Pentagon wil wapens naar Oekraïne sturen (geotrendlines.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door goudisgeengeld in Buitenland  ·  76 Reacties

  • 4
  • 660x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Denk dat ik maar moet gaan slapen..., ga berichten dubbel zien...
Truste...

1
51 Tjeesus...,

@50 jee nog meer dezelfde berichten

1
52 Eastwood

Sinds de staatsgreep in Kiev is de situatie in Oekraïne ernstig verslechterd. Goh, wat gek allemaal. Het woord "verdedigingswapen" vind ik ook om te lachen. Pas maar op VS, als per ongeluker onschuldig toestel geraakt wordt...... Oh nee, sorry we kunnen jullie niet vervolgen. Jullie mogen dat.

4
53 Robbedoes

@53
"Pas maar op VS, als per ongeluker onschuldig toestel geraakt wordt"

En dit laat de ernst zien dat Oekraïne moderne verdedigings wapens nodig heeft
Rusland heeft in de Oekraine al een onschuldig toestel geraakt

10
54 LGK

De verhouding tussen Rusland en Amerika staat op scherp. Dit weekeinde maakte de Russische president Vladimir Poetin bekend dat 755 Amerikaanse diplomaten uit Moskou moeten vertrekken."

Dit is gewoon een antwoord van Amerika en Poetin zal woest zijn.
Ze zullen vast nog zwaarder geschut gaan sturen als Poetin weer zijn macht wil laten zien.

Rusland is veel fouter dan Amerika want de MH17 is gewoon door de Russen neergehaald omdat de separatisten niet de kennis hadden om dit geavanceerde Russisch wapen te bedienen en een spoed cursus nog te veel tijd inbeslag zou nemen.

Ik denk niet dat Poetin deze schaak zet van de Amerikanen had verwacht.

6
55 TheoTheo

@54 als jou vrienden wat willen moeten ze het kopen.
Zit geld zat bij dat zooitje.

1
56 Eastwood

Heel goed, Het gaat alleen om defensieve wapens en ook nog aan het officiële leger van Oekraïne dus daar is niks mis mee. Het is tijd dat het leger daar eindelijk voldoende materieel krijgt om de terreur in Donbass en Lugansk te verslaan. Dat er daar mensen zijn die pro-Russische gevoelens hebben is geen probleem. In elk land zijn er verschillen van mening. De meerderheid van het land is nu pro-Europees (al was het maar omdat Rusland zich vanaf 1992 nooit iets heeft aangetrokken van het land maar slechts dictators als Janukovitsch in het zadel hielden. Alleen al daardoor zijn er steeds meer burgers gekomen die vonden dat het tijd werd om eens naar het Westen te gaan kijken. Hopelijk gaat deze levering aan het leger van Oekraïne gewoon door in het belang van dat land. De terreur heeft nu lang genoeg geduurd.

3
57 PFL

Het wordt tijd dat Putin mooie wapens gaat leveren aan Mexico om het korter bij de VS eens lekker aan te wakkeren. Kijken als de ver van mijn bed show wat korter bij huis komt.

1
58 niet-alles-geloven

En als straks op grote schaal genocide plaatsvind gilt iedereen in koor: Westen, waarom hebben jullie er niets aan gedaan!" Foei. Het is ook nooit goed.

Ukraine is een christelijk blank land. Lekker bij de NAVO halen om Rusland eens duidelijk te maken zich in dei regio te gedragen. Daarna het even over die Krim hebben

3
59 Merlanni

Het gaat toch niet gebeuren. We kunnen nu toch wel stellen dat de Amerikanen gewoon de grootste bluffers zijn. Veel geschreeuw weinig wol. Kijk maar naar de N-Korea problemathiek. Veel gestuntel en onmacht. Wapens sturen naar Oekraïne? Als Rusland zegt dat het niet gaat gebeuren dan zullen de Amerikanen het advies gewoon volgen. Zeker nadat Poetin bekend heeft gemaakt dat 700+ Amerikaanse overheidsambtenaren Rusland moeten verlaten. Rusland heeft de overhand in Syrië. Heel veel Afrikaanse landen willen nu Rusland als vriend hebben want ze hebben natuurlijk gezien wat er in Syrië gebeurt. Friend with the Russians is a friend for life. Dat is de algemene tendens heden tendage op het politieke wereldtoneel. Het is een complete chaos in Washington. Je weet niet meer wat je van de Amerikanen moet verwacht. Vandaag ben je een vriend en morgen kun je een vijand zijn van Amerika. Je kunt de Amerikanen niet meer op hun woord vertrouwen.

2
60 TitaMagic

@4
Van Obama,moest het 'handelsverdrag' getekend zijn voor zijn aftreden.alles gaat dus volgens plan. Flink stoken op een ander continent,en door het verdrag is nu de hele EU aan de beurt.

1
61 kelly11

@57 tuurlijk oorlog moet je voeden.

3
62 Eastwood

Terreur moet altijd bestreden worden en dus ook in Oekraïne. De Separatisten/terroristen gaan voorbij aan de democratie van het land en zonder de Russische inmenging zou er allang weer vrede in dat gebied zijn. dat is ontoelaatbaar voor elk autonoom land en terecht dat Kiev dit niet accepteert. Wij zouden ook niet accepteren als Groningen nu met steun van Duitsland het Nederlandse leger buiten de provincie zou willen houden.

5
63 PFL

@63
Wij vinden het anders best als het in Syrië gebeurt,ook in de Oekraïne was een opstand uitlokken geen probleem,dus zal de Nederlandse regering zich er ook wel bij neerleggen als Groningen bij Duitsland gevoegd moet worden,wat de Groningers er zelf ook van zouden vinden.

1
64 kelly11

Amerika MOET en ZAL onrust stoken. Alleen voor verdeel en heers. omdat ze weten dat de eu met Rusland een aanzienlijk machtblok vormt.

2
65 Whackhack

Pentagon is ook i de EU een proxy-oorlog aan het voorbereiden. Daartoe laat de EU zich graag misbruiken, onder andere door maatregelen tegen autochtone bevolking, met name kleinbedrijf en boeren. Het is de EU die eist dat wij worden verpauperd, elk jaar weer een stapje verder, en de EU die eist dat NL hun boeren steeds erger klemzet zodat Oekraïne die handel kan overnemen.

Het voordeel daarvan als je een proxy-oorlog wilt beginnen, is dat een bevolking, waarbij de onderlaag, die het eerst in opstand komt, keihard moet sappelen om te overleven en een dak boven het hoofd te houden, en wel ook in hun "vrije tijd", die je bovendien alle plekken hebt afgepakt, waar ze zonder overheidstoezicht elkaar spontaan kunnen ontmoeten en leren kennen, met elkaar praten zonder afluisteraars, die zijn al nauwelijks meer in staat tot verzet. ALS ze dan in verzet komen, gebeurt dat alleen wanneer de initiator van de proxy-oorlog dat heeft gepland omdat alle militaire middelen tot het neerslaan van die opstand al getraind en ter plekke zijn, en wel doordat de initiator de inmiddels noodzakelijke import van voedsel afknijpt en daardoor het moment bepaalt van die opstand.

De EU wil een EU-leger en Oekraïnie komt binnenkort bij de EU, tegen de luidkeelse bezwaren van de rest van de EU, en ze zijn bovendien gerecruteerd uit gewelddadige bendes voor een groot deel, de aanhangers van die regering, en hebben rondom MH17 al bewezen, zo corrupt en gewetenloos te zijn als ze groot zijn.

Do the math.

2
66 Wendel

Misschien worden de inwoners van Nederland nu wakker en dat het inleg velletje van Rutte niet meer is als een stuk WC papier.

De Oekraïne zal hoe dan ook bij de EU ingelijfd worden om als buffer te dienen met Rusland.

1
67 Dissident

@67 De enigste die praten over buffers zijn meestal de pro-Russen in dit conflict. Dat Oekraine bij de EU lijkt wel de inzet van de EU en Oekraine, maar dat is nog een eind weg. Het is hoe dan ook uiteindelijk hun keuze of ze dat willen. Ook is het niet aan Rusland om te bepalen of een land een buffer is.

@44 Wat jij voor ogen hebt is dat Oekraine zich niet mag verdedigen en je doet alsof alleen Oekraine burgerslachtoffers maakt. Als Rusland geen arsenaal aan wapentuig in Oekraine had gedumpt samen met Russen die vakantie vieren was dit conflict ook nooit zo uit de hand gelopen. Daar hoor ik je alleen nooit over...

4
68 VaY

Rutte is toch maar pissig dat hij de wapens niet mocht leveren

1
69 knorkokkie

Amerika's enige exportproduct heeft weer een afnemer gevonden. Na Amerikaanse wapenleveranties aan de terroristen in Syrië en de golfregio is nu Ukraine aan de beurt.

3
70 Eric

@68

Rusland bepaald niet maar Amerika met steun van de EU.

2
71 Dissident

@69
Reken maar dat die scheerkwast er persoonlijk prat op gaat dat ook hier de onderste steen boven zal komen HA HA.

1
72 Al

@66
Touché

1
73 Al

Zolang Putin de levering van de VS verdubbeld voor de rebellen dan is dat gerechtigheid.

2
74 niet-alles-geloven

@74
Alleen is de EU door het 'handelsverdrag' wel verplicht om de Oekraïne te steunen. Dat is weer mooi geregeld,not!

1
75 kelly11

@67 want de bevolking van de Oekraïne mag niet zelf bepalen of ze bij Europa willen horen? Omdat ze tegen Rusland liggen, moet Poetin het de facto het voor het zeggen hebben in de Oekraine?

0
76 Grover

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Een mooi artikel. Jammer dat ze het achter een betaalmuur hebben geplaatst. Maar DPG krijgt toch heel veel subsidie? Dus we hebben er eigenlijk ...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@88 " Domme trol." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

Als stagebegeleider ben je extra tijd kwijt om de student het een en ander bij te brengen. Daar moeten de studenten voor betaald worden? Heel vr...

14 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@85 Ach, het begint weer over schrijfvoutjes, dus je hebt geen argumenten meer . Domme trol. Aangezien je geen argumenten meer hebt, ga ik even...

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Nicks R. Van
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Ze praat zichzelf een probleem aan wat er niet is. Ja, dan kun je nog wel even. ...

18 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@86 Mja.. dank je, ik weet het niet. Dat voortdurende schelden, liegen enz. Dat houdt toch nooit op, er is niets aan/tegen te doen...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Te winnen voor slechts een tientje: een Belgisch kasteel ter waarde van 1,5 miljoen euro

Misschien iets voor de Meilandjes? ...

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

28 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

33 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Dancing Bear CreampiesKarma Rx TwitterSextpanterPornos.com FreeHing Of The Hill PornGoa Aunty SexBhabhi PormVicky Stark PornOlder Gay MenpornThe Best PorngamesBig NipsFamily Gut Xxx4 Girls FingerpainfIndian Mms Sexy VideoSex XcWet Canel ToeNicole Nabors PornAlt.sex.storiesPorn For Apple TvSuka CamgirlVideo Sexo OnlineCojiendo A La AbuelaPictures Of Older Women NudeAngela White In The LibraryTube8 TamilEbony Porm PicsPorn ThroatPakistani Xxx VediosScooby Doo SexBoudi ChudaiJillian Hanson PornNikki Sims VideosLola MyluvThividRule 34 ComicsShione ChopperMuslim XnxxIndo XnxSomali XnxxXxx PotoDesi Bhabhi PornXxx Video IndianaSruthi Hassan XnxxAngela White 1080pGay SxxDesnudas En La PlayaRegina Sex VideosJoyporn ComHd Porn Videos IndiaWww Hot BhabiIndian Bengali Porn VideosRachel Weisz SexyNhentai Porndudeسكس BrazzersXhomestarXxxbulCaptain Underpants PornJuliarose OnlyfansBdsm TesteSensual AdventuresClassroom SexYor NudeSex Boy And GirlHindi Sexy Adult VideoDesi Mallu BhabhiZenra NetSex Collage GirlXxx Mother And FatherXvideos TamilPornstars ListFilms X GratuitsDiscor NudesSivia SageXxx Hd Indian HindiBig Boobs Milf MomHarleynylaPorn Best VideosHot DoggingBathroom Xxx VideoHentai Mind ControlSunny Leone Sex Video SexNaughty America WifeBdsm PronRamya Krishna Hot VideosPorn Hard IndianTamanna Hot Sexy ScenesMis Malkova PornIndia XmxxAsian Porn CastingPornô AleatórioFantesy PornCharlotte Flair NudesChupando VergaMax Hard-core VideosJerk Off Straight GuysLadki Ki Gand MarnaTan PornDylan Mulvaney PornBest Ever CumshotsBlacchyna SextapeHot NunNude Men SexFallout 4 SexmodFake CelebritypornFemale EscoryPokemon Lillie PornDanisorrento PornTag After School All DeathsBodo Blue FilmOrihime HemtaiMadisyn Shipman NudeChinese BondageXxx ArabiKerala Aunty Home SexMassage Rooms PormSfmcompilationCamilamendes NudeBrazzers Long VideosBollywood Actress BfHindi XnnxGay SexnakedHard-degenerateTelugu Sex MoveTamil Actress PussyWww Sex Video VillageBaybysitter PornFemmedom PornYut PornNude Belinda CarlisleDesy Sexy Video ComXxx JovenesMomteachsexNaked On Rhe BeachThe Fanbus VideosX Poran VideoSxe Full MovieTeen Handjob CompilationHairy Bushy PornNilsa Prowant NakedPinay Celebrity SexscandalAagmaal ProSmothering Face SittingNasty AnalBi Bi JonesMina Kitano PornChuby Ebony PornMature PissersFree Porn BrazzetsPprnhubsPatricia Tarka