Onderzoek wijst uit: homofobe mannen inderdaad vaak zelf homo (joop.nl)


Mannen met een uitgesproken hekel aan homo’s, voelen zich in werkelijkheid vaak zelf aangetrokken tot andere mannen. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek dat gepubliceerd werd in het wetenschappelijk tijdschrift Journal of Sexual Medicine. ...

door deleted in Wetenschap  ·  43 Reacties

  • 0
  • 583x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ah, Joop.nl. Daarmee alles gezegd.

9
1 NU IK

** gebruiker verwijderd **

@1 Wat een logica!

2 deleted

@2 op zich mag je best bepaalde statements afdoen met "ah, xxx.yyy", want er zijn bepaalde sites die allerlei ongefundeerde kreten de lucht in gooien,

Maar in dit geval staat er duidelijk bij waar ze de info vandaan hebben en dat is een enigszins serieuze studie in de Journal of Sexual Medicine, terwijl ook een eerder onderzoek wordt aangehaald. Dus "Ah Joop.nl", daarmee is inderdaad zeker niet alles gezegd. Daar is eigenlijk niks mee gezegd, in dit geval.

http://www.jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095%2816%2900319-2/pdf
https://www.sciencedaily.com/releases/2012/04/120406234458.htm

0
3 neuswijs

In o.a. "Amsjterdam Bosj en Lommerrr" (zoals ze het zelf zeggen) wonen dus relatief veel homo's die nog uit de kast moeten komen. Vandaar dat ze ook vaak in jurken over straat gaan... nu begrijp ik het!

2
4 DruppeltjeDrie

@2 , tsja. Logica is aan Joop.nl niet besteed.

8
5 NU IK

Ik denk dat je beter kunt onderzoeken hoe hoog het percentage moslim is onder homofoben.\
Maar daar wil Joop niks van weten.

6
6 NU IK

** gebruiker verwijderd **

@5 Ik ben ook geen Joop fan, maar lees het wel. Bovendien zie @3 .

7 deleted

@7 zie 6

2
8 NU IK

** gebruiker verwijderd **

Ben sowieso niet fan van één site, maar probeer wel elke mening te lezen. En dat zijn er veel, zeker op sites waar meerdere personen hun mening kunnen plaatsen. Zoals ook Joop.nl. Het verrijkt mijn kennis.

9 deleted

** gebruiker verwijderd **

Maar dit gaat over een wetenschappelijk onderzoek en heeft derhalve niets te maken met Joop.nl in het algemeen.

10 deleted

Wat een onzin.
Dus iedereen moet het geweldig vinden dat er homo's zijn.
Voordat jullie beginnen: vind homo's geweldige mensen.
Maar laat iedereen lekker voor zichzelf na kunnen denken.
We gaan zo snel op weg naar een SJW samenleving.
Politieke correctheid.
Moet er niet aan denken om PC te moeten worden.

4
11 De Heilige Atheist

** gebruiker verwijderd **

@11 Je moet helemaal niets. Wat heeft politieke correctheid te maken met seksuele voorkeur? En nee, ik ben 100 procent hetero. Maar zeker geen homofoob. Waarom zou ik? Het -daar gaan we weer- een wetenschappelijk onderzoek, dus je 'Dus iedereen moet het geweldig vinden dat er homo's zijn' slaat als een lul op een drumstel. No offense.

12 deleted

** gebruiker verwijderd **

Het is een constatering van onverdraagzaamheid en persoonlijk conflict. Niets meer, niets minder.

13 deleted

** gebruiker verwijderd **

Je hoeft het niet geweldig te vinden, maar wél degelijk respect. Zo simpel is het. Bovendien het is -wetenschappelijk- aangetoond dat we niet het enige dier soort zijn waar homofilie voorkomt. Rest mijn kaas.

14 deleted

@11 en @6 : lezen is een kunst, dat blijkt maar weer. Kunnen jullie volgende keer reageren op de werkelijke inhoud van het artikel en niet de inhoud van je onderbuik?

0
15 neuswijs

Ik heb het altijd heel opmerkelijk gevonden dat je als vrouw wel mag zeggen dat je een andere vrouw leuk vind of knap vind zonder bijbedoelingen maar als je dat als man over aan andere man zo zeggen dan mag je blij zijn als je niet in elkaar getimmerd word ...

Maar ja zijn meer van die stereoptyperingen die ik opmerkelijk vind een man die veel vrouwen heeft gehad is een held een vrouw die veel mannen heeft gehad een slet.

0
16 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

@16 Collectief zijn we simplistische wezens. Bovenop onze kortzichtigheid en hebzucht. Het is triest gesteld met de Homo Sapiens. No pun intended.

17 deleted

@17 Heel fijn dat er mensen zijn die toch anders denken , wellicht behoor ik er zelfs tot , ik ben me aan het uitvinden ...

0
18 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

@17 Waarvoor respect.

19 deleted

@1 Het mag gerust Joop zijn en gekleurd , maar welke media is dat niet tegenwoordig , ik ben bang dat ze hier wel in gelijk hebben , en ja dat bepaalde doelgroepen er meer moeite mee hebben dan andere zal ook niemand ontkennen , maar er zijn genoeg draadjes die specifiek gaan over de Islam en Homoseksualiteit , meer dan genoeg draadjes ...

Persoonlijk durf ik niet te beweren dat ik geheel hetero seksueel ben , maar dat mogen de pret niet drukken dat gaat niemand eigenlijk iets aan , maar zelf vind ik wel dat ik een jongen er leuk uit vind kunnen zien of niet , net zo min dat ik van een meisje mag vinden ...

Persoonlijk heb ik een hekel aan de macho cultuur , van welke inslag die ook mogen zijn , ik kan er zelf ook niet veel mee als notoir buitenbeetje van wat autistische inslag dus wellicht dat ik anders oer bepaalde dingen denk dan het grootste gedeelte van het volk ...

Ik vind het altijd opmerkelijk ook bijvoorbeeld bij middelbare scholen als een lerares het met een jongen doet is het vet van de jongen , maar als een leraar het met een meisje doet is de leraar en viezerik ...

Terwijl in het mijn ogen allebei niet zo mogen kunnen ...

0
20 MarcusCole

Slecht onderzoek.

Het resultaat laat nog vele andere verklaringen toe.
Ook is er geen vergelijkend onderzoek geweest.

Kortom als de toets zo is uitgevoerd als beschreven (daar hapert er ook wel eens wat) dan is het broddelwerk.

0
21 MARCUSAURELIUS

** gebruiker verwijderd **

@21 Ah, de expert Marcus Aurelius. Welkom op dit nieuw forum.question Mag je vinden hoor, maar je begint trol-achtige eigenschappen te vertonen. Het riekt er naar, maar misschien heb ik het mis. Betweter.

22 deleted

** gebruiker verwijderd **

Mijn opmerking slaat op je 'slecht onderzoek'

23 deleted

@23 Inderdaad een slecht onderzoek in mijn ogen. Gebaseerd op hoe lang iemand naar een plaatje kijkt. Als wetenschapper kan ik daar weinig mee. Spam.

0
24 Levy

@22

Zo, zo.
Je verhaal lijkt mij nou meer van de borrelpraat.
Niks inhoudelijks maar de persoon aanvallen.

0
25 MARCUSAURELIUS

Maar bij Joop weten ze overal wel een draai aan te geven. Joop is eigenlijk net zoiets als De Speld. Echter, bij Joop menen ze het ook nog, De Speld is bewust satire.

0
26 Levy

Nou dan ben ik uiteraard zwaar lesbisch..

0
27 Voxpopuli

** gebruiker verwijderd **

Het bekende 'ik ben slachtoffer' riedeltje Marcus, die kende ik al. Je bent bijna net zo erg als mensen die lukraak rassies! roepen. Op dit moment, want no hard feelings ook ik zie verstandige en -doordachte- reacties van je. It's not all that bad. question Het gaat er om dat je een onderzoek zo maar naar het toilet door wijst zonder enig argument. Tenzij je de wetenschap zelf wantrouwt. Ik bedoel het nooit persoonlijk, even goede vrienden.

28 deleted

** gebruiker verwijderd **

@24 relativeren kun je leren, wetenschapper.

29 deleted

** gebruiker verwijderd **

Maar uiteraard reken ik jullie narcistische mannelijke gevoelens als handicap mee, en moet -toegegeven- niet zo snel derhalve uit mijn slof schieten, want dat werkt averechts. Note to self: Leermoment.

30 deleted

** gebruiker verwijderd **

Maar uiteraard reken ik jullie narcistische mannelijke gevoelens als handicap mee, en moet -toegegeven- niet zo snel derhalve uit mijn slof schieten, want dat werkt averechts. Note to self: Leermoment.

31 deleted

@28

Ik zou de wetenschap wantrouwen???
Ik denk dat je maar heel weinig van je weet.
Of is het een stroman???

Als je iemand persoonlijk aanvalt en hem een trol noemt en die daar dan wat van zegt dan is ook jouw antwoord riedeltje weer heel bekend.
De persoonlijke aanval is ook bedoeld (en een oude truc) om het over de persoon te gaan hebben, zodat het eigenlijke onderwerp niet meer aan bod komt.

Dus kom maar eens met een argument waarom dit wel een goed uitgevoerd onderzoek zou zijn. Kun je dat niet dan lijk jij maar op een trol dan ik.

0
32 MARCUSAURELIUS

** gebruiker verwijderd **

@32 : Natuurlijk zijn er vele verklaringen, maar ik werd geïrriteerd door je reactie van het is maar een slecht onderzoek. Het is een onderzoek en er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Verre van slecht, alsof jij het onderzoek heb geleidt. Of ben jij een superexpert en wijsman, iets dat ik totaal over het hoofd heb gezien? Mocht dat zo zijn, hierbij mijn beargumenteerde excuses Mark. Peace X.

33 deleted

@33

Het is gewoon een slecht onderzoek en ik kan dat van uit mijn achtergrond zeggen.

Ik ben er niet bij geweest dat is waar, dus heb ik alleen dit artikel en daar moet ik op af gaan en dat laat een slecht onderzoek zien.
Iedere beginner op dit gebied kan je dat vertellen.

Misschien dekte het artikel hier het onderzoek niet, daarom heb ik ook al ven het begin af aan een slag om de arm gehouden.

PS.
Als het een slecht onderzoek is hoeft er helemaal geen kern van waarheid in te zitten, je gaat dus van het gewenste uit.

0
34 MARCUSAURELIUS

** gebruiker verwijderd **

@34 Ik ga dus helemaal niets ergens vanuit. Ja, het is gewenst. Maar ik had alvorens dit onderzoek dat in sommige/vele gevallen, dit in mijn hoofd. Ik ben natuurlijk voor verdraagzaamheid, maar dat heeft niets te maken met mijn irritatie dat je het een slecht onderzoek is. Dat is het -naar mijn mening- dus niet. Naar jouw mening kennelijk wel, dat mag je vinden.

35 deleted

** gebruiker verwijderd **

@35 Mijn Nederlands is gebroken, ik ga slapen. Vanavond weer nachtdienst, te lang op gebleven... question

36 deleted

@14 "Je hoeft het niet geweldig te vinden, maar wél degelijk respect."

Respect moet je verdienen toch? Ergens verplicht respect voor moeten hebben klinkt erg eng. En respect hebben voor iemands' homosexualiteit? Dat klinkt raar. Respect heb ik eventueel voor een persoon of de persoonlijkheid, niet voor iemands geaardheid. Geaardheid is wat mij betreft geen issue. Daar heb ik niks mee te maken, tenzij het naar mij gericht is, of de wet overtreedt.

Respectvol behandelen is iets anders als respect hebben voor.

1
37 NU IK

@15 , "@11 en @6 : lezen is een kunst, dat blijkt maar weer. Kunnen jullie volgende keer reageren op de werkelijke inhoud van het artikel en niet de inhoud van je onderbuik?"

Waar staat het percentage? En waar op is de homohaat gebaseerd bij het overige percentage? In hoeveel van de gevallen is het religieus ingegeven homo's te haten?

Uit het zeer korte stukje van de conclusie van het onderzoek, "These findings confirm the importance of considering the variability in impulsive processes to understand why some (but not all) men high in homophobia have homosexual interest. "

Some? Niet a lot, of most? Nee, some. Een zeer slecht en weinig zeggende conclusie dus. Typisch iets voor Joop.nl dit onderzoek. Helemaal hun ding aangezien het nergens laat zien waar de haat in de overige gevallen op gebaseerd is.

Typisch Joop.nl. Alles om zand in de ogen te strooien. Het is omdat ze zelf stiekum die verlangens hebben hoor, niks met religie te maken.

Flut onderzoek verder, want in de conclusie staat bijna niks.

0
38 NU IK

@26 , "Maar bij Joop weten ze overal wel een draai aan te geven. Joop is eigenlijk net zoiets als De Speld. Echter, bij Joop menen ze het ook nog, De Speld is bewust satire."

En daardoor ook veel lachwekkender. De Speld is echt zo afgezaagd en gezocht. Jopies zijn vaak om je kapot om te lachen, dat maakt het ook zo triest tegelijkertijd. De Speld wil grappig zijn, maar is enkel triest.

0
39 NU IK

Aanvulling op @38

De kop is "Onderzoek wijst uit: homofobe mannen inderdaad vaak zelf homo"

En in de conclusie van het onderzoek staat, " in impulsive processes to understand why some (but not all) men high in homophobia have homosexual interest. "

Dus niet VAAK, zoals het typische Joop.nl gepeupel vaak de boel verdraaid, maar SOMS.

En wat is daar zeer waarschijnlijk de achterliggende gedachte van? Zand in de ogen strooien. Het komt niet door de religie, nee joh. Men heeft zelf de verlangens.

'Het is dus wel typisch weer de Joop.nl tactiek. Liegen, verdraaien en bedriegen.

@15 , " lezen is een kunst, dat blijkt maar weer. Kunnen jullie volgende keer reageren op de werkelijke inhoud van het artikel en niet de inhoud van je onderbuik?"

Inderdaad ja. Beheers je de kunst ook?

@24 " relativeren kun je leren, wetenschapper."

Tsja, maar blijkbaar heb jij zelf dan ook nog wat te leren dan. Bij Joop.nl moet je duidelijk ook goed relativeren. Want wanneer er een "Jopie" achter een artikel zit? Relativeer het dan in de context van wat Joop.nl is. Een zeer eng clubje dat liegen bedriegen en verdraaien niet schuwt. Een Jopie zal alles aangrijpen om de wereld roze te zien. Wanneer de roze bril niet werkt, dan komen de roze oogkleppen erbij, vervolgens de roze blinddoek en desnoods de roze verf om desnoods zelf de wereld roze te laten zijn. Alles om maar geen ongelijk te hebben.

Joop.nl, is een heel eng clubje dat reacties zomaar verwijderd wanneer het de roze bril van een Jopieneus afslaat met keiharde feiten of stevige argumenten.

Het duurt niet voor niks ook uren voordat een reactie van niet roze bril dragers geplaatst wordt. Als hij al geplaatst wordt. Zo ontmoedigt Joop.nl de realiteit, en geeft doelbewust een vertekend beeld van de realiteit.

Het lijkt alsof de Jopies goede argumenten hebben omdat er weinig tegenargumenten zijn daar. Maar dat is alleen om dat tegenargumenten niet geplaatst worden of verwijderd worden en omdat niet-roze bril dragers worden ontmoedigt te reageren door uren te wachten met het plaatsen van hun reacties.

Dat is Joop.nl ten voeten uit!

0
40 NU IK

Kerels in jurken die homo's van hoge gebouwen gooien mogen dus zelf wel uitkijken in die landen.

0
41 Tsaar

** gebruiker verwijderd **

@40 Helder. Dank voor uw toelichting.

42 deleted

Wat een kul. Het ligt er maar net aan welke argumenten op tafel komen.

0
43 Lets keep it cool

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Anjali XxxYuri Manga HentSelena Green PornMy Life As Teenage Robot PornAustin Wolff VideosDad Daughter PronOil Massage NakedJohntaecLez Love PornHindi Xnx ComSeiren HentaiNude Model PosesHentai Games OnlineHenrai ReadViral XxxSwathi Reddy XxxRealtoxxxmariaAbby Opel SexPetite Porn PicsEmbarrassed Naked FemalePormografia GratisRihanna Nude LeakPornos De ChicasJapanese Hard FuckPokemon Sex DawnMilf PotnFree Porn For IpadAagmaals.comChicas Desn7dasDestinationkatOffice XnxxL Xxx VideoHd Bigg Ass PornFuck ComicsBest Teen PornstarsReddit NhentaiFuta PirnRomanting PornReal Home SextapeBrezars VideoCystal LustXxx Sexy StoryPrivate Achool JewelOral CreampiesSandra Smith NudeNangi BoobsXxxmyanmarThe Habib Show ComPenelope Cruz PornTeacher Seduction PornCuming On My FaceJapany PussyNopixel PornLightskin Baddie PornPornographie MusulmansFutanari ComicGay Bareback PornBigcokSexy XxnxxXxx Mia Khalifa PornWisconsin.tiff NudeXnx Hindi Web SeriesTelugu Girls Bathing VideosHard Porn DownloadKemonopartMature LesbianX Video TvFuta ToonNaked SwmingKendall BrooksHottest Indian PornNude Video CelebMalayalam Hot Sex MoviesJapanese Classic SexNaked Actress IndianSexy Video MassagesChristie Brimberry Only FansNude EbonysTeen Sex MoviesBf Hd Mein BfBig Cook Sex ComSloppy FantasySexvideooDifferent Sex Positions VideosXxx Bf Indian VideoEnglish Lesbian SexPeliculas Etoticas OnlineJapanese UncencoredOnlyfans CimWww.chaturbateSex FotkaLivvy NudesDp Porn GifNew Hentai May 2023Xxx Vedios MalayalamRunning A Train PornBokeponlineExtreme Tight PussiesLstest PornHeida Reed NudeAtomic Hearts Twins PornAthena Fairs PornTaylor SheeshPlus Playboy ComHenti VidsWww Xxx Bd ComSleeping MilfBarezzrs HdX Video.comTuition Teacher XxxBlackpaybacjNaked Big Booty WomenBlackmailed PornosAlexisbootie19Nude FriendsAudrey Madison PornSquirting CreampieSummerbrooke OnlyfansDinotube.Homemade Free Black PornVideos Pornos De AsiáticasBoobs Sucking HardSex WrestlingLollyzlexi NudePorne TubeWifeliverEmiru AssCarolina Video ExchangeX Vedio1BuddhabangxxxMuzan PornSexo No PuteiroMundo HemtaiMelhores Vídeos Pornô BrasileiroDebi Mazar NudeCorbin FischerNepali Hot BfVideos De XxxpornoJyothika Sex VideoBokep Indo 18Homoeroticism PornPeyton PresleeSophie Vanmeter PornBlackshemalevideoKatrina Kaif NudePeggingpovFree Sexmex VideosJapan Daughter In Law PornJamcain PornWatchitfortheplot Reddit