Binnenland
  • 1
Honderden mensen, onder wie veel kinderen, hebben in Amersfoort gedemonstreerd tegen uitzetting van twee kinderen die in Nederland zijn opgegroeid. ...

11 maanden geleden door Telegraaf

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
3

Regels gelden voor iedereen. Anders kan je ook 235 gaan rijden op een rechte, lege 5-baans snelweg.

1 upanddown    
11 maanden geleden door upanddown
4
Meld

Kinderen waarvan je kan verwachten dat die een goede opleiding zullen hebben gevolgd en hun draai wel weten te vinden in de NL samenleving.
Die donderen we er uit. Als justitie ze te pakken weet te krijgen.
Maar daarentegen wel 1 miljoen kansloze gelukszoekers een verblijfsstatus geven waarvan de meeste na tig jaar nog aan het uitkeringsinfuus hangen.
Wir schaffen das.


2 in holland    
11 maanden geleden door in holland
5
Meld

Hartverscheurend, hoe Nederland zich opsteld.

3 Hein2    
11 maanden geleden door Hein2
17
Meld

Wat maakt het nou uit dat die kinderen hier zijn opgegroeid? Die overleven in Armenië ook wel hoor. Het zal even flink kut zijn, maar emigreren is geen drama. Jammer voor ze, maar regels zijn regels. That's life.

4 Yisrael    
11 maanden geleden door Yisrael
4
Meld

Regels zijn regels. Dat vind ik ook. Maar ik vind wel dat een gezin wat b.v. laten we zeggen 18 jaar in Nederland heeft gewoond en hier kinderen heeft gekregen die alleen Nederlands praten en volledig geassimileerd zijn niet meer uitgezet kan worden. Ik vind dat de staat maximaal 5 jaar de tijd moet krijgen voor een beoordeling. Dat moet voldoende zijn. Als na 18 jaar de oorlog in dat land voorbij is, jammer dan maar dan moeten ze kunnen blijven.

Als personen echter gaan procederen tegen de staat en de zaak nodeloos rekken is dat een ander verhaal. Daar moet je hard tegen optreden.

5 Jan met de korte achternaam    
11 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
7
Meld

@3 ja het meeste zijn kinderen die weten nog niet wat er hier aan de hand is

6 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

Die kids zijn 11 en 12 dus die kunnen nog een heel lang leven in Armenië hebben,Nederland zal dan een vage herinnering worden.

7 21st Century Guy    
11 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

De kinderen in dit geval zijn waarschijnlijk Nederlands met Nederlands paspoort. Ik zou dan zeggen de kinderen mag je niet uitzetten de ouders wel. Kinderen naar een pleeggezin is ook een idee.

8 Jan met de korte achternaam    
11 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
10
Meld

@5 Kinderen kunnen gewoon een andere taal leren en zich aanpassen aan een nieuwe maatschappij en omgeving. Geen drama en geen reden om ze uit medelijden maar hier te houden.

De procedures zouden ze dan inderdaad wel in moeten korten, nu procederen die asielzoekers er maar een eind op los van ons geld.

9 Yisrael    
11 maanden geleden door Yisrael
4
Meld

Procedures die het mogelijk maken jaren en jaren te procederen zijn compleet waanzinnig, snel duidelijkheid is voor iedereen beter. Maar dan ook snel uitzetten indien het negatief is, binnen Europa een sluitend dossier maken en vol houden. Klinkt simpel en dat zou het ook zijn ware het niet dat politici geen knopen door hakken.

10 Al    
11 maanden geleden door Al
1
Meld

Vroegàh kende we geen illegalen.
Mensen zakten af naar de Nederlanden en vestigden zich in de dorpen.
Een hoefsmid bijvoorbeeld werd met open armen ontvangen.
Alle boeren waren blij en de man werd in not time aan huisvesting geholpen, kreeg een werkplaats en het benodigde gereedschap als tangen en aambeeld.
En werd een gerespecteerd lid van die dorpsgemeenschap.
Maar volgens de huidige definities is dat in wezen wel een illegaal die met de geldende wetgeving uitgezet zou moeten worden.
We moeten migranten 3 dingen vragen.
Kommie doen?
Wat kan je?
En wat hebben we aan je?
En dan kan je 85% van die gelukszoekers die niks toevoegen op die gronden afwijzen.

11 in holland    
11 maanden geleden door in holland
2
Meld

Het gaat hier niet om kinderen maar om een gezin. Een gezin dat geen recht heeft om in Nederland te blijven en slechts vertragingstactieken heeft toegepast om langer hier te kunnen blijven. Zulke gedrag mag nooit beloond worden door ze nu te late blijven. Eigen land is veilig en terugkeer is de beste optie.

12 PFL    
11 maanden geleden door PFL
2
Meld

@12 Precies. De kinderen worden gewoon gebruikt in de media om verblijf alsnog te proberen af te dwingen.

13 Generaal    
11 maanden geleden door Generaal
2
Meld

@11 . Vrougah liepen er niet 7 miljard mensen rond op zoek naar een uitkering in het vrije westen. Tijden zijn veranderd en inmiddels is ons land VOL, te VOL. Dus grenzen dicht en wel graag vandaag nog. Er is elders nog genoeg ruimte waar hardwerkende mensen een mooie toekomst kunnen opbouwen..... oh wacht........

14 PFL    
11 maanden geleden door PFL
2
Meld

@2
Dit is de keuze die de Nederlandse Overheid P! heeft gemaakt in al haar stompzinnigheid.

15 Marrie    
11 maanden geleden door Marrie
0
Meld

We hebben er via scholing al zo'n 150.000 euro ingestopt en dat gooien we zo overboord.
We geven liever uitkeringen aan gezinnen waarvan de kinderen nooit tot enig resultaat zullen komen. ♫ welkom in mijn land♫ ♪

16 in holland    
11 maanden geleden door in holland
5
Meld

@2 dat klopt idd niet maar omdat nog meer fouten te gaan maken is ook geen oplossing
Zoals ik al eerder heb los eerst dat probleem met die kansloze illegalen
dan mss is meer ruimte voor de lastige gevallen zoals deze
tot die tijd iedereen eruit die eruit kan
i

17 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

@16 zie 17

18 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

Laten we het even omdraaien...

Als deze kinderen op waren gegroeid in Armenië, en zij nu hierheen kwamen, dan moeten ze direct terug worden gestuurd omdat het onmenselijk is om ze hier in Nederland te laten wennen?

19 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
0
Meld

Van mij mogen ze gewoon blijven. Je kunt het ze niet kwalijk nemen dat ze gebruik hebben gemaakt van alle juridische mogelijkheden die er zijn. Dat zou iedereen doen.

20 Conclusius    
11 maanden geleden door Conclusius
6
Meld

@16 HOE weet jij dat deze kinderen slagen in onze maatschappij, en de door door jou genoemde uitkeringskinderen niet ?

21 Generaal    
11 maanden geleden door Generaal
0
Meld

@20 ze hebben gebruik gemaakt van alle juridische mogelijkheden en het resultaat was negatief
Waarom zouden ze dan mogen blijven ?
Ik snap die redenatie niet

22 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@21
Armeniërs zijn over het algemeen katholiek opgevoed en dat sluit beter aan dan andere religies, om het maar eens eufemistisch uit te drukken.
Maar ik neem aan dat u dat wel zal begrijpen.
U heeft best wel aan een half woord genoeg.

23 in holland    
11 maanden geleden door in holland
5
Meld

de kinderen worden misbruikt naar voren geschoven want dan mogen we misschien wel blijven, gezin compleet houden en terug sturen, de meeste mannen zijn alleen gekomen, later is hun gezin gekomen, tja misbruik maken van de situatie dus

24 Sier    
11 maanden geleden door Sier
0
Meld

mijn vraag blijft nog steeds, waarom ze de grootste moeite hebben om het uitschot uit te zetten en in dit soort gevallen kan het wel moeiteloos?.

25 ongelovenloos    
11 maanden geleden door ongelovenloos
0
Meld

@23 Noem je dat een antwoord op de vraag: HOE weet jij dat deze kinderen slagen in onze maatschappij, en de door door jou genoemde uitkeringskinderen niet ? Ik noem dit gewoon bazelen van een verward persoon.

26 Generaal    
11 maanden geleden door Generaal
0
Meld

@26 niet helemaal de kinderen van de vrouw die nu uitgezet is/word zoals 23 zegt passen beter bij ons
maar als de andere kinderen ook goed hun best doen kan het ook
dus dat gedeelte heb je gelijk vind ik

27 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

@25 : En ik vraag me af in hoeverre dit gezin niet in de valkuil van zogenaamde goedbedoelende advocaten en hulporganisaties zijn gevallen. Ik vraag me af of deze mensen überhaupt iets begrijpen van de rechtsgang en of ze niet ten prooi zijn gevallen aan de ambities van advocaten en hulporganisaties die ze voorhouden dat ze hier mogen blijven als ze zich maar blijven bijstaan. En ik vraag me ook af hoeveel deze advocaten en hulporganisaties de maatschappij kosten.

28 Reagentje    
11 maanden geleden door Reagentje
1
Meld

Eigenlijk zijn wij zwaar achterlijk met zijn allen, links, rechts, zwart, wit, die vrouw en kinderen zijn hier al jaren, hebben zich keurig aangepast, gaan lekker naar school, en hebben niets meer te zoeken in Armenië. Okee...zij hebben wat gerommeld en gerekt, met de asielprocedure, maar dat is meer de schuld van een stel incompetente politici, dan van die vrouw of die kinderen.

Kan je weer zien, hoe achterlijk Nederland eigenlijk is, zij worden uitgezet, zijn hier nota bene al jaren, is van hen geen gevaar te duchten, maar als zij uitgezet worden (waarom?) dan zouden wij toch mogen aannemen dat Nederland VOL is?

Maar even zo goed spoelen er hele 'volksstammen'....in hun 'Bassie & Adriaan' rubberbootjes, en bestormen (ook met geweld) het Europese vasteland, en die worden met open armen, door Dijkhof en zijn hele 'asielindustrie' geïmporteerd...belachelijk.

Het hele asielzoekers gebeuren, is niets anders dan een 'asiel-industrie' met een behoorlijke 'verdien-module', voor deze hele zogenaamde 'asielcrisis' lag het COA vrijwel geheel op zijn kont.....en ineens was er weer een lichtpunt, een flinke impuls om weer baantjes te verzinnen, en inkomen te creëren....'handel' kwam bij massa, en het gezegde 'een goede handelaar is nooit los'! Dus vooral blijven importeren........voorraad moet je houden, immers 'wat je niet hebt, kun je niet verkopen'.........en die moeder met haar kinderen, is gewoon een 'winkeldochter' en daar is voor de 'asiel-industrie' niets meer aan te verdienen!

Wij hebben allemaal een grote mond, dat wij tegen deze hele (uit de hand gelopen) 'asielzoekers-industrie' zijn....ik ook, maar voorlopig 'pikken' wij het nog steeds, als een stel 'makke schapen', dat ladingen 'pekkoppen en kameelruiters' met honderd-duizenden als zwerfvuil uit de zee op onze Europese kusten gedropt worden, vrachtwagenchauffeurs in Calais worden belaagd, maar over een moeder met twee kinderen, waarvan geen last is te verwachten, durven wij wel een 'grote bek' op te zetten!

29 Arkan    
11 maanden geleden door Arkan
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump: schorsing voor spelers die knielen
Spelers  uit de National Football League (NFL...

15 uur geleden door AD

Miskleun PVV'er: Boerka-drager Westerhaa...
WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - PVV-raadslid E...

1 dag geleden door Denisova

Een extra belasting op water is goed in tijde...
Vanaf dinsdag wordt heel Nederland ondergedom...

4 uur geleden door Inter

BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Jinek Je schr...
Beste Eva,Moest je heel erg getroost worden...

11 uur geleden door Moskowfiets

Moslim slaat vrouw op tv na heftige discussie
Een moslimman is gearresteerd na een pittig d...

1 dag geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
carpenter
Voormalig adviseur Trump wil ‘rechtse revol...
@5Je vergeet Fransisco.Die heeft het ze...

minder dan een minuut geleden door carpenter

Wild Rover
Een extra belasting op water is goed in tijde...
@246 Een leuke vrouw zelfs!Jammer dat je ni...

1 minuut geleden door Wild Rover

Inter
Een extra belasting op water is goed in tijde...
Jeetje waar gaat het hierover?...

1 minuut geleden door Inter

Münchhausen
Allochtonen gooien stenen naar bejaarde vrouw...
Vaag verhaal.....Niets over terug te vinden, ...

1 minuut geleden door Münchhausen

xtremy
Stef Blok (VVD) bukt diep, maakt aan iedereen...
Pussy!...

2 minuten geleden door xtremy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig