Assad beweert dat foto van Syrisch jongetje nep is (rtlnieuws.nl)


Iedereen was geschokt toen de foto van de Syrische Omran naar buiten kwam. Onder het bloed en beduusd zat hij in een ambulance. President Assad zegt nu dat het verhaal niet klopt, ondanks video's en talloze getuigen.In augustus gingen de foto's en het filmpje van de 5-jarige Omran Daqneesh de wereld over. Na een bombardement werd hij onder het puin vandaan gehaald en in een ambulance gezet. Het jongetje was helemaal van de kaart en zat onder het bloed en stof. ...

door Likopstuk in Buitenland  ·  16 Reacties

  • 0
  • 974x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verrassend!
Misschien wil de journalist de volgende keer even DOORVRAGEN?!

Assad zegt dit duidelijk niet om alles goed te praten, want hij zegt ook:
"Er zijn echte foto's van kinderen die gewond zijn geraakt. Deze foto is nep."

Ik ben toch wel heel benieuwd, waarom Assad dit zo heeft gezegd!

5
1 Uit Den Haag

En omdat Assad het zegt, is dat de waarheid?

11
2 sockknitter

@1 Waarom? Hij kan niet ontkennen dat er gewonden vallen, maar in dit geval gaat het om een foto die veel gebruikt is door de media en op socialmedia. Dus hij liegt voor zijn gemak dat die foto nep is om wat verwarring te zaaien.
http://abcnews.go.com/International/assad-claims-viral-picture-syrian-boy-ambulance-fake/story?id=42936622
Doktoren beweren dat ze het jongetje hebben behandeld. Dus kies maar wie je gelooft.

9
3 VaY

@1 Doorvragen?
http://time.com/4465904/omran-daqneesh-aleppo-survivor/
Lijkt me duidelijk zo. Je ziet zelfs wie de foto neemt.

10
4 VaY

@ *Tickt even op de schouder van Vay*


http://aanirfan.blogspot.nl/2016/08/aleppo-boy-fake-photo.html

Jullie maken het mij echt makkelijk wisten jullie dit. Op de bovenstaande link zien jullie de fotograaf van de foto en wie zijn vrienden, namelijk de terroristen van nour al din al zinki, die een Palestijnse jongetje van 12 hebben onthoofd. De zelfde fotograaf is bevriend met mensen die kinderen onthoofden.

2
5 Unmasking

@5 Hiermee wil ik niet zeggen dat kinderen helemaal niet het slachtoffer zijn van geweld daar, maar de foto van Omran lijkt mij gewoon nep.

4
6 Unmasking

@5 Waar ben je mee bezig? Kan je niet zien dat daar met fotoshop geplakt is? WTF man. Jij bent echt een laag onderkruipsel.

16
7 VaY

@7 Zullen we het wel beschaafd houden hier aub, volgens mij zijn we beide geen kinderen meer. Ik persoonlijk zie hier geen enkel laag fotoshop erin, het kan aan mij liggen hoor, maar je moet me wel even helpen waar die dan is.

2
8 Unmasking

Assad heeft zeker een goed gesprek gehad met Poetin over hoe je zoiets aanpakt? Was Trump misschien ook wel bij.

12
9 zeikenderechter

Assad is zo onbetrouwbaar als een rioolrat.

11
10 Interessant

@8 Sorry, ik heb terug gekeken had het stuk en de bedoeling verkeerd gelezen. Excuses.

2
11 VaY

@11 Geen probleem kan gebeuren.

0
12 Unmasking

Heb de fotootjes gezien, staat daar een spiksplinternieuwe ambulance met allemaal fotografen, met de duurste apparatuur midden in het oorlogsgebied.
Sorry, overduidelijk nep.
Er is momenteel in heel Aleppo niet zo een mooie nieuwe ambulance te vinden.

1
13 Positivo

Witte helmen (2)

woensdag 24 augustus 2016
Nog even over dat gewonde kereltje in Aleppo. Die door de “Witte Helmen” onder het puin vandaan werd gehaald, in een oranje stoel werd gedrukt en vervolgens werd gefotografeerd om de wereld te laten zien wat Adolf Assad en Vald Putin allemaal uitrichten. Nou zal u ons niet horen roepen dat die twee heren ikonen van een schone oorlog zijn, maar we worden wel misselijk van al die waaireclame via de glazen tiet en de rest van de speenstreammedia. Vooral als je weet, dat de fotograaf in kwestie, ene Mahmoud Rslan, zichzelf in het recente verleden ernstig heeft bezwadderd met een selfie waarop hij breed lachend staat afgebeeld met Mad Max-achtige leden van de Mohammedaanse eiliegroep Harakat Nour al-Din al-Zenki. Een groep die zich in juli dit jaar nog wereldfaam verwierf met de publicatie van een video waarop de onthoofding van een 12-jarig Palestijns jongetje te zien was.
Op zijn knuistjes getikt reageerde Mahmoud ondermeer met deze volzin:

“I strongly hope that you understand the complexities of living and working in a war zone and hope you don't let this one photo distract from the story of the daily massacres of the Assad and Russian forces on civilians everyday”. Yeah. Right. Mahmoud maakt in ieder geval duidelijk aan welke kant hij staat. Aan de kant van de “rebellen”, Al Nusra, Harakat Nour, Ahrar al-Sham, IS (stiekem) en meer van dit soort uiterst beschaafde lentebodes.
Waar de Witte Helmen staan hebben we in aflevering 1 al aangestipt. Meer daarover vind u in dit artikel. Ook erg gezellig: de Nederlandse regering liet vorig jaar december weten in 2015 een bedragje van 20 meloen Pond te hebben geschoven voor civiele hulp aan de Syrische bevolking. Die hulp was deels bestemd voor het trainen en equippen van “civil defense teams to carry out fire fighting and search and rescue”. En wat liet “Flappie” Koenders ons in april van dit jaar weten? Dat ie 4 meloen euro uittrekt voor de Witte Helmen. Een organisatie die wordt geleid door James Le Mesurier. Een voormalige Britse militair, die ooit in Noord-Ierland en Kosovo namens Queen en vaderland gevochten heeft tot alles was tot wat het zijn moest. Tel uit je winst.

0
14 Jongens van de Wit

Naar verluidt wordt er bijvoorbeeld in de nabijheid van het Witte Gekkenhuis hard gewerkt aan de kandidatuur van de Witte Helmen aka Syria Civil Defense. Een organisatie die volgens de door Sjors Sores en consorten gestiekte speenstream media reddend werk in Syrië verricht zonder aanziens des persoons. Of je nou slachtoffer bent van Adolf Assad, Nusrabaarden, Putinbommen, PKKogels, Pentagonia's, NATOnalen of Allah mag verder weten van wie of wat, de Witte Helmen staan paraat. Heeft u nog nooit van die jongens gehoord? Nou dan bent u zeker in Lloret de Mar geweest, want die witte ridders hebben kortgeleden nog flink aan de weg getimmerd. Ze hadden een klein gewond jongetje op de kop getikt in een vrijwel zeker door Adolf gestileerde puinhoop, op een oranje (!) stoel gezet en voor de eeuwigheid vastgelegd. Een selfie kon helaas niet. Het was overigens niet het eerste jongetje dat voor wereldwijde commotie zorgde, maar laten we dat maar als toeval beschouwen. Waar jongetjes al niet goed voor zijn tegenswoordig.
Hoe geweldig onpartijdig die Witte Helmen zijn kwam onlangs nog aan het licht in dit op 29 april jl op Youtube gepletterde filmpje. En er waren meer ongelovigen. Zelfs bij de FBI. Tien dagen voor de publicatie van dat filmpje arriveerde de hopman van de helmen, Raed Saleh, op Dallas Airport. Hij was door Interaction (een vergaarbak van globalistische hulpNGO's) en USAID (de hulpcover van de CIA) uitgenodigd om tijdens een vette gala op het schild te worden geheven en een bonus te ontvangen. @#$#%&@!! Waarschijnlijk door een administratieve blunder werd Saleh bij de vliegveldpoortjes door FBI-smurfen vriendelijk verzocht om meteen weer op te sodemieteren. Hij stond namelijk op een internationale no-flylist. Leuk zo'n gala zonder feestvarken. Dat schild liep Raed dus mis, de poen kreeg ie later alsnog in Turkije.
Merkwaardig detail bij deze les in klungelen: op 26 juni 2015 was de onafhankelijke hopman nog in New York om ten overstaan van de VN Veiligheidsraad een fel prevelement te houden tegen de oorlogspraktijken van Adolf Assad. Mogen we het een zootje noemen? Dat mogen we. Stay tuned.

0
15 Jongens van de Wit

Wie is dat jongetje op die stoel dan? Een Japans kind na een aardbeving? Of toch gewoon een Syrisch knulletje dat ondersteboven geblazen werd door een bom?

0
16 zeikenderechter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

17 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

19 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

21 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Sexy Video Hd DoctorChudai AuratCuckoldmarriageBrazz3rs Free PornPorncompanionTeensexhdJoymii PornBlowjobs ExtremeNaked Towel DropPokemon Sex GameNamaste PornHot Sexy Mom FuckThe First Descendant PornFutarian PornErotica FreeFilmx GraMyvidsteeXxx.videos.brasileirosVictoria NudeBig Ass XxxvideosTelugu Mms VideosAlexis Texas Sex VideoLightskin Feet PornAnima Porn VidsNudetiktokPorn DollsVideos SexulaesVienna BlackSugarylove NudesSon And Mom XvideoMadrstra XxxBrezzer Hot MomBabybellllzzzz LeakedPublic Agent Sex NewFree Latina PornSxyporn.EscorrsTubezaureEbony CumswallowHannah John Kamen NudeChrisina Khalil NudeFxpronGifcandyRockiroadsSelena Loca FartCaptian StabinXxx Hindi Video ComChut Ki ChutLisa Ann Xxx ComPornography ArabR BimboPaid BlowjobX Dog VideoMuslim BeegChikna In EnglishFolla MadresIndian Teen Boobs SuckingPlease Bang Mu WifeEscort In UsaCollege Xxx MovieTouchofluxureRegankayBlue Film Blue FilmTasteful PornCum Covered FuckingDesperate Ameteurs PornIndian Model Porn VideoNew Hindi Xxx BfPlayboy Model NudeCouple Make LoveListcrawPonografia GayHindiaudiosexBangladeshi Blue BfAll Hot Sex VideoThaysa Lopes PornAshley Alban Twerk91poenTeen Anal OrgySexy Tiktok CompRimmed GayHot Actress XnxxXnxx Tv TeenMia Amador OnlyfansKomik SexPornocolegialasBudding PokiesIndian Big Boobs MmsKannada Aunty Fucked In_store_roomTelugu Andhra SexTranyy Porn TubeToon Animated PornVideo De Sexo HentaiRedhead SexyElle King NudeBlue Film Sexy Blue Film Sexy Blue Film SexyPokemon Anime PornCuckhunterOmwglwJanvi Kapoor XxxLol R34Hinata Rule34English KamasutraAfricanfuckRough Sex SquirtHot Sexy Beautiful PornCummy CondomPawg Bbc PornDatbitchbarbie FuckedWww XxxcomBlondanalPorn HousingPorn Sex In HindiAir Sex VideoKoean AvJules JordznBelle Delhpine PornSlutty SonnyXx Video Hot HdFucking My Best FriendNude Indonesians3d Anime PornosMom DoujinPorn 3d GameChina Ki Sexy BfPron FistingReal Stepdaughter PornTrans Latina PornMyhotwifeRapes In AnimeF X PornRarbgmirrorWww.pornhub.xomOlifant Site2004 Porn StarsAubrey AdamsBig Black Ass FuckXgayvideoPark Porn VideoTooturnttony PornGlenn Close NudeDesi New Xxx VideosAmatuer Porn LesbiansTanline PornYiffers XyzRed UbeNaked Harley QuinnIndian Porn HouseJapenese BdsmCode Vein Porn