door Hangingmen in Politiek  ·  15 Reacties

  • 4
  • 402x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Leuk, de ontwikkelingen in de EU.
Het zal met de toevloed van isis strijders nog erger worden.
Dus maak je borst maar nat.

1
1 Positivo

Voor de twijfelaars:

2
2 Hans Brinker

Grenzen sluiten voor moslims is al geprobeerd door die idioot in het witte huis aan de overkant van de plas.

Geef Geert eens een kans.

1
3 manpower

De EU is niets meer dan een economisch samenwerkingsverband om de handel te bevorderen en dan is open grenzen beleid heilig.
Helaas gaat dit gepaard met het eenzijdige neo liberale gedachtegoed van de financiële mannetjes die niet geïnteresseerd zijn in de realiteit (alleen in hun spreadsheet).

1
4 Conradijntje

Al die aanslagen worden gepleegd door mensen die er al jaren wonen, of zelfs geboren zijn. Grenzen dicht gaat dus echt helpen.....not.
Het stoppen met die golf van demonisering van alle moslims is een veel beter idee. Probeer je is voor te stellen hoe het is om vandaag de dag als moslim in het westen te leven met al die haat en angst. Hoe je wordt aangekeken bij de tramhalte op weg naar je werk, want elke moslim kan natuurlijk een terrorist zijn, dat je een vliegtuig uitgezet kan worden als je iets in het arabisch leest op je telefoon, dat je geweigerd wordt in kroegen en discoteken en ga maar door.
Als je dan een imam treft die zegt dat je het ware geloof hebt, dat de westerlingen varkens zijn die door de uitverkoren moslim afgeslacht dienen te worden dan ben je daar heel wat vatbaarder door dan als je niet gediscrimineerd wordt.
Geef geert geen kans.
Geef die jongeren een kans zodat ze niet radicaliseren.
Tot nu toe lijkt het in Nederland nog mee te vallen maar onder invloed van de pvv en websites als geensijl holt de situatie hard achteruit.
Er zijn rotte appels, en er zijn een grote groep kutmarokkanen, pak die aan en steun de rest, want die zijn nog veel meer de dupe van die aanslagen dan u en ik.

15
5 griepje

Het beleid open grenzen en het indammen/vernietigen IS grond gebied zal de terreur in Europa alleen maar toe nemen. Restanten van het IS terreur tuig zal zich verspreiden en zal dood en verderf brengen. De regeringen en Brussel zijn nu al machteloos door hun zelf gecreëerde beleid van opvang oorlogvluchtelingen en goudzoekers. Illegalen dorpen als in Calais zijn al in ontwikkeling in bossen, afgelegen verlaten industrie gebieden en aan de randen van steden. De burgers met de lage en middeninkomens zullen de lasten moeten dragen van laffe en incompetente leiders die politiek bedrijven uit hun ivoren torens, zij zullen ook het slachtoffer worden van het geweld wat steeds meer gaat toenemen. Daardoor zal ook de anarchie en onrust toenemen. De EU is al een mislukking, de grens Rijk en Arm gaat in een rap tempo toenemen. Europa gaat ten onder aan terreur en aan een niet stoppende stroom Afrikanen die ons welvaart en bestaan ten gronde richt. De Liberalen hebben de macht in Europa en zullen de grenzen niet dicht gooien om economische schade,s te voor komen, deze graaiers zien alleen maar macht en geld.

0
6 Dissident

@5
Tuurlijk, onze schuld.
Net als bij al die zichzelf opblazende surinamers en chinezen.....

Maar je gaf zelf al aan waar het verschil lag he. Bij die imam/geloof

0
7 heyou

@5 Je kunt je beter afvragen waarom alleen de moslim gemeenschap niet is geïntegreerd, en dat terwijl andere gemeenschappen moeiteloos in de Nederlandse blenden. En die houden ook gedeelten van hun eigen cultuur in stand, wat hun grote recht is, maar die vallen de Nederlandse cultuur er niet mee aan (buiten onze ex-Nederlanders die toch weer Nederlander wilden zijn en nu tegen zwarte piet zijn). Nog niet eerder in de recente geschiedenis (na de oorlog) hebben wij ons moeten aanpassen aan nieuwkomers, maar als ik nu kijk, met voor mij als hoogtepunt de acceptatie van kindhuwelijken, zijn we wat mij betreft een grens over gegaan. Dus wanneer moslims zich een beetje zouden aanpassen zou dit al een hele hoop schelen met het zogenaamde discrimineren, maar dat is nou net wat de meesten niet doen (de meesten dus zeker niet allemaal). Dus als je een preek wilt houden doe dat dan eens voor de juiste mensen en niet voor de Nederlander (ja Nederlander want ook mensen met een kleurtje en die zich in zekere mate hebben aangepast aan Nederland zijn Nederlander).

0
8 veld1866

@8
Zijn de islamitische Molukkers niet geïntegreerd?

Het zijn de Marokkanen die niet willen integreren!

0
9 Realisme graag!

@9 Dus wat moet dan de oplossing zijn? Er zijn genoeg moslims die wel meedoen maar, hoe moet dan het probleem niet geintegreerde Marokkanen opgelost gaan worden wil men niet met het hoofd tegen een of ander verdrag aan stoten.

0
10 Saviro

Ik denk niet dat grenzen potdicht iets gaat helpen...wie er langs wil, komt er toch wel langs....wat wel moet gebeuren is betere samenwerking door de inlichtingendiensten....je ziet, net als fipronil...belgie wist het al....

0
11 pizzafried

Iedereen ziet dit van te voren, maar het beleid doet alsof het blind is en zegt dat we moeten schäffen.

0
12 Boelie

Sommigen noemen het de 'deep state', families / instituten / machten die op de achtergrond alles bepalen. Mensen die niet kunnen geloven dat andere mensen zo slecht kunnen zijn geven 'aliens' de schuld.
Feit is dat o.a. dit 'open grenzen' beleid zowel hier als in de VS kost wat kost werd en wordt gepromoot.
Feit is ook dat de achterliggende ideologie al lang bekend is, evenals het doel daar van.
De 'open grenzen' zouden op het minst gesloten moeten worden daar waar de EU begint, dat is nu ook niet het geval. Al jaren komen er illegale immigranten binnen, al jaren passeren immigranten met valse paspoorten de controles.
In de VS worden er elke maand 50.000 gepakt en lukt het een vergelijkbaar aantal om de grens te passeren.

De grenzen moeten gesloten worden en als de EU dat niet wil dan moeten we onze eigen grenzen gaan sluiten.

1
13 Proemevla

@5
lees nou je eigen stukje eens terug ,zie je dan niet dat je er helemaal naast zit.
" Probeer je is voor te stellen hoe het is om vandaag de dag als moslim in het westen te leven met al die haat en angst."
moslims haten het westen ,dat is een feit.
zij zijn het zelf die angst en haat kweken bij de mensen door hun gedrag en mentaliteit .
" Hoe je wordt aangekeken bij de tramhalte op weg naar je werk,"
hoe ze zelf op niet moslims reageren als ze met een groepje zijn,ongeacht hun leeftijd.
je als vrouw of meisje voelt als je langs zo'n groepje van die figuren moet,want je komt daar zonder dat er een opmerking word gemaakt,minimaal,niet langs.
"dat je geweigerd wordt in kroegen en discotheken en ga maar door."
ze worden geweigerd omdat ze hun handen niet kunnen thuishouden en zich zeer agressief kunnen opstellen.
men heeft ervaring genoeg met deze figuren opgedaan in het verleden en kansen zat gegeven.
"Als je dan een imam treft die zegt dat je het ware geloof hebt, dat de westerlingen varkens zijn die door de uitverkoren moslim afgeslacht dienen te worden dan ben je daar heel wat vatbaarder door dan als je niet gediscrimineerd wordt."
dat staat in het handboek van de moslims duidelijk geschreven daarom nemen ze dat aan ,aangewakkerd door haat zaaiende imams die ze aanmoedigen de ongelovige zo te behandelen.
ze zorgen er zelf dus voor dat mensen hun met argusogen gaan bekijken en niet discrimineren.
"Geef die jongeren een kans zodat ze niet radicaliseren.
Tot nu toe lijkt het in Nederland nog mee te vallen maar onder invloed van de pvv en websites als geensijl holt de situatie hard achteruit."
ze krijgen kansen genoeg hier,meer dan waar dan ook.
ze radicaliseren omdat imams ze inpeperen wat hun doel is ,wat er verwacht word van ze ,wat in de koran beschreven staat en dus geoorloofd is.
dat komt dus uit hun eigen gelederen dat ze radicaliseren en niet door ons.
pvv is niet de boosdoener de pvv is geboren door hun eigen opstelling van moslims jegens de niet moslims,en daar waarschuwt de pvv de andere politieke partijen voor.
"Er zijn rotte appels, en er zijn een grote groep kutmarokkanen, pak die aan en steun de rest, want die zijn nog veel meer de dupe van die aanslagen dan u en ik."
die rotte appels zijn verspreid over de hele wereld want overal stellen ze zich hetzelfde op tegen ongelovige.
idem dito voor die grote groep Marokkanen die niet afvallig willen doen tegenover elkaar want dat mag niet als moslims onder elkaar.
je kunt je ook afvragen wat ze hier te zoeken hebben als ze zo'n hekel hebben aan het westen en zijn bewoners.

0
14 ongelovenloos

@9 Als ze zich hebben aangepast is er volgens mij geen probleem, en dat wil niet zeggen dat ze hun eigen tradities niet kunnen onderhouden. Maar als ze zich gedragen zoals de moslims van tegenwoordig in een gedeelte van Indonesië mogen ze wat mij betreft vertrekken. Net als alle moslims en andere gelovige die anders gelovigen hun wil willen opleggen. En begrijp me niet verkeerd dit geld voor mij niet alleen voor moslims maar voor alle gelovigen, dus ook de gene die het geloof in geen god aanhangen. Ze mogen van mij aanbidden wie ze willen maar val er anderen, die niets met jou geloof te maken willen hebben, niet mee lastig. Maar daar zit bij moslims dan ook meteen het probleem, en volgens mij ook bij de Molukse moslims. Een moslim kan over het algemeen niet normaal discussiëren over hun religie, en natuurlijk zijn er ook christenen, joden, hindoes en andere religieuzen die dat niet kunnen, maar naar mijn ervaring spannen moslims de kroon. Ze worden nogal snel gewelddadig zowel in woord als in gedrag. Ben net twee weken terug uit Indonesië waar ik al heel wat jaartjes woon maar daar wordt het steeds enger, en dit alleen maar door moslims die steeds strenger hun geloof gaan aanhangen. Hoe een paradijs in een hel veranderd, om dat te zien ga naar Indonesië en ga naar zuid Sulawesi of naar noord Sumatra en ga dan naar noord Sulawesi en Bali en zie het verschil van leven in die gebieden, in de eerst genoemde wil ik niet leven.

0
15 veld1866

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Russische sigarettenkoning loodste miljoenen door Nederland, vlak voor sancties

Hoogopgeleiden werkten hier natuurlijk aan mee....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

@6 Desondanks zegt Den Haag, we gaan er allemaal op vooruit. En dat zeggen ze al decennia. De leugens stapelen zich op. Eindeloos. De Pravda is ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Het veilige Boedapest • Grenzenloos

Nou moet ik huilen. Zo was het hier vroeger ook. 😢...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@61 Daarom zou het goed zijn als Wilders eens premier werd. Als we met z'n allen op Wilders stemmen en dan kijken wat er gebeurt. Net zo lang to...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@3 Waarschijnlijk zijn er net zoveel Oekraïners gestorven. Maar daar hoor je niks van. Ik vraag me af wanneer er een opstand in Europa uitbreek...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 m post@33 Strongoli.Mee Eens. Ja, er hangt een meer uitgebreide economie mee samen dan allen de inkomsten van vastgoedbaronnen. En e...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Thick Thighs PornTeen Bathroom PornAnike Ekina Porn3 Movs PornPorn PicAsss LickAlexismonroeX Couch CastingMujeres Sin CalzonesNatalie Monroe PornstarTamil Sex Video TamilPorn Lesbian MotherPorn EthiopiansPornos PosesPornography CategoriesBest Indianporn WebsitePorn Dad GayVintage Xxx VideosMaplestarRedhead PornstarsKolkata Xxx Video ComLift And Carry BlowjobLeaked Celeb OnlyfansJazzy Coco PornAmetuer Gay PornRedditt PeggingPornmovie VintageUvey Anne PornolarıNude GrandmaLightskinned Ebony PornKash Doll NakedManhunt Gay Datingسكس كورىSexstorytamilAnushka Hot PicsSonia BhabhiPrank XxxEmily SalazarBest Hentai WebsitesXhmastreXnxx By ProxyLeaked Porn TwitterTik Tok BoobsBalldoAmanda Cerney OnlyfansAnimated XvideosNaked Full MovieTamil Sexy Video Ful HdFastly PornPornogangbangXxx Bp IndiaBhumika Blue FilmShadbasrBoobers MomKarlee Grey NudeTs HentaiJapan Xnxx ComMaria NakedVidio Prn IndonesiaAlexis Texas SoloPaola Hard PornWorld Records In PornShadbase.comShewillcheatCukhold StoriesNude Prego WomenAnal Creampie EatingBlowjob ChallengeForced To XxxRawhide XxxTeenager CreampiesShoujo SectLund MassageToons 3d PornSexing SnapchatBeurettevideiPorn To WatchXxx Of CartoonHot Gay Sex VedioReagen Foxx PornFuckjeansHentai En Español LatinoMrsmilford NudeXxx SanyVideo Blue VideoPorn With Friend SisterTwerking No PantiesReallife Cams VideosPorn ZorrasXmaster Porn VideoInacent PornNaked Hot Women PicturesFreexxStep Dad Xxx VideoWww Indian Pornhub ComPorn ImDark Skin Ebony PornTgtubeTurning Red Rule 34Tiktok AnalSunny Leone Sexy Film HdWow.pornoLizbeth Rodríguez OnlyfansKacey Cane Porn1 Night In ChynaZiggy Star PornAmanda Seyfried ToplesXxx Video SuhagraatAletta Ocean Movies5k PornSexy Xxxx HotLexa Skye PornGiselle PelmerHindi Hd Video SexEbony GaloreAnissa Kate NudeJolene 2008Cuckold Podcast50 Shades Of Grey Watch OnlineYoga Porn StarDesi Porn Videos LatestNew Indian Hot MovieGilfs With Big BoobsTie Down PornDeepthroat MachinePornomangaXtreme Porn TubeTali DovaMary Crosby NudeNaked Amateur BabesThai PornSkipthegames Ft WaynePornpics AnusAlice Otsu JavCchaterbateCleaning The House In The NudeXgroovy .comXxx Video DelhiPornstars NakedHd Bhabhi Sex VideoSunny Leone KissBoys Masterbation VideoBritish Blue MoviesGacha LifepornCouples NudeTrickedpornBusty_nandaAsin HotSex English Hd3dteen Porn