door Brynnar in Buitenland  ·  86 Reacties

  • 10
  • 757x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
51 tripomatic

@46 3 Imran Awan is gearresteerd omdat hij geld van de overheid oneigenlijk heeft gebruikt.
maar dat wist u eigenlijk al zia @44 maar wilde u waarschijnlijk nog even van een ander horen.
U heeft er ook geen moeite mee dat de family Rich heeft verzocht de zaak met rust te laten, heet u toevallig Wim Dankbaar, ook zo'n ongevoelige hork.

1
52 Moien

@49

1: Hier de bron, u leest het waarschijnlijk niet, dus dan haal ik er wat quotes uit.
https://judiciary.house.gov/press-release/goodlatte-judiciary-republicans-call-second-special-counsel-address-issues-outside-scope-special-counsel-muellers-investigation/

"As we referenced above, Democrats and the mainstream media called for a special counsel to be appointed to investigate any Russian influence on President Trump’s campaign. Their pleas were answered, but there are many questions that may be outside the scope of Special Counsel Mueller’s investigation. This was clear following Mr. Comey’s recent testimony to the Senate Intelligence Committee on June 8, 2017, which ignited renewed scrutiny of former Attorney General Loretta Lynch, and the actions she took to mislead the public concerning the investigation into the Clinton email investigation. Last year, this Committee inquired repeatedly about the circumstances surrounding that and other matters, but our inquiries were largely ignored."

2:
http://www.washingtontimes.com/news/2017/aug/1/debbie-wasserman-schultz-if-anyone-needs-investiga/
http://www.politico.com/story/2017/07/31/debbie-wasserman-schultz-imran-awan-investigation-241177

3:
http://www.news.com.au/finance/work/leaders/top-democrat-fires-it-staffer-after-arrest/news-story/50a3d1e955f490c9260dc2a03f9f6048
http://www.zerohedge.com/news/2017-07-24/fbi-seized-crushed-hard-drives-home-wasserman-schultz-it-aide

4:



Ik veranderde niet van onderwerp, en ik heb de uitleg hier ook al neer gezet. Mijn doel wat ik wilde bereiken met het doen alsof ik bepaalde info niet wist is gehaald.

9
53 Lucifer De Vil

@52

beroep op emotie werkt niet bij mij.

7
54 Lucifer De Vil

@53 .4 Wikileaks neemt een dubieuze opname die al op YouTube stond over, Wikileaks begint zichzelf een beetje te herhalen vind je niet zie @30 en al uw gedraai daarna om uw ongelijk te ontkennen.

1
55 Moien

@54 Jammer Wim

1
56 Moien

@55

Pijn aan de poepert na het incasseren van zoveel rigide feiten?
Wikileaks' bronnen zijn tot nu toe nooit ontkracht, en ze controleren alles eerst voordat ze het uitbrengen terwijl ze ondertussen nog meer bewijs geheim houden.

Alleen de tijd zal het leren.

10
57 Lucifer De Vil

Als dit waar is dan kunnen we de intense ironie de komende jaren gebruiken als alternatieve energiebron.

0
58 dani

@53
1. Ik geloof het, maar doe niet alsof het nog niet onderzocht werd/wordt. Mueller is daar ook mee bezig, hij onderzoekt namelijk ALLES omtrent Russiagate.
2. Waar in dat artikel staat dat ze "ondervraagd wordt", wat je beweerde in @46 ? En dat is toch media en is niet stil?
3. In je link: "was charged with one count of bank fraud", wat heeft dat te maken met Russiagate en emails? Het is een normaal gevalletje "fraude" en hij zou zo in de Trumpzaak kunnen gaan werken.
4. Een vaag geluidsfragment, waarbij niet duidelijk is wie er spreken, is geen bewijs.Het is trouwens al achterhaald, met de rechtszaak van Wheeler tegen Foxnews.

2
59 GreyB

@57 Nou Wim, dan heeft uw eigen @30 niet begrepen, want net zoals u, heeft Assange tot nu toe alleen maar suggestieve opmerkingen geplaatst inzake "Rich".
Verder ben ik sinds hun Turkey leaks niet zo'n bewonderaar van Wiki, wordt veel beloofd, maar niet geleverd. Wat ik ook niet zo goed begrijp is dat als Wiki hun bronnengeheim houdt dat dat een zegen is maar als een krant dat doet, het fout is.
Kan me trouwens niet herinneren dat ik met u een discussie over mijn aars te hebben gehad.

2
60 Moien

@60
"Wat ik ook niet zo goed begrijp is dat als Wiki hun bronnengeheim houdt dat dat een zegen is maar als een krant dat doet, het fout is."

Precies, Wikileaks wordt toegejuicht met hun anonieme bronnen en dan wordt het geloofd, maar als MSM het doen dan is het huis te klein.

2
61 GreyB

@61 "maar als MSM het doen dan is het huis te klein."

*Witte Huis

question

1
62 tripomatic

@62
LOL, ik las het terug en dacht ook, ik had er 'Witte' voor moeten zetten. question

2
63 GreyB

@60 A61

Die bronnen zijn anoniem omdat klokkenluiders nog wel eens nadelige gevolgen kunnen verwachten voor het bekent maken van hun informatie. (Seth Rich)
En dat Wikileaks de bronnen niet zelf bekent maakt, wil niet zeggen dat ze niet weten wie de klokkenluider is. Ook wil het niet zeggen dat ze die informatie geheim houden voor de instanties waar ze het bewijs naar toe sturen.
Het enige wat ze niet doen is zelf in het openbaar de namen van klokkenluiders bevestigen.

10
64 Lucifer De Vil

@64
Dat geldt ook voor bronnen van MSM...

1
65 GreyB

@65

Zoals we laatst hebben kunnen zien bij CNN die kont pijn hadden nadat iemand een grappige meme had gemaakt?

12
66 Lucifer De Vil

@66
Weet niet waar je het over hebt.

1
67 GreyB

@67

10
68 Lucifer De Vil

@68
Ik ben niet thuis in je alternatieve wereldje, dus zegt me helemaal niks.

3
69 GreyB

Fox heeft helemaal niks onder druk van Trump verzonnen...
weer een smerige misleidende fakenews titel

14
70 Limburg

@69

Sprak de bewoner van de dimensie waar Hillary Clinton president is.
http://www.hillarybeattrump.org/

bwhahahaaa. question

14
71 Lucifer De Vil

@71 moet je om je zelf lachen?
Even voor de goede complotters orde, is het nou Rich, Awan of we wachten nog op een sterker verhaal, maar to zolang houden we de trump regering en de russen even uit het zoeklicht?

1
72 Moien

Eerst beweerden ze, dat hij het artikel had goedgekeurd, van tevoren. Nu beweren ze al, dat hij ze heeft gedwongen, dit te verzinnen/publiceren. Waar eindigt het?

Niet dat ik Trump ideaal vind, of vertrouw, maar alleen omdat hij op het eerste gezicht niet geheel op de hand lijkt van de "deep state" en dat soort wereldwijde onderdrukkers, is hij wel heel erg consequent de gebeten hond, degene die als "eng" en "dom" wordt afgeschilderd, zoals je altijd ziet bij mensen, die zich verzetten tegen de NWO.

10
73 Wendel

@73 Wist u trouwens dat Scaramouch een regelmatige dpreker was op de Bilderbergconferenties in Davos.

0
74 Moien

@lucifer
verdoe geen tijd met GreyB
heeft oogkleppen of geniet van hun(genderneutraal) onzin.
His name was Seth Rich (RIP)

9
75 Jongens van de Witt

Trump die zijn eigen nieuwszender Nep Nieuws laat verkopen.

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er nog mensen zijn die Trump op handen dragen?
Alleen maar omdattie zo hard kan schoppen tegen 'de gevestigde orde' en aan de lopende band 'Geweldige Gouden Bergen' beloofd?

Trump is een volstrekte idioot. Nu hij sancties tegen Rusland heeft afgekondigd 'wegens inmenging in de Amerikaanse verkiezingen' geeft hij zijn hoogverraad impliciet toe.

Trump gaat het niet redden, dames en heren.
.

3
76 hippodepippo

hippo de pipo
Trump is een hork ,ja
maar al die onzinverhalen over hem zijn veel erger.
De echte slechteriken moet je aan de andere kant zoeken .degene die deze verhalen verzinnen.

7
77 Jongens van de Witt
78 Jongens van de Witt

@75

Ik weet het. :p

4
79 Lucifer De Vil

@72

"Even voor de goede complotters orde, is het nou Rich, Awan of we wachten nog op een sterker verhaal"
Wat staat hier dan? Haha!? question

Seth Rich was het lek in de DNC die de schandalen over Hillary en co doorgespeeld heeft naar Wikileaks en hij is hiervoor vermoord.
Wikileaks maakt de bestanden openbaar en Assange doet zeer suggestief erover dat Seth Rich de klokkenluider was, en er word een beloning op info over de moord gezet.
Hillary begint de Russen de schuld te geven van hacken en dit door te spelen naar Wikileaks terwijl uit een email van Podesta blijkt dat er een lek was binnen de DNC.
Later verliest ze de verkiezingen en begint de DNC samen met de MSM Trump te beschuldigen van een samenzwering met de russen om de verkiezingen te winnen. (complottheorie iemand)?
Dat is er ongeveer gebeurt en tussendoor natuurlijk nog veel meer.
Het is nu maanden verder en nog steeds is er geen bewijs van een crimineel verband tussen Trump en Rusland/Russen/Russischehackers/Putin.

Waar is onze geloofwaardigheid toch gebleven? question

4
80 Lucifer De Vil

Kunnen die pizzagate-aanhangers en 4chan-reddit idioten niet een ander forum zoeken?

Al die prut blijkt keer op keer onzin. Maar er van leren doen ze niet.

2
81 zeikenderechter

@81

Weet niet hoor, maar u begint er nu als eerste over? Hou eens op.

5
82 Lucifer De Vil

die incontinente rechter heeft ze niet helemaal op een rijtje ,of wil het gewoon niet doorhebben.

7
83 Jongens van de Witt
84 Jongens van de Witt

@80 "....Seth Rich was het lek in de DNC die de schandalen over Hillary en co doorgespeeld heeft naar Wikileaks en hij is hiervoor vermoord......Hillary begint de Russen de schuld te geven van hacken en dit door te spelen naar Wikileaks terwijl uit een email van Podesta blijkt dat er een lek was binnen de DNC....." Later verliest ze de verkiezingen en begint de DNC samen met de MSM Trump te beschuldigen van een samenzwering met de Russen om de verkiezingen te winnen...."

Begrijp ik nu dat de hele hetze tegen Trump en zijn zogenaamde 'Ruslandconnecties' een afleiding en afwenteling is van het lekken van de emailserver van Clinton...?! Wellicht gepleegd door individuele (Russische?) hackers maar wat niks met Trump en het Kremlin te maken heeft..?

2
85 CoolMemories

Ach, we weten inmiddels allemaal dat Donnie the Clown een pathologische leugenaar is. Hij verzint ze waar je bij staat. De lijst van zijn aangetoonde(!) leugens is enorm. Je dient deze idioot serieus te nemen, omdat hij het machtigste leger van de wereld onder zich heeft. Verder neemt zelfs de GOP hem niet meer serieus.

1
86 Andre6687

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2807Ik heb het goed gezien. Je bent niet te vertrouwen, VBOH....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Ik was het niet....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2803Ik denk dat jij niet degene bent die moet reageren, Quiredo Not. Ikzelf ben er absoluut niet van overtuigd dat jij hier hier niet de le...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Offtopic

@2808 Nee jij hebt moeite met mijn leeftijd, dat snap ik ook wel aangezien ik er nog appetijtelijk uitzien en jij als een opgedroogt vaatdoekje....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Marrie1
35 dingen die je als kind van de jaren 90 stuk voor stuk zult herkennen

Toen was geluk nog heel gewoon. ...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@27 Nou... De npo kan ook een docu maken. De schaduwkanten van de islam.Men zal ergens moeten beginnen....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2805 Ik wil bij jou ook nergens op of in bij de gedachte alleen al krijg ik spontaan kokhals neigingen....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2806In wat voor vel jij zit is totaal niet interessant. Wat bij jou wel duidelijk is, is dat je moeite hebt met je leeftijd. Zielepiet!...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

wildersfan
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Leuk. 🐦...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@26Ja, maar denk jij dat moslims het aan zouden durven om objectief en kritisch naar hun ideologie/ religie te kijken, en dat dan ook nog aan ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Pablo LapiedraPatna XxxBig Boobs NudesIndian Naked BoobsPorn Pov FreeDesi Ladki ChutSsis-469Karely Ruiz OnlyfansSex In The WoodsBhabhi Ki Chut Ki VideoFree Pron VdeosMagan Fox NakedEro ThotsTiktok Thot RedditSnapchat Leaked NakedGilf Porn ComicsTransangels AdXmaster.comBig ButtanalHd Porn BidsSexpoolSexy Porn VXxx VergineZendaya SexsHentaihvenFilmes Pornô AsiáticoBridgette B PovAnal Son And MomTang Wei NudeStephmi NudeXnxx NudesSex Xxx AntyLesvian Feet PornXxxjapaniTamil X Aunty VideoJyoti Ki ChudaiCzech Public PornBlake Blossom OnlyfansCumface PornHentai ComicaRshadbaseRuby May NudeSexual Sex VideoRubina SexWww Sexi MuviAlien Animated PornFuckmyjeansJav MeguriTre PipeherSsbbw NakedKorea Model NudeSex Video 10Indian Hot Blue MovieNgewe IndoNaked MensexWww 4porn ComZoeyhollwayOnlyfans Porn LeaksBatman Rule 34Addison Rae XxxHoopsydaisy PornKamasutra KahaniSpicy J PornFacesitting And FartingMom Son JerkChudayiBlavkNirmala Sex Video1080 Hd Sex VideoX Desi Hot VideoCamel Toe Close UpToni Storm NudePoses NakedUllu Web Series Nude SceneTwilight PornSexmex 2022Nude On Tv ShowPokemon Jessie HentiaAlly Cooper PornHandjobs CummingFortnite HentIzabella Miko NudeKerri Gribble NudeKerala Girl NudeSexy Video New BfMom Son Porn VideosCory Chase BlowjobsNew Brezzers PornXvídeos Pornô Ao VivoKonulu PorGay PornstasSneha Sex ImagesPiper MadisonLil Rae Black PornAnime Porn VodeosGta 5 Rule 34Sex AmerikaXvideo HeHot Xx IndianPornhub]Full PornolarıHentai Creampie CompilationBellessa FilmaAsia Big Tits PornBobbie Phillips NudeIndian Mobile SexNsfs-221Mia Khalifa SuckGhostpornFamily XnxxGay Porn MexicanoClose Up Indian PussyKate Winselet NudeMia Piper PornPickup ProstituteAmazingmilfOil Wrestling MixedHugedick GaySit On FacePris AngelMmkz-132Voluptuous MagazineDane Jones X VideosReal Mom SexList CrawleTwerl PornClassdebFatherkels NudePron Sunny LeoneRomantic Sex Full MovieBellessSister FuckigBest Porn Scenes Of All TimeAnime Pregnant PornPorn Stars Top 20Gif CumshotsXxx LisbeanNude SportswomenWww Xxx Bp ComKerala Sex MovieCg Porn VideoHorror Movie Nude ScenesSexy Video Xxx InSamus Metroid PornLesbian Porn XhamsterPink Diamond PornListcrawler Pittsburgh PaJamie ElleAsian Big Tits VideoKiara Lord