door in holland in Economie  ·  43 Reacties

  • 24
  • 934x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bovendien wordt er door de uitzuigbureau's gigantisch misbruik gemaakt van de mensen!!!

0
1 Topperz

In die cijfers sta ik ook niet onder werkeloze. Omdat mijn partner meer dan het minimum inkomen verdient krijg ik geen uitkering. Ik van dus buiten de cijfers. Bij dit gezamenlijke inkomen is er geen recht op hulp bij het vinden van het baan. Niemand hoeft iets te doen. Toch zie ik mezelf als werkeloos. Ik wil werken en solliciteer dqn ook, zonder dwang van het UWV.

0
2 Merlinswit

De werkloosheid van 446.000 zou 3,5 keer zo hoog liggen.1,56 miljoen.
Dar komen dan de bijstandsgerechtigden (467.000), de Wajongers (246.000).
en de jongeren die gevlucht zijn in de studiefinanciering nog bij.
Maak er maar 2,5 miljoen van.

4
3 in holland

Wie gelooft de cijfers
van het CBS nog?

1
4 Weetal

Lees dit CBS rapport van 2016 en vraag je af hoeveel mensen er nu werkelijk werken in Nederland.
https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/20/beroepsbevolking

Van de beroepsbevolking (helft van Nederland) werkt een kwart vol en een kwart deeltijd. En dan hebben we ca 400.000 werklozen.
Daar moet dus volk bijkomen volgens de regering en de EU.... Hoe lang zal dit stand houden?!?!

2
5 sparta

No shit Sherlock. Dat wist ik allang. Er zijn zeker 1 miljoen werklozen in Nederland, als je alle uitkeringsgerechtigden meetelt, afgestudeerden die een baan zoeken maar geen recht hebben op een uitkering en dus niet meegeteld worden in de werkloosheidscijfers, deeltijd werkers die meer uren willen maken.

Door die hoge werkloosheid hebben de werkgevers de mensen voor het uitzoeken. Dat merk je ook in hun gedrag. Werkgevers krijgen een grote bek "doe wat ik wil, voor jou tien anderen. Ik duld geen tegenspraak".

Over tien a twintig jaar als de werkloosheid hoger is door de automatisering en robotisering worden werkgevers gewoon weer ordinaire slavendrijvers.

1
6 Sparkplug

Niet vergeten al de mensen die niet blij met hun werk zijn en eigenlijk wel ander werk zouden willen, dan komt er nog een paar miljoen bij en komt onze werkloosheid op 50% uit. Lijkt wel Afrika hier.
/sarcm.

4
7 Wetenschappertje

CBS-cijfers, daar geloof ik geen barst van.

2
8 Jan met de korte achterlul

@8 Omdat ze je niet bevallen, en je oma weet het beter?

34
9 radicalenradar
10 Weetal

@9 : Mijn oma is inderdaad veel slimmer dan jij.

5
11 Ross

@8
En als je ze al niet gelooft omdat je denkt dat ze positiever worden neergezet, dan nog zijn de cijfers triest gesteld met de beroepsbevolking. Het is geen wonder dat met niet te koop loopt met die cijfers, want die zijn gewoon confronterend.

0
12 sparta

@9
Lees het artikel eerst voordat je wat gaat intikt.

0
13 Sterke

@11
question question question Ik twijfel er niet aan!

1
14 Bleke Betty

We kunnen stellen dat de Nederlandse ececonomie gewoon slecht draait, anders was de werkeloosheid niet zo hoog.

De overheid moet zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. De rijksuitgaven moeten flink dalen. Wanneer wij meer te besteden hebben, daalt de werkeloosheid.

De rijksuitgaven moeten gerelateerd worden aan de economie. Nu zijn de uitgaven zo hoog dat de economie gesmoord wordt.

Met economie bedoel ik niet de beursstanden, maar de echte economie van gezinnen en mkb.

0
15 Sterke

@12
Idd, historisch gezien zijn ze ook als de CBS de halve waarheid zegt, veel te hoog.
Te hoge lasten, te weinig loonstijging.

0
16 Sterke

@15 beursstanden?? gebakken lucht/droomkastelen.

0
17 Logic

Volgens mij zijn de CBS cijfers helder dat zijn de mensen die bij UWV staan ingeschreven en opzoek zijn naar een baan. Iedereen die niet bij het UWV zijn geregistreerd als werkzoekende word niet meegeteld natuurlijk daar heeft het CBS namelijk geen zicht op.

12
18 mike45

@15 de economie daalt prima de rijksuitgaven zullen de komende jaren alleen maar stijgen vanwege de vergrijzing en de kosten die daarbij komen kijken. Je kunt mensen tenslotte niet hun AOW ontzeggen of hun zorg onthouden.

16
19 mike45

Al is 15% werkeloos, dan is 85% het gelukkig niet.

Laten we het geheel eens positief benaderen!

12
20 Realisme graag!

Tsja, het zijn gewoon de cijfers die gelden en die dalen dus. Kan je er van alles bijslepen - ook AOW'ers tellen niet mee - maar heeft niet zoveel zin verder.

10
21 JackKropotkin

@12 "Het is geen wonder dat met niet te koop loopt met die cijfers, want die zijn gewoon confronterend".

Men is bang dat door die keiharde cijfers het beetje economie dat nog wél draait helemaal de nek wordt omgedraaid. En we dus terug zijn in de 'Grote Depressie' van de jaren '30.

0
22 Sparkplug

Dit jaar was er een run op uitzendkrachten. Je weet wel, van die krachten die maximaal werken voor minimaal geld en dan ook nog voor maximaal 2 jaar. Dat zijn dus tijdelijke niet-werkelozen.

1
23 upanddown

@23 Haha, op die manier is iedereen tijdelijk niet-werkeloos want je werkt in je leven maar maximaal 40 - 45 jaar.

9
24 JackKropotkin

@23 Waarom tellen we de AOW ers er ook niet bij op want misschien willen die ook wel een paar uur in de week werken. Het CBS meet maand voor maand volgens de zelfde input en dat geeft dan aan of die daalt of stijgt.

Alles wat het CBS meet is volgend internationale standaarden omdat je anders Nederland niet kunt vergelijken met andere landen.

15
25 mike45

Ha, het CBS heeft er weer een nieuw rekenmodel op los gelaten. Een instituut dat absoluut niet onafhankelijk is. Ik geloof geen barst van die cijfers!

0
26 Nicks R. Van

Komt omdat Europa die definitie heeft gemaakt. Daarom waren we plotseling ca 400000 werkelozen in een keer kwijt

0
27 rabartels

@26 het slaat nergens op dit rekenmodel is er al jaren, als ik de werkeloosheid stijgt hoor ik jullie ook nooit klagen. @27 Nederland heeft nooit dat soort aantallen werkelozen extra gehad.

17
28 mike45

@28 Nederland heeft nooit dat soort aantallen werkelozen extra gehad.

Oh, nee?
Ruud Lubbers
Wij schrijven 1982, het eerste jaar van Lubbers Toen was het werkloosheidscijfer in Nederland 14,4 procent, op Italië na het hoogste van Europa. En dat was het moment dat Lubbers zwoer dat hij bij een getal van een miljoen werklozen zou aftreden. Waarna de diverse overheidsinstellingen zich beijverden om dit getal cosmetisch te corrigeren naar 8,2 %. Meer…
https://www.denhaagtekijk.nl/1-archief-2006-2011/henk_kool/Wajong2.jpg

2
29 in holland

@19 .
de rijksuitgaven zullen de komende jaren alleen maar stijgen.
Dat klopt want met hoeveel procent was de loonsverhoging van de ambtenaren ook alweer! en nog wel buitenom dat die kosten nu al 60 miljard per jaar zijn.

0
30 eigenmening

CBS begint steeds meer op de NPO te lijken roepen regelmatig wat maar nooit de hele waarheid!

1
31 Zie Hier

De media en het kartel liegen alles bij elkaar, het is te triest voor woorden. Ook als je spaargeld hebt en noodgedwongen bij je ouders moet intrekken, omdat je geen baan kunt vinden en spaargeld hebt, kom je niet in aanmerking voor een uitkering. Dus je moet je eigen vermogen opeten..daar gaat je koopwoning omdat je eigen geld moet hebben tegenwoordig. En als haar geld dan op is moeten haar ouders jou gaan voorzien van geld dus betalen jou uitkering. Dus het vooruitzicht op een woning is weg, je ouders kunnen bijna niet rondkomen omdat ze jou moeten betalen...in z'n land leven we tegenwoordig.

2
32 DONKEY R

Telegraaf-columniste Annemarie van Gaal komt op basis van andere uitgangspunten tot aanmerkelijk hogere werkeloosheidscijfers dan het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Zij heeft het in haar column over een kleine 900.000 mensen in plaats van de 499.000 van het CBS
Haar berekening is mijns inziens zelfs nog aan de lage kant. Ze vergeet een flinke groep mensen die nergens meer voorkomen in de statistieken. Dit zijn namelijk personen die werkzoekende zijn maar inmiddels na (was) maximaal 38 maanden WW ook geen recht op bijstand hebben vanwege een werkende partner die een inkomen heeft dat boven de bijstandsnorm uitkomt. Diverse ministers kloppen zich op de borst dat het geweldig gaat volgens de vertekende werkloosheidscijfers. En dat we in Nederland beschikken over prima sociale voorzieningen. Maar het gezinsinkomen is, zeker als de werkzoekende kostwinner is, inmiddels meer dan gehalveerd. Deze vaak 55 plus-werklozen die niet of nauwelijks meer aan het werk komen, denken inmiddels aanmerkelijk genuanceerder over de prima sociale voorzieningen die de afgelopen jaren volgens de regering flink ’gemoderniseerd’ zijn.

Zie ook ! Radar met van Gaal die uit legt waarom die ( CBS ) cijfers niet kloppen .>>>https://www.npo.nl/radar-extra/29-05-2017/AT_2079260

0
33 Moskowfiets

** gebruiker verwijderd **

@9 : Nee, omdat cijfers altijd gemanipuleerd worden ten gunste van de opdrachtgever.
In deze is het de overheid.
En dan weet je het wel.

34 verwijderd9139144

Het gaat helemaal nergens meer over, wat mij verbaasd is dat er nog zulke aantallen op die fantasten als Rutte en Pechtold stemmen. Oh ja ze kunnen zeer charmant een dolk in je rug planten. Kennelijk roept een groot gedeelte om meer? O n b e g r i j p e l i j k, voor mij.

0
35 Al

** gebruiker verwijderd **

@28 : Wat noem jij 'jaren' ?
Sinds 2015 gebruikt het CBS de nieuwe Europese definitie.
De definitieve uitkomst van 2015 komt pas in 2016, en dat klopt: vorig jaar was het al Haleluja.
Maar in augustus 2015 was er al 'lof' over de werkloosheid:
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2015/34/werkloosheid-verder-gedaald
Als je de definities van iets aanpast, kan je het krijgen zoals je het hebben wilt.

36 verwijderd9139144

@36
Hé, Ton.
Dat zeg ik ook altijd.
Bij een tegenvaller gewoon de
tekenmethode aanpassen en alles is weer koek en ei.

0
37 Weetal

@33
Klopt helemaal.
Nog een groep die niet meegeteld worden in de werkloosheidscijfers, zijn diegenen die vanuit de WIA en de WAO terug zijn gestroomd naar de bijstand. En dat zijn er velen.
Vergeet ook de "nieuwe Nederlanders" niet die geen sollicitatieplicht hebben.
Deze laatste groep "werklozen", zal de komende jaren alleen maar stijgen.

0
38 Dieke

De Ruyters zeggen: "Ja sinds het CBS de ILO method hanteert scheelt dat in het "aantal" werkelozen. En deze gammele method wordt door ieder land gebruikt waar de werkeloosheid betrekkelijk hoger ligt dan wenselijk om investeerders niet af te schrikken en de bevolking, ZOALS GEWOONLIJK te belazeren." En deze method is tegelijk met de zg participatiewet ingeveord, met andere woorden manipulatie-galore!!!

En wie heft daar enorm voordeel van, juist de EU

0
39 De Ruyters van Michiel

De Ruyters zeggen: "we vergaten nog de link erin te plakken, maar ter herinnering ; http://basisinkomenpartij.nl/?p=3169

0
40 De Ruyters van Michiel

@39 ja, interessant, en wat vind je zelf?

0
41 Tussenderegels

** gebruiker verwijderd **

@41 : Dat wat het CBS meedeelt, met een korreltje zout genomen moet worden.

42 verwijderd9139144

@42
Nou, korreltje.
Zeg maar een hele baal met zout.

0
43 Weetal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Alleen blijkt dat gewoon Hamaspropaganda te zijn waar je in trapt. Hebben antisemieten heel vaak last van. ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

spookrijder
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Wat een gek. Hij lijkt op Volkert trouwens....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2843 Felicitaties van uit Maastricht. Doe mij maar een red bull red ...

2 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Biscanna
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

Ik sta stil voor al die mensen die zijn gestorven voor onze vrijheid, en niet voor terroristen die niks met vrijheid hebben. Kan ook alleen maar...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@6 "Die demissionaire schurken gáán maar door." Tja, het schiet niet met echt op met allochtone Geert, en in de tussentijd zal er t...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"We zouden alleen een bord omhooghouden op het moment dat Bosma een krans legt."Op een moment dat iedereen stil staat en jij met acht mensen i...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Die demissionaire schurken gáán maar door....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@2En staan ze dan ook garant voor alle kosten die Nederland weer en extra voor hen moet maken? Optyphen met die minkukels, die kuitloze para...

10 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Weetal
GeenStijl: 4 & 5 mei comité Amsterdam: "We staan stil bij oorlog en onrecht, met veel nadruk op Gaza"

Dat doen ze om de pro-palestijnen een beetje te temperen.In de hoop dat ze zich koest houden....

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

https://www.cidi.nl/george-soros-als-boeman-voor-antisemieten/Ja het is ziekmakend, dat Bosma een krans mag leggen op 4 mei....

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Nude Arab GirlsSexx HdNew Teacher Sex VideoHardcore SquirtingFree Desi Xxx VideoLena The Plug Bbc LeakedNaked GolfingVideos Maduras PornosRaw XxxNorthstargirl NudeOn Her Knees BlowjobsNakid GrlsXx Hindi Blue FilmNude HomeHot Girl MoaningMandy Kay TwerkLesbian ForsomeOnlyfanspornXnxx StooriesEsortsGay Sex MoviesTamil Teacher Sex VideoIndian Rap XxxSexy Teacher Porn VideoBengali Poran VideoThamil Sax VideoPornographique SexyTik Tok PutariaXxx ایرانیTamilsaxXnxx SlavePublic Porn HdKuliseen VideosAmerican Sex Video DikhaiyeSurprize Anal PornWtf PornScorelandsCasting Couch Porn VideosJulia Ann James DeenPorn Movies H DTwinks SucksTelugu X VideoBreast Expansion GameBurglarpornAhemaletubeMarina Sitis NudeKarlasexGangbang GirlMyfrecamJoi EspañolIndian Bus Sex VideoBhojpuri Porn ComNude Pics Leaked Of CelebritiesAdriana Checknik69 CumshotsBp Sexy Picture MarathiIndian Marathi BfTransfixed PornXxxx Videos MalayalamRaw Gay Porn BlackBlack Pussi PornErotjotsChatroulette AdultHistoria Em Quadrinho PornograficaPhotographies De Femmes NuesFilm Bokep IndonesiaWww Xxx Com Full HdXxx ImegsVidio BokebMasserti XxxAnima Porn UncensoredTorbe Pilladas En La CalleNude Vista ComCoje HermanaKareenakapoor XxxRosario Dawson NakedBig Boobs Aunty Sex VideosBerry0314Asian Mom XvideosPorn Indian Video DownloadTransangel PornBizarre PornsSloppy Blowjob From Young Asian MilfDenjar Sex VideoOld Xxx MoviesVr Step MomChartibatePornoti EKyler Quinn Pornhubفیلم لزجدیدBabysitter Web SeriesShower JoiTic Toc NudesFilm Pornographiques AfricaineMolly Stewart PornhubSexy Girls Without BraXnxx BabysitterSolo Anal FingeringTrukait LeakNip Slip NudeDemonic Anime PornOnlyfans PornA R PornAnna PornMoney Shot In PornBig GaydicksJuicy Peach AudioVampire VixenAnal DogySunny Leone Photo SexKorean Teacher And Student SexBombay Sex Bombay SexDesi Sexy Girl PornCelebrity Nude WorldDaddy Anal DaughterPonytail PornstarBen DoverpornBig AreolaeAmma Telugu Sex VideosGilfmilfLexie KentJavlibraryDamielle Colby NudeXixxxNude Women SexMadison Lee PornstarMahwa 18+Vazados XxxEmma Greenwell NudeXx Hot PhotoBrazil AsslickingJuicylipsbb PornPorn Video Download NewNude In Gta VDesi Gf Sex MmsMallu Hot LesbianZodwa WabantuBondage TwinksXnxx Big Boobs VideoX Bhabi VideoWwwxxxcomeX Vedeo HindiMagic MuffinFacesitting HumiliationFree Nudes SnapVidéos Pornographiques XCat Gurl PornReal Blue FilmNew Mom Xxx VideoThai Gay Sex