door Salitos in Politiek  ·  41 Reacties

  • 14
  • 922x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De veiligheid van het land vraagt erom dat er een aftapwet komt zal het argument zijn van het komend kabinet en zal een referendum er niets aan veranderen. Zij die een risico vormen voor de veiligheid verliest men uit het oog en worden hooguit in de gaten gehouden door een enkelbandje die per dag een aantal uren af mag.

2
1 Voorzittershamer

Ze kunnen nu al terroristen niet tegenhouden die SMS gebruiken, dan ga je jezelf afvragen: wat moeten ze met al deze data van iedereen?

0
2 garriet

@1 U gelooft niet in ponyland? question. Nu is het probleem dat stel dat er een dictator aan de macht komt en heeft die verworven macht al geërfd. Wat is de kans dat het ook voor onderdrukking gebruikt word (zie Turkije).

0
3 DikkeTor

#3 De andere kant is ook weer zo, als er niet gecontroleerd word dan zijn er ook meer succesvolle aanslagen.

7
4 DikkeTor

Uitstekend!
Aan dit soort flauwe kul moet paal en perk worden gesteld.

9
5 Uit Den Haag

Nooit je vrijheid opgeven voor schijnveiligheid.Het is puur om de gewone burger zijn vrijheid te beperken,dit zal terroristen echt niet tegen houden. Maarja velen denken dat dit goed zal zijn.......

1
6 DWDD

Hebben die lui zoveel te verbergen dat ze een referendum willen, net zo eentje als over de Oekraine zeker!

17
7 Zie Hier

@7 De overheid weet wat je uitgeef en aan wat je het uitgeeft.De zorg speelt jou historie uit voor je baas en als je een ziekte heb en je moet een andere baan vinden vergeet het dan maar.En in je eigen vrije tijd je mening zeggen wordt dus ook al gevolgd.Wat zal de volgende stap zijn..........

0
8 DWDD

Teken Hier:
https://teken.sleepwet.nl/
Of niet ...

1
9 Schildpad

@3
Mocht er ooit een Erdoganregering in Nederland komen, dan kost de invoering van het sleepnet weinig tijd.

Het sleepnet is op zichzelf al duivels, ongeacht of er ooit een dictatuur komt.

1
10 Sterke

@9 Djw ik ga nu tekenenquestion

1
11 DWDD

@10 , Maar niet met terugwerkende kracht.

Als je het nu al installeert en gebruikt (dus opslaat) kan een volgende machthebber de data van de afgelopen jaren / decennia inzien. Dat is wel wat gevaarlijker dan wanneer er alleen vanaf de wisseling van de machthebber kan worden gecontroleerd.

0
12 lost

Alles wat je uit handen geeft zal vroeg of laat ten nadele zijn voor jou.

0
13 DWDD

@4
denk jij nou echt dat dat zou helpen om aanslagen te voorkomen?.
dat is dus het idee waar op gedoeld word ,dat jij een stuk privacy vrijwillig wilt inleveren voor dat geen wat jij aanneemt waar het voor bedoelt is.

0
14 ongelovenloos

@1 [ De veiligheid van het land vraagt erom dat er een aftapwet komt ]
nou, de veiligheid van de burger is meer gebaat bij privacy en bescherming van de communicatie. Opsporingshandelingen verrichten op iedereen (dat behelst de sleepwet) is bovendien in strijd met de uitgangspunten van de rechtsstaat die stellen dat er pas opsporingshandelingen naar een persoon mogen worden verricht op het ogenblik dat daar een gegronde reden toe is. Met de Sleepwet worden 17 miljoen Nederlanders zonder dat daar aanleiding toe is als verdachte aangemerkt van staatsondermijnende gedragingen.

Dat is nogal wat....

En verder zul je zien dat over een paar jaar de politie ook officieel van die capaciteit gebruik wil gaan maken... om de "misdaad te bestrijden" zogenaamd. Tzt zal de misdaad die bestreden moet worden dan nog wel uitgevonden worden... feit is wel dat je dan in het zwarte scenario van een politiestaat zit.

0
15 TedjeR

@14
“They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither"
Abraham Lincoln.

0
16 in holland

@7 Hebben die lui zoveel te verbergen dat ze een referendum willen

Dat kulargument ga je natuurlijk ook gebruiken om de vrijheid van meningsuiting te laten beperken omdat veel mensen vaak niks te zeggen hebben.

0
17 in holland

@7 Ik heb niets te verbergen. Maar dat hoeven ze niet te weten.

0
18 upanddown

De uitkomst van de de combinatie (en de uitwerking) van de regering en een referendum is allang bekend. Iets met Oekraïne...?!!

0
19 upanddown

Gelukkig dat er nog gereageerd wordt tegen die nieuwsgierige aagjes.

0
20 in holland

@19 niets doen is de andere optie.... uw keuze?

0
21 TedjeR

@21 De overheid weet wat je doet hoe je loop wat je gezondheid is wat je schulden zijn (als je die heb) Het wordt totale contole over jou en daar zijn ze maar wat blij mee! Ik zal me hiertegen verzetten niet omdat ik wat te verbergen heb maar ik heb mijn prive leven hoog staan!

1
22 DWDD

@22 Heb staan.

1
23 DWDD

@8 nog mooier, 2 jaar geleden was ik bij een dokter omdat ik iets in mijn oog had en die vertelde me dat dat linke soep was omdat ik in 2002 een ontsteking aan datzelfde oog gehad had.
Die dokter keek me echter heel raar aan toen ik vroeg om een afdruk van wat zei op dat scherm zag waarop ze reageerde dat ze dat niet mocht doen.
Dus ik vroeg haar "en waarom zou het voor jou verboden zijn om mij die afdruk te geven denk je ?" en toen kwam ze terug "weet je dat zeker ? " Meid ik kwam in 2002 mijn Soulmate tegen en herinner me zo ongeveer elk woord van dat jaar. naast dat ik zover weet dat ik voor het laatst bij een dokter was in Den Haag ergens begin 90'er jaren en ik wil niet eens weten wat jij in die computer ziet. Wat ik van je nodig heb ik dat je in jezelf geloofd, twijfel niet aan jezelf om iets wat die computer beweert plus , in een og boren, ehh... Zoals ik zeg i need you to know you can do this en ja ik weet "stupid"

dat was de derde keer in mijn hele leven tot mijn 48 e of zo dat ik bij een dokter was met een soortgelijk probleem and that;'s how i know anything that those system say other then that = Bogus.

Als je een terrorist bent dan neem ik aan dat je niet zo dom bent om het anderen makkelijk te maken wat je van plan bent te doen en in de chaos van internet pakketten ?
als j simpelweg elke 01010010101 een 1 of 0 tuseen zet dan betwijfel ik dat ze in de gaten hebben wat je doet tot NA dat je het deed en dan later kijk"zo deden ze dat"
een voorbeeld ervan " de DMC hackers vanuit Rusland ?"
Ga eens spelen met scammers en je komt er wel achter IP adressen ? they can be faked and that makes it a heck of a lot of fun trying to figure out where they actually are but usually thats because they make a mistake.

en hoe vaak zie je reclame van VPN die je niet traceerbaar maakt (waar je voor moet betalen en dus ben je wel degelijk traceerbaar en de recentelijk zaak omtrent Eweka...)
oh by the way ? ik ging ooit in de clinch met een vsn de oorsponkelijke oprichter van het
NNTP net = nieuwsgroepen. dat ging om Suze Randal commerciele foto's die die wijsneus mij vroeg om voor Suze Randall over het net te gooien because i'n the only one who they never could figure out who i am and they knocked everybody down Zover dat de site klanten begon te verliezen , en toen eeehhhh pas op want je legt het aan met de founderd van het internet..
zei dachte dat ik die dingen over het net gooide maar dat was mijn vriendin aan de andere kant van de planeet I just created a heck of a lot of confusion to throw them of but as they where closing in i told her STOP because if i can find her then so can they,
vraag Als die site wil dat die dingen over het net gaan waarom sturen ze die er dan niet zelf op?
Put the website owner on the system Napster, take It down and the sales of record go DOWN not up.

3 dagen geleden kwam ik op de hoogte van het bestaan van iemand because somebody finnaly got the brains to send it on the net and go Look ! So she started then retired then restarted and retired again in 2012 and i have never ever heard about her until 2017 ?

breek het internet en jullie komen er wel achter wat de schade is, ik heb tig verkopers aan de deur gehad en heb glasfiber in huis maar gebruik die niet en tegenwoordig ? Ik haal een bestand van het net af en scan dat bestand, MIJN IP nummer staat erin? How Cute!

Natuurlijk kan ik dat veranderen maar en mensen als je bestanden van jou naar anders stuurt ?
via USB, DVD doet er niet toe hoe, technisch gezien is het mogelijk om de hele route met dat bestand door te geven, en dat zichtbaar maken ? ik ben tot nu toe nog geen enkele software tegen gekomen die dat kan doen.

Met alle achterdeuren die in windows systemen zitten en lees de voorwaarden van het os?
iemand ziet dat ip adress en gaat vie een achterdeur in je systeem waar he os alles bijhoud wat je doet en constant

c:\bestanden\folder01\map02\bestand.ext

verander wat dan ook aan bestand.ext en
c:\bestanden\folder01\map02 verandert van datum
c:\bestanden\folder01 ook en
c:\bestanden ook

en wat is dat ? stel je een nacht voor werkelijk donker zwart geen licht ook geen maan dan steek op 2 kilometer een aansteker aan.

Dat is ongeveer hoe ik interpreteer wat dat is (ik heb een eigen indexering systeem die die originele datums opslaat en terug roept als die veranderen en dat dat houd een rapport bij).

0
24 nosuchname

kan iemand mij de volgende ironie uit leggen:

Nu wil ik dit tekenen, kan dit niet want schijnbaar gebruiken ze google spyware (captcha). Blijkt die hele site aan elkaar te hangen van google api's.
waarom tegen deze wet ageren als je een commercieel bedrijf die het zelfde doet wel gewoon gebruikt?

0
25 SkyNet

Opvallend dat er ontzettend veel linkse reageerders zich aan gevallen voelen door de sleepwet!

2
26 Zie Hier

@26 Heeft volgens mij niets met links of rechts te maken....is een wet die van Nederland een politiestaat maakt, moeten we m.i. niet willen!

0
27 Salitos

Nederland is een conventionele politiestaat!

0
28 Arkan

Kennelijk valt het met de studieschuld van studenten dik mee als ze hun tijd zinloos kunnen gebruiken voor een wet die door beide Kamers al is aangenomen in plaats van voor een bijbaan .

5
29 No newstoday

@27

Je hebt niks meer te willen .
De wet is door Eerste en Tweede Kamer aangenomen .

4
30 No newstoday

@11

En waar teken je voor?
Een raad geven voor een wet die aangenomen is , is het paard achter de wagen spannen en water naar de zee dragen .
Kan ook ook helemaal niet.

4
31 No newstoday

Even voor de slimme minners en degenen die nog willen tekenen :
Op 14 februari 2017 is de wet in de Tweede Kamer aangenomen .
Op 11 juli 2017 is de wet in de Tweede Kamer aangenomen .
Op 1 januari 2018 treedt decwet in werking.
Slaap zacht!

5
32 No newstoday

Ik heb geen idee wat ze met een verzameling pornosites willen doen, whahahaha...

0
33 Tegendraadsgelijk

Getekend tegen beter weten in: Onze roverheid kennende wordt een uitslag welke hen niet uitkomt naast zich neer gelegd.

0
34 Tiidmasine

** gebruiker verwijderd **

@31 Er zijn ook nog rechtszaken bezig door een aantal organisaties. Als het volk zegt van nee, dan staan deze rechtszaken ook nog sterker.

35 deleteduser3241

@32 Je kunt ook pas een referendum aanvragen als een wet al is aangenomen en bekrachtigd. Je bent dus zelf ook niet bepaald slim, of je probeert bewust te ontmoedigen omdat je tegen referenda bent.

0
36 Scharrelei

@35 Mensen ontmoedigen, bedoelde ik.

0
37 Scharrelei

@31 Oh, dus jouw advies is om het maar gewoon over je heen te laten komen.... wat een sneeuwvlokjes mentaliteit, zeg... Ik wordt er onpasselijk van!

0
38 TedjeR

@33 als de officiele lijn "brunettes" is, krijg je een groot probleem met "blondines" hoor...

0
39 TedjeR

ignore->opkomst net an 30-> MEERDERHEID!!!! YES!!...zucht...

1
40 pizzafried

een veel betere onderwerp.Ik ben voor deze referendum.

0
41 Wetenschappertje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
My Friend Likes Anal Scarlett HamptonFictionmanuaPublic JerkoffPics Of Mature Nude WomenChachi Bhatija Sex VideoShemalemilkingKpop DeepfaeX Video Sexy BfBlue Film Video CallBoobs Sucking HardcoreHotssxHot Bhabhi GandBridgette B BrazzersHotmoviesCbt GaypornWhite Bbw AnalReal Bro And Sis PornStreamteMen In LangotFamilsexPellikuthuru PartyAmatuer Cumshot CompilationKendra Spade NudeHindi XnnxWww Sex Malayalam VideoBug Tit LatinaEva Padlock NudesAll Actress PornKerkmateXorgasmo.TrannycreampieIntage EroticaMy Milf Boss 8Transgender Female To Male PornFree Porn PhotographsDino PornBailey Base AnalBig Tan Line TitsCumshut PicsElisa SanchezTeamskeets ComHot Bridget MoynahanForsed Mom PornFitnessanalSuperhead Mr MarcusBlack ShemalehardcoreAdultfriendfindrCollege Teacher Sex VideoTamil College Sex ComXnxx Indian Sex ComJeans Xxx VideoBengali Sex Com VideoAloha SpankingFlingstetHome Make Porn VideosBlavk Booty PornNew Model XxxWww Xvideos Com C Big Tits 23Sunny Leone Sex Sunny LeoneVideos 3d PornTube PerverijaRedtub CoomFollo Con Mi PrimaNude OlderMalik DelgaytMiilacamiila NudeFull Hard XxxSexy Video FappyMimi CurvacoesXnxxbSoy_sofiaPriyanka Chopra SexxDbz Chichi PornFreakymilfsViva Street EscourtLez PornJem Wolfie LeakedDesi Hard Porn VideoSex Video Sunny Leone Sex VideoAnime Porn EnglishBoy Boy Sex Video HdSkipthegames Springfield MoCheer Leader NakedSixcy VidoBengali Xx Video DownloadArchana NudeVideos Pornograficos De Mia KhalifaBest Sex Video ComKelio ValentienLatest ChudaiFillm XAccidental Nip SlipHand Job BondageLauren German PornSunny Leone Ki Bf Sunny Leone Ki BfPanty CummingEsdeath NakedMouth CreampieHottest Pirn StarAnal CryKatrina Kaif PornvideosXxnx Free PornLeabian Mom PornTartaglia Rule 34Eliza Ibarra Full VideoPorn 25Models Hot NudeDeep Throat Big CocksGaystraightpornPrincess And The Frog PornFacialbukkakeDeepthroat MilfWeirddickSee Through PornBlac Chyna PornWww Hindi Sex Storis ComVale Nappi AnalGirlsoutwest PornBig Tits For FreeCrush FetishMom Son Porn Captionسكس سمينXvideos OnlyfanS.lu.tPornxxx XNxx X.comHarper MaddoxxJennie Rose PlanetsuzySkinny Teens In PornFirst Date PornRoxie Sinner AnalXhamster ApkKerala XxxBody Massage XxBbw Big BoobiesMyla Dalbesio NudeStarmi DanielTerrie WeigelBj With No TeethJoanie Laurer PornFreeporn DownlodeXhamdterThe Best Of Indian PornWww Pornwikileaks ComNime XnxxLarge Breasted NakedBusty BabesFuking Video DownloadBhabhi MastiEva Henger