door Moskowfiets in Media  ·  43 Reacties

  • 30
  • 1064x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

awesome ,het is toch ook niet te verenigen met westerse waarden sorry hoor van mij mogen burka,s allemaal oprotten

2
1 nujijvrij

Geweldige aktie.
20 minuten, langer houdt een westerling de inademing van fijnstof/ziektekiemen/bacteriën niet vol. je eigen adem hergebruiken (bijna duurzaamquestion die vieze warme benauwde zuurstofloze lucht inademen, je eigen zweet en geuren inhaleren, koolmonoxide... Het idee alleen al. Snoeiwarm met wat C0 en vuil inademen. En als je iets wilt eten.... dan heb je pech gehad of je moet er een circus van gaan maken maar dat mag ook niet want je mag niet opvallen. Ze zouden al die mannen moeten dwingen om een maand in een boerka te gaan lopen en dan ook in de hitte ook boven de 40 graden. Mannen? Zijn natuurlijk geen mannen. Ze zijn nog niet eens de schaduw van een man. Ze hebben geen idee wat het betekent om een man te zijn. Het zijn nog niet eens kleuters met een vinger in hun neus en een broek vol ellende. Voor een echte man hoeft een vrouw, laat staan een meisje of zelfs oude vrouw zich niet te verbergen, omdat hij anders zijn smerige wellust niet in bedwang kan houden. Dat zijn geen mannen maar primitieve barbaren.

2
2 Bleke Betty

Kinky.. Ik zou haar doen.. question

11
3 chouffleur

Waarom heeft de PVV nog niet zo'n stunt uitgehaald? Twintig Boerka's in de kamer, 4 jaar lang tot zelfs Rutte gaat zeggen, 'minder, minder, minder'....

5
4 FNKTD

@4
Wat Rutte zegt, maakt niet zo veel uit. Het gaat erom wat Rutte doet. En dat is vrij weinig voor de belastingbetalende burger.

4
5 Sterke

@2 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Exact. jij begrijpt dan waarschijnlijk ook waarom ik in de supermarkt niet geholpen wil worden door een hoofddoek. Want ik voel me daar echt door beledigd vanwege de boodschap die ze uitstraalt : nl dat ik mijn sexuele lusten niet onder controle zou kunnen houden als ik haar haren zie. Uiterst beledigend vind ik dat want ik heb mijn lusten als westerse man heel goed onder controle. Ik ben opgevoed om te allen tijde een vrouw netjes te behandelen en hoffelijk te zijn. En ik wens dan ook niet door zo'n hoofdlap beledigd te worden alsof ik ook zo'n barbaar haar eigen rootland ben.

4
6 PFL

@2 prima reactie! Vooral die typering van wat dit soort burkadwingers onder 'man' verstaat. Maar 'primitieve barbaren' is een te lichte term, die doen dit namelijk niet. Dat is ze te min. In primitieve culturen heeft de vrouw een betere plaats, echt beter dan bij dit soort kutvolk.

1
7 Lerac
8 Doehetlekkerzelf

@5 En wat zou premier Rutte moeten doen? Hij is geen dictator! Wij hebben een democratie en daar mag/moet Rutte het ook mee doen....

12
9 LoydMorris

@6
Ja, helemaal. En ik ben als vrouw beledigd omdat er ook een boodschap mijn kant op gaat dat ik in hun ogen geen 'nette vrouw' ben, en dus loslopend wild, moet ik maar niet zo onkuis gekleed gaan! :X
@7
Precies en je hebt gelijk, primitieve barbaren doen dit niet eens. Men begrijpt daar dat een vrouw een belangrijk onderdeel is van en voor hun volk.

3
10 Bleke Betty

@6 denk dat een hoofddoek u sowieso niet kan helpen,
hooguit de vrouw die hem draagt.

11
11 mijnvorigemeningwastochbeter

@11 . Als mensen zich vermommen moeten ze niet verbaasd zijn als ik niet weet wie ik voor me heb en HET aanspreek en benoem met de benaming van die vermomming. Hoe moet ik weten of ik een man of een vrouw voor me heb als iemand een vermomming gebruikt?

2
12 PFL

Een religie/geloof/ideologie die vrouwen dwingt zich geheel te bedekken en die vrouwen als tweede rangs burgers behandeld verdiend het niet om dezelfde rechten te hebben als andere religies. Soms moet je intolerant zijn tegen intolerantie. Vrijheid heeft een prijs en die moet betaald worden. Sommigen denken dat vrijheid betekent dat je anderen vrijheid mag ontzeggen.

0
13 Moskowfiets

Het is dan ook ferm statement tegen onderdrukking en achterlijkheid.
ACHTERLIJKHEID met hoofdletters eigenlijk.

0
14 Moskowfiets

Zo, nu kan de rest van het parlement niet meer ontkennen ooit een burka gezien te hebben.

Verder een zinloos gebaar.

13
15 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

@6 "Ik ben opgevoed om te allen tijde een vrouw netjes te behandelen en hoffelijk te zijn"....en dan de vrouw die de hoofddoek draagt voor "hoofdlap" uitmaken.
Niet bepaald netjes en hoffelijk. En een hoofddoek is niet bepaald een vermomming (@12). Als jij al niet kunt zien dat jij een vrouw voor je hebt als zij een hoofddoek draagt dan heb je een probleem met je gezichtsvermogen. Het zou trouwens zo maar eens kunnen zijn dat je ooit naar de SEH wordt gebracht en de dienstdoende arts een hoofddoek draagt. Oeps.

16 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@13 Zoals Wilders.

17 verwijderd23941

@17 het gaat hier niet om Wilders.
Het gaat om vrouwen die door hun man en/of omgeving gedwongen worden hun hele lichaam te bedekken.
En dat de vrouwen dit met tegenzin doen is wel duidelijk. Welke vrouwe wil nu haat hele leven van top tot teen met een doek gesluierd worden.
Deze vrouwen kunnen nooit mee praten met vriendinnen over mode, make-up en haar. Dit moet een lijdensweg zijn voor deze vrouwen.
Het is ook nog eens bloedheet onder zo'n zwart kleed waardoor ze gaan zweten en stinken.
De mannen die dit hun vrouw verplichten moeten gestraft worden. Dit is pure mensenmishandeling.
Maar schijnbaar vindt jij dit heel normaal en boeit het je ook noet hoe zo'n vrouw zich voelt

3
18 Niet wit niet zwart

** gebruiker verwijderd **

@18 Hopla....je hebt je oordeel al weer over mij klaar. Net als over de vrouwen die gesluierd lopen.
Ik reageerde slechts op de laatste zin van @13 . Maar draaf gerust door hoor.

19 verwijderd23941

"Exact. jij begrijpt dan waarschijnlijk ook waarom ik in de supermarkt niet geholpen wil worden door een hoofddoek."
@6 , als ik deze redenatie hanteer kan ik simpelweg niet meer afrekenen. Sta je dan met je karretje. question

7
20 Spraypaint

@16 . Als ik bij een persoon geen haren kan zien hoe moet ik dan vaststellen of het een man , een vrouw of een aap is? Moet ik dan eerst legitimatie gaan vragen of moet ik kijken of ik borsten en andere vrouwelijke zaken kan waarnemen? Ik denk niet dat dit op prijs gesteld zou worden. Dus ik hoor graag van je hoe ik deze figuren (hoofdoeken) dan als vrouw (voorzover daar sprake van is) kan herkennen?

4
21 PFL

@21 Jij kan aan iemands gezicht niet zien of het een man of een vrouw is??

12
22 uitvreter

** gebruiker verwijderd **

@21 Ach gut...je wilt advies? Ga naar een goede opticien. Of een goede psychiater.

23 verwijderd23941

Petje af voor deze dame. Laten we de goede kanten van populisme even niet vergeten. Het mag best van enig nivo zijn trouwens. Ad populi of zoiets is 'des volks'. En boerka's zijn NIET des volks. Wat nou precies wél des volks is, daarover kun je van mening verschillen. Maar dit is gewoon geen gezicht. Esthetisch afstotelijk. Ook vrouwen moeten gewoon bekeken kunnen worden hoor. Men bekijkt mij ook, en ik bekijk anderen, en daar is niets mis mee. Naar mijn mening beledig je iedere westerse man met die zwarte tent outfit. Als je bovenin een geel strikkie knoopt kan hij zó bij het grof vuil. Maar als geel te uitdagend is mag het ook in graftakken- en soepjurkenkleur. Ik maak geen onderscheid. Weg met ALLE boerka's.

2
24 Ness
25 Ness

Geniaal

1
26 Vageali6888

@6 zo denk ik er ook over. Zie ik een vrouw met kopvodde in mijn rij voor de kassa dan pak ik een andere rij. Weg met die stinkende hoofddoeken

2
27 Jan met de korte achternaam

@22 . Leg eens uit waar zitten dan de verschillen want veel van de dames uit het midden oosten hebben een prachtige snor dus ik zou zomaar kunnen denken dat de hoofddoek een man is. Dus leg eens uit waar ik het verschil aan kan zien in een gezicht.

5
28 PFL

@13 Het is niet de religie die de burka voorschrijft, maar de "cultuur" eromheen (in sommige gevallen)

1
29 yadasampati

En hoeveel leden parlementsleden zaten er met dicht geknepen b*lletjes voordat ze wisten wie het was?

0
30 jessemy

** gebruiker verwijderd **

@28 Jij moet serieus hulp zoeken.

31 verwijderd23941

@31 . Met dat soort antwoorden schieten we niks op. Je roept veel maar geeft geen antwoord op de vraag hoe je aan het gezicht onder een hoofddoek moet zien of het een man of een vrouw is? Ik denk dat je dat zelf ook eigenlijk niet weet.

5
32 PFL

** gebruiker verwijderd **

@32 Man man wat sneu ben jij.

33 verwijderd23941

@32

'Ik denk dat je dat zelf ook eigenlijk niet weet.'

Ik wel, maar ik ben dan ook een kerel en jij een oud wijf. Weinig hoofddoekjes in Leeuwarden trouwens onder de moslima's, wel moslima's op hoge hakken, mantelpakjes en grote leasebakken. Goed opgeleid en dito banen....

Ik zie hier wel steeds meer KKK, je weet wel, die in het wit gesluierde vrouwen van de christelijke Eritrese Orthodoxe Kerk.....

5
34 Liwwie

Wel een uitstekende actie trouwens

1
35 Liwwie

Gezichtsbedekkende kleding in het openbaar moet verboden worden. Helass noodzakelijk dat er wetgeving moet komen omdat nieuwkomers zich niet wensen te conformeren aan de ongeschreven regel en die is dat je je gezicht in het openbaar niet bedekt.

Dat is niet zomaar een ongeschreven regeltje, het is cruciaal in de dagelijkse communicatie en interactie met elkaar.

6
36 Hendrianus

@21 @28 PFL

Bekijk even onderstaande link,
https://nl.pinterest.com/pin/535787686894600898/

Dan nu de test,
-beste PFL, zijn hier mannen of vrouwen afgebeeld?
-indien je denkt dat het mannen zijn wat zijn dan de kenmerken voor jou?
- indien je denkt dat het vrouwen zijn wat zijn dan de kenmerken voor jou?

Ik ben zeer benieuwd naar je reactie.

7
37 Hendrianus

Geniale actie. Deze parlementsleden voelden zich hoogst ongemakkelijk hetgeen ze aan de actie weten ipv aan de boerka. Het Doortjeblond wegkijkgedrag. Met een klein beetje doorvragen zullen ze toch toe moeten geven wat de werkelijke oorzaak van hun gevoel was.

2
38 Mariska3

@37 goed voorbeeld, het doel van gesluierde bekleding is om de schoonheid te verbergen om de schijnbaar en bij voorbaat al schuldig verklaarde barbaarse man niet in verleiding te brengen....maar aan de andere kant als je de foto's bekijkt doffen ze zich wel op met bergen make up en foundation om verleidelijker te ogen dan dat ze in werkelijkheid zijn, beetje tegenstrijdig is het niet? Daarbij pleur wat van dat make up op een iel fijngebouwd manpersoon en het lijkt verdomd veel op wat je in de link liet zien....

1
39 ActiveRush

@37 . rare link. Op kantoor geblokkeerd (wellicht een xrated site? ) en op mijn mobiel werkt de link ook niet. Dus je puzzel is onbruikbaar, helaas. Maar wat je doet is de vraag omkeren in plaats van gewoon zelf een keer antwoord te geven hoe je kunt vaststellen of er een man of een vrouw onder een hoofdlap verstopt zit.

1
40 PFL

@40 PFL

En de brug stond natuurlijk ook nog open, wat een pech heb je toch.

7
41 Hendrianus

Los van geloof of cultuur zijn er andere bedenkingen over dit soort kleding .

Als ik ga tanken met mijn motor moet ik mijn helm af doen anders word de pomp niet vrij gegeven.
Als ik met een bivakmuts op buiten ga lopen word ik staande gehouden door een agent of boa.
Als ik via Schiphol wilt reizen moet ik bij de douane mijn pet /muts af zetten.
Dus alleen van wegen die vergelijking al zou een boerka niet mogen, als je het een verbied en het ander toelaat gaat het stinken naar discriminatie.

0
42 Just-Me1966

@41

Ik keer niets om. Het is de bedoeling dat de afwijking onderzocht wordt en daarbij is het de bedoeling dat de patiënt informatie verstrekt over zijn in dit geval vertroebelde kijk op de realiteit.

Je hebt al wat informatie gegeven in een eerdere reactie waarin je verklaard dat je je beledigt voelt door een persoon die een hoofddoek draagt. Je denkt dat de persoon in kwestie denkt dat je sexueel opgewonden wordt als je haar haren kan zien.

Daaruit trek ik, voorzichtig de conclusie dat je nogal gefixeerd bent op haar. Je kan zelfs niet meer zien of je met een vrouw of man te maken hebt als je de haren niet kan zien. Je verwisselt ook van kassa om geholpen te worden door iemand van wie je wel de haren kan zien. Je wordt eigenlijk een beetje boos als een vrouw haar haren bedekt.

Zo je ziet, het begint best ernstige vormen aan te nemen. Help jezelf PFL!

6
43 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Romantic Mom Son PornRomantic Blow JobsYouponoPorn AssparadeCharly Summer ShoplyfterAaliyah Love AnalEbony Freak PornPornos MereTorure PornCute Porn Star SexPronhub XvideosMilf Full Hd PornKenny Kong PornRyan Bones PornCharmy Kaur SexXxx Video AmerikanTwen Porn VideosBlacks On Whites PornManwah 18+Doujin MiePerovySoles Of SilkNew Style XxxSexy Film Blue FilmSaree UpskirtPorn BrooklynEmmastarlettoBig Bank ChallengeUsa NudeSunny Lion XxxxNiffty StoriesManhwa AdultosVirtual Sex JoiNudestepmomXchange PillNangi Chut VideoAfricancastingsTs Top PornEasydaterGingerbanks PornPorntingPorn TNao JingojiHelicopter Sex VideoGame Of Thrones Sex GameFamily Taboo StoriesXxx StoryiesTryst.lingPiornhubHot Indian Gay SexPlayboy X VideosPorn SessionVecinapornoBlonde.nudityOld Granny FuckMia Khalifa Video XxBig Boobs VoyeurNsfw ScrollerYordlesCuckquean CaptionAnu Sithara XxxTeacher Porn GifMidget TanyaXxxvdeosNudes PornoNaked GrandmaGay Porn EspañaStar Wars The Porn ParodyAsstimePokemom NudeSky Bri PicsHindi Porn SisterAnal CaatingSuhagrat Hot SceneLil CandyAkira ShellWife Blowjob'sPizdaJayasudhayanamTransanglesPetitetitsCamversityJennette Mccurdy SexyBlonde Milf AnalLana Rhoades RedditBf XxnHot Hard FuckNew Hd Pron Video DownloadJuicy Sex TapesTransvestite PornosLatina FfmMilfthongJapanese Grandma PornKaori SaejemaBest Free HentaiHentais MangasPonhu BYoungtubeDemi Moire Nude[pornListcrawler.vomPornô BonecaMadison Scott AnalSex Positions RealZavazaviOldandyoungsexHindi Audio Sexy MovieLatest Mallu PornLatino Muscle Gay PornNude Nora FatehiXxx Videos Hd Bf91約炮大神私拍全集Latest New Porn MoviesAlina Lopez BlowStripcgatHq.pornoBelle Delphine RedditSix Pack XxxRaven BayEwan Mcgregor NudeForgive Me Father PornAmerican Hd Sexy VideoNice Boobies NudeMiniloona - Gamer Girl JoiCum TumblrRule34video DownXvideos HairyXxx Video Bhai BahanHard PornosTaxi69CumswallowclipsPilice PornBig Tits Mom Sex VideosSophiacastelloStephanie Mcmahon NudeX HamsGay GentaiPorn TurkaMale And Female Sex VideoHentai HypnosisCottontailva HentaiXxx NiBf Hd MoviGina Valentina AgeSquirting While SexJacquie DtHentai Sex VideosTeenagers Porn HdMia Markova VideoPussies Humping