door Havermout in Politiek  ·  31 Reacties

  • 17
  • 729x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

De dosis maakt dan wel het gif, maar neem de frequentie ook maar mee in de berekening tegenwoordig.

1 gebruiker-verwijderd

Ga het dan zelf lekker zuipen leugenaar!

4
2 Prof. Zuurbekje

Altijd afzwakken en wegwuiven .

2
3 Voorzittershamer

die mevrouw Melanie etc
https://nl.wikipedia.org/wiki/Melanie_Schultz_van_Haegen

zij studeerde bestuurkunde en was tevens lid van het Algemeen bestuur van de Streekmuziekschool Leiden en omgeving. In 2005 was zij ook voorzitter van de jury die het 'jongste raadslid van het jaar' koos.

kan me niet voorstellen dat zij sjoege heeft van GenX

4
4 Grootmoeder

@3 een maand geleden had minister Schultz nog spierballentaal en sprak zelfs over het intrekken van de vergunningen van Chemours:


Nu wordt duidelijk wie er meer macht heeft, niet onze overheid maar de EU multinational.

1
5 Ruud100

** gebruiker verwijderd **

@4 , heeft ze ook niet. Zij heeft batterij topambtenaren, adviseurs etc aan de vergadertafel zitten. Meer dan politiek doorgeefluik is ze niet, en afrekenbaar.

Kennis hebben is juist niet de bedoeling, anders hebben de beleidsmakers te maken met iemand die bijdehand kan gaan doen.

6 gebruiker-verwijderd

@6
alsof je zonder kennis niet bijdehand kunt doen
vind deze mevrouw er een uitermate goed voorbeeld van

3
7 Grootmoeder

Dan mag zij zelf iedere dag van dat water drinken. Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die op deze criminele VVD stemmen!!!!

3
8 Lucien80

Het is zo'n reactie als stel het huis brandt als een fakkel en je zegt: "niets aan de hand. Ik ben verzekerd en de brandweer is binnen 15 minuten hier."

2
9 TedjeR

@Ruud100
Dat is een beproefd recept, eerst stevig doen (bijvoorbeeld roepen dat de onderste steen boven moet komen enzo), het collectief geheugen is zwak. Melanie maakt daar net als vriendje Rutte handig gebruik van.

2
10 Al

Slaap maar lekker verder.

2
11 Dissident

De verantwoordelijke instanties vertellen haar ook maar wat ze kwijt willen. Zelf heeft ze er de ballen verstand van.

2
12 Nicks R. Van

Prachtig om het wantrouwen hier te lezen. Wantrouwen dat nergens op gebaseerd is trouwens. We hebben hier nog nooit een dergelijk schandaal gehad. Ondanks dat toch maar direct oordelen en veroordelen. Weleens gehoord van het gezegde: Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten?

16
13 reality

Raar, volgens mij is het toch vooral de bedoeling om het drinkwater uiteindelijk 'niet meer' drinkbaar te maken, zodat bedrijven als Nestle ons dan weer datzelfde water in een flesje kunnen verkopen... dit 'principe zie je op enorm veel plaatsen waar ze het extreme kapitalisme aanhangen'... en met een VVD in de regering zal hiernaartoe werken ongetwijfeld een doel zijn.

2
14 mightimouse

Stap 1: ontken alles. Stap 2: als dat niet werkt, zeg dat er hoe dan ook geen gevaar is voor de volksgezondheid. Stap 3: maak het probleem zoek. Stap 4: wijs alle schadeclaims van de hand. Het werkt met alles: Q-koorts, branden bij chemische bedrijven, lekkende kerncentrales, chroom 6, en ga zo maar door.

0
15 Conclusius

@13

Rubberen korrels op kunstgras na onderzoek zijn de gemeten waarde,s onder het toegestaan peil en er is geen gevaar voor de gezondheid..

Fipnoril gebruikt voor bloedluis bij kippen De betreffende pluimveebedrijven moeten hun eieren laten onderzoeken op de aanwezigheid van fipronil. Tot de uitslag bekend is, mogen ze geen kippen, eieren of mest afvoeren.

Kippen en eieren zijn voor die tijd geconsumeerd dus komt er dadelijk een een bericht na onderzoek zijn de gemeten waarde,s onder het toegestaan peil en er is geen gevaar voor de gezondheid.

Vondst GenX in drinkwater is geen gevaar voor de volks gezondheid.

Als men dit dagelijks consumeert heeft u alleen kans als het donker is u licht uit straalt. Mijn vertrouwen in deze regering 0,0%

0
16 Dissident

Hoe meer mensen dit GenX water drinken, hoe minder AOW de overheid later hoeft uit te keren, zal de overheid wel denken....

1
17 Remkraan

** gebruiker verwijderd **

@7 , dat is de arrogantie die men nodig heeft op dat niveau. Met fatsoen, integriteit hou je het op die bestuurslaag niet lang vol.

18 gebruiker-verwijderd

en goed nieuws: mensen die met pistolen op andere mensen schieten doden niet....

0
19 pizzafried

We worden gewoon wat langzamer vergiftigd

0
20 niet-alles-geloven

Het moet toch heel geruststellend zijn dat zij de ambitie heeft om te streven naar zo laag mogeleijke risico's van gif en andere ongeoorloofde stoffen in het drinkwater ?
Daartoe wordt gekeken naar verbetering van de monitoring van de zuiveringssystemen.
Als ze maar lang genoeg intensief kijken , wordt het vanzelf beter.
Onze "volksvertegenwoordigers" wensen weer "een onderzoek" ?
U voelt de bui al hangen ?
Er loopt vast ergens nog wel een ambitieuze politicus die een baantje nodig heeft en bereid is voor een riant inkomen , een onderzoek op te starten.
Tot die tijd gewoon dagelijks een kleine hoeveelheid gif drinken -- moet toch geen kwaad kunnen ?
Vast ook niet voor babyvoeding en jonge kinderen ?

Maar de eindconclusie is ---- dat Chemours gewoon door mag gaan met giflozingen.
Want de economie hé ?
Alles mag als het maar goed is voor de economie.

0
21 Jalinda

Als wij als totale bevolking vinden dat het bedrijf moet ophoepelen, dan konden we wij dit als volk afdwingen. maar wij geen arbieren maar laf nederlamnds volk welke na 2 dagen alles is vergeten en ik koor roept" ach het zal allemaal wel meevallen" want ik kijk elke avond nog holland got en goede tijdenm en......... ach je mot ergens aan d**d gaan.
Dit is de typische hollandse mentaliteit, niks er doen en gebukt staan.
Ik zeg al tiental jaren, zodra die trein langs komt, dan stapt de hele meute weer in.... we leren niks.

3
22 opabert

De oude overheid spreekt ... Ik weet genoeg.

0
23 case

En Schultz heeft een chemische en geneeskundige achtergrond? Nee? Dan heeft haar uitspraak geen waarde ongeacht de giftigheid.

0
24 Scholar002

"voldoet ruim aan de veiligheidseisen " , we kennen de gevaren niet, maar het zit wel "ruim" binnen de paal. Ja de norm voor stoffen in drinkwater waar geen norm voor is is 1ug / liter. Zelfs burgers die geen chemie / toxologie gestudeerd hebben snappen dat zo'n "norm" niets en ook maar helemaal niets zegt. Dioxine is extreem giftig, suiker veel minder. Ik ben al jaren klaar met de "drinkwater" bedrijven. Ik koop alleen nog bronwater in duitsland. (teminste 3 x goedkoper dan die spa shit. )

0
25 rubbie

@24

Jeetje. Dus als minister mag je alleen iets beslissen als je er zelf verstand van hebt?

okeee.

En kunt u me dan aangeven hoeveel ministers er in een kabinet moeten zitten om het land te kunnen besturen?
.

4
26 hippodepippo

@5 ,, moet je om 3.50 kijken, ze is echt incompetent, ze wil de norm verhogen voor voor nieuwe stoffen. Ze snap niet dat een hogere norm veel relaxeter is...

0
27 rubbie

Mensen laten zich gek maken door de media. Mede het AD is naar aanleiding van de toestanden in Amerika met DuPont een soort hetze begonnen om het bedrijf onder een vergrootglas te krijgen. Let wel ik vindt dat schadelijke stoffen niet thuis horen in onze voedsel voorziening en. Maar ga je niet blind staren op dit zogenaamde GenX schandaal dat nu neer gezet wordt als het meest schadelijke en kankerverwekkende spul dat er momenteel op de wereld bestaat. GenX is in mijn ogen hetvkorehet van de ijsberg. De hoeveelheden stoffen in ons drinkwater door medicijngebruik en bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden in de landbouw daar hoor je niemand meer over. Tevens kunnen we de chemie in ons dagelijks leven niet meer ontlopen. Plastics en andere kunststoffen gemaakt uit olie en aanverwante producten zijn vollop in ons dagelijks leven aanwezig. Niemand vraagt zich af hoe deze stoffen gemaakt worden en hoeveel energie het kost om het te maken. Iedereen loop met een mobieltje met daarin accu's met scadelekijke stoffen erin. Daarnaast nog de zware metalen die erin zitten. De meesten mensen hebben een auto de ze wekelijks vol gooien met 50 Liter diesel of benzine waarvan lang niet alle schadelijke stoffen door een catalisator gefilterd worden. Toch stapt iedereen zonder blikken of blozen, waaronder ikzelf, trouw bijna iedere dag in hun auto op weg naar hun werk, boodschappen, of de kinderen naar school te brengen. Kritisch blijven naar alle bedrijven in de chemie is en blijft een pré, en zal op langere termijn ons milieu verbeteren, maar wees dan niet hypocriet en kijk eens kritisch naar jezelf hoeveel invloed je zelf hebt op de kwaliteit van het milieu en je directe leefomgeving. Chemours ligt nu onder een vergrootglas maar onbewust kopen we of doen we dagelijks dingen die net zo belastend zijn voor onze bodem, lucht en drinkwater kwaliteit.

4
28 Mvid-

21 juli jongstleden

https://zembla.vara.nl/nieuws/omgeving-fabriek-chemours-in-dordrecht-sterk-vervuild-eet-geen-groente-en-fruit-uit-de-grond

Quote: "..Omwonenden van de fabriek van Chemours, het vroegere DuPont, kunnen beter geen groenten en fruit meer uit eigen tuin eten. De grond in de buurt van de fabriek is veel sterker verontreinigd met het giftige GenX dan gedacht, zo stelden toxicologen van de Vrije Universiteit in Amsterdam vast..."

"...Onderzoeker Jacob de Boer van de VU zegt tegen de Volkskrant dat op basis van de resultaten het er nu op lijkt dat Chemours mogelijk helemaal niet gestopt is met PFOA in 2012. Het bedrijf ontkent dit stellig tegen de Volkskrant..."

Waar heeft dumbass Schultz het over? Ze praat voor haar beurt. Vreselijk dat we door dit soort incapabele nitwits geregeerd worden.

0
29 Boudicca2000

@26 Eh ja? Als ik in de bouw wil gaan werken dien ik ook een opleiding in die richting gehad te hebben.

0
30 Scholar002

En voor de rest: minister van financien? Je zorgt maar dat je een dikke voldoende kunt laten zien voor economie. Buitenlandse zaken? Sociologie. OCW? Minimaal graad 2 zodat je weet hoe het in de schoolbanken daadwerkelijk eraantoe gaat. Wil je over wetenschap praten, dan dien je als minister verstand te hebben van wetenschap. Volksgezondheid? Paar jaar geneeskunde zouden niet misstaan.

0
31 Scholar002

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@72 Nee, ik niet. Het was ook maar een geintje. Gewoon, om dat het kan.🙃...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@67 "Krijg jij soms een melding als er bepaalde mensen gaan reageren? 😄" Wie mij volgt is ronin. Je weet wel , degene die iemand...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@69 "Nee Bop hij moet altijd 1 dag later doorgaan met ruzie maken.En huilie huilie doen." Liegen. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@6 Nee Bop jij wel? en waarom reageer je op mij?...

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@68 Schelden in 6? Ruziemaken? Ik verwijs alleen maar naar een hashtag. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

#63 Hm 🤔... blijkbaar niet....

19 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Popular Indian Sex VideosJulia Ann SquirtIndian Hot Sexy SexCamron Dias PornDater PornFree Back Porn VideosHeather Vahn PovMyhentaLive Sex Video ChatFirry PornXxx Video NatashaHot Hd Porn MoviesHolly Halston PornPornx99 XyzXxx English Sex MoviePokemonhentai ComicsFilm Pornostar GratisJohn Bronco PornJabardasti ChodaSunny Leone First FilmSamus HentTorri WellsVore Porn VideosThepornMix PornXnxx IdiyanKawaiigirlCyberpunk 2077 Sex ModSenusl PornVixen Com HdWow Porn ComJasminx LeaksRoundassمانهاوا هينتايTipos De Letra Grátis MangaRedmoaaHot Indian PorDesi Bathroom Sex VideoFruit Rollup BlowjobPissvidTennn PornBreanna BensonImagen EroticGloryhole Cumshot SwallowHeroine Ki SexBrazzers Hot MilfShay Evans PornBhabhi Ke Sath ChudaiBest Moaning PornSexy Undressing WomenTwitter PornôsMorgpie TwitterTamil Xes VideoDasd-756Two Girls SexRyan Madison SexThailand Sex Full MovieWife Breastfeeding Husband VideosTeacher Sucks CockHannahowo Leaked OnlyfansJesse Switch NudeBondageasianNakedgirlSexy Bhabhi XvideoBade Lund Ki ChudaiLena_loves NudeAyesha XxxIndian Nude SexyDane CrossSunnyleonevidioHigh PornMulher Pelada AmadoraSissyclittyMuslimchicksChichiiro ToikiShadman Comic PornTamaki Fire ForceMeg BitchellFree Mallu PornBaddieguBbw Bj PovAsian Ametur PornExplouted College GirlsTelugu Sex Video Telugu Sexy VideoInter Racial PassThulasi HotMizosexvedeoBig Tites At WorkBad Dragon Knotسكس ترجمNaked Soccer PlayersXxxx Sexi MoviePhoto PornographiePornos VfChris DamnedShort PornstarsFeet Licking PornSakshi XxxWww Tamil Sex Videos ComKet Winslet NudeElle Brooke PovSouthern Charms AmateurShaiden RovueIndian Young Lady Sex VideoSwx PornGaon Ki Gori Ki Chudai3d Horse XxxForce Sister PornSexfather And DaughterWet Camal ToeMasturbating BrunettesThothub.Free Henai VideoSónovinhabrSexs CartoonsPaula Patton NudaStuc PornDoggie Styl PornTelugu Hot Girls SexX Videos Indian VideosNhentai 374522SexistoryAsian Anal CreampieAdult Porn Movies For FreeSophie Dee PornLive De SexoYoungsexXxx Videos PunjabiPaige Woolen NudesJapanese Mom Sex XxxRomantic Fingering VideoFnaf Roxy PornHd Pron Video HdNaked Lesbian Make OutPuppiwiiPramila SexCartoon Xxx PronHommade Ebony PornXbrazzers3xReddit She Likes It RoughMissionary SexxxUp Close Blow JobsLiz Katz NudesTamil Sex Padam Tamil Sex PadamSugar TitsXxx Sub EspañolRoni's ParadiseYanet Garcia Onlyfans LeakVagina ClipsOnly Two Girls Sex