door GreyB in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 10
  • 840x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47
Er waren zo'n 200.000 banen bijgekomen in de gezondheidszorg

Noem mij eens de maatregel van Trump die hiervoor gezorgd heeft?

2
51 LGK

prachtige stukjes linkse proza..in 6 edits op papier gezet
met hier en daar een pseudo academisch woord.
Dat het nergens over gaat maakt geen verschil,
dat doet het bij CNN namelijk ook niet.

18
52 Limburg

@48 Alleen maar op de man en inhoudsloos, zoals bijna elke reactie de je plaatst. Pfffff

4
53 kritischelezer

@52 ""prachtige stukjes linkse proza""
Geïnspireerd door rechts natuurlijk. Maar daar gaan we weer, links rechts wij jullie. Ik zou haast nog gaan denken dat die indeling een rechtse obsessie is.

1
54 W. Anstalt

@54 Het is ook een beetje een obsessie aan het worden aan beide kanten. Maar dat is ook de bedoeling en we doen er allemaal al mee, dom dat we zijn.

7
55 solidsteel

@47
Iedereen snapt dat economisch beleid een tijdje nodig heeft om zich te vertalen in banengroei. En welke acties heeft Trump daar dan precies voor ondernomen? Dit is gewoon nog Obama beleid dat zijn vruchten afwerpt.

1
56 AJ74

@56 Zelfs daar kun je je vraagtekens bij zetten. Ik vraag me af in hoeverre een economie zich überhaupt van bovenaf laat sturen. Want waarom zijn er anders zulke langdurige periodes van recessie? Toch niet alleen omdat Soros of de globalistische marxisten dat zo willen?

1
57 W. Anstalt
58 GreyB

@48

Tja Freabraham, als je met misplaatste dedain vermeende autoriteit wenst uit te stralen dan moet je retoriek wel ergens op kunnen funderen natuurlijk.

Wat Trump wel en niet heeft bereik wordt gewoon online bijgehouden, voor iedereen zichtbaar en valt allemaal simpel na te trekken.

Let's see the facts shall we?

Aantal dagen in office. : 207 - minus 50 (dagen dat Trump ging golfen *)
Aantal beloftes gemaakt. : 174

Niet gestart : 103 of 174
In de maak : 18 of 174
Beloftes waargemaakt. : 13 of 174
Beloftes gebroken : 37 of 174
Compromis bereikt : 3 of 174

Tot zo ver heeft hij al 37 beloftes gebroken, slechts 13 weten te realiseren. Niet echt een goede score, en dan druk ik me nog eufemistisch uit.
https://trumptracker.github.io

Bovenstaande komt mede omdat Trump een pathologische leugenaar is, een issue waar extreem narcistische persoonlijkheden vaker mee kampen. Van alle online Twitter berichten en retoriek tijdens zijn campagnes en rally's die hij nog steeds organiseert waar hij graag voor eigen parochie kwaakt hoe goed Donald is blijk dat slechts 5% van wat hij roept daadwerkelijk klopt en 12% bijna klopt. Dat is met recht extreem te noemen.
http://www.politifact.com/personalities/donald-trump/

Ik had Trump allang ontslagen wegens incompetentie.

* By end of August, Trump will have spent three times as many days at leisure as Obama
https://www.washingtonpost.com/news/politics/wp/2017/08/03/by-end-of-august-trump-will-have-spent-three-times-as-many-days-at-leisure-as-obama/?utm_term=.e4a49bdcbf35

De man kijkt voornamelijk televisie, golft en Twittert en werk aan de voltooing van zijn eerste deel van z'n trilogie: The arts of the failures.

3
59 Drumpf

@58

bespaar je de moeite, afgezien van de broeders en zusters
denk ik niet dat iemand die stroom linkjes van jou bekijkt
en zich al helemaal niet laat overtuigen.

18
60 Limburg

lol @60

1
61 zeikenderechter

Maar dat was het nahikken van @58

1
62 zeikenderechter

@60
Die zijn anders zeer verhelderend

Zelfs voor u zijn ze te begrijpen

1
63 LGK

@49
U wilde een discussie
Al een argument gevonden voor @51 ?

1
64 LGK

Ik heb wel medelijden met de gemiddelde Trumpolina, die zo verbeten blijft hangen aan een overduidelijke loser.

Wij hebben er tenminste nog lol aan. Zij hebben er niks aan.

1
65 zeikenderechter

@63 Optimist.

5
66 Yesterday

@60
Binnenkort op Youtube, dus dan is het wat makkelijker te volgen voor je..

1
67 GreyB

@57
Er zijn duidelijke verschillen te merken door verschil in beleid. Minder corruptie, betrouwbare rechtsspraak, weinig bureaucratie e.d. vertalen zich wel degelijk in meer groei. Maar dat zijn vaak zaken die niet in 1 periode van 4 jaar gerealiseerd worden. De golven komen inderdaad door de conjunctuur.

1
68 AJ74

@1
Die linkse kliek weigert toch toe te geven. Discussie nutteloos. Blind voor hun eigen haat.

14
69 sparta

** gebruiker verwijderd **

@69
de linkse kliek heeft gelijk
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/trump-draait-kritiek-op-rechts-extremisten-terug-beide-kanten-gewelddadig

het is nu dus dubbel bevestigd, het machtigste land ter wereld heeft een president met neonazi-sympathieen of is gewoon te dom om te poepen of allebei als het een niet synoniem is met het ander.

70 ---deleteduser---

Het begint alsof ze een neutrale uitleg ergens over gaan geven, in die zin dat hij een goede reden had om diegene te retweeten. En halverwege wordt het weer een puur haat- en verneder artikel, zoals altijd.

13
71 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@71
iedereen zou een hekel moeten hebben aan neonazi's.

72 ---deleteduser---

@70 Ik zie niet hoe hij de kritiek op rechtse extremisten terugdraait. Maar hij zegt, en in mijn ogen zeker niet zonder reden, dat antifa die daar was zeker ook niet daar kwam om rustig te protesteren. Ze waren beide uit op geweld en dat kregen ze, met dank aan de burgemeester daar die er voor zorgden dat beide partijen elkaar konden vinden.

Dat trump een eikel is hoef je mij niet te vertellen en je kon van verre aan zien komen dat dit gezeik zou opleveren. Maar het is voor mij weer overduidelijk hoe over-de-top mensen weer reageren.

Kan me nog een schietpartij herinneren een aantal maanden terug, waar republikeinen werden neergeschoten tijdens een baseball spel. Of anders de moordpoging door een leraar die met een bike-lock op de hoofden van mensen ramden. Mensen die absoluut geen neo-nazis waren.

Dus ja, ik zie zeker wel dat beide kanten even gewelddadig en in mijn ogen ook even fout zijn. Ja, even fout.

4
73 Shangori

@72 Dan ziet de toekomst voor het Westen er somber uit met de opkomst van zowel Islamfascisme (Erdogan, haatimams enz.), het links-fascisme (Brussel, Hamburgrellen enz.) en het retrofascisme (Svoboda, Charlottesville enz.)...

Binnenkort vertrek ik wel naar de Krim!

5
74 CoolMemories

Fake nieuws CNN met haar eindeloze grote Rusland complot theorie gezwam, was gewoon triggert over een meme van de Trump train die CNN trashed.

Daarbij waarom moet Trump exclusief afstand nemen van de alt right groepen?
Dat is gewoon de tegen spiegel van progressief slinkse groepen, waarvan de extreemste de door George Soros gefinancierde Antifa en Black Lifes Matters en diversity groepen zijn.

En de demonstratie was gewoon rustig. Totdat de Soros bendes de sfeer gingen verzieken, met constant nazi, nazi, nazi geschreeuw, erg provoceren, en ook stenen gooiden. Toen besloot de politie onder leiding van de democratische burgemeester (geen toeval waarschijnlijk) het evenement, waarvoor de unite the right groepen gewoon vergunning hadden, midden op de dag te verbieden.


Omdat een illegale tegen demonstratie bende uit was op een confrontatie. Toen de alt right groepen het terrein verlieten, omringt door de Soros bendes, kregen ze nog een trap na, o.a. met een stenen regen. En de politie onder leiding van de democratische burgemeester deed daar niks tegen.


Toen de alt right groepen door de Soros bendes waren verjaagd omdat hun evement door hun toedoen door de politie vroegtijdig was afgelast. Gingen de Soros bendes met hun tegendemonstratie illegaal in de straten marcheren en om hun overwinningslied scanderen: “WHOSE STREETS? OUR STREETS!”, “WHOSE STREETS? OUR STREETS!”, “WHOSE STREETS? OUR STREETS!”.



Toen blijkbaar een van de mensen van alt right weg wilde reiden met zijn auto, blokkeerden de Soros bendes de straat. Voordat hij nog ook maar iemand had geraakt van de bende, sloeg er al een van hem met zijn honkbalknuppel tegen zijn auto. Daarna gaf de man gas, wellicht in een combinatie van woede en angst, om daar weg te geraken. Maar omdat er ook andere auto's vast stonden tussen de gewelddadige Soros haat brigades, knalde hij daar tegen op, waarbij het ongeval compleet was.

Meteen sprongen diverse bende leden op zijn auto en sloegen met knuppels zijn achterruiten in (alsof hij in een Mad Max film terecht was gekomen.) Waarna hij de auto snel in zijn achteruit zette, en hard terug reed, om te kunnen ontsnappen aan de bende, die hem meteen wilde lynchen.

7
75 Reactie

@75 Aanvulling, hier de links met de youtube age restriction omzeilt

4
76 Reactie

Uit peiling onlangs bleek de meerderheid van de mensen in de VS, vinden dat de berichtgeving over Trump te negatief is.

57% vindt dat de berichtgeving over Trump te negatief is.
87% van de republikeinen
32% van de democraten
54% van de onafhankelijken
55% van de vrouwen
51% van de afro-amerikanen
http://thehill.com/homenews/media/342801-poll-57-percent-say-media-coverage-of-trump-too-negative

Dus fake nieuws CNN vertegenwoordigd een minderheid, met hun eindeloze veelal ongefundeerde Trump gebash, met uit zijn verband getrokken verhalen, en een zeer negatief frame.

4
77 Reactie

@11

Wat is er conspiracy aan het benoemen van het feit van 30 schietincidenten en 9 doden in Chicago gedurende de aeekend waarin Charlottesville ook speelde. En er is 0 media-aandacht voor. Chicago de thuisstad van Obama en de stad met de strengste schietwapen wetten (haha) ook allemaal dankzij Obahma.. Geen media aandacht. Wat is daar feitelijk o juist of complottheorie aan?
De hele linkse media die konsekwent Trump proberen eronder te krijgen, dat is een complot.

3
78 Vanillestok

@11

Wat is er conspiracy-theory aan het benoemen van het feit van 30 schietincidenten en 9 doden in Chicago gedurende de weekend waarin Charlottesville ook speelde. En er is 0 media-aandacht voor. Chicago de thuisstad van Obama en de stad met de strengste schietwapen wetten (haha) ook allemaal dankzij Obahma en de links-extremisten.. Geen media aandacht. Wat is daar feitelijk onjuist of complottheorie aan?
De hele linkse media die konsekwent Trump proberen eronder te krijgen, dat is pas een complot.

3
79 Vanillestok

@72

Antifa, anti-apartheid.. ook wel het helpen van Afrikaanse stammen om blanken te vermoorden... En om andere afrikaanse stammen te vermoorden, met autobanden en benzine. Antifa, zoals jij, zijn ook nazis!

4
80 Vanillestok

@77
Dat is dan typisch een tendentieuze strikvraag die alleen linksen kunnen bedenken. Als je als Trump veel negatief nieuws brengt. Dan is dat natuurlijk negatief. Betekent niet dat ie Bullshit.

3
81 Vanillestok

@79 Daar is ons alu- hoedje weer!

1
82 dummydum

Alt-right in de USA wil dat alleen nog maar blanke mensen van Europese afkomst in de USA mogen wonen.
Zelfs de originele bewoners (de indianen) horen daar volgens hun dus niet thuis!
Dat is racisme van het ergste soort!
Dat zijn de gevaarlijke gekken die in Charlottesville als een stelletje imbecielen aan de gang gingen en iemand vermoord hebben!

1
83 dummydum
84 oeioeioei

@49 : ik begrijp hier uit dat u veel respect voor Pechthold heeft.

1
85 Lobbus

@83
Het ging toch wel een beetje anders dan wat u en veel progressieve media kanalen er om politieke redenen over beweren.

Lees @75 nog eens en bekijk gewoon de daadwerkelijk beelden in de links in @75 en @76

4
86 Reactie

@86 Ach geef maar weer direct een min op mijn bericht, mensen zouden aan waarheidsvinding moeten doen, i.p.v. als een hooligan achter hun politieke kleur te staan.

En nog staan te klappen bij elke smerige overtreding op hun politieke opponent. De er mensen gewond zijn geraakt en zelf iemand dood is natuurlijk uiterst triest, maar dat had wel degelijk oorzaken. Zie de beelden in @75 en @76

Als je daar niet naar wilt kijken, dan kunnen dergelijke incidenten in de toekomst ook niet voorkomen worden. Antifa en Black Lifes Matter die zonder vergunning ongevraagde de boel kwamen verstoren, stookten de boel op, waardoor het evenement werd stilgelegd.

Toen de alt right groepen van de politie de aftocht moesten blazen werden ze niet beschermt tegen de haat brigades van Antifa en Black Life Matters, die door George Soros gefinancierd worden.

Toen de gewelddadige en zeer provocerende Soros bendes het daarna ook nog zo bont maakten om ook nog illegaal met hun tegendemonstratie in de straten te gaan marcheren om luidkeels hun overwinningslied te scanderen: "WHOSE STREETS? OUR STREETS!".

Kon blijkbaar een van de alt right niet de straat door die door de bendes werden bezet. Voordat hij op ze inreed sloeg al een van de bende leden met een honkbal knuppel tegen zijn auto. Daarna gaf de automobilist gas en reed op ze in, maar kwam niet ver omdat er ook andere auto's vast stonden tussen de bendes, waar hij tegen op knalde.

Meteen sprongen diverse bende leden op zijn auto en sloegen zijn ruiten met knuppels in. Toen zette hij de auto in zijn achteruit en gaf weer hard gaf om alsnog weg te komen, aan de bende die hem wilde lynchen.

Voor mij hebben de Soros bendes het geweld zelf uitgelokt en veroorzaakt. En de democratische burgemeester is mede plichtig omdat hij niet de provocateurs aanpakte van Antifa die de boel verziekten, maar alt right hun evenement afpakte, ook zette hij zijn politie niet in om de alt right groepen te beschermen tegen het Soros tuig.

7
87 Reactie

@82

Noem mij maar aluhoedje, dan kun jij de andere kant op blijven kijken.

5
88 Vanillestok

@88
En daarbij is de progressieve MSM tegenwoordig zelf ook verdwaalde op het aluhoedjespad
met hun eindeloze Rusland complot theorieën en vage insinuaties daaromtrent.

7
89 Reactie

@70

Links gekleurde stront. Die alt-right demonstratie had die dag toestemming om daar te zijn. Antifa en BLM niet. De politie lieten antifa en blm terugkeren via dezelfde weg als waarvan alt-right aan kwam lopen. Dat betekende een confrontatie. Dit komt linkse media weer heel goed uit. Kan doortjebont weer lekker zuigen en huilie huilie doen.

8
90 Vanillestok

trump is een kkk lid

0
91 Louis Vandaal

@84 Feiten mogen niet van extreemrechts! question

1
92 TedjeR

@90
"Die alt-right demonstratie had die dag toestemming om daar te zijn. Antifa en BLM niet. "

Kun je dat met feiten staven of roep je dat omdat Trump dat zegt.
Tegendemonstranten mogen altijd demonstreren in Virginia:

"Do counter-demonstrators have free speech rights?
Yes. Although counter-demonstrators should not be allowed to physically disrupt the event they are protesting, they do have the right to be present and to voice their displeasure. Police are permitted to keep two antagonistic groups separated but should allow them to be within the general vicinity of one another."

0
93 GreyB

** gebruiker verwijderd **

@90

lees even mee met het verslag van iemand die erbij was en er woont.


14 augustus om 15:24 ·
From an actual resident of Charlottesville:

"There seems to be a perception from people outside of Charlottesville that what is going on here is two opposing groups coming to town and fighting some ideological battle that has gotten messy. That is not what is happening here. What is happening here is that several hate groups from the extreme right have come together under the "unite the right" banner here in our town and basically started acting as terrorists. This may seem like an exaggeration but it's not.

A church service was held over because they had surrounded the building and police had to disperse them. People had to be escorted to their cars. My friend was there with her daughter. Everywhere they meet, businesses close. We had drive by shootings yesterday from a van marked kkk.

A car plowed into a huge group of people. I'm sure you saw that on the newsfeeds. What you probably didn't see is that some of those people were on their way back from helping to repel a white supremacist march to predominately black housing development a few blocks away where they were attempting home invasions. I guess they were unfamiliar with the neighborhood. The residents repelled that one before antifa got there but there is some video of the alt-right folks getting run off on the daily progress twitter feed, if you're interested.

So, basically, what I'd like you to understand is, this IS NOT two side egging eachother on to unavoidable violence for more attention. This is one side of terrorists declaring that they can and will hold a town hostage (they've been saying it for over a month now, actually) and the town responding to that threat. The car that killed and injured people yesterday? Ohio tags. The medic tents (which treated both sides... turns out the alt right erst didn’t bring any medics. Guess they planned on doing all the injuring), water bottles, snacks, shade tents (all volunteer, donations, none shut down by police... all manned by that radical left you keep hearing about) yeah, we all live here. I saw a lot of people I knew yesterday, none of them were speaking for unite the right. None of them were escalating violence, most of them were offering some kind of aid and defending."

94 ---deleteduser---

Jullie snappen er allemaal helemaal niks van.... *warrig verhaal met veel gedachtenkronkels*

On-topic:
"Remember this: In Trump's world, there isn't really right and wrong. There are people who love him/work for his interest and people who hate him/work against his interests. There is no gray area between those two poles.
If you are in the love category, you are, by definition, good. The reverse is true for those Trump puts in the hate column."

Dat zegt genoeg lijkt me. Posobiec vindt Trump tof, wat leidt tot goedkeuring van Trump met dit als gevolg.

0
95 tripomatic

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@13 Absoluut ja. En wie hoor je niet? Querido, Graaier, baba jaga, ronin, bob sleebaan, thWil, etc ... ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Jetten voelt schaamte voor 'roeptoeters' als Wilders - NieuwRechts.nl

Nogmaals , ga eens hand in hand met je vriend wandelen in een islamitisch land .Dan word het misschien duidelijk waar Wilders je hier voor wil...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@13 Die Frisse bries zorgt zelf ook voor het nodige riool ontstoppingswerk. Dus wat mij betreft heeft geen gelijk dat het hier een riool is,...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

greenpollo
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

De linkse ratten onder ons kunnen er vast wel een aantal van die asielparasieten kwijt in hun huis. Want ze zijn volgens hun gedachten toch al...

2 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@9 Nee, het zijn altijd dezelfde trutjes die weer lopen te drammen....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

https://meld.onlinediscriminatie.nl/ Die bedoelde ik natuurlijk....

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Waarom moeten frisdranken zoet smaken?Ik maak mijn eigen frisdranken. Op een liter water doe ik een uitgeperste grapefruit of sinasappel. Smaa...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@12 " dan had je het ook niet geweten." Aanname. Ik heb al lang aangifte van gedaan. https://archive.org/details/bub_gb_tpZ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@8 Dat volk wil ons onder de grond, dat staat in hun boekje. de klootzaken....

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Transsexuel PornosSrikanto HoichoiNew Sex Full Hd VideoNude Bengali BoudiBlack Pussy FuckSex Hd Full ComKennethplayMobile PornosuPornopara MujeresPorn PibsNicole Laurell NudeEimigirlCfmm PornSex Video Low QualityReal Strip Club FuckingHorny GufCarol Connors PornNaked Matue WomenSexy Video Movie Full HdSex XxxxDick Flash In TrainBaddiesonly PornX Boudi VideoXxxn Hot VideoNew Indian Aunty SexAnime SwxVideos On CunnilingusPakistani MujraAshely AndersonSavannah Sixx NudesDesi Girls Sex XxxJap PornstarSite De CuBig Boobs LanasHentais QuadrinhoKendra KoutureTelugu Sec VideosCute Russian PornGents To Gents SexYiu Nishikawaسکس دختری افغانBbw Massive TitTeen Sleep PornBoruto Hen TaiAnber LynnAsa Akira HotUnseen Indian PornNaked And Afraid UnsensoredSkipthegames Fort MyersPhoebe Cates TitsXnxx New CoupleMia69Wife CreampiesX Video WifeFakigRiho FujimoraFaith Lianne Onlyfans LeakAmada Cerny NakedYescamKorean Girl PornSexy Video Full Hd ComElizabeth Olsen Hot VideosChica Five Nights At Freddy's PornForce MompornMaria Malkova PornLesbia FistingJeny Smith SexSites Pornos AfricainsBlow Job SmokingMelissa May PornstarSniffiewKollywood Sex VideosBengali Xxx HotSis Love Me Porn VideoHentai AnimeNegras PornograficasEat Her OutSex Movie Sex Movie SexTg Caption PornLas Vegas Asian EscortCeleb Best NudesXnxx AntiyJohny Sins TeacherSdde-372MollylittleJjuicyjasssYoung Desi PornBrandy Renee JmacSpankbandIndian Tailor PornStep Sister Sleeping SexIndian Sex Video PhotoRomance Hd BfInterracial Icon 13Vina Sky GangbangHidden Massage Parlor CamerasGod Of War Sex SceneThinmilfSister HornyMtf Fucks FtmSara BlondSkipthegames ConCurby Eroticライブ チャット アダルトHentai Ai GeneratedNhentai BondageMona Azar Dredd AnalWomen With Big ClitoriesSexiest Hottest PornMilf ZvideoMasage Y SexoMotherxnxxLucky PornPaytmgirlsPornocalienteKimberly Loaiza DesnudaErotic Sex PositionsTube Adult MoviesTamil Hot XVirgo Peridot OnlyfansPorn TurkeshXvidoesNews Reporter PornXhamster LiveOnlyfansgratisXxx Only BoysNaked PhotoshootAv无码A片Acompanhantes Trans BrasilSarah Rae PornJailyne Ojeda TwerkingSerria Skye NudeAir XxxKate Upton SexIndian PussyAnimal Girl HentaiAsa KiraHeanti HeavenNude William LevyTubegalore CFamily Xxx ComCherry PompsDoggy BlowjobsRule 34 SfmAssamsexVilage Sex ComPerfictgirls.netXnxxsexBig Titted