door Febee in Overig  ·  297 Reacties

  • 43
  • 1668x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248 Vanillestok
Dat klopt zeker. Wat ze zeggen en wat ze doen zijn twee verschillende zaken.
Liegen zit er bij hun ingebakken (pvda d66 gl cda) . Dat is wat ze dagelijks doen.

De enige "echte" linkse partij is SP denk ik.

5
251 Natayo the Bobcat

@249 Enig gebrek aan taalkennis....?
@1st Century Guy.....als uw avatar gelijk is aan de jaartelling van uw islamitische verheerlijking, en daarmee conform uw intelligentie...ach 'arm zijn de zaligen van geest' ....groetjes 'Avi'.

6
252 Arkan

@252 Century Guy.....als uw avatar gelijk is aan de jaartelling van uw islamitische verheerlijking, en daarmee conform uw intelligentie...ach 'arm zijn de zaligen van geest'

Aha nog een "logische denker"........

2
253 21st Century Guy

@250 Feldwebell
Ja erg warrig. Het bevalt jou niet he?
Dat de stront van jouw favoriete clubjes steeds duidelijker komt bovendrijven.

7
254 Natayo the Bobcat

@252 De enigen die vuistdiep in de islam zitten zitten zijn islam lovers en islam haters ,ik ben geen van beiden een dag zonder zonder islam wat zeg ik een jaar of een decennium zonder islam is voor mij geen probleem omdat ik er niet aan gehecht ben dit in tegenstelling tot de eerdergenoemden.

3
255 21st Century Guy

@250 Felwebell
Jij staat aan de "foute" kant, net als de foute NSB'ers in de oorlog. Die dachten ook voor de "goede zaak" te strijden. De geschiedenis bewees achteraf hun ongelijk.
Het is nooit te laat om je mening aan te passen aan nieuwere (betere) inzichten.

5
256 Natayo the Bobcat

@253 ...Kom op je kan toch wel beter...ben maar een simpele Jodenjongen..even nog 'zionist'..

6
257 Arkan

@251 De enige "echte" linkse partij is SP denk ik.

Met de olijke leider die niet ontevreden was met 14 zetels...

3
258 21st Century Guy

@257 even nog 'zionist'..

Morgen niet meer ?...

1
259 21st Century Guy

@255 Daarom verenigd u....de echte vijand is de islam...wanneer ziet men dat eens in?

7
260 Arkan

@255
Vroeger verhaalde men van de Sprookjes uit 1001-nachten, de Wijzen uit het Oosten, deze zijn inmiddels vervangen door, geschifte, haat predikende imams, getikte moellahs...die de moderne terroristen een voedingsbodem geven! Vroeger, ten tijde van het Osmaanse Rijk, kwamen deze ‘muzelmannen’ duidelijk herkenbaar, onder het wapperende, groene banier van de profeet strijdend met open vizier, te paard, zwaaiend met het kromzwaard. En zie nu, nu komen zij wederom in een, georganiseerde stormloop af op de Vesting Europa, zij komen het karwei nu afmaken, waar zij toen faalden. Maar nu, komen zij onherkenbaar, de ‘kwartiermakers’ van de islam, vermomd als vluchteling, immigrant, migrant, gastarbeider, asielzoeker, vluchteling, en wat zij zich nog meer voor mooie vermommingen hebben aangemeten! En het blinde Westen, buigt en geeft zich over, ten prooi gevallen, aan de politieke correctheid, een werelddeel wordt ontwricht!

8
261 Arkan

@Natte Reutel
Dus VVD, CDA, DENK, SGP en CU zijn dan links? Wat zijn PVV en FvdD dan?

3
262 Bier is bitter

@260 Het lijkt mij geen goed idee om meer moslim migranten hier naartoe te halen maar vijandschap jegens moslims voel ik niet nee.

2
263 21st Century Guy

@262 Dus VVD, CDA, DENK, SGP en CU zijn dan links?

Voor libertariërs zijn ze inderdaad allemaal links die haten belastingen en overheidsbemoeienis.

1
264 21st Century Guy

@263 Ga altijd goed om met een wens......ook u zult binnen korte termijn 'partij' moeten kiezen...is u nooit geleerd; "geen zaken te doen, met een grotere boef dan je zelf bent"?

4
265 Arkan

@256 Je hebt dezelfde retoriek als de nsb'ers destijds. Lijkt me duidelijk dat je het omdraait. Om het eigen straatje schoon te vegen. Laat op de avond komt zoals zo vaak de aap uit de mouw.

11
266 Yesterday

@254
Vooralsnog gaat men gelukkig voor kwaliteit vwb bestuursfuncties. Kun je benoemen wat mij daar niet aan zou bevallen? Wat jij verder bedoelt met bepaalde stront die komt bovendrijven slaat natuurlijk op het gereutel uit de krochten van jouw internet zolderkamertje.

6
267 Feldwebell

@265 Partij kiezen jazeker maar dan alleen voor goedwillenden vs kwaadwillenden en niet anti moslim,anti christen,anti jood of anti wat dan ook.

1
268 21st Century Guy

@260 Arkan

Je schrijft:
Daarom verenigd u....de echte vijand is de islam...wanneer ziet men dat eens in?

Mag ik nu ook schrijven:
Daarom verenigd u....de echte vijand is het christendom...wanneer ziet men dat eens in?
Of
Daarom verenigd u....de echte vijand is het jodendom...wanneer ziet men dat eens in?

Of overtreed ik nu ineens Artikel 1 van de Grondwet?
Of ben ik een ik antisemiet?

14
269 Uit Den Haag

@256
Dat Hitler slecht was dat weet je, dat heb je geleerd. Wanneer echter iemand anders precies dezelfde verderfelijke moraal hanteert, ditmaal met een zachte 'G' ipv een rollende 'R', herken je het niet.

Dat moet jou wanneer het te laat is dan weer geleerd worden.

5
270 Feldwebell

Voor het grootste deel zijn het hier 'laffe herders', die de waarheid niet onder ogen durven zien, maar de waarheid is hard...maar waarheid maakt vrij! Vorm eens een front met elkaar, tegen de indringers, bescherm de zaken waarvoor onze ouders hebben 'gestreden', zaken om ons veil groot te kunnen laten worden, zaken die nu verkwanseld worden naan allerlei nieuwkomers van twijfelachtig allooi!

8
271 Arkan

@269 Een normale vraag, verdient een normaal antwoord, het is een discussie, dus ook u heeft het recht te schrijven wat u, als uw waarheid ziet, en dat is uw goed recht! Ik ben niet zo van het erop te wijzen wat u zou kunnen overtreden....dat zijn NSB -praktijken...maar kies nooit voor het 'veilige midden'....en of u antisemiet bent, dat is niet aan mij om te beoordelen, dat is iets wat u zelf al eigenlijk weet, anders zoudt u deze vraag niet stellen?

U stelde in mijn ogen een nette vraag, dus hoop ik u deze naar behoren te hebben kunnen beantwoorden?

8
272 Arkan

@268 ...En dat moet jij zeggen tegen een Jood... de moslim haat ons nog meer, dan wij hen!

7
273 Arkan

@270 "Dat Hitler slecht was dat weet je, dat heb je geleerd. Wanneer echter iemand anders precies dezelfde verderfelijke moraal hanteert, ditmaal met een zachte 'G' ipv een rollende 'R', herken je het niet”

Serieus? Stel je mensen als Wilders en Baudet gelijk met de moraal en het gedachtegoed van Hitler? Dan heb je hier en daar toch wat punten gemist.
Doe maar niet meer, is beter voor iedereen..

8
274 Ignatia

@271 Onder indringers versta ik illegalen daar wordt niet altijd heel veel moeite voor gedaan om die uit te zetten.

0
275 21st Century Guy

@274
Ja. En je suggereert bijna tussen de letters door dat ik de enige ben. Moet je niet doen. Veeel te doorzichtig.

4
276 Feldwebell

@276
Boeit mij wat of je de enige bent of met meerdere bent. Het is een absurde vergelijking, waaruit blijkt dat je geen benul hebt waarover je praat.

5
277 Ignatia

@277 Gebrek aan historisch besef en dit niet kunnen duiden naar hedendaagse ontwikkelingen. Zie de glijdende schaal van de opvolgende verkiezingsprogramma's van Wilders. Met bijbehorende strategie van steeds extremere uitspraken. Kun je gewoon volgen in de tijd.
Je kijkt naar Hitler met de kennis van nu met een nulmeting in mei 1945. Dat is geen vergelijk. Het gaat om parallelen met de jaren 20 en 30.

9
278 Yesterday

@157

Het zou om te beginnen schelen als je wat duidelijker zou zijn over wat ik dan precies zou moeten proberen. Wil je dat ik een willekeurig standpunt van Baudet weerleg, of had je iets specifieks in gedachten? In het geval van het laatste, wat dan precies? Veel is al lang en vaak gezegd overigens, als dat je niet al ten minste serieus aan het twijfelen heeft gebracht vraag ik me af of dit veel zin heeft. Maar goed, als jij duidelijk maakt wat precies de bedoeling is, zal ik kijken wat ik er mee aan kan.

3
279 MK2000

@278 "Gebrek aan historisch besef en dit niet kunnen duiden naar hedendaagse ontwikkelingen.’

Je vult wel heel veel in voor een ander om zodoende te verklaren waarom iemands anders mening onjuist is. Daar is niet tegenop te redeneren.
Je kijkt naar Hitler met de kennis van nu met een nulmeting in mei 1945. Dat is geen vergelijk. Het gaat om parallelen met de jaren 20 en 30.’

Wederom, zelfde valkuil. Jij denkt te weten vanuit welke basis ik kijk en vergelijk. Denken voor een ander pakt zelden goed uit.

Ga er maar vanuit dat ik alle punten die je aandraagt meegenomen heb en het nog steeds een absurde vergelijking vind.

5
280 Ignatia

Het is dat Mussolini het niet meer kan doen, maar anders had Baudet van hem een mooie aai over de bol gehad.

5
281 handsfree

Ik voorspel dat Hiddema het FvD gaat verlaten, omdat (maar zo zal het niet gezegd worden) ook/zelfs Hiddema de fascistoïde neigingen van Baudet te ver gaan.
Wilders is een soort Bokito, maar Baudet is een soort Bokito met stropdas - vergis je niet...

5
282 handsfree

@280

Je stelt dat je ergens niet tegen op zou kunnen redeneren. Maar redeneren doe je sowieso al niet, dus dat is lekker makkelijk. Dingen 'absurd' noemen zonder ook maar enige toelichting op het hoe of wat kan iedereen. Of je een punt zou hebben hangt van je eventuele argumenten af. Argumenten die je kennelijk niet wenst te geven (of uiteindelijk misschien gewoon niet eens hebt?). Wat overblijft is een hoop gebakken lucht.

3
283 MK2000

In combinatie met Hiddema een politieke verademing.

9
284 Wil je niet weten

Om maar eens in zijn taal te spreken:

Baudet is een parvenu, een elitaire gasconnerende eruptie die zich gaarne associeert met het ancien regime waar hij populistisch tegen ageert.

2
285 Hollander1967

Ik ben zeker niet links...maar zolang rechts loopt te dwepen met racisme en seksisme houd ik me daar ver vanaf. Benoemen van politieke wantoestanden en onderdrukkende globalistische ideologieën (ala D666) bestrijdt je niet door mensen onder te verdelen in inferieure en superieure groeperingen.

2
286 Katte_kop

** gebruiker verwijderd **

@273
welnee, dat maakt Brabosch ervan, zo'n enge website waar de Israelische ambassade al jaren voor waarschuwt. De joden werden door de christenen verdreven uit Europa destijds en o.m. in Noord-Afrika opgevangen en beschermd tegen Hitler. Feit.

287 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@284
wat is er dan zo'n verademing als je 4 ouwe pvv-moties jat (waarvan eentje zelfs al wetgeving was)?

ouwe wijn in nieuwe zakken...

288 ---deleteduser---

Baudet is een held, en een opkomend gevaar voor de baantjes van de heersende macht.


Dat is dan ook de reden tot karaktermoord door de haat media gelieerd aan (de progressieve waanideeën van) het partijkartel.

6
289 Reactie

@289

Wat een ongelofelijke zelfingenomen onzin kraam je toch uit.
.

6
290 hippodepippo

Karaktermoord.

Suggereert dat Baudet karakter zou hebben

5
291 mijnvorigemeningwastochbeter

"De elite weet geen raad met hem".

Ja, nou, de elite is wereldwijd in paniek.
Want Baudet is opgestaan. (....)

3
292 mijnvorigemeningwastochbeter

De FVD is de PVV voor hoogopgeleiden. Waar Wilders qua woordenschat vooral de laagopgeleide Nederlanders aansprak (vandaar werd de PVV ook de tokkie partij genoemd), spreekt de FVD de hoogopgeleiden aan door quasi intellectueel woordgebruik van Baudet.

Maar deze twee partijen (PVV en FVD) zijn gewoon twee handen op één buik. Eigenlijk is de FVD zelfs radicaler, want de FVD probeerde een échte rassendiscussie uit te lokken met hun 'white genocide' theorie. Daar heb ik de PVV nog niet op kunnen betrappen.

5
293 Sparkplug

Gho hebben de links radicale stalinistische roodhemden (de eerder zwart dragende) nk'ers nu toch eindelijk een draadje gevonden om hun radicale gedachtegoed te spuien en hun eigen straatje te plavijen....
Hahaha grappig juist degene die zo als boven reageren maar dan in de termen van rechts extreem, bruinhemden en fashisten doen hier nu precies hetzelfde...speigeltje
Geweldig en vermakelijk...of is bekrompen een betere uitdrukking.

5
294 Jojotje

Ik houd het er maar op dat iedereen gewoon stikjaloers is op Baudet omdat die wél iets heeft bereikt in zijn leven. In tegenstelling tot veel reaguurders op dit forum die 24/7 zitten te blaten over extreem rechts en oh oh oh wat een ellende dat allemaal gaat veroorzaken (verlaging van de uitkering? Geen ongelimiteerde instroom van kansloze migranten meer?).

Meer of minder kan en wil ik er niet van maken.
Jaloezie, dat is het gewoon.

Goed, einde van dit topic, voor mij. Genoeg onzin gelezen van de bekende kliek ontevreden zelfhaters.

4
295 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

296 Pxf7+

Baudet? Dat is toch dat Duracell-poppetje dat de hele tijd roept: "partijkartel-partijkartel"?

3
297 Hadjememaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
MalayalamfuckSophie Dee CreampieBjork NudeOnehourcpuplePainful PornDownbluse TitsReddit Watch For PlotAdultwork WebsitePornode EnanosGina Valentina.pornoLunarlivPorn With Teacher IndianAngela White 2 Broke GirlsXxx ViderPantyhose FeetjobBananasuckingLhloe Kardashian NudeElsa Jean GangPinoy SexMexican StripperTik FapWwsexcomDesi Sister XnxxCollege Girl X VideoEmma Stoned PornSkipthegames NcLatinacamsAnime Porn ViDefiantpanda OnlyfansBollywood Pron Video고딩 섹트My Hot BookBest Porn CategoryAmanda Bearse NudeHolly Hotwife CreampieAvery Leigh OnlyfansKendra Spade LesbianCzech Hunter 217Xfilmes PornosReena Ki ChudaiXxx Videos StoryBoobs SexxAnime Hentais OnlineRachel StarTelugu Latest Blue FilmGonzo Free PornBrittanya Razavi LeakJanice Griffith BjBeauty Parlour XxxDesifuckhdX Vedious IndianMelissa Ranch NudeHot Porn Full MovieRiley Reid SoloLezbianpornCelebrity Nude SeenEnd CmnfWinnie OnlyfansXxx.watchfreeVídeos LesbiscosGfamily Therapy PornMaduras MadturbandoseBig Boods PornXxxx Vdo HdLesbian Anal MassageBlack Porn ThugDeflorisation ComAsian Aunt CassNude Live CamsدَيُّوثTraprapunzelGilfriend PornFamous Male PornstarAkka XnxxPornfuqHotwebseriesPinay Teenager PornAndy StarXnxx Korean MovieTags XxxFaendel TalesFifty Shades Of Grey NudeWatching My Mom Ho BlackPervise FamilyKittyxkumDog CockMormon GrilzNaked Women HotIndian Gay SecSex Videos Telugu LoListcrawleAlessandra Ambrosio NudeSexc Video HdCamwhores BypassFriend PornHarley QuinnhentaiHttps Www Xxx ComEmily VergaraAnnabella IvyLexi Thompson NudeKendra Lust ThanksgivingAlexox0 LeaksJapanese Porn StepmomHentais 2021XviseoXnxx Nadia AliNaughty America BoobsFunsexy Dragon BallFree Ssian PornJapanesejavSexy Free MoveisLeasbion XxxSounding SexUlti PornChotta Bheem NudeSexyteens PicsKerala Sex Video PleaseBengali Sexy Xxx VideoNude Sport GirlsRough SexxBideos PonosFemdom BondagUnderhentaiAlyssa Milano In The NudeJoan Collins NudeMabel MayXnxxxcomBaer Gay PornElle Fanning NakedMovie XnxxHoliday Full MovieDesi Bbw SexSoftsparkling NudeYui MisakiFreakcockNifty EroticstoriesSex Movie 2023Sunny Leon NuduBest MilfpornstarsIce DildoPutasxxx.Fwtina NudeZhamstrWomen Celebs NudesInestflixFilmes Pornô SexoNovinhas ZaapEvangeline Lilly HotMexican Gay PornCheating Wife Full Porn Movies