Claim dat hoge cijfers verkrachtingen in Zweden te wijten zijn aan immigranten is grotendeels onzin (theglobeandmail.com)


Wie kent die berichten niet? Immigranten en vluchtelingen in Zweden zouden zich schuldig maken aan grootscheepse verkrachtingen een aanrandingen. De werkelijkheid is echter een stuk genuanceerder. ...

door Brynnar in Buitenland  ·  422 Reacties

  • 0
  • 1749x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@399
"Als ik met iemand een discussie aanga en ik vergelijk ze met de vreselijkste figuren sla ik daarmee de discussie gelijk dood!"

Niet als de vergelijking juist is; dan benoem je en houdt je een spiegel voor.


"teruggrijpen naar het verleden lost niets op"

Wel als je bereid bent om te leren van de fouten uit het verleden!


"En ik denk dat alle kinderen u om het even zijn, zowel autochtoon als allochtoon,en dat is al een groot verschil tussen u en mij."

Daar heb je volkomen gelijk in.
Voor mij is iedereen even belangrijk ongeacht of ze autochtoon of allochtoon zijn.
En daar zit voor jou blijkbaar het probleem; dat ik niet bereid ben om mensen meer of minder waard te vinden vanwege hun afkomst.
En daar ben ik inderdaad uiterst star in; in de overtuiging dat ieder persoon even veel waard is als ieder ander persoon.


"want dan ziet het er niet best uit voor ons!"

Het ziet er pas slecht voor ons en onze toekomst uit als we opnieuw een ideologie de ruimte geeft die denkt in über- (autochtoon) en unter (allochtoon) menschen, zoals jij, gezien je verwijt dat ik alle kinderen even belangrijk vind, blijkbaar voorstaat.

6
401 Johnny

@400
"Zullen we het anders zo samenvatten,"

Je mag het samenvatten zoals je wilt, ik stel vast dat je niet wenst of kan uitleggen hoe in jouw gedachtegang
- kritiek op iets hebben
hetzelfde is als
- menselijke gedragingen aan een abstract begrip te koppelen;

Verder stel ik vast dat je, waarschijnlijk doordat je weigert te lezen wat er geschreven wordt zoals uit bovenstaand voorbeeld blijkt, niet in staat bent om mijn teksten op hun inhoud te beoordelen.

6
402 Johnny

** gebruiker verwijderd **

@354 Exact. Omdat het slachtoffer het geluk heeft door het oog van de naald te kruipen,daarom telt het net zo goed, De intentie is meestal verkrachting,en de ervaring is ook heel traumatisch.
Dat ontkennen is ook niet okay.. .
Plusje van mij

403 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@401 Ja hoor, wat u wilt!
U bent geweldig en heeft het alziend oog.
Steek mijn energie er niet meer in, dat is verloren tijd uit mijn leven die ik nooit terug krijg!

404 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@401 Hoezo valt prostitutie onder verkrachting? Dat zou ook niet correct zijn tenzij het gedwongen prostitutie is?

405 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

Ik bedoel natuurlijk @354 met mijn reactie op @405

406 verwijderd110

@302 jomakece

"Maar jouw filmpje met downsyndroom, @228 wat bedoel jij daar mee?"

Dat was een verkeerd werkende link. Dat stond naderhand bij @231 zag ik.

0
407 rebo

@401 'Niet als de vergelijking juist is; dan benoem je en houdt je een spiegel voor.' Dat denk je maar. Iedereen is Godwins beu omdat alle partijen altijd weer argumenten weten te verzinnen waarom de ander op een nazi lijkt. En dan zit je gelijk weer op het kleuterschool 'je bent zelf een nazi' niveau. Gelukkig hebben de meeste mensen dat al door en word je onzin genegeerd.

1
408 Orbit79

@408
" Iedereen is Godwins"

Correctie: nationalisten zijn het beu om de spiegel voorgehouden te krijgen, en beginnen daarom stampvoeten Godwin te roepen.
Hopende dat door Godwin te roepen de spiegel voor hun neus wordt weggenomen.

Als je, zoals @399 "dat alle kinderen u om het even zijn, zowel autochtoon als allochtoon," als een verwijt durft te stellen, impliceer je dat allochtone kinderen minderwaardig zijn aan autochtone kinderen.
En waar eerder werd dat onderscheid gemaakt in übermensch en untermensch...? Juist in de Nazi ideologie.
Wil je die vergelijking niet moeten doorstaan, moet je niet dezelfde ideologie propageren.
Zo eenvoudig is het!
Godwin roepen heplt je niet als je een übermensch theorie propageert.

7
409 Johnny

@409 Jij maakt iedereen die het niet met je eens is voor nazi uit, en jij bent hier degene die zijn eigen ideeën en zichzelf duidelijk superieur vind.

2
410 Orbit79

@410
@410
Hahahaa...... Weer zo eentje die zijn eigen verhaal maakt...... question.

Nou... kom maar op.
Wie heb ik voor nazi uitgemaakt.....

En nee, stellen dat iemands ideologie of hersenkronkels te vergelijken zijn met die van nazi's is niet hetzelfde als iemand een nazi noemen.
En een rechts-extremiste is ook niet per definitie een nazi.
Ik ben dus benieuwd....... question.

8
411 Johnny

@410 Niet iedereen die een andere mening is toegedaan is een nazi. Typische misvatting uit het domrechtse kamp.

Pas als je onfrisse sympathieën koestert die niet misstaan hadden in het Duitsland van de jaren '30, wordt je nazi genoemd.

In rabiaatrechtse kringen wordt een dergelijk fenomeen 'benoemen' genoemd.

Persoonlijk houd ik het meer op 'If it walks like a duck...'

7
412 Brynnar

@412 "Pas als je onfrisse sympathieën koestert die niet misstaan hadden in het Duitsland van de jaren '30, wordt je nazi genoemd."

Daarom heb ik het niet zo op Islam. Dat is gebaseerd op een boek dat vol staat met dergelijke sympathieen.

"Persoonlijk houd ik het meer op 'If it walks like a duck...'"

En dat geldt ook voor de Koran! Maar het grappige is dat men dan aankomt met "interpretatie". Maar da's nonsense, want wat er letterlijk staat is regelmatig zeer onfris! Wil je voorbeelden? Of weet je wat ik bedoel?

2
413 Bob de Brouwer

@411 "Nou... kom maar op.
Wie heb ik voor nazi uitgemaakt....."

Johnny, waar blijft je citaat waar uit blijkt dat ik Moslims haat?!

2
414 Bob de Brouwer

@414
Zie @390 .

3
415 Johnny

@415
Of anders:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/17344-boze-blanke-mannen reactie 118.

"Het kan namelijk wel prima zijn dat de meeste Moslims geen IS-ers zijn, maar als Moslim beroep je je weldegelijk op een zeer anti-democratische en zeer discriminerende religie. En wat die religie inhoudt is precies terug te vinden in de absolute basis van die religie. De Koran.

Veelvuldig "zegt" die Koran dat Joden en Christenen onbetrouwbaar zijn, Dar Homosexualiteit slecht is. Dat vrouwen juridisch minder waard zijn. Dat ongelovigen en andersgelovigen niet de vrienden van Moslims mogen zijn. Dat Moslims niet-Moslims als openlijke vijand moeten zien, en niet licht mogen denken over het vervolgen van dat vijandige volk. Etcetera.

Islam wil niks van andersgelovigen en ongelovigen weten, Dat is geen interpretatie, dat is wat er letterlijk in de Koran staat. Dus een Moslim is wellicht geen IS-er per definitie. Maar hangt wel een zeer nare religie aan die niet erg lief is voor iedereen die niet in het straatje van die Koran past."

4
416 Johnny

@415 "Zie @390 ."

Welke bedoel je dan? Citeer er even 1 waar jij moslimhaat van mij ziet! Niet elke keer proberen er onderuit te komen. Citeer waar ik Moslims haat!

1
417 Bob de Brouwer

@416 Dit is de volledige reactie.

"Dus "emoties"gebruiken om naïef te zijn en vooral alle narigheid te negeren en enkel oog te hebben voor dat wat een selectief clubje ervaart als positief is goed.

Maar wanneer je realistisch bent en ook oog hebt voor de narigheid dan is het slecht?

Zal even een voorbeeldje stellen.

Ik denk dat het over het algemeen wel een feit is dat Islam regelmatig zorgt voor ophef.

Een goede reactie volgens het type `hoogopgeleide` dat Denisova @4 schetst is dan dat de "hoogopgeleide" zal zeggen dat de meeste Moslims geen IS achtig gedachtegoed volgen?

Is dat doordacht?

De "laagopgeleiden" volgens Denisova gaan enkel uit "emotie" reageren en zeggen dat ze niks van Islam willen weten/hebben, toch?

Maar wie heeft er gelijk?


Het kan namelijk wel prima zijn dat de meeste Moslims geen IS-ers zijn, maar als Moslim beroep je je weldegelijk op een zeer anti-democratische en zeer discriminerende religie. En wat die religie inhoudt is precies terug te vinden in de absolute basis van die religie. De Koran.

Veelvuldig "zegt" die Koran dat Joden en Christenen onbetrouwbaar zijn, Dar Homosexualiteit slecht is. Dat vrouwen juridisch minder waard zijn. Dat ongelovigen en andersgelovigen niet de vrienden van Moslims mogen zijn. Dat Moslims niet-Moslims als openlijke vijand moeten zien, en niet licht mogen denken over het vervolgen van dat vijandige volk. Etcetera.

Islam wil niks van andersgelovigen en ongelovigen weten, Dat is geen interpretatie, dat is wat er letterlijk in de Koran staat. Dus een Moslim is wellicht geen IS-er per definitie. Maar hangt wel een zeer nare religie aan die niet erg lief is voor iedereen die niet in het straatje van die Koran past.

En moet je dat als welkome toevoeging zien in een land waar democratie is en waar men gelijkwaardigheid van mensen nastreeft?

Ik vind het doordachter wanneer men zegt dat Islam niet past in democratieen. Veel doordachter dan te naïef zijn en denken dat het vanzelf wel goedkomt. Want feitelijk is er niet 1 land waar meer Islam voor meer gelijkwaardigheid en vrijheid heeft gezorgd.

Is het de taak van "Westerse" landen om Moslims/Islam te heropvoeden op het gebied van gelijkwaardigheid van de mens en vrijheid? Nee, dat kan het ook niet. Want zolang je jezelf wel Moslim noemt kun je per definitie niet openstaan daarvoor. Dat wat je Moslim maakt verbied het!

Prima als mensen uit Islamitische landen in "Westerse" landen willen wonen wanneer ze de "Westerse" vrijheden ook willen. Maar gooi dan eerst even die religie die op die vrijheden spuugt de deur uit. Want dan pas kan men er voor open staan en is een enorme drempel daarvoor weg!

Ben je laag opgeleid als je realistisch bent? Prima, dan maar laag opgeleid en realistisch, dan hoog opgeleid een intens naïef.

Wie merkt het meest van de problematiek met Islam? De laag opgeleiden. Want die wonen in de wijken waar ze dagelijks met de kronkels van Islam te maken hebben. Daar wonen vaak heel weinig hoog opgeleiden. De "hoogopgeleiden" moeten het hebben van onderzoekjes van vage bureautjes die vaak al een vooringenomen conclusie hebben waar ze naar toe willen "onderzoeken"

Dus wie merkt de problemen voornamelijk? De laag opgeleiden! Wiens mening is dus een betere weerspiegeling van de realiteit? Die van de lager opgeleiden!

En daarnaast, er is alle reden om zeer terughoudend te zijn naar Islam in "Westerse" landen, want niets in de Koran wijst er op dat de Koran(en dat is Islam) voor gelijkwaardigheid van de mens is. Dat het voor vrijheid is. Dat het voor democratie is, etcetera.

Sterker nog, de Koran zegt het tegendeel!"

Waar haat ik Moslims? Leg eens uit?

2
418 Bob de Brouwer

@416 "Of anders:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/17344-boze-blanke-mannen reactie 118."

Waar haat ik Moslims Johnny?

2
419 Bob de Brouwer

@418 @419

Zie @416
Je bent echter al zo verblind door je haat, dat je je eigen haat tirade niet eens meer als zodanig herkent!
Uitleg zal dan ook niet meer baten, ben ik bang.

9
420 Johnny

@420 "Je bent echter al zo verblind door je haat, dat je je eigen haat tirade niet eens meer als zodanig herkent!
Uitleg zal dan ook niet meer baten, ben ik bang."
En nog steeds niks geciteerd waaruit blijkt dat ik moslims haat! Je probeert echt op elke manier er onderuit te komen he?

1
421 Bob de Brouwer

** gebruiker verwijderd **

@407 O okay.
Bedankt dat u de moeite nam het even op te helderen!

422 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

26 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

30 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Indian Slim Girl NudeBrandy And Billy PornDf6.orjAdult CahtFutana.proSpanosh PornWoahannajoNaughty America Xxx PornYasmeena Ali NudeDesi Hq SexSensual JoiDownloader PornEliza Dushku HotXxx Sexy PictureAmerican New Sex VideoSophie Anderson PornMake Her CumEnglish SexesStormy Daniels FacialAllkindsofgirls PornFree Brqzzers VideosPinay EromeGirlfriend GalleriedBiggest CameltoesSunny Ray OnlyfansHuge Dildo PornBog Titty GothBbc On Asian PornAsian MasturbateAnimatronic PornAllporncomic.conXnxx XmaterKannada Real SexIndia Real Sex VideoBeautifulshemale PornFilm PonoHamster.clmSexy Scarlett JohanssonBugs Bunny PornJennifer Winget NudeMy Hero Academia R34Porn Pics TeenCum PicsHospital Sex HdPenthouse VediosReferencr SexePornoxxCode Vein HentaiJee Karda Sex ScenesKajal Agarwal Sex MovieAnal BlastingFsb SwingersSpeedo BulgesBangali Bhabhi SexTeen Lesbian SeductionNita Marie NudeDeshi Mms ComCjarurbateDesiree SchlotzDeshi Porn HubFacesitting PovCrystal Rush Step MomRandom Hookup PornWww.fetlife.conlmViphentaiNaruto R34Exteme SquirtingTamil Old Women SexShruti Sexy VideoSexiest Margot RobbiePoonam Pandey Porn MoviesAriella Ferrera Hd VideoLimetorrents.Indian Aunty Porn PicsChyropractor PornEcchi And Harem AnimeXxx Sri ReddyXanimepornoTeching SexBrandy Renee BbcSexsitesAlessandra Ambrosio NudesCheating GaypornLadki Ladki Ka SexWww Hot RomanceDelhi Girl PornXnx Aunty TeluguMallika Sherawat Hot ScenePiss OrgyPinoysex StoriesBoutineSex In Hindi AudioPron Movie ComDesi S3xIndian Hot Web Series ComSister Nude VideoXxx ZoneCatun Porn VideoAmateure PornosPorn Xxx MexicanoLatina PlayboyPawgemily PornMessage Rooms PornRyan Conners VideosAlexos LoveAria Six PornChasty Ballesteros NudeBrooke Adams NudeHuge Cock Gay PornXxxxxx2Bubble Booty PornXvideoshandjobImagens DesexoAv SubthaiBig Titis Porn StarMiley Cyrus Nip SlipSassee CasseeWww South Indian Sex Videos ComNude Booty ShakeBangla Panu VedioPinay Porn SitesHairy AssfuckingJapanese Porn FilmsN Henta IXhampsgerSarah Michelle Gella NudeKanojo X Kanojo X KanojoWwww XxxnxPak XnxHottie Xxx3d Hentai XxxGringas XxxTelugu Sex MoviesFantasy Indian PornAtep PornPorn Forced GayMelanie Porn DebutGloryholeswallowsPornhub.com.Omegle .comBest Hd Porn DownloadXxx With TailorLesbian SqirtingFabswingrsOld WomenxxxChut StoryPorn ThiccMundosexanuncioSexy Nangi FilmAngela White Onlyfans Leaked