Opnieuw protest tegen uitzetting kinderen (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 1
  • 330x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Regels gelden voor iedereen. Anders kan je ook 235 gaan rijden op een rechte, lege 5-baans snelweg.

4
1 upanddown

Kinderen waarvan je kan verwachten dat die een goede opleiding zullen hebben gevolgd en hun draai wel weten te vinden in de NL samenleving.
Die donderen we er uit. Als justitie ze te pakken weet te krijgen.
Maar daarentegen wel 1 miljoen kansloze gelukszoekers een verblijfsstatus geven waarvan de meeste na tig jaar nog aan het uitkeringsinfuus hangen.
Wir schaffen das.

5
2 in holland

Hartverscheurend, hoe Nederland zich opsteld.

17
3 Hein2

Wat maakt het nou uit dat die kinderen hier zijn opgegroeid? Die overleven in Armenië ook wel hoor. Het zal even flink kut zijn, maar emigreren is geen drama. Jammer voor ze, maar regels zijn regels. That's life.

4
4 Yisrael

Regels zijn regels. Dat vind ik ook. Maar ik vind wel dat een gezin wat b.v. laten we zeggen 18 jaar in Nederland heeft gewoond en hier kinderen heeft gekregen die alleen Nederlands praten en volledig geassimileerd zijn niet meer uitgezet kan worden. Ik vind dat de staat maximaal 5 jaar de tijd moet krijgen voor een beoordeling. Dat moet voldoende zijn. Als na 18 jaar de oorlog in dat land voorbij is, jammer dan maar dan moeten ze kunnen blijven.

Als personen echter gaan procederen tegen de staat en de zaak nodeloos rekken is dat een ander verhaal. Daar moet je hard tegen optreden.

7
5 Jan met de korte achternaam

@3 ja het meeste zijn kinderen die weten nog niet wat er hier aan de hand is

0
6 Ikke44

Die kids zijn 11 en 12 dus die kunnen nog een heel lang leven in Armenië hebben,Nederland zal dan een vage herinnering worden.

3
7 21st Century Guy

De kinderen in dit geval zijn waarschijnlijk Nederlands met Nederlands paspoort. Ik zou dan zeggen de kinderen mag je niet uitzetten de ouders wel. Kinderen naar een pleeggezin is ook een idee.

10
8 Jan met de korte achternaam

@5 Kinderen kunnen gewoon een andere taal leren en zich aanpassen aan een nieuwe maatschappij en omgeving. Geen drama en geen reden om ze uit medelijden maar hier te houden.

De procedures zouden ze dan inderdaad wel in moeten korten, nu procederen die asielzoekers er maar een eind op los van ons geld.

4
9 Yisrael

Procedures die het mogelijk maken jaren en jaren te procederen zijn compleet waanzinnig, snel duidelijkheid is voor iedereen beter. Maar dan ook snel uitzetten indien het negatief is, binnen Europa een sluitend dossier maken en vol houden. Klinkt simpel en dat zou het ook zijn ware het niet dat politici geen knopen door hakken.

1
10 Al

Vroegàh kende we geen illegalen.
Mensen zakten af naar de Nederlanden en vestigden zich in de dorpen.
Een hoefsmid bijvoorbeeld werd met open armen ontvangen.
Alle boeren waren blij en de man werd in not time aan huisvesting geholpen, kreeg een werkplaats en het benodigde gereedschap als tangen en aambeeld.
En werd een gerespecteerd lid van die dorpsgemeenschap.
Maar volgens de huidige definities is dat in wezen wel een illegaal die met de geldende wetgeving uitgezet zou moeten worden.
We moeten migranten 3 dingen vragen.
Kommie doen?
Wat kan je?
En wat hebben we aan je?
En dan kan je 85% van die gelukszoekers die niks toevoegen op die gronden afwijzen.

2
11 in holland

Het gaat hier niet om kinderen maar om een gezin. Een gezin dat geen recht heeft om in Nederland te blijven en slechts vertragingstactieken heeft toegepast om langer hier te kunnen blijven. Zulke gedrag mag nooit beloond worden door ze nu te late blijven. Eigen land is veilig en terugkeer is de beste optie.

2
12 PFL

@12 Precies. De kinderen worden gewoon gebruikt in de media om verblijf alsnog te proberen af te dwingen.

2
13 Generaal

@11 . Vrougah liepen er niet 7 miljard mensen rond op zoek naar een uitkering in het vrije westen. Tijden zijn veranderd en inmiddels is ons land VOL, te VOL. Dus grenzen dicht en wel graag vandaag nog. Er is elders nog genoeg ruimte waar hardwerkende mensen een mooie toekomst kunnen opbouwen..... oh wacht........

2
14 PFL

@2
Dit is de keuze die de Nederlandse Overheid P! heeft gemaakt in al haar stompzinnigheid.

0
15 Marrie

We hebben er via scholing al zo'n 150.000 euro ingestopt en dat gooien we zo overboord.
We geven liever uitkeringen aan gezinnen waarvan de kinderen nooit tot enig resultaat zullen komen. ♫ welkom in mijn land♫ ♪

5
16 in holland

@2 dat klopt idd niet maar omdat nog meer fouten te gaan maken is ook geen oplossing
Zoals ik al eerder heb los eerst dat probleem met die kansloze illegalen
dan mss is meer ruimte voor de lastige gevallen zoals deze
tot die tijd iedereen eruit die eruit kan
i

0
17 Ikke44

@16 zie 17

0
18 Ikke44

Laten we het even omdraaien...

Als deze kinderen op waren gegroeid in Armenië, en zij nu hierheen kwamen, dan moeten ze direct terug worden gestuurd omdat het onmenselijk is om ze hier in Nederland te laten wennen?

0
19 Bluth

Van mij mogen ze gewoon blijven. Je kunt het ze niet kwalijk nemen dat ze gebruik hebben gemaakt van alle juridische mogelijkheden die er zijn. Dat zou iedereen doen.

6
20 Conclusius

@16 HOE weet jij dat deze kinderen slagen in onze maatschappij, en de door door jou genoemde uitkeringskinderen niet ?

0
21 Generaal

@20 ze hebben gebruik gemaakt van alle juridische mogelijkheden en het resultaat was negatief
Waarom zouden ze dan mogen blijven ?
Ik snap die redenatie niet

1
22 Ikke44

@21
Armeniërs zijn over het algemeen katholiek opgevoed en dat sluit beter aan dan andere religies, om het maar eens eufemistisch uit te drukken.
Maar ik neem aan dat u dat wel zal begrijpen.
U heeft best wel aan een half woord genoeg.

5
23 in holland

de kinderen worden misbruikt naar voren geschoven want dan mogen we misschien wel blijven, gezin compleet houden en terug sturen, de meeste mannen zijn alleen gekomen, later is hun gezin gekomen, tja misbruik maken van de situatie dus

0
24 Sier

mijn vraag blijft nog steeds, waarom ze de grootste moeite hebben om het uitschot uit te zetten en in dit soort gevallen kan het wel moeiteloos?.

0
25 ongelovenloos

@23 Noem je dat een antwoord op de vraag: HOE weet jij dat deze kinderen slagen in onze maatschappij, en de door door jou genoemde uitkeringskinderen niet ? Ik noem dit gewoon bazelen van een verward persoon.

0
26 Generaal

@26 niet helemaal de kinderen van de vrouw die nu uitgezet is/word zoals 23 zegt passen beter bij ons
maar als de andere kinderen ook goed hun best doen kan het ook
dus dat gedeelte heb je gelijk vind ik

0
27 Ikke44

@25 : En ik vraag me af in hoeverre dit gezin niet in de valkuil van zogenaamde goedbedoelende advocaten en hulporganisaties zijn gevallen. Ik vraag me af of deze mensen überhaupt iets begrijpen van de rechtsgang en of ze niet ten prooi zijn gevallen aan de ambities van advocaten en hulporganisaties die ze voorhouden dat ze hier mogen blijven als ze zich maar blijven bijstaan. En ik vraag me ook af hoeveel deze advocaten en hulporganisaties de maatschappij kosten.

1
28 Reagentje

Eigenlijk zijn wij zwaar achterlijk met zijn allen, links, rechts, zwart, wit, die vrouw en kinderen zijn hier al jaren, hebben zich keurig aangepast, gaan lekker naar school, en hebben niets meer te zoeken in Armenië. Okee...zij hebben wat gerommeld en gerekt, met de asielprocedure, maar dat is meer de schuld van een stel incompetente politici, dan van die vrouw of die kinderen.

Kan je weer zien, hoe achterlijk Nederland eigenlijk is, zij worden uitgezet, zijn hier nota bene al jaren, is van hen geen gevaar te duchten, maar als zij uitgezet worden (waarom?) dan zouden wij toch mogen aannemen dat Nederland VOL is?

Maar even zo goed spoelen er hele 'volksstammen'....in hun 'Bassie & Adriaan' rubberbootjes, en bestormen (ook met geweld) het Europese vasteland, en die worden met open armen, door Dijkhof en zijn hele 'asielindustrie' geïmporteerd...belachelijk.

Het hele asielzoekers gebeuren, is niets anders dan een 'asiel-industrie' met een behoorlijke 'verdien-module', voor deze hele zogenaamde 'asielcrisis' lag het COA vrijwel geheel op zijn kont.....en ineens was er weer een lichtpunt, een flinke impuls om weer baantjes te verzinnen, en inkomen te creëren....'handel' kwam bij massa, en het gezegde 'een goede handelaar is nooit los'! Dus vooral blijven importeren........voorraad moet je houden, immers 'wat je niet hebt, kun je niet verkopen'.........en die moeder met haar kinderen, is gewoon een 'winkeldochter' en daar is voor de 'asiel-industrie' niets meer aan te verdienen!

Wij hebben allemaal een grote mond, dat wij tegen deze hele (uit de hand gelopen) 'asielzoekers-industrie' zijn....ik ook, maar voorlopig 'pikken' wij het nog steeds, als een stel 'makke schapen', dat ladingen 'pekkoppen en kameelruiters' met honderd-duizenden als zwerfvuil uit de zee op onze Europese kusten gedropt worden, vrachtwagenchauffeurs in Calais worden belaagd, maar over een moeder met twee kinderen, waarvan geen last is te verwachten, durven wij wel een 'grote bek' op te zetten!

0
29 Arkan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2838 Ga je met mij mee dan mag jij in mannen billen knijpen.Ik zeg niets....

zojuist geplaatst door baba jaga

Querido not
Offtopic

@2811 Daar raak je een gevoelige snaar - ik reageer maar niet.Wel vraag ik me af hoe jij dat zelf zou kwalificeren 😁...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Offtopic

@2821 Een glaasje Merlot graag - en 'n schaaltje snoeptomaatjes....

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Offtopic

@2826 Koffie met oranje gebak voor de TV waarschijnlijk. En mensen kijken. Er loopt hier altijd heel wat volk voorbij, richting de festiviteite...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2834 Ja halloo ineens met de staart tussen de poes afdruipen?Jij wilde toch ff sparren? pppffff watje....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2829 Ze houdt van sucken indd.Een echt pijp konijntje....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ik heb het idee dat de leiders van het westen in een bubbel leven die niet klopt. Net zoals dat overal democratie brengen een bubbel was die nie...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2832 Dankje Bop, ik zal zachtjes en met respect knijpen....

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

De tokkies van Nederland zijn hier bezig.Ik ben weg....

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2828 🍹 ziet er leuk uit zo hè?Smakelijk!...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Hdsex IndianGonewildaudiiPhotoacompanantesXxx Party Sex VideoEllie Goulding NakedGorced AnalSky Bri Porn HubKukur Manush Chuda Chudi VideoLeah Gotti All VideosWwwxxxxlLi RongrongNude Joey HeathertonChathub CamGothegg OnlyfansIpost NakeUsasex Guide OrlandoAnime PeladaVarsha XnxxPusy VideoPronmoviArab Muslim Sex VideoTeen Bbc CreampieHistoire HardFts SexXhamster LesbianSelfies BjJapan In PornMuslim SxeBoob Press LesbianCaught Mom MasturbatingFrancevidcapHqbuttsBlonde Porn PicsSexy Adult Sexy Adult Sexy AdultJapanese Family PornFeet Worship PornVidio De Sexo Em PortuguesCock CageDante ColleAunt SexsXhamster MomNadia Ali XnxxDesi New Xxx VideosNoelle Easton Sex VideosSexy Girls TwitterHorror PornsXnx Sex HdSophie HowardHentai ComcisBest Porn SubbredditsSex Toy PussyMackg4Brazilain Gay PornSmall Lesbian TitsDildogrannyRough Lesiban PornCartoon Wali BfCulona XxxMom PorngamesPorn Hub PreminmPorn LesbinasWeb Series Kavita BhabhiCumshot Imagesize:3840x2160Namitha Sex Video ComWww Indian Pornhub ComBf Film LiveTaboo Fantasy PornBella Delphine NudeMommyblowsbedtJoshi Luck 6Xx Video Hd Sunny LeoneNude Sexy GirlHelena Price GangbangedLivestolivesCum GeneratorKelley Rippa NudeH Sex VideoPorn LegendadoMenschatTamil Old XxxBbbj CimBeautiful Nude Momsمترجم سكسDarmowe Porn ODaru Party PhotoAnikka Albrite AnalLeena The Plug PornIndian Lesbian Porn VideosX Bf MovieSouth Indian Aunty Hot VideosLatest Kerala PornLesbian Porn PicsXxnx BrazilianHot Marathi Sex VideoProne AnalTeen PornosBrazers.ckmChastity CaptionTori CummingsXnxc ComFree BabysitterpornHd Old Mom SexTeen Adult MoviesNaked Hot WomenNicola Correia DamudeCreppshotsBus Me ChodaPriya Anand NavelStreaming Sex OnlineNepali Adult VideoPornvideoindianLotlizard Porn一 楼 一 凤X.manga OrigineCamgrilsButterface PornMia Khalifia Only Fans LeakIndian MasturbatHomemade FfmHot Girl Xxx VideoLena The Plug HotElla Hughes BlackedIponsexCeleb NuresSixxxSexy Nude CelebsG Spot PornNude YouruberFree Porn ChatMyfreeblavkNew H D PornRose Hart NudeBbw Porn PicBigcock BullyDragon Porn ComicWww Desi Bhabhi ComTelugu PornDesi XxxiPron GrilCartoon Porn Hub VideoLiz Jordan DpPorn ArchivesWild Kratts PornNude NaturistEnglish Sax VideoAndhraauntysexHindi Xx VidosBagali SaxFree Bbw Porn VideosPenelope Pipper