Lubbers wil meer vluchtelingen (nrc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Arista in Politiek  ·  44 Reacties

  • 23
  • 773x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die denkt ook mijn tijd zal het wel duren dus pomp europa maar vol met dit spul. Stoppen met die invoer lijkt me een betere optie. Eerst zorgen dat de rest goed loopt dan kun je verder kijken.

1
1 Saviro

Wat is het toch met voormalig CDA-kopstukken Lubbers en Van Agt dat ze op hun oude dag een ommezwaai richting (extreem) links maken?

2
2 greenmango

Lubbers?
Moet die niet nog een hoop gejat geld uit de pensioenpotten terugstorten?

2
3 Jan met de korte achterlul

Tuurlijk, bij krapte op de arbeidsmarkt zullen de lonen van de mensen, die het handwerk doen omhoog gaan en daar is Lubbers, als exponent van de ondernemers/elite/zakkenvullerskliek niet blij mee!!!

1
4 Tutor

Wat bezielt deze man om het land van onze kinderen en kleinkinderen weg te willen geven aan gelukszoekers uit Afrika of anderszins? Het is onze collectieve erfenis en die moeten we zien te behouden in plaats van hem weg te gooien.

1
5 PFL

Wilt u meer of minder Lubbers?

1
6 HORK

MINDER

1
7 HORK

MINDER

1
8 HORK

.
Is die man nu al seniel.

Lubbers sterkte met je ziekte!

1
9 Ook maar gewoon een duts

Weg met die uitgerangeerde Lubbers die al zo veel verkwanseld heeft met zijn oudbollige CDA standpunten.De man is zelf bijna fossiel en laat Nederland achter in een onverenigbare samenleving. Hou je bij je leest en ga billen knijpen Lubbers. Opzouten.

1
10 Dalon

katholiek versus protestant, oude tijden herleven binnen het CDA..

2
11 chouffleur

@9
Heb hem nooit anders gekend.

1
12 Jan met de korte achterlul

Op een dag besef je dat er maar één oplossing is.

2
13 Vanillestok

De praktijk is al 50 jaar dat meer vluchtelingen voor de gewone Nederlander betekent meer belasting betalen, harder en langer werken werken, meer criminaliteit, verlaging van het het onderwijsniveau, verlies van vrijheid en levensruimte. Dat is de PRAKTIJK voor de gewone man/vrouw, Lubbers

2
14 Soare

@hork

M I N D E R

1
15 Jan met de korte achterlul

Tuut, tuut, tuut..., de groetjes van Ruud...

2
16 Tjeesus...,

Om de vergrijzong te pareren voor de economie heb je absoluut geen kansloze vluchtelingen nodig die de samenleving enkel geld kost vanwege niet te versmelten culturen en ;ecenshouding.
Men kan beter de nieuwe werkzoekende binnen halen vanuit de nabij gelegen EURO-landen zoals Spanje en Italie waar de werkloosheid groot is en blijft. Daarvoor zitten we toch in het EU-schuitje?????

1
17 Dalon

15@ Goed, dat kan je met euthanasie regelen!

1
18 HORK

We willen niet nog eens belubberd worden Ruud! Ik heb trouwens nog 30 miljard van je tegoed

2
19 Belazerd

Ieder zijn mening, maar ik heb er het liefst zo min mogelijk.

1
20 Yisrael

ik kan er echt niet bij, kunnen ze die eikel niet het land uittrappen op een eiland? waarom willen sommige mensen toch zooo graag nl naar de klote helpen!!???

3
21 henry86

Wordt tijd dat we al die mafkezen naar Afrika/midden oosten sturen...
Kunnen ze daar iets moois opbouwen...

2
22 Tjeesus...,

Blijkt toch, dat dementie bij deze "oud-bestuurder" in hoge mate al aanwezig is!
Zegt dat de BVNL door deze actie, de vergrijzing tegen zal gaan en door het opnemen van jaarlijks 25.000 "vluchtelingen"/landverhuizers is het mogelijk om de arbeidsmarkt te voorzien van frisse krachten, ‘mits zij in staat zijn om in ons land in te burgeren en op korte termijn hun eigen boterham te verdienen" en dat laatste is nou juist de knoop, KOMEN HIER NIET OM TE WERKEN, OOK NIET OM TE INTEGREREN, MAAR om gebruik te maken van onze goede voorzieningen maar door vergrijzing van deze oud bestuurder, wordt zijn (in)zicht vast vertroebeld! ahum.

1
23 Widaan

Die is echt helemaal de weg kwijt en ik denk zelfs dat hij aan het dementeren is of totaal seniel is geworden.

0
24 Interessant

@Hork.
Minder minder minder CDA

0
25 Interessant

Nou, Lubbers, je hebt vast een groot huis.

0
26 Doehetlekkerzelf

Is gewoon een zielig oud mannetje die denkt dat hij nog wat in de pap te brokkelen heeft.

0
27 jjjohh

Die mensen hebben geen weet van het idee CUMULATIEF, gewoon griezelig! Ik hoor van der Beek zeggen - zie youtube - dat 20% van de immigranten na 10 jaar nog werkloos is; maar dan geldt wel dat je al niet meer werkloos bent met 1 uur werk per week, Dus ga er maar vanuit dat het nog veel en veel erger is. De staat zal hun grootste werkgever zijn. En dan gaan die mensen per gezin (ieder jaar verdubbelt dat initiele aantal wegens gezinhereniging) ook nog es 3 kinders maken waarvan er 2,7 gaan floppen in het onderwijs.

Dat is een heel leger kanslozen bij elkaar en dat BOVENOP HET LEGER KANSLOZE 'getinten' waar we nu al zo'n last mee hebben, en dat schuift er ieder jaar bij aan. Dus heel rap toenemende, als dementen als Lucassen en Lubbers het voor het zeggen krijgen. Over 10 jaar zitten we met in totaal met zeker een half miljoen probleemgevallen EXTRA op school en in maatschappij die geheel ten laste komen van het oude vergrijzende bestand dat nog weet wat samenwerken is en dus werkt. Hoe gek moet je wezen om hier voordeel in te zien? Hoe komt zo'n idioot als Lucassen aan zo'n positie? Omdat hij een idioot is wellicht? Dat geeft te denken!

1
28 Ness

@28 ++++++++++++++ Heel duidelijk!

1
29 Widaan

De grote vraag is dan... voor hoe lang precies?
Lijkt mooi zo'n getal op jaarbasis, maar het zegt niets en doet niets. Als het met het doel is om er over 10 jaar zeker 250k te hebben opgenomen, dan wordt het al een vreemder getal namelijk.
Nog vreemder wordt het getal als bij wijze van spreken over 1 jaar de pleuris uitbreekt en er honderden miljoenen ontheemd worden.

Ook wel, het is een getal gebaseerd op 'misschien', 'zou leuk zijn' enz.

1
30 Partijdig

Waar men niet bij stilstaat is dat het werkeloosheidspercentage zal stijgen naarmate er meer mensen in NL komen wonen terwijl het aantal banen laag blijft. Als het moeilijker wordt om aan een baan te komen vallen de zwaksten af. En die zitten precies in die groep. Dus van de immigranten kun je vooraf al stellen dat als de arbeidsmarkt verzadigd raakt zij het eerst werkloos zullen zijn. Dus versnelde segregatie want aangewezen op eigen kleine groep.

Segregatie kun je trouwens niet tegenhouden, maar je kunt het wel bevorderen of afremmen. Het is duidelijk dat hoe meer mensen je importeert des te sneller de segregatie zich zal voltrekken tot maximaal. De economische groei die ontstaat puur op het feit dat er meer mensen moeten worden geaccomodeerd bij grote import is pseudo-groei, valse groei. Die kleine aangroei voegt geen enkele waarde toe aan het grote geheel, de samenleving die achteruit holt en waar steeds meer bewaking en beveiling moet komen ivm extreme criminaliteit.

1
31 Ness

Lubbers is van het CDA!!!! Onthoud dit bij de hopelijk snelle nieuwe verkiezingen en stem niet meer op deze asielknuffelaarspartij!!!!!!

1
32 Lucien80

@6 . Niet minder Lubbers, maar gewoon het land uitzetten!!!!

1
33 Lucien80

Dementie is een gemeen ding, soms lijkt iemand normaal, maar even later blijkt hij toch echt de weg kwijt te zijn!

1
34 Zie Hier

Turkije had Lubbers allang in de gevangenis gegooid voor landverraad.

1
35 moya155

** gebruiker verwijderd **

@35
nou wat let je, heerlijk onder Erdogan...

Lubbers mag zijn mening uiten. De mondsnoerbrigade vindt van niet en dat in een vrij land waar ze zo voor opkomen...

hoe paradoxaal.

36 ---deleteduser---

@36 ; Tja, mond snoeren niet ok / naar turkije sturen, paradoxaal inderdaad.

0
37 Partijdig

Stel dat er in NL een harde kern was, ooit, van rond de 50.000 'getinte' criminelen, voortgebracht door zo'n 12% van de totale bevolking, min of meer eigen teelt. Die groep criminelen neemt echter razendsnel toe zo mag blijken uit het aantal doodgeschopten, inbraken met geweld, plofkraken, rovende illegalen, asielzwervers e.d Het is dus alsof een deel van de klakkeloze import van de afgelopen jaren vrijwel rechtsstreeks in die harde kern is beland, dwz opgenomen is door een maffia of op eigen gelegendheid aan het roven slaat. Deze mensen brengen de maatschappij op veel manieren grote schade toe. We zitten nu schat ik op 150.000, en ieder jaar komen daar zomaar 10.000 bij op deze manier.

Want wat binnenkomt aan import zijn niet de slimsten maar vaak de gemeensten en gehardsten, zij die niets ontziend kunnen optreden om het doel Europa te bereiken. Die lieden hebben al een hele reis achter de rug hoor, een opleiding in criminaliteit op zich. Velen zijn moslim dus contact via een bestaand circuit - maar helaas grotendeels aan het oog is onttrokken - gaat vrijwel moeiteloos. Ze spreken dezelfde taal.

In Duitsland roept de politie al dat ze compleet overbelast worden. Daar moet echt bij, want het aantal criminelen groeit veel en veel sneller dan de kweekgronden alhier kunnen opleveren en wat wel ingecalculeerd wordt via bevolkingdichtheid. De oude berekenwijze is scheefgetrokken. Er moet ook veel meer particuliere beveiliging komen. Er is maar 1 algemene pot en da's de belastingpot. Zo'n extra uitgave is te dan verantwoorden maar niet als je aan de achterdeur nog meer bakken met ellende binnensleept. We zitten nu al ver over de maximaal te verwerken hoeveelheid ellende, we moeten om te beginnen de import stoppen en de zaak aanvegen, saneren.

1
38 Ness

@23 Helemaal gelijk. Economisxhe vluchtelingen komen inderdaad niet om te werken enkel om te profiteren van onze goede sociale voorzieningen. De EU moet er voor pleiten dat Nederland werknemers uit de EU landen zoals Spanje, Italie en Portugal moet betrekken. Zij willen wel hun best doen en daar zijn we immers ook lidstaten van de EU. dus Vrij verkeer van werknemers binne de EU. Voor de rest opzouten Lubbers.

0
39 Dalon

Met de pvda als voorbeeld wil slubbers ook de cda helemaal ontzetelen, prima toch?

toedeloe
question

0
40 Jan met de korte achterlul

Lubbers is gek.

0
41 Johan B.

Hij is zwaar achterlijk, zal er wel flink aan verdienen!

0
42 Arkan

Criminaliteit zal zeer grote vormen aannemen door werkeloosheid in Europa.
Groot probleem voor overheden want welk land heeft haar politie- en/of legermacht nog op orde?!
Daar is veel te veel op bezuinigd.

Ik kan het beleid niet meer volgen!
Kunnen zij dat nog wel, kunt u dat?

0
43 Garp

"Volgens Lubbers en Van Seters kunnen vluchtelingen „van grote waarde” zijn, „mits zij in staat zijn in ons land in te burgeren en op korte termijn hun eigen boterham te verdienen”."
Met de nadruk op 'kunnen' en 'mits'. Beiden wordt niet aan voldaan.

0
44 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Anne Hathaway SexVideos De PutasBlack PimpedBriella BardotAvaxreyesRule 34 Elden RingAkanksha Puri In BikiniStrawbeariemilk LeakedMomokun PornNurse AnalCouples Watching PornVideo Francais Sexe Amateurقمبل دات کامCoconeyMya LaneLaurasaenzAlice Ivy NudeOdia Xxx HdSavannah Sixx Full VideosWon PornXxx Indian Sexy BhabhiKorean Beauty SexBus Ke Andar SexBlowjob RedditIeantclipsWannonce RencontrePetile PornDorismar OnlyfansHindi Aunty Sex Video HdBrutally FistedErotics StoriesPiper Blush PornBackstage Casting CouchXxnxx TamilChartertubeLady BonersLuxury GirlVenom PornGay Furry SexWww Hot Porn VideoHalala SexMaestraxxxBrazzers TrailersMoscarossaIsla Fisher NudeTiktok Blow JobHindi Sex ForceSexual Movies.comMama Big TitsFuta GangbangToilet BlowjobMom And Son BlowjobCeleb Nudes RedditSexvudTeen Black CockIndian PusiMandingo The Porn Star4chan Org BImage PornsXmastraSania Mirza SexyFc2ppv 3861410Madison Pettis PornRai BlueBigtits FfmLubetubeDirectory Of Porn StarsErotist NudePornchristy MackMeganut02 PornGumball's Mom OnlyfansNaughty American InSexy Picture LiveXxx Full Hindi HdPornnsfwKaren PornGroobyWhat Every Frenchwoman Wants PornVery HardcoreSuck Daddy's CockR/nsfw TiktokStars841Aishwarya Rai Nude VideoDesi Boudi Blue FilmBeta.imagedapTemptress119 NudeSaree XxxSisters With Big TitsMia Khalifa MoviesRick Johnson PornPornbjB Choti GolpoTelugu Sex Ammayilu8pornSniffesAbuse Sexual PornJoe Fantasy PornSol RavenUgly Girlfriend Porn成人 电影Pornos AsiatiquesVideo.porniDaringsex Lovers Touch AdultdvdempireAgent Sex VideoTrain Bus SexTen Hot PornDesi SexpornKindly Myers NakedAeon IfritHdsexcomAnalpoopNude Amateur SelfiesPorn Video With HdMy Hero Acadamia PornDemirose Only FansMallu Gay PornList Of HentaisVagina PicturesChloe CoutureViolet Myers SwallowedBoys Licking Girls BoobsYouporn.sexyAbigaiil Morris VideosTop Onlyfans AccountsPorntube/mature LesbianLars Croft PornPornhub OrfEva MaximWww Pornfidelity ComBlue Sexy Hindi HdShakira Sex TapeDoublelostTantric MasturbationDiosacanales DesnudaAnime HentaySxhprnGay Asian MyvidsterNaked FamiPornografia JaponesaFemdomtubeDesi Hot PronXxxx Video LiveMin Galilea PornGoantess PornPornos BlackLeo GiamaniBella Thorne Leaked OnlyfansVeronica Rodriques PornGirls Without Dress With BoysNicolette Shea Instagram