de ouders lachen er zelfs om.. en het kan maar doorgaan hier in NL,, het voelt wel alsof we ratten in de val zijn, en de overheid alles maar laat gebeuren

403 henry86    
10 maanden geleden door henry86
0
Meld

@403 Wat er aan de hand is? Heel simpel, dat heet godsdienstvrijheid en geeft mensen wettelijke rechten om fascistische ideeën en praktijken te voeren.

404 Dune    
10 maanden geleden door Dune
1
Meld

Arme Doortje weer eens boos op Geert in het Draadje? wat heb jij als oplossing voor de bedreiging... Allen Moslim worden en nog door andere moslims vermoord worden omdat we geen "ware aanhangers van het ware geloof" zijn. Helaas is de oplossing van Geert niet toegepast uit angst. Dit doorde regerende politieke partijen. Het is immers WEL werkbaar om imams die haat verspreiden bet la duit te zetten en niet meer binnen te laten. Het is wel werkbaar om islamitisch onderwijs te verbieden. Het is wel werkbaar om geen moskeeen te bouwen. Het is wel werkbaar om hoofddoeken en gezichtsbedekkende kleding in het openbaar te verbieden. Het is wel werkbaar geen gezinsvereniging toe te passen, het is wel werkbaar om mensen met een dubbelpaspoort het nederlandse paspoort te ontnemen en uit te zetten. het is wel werkbaar om mensen bij binnenkomst gelijk toe te laten of af te wijzen voor asiel en verblijfsmogelijkheden. Het is wel werkbaar om mensen die zich niet volgens de nederlandse wet en regelgeving kunnen of willen gedragen in te sluiten in gevangenissen. Allemaal ideeen waar Geert mee komt. Het hele pakket aan maatregelensamn kan erg effectief zijn. Dat hebben niet alleen de nazi's bewezen maar ook landen als australie en canada.

Helaas ben jij Doortje weer precies wat er fout gaat. Ook hier neem je het op voor de islamieten die liever dood en verderf zaaien. Dat de kinderen zo zijn komt immers door de ouders die terreur en moord in naam van de islam als positief zien. Hoor je bij die groep???? het begint er nameljk erg op te lijken dat je de moordenaars van IS erg graag van een schuilplaats in jouw huis voorziet. Want die gemene europeanen moeten zsm dood van jou! op een andere manier zijn jou reacties niet meer uit te leggen. Ook al ga je nu natuurlijk weer jankn dat woorden in je mond gelegd worden, want zo heb je het toch niet letterljkk geschreven.... Nee, niet letterlik, maar met jouw support voor de ouders in deze geef je aan het met ze eens te zijn. Dze kinderen zijn potentiele moordenaars. Zo opgevoed door de ouders die straks maar wat trots bij allah gaan vertellen dat ze hun kind graag als moordenaar verheerlijkt zien.

405 Merlinswit    
10 maanden geleden door Merlinswit
2
Meld

@69 even de reacties van Doortje Bont lezen. Ze zit er vol mee.

406 Merlinswit    
10 maanden geleden door Merlinswit
1
Meld

Maakt u maar geen zorgen. U wordt niet vermoord door een kleuter.

407 Conclusius    
10 maanden geleden door Conclusius
6
Meld

@407 kleuters worden groot. Daarnaast zijn in IS gebieden de eerste kinderen met bomgordel door pa en ma opgeblazen, met zoveel mogelijk andere slachtoffers erbij. Natuurlijk hadden pa en ma niet het lef zelf te sterven voor hun dierbare ISleiders.

408 Merlinswit    
10 maanden geleden door Merlinswit
0
Meld

Hoe graag mensen dit ook zullen goedpraten. Aangezien ik mij regelmatig tussen onze Arabische medemensen bevind en ik het voor de rest prima met ze kan vinden, zijn het allemaal tikkende tijdbommen. Als het puntje bij paaltje komt gaat het geloof direct voor alles en worden er bijzonder irrationele besluiten genomen.

409 ZweetTeen    
10 maanden geleden door ZweetTeen
0
Meld

@407 "Maakt u maar geen zorgen. U wordt niet vermoord door een kleuter."

Nog iets nuttigs bij te dragen? Of blijf je voor stand-up comedian doorgaan....

410 Congo    
10 maanden geleden door Congo
1
Meld

Haha ... @62 die snapt ze niet... Anders had je minimaal -1 gegeven en had ze je wel 'gemeld'. Kennis is niet haar kunde.

411 FeHa    
10 maanden geleden door FeHa
2
Meld

En weer lees ik de ontkennende reacties van links, de ontkennende reacties van de personen die altijd maar de islam blijven verdedigen. Het vindt echt plaats en de kinderen leren het van hun ouders, de imam, de overige familie.

412 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
0
Meld

@407 "Maakt u maar geen zorgen. U wordt niet vermoord door een kleuter."

U zei?!

Zelfs babies worden ingezet:

https://www.nd.nl/nieuws/actueel/buitenland/unicef-bezorgd-over-gebruik-kinderen-als-bom.2772091.lynkx?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

413 Congo    
10 maanden geleden door Congo
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Rome: reddingsschip moet maar naar Nederland
Italië weigert een reddingsschip toe te laten...

18 uur geleden door AD

Geert Wilders doet aangifte tegen DENK-politi...
PVV-leider Geert Wilders doet aangifte tegen...

18 uur geleden door Tuttifrutti

‘Detentiecentra VS geven kinderen kalme...
Immigrantenkinderen krijgen in Amerikaanse op...

23 uur geleden door Moskowfiets

'Forse belastingverhoging nodig voor gas...
Om te zorgen dat klein- en grootverbruikers v...

1 dag geleden door NOS

Nederland zuiveren
Ik vraag me af wat er “nep” is aan de bewerin...

13 uur geleden door Brynnar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Heapak
Nieuwe schuldencrisis voor ontwikkelingslande...
Dank voor de link naar het rapport, een groot...

minder dan een minuut geleden door Heapak

Gratiebarmhart
Als we vrijwilligers niet op waarde schatten,...
loon voor arbeid is zo 1900 vorige eeuws.lo...

minder dan een minuut geleden door Gratiebarmhart

=*(++)*=
Geert Wilders doet aangifte tegen DENK-politi...
Oh wat is Geert blij met de actie van DENK : ...

1 minuut geleden door =*(++)*=

chouffleur
Negroïde homoseksueel sympathieker?...
En meer kans op hiv...

2 minuten geleden door chouffleur

Joepie
Als we vrijwilligers niet op waarde schatten,...
Vrijwilligers moeten juist afnemen zij zi...

3 minuten geleden door Joepie

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig