door Inter in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 6
  • 663x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 homebase

Een enigszins beschaafde ouder doet dit niet.

3
2 Bluth

Ga dat alsjeblieft tegen de moeder van deze kinderen, tegen alle wegkijkende gutmenschen en vooral tegen de linkse advocatuur, die jarenlang tegen beter weten in blijven procederen, zeggen! Zij zijn de veroorzakers van deze trieste zaak (zaken) .

4
3 LoydMorris

Wat is het salaris van die mevrouw.

5
4 moya155

** gebruiker verwijderd **

@4
dat doet niet ter zake.

een rijk westers land dat dit laat gebeuren, mag zich kapot gaan schamen.

5 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@3
welnee, de schuldige is eigenlijk Rutte 1 die zo nodig moest gedogen en de Nederlander daarvoor koos. Oei, eng een buitenlandse, christelijke mevrouw met 2 kinderen die hier al 9 jaar leven. Een uitzondering maken, had best gekund.
Niemand had last van ze.

6 ---deleteduser---

Deze vrouw doet mij strek aan Ellen Vogelaar denken,net zoveel realiteitszin...

4
7 Hangingmen

@7 ++++ dat wou ik ook net gaan zeggen question

2
8 netcat

@6 Van die ene uitzondering komen meerdere uitzonderingen. Dus nee. De kinderen zijn de dupe door moeders schuld.

2
9 lisaaatjuh

@6 u bent in de war met wetgever en wetsovertreder.
De maatschappij in Nederland dient beschermd te worden tegen illegalen.
Daarom zijn er wetten en is er handhaving

3
10 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

@9
glazen bol?

@10
de maatschappij dient beschermd te worden, tegen een moeder met 2 kinderen?
o waarom dan?

11 ---deleteduser---

@5 Er is er maar één die zich dit aan kan trekken en dat is die moeder. Ze heeft jaar in jaar uit kansloos doorgeprocedeerd, waarbij ze kon weten dat het uitstel van executie was, en dat haar geprocedeer een doodlopende weg was. En maar doorproceduren, tegen beter weten in. Als er op een gegeven moment écht geen mogelijkheid meer is, moet je de gevolgen ook maar dragen. Anders weten we allemaal wat er gebeurt: iedereen blijft doorprocederen, want dan mag je hier uiteindelijk blijven. Dan kunnen we net zo goed stoppen met mensen terugsturen, want de uitkomst staat dan toch al vast. Als ik doorprocedeer in een strafzaak vanwege b.v. zware mishandeling of drugssmokkel en ik heb de laatste instantie na 10 jaar gehad, word ik dan ook vrijgesproken? Die moeder moet zich kapot schamen om haar kinderen achter te laten.

1
12 ParadiseLost

In 2009 was deze moeder als gesommeerd het land te verlaten. De kinderen waren toen nog kleuters.
De kinderombudsvrouw heeft deze zaak niet onderzocht, maar heeft wel een grote mond. Haar adviseur is een medewerker van de groep "Defence for Children" en is dus niet onafhankelijk.
Defence for Children misbruik ook hier deze moeder en haar kinderen op een schandalige manieren zich te kunnen profileren. Dit doen zij ook op de Middellandse Zee.
Advocaat Wayne, die deze moeder de afgelopen jaren heeft bijgestaan, die uit de advocatenorde geschrapt wegens het opzettelijk creëren van leed voor het gezin en het onterecht zich verrijken aan een zaak die al was afgedaan

0
13 Pluten1

@11 Uw doorzichtige truc om dit persoonlijk te maken is niet relevant in deze, er is geprocedeerd sinds 2009 er is een beroep gedaan op diverse instanties, wat resteert is handhaving.

4
14 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

@14

''om dit persoonlijk te maken''? het is een vraag die je niet durft te beantwoorden dus.
en ja persoonlijk is het zeker, vraag maar aan die kinderen.

15 ---deleteduser---

Ik ben geen fan van de overheid maar het is hier niet Klaas Dijkhof maar de rechter die besloten heeft dat het nu welletjes was voor de moeder. Zij wist dit en zij heeft het zo ver laten komen.

Kinderen zijn de dupe van moeder's beslissingen en uiteraard indirect ook de trage regelgeving en advocatuurbusiness in dit land!

0
16 Garp

@15 ja hoor, die mensen zijn illegaal, hebben geen inkomen, doen dus een onterecht beroep op schaarse voorzieningen en zijn niet meer welkom als inwoner.
De nationaliteit is armeens en daar moeten zij naar terug.
Wat wilt u nog meer weten.
Als u weet waar de kinderen verblijven werkt u mee aan een misdrijf

4
17 chouffleur

Deze vrouw moet zich schamen niet wij en niet ons land,
een slechte moeder een hele slechte.
geeft als voorbeeld aan haar kinderen dat wetten er zijn om niet na te leven en ze laat ze ook nog eens achter in de steek.

2
18 Gratiebarmhart

@7 Dankzij Ellen Vogelaar, is de Arnhemse volksbuurt waar ik ben opgegroeid weer leefbaar. Nog niet zo heel lang geleden kon je er 's avonds niet veilig over straat lopen. Nu is het een hippe wijk.

15
19 vanBinsbergen

@11 Omdat er anders honderdduizenden moeders met 2 kinderen naar ons overvolle land komen om te profiteren van onze sociale voorzieningen.

0
20 Belazerd

@19 klopt, renovatie en daarmee de armoedzaaiers wegsaneren helpt altijd.
Hier ook zo'n wijk vol met Marokkanen en andere ongemakken, volledig gestript, die groepen elders geplaatst, en na renovatie een betere groep teruggeplaatst.
Prima wijk geworden.

3
21 chouffleur

@21 Je bent duidelijk niet op de hoogte van de situatie. De hele wijk is nu een goede mix. De oude en nieuwe bewoners leven prima samen. Een mix van allerlei culturen. Negentig procent van de oorspronkelijke bewoners leeft er nu tevreden. Ik kom er mog wekelijks.

16
22 vanBinsbergen

@21 vele Marokkanen en turken zijn geen armoedzaaiers. Dat ze hier zo overkomen en hun woningen niet onderhouden komt door het feit dat zij veel geld wegsluizen naar hun thuisland. Waar zij huizen laten bouwen en met vakantie aldaar de rijke getapte persoon probeert uit te hangen.

Als ze hun woning en hun omgeving uitgewoond hebben dan eisen ze van de woningbouwvereniging een andere woning.

1
23 Pluten1

@22 ik rij er graag snel doorheen, toen ik het mij kon veroorloven ben ik in een van oudsher koopbuurt gaan wonen ver van sociale woningbouw.
En in een stad waar de minimumprijs van huizen boven de 2 ton ligt.
Stukken beter..

3
24 chouffleur

Onbeschaafd zou het zijn die vrouw en/of haar kinderen terug te sturen naar een land waar ze een wisse dood tegemoet gaan, of het gezin op te splitsen door alleen de vrouw of de kinderen asiel te verlenen. Dat is hier blijkbaar niet aan de orde.

0
25 Civ

Het is onbeschaafd voor alle partijen dat er jarenlang geprocedeerd kan worden.

Als je ons binnen 1 jaar niet hebt kunnen overtuigen dat je superzielig of supernuttig bent, dan moet je vertrekken.

Nu ligt de bewijslast verkeerd om: iemand mag blijven, tenzij we kunnen aantonen dat het niet mag.

En geen paspoort? Geen asiel, want dan kun je niet aantonen wie je bent.

0
26 Walster

@15 Ik denk dat je in deze kwestie wordt gehinderd door een overdosis empathie.

0
27 kritischelezer

Kinderombusvrouw Margrite Kalverboer had zich volgens een ander artikel op NK helemaal niet verdiept in deze zaak die van leugens aanelkaar vasthangt, en alles overgelaen aan een medewerker van haar, een ex lobbyist van defence voor childeren.
Als dit waar is, heeft die kinderombudsvrouw haar geloofwaardigheid helemaal verloren, en kan ze beter plaats maken voor iemand die zich wel verdiept in de zaken.

2
28 Marrie

** gebruiker verwijderd **

"Onbeschoft" in deze kwestie is is het jarenlange liegen en bedriegen van de moeder (over de ruggen van haar bloedjes van kinderen).

Hoop wel dat de Overheid de procedures gaat aanpassen, oeverloos procederen niet meer mogelijk is en er daadwerkelijk tot vertrek(=vrijwillig) of uitzetting (=onvrijwillig) van de afgewezen asielzoeker(s) wordt overgegaan.

29 verwijderd2420

Kalverboer is nies objectief en zeer partijdig. Ze bekijkt Nederland door een rode bril en scheert alle Nederlanders over één kam. Zo'n type hoort GEEN ombudsvrouw te zijn.
@29 Helemaal met je eens Dagmar A.+++++++++++++++++++++

1
30 watnu

Nederland is weer een stukje beschaafder nu die Armeniër is opgehoepeld.

3
31 Spokesman

Ja Nederland is een onbeschaafd land, maar goed dat de rechter dan heeft bepaald dat ze weer terug moeten. Beter daar dan in een onbeschaafd land wonen

1
32 Niet wit niet zwart

@32 de rechter doet een uitspraak op basis van de wet en niet over de wet zoals de Ombudsvrouw. Dat is een groot verschil.

Overigens moet ik wel lachen over alle kritiek hier op die moeder. Alsof haar criticasters nooit zelf gelogen hebben om er voordeel aan te behalen..

Iets met splinter en balk.

14
33 TedjeR

@33 Ik heb inderdaad nooit gelogen over de rug van mijn kinderen om er zelf voordeel uit te halen, om vervolgens, als het niet lukt, mijn kinderen in de steek te laten. Schijnbaar is zelfs het oordeel van meerdere onafhankelijke rechters niet voldoende om mensen in te laten zien dat die moeder hartstikke fout zit.

0
34 ParadiseLost

@29 mee eens en een toevoeging regel dat ook meteen dat landen gespuis weer gewoon gaat terug nemen

1
35 Ikke44

@33 niet in een asielaanvraagprocedure jij wel

Die beunhaas in groningen wordt ook aangepakt voor een paar tientjes dus waarom niet iemand die al 9 jaar de boel loopt te saboteren

1
36 Ikke44

Deze vrouw vreet elke dag een dikke boterham betaald door de belasting betaler. Evenzo al die meelifters in de asiel industrie.

0
37 Ceesje

@5 Elke moeder die haar kinderen achterlaat moet zich schamen en niet de overheid die wetten uit voert.

0
38 niet-alles-geloven

@33
Oh ja natuurlijk Tedje en als er consequenties aan mijn leugens verbonden zijn heb ik die natuurlijk gewoon te aanvaarden. Zoals iedere normale volwassenen weet.

0
39 Al

Het ziet er naar uit dat de wat de kinderen is aangedaan bewust is aangedaan door de moeder en defens for children voor hun eigen belang.
Defens for children moet aangeklaagd worden voor kinder misbruik

0
40 meneer van het nieuws

Die doos zal de komende tijd regelmatig bij NPO te zien zijn...

1
41 Hans Brinker

Gelukkig maar. Nu hoeven we niet langer de schijn op te houden en kunnen we de grens dichtgooien.

2
42 Wendel

Een beschaafd land heeft geschaafde inwoners die verantwoordelijkheid nemen voor hun kinderen.

0
43 solidsteel

Het is een grof schandaal dat die moeder niet is gesommeerd tot het terugbetalen van alle proceskosten. Nu draait de belastingbetaler er alweer voor op.

0
44 Bokkerijder

dus de rechtspraak is onbeschaafd.

ik krijg zowaar gelijk van die tut!

0
45 SkyNet

O, o, o, wat een slecht verhaal weer. een niet gekozen maar benoemde dam doet een politieke uitspraak. Als je dat wil; dan moet je eerst verkozen worden om rechtvaardiging te hebben. Nu rol je alleen een politieke agenda uit. Namelijk alles wat niet gelijk staat aan iedereen binnen laten in NL is idioot maakt niet uit welke list en bedrog men gebruikt om maar gratis geld en opleiding te verkrijgen.

1
46 NouMoeZeg

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@10Het gevaar voor Joden, komt meestal uit dezelfde hoek. Het waarom is een raadsel: je loopt zoals in de filmpjes, rustig over straat en word...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Botlleneck
Pro-Palestijnse demonstranten bezetten Amerikaans universiteitsgebouw

Ze gijzelen personeel van de uni.Kijk,zo ben je solidair met Hamas....

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

sockknitter
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

Niet de reguliere media, maar de extreemrechtse natalconference.https://www.youtube.com/watch?v=Pb8fX30QuR0...

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Graaier1000
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

"Weet u wie er eerder nog véééééééééééééél vreselijker met joden omging?Onze blanke, christenlijke, goed opgeleide, beschaafde, ...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

@8 Jij begint over trots zijn op Nederland, toch? Waarom mag ik daar niet op reageren? (Nee, natuurlijk mag dat niet, alleen jij mag comment...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
Enorme groep asielzoekers niet blij in Ter Apel: 'Eten slecht!'

No place like home.ga dan!...

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@12     "is in dit verband, helemaal niet nodig" Gut, een mening. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
In Ter Apel slapen wéér mensen op de grond, staatssecretaris Van der Burg doet nieuwe oproep voor meer azc’s

   Van 4 dagen geleden: "Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebr...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

STOM GEZEUR!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@11Ik zou de middeleeuwen er ook even bij halen, dan hebben we alle wreedheden wel zo'n beetje gehad..Al dat gebagatelliseer, is in dit verb...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Top 10 SexChristina Carter BondageFreemom/sonpornKaye ParkerPornos SexesOnlyfans Porn GratisAdrienne-joi JohnsonDelhi NudeHot Xxx SareeBollywood Lesbian SexSemprot.comVideo Porno En EspañolTheeroticview.comInfluencersgonewilldPornoxxx VirgenDesi Village PornBlippi PornBlow Jon PornCathy Heaven And Danny DLesbianfistingエロD4swingRintohsakaXexx VideoSobhita Dhulipala Hot ScenesHot Naked Blonde WomenNude Photos Of PlayboyMyfamilypiesBriana Banks VideosSexto PornHistória Em Quadrinhos PornôJadeteen NudeCsmeron Diaz NudeLesbienXnxx Hot FamilyHanglaIndian Hot Xnxx VideoClassic Porn TubeMarusya OutdoorsPorn MatXxx Hd Mobile VideoBrazzers PornHotfreepornAnime Pregnant PornXnxx College VideoXvideos Com AnalXxx Videos CartoonXxx GadIndianbhabhiYini LeonCamsdaسکس کابلیJapanese Porn ActorGay Dirty RouletteChubby Chicks NakedEroticbeautiesnetBindas MoodAbella Danger Sis Loves MeInserted PornGigi RiveraIvy RoseFuckon BeachNaughti America ComBf Video Indian GirlPormo MexicanoHowlsfmسكس18Cheasea Handler NudePorn ToonsDaisy Rodley NudeSexy ChinaMilu BlazeElse Jean PornOpen Bf SexMujer MasturbandosrDesi ChodonShort PawgBleachhentai GameTube FemdomVoyier PornBilatinoGay Anal CreampieJapanese Xxx VediosBoobs Ki PhotoDanganronpahentaiPornmoviHindi Ladies Sex VideoWww Porn Film ComSexo X VideosNaked ChickGf Sex IndianMaa XxxxxTrending PornstarsIndian Mom SexSexstoriessInter Racial Lesbian PornIst Time SexAunty Ka Sex VideoComedyxxxLong Toe SallySkylar Vox Family TherapyJeu Porno En LigneTelegram De PutariaAnal ScatParty Sex VideoHotwife With FriendsHot4lexi JoiStella Violet PornhubBangladeshi Xxx Sex VideoBengali Boudi Xxx VideosThailand CreampiesBbc Gang BangWww.91porn.comLightskin DoggystyleClassic Porn For FreePorn Stars Real NamesPorn ActressesPorn Riley ReidHdsex VidosSex Nude GifIndian Wife And Husband SexSites Porn GayFreehentiKitalovexoxoAfrican Girl XxxHot Bhabhi Ki JawaniAphrodite PornLesbian Kissing Sex VideosPornstars In RussiaAmetur Lesbian PornStorm Of KingsLive Adult WebcamDaddy Daughter SeduceBbw Ebony Lesbian PornOne Click ChickSloverslab日本av 女优Woodman Casting X ComManhuas AdultosTunada NakedBrunetee PornXnxx Elsa JeanSchool BlowjobYami Gautam PornFreee Porn GamesChinese Adult FilmHead XxxSleeppornIndian Threesome XnxxHottie Milf Pics