door Schildpad in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 40
  • 1670x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 "Voorstel:

Per saldo meer migranten Europa in dan eruit komen."

U bedoelt het andersom neem ik aan, of begrijp ik het verkeerd?

3
51 Johan B.

@51

Zeer juist! Als je het vaak genoeg zegt draai je het als je moe bent soms om!

1
52 Vaartuig

De enige oplossing is het leger inzetten. Een razzia daar houden en al die lui het land uit knikkeren

1
53 Jan met de korte achternaam

@47 drumpftoeter .. er is hier maar 1 onnozel bezig en dat bent u mijn beste ,ik wens verder in het vervolg van u en uw reacties verschoond te blijven ,gaat u maar eens ongewapend een oorlogsgebied binnen dan bent u er niet lang meer ..

3
54 nujijvrij

Het wordt hoog tijd voor georganiseerde drijfjachten op die parasieten met het mandaat 'shoot to kill'.

0
55 Bokkerijder

er word toch niets tegen gedaan.
er word alleen wat gedaan als zo'n asieleiser iets overkomt.
ze kunnen met 20 man voor mijn vrachtwagen gaan staan ,maar ik geef toch echt gas .
doe je dat niet dan ben je zelf aan de beurt.

0
56 ongelovenloos

Het is heel simpel. Wanneer de verschillende overheden zouden willen dat dit stopt zou het stoppen. De Fransen zijn echt wel in staat Calais schoon te houden van illegale immigranten Het stopt niet dus ze vinden het wel goed zo.

0
57 Hu.ib

@45 hahahahahahaha oeps sorry hahahahahaha

15
58 oculus amet

De onderbuick gaat weer los bij het eerste het beste fake bericht, genieten hahahaha

29
59 oculus amet

@59 Fake?

0
60 Johan B.

Frankrijk heeft hier zelf voor gekozen. Le Pen had de boel al lang opgeruimd. Macron is van het pappen en nathouden en de andere kant opkijken.

1
61 Spraypaint

@60 is een wegkijker

1
62 wijs

Zijn maar 2 SJW op dit topic, hoe vreemd. Maar ze komen vast nog wel, en zullen vertellen dat dit nepnieuw is, en anders zijn dit mensen die er niks aan kunnen doen, iig ze komen met een reden om ze te beschermen. Of misschien niet in dit topic.

2
63 etymologie

@54

Zeg maar je hoor mijn beste. En over welk oorlogsgebied heb je het precies? Ik ben wel benieuwd.

Verder reageer ik natuurlijk op een openbaar forum wanneer ik dat wil, daar zul je het mee moeten doen.

21
64 Drumpf

Kwestie van tijd tot er links en rechts doden gaan vallen. Daar kan je op wachten natuurlijk.
En dat is 100% de schuld van onze falende bestuurders.

Rutte, Merkel en Macron reageren straks heel "geschokt" als er een paar doden zijn te betreuren. "Dat hadden we niet verwacht".

0
65 Natayo the Bobcat

@65 Zo is het.

Ik heb overigens respect voor het geduld en de zelfdiscipline van al die vachtwagenchauffeurs tot nu toe. Maar het houdt een keer op.

0
66 Johan B.

@45 nujijvrij
Een 9 mm ?
Een shotgun is misschien beter in die situaties. Met hagel of iets dergelijks met een grote spreiding. Is meestal niet dodelijk maar wel altijd raak.

Zoiets dus.
http://www.rem870.com/2015/11/10/choosing-remington-870-shotgun/

(mag natuurlijk niet in nederland, ik zeg het maar even erbij)

0
67 Natayo the Bobcat

De Ruyters zeggen: " Een goed voorbeeld van Ali Baba en zijn 40 rovers toch."

0
68 De Ruyters van Michiel

Of het haalbaar is weet ik niet, maar Calais mijden, zowel als particulier, (tourist) als transporteur lijkt me de enige optie.
Daarmee worden commerciele belangen geschaad en, helaas, spreekt geld duidelijker dan recht, fatsoen e.d.

Zelf menigmaal de oversteek naar Engeland gemaakt in het verleden, maar geen haar op mijn kop die nu die kant op gaat.

0
69 Mappie

@66 Mee eens, vrachtwagenchauffeurs liggen vaak op 1 lijn, en helpen elkaar vaak in nood, 1 grote familie die wereld en ik zie dat nog eens escaleren als het zo door blijft gaan in Calais.

0
70 lisaaatjuh

@67 Of traangas

0
71 Rex

@59 ??

1
72 lokeend

@64 ach drumpf....jouw onnozelheid slaat alles ...wel eens een docu over Calais bekeken recentelijk.... daar heb je je oorlogsgebied ..there..right there...look !!

1
73 nujijvrij

Ik heb te doen met de chauffeurs die door hun werkgever dit gebied in moeten. Laten werkgevers hun mensen eens via een andere route naar de overkant laten gaan en mijd Frankrijk. De chauffeur moet wel wil deze zijn baan niet verliezen en van de overheden heb je niks te verwachten als het om veiligheid gaat hier.

0
74 Saviro

Het is bijna tegennatuurlijk te noemen... dat de chauffeurs die op Calais moeten rijden niet massaal staken!

0
75 Scorpio

Constant blijven schrijven dat mensen reageren op fake berichten vanuit de onderbuik toont aan dat men niet wil zien hoe de wereld aan het veranderen is.

0
76 Al

Het meest bijzondere is toch dat Frankrijk (Europa) dit allemaal maar prima vind..

0
77 Xmod

Met dank aan de linkse wegkijkers en knuffelaars! Geert heeft volkomen gelijk!

1
78 Shadowfox

Overal loopt het gedonder uit op grote ,hele grote kostenposten en menselijk leed is niet meer te ontkennen nu er chauffeurs gestenigd worden,en wat al niet allemaal verder is gebeurd maar onder de linksche gutmenschcultur pet is gehouden.
calais is nu niet meer de enige plek waar ze over willen maar alle kusthavenplaatsen tot hoekvholland aan toe waar nu steeds meer illegalen worden aangetroffen (dagelijks)
transporteurs en fabrikanten lijden heel erg veel schade ,kapotte opgegeten besmeurde gestolen goederen en dan alle mentale stress bij truckers die wel moeten om nog brood op de plank te krijgen want het basisloon van een chauffeur stelt niet veel voor ,dus ze moeten wel ...
dit gaat zeker doden opleveren en dat doet het al er zijn al migranten overleden in calais op snelwegen en dat is geheel hun eigen verantwoordelijkheid ,en niet die van de truckers

1
79 nujijvrij

Onbetrouwbare bron, een gristenhaatsite..next

11
80 God is dood

@80 Stel dat u gelijk hebt... Druk voor de gein dan even op het link knopje "Calais". Wel of geen mishandeling het is en blijft daar een situatie die de boel daar continu ontwricht. Of is er volgens u niets aan de hand?

0
81 Mvid-

Ik zit momenteel in Noord Italie het land wat piept en kraakt onder het migranten probleem. Ik merk ten opzichte van vorig jaar dat het probleem vergeleken met vorig jaar toen ik hier ook was erger wordt. Let wel ik spreek hier over Het noorden van het land en niet het zuiden waar de problematiek nog vele malen erger is. In de grote plaatsen als Trento en Bolzano waren de migranten al volop aanwezig. Maar nu ziet men ze ook in de kleinere plaatsen rond zwerven in winkel straten en bij supermarkten. Kansloos proberen ze zich dmv bedelen een beetje geld toe te eigenen om de dag rond te komen. Ik zeg kansloos omdat de Italianen in dit gebied deze lui spuugzat zijn vanwege de overlast die ze veroorzaken. Op straat worden deze mensen totaal genegeerd en uitgekotst. Als je als toerist ergens voor een winkel staat te kijken dringen ze zich op en proberen ze geld van je te krijgen. Echte agressie heb ik nog niet meegemaakt maar soms is het wel intimiderend. Nu zijn de aantallen die samenspann nog beperkt, maar als dit verder toeneemt gaan deze migranten als groepen opereren in de grote steden en wordt de kans op agressie bij deze mensen groter. Bij de gens overgangen tussen Oostenrijk en Italie worden verdachte voertuigen steeksproef gewijd gecontroleerd. Soms met succes, maar het gevoel dat heerst is dweilen met de kraan open. Al deze economische migranten ,of in ieder geval het merendeel, wil naar noord Europa. Waar de kans op asiel nul is. Ik snap werkelijk het Europese beleid niet om deze ongewenste stroom migranten buiten de deur te houden. Deze mensen hopen in Europa mee te kunnen profiteren van de welvaart die ze in hun eigen land niet hebben, maar hier in Italie zie ik ze alleen maar als bedelaars over straat lopen. Geen uitzicht op een toekomst, ze hebben geen opleiding spreken de talen niet en krijgen bij voorbaat geen asiel. Toch halen we ze massaal voor de kust van Libië op en zetten ze op Europees grond gebeid aan land met dank aan die zogenaamde hulp organisaties die blijven ontkennen dat ze samenwerken met de mensen smokkelaars. Die let wel kapitalen verdienen aan deze mensen.

0
82 Mvid-

@82 kijk ...aan uw verhaal valt niet te tornen,de keiharde feiten for who has eyes to see....
duidelijker kan de waarheid niet binnenkomen op NK .

0
83 nujijvrij

@82
Hoe verdienen die hulporganisaties kapitalen aan het faciliteren van mensensmokkel? Wie betaalt ze daarvoor? Welke organisaties zijn dit?

Ik lees het verhaal van die organisaties wel vaker, maar altijd zonder details.

0
84 Sterke

@84 artsen zonder grenzen/ seaeye zijn er zomaar 2 van de 9 ngo,s werkzaam in de veerdienst tussen afrika en europa

0
85 nujijvrij

@84 Ik doelde niet specifiek de hulp organisaties maar de mensen smokkelaars. Dat die zogenaamde hulp organisaties de mensenhandel op de huidige manier van " hulpverlening" stimuleren en daardoor de mensen smokkelaars een hart onder de riem steken moge duidelijk zijn.

0
86 Mvid-

@86
Nu ik het opnieuw lees zie ik wat je bedoelt. Mijn opmerking was niet als kritiek bedoeld. Ik had al eens eerder opmerkingen gelezen dat de hulporganisaties een financiële prikkel hebben om bootvluchtelingen bij de Afrikaanse kust op te halen en in Italië af te zetten.

Ik vroeg me af hoe het zit met die financiële prikkel.

0
87 Sterke

@87 Als het goed is zijn het non profit organisaties die dmv sponsering en donaties kunnen bestaan. Alleen de manier waarop ze nu bezig zijn vlak voor de Libische kust wekt nu bij een hoop landen de indruk dat er er meer aan de hand is. Als er dubieuze instanties of personen tussen die geld donoren zitten zullen ze meteen opgedoekt worden denk ik. In ieder geval komt er steeds meer kritiek en weerstand op de wijze van hulpverlening zoals he nu gaat en worden de migranten alleen maar extra gestimuleerd hun leven te wagen voor een sprookje in Noord Europa.

0
88 Mvid-

En hier hoor je de NPO niet over..

0
89 Xmod

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ronin
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Onze grote roerganger wordt opa. Mooi Jan....

zojuist geplaatst door Ronin

Bob Sleebaan
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Jee zeg weer zo'n slappe straf. Acht jaar geëist slechts 4 jaar gekregen 🤔...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2770Eh, mevrouw.Je vergeet even dat Olivia in @2730 MIJ van dingen begint te betichten. En zeg niet dat je Olivia niet in bescherming n...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Tussenderegels
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Komt ie wel erg goed mee weg nog vind ik, dit is pure moord....

7 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

FrisseBries
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd, Lilian. Ik wens je een goede zwangerschap toe....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2767 Ja maar daar ga jij toch helemaal niet over wat iemand moet doen of niet doen. Dan daarbij iemand van paranoïde gedragingen betichten...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bob Sleebaan
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd Lilian....

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Mac Benac
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@158 Hoi Jack, lees even iets van een Wikipagina over het verschil tussen communisme en socialisme. Heb je je hele verdere leven iets aan. 👍...

12 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Bob Sleebaan
de tranen van Timmermans | Vrijspreker.nl

De man heeft een hekel aan de PVV kiezers en wil daarom zoveel mogelijk nieuwe kiezers binnen loodsen. "NietS nalaten om aan de macht te kom...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2764Ik heb inderdaad niets met rechtsextremisten. ...

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Hot Fucking ScenesTamil Sex Film MoviePorn Video TransgenderHotmilfsfuck KieraSites PornographieFacesitting ArtJija Or Sali XxxPeliculasporno CompletasAkka SexLesbian SexxTamil Sexy Video Hd PrintPorn MatXfantazyPornor CariocaAgentredgiTasteful NudesSouth NudeClarababylegs NudeGf Sex BfGynecology PornBrazilian Nude BeachesPornostars On InstagramPon PicsAmanda Cereny OnlyfansEl Goblino DoorsSailors NakedMassive Boobs AsianJapan Love Story Sex VideoIndian Cute Girl NakedIndian Actress Hd PornCumhateMonstercock RamonRiding Creampie CompilationHardcorematureCoomeeteHot Girl OnlyfansNude Senior WomenLuna Love St JamesDubai Sex FilmJapanese OrnMan Sucking Womans BoobsRule34 AnimationsHitomi YanakaHannahowo HotLand Ka PickXnxxarabFpov PornHen Tai VideoSnapchat Leak NudesNatashas BedroomTouching PussyNaked Russian GirlsFree Nude Web CamsPoro NegraCzech Hunter Full VideoBoobs Milk PornNaked Try On HaulsCuckold Story TrueNiftygay StoriesGifs Sexo Violentoسكس عربي جديدSubgirl 0831Asin SexX Deshi VideoLallasaShaiden RovueKristy Black WatchingmymomgoblackIndian Naked MovieSax Movie ComAmateur Sex TubeUk Amateur PornBronhasTeen Masturbating4 Girls FingrrpaintHebah Patel SexBahubali Sex VideoStella Rae PornCamila Cabello NudesDesi Punjabi BhabiFree Madsage PornGirlfriends Mother PornGoblin Cave AnimeI Pron ComNamaste PornExploited College TeensAo Vivo XvideosLunarexx NudeXxx Hot GrliSaxy Sax VideoWww Xxx Hd MovieAunty SexvidoesMagic Productions XxxMobil BonerHot Big Boobs ShowXxx.videos.caseiro BrasileiroYoimiya HentaiDebbie St Pierre NudeReshma Sex Videos HdIndia Summer MoviesViny Leon PornYoutubeporn VideosTaco MuncherKyler Quinn OnlyfansBrandi Love RoughTaboo InceststoriesDawgpoundusaAishwarya Rai Hot SexDeai XnxxFutanari ComicsBengali KamasutraSunny Leone Sex XxJapanese Village Sex VideoSaree Sex In TeluguHardcore HentiPorn OhioEvelyn Lin AnalIndian Porn HomemadeTukif PornosWillow Smith NudeSimpsons NudeTamanna Bhatia Hot PornVidéo De PornosJenna StaivaDonaughtMallu Home Made Sex VideosBig Titted SistersMia Khalifa FapelloBigtits PornhdDownload Porn HdLinette Crown NudeCulasosBdsm.pormBeautiful PornographyEmily Willis CuckoldFemboy Hentai VideoParis EscorteFilme Pornografia De Sexoسکسی پیرJada Fire The PornstarSasha Grey SexIndian Girls Anal Sex VideosEmily Willis Interviewصور سكس متحرSex Porn TeluguShehnaaz Gill PornBf Bangla CinemaSamantha Love NudeTwitter HotwifeBbw EscourtBest Of Hand Job