door vandaagffniet in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 2
  • 330x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En Israël veroordeelt Iran om terrorisme. Interessant om het nieuws van beide kanten te volgen. De haat tegen elkaar is zo enorm, dit zie ik voorlopig nog helemaal niet goed komen.

1
1 vandaagffniet

@1 ja dan te bedenken dat in Iran , homo's worden opgehangen vrouwen doodgesteningd , pedofilie onder mom van geloof ,Dat is terrorisme tegen de menselijkheid .

6
2 wildersaandemacht

.
moslims moet je kort houden. anders maken ze er een puinhoop van.

6
3 Ook maar gewoon een duts

De gebruikelijke enorme overdrijving van de reli-fascisten in Iran. Er wordt namelijk helemaal niets "belegerd". Er wordt gewoon gezegd dat iedere bezoeker door een detectiepoortje moet, net als al jaaaaren gebeurt in Mekka. Maar daar hoor je dier vervl. mohammedanen niet over!
Logisch; het gaat om een Israëlische beschermingsmaatregel die zal verhinderen dat wapens -weer- die tempel voor hun allah binnen worden gesmokkeld. Dat zit al die moslims dwars; ze kunnen geen wapens en messen meer dragen, op weg naar hun bidhuis...

Iran is gewoon een prachtig land met een geweldig volk, maar met een volkomen verrot religieus-fascistisch bewind, onder het mom van religie aan de macht.
@2 heeft gewoon gelijk.

7
4 weerman

@2 Ja dat is hun cultuur/religie, waarom moeten wij dat veranderen? Tot nu toe heeft dat alleen maar ellende opgebracht. We kunnen hun gedachten niet veranderen. Zelfs in Nederland vandaag de dag is 99% van de moslims tegen homo's, de sharia staat ook boven de wet voor het merendeel van deze mensen.

4
5 etymologie

En dan zeggen mensen op dit forum, dat niemand dit heeft zien aankomen, terwijl het al decennia lang bezig is question En dat dit niet het plan was? Nee wat was het plan dan?

5
6 etymologie

@3 Ook maar gewoon een duts

Je schrijft:
moslims moet je kort houden.

Door een aanvaller (met een mes) te ontwapenen, overhoop te schieten, te overrijden en medische hulp te onthouden?
En door 3 ongewapende Palestijnse betogers dood te schieten?

Hmmm.......

18
7 Uit Den Haag

@4 over mekka en discriminatie gesproken , Niet-moslims mogen daar niet komen , ook weer een ernstige schending van de mensenrechten .

3
8 wildersaandemacht

In wijken in Israël met orthodoxe joden wil je ook niet wonen. Die houden er ook extreem religieuze regels op na. Dat is ook middeleeuws.

3
9 vandaagffniet

@7 en dan de belasting betaler laten opdraaien voor de kosten ! als je bewust met mes op iemand in gaat steken dan verdien je het niet om te leven !

4
10 wildersaandemacht

@9 die zijn even gek als de moslims en reli christenen , Gelukkig hebben wij in het westen mensenrechten !!

1
11 wildersaandemacht

@7

Je moet ze knuffelen, begrip hebben, ze loslaten.... En die r*tjoden moeten allemaal ophoepelen. Toch?

Waanzin dat diezelfde r*tjoden zich niet eens zonder verzet overhoop laten steken! Schande iedere keer, die joodse agressie!!!

Ga toch weg meid, met je goedpraten van die zee van arabisch geweld. question

6
12 weerman

@2 wildersaandemacht

Onze fan van Israël 'E' wil met de bijbel in zijn hand ook graag alle homo's, lesbo's en ongehuwde moeders stenigen.
Op een of andere manier heeft een deel van de Israëliërs en de Arabieren de beschaving gemist .....

18
13 Uit Den Haag

@10 wildersaandemacht

En ongewapende Palestijnse betogers verdienen het volgens jou natuurlijk ook niet om te leven......

Volgens mij heb jij het file-probleem in Nederland óók gauw opgelost! question

19
14 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

15 Uit Den Haag

@13 Ben helemaal geen fan van Isreal . En al helemaal niet van de islamitische landen met hun racistische wetgeving de sharia . Waar ik me aan stoor is dat de moslims ons de maat willen nemen terwijl ze zelf zo racistisch en haatvol zijn naar niet-moslims . de sharia is het meest discriminerende en haatvolste rechtspraak wat er is in de wereld . Dus als ik moet kiezen kom ik liever op voor de joden op . die zijn ook minder bedreigend dan die 1,4 miljard moslims .

2
16 wildersaandemacht

@14 goed lezen wat ik schrijf en geen woorden in mijn mond leggen die ik niet zeg . als je bewust met mes op iemand in gaat steken dan verdien je het niet om te leven !

3
17 wildersaandemacht

* Verwijderd door de redactie *

18 Uit Den Haag

@16 wildersaandemacht

Moslims ons de maat nemen?

Behalve van idioten zoals Erdogan hoor ik dat niet zo vaak......

18
19 Uit Den Haag

@17 wildersaandemacht

Daar hebben zij (net als wij) toch rechters voor?

Enne .....
Waarom hoor ik jou dan niet over die ongewapende betogers die zijn gedood?

18
20 Uit Den Haag

Bibiheeft interne problemen rondom corruptie.
Dus deze afleiding is welkom of geregisseerd.

Waar hebben we dat vers eerder gehoord? Dat een van de hoofdverdachten bij een crimineel onderzoek wordt omgebouwd tot kroongetuige. In ruil voor een straffe strafvermindering en desnoods het schokken van een boete. Nou, we kunnen er niet zo gauw opkomen, maar in het Israëlische onderzoek naar het geschuifel met steekpenningen bij de aankoop van een stel korvetten en onderzeeërs van het Duitse ThyssenKrupp of all companies is dat gisteren naar buiten gebolderd.
Miki Ganor, de voormalige vertegenwoordiger van TK in Israël, mag een jaar in een kerker doorbrengen en 2,8 meloen dollar ophoesten als ie netjes vertelt hoe het nou zat met die deal tussen TK en Tel Aviv, wie wat heeft gekregen en welke wasstraat is gebruikt. Dat ziet er dus niet zo schön uit voor bijvoorbeeld David Shamron, de neef en tegelijkertijd privébef van Bibi Netanyahu. Kan Bieb wel zeggen dat ie het nicht gewusst hatte toen hij tegen de zin van de legerleiding de aankoop van een krabbel voorzag en dat ie het slachtoffer is van een hetze die veel wegheeft van methodes die in de Sovjet Unie in zwang waren, dat zal de betrokken kadi er niet van weerhouden om hem ook voor een verhoor naar binnen te trekken. Deftig? Nee, dat is niet deftig. Stay tuned.
kleintje muurkrant

3
21 Jongens van de Witt

* Verwijderd door de redactie *

22 weerman

@12 weerman

Je schrijft:
Ga toch weg meid, met je goedpraten van die zee van arabisch geweld.

Israël schoot vrijdag 4 ongewapende betogers dood.
Israël is de enige (!) partij die tegen het Amerikaans / Russische voorstel is voor (regionale) vrede in Syrië.
Israël sloopt trouwens ook (Nederlandse) zonnepanelen en wateropvangbassins voor dorpjes die geen elektriciteitsaansluiting krijgen van de bezetter.

Dus Israël is echt geen haar beter.

18
23 Uit Den Haag

@7
"Medische hulp te onthouden..."

Volgens mij ben jij iets in de war en slecht geïnformeerd. question
http://nos.nl/artikel/2183905-gaza-onleefbaar-door-collectieve-straf-van-palestijnse-president.html

3
24 Gandalf

@19 stoor me mateloos aan moslims die hier vrij kunnen leven ,terwijl christenen in islamitische landen worden uitgemoord , Als je daar dan discussie mee begint met moslims hier over dan krijg je altijd te horen dat zijn nu eenmaal de wetten van deze landen . Ja christen doden omdat ze christen zijn , onder het mom van beledigen islam . het gebeurd dagelijks .

2
25 wildersaandemacht

@22 weerman

Als jij pure onzin verzint zoals "En die r*tjoden moeten allemaal ophoepelen" dan krijg je een hatelijke reactie. question

Joden hoeven helemaal nergens op te hoepelen.
Hier niet en daar niet.
De Israëlische militaire bezetter moet ophoepelen uit bezette gebieden zoals de Westbank, Oost Jeruzalem en de Hoogvlakte van Golan.
Hier zijn ALLE landen op de wereld het over eens!

18
26 Uit Den Haag

@24 Gandalf

Ik heb het niet over Gaza maar over de bezette Westelijke Jordaanoever.

Ooggetuigen vertelden dat het incident zich afspeelde bij de school van Tuqu’. Tnouh zou door Israëlische militairen met vier kogels zijn neergeschoten en daarna met een legerjeep zijn overreden. Een woordvoerder van de Rode Halve Maan verklaarde dat hulpdiensten door de Israëlische militairen werden verhinderd het slachtoffer te bereiken.

https://rightsforum.org/nieuws/palestijn-aanval-mes-neergeschoten-en-overreden/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

17
27 Uit Den Haag

@25 wildersaandemacht

Dat is ook ronduit schandalig!
Ik ben dan ook fel tegen regiems zoals Saoedi Arabië en Turkije, die met het internationaal recht en mensenrechten een loopje nemen!

16
28 Uit Den Haag

@28 helaas vinden veel moslims dit goede regiems , en gaan er jaarlijks miljoenen mensen naar SA . De Nederlandse turken steunen massaal Erdogan , En de Marokkanen vinden de koning van Marokko belangrijker dan onze eigen koning , En komen er ook trots voor uit terwijl ze hier goed leven van onze uitkeringen . En dan praat ik nog niet eens over het vermoorden van christenen op grote schaal . En als je daar dan wat wat vindt dan ben je de racist , Dubbele nationaliteit moet worden afgeschaft ,dan moet je kiezen .

2
29 wildersaandemacht

@26 Ok duidelijk. De Joden moeten niet ophoepelen maar zelfmoord plegen. question

4
30 Rex

Allemaal heethoofdjes in een bepaald werelddeel.

Je zou er een allesomvattende naam aan kunnen geven

0
31 Eastwood

Ook vanuit Israël klinkt zware kritiek op Netanyahu ......

Temple Mount Crisis: Fears of Political Rivals Led Netanyahu to Make a Grave Error

Netanyahu knows what is needed to deal with current tensions, but he voted for the opposite; with no token leftists to blame, he's stuck between a rock and hard place

read more: http://www.haaretz.com/israel-news/1.802872

16
32 Uit Den Haag

@30 Rex

Wat een onzin.
Waarom zou Israël de sterkste militaire macht in het Midden Oosten zelfmoord plegen??

16
33 Uit Den Haag

** gebruiker verwijderd **

"Israëlische soldaten hebben op de bezette Westelijke Jordaanoever in de nacht van zaterdag op zondag 25 Palestijnen opgepakt. Een legerwoordvoerder zei dat negen arrestanten lid van de radicale soennitische beweging Hamas zijn.

Aanleiding voor de golf arrestaties zijn de onlusten waarbij de afgelopen dagen drie Palestijnen zijn gedood en honderden gewond geraakt. Bij een aanslag op joodse kolonisten in bezet Palestijns gebied vielen nog drie doden onder Israëli's.

De Palestijnse president Abbas heeft vrijdagavond naar aanleiding van de onlusten alle contacten met de bezetter afgekapt, inclusief contacten met Israëlische autoriteiten over veiligheidskwesties. De Israëlische minister van Defensie Lieberman zei zondag daar niet van onder de indruk te zijn.

De onlusten zijn begonnen, nadat een week geleden drie Palestijnen vlakbij het islamitische Verheven Heiligdom of de Tempelberg Israëlische politieagenten aanvielen voor ze werden doodgeschoten. Israël sloot het heiligdom om metaaldetectors neer te zetten. Het islamitische heiligdom met onder meer de al-Aqsa-moskee is onderdeel van de gebieden die Israël sinds 1967 bezet houdt.

Intussen lijkt Israël wel op zijn stappen terug te komen en de metaaldetectoren te willen vervangen door andere maatregelen. Vraag blijft wel of de moslimgemeenschap vrede zal nemen met die beslissing.

Het Midden-Oostenkwartet - de VS, Rusland, de EU en de VN - roept alle partijen alvast op tot gematigdheid, "de gevoeligheid rond de heilige sites in Jeruzalem indachtig". De VN-veiligheidsraad komt aanstaande maandag met spoed bijeen om het opflakkerend geweld in het gebied te bespreken."

Aan Jan L uit Den Haag: lees even goed. En besef waar deze ellende begonnen is.
En ga wat leuks doen. Of met jij dit draadje voorzien van zoveel mgeljke onzin?

34 verwijderd23596913

@25 toch wel 'grappig' dat Europa en de VS blijkbaar liever jihadisten aan de macht zien in Syrië dan Assad. Assad zorgde ervoor dat soennieten, sjiieten en christenen gezamenlijk in Syrië konden leven. Voor mij is het dus onbegrijpelijk dat Washington nog steeds aanstuurt op een 'regime-change' in Syrië.

2
35 Eric

@31 Eastwood

Een woord voor 'heethoofdjes in een bepaald werelddeel' is er ook.
Het zijn allemaal Semieten. question
De oude volkeren van het Midden-Oosten, zoals Arameeërs, Akkadiërs, Feniciërs, Hebreeën en Arabieren en hun afstammelingen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Semieten

13
36 Uit Den Haag

De ene na de andere volksleider bazuint zijn 'afgewogen en verstandige' visie in het rond. Waarom wordt een groot deel van de wereld geleid door idioten? Nu ja, je ziet wat er kan gebeuren (Syrië) als je er vanaf probeert te komen. En zonder uitzondering handelen ze (naar zeggen) in het belang van 'hun' volk.

13
37 Hendrianus

@35
in irak met sadam hoesein idem.

1
38 ongelovenloos

@34 Klokkenspel

Je schrijft:
Aan Jan L uit Den Haag: lees even goed. En besef waar deze ellende begonnen is.

De ellende is begonnen met de weigering van Israël om de bezette gebieden te ontruimen.
Een eis, waar ALLE landen op de wereld het over eens zijn.

Verder ben ik het helemaal eens met de inhoud van het artikel. question

Wat me wèl opvalt:
Aanleiding voor de golf arrestaties zijn de onlusten waarbij de afgelopen dagen drie Palestijnen zijn gedood en honderden gewond geraakt.

Dus niet de moordenaars van de 3 ongewapende Palestijnen maar de organisatoren van de betogingen worden opgepakt......

Jammer!
Alweer een gemiste kans voor Israël.

15
39 Uit Den Haag

@34 Klokkenspel

Misschien dat het Israëlische dagblad Haaretz jou nog wat aanvullende informatie kan geven?

Analysis Temple Mount Crisis: Fears of Political Rivals Led Netanyahu to Make a Grave Error

Netanyahu knows what is needed to deal with current tensions, but he voted for the opposite; with no token leftists to blame, he's stuck between a rock and hard place

read more: http://www.haaretz.com/israel-news/1.802872

En anders dit artikel?

Netanyahu krijgt zijn zin: gevaarlijke escalatie, zes doden, bijna vierhonderd gewonden
‘Niet doen’, stelden de Israëlische legertop en veiligheidsdiensten. Maar Netanyahu deed het toch. Hij handhaafde de door Israël geïnstalleerde apparatuur rond de Haram al-Sharif. Een dag later kan de schade worden opgemaakt: zes doden, bijna vierhonderd gewonden, en een reële kans op verdere escalatie. Netanyahu’s besluit kent louter verliezers.

https://rightsforum.org/nieuws/netanyahu-krijgt-zin-gevaarlijke-escalatie-zes-doden-bijna-vierhonderd-gewonden/

14
40 Uit Den Haag

@27 kom op zeg rightsforum noemen als bron lekker objectief!

4
41 Birdy 2

@7 Dat is een begin, maar er zijn hardere maatregelen nodig.

3
42 Elia

@13 Nee, lesbo's en ongehuwde moeders hoeven niet gestenigd te worden.

2
43 Elia

@27
Ja sorry dat had ik niet in de gaten.

Als Israëlische soldaten een met mes gewapende overvaller neerschieten en vervolgens overrijden i.p.v. te verzorgen is uiteraard het Midden-Oosten te klein.

Als de (Fatah)-president van de Palestijnse autoriteit door een collectieve straf heel de (Hamas-)Gazastrook medische zorg onthouden... dat kan. Eigen schuld; dan hadden zij ook maar een mes naar de grens moeten meenemen. Dan hadden ze tenminste jouw respect. ( Proest ! )

3
44 Gandalf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@40 "Wtf is dit dan ineens?" Dat komt omdat een uur daarvoor LoydMorris mij op een ander draadjem volledig uit niets, zonder enige...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29 "Dat geloof of ideologie wordt alleen misbruikt door degenen die op meer macht/aanzien en geld uit zijn."Dat gebeurt heel vaak. Een gron...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Zegt van Baarle nu echt dat de islam bestreden moet worden?Als dat zo is, zou ik zeggen: Begin er zelf mee....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Eindelijk het licht gezien?...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Het opstarten van een oorlogseconomie en het militariseren van het onderwijs met wekelijkse dreigingen richting het westen zijn natuurlijk ...

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

28 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

30 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

34 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

40 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

40 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Puretaboo Full PornDemi Hawks AnalLaley Cuoco NakedForced Scene PornTs Natalie MarsGloryhole Swallow RedditHeantai AnalPorn Parody PornDesi Hindi Mms VideoNude BustyHd Saxy Video ComDelivery Man SexMom Som CreampieDredd Jessie Rogers Tommy KingExibitionistSexolog EntrarBigtits MasturbateIndian Young XnxxJessica Kent NudeMargot Robbie Hot NudeMia Khalifa CreampiedBoob Bounce NudeBro Sis Free PornChatubartte2beegFirst Time Sex Video DesiForced Porn MoviesVabi BfSunny Leome NudeIndian Malayalam Sex VideosIndian Home FuckMia Khalifa Sexy VideosWhat Happened To XbunkerHotmoviePublic Porn GayJenna Jameson Is The MasseuseSexy Video Blue Sexy VideoHot Bhabhi XxxxxJapanese Av StarCartoon BondageHorny DadSquirt SquirtBig Ass Xxx ComRape XxxBokep Japan FamilyFamily Comic PornPlayforce OneTeens With Gigantic TitsInfluencersfonewildمنتديات سكس عربىAdriana Chechick SquirtHindi Sex Video PleaseBackroom FacialsSexiest Tiktok TeensViolet Gems OnlyfansVescortsMy Henti GalleryWhichavXhaesterBria BackwoodsSpray CumshotsBrazer Free VideoRomance Video XxxHd New PornJapanporn HdSrx VedioWow MatureBlack OrgyMagmallow Spider Gwen Animation PornPornoesperanza GómezInsta Lives NudeBondagecartoonCamera Hot ComSperm BathX X XnxxRicky Johson PornDesi Forced XxxAmatuer MmfSex ChatroomGiantess ButtcrushXxx Video PakistanLesbian FuckungXxx Hot Sex Video HdVidhwa AuratMdhs LoginDani Divine NudeHuge Tit LesbianSaphic ErotWww.pornoToomics PornosCelebrity SexvidsKior NiorShameless SvetlanaMia Kalifa XnxxIndean XxAunty And Uncle SexEbony Finger SoloFtvpussyPornoları TürkCummy CondomSeñoritas Al DesnudoHaely SpadesNoelle Easton PornhubXxxhdhdJungle XnxxXxx Vedo ComMaruto Porn GamesDesivdo InSexvodeoBdsm ComBengali Teen PornNeighbour Aunty PornPundai XxxMamahentaiAsia CarerraJapan PisingWife Love BbcHuge Boobs FacialsReddit BootyAnalvids ComIindian Porn TubeHentai NovinhaHq EoticosTravesti Com Mulher PornoHugh Black TitsCncmengAbuelos PornSexy Lesbians With Big TittiesMilf AbsBest Pornsite RedditSex Vidio InFull Hd Romantic Porn VideoHot Srx SceneCelebriy PornXvido De SexoSester XxxGay Porn StotiesBig Dick HentaiXxxviedeoAnupama Parameswaran Sexy VideosRd PornAunty LickingDaddy CrushKiki Cherry PornCumshot On FootKorean Porn VideoStripchatsGia CrovatinLisa Ann Videoسیکسی با اسب