door Moskowfiets in Media  ·  33 Reacties

  • 16
  • 653x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nog iemand die zeurt dat minderjarigen zielig zijn? Dat ze kinderpardon verdienen? Dat ze op watjes de grens moet worden over gedragen? Nee heh. Dacht ik al.

5
1 Freabraham@gmail.com

Wat ik mij vooral afvraag; wat zijn de krachten die ervoor hebben gezorgd dat deze vertroebelde jonge man dacht hier iets te bereiken? Wie heeft zijn leven dusdanig beïnvloed dat hij huis en haard verliet om hier dood geschoten te worden? Merkel is de slang in ons paradijs, wie gaat haar tegenhouden?

2
2 Al

Marokko begint wel aardig hofleverancier van terrorisme te worden

1
3 Hefan430

Een van de vijf terroristen die in afgelopen nacht in Cambrils door de Spaanse politie werden gedood bij de poging tot een aanslag, is de waarschijnlijke bestuurder van het witte busje dat gisteren op mensen inreed op de Ramblas in Barcelona, meldt ANP.

Dat melden de Spaanse kranten El País en El Periódico. De politie had eerder vandaag al gesuggereerd dat de bestuurder van het busje gedood was, maar wist dat toen nog niet zeker.


https://wnl.tv/2017/08/18/dader-ramblas-vermoedelijk-gedood-cambrils/

1
4 Moskowfiets

Ik kan hier bitter weinig medeleven voor opwekken.

1
5 tripomatic

@2 meer dan 450 verschillende koffar hatende uitspraken in zijn koran.

4
6 Freabraham@gmail.com

Ik schrijf het niet gauw maar ik ben blij dat hij dood is. In Europa komt zo iemand redelijk snel weer op vrije voeten, het is hier niet de VS waar zulk tuig drie keer levenslang wordt opgelegd zonder kans op VI.

2
7 Mrs. K

@1 , @3 Deze daders zijn inwoners van europa en geen asielzoeker. Het kinderpardon of Marokko heeft hier niets mee te maken en geen enkele schuld aan. Deze daders zijn weer opgegroeid in arme europese wijken net als die uit manchester en molenbeek.

Maar gooi alles maar over dezelfde boeg. Generaliseren doet uw onderbuik goed, he?

20
8 Hollander1967

@8
Sorry je hebt gelijk.

Terroristen met Marokkaanse roots beginnen aardig hofleverancier te worden

(Buiten dat er gewoon 3 uit Marokko kwamen hoor)

1
9 Hefan430

@8 Er wonen ook heel veel autochtonen in wijken zoals in Manchester en Molenbeek.... Waarom hebben wij daar niks van te vrezen?

1
10 LoydMorris

Hoe dooier hoe beter!!! Kan niet dood genoeg zijn!!!

2
11 Topperz

@6
Misleiding ongetwijfeld, maar moet ik nu voor ieder moslim vrezen? Zijn de gematigde moslims straks ook het slachtoffer van misleiding? De Koran is duidelijk, dus moeten de moslims allemaal uit dit werelddeel terug gedreven worden naar hun thuisland?

3
12 Al

@8 Klopt maar de volgende generaties van de nieuwe migranten gaan gegarandeerd ook deze kant op

2
13 wijs

Jammer dat de bestuurder is doodgeschoten,,..'n veel te snelle dood..!!
Jaren lang opgesloten zitten met een te gekke pijnlijke lijdensweg ..... dat had ik hem liever gegund.....wat hij heeft aangericht daar zal hij voor moeten boeten.!!

maargoed, opgeruimd staat netjes....

1
14 zonnetje

@2 "Wat ik mij vooral afvraag; wat zijn de krachten die ervoor hebben gezorgd dat deze vertroebelde jonge man dacht hier iets te bereiken? "

Jong.... botergeil.... domme volgeling van een zogenaamde profeet....70 maagden...

Dat laatste lonkt dan wel.....

3
15 Congo

@9 Ik ben ook geen voorstander van de massamigratie van mensen die een beter leven zoeken, hierheen ten koste van de autochtone bevolking. Ik vind dat de situatie in het land van herkomst moet verbeteren en vind wel dat 'het rijke westen' soms schuldig is aan delen van de ellende aldaar.

Maar het helpt niet wanneer je de verkeerde argumenten aanvoert om iets wat je onrechtvaardig of ongewenst vindt, te bestrijden. Dan wordt je gewoon weggehoond door partijen die wel menen belang te hebben bij die ontwikkelingen (meestal korte termijn financiele of politieke belangen) en dan zet je jezelf buitenspel.

Deze marokkanen en degenen die vele andere aanslagen in europa hebben gepleegd, zijn het uitvloeisel van de arbeidsmigratie en de hereniging in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Werkgevers ronselden goedkope slecht gesitueerde ongeschoolde arme mensen voor hin korte termijn winst. Deze mensen hadden in eigen land al geen perspectief, laat staan hier.

Asielzoekers (echte) hebben hun familie en land achtergelaten op de vlucht voor hun leven. Veel van die mensen zouden liever vreedzaam in hun eigen land wonen maar dat is door westers geweld en amerikaanse belangenpolitiek onmogelijk geworden. De stroom syriers hierheen is pas gekomen na het geweld, niet daarvoor. Dat geeft aan dat uit een vreedzaam syrie geen economische vluchtelingen hierheen kwamen net zo min als uit Afghanistan. Die vluchtelingen zijn ons geleverd door amerikaanse geopolitiek.

Haal die tweede groep niet over de zelfde richel als de eerste.

9
16 Hollander1967

@8 Probeert u dit nu goed te praten ??? Hoe ziet ben je dan Brrrrrrrrrr, Wat mij betreft goed opgetreden van de politie !

2
17 Moskowfiets

@17 Ik probeer niks goed te praten. Ik geef aan dat dit geen asielzoekers zijn. In alle achterstandswijken ligt een voedingsbodem voor geweld en criminaliteit. Kijk maar naar de plofkraakbende uit kanaleneiland die met audi's pinautomaten in duitsland leegroven.

Dat zijn vnl. marokkanen ( en wellicht wat roemenen of bulgaren ) maar het feit dat het marokkanen zijn, heeft niets met de jihad te maken. Sommige van deze marokkanen radicaliseren echter en uiten hun haat en onvrede onder de vlag die ISIS voor ze heeft gehesen. Er zitten geen marokkanen bij uit betere wijken of beter gesitueerde marokkanen. Dat is gewoon een vaststelling.

Ik denk dat we daar iets mee moeten, als we aanslagen en de macht die ISIS heeft over dit ontevreden potentieel, weg willen nemen. De eerste stap van het oplossen van een probleem is het identificeren van de oorzaak.

9
18 Hollander1967

@16
Verkeerde argumenten? Ik volg u niet

En ik heb het echt totaal niet over echte asielzoekers. Echt geen idee waarom je dat aandraagt plus de rest van je betoog

Eigenlijk snap ik uw betoog totaal niet in relatie tot mijn reactie

1
19 Hefan430

@20 De daders zijn misschien wel van Marokkaanse afkomst maar ze zijn in Europa geboren en opgevoed. Moussa Oukabir kwam uit Marseille, niet uit Marokko.

De vrachtwagenchauffeur van de aanslag in Nice op 14 juli 2016 kwam uit Tunesië maar leefde al jaren in Frankrijk. Zoals ik al zeg, is het de omgeving waarin mensen zijn opgevoed en waarin ze leven die een potentiële dader van ze maakt. Er is nog geen enkele aanslagpleger geweest met een buitenlandse achtergrond die een goede maatschappelijke positie had.

De afkomst maakt dus niet uit, wel de maatschappelijke positie die een voedingsbodem van onvrede creeert.

9
20 Hollander1967

@20
Oke dus je zegt eigenlijk dat het door hun islamitische omgeving komt

2
21 Hefan430

@2 Een IQ van 60 en de totale afwezigheid van EQ.

1
22 Positivo

@20 Dus als je het wat minder breed hebt word je (automatisch) crimineel..hmmmmm...dat geloof ik niet. Het is zuiver die islam-cultuur/opvoeding. Jongens mogen vanaf hun geboorte al alles, zijn de baas in huis, integreren (bewust) niet etc etc...Afkomst doet er wel degelijk toe, zo niet alles...Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven en als je dat dan verprutst....tja...

1
23 netcat

Opgeruimd staat netjes. Weg met dat stuk vullis.

1
24 Tsaar

Mag ik nu hier door het dorp toeterend gaan rondrijden?

1
25 Jan met de korte achterlul

Moet je die snotneus eens zien op de foto 17 jaar en al een attitude van een doorgewinterde crimineel en dat op 17 jarige leeftijd . thuis zal hij dan ook wel de baas zijn geweest over de vrouwen icl de moeder . Door en door verrot tot op het bot . dit is aangeleerd gedrag .een kind van 17 verzint dit niet zelf , wie is de schuldige ? is dat rechts ? is dat de overheid ? is het de islam ? of misschien de Imam of de moskee ? of toch de ouders die ze niet normaal hebben opgevoed ? Of kunnen we de schuld nog leggen bij de Amerikanen of de joden, is ook altijd er populair bij bepaalde bevolkingsgroepen .

0
26 wildersaandemacht

Je zal dit monster maar gebaard en gevoed hebben.

7
27 Hendrianus

@7

Dat is precies waarom ik graag de doodstraf heringevoerd zie worden. Nu komt het moordende tuig ooit weer terug in de maatschappij.

7
28 Hendrianus

@23 Afkomst speelt een rol ? Zou zeker kunnen kijk eens naar de aanslagplegers in Europa en degenen die naar de Levant zijn getrokken om te daar te strijden als het gaat om Marokkanen en Turken die in overgrote meerderheid islamitisch zijn en waarvan er miljoenen leven in Europa eens naast elkaar en zie hoe eerstgenoemden oververtegenwoordigd zijn.

0
29 21st Century Guy

wat een smerige kop heeft die vent, hoop dat ie heeeeeel erg geleden heeft

1
30 henry86

@20
“De afkomst maakt dus niet uit, wel de maatschappelijke positie die een voedingsbodem van onvrede creeert.”
Waarom zijn het geen andere bevolkingsgroepen uit achterstandswijken die aanslagen plegen? Niet alleen Marokkanen wonen in dat soort wijken, of zou het eerder met de opvoeding te maken hebben.

0
31 Lias

@20 " wel de maatschappelijke positie die een voedingsbodem van onvrede creeert."

Opmerkelijk dat dit soort nonsens nog als argument gebruikt wordt tegenwoordig.

0
32 JackKropotkin

@32 En die nazi in Charlottesville had waarschijnlijk ook nooit een kans op een stage gehad.

1
33 JackKropotkin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Trios Videos PornosLola Bunny HentiHiddencamgayXxx Blacked ComMother End Son PornAv자막Racconti Erotic ICumm In My MouthGay Cbt PornMasculine NudeKoons Ford SterlingDesi Panu ComBoob Sucking GamesRiley Reid Sky BriPotn HibOlivia Cooke NakedChubby Latina AnalHouse Party Sex ScenesHot Sex Scene VideosHumiliating PeggingLoona ScandiTeencleavageSexy Kiss XxxSelti LeakedButt Naked BootyLove Story Xxx VideosKylie Quinn NakedDesimoviesJanice Grifith VideosGay Tube IceViolet Myers FanAmateur CuckoldedTaeler MadeAlina Lopez LesbianHot Bhabhi CompilationMomgangbangHot Nude TeeVictoria June XxxAdriana Chechik BukkakeHardcoreanal Porn3d Futanaria PornDesix XxxJada Fire LesbianCamera PornLarge Porn TubesTetonas PornosLovely LitithPorn Videos Xv3gp Porn Free DownloadSeximgRose Williams NudeXnxx Hindi BfSoogsx SexSunny Leone Ki Chut ChudaiCj Miles ManuelChat CornudosPolskie Pornole#nopantydayRyan Conner NewSummerbrookesMarriage PornMilfed.tvScarlett Johansson Sexy NudeMom Dom PornHqporner.colmCutiebooty.x OnlyfansNayi Naveli Web SeriesAnushka Sharma Ka Sexy VideoBig Titis PicturePawg WalkingShay LaruenKatherine Salom NudeKim Kardashian TwerkAshley Graham HotPregnant Sister Sex VideoAmber Stark PornFee Amateur PornSuperhentalSarah Silverman NudeCasting Porn HdOpen Sex DanceKinzieboo LeakedTrisha Bf VideoJen Blanco PornBbc TapoutErotica SearcXahamsterliveRaechal CavalliHigh School Dxd AkenoLiya Silver PornDesi Porn CollectionSexscenes Game Of ThronesIntercourse Web SeriesIndian Aunty XxXxxx Poran VideoMarathi Bai SexHard Pain XxxEbony Homade PornBig Booty BjHard Core Masturbating情色Asiatiques PornosGina Valentina PornstarWow PornographySerene Williams NudeSexy Pon VideoBrianna Chickenfry NudeXx Hindi MeinBed Sleeping PornSexynudewomenVeronica Avluv GangbangAmirahdyme PornManga HentUnsensored HentaiUi AeharaQuality Porn VideosMastrabutionCollage SexvideosBusty Petite NudeShemale Porn VideosSpread Pussy Picsسكس محجابXnxx Desi HdWwww X VideoSex Video Hindi Story狗头萝莉Doctor Sex MoviePiss FuckAva Addams Full Porn VideoMadrasi PornHandcuffing PornBlack Lesbian OrgyCamoetoeDorcelclub ComCuckoldcaptions ComMiaty StoneAnal AnimationTeacher And Student XnxxBfwwwVibrator For GirlsSexvedio TamilGf Bf Indian SexHot Sex LickingSola Zola NudeKajal Sex Video ComMallu Aunty Sex MovieCameroon PornGerman Goo GirldWokies AsmrRalphie Christy Porn