door nostradamus666 in Binnenland  ·  322 Reacties

  • 32
  • 2226x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Schandalig dat de AD redactie dit column heeft geplaatst.
Het is juist de taak van de redactie om te zorgen dat dit soort kwetsende dingen niet in de krant komen.

Het ergste is nog dat ze hun handen schoonwassen door te zeggen het is niet mijn standpunt of die van de AD maar haar eigen standpunt (als je er niet achterstaat dan plaats je het niet maar je gaat later niet zoon rot smoes bedenken omdat je bang bent klanten te verliezen question)

5
301 TheoTheo

@292 Wat een kul. Het geen gevoel hebben bij onbekenden is heel normaal. Ook ik geboren nederlander voel niks meer dan , tjonge da's erg. Bij onder andere mh17, soldat die sterven, hongersnood etc. Dat heeft iedereen, een evolutionair gevolg om het leven handelbaar te houden. Een mens kan niet functioneren en het leed id wereld dragen. Vandaar dat de meeste mensen gelukkig snel door gaan na een heftige gebeurtenis, zoals de dood bij een ander. Het ontkennen hiervan getuigd van een zeer grote hypocrisie, het is nl menselijk. Mevr heeft moed om wel eerlijk te zijn. En de woede van mensen, is reflectie. De grootste schreeuwers zullen wl het minst empathisch zijn.

3
302 God is dood

@301 De functie van een columnist is u niet bekend? Die is nl geheel anders dan die van journalistiek.

3
303 God is dood

Elke week heeft die halina wel een stom verhaal ,maar dit slaat alles. Natuurlijk is het leed dichtbij het ergste maar er aan wennen nee. Als je het op Tv ziet dan zeggen wij tegen elkaar het is toch vreselijk als je iemand op zo"n manier verliest.Een raar soort die marokkanen en om over de islam maar niet te spreken.Ze moeten stoppen met haar als columnisten ze moet tegen haar eigen beschermd worden.Zo onnozel dat ik medelijden met haar kreeg. Als ze bij jinek had gezeten die had haar helemaal afgemaakt. Al kan je zoiets denken ,zeggen of schrijven is iets anders. Dat had ze beter voor zichzelf kunnen houden. Wij kunnen de intense pijn niet voelen die de mensen mee moeten maken die iemand hebben verloren maar kunnen er wel iets bij voorstellen. Laat het AD stoppen met halina waarom een moslima persee voor zes procent moslims van de hele bevolking dus het is niet echt een weerspiegeling van de samenleving.

2
304 mooi weer

@302
"De grootste schreeuwers zullen wl het minst empathisch zijn."

Kul

Diegene die zeggen niet empathisch zijn,'zijn waarschijnlijk het minst empathisch' en dat is hun gebrek en reden voor een bezoek aan een psycholoog als je het mij vraagt
Maar wrijf je eigen tekortkomingen een ander niet aan.

4
305 Hangingmen

@305 Precies het antwoord dat verwacht werdwerd. Moet wel fantastisch zijn in je zwart/wit wereld..maar een waarlijk empathisch mens loopt er niet mee te koop, daar het geen trucje is!

2
306 God is dood

@302 Vind dit echt een goede samenvatting, compleet mee eens. Enige wat ik dan wil toevoegen is dat omdat Nouri moslim is, ze er wel mee kan inleven. En daar wringt het voor mij wel eens vaak.
Alsof alle moslims hetzelfde zijn. Daar komt het hypocriete gedeelte waarbij het is van, een moslim die iets goeds doet, is hun broeder/zuster. Zodra een moslim vanuit zijn islamitische achtergrond iets verkeerds doet, dan is het ineens geen echte moslim. Daar worden denk ik de meeste mensen al jarenlang moedeloos van.

6
307 etymologie

@307 Geld dat niet altijd voor 'de eigen' groep? Bij zowat iedereen? Behalve de zelfverklaarde empathische helden natuurlijk. Die kunnen wl wel goed scheiden..

2
308 God is dood

Veel slachtoffers van die vliegtuigramp waren waarschijnlijk ook moslim, Alleen al die Maleisiërs al.

4
309 Aragon

@263

Mijn eerste reactie was: nu heeft NL haar eigen 9/11. Mijn tweede reactie was: en je weet wat dat betekent.

Er komt nooit gedegen onderzoek. De politiek zal nooit antwoord geven omdat dat de bedoeling is. Maar het ongeval zal tot in den treure worden uitgemolken voor geopolitieke agendas.

En fuck. Ik heb gewoon weer gelijk.

4
310 Vanillestok

En die Moslims joh. Volgende keer wanneer zij gaan lopen etteren om hoofddoekjes of suikerfeest. Geef je ze gewoon een klap. En zeg je. I dunn give a fuck..

4
311 Vanillestok

@310 Nope, zoals gewoonlijk sla je de plank mijlenver mis.

1
312 arcenist

Tja het kan mij eigenlijk niet zoveel schelen wat deze moslima vindt. Geeft alleen maar aan dat zij ondanks het grote verschil tussen een gebeurtenis en een ramp zich totaal niet verbonden voelt met Nederland en/of het Nederlandse volk. Maar dat zijn er heel veel.

1
313 Hefan430

Zover als ik het in de media het meegekregen.
1. Raket wordt Oekraïne binnengesmokkeld, Waarschijnlijk met medeweten van hoger geplaatste officieren.
2. Raket wordt afgeschoten op een mogelijk Oekraïns vliegtuig.
3, pas bij de wrakstukken wordt duidelijk wat er nu eigenlijk is neergehaald.
4. Installatie wordt weer het land uitgesmokkeld.
5. Politiek steekspel wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is. De gewone soldaat waarschijnlijk, en mogelijk wat onderofficieren Maar hoe het apparaaat en door wie het is geautoriseerd zal waarschijnlijk pas na 10tal jaren bekend worden gemaakt.
6. Diegene die de raket heeft afgevuurd is niet per definitie een Rus.

3
314 Suikerbeessie

NOS manipuleert en misleidt bij berichtgeving over MH-17

http://destillewaarheid.nl/2016/02/10/nos-manipuleert-en-misleidt-bij-berichtgeving-over-mh-17/

1
315 Rick Schurman

@303 lees ook eens wat @5 geschreven heeft en als een columnist dat geschreven had dan was echt het land te klein geweest

0
316 TheoTheo

"Ik moet bekennen: op emotioneel niveau doet het mij niets. Helemaal niets. Ik heb geen seconde getreurd om de slachtoffers....".

Ik begrijp haar wel. Ik treur ook niet om de 500 slachtoffers die wekelijks vallen door terroristische aanslagen uit naam van Allah.

2
317 PeKa

@264
Ik woon anders minder dan 1 km van een moskee en ik geef wel veel om de nabestaanden van MH17 ongeacht de achtergrond van deze mensen. Want het is natuurlijk stompzinnig om te denken dat de afstand tot een moskee er iets mee te maken heeft. Hanina Ajarai heeft de Islam tussen haar oren en die leert dat moslims meer waard zijn dan niet moslims. Dat is tot daaraantoe maar de islam leert ook er naar te handelen.

5
318 De Haring-ingenieur

@270
Uit uw post blijkt dat u mijn post niet begrijpt. Misschien zou u eens de Koran en een aantal Hadieth moeten lezen. Als u zich voorstelt dat vele miljoenen hier serieus in geloven misschien dat het dan gaat begrijpen.

2
319 De Haring-ingenieur

@318 En hoe verklaart U dan dat ze wel geraakt wordt door de dood van Savannah en Romy? Lijken mij geen moslima's.

1
320 Aliaz

@320
Heb ik gezegd dat het harde natuurwet is? Overigens heb ik het niet over moslims/moslima's maar ik heb het over de Islam.


Maar vragen stellen is makkelijker dan antwoorden geven. Om maar even wat te noemen: hoe verklaart u dat geen enkel Islamitisch land democratisch is? Hoe verklaart u dat in Islamitische landen over het algemeen de meeste religieuze vervolging is? Hoe verklaart u dat in islamitische wereld de meeste conflicten optreden?
Dat wil ook niet zeggen dat dergelijke gruwelijkheden in niet-Islamitische landen voorkomen.

Maar dat de islam mensongelijkheid leert moge duidelijk zijn. En ga mij niet vertellen dat dat met de ware gelovigen niets doet.

1
321 De Haring-ingenieur

@321
Onzin, dit is geen Islam probleem maar een Marokkanen probleem.
Mevrouw is Marokkaanse en er zaten geen Marokkanen in de MH17, Nouri is ook Marokkaan.

We zien toch dagelijks om ons heen dat Marokkanen zich niets van de Nederlandse maatschappij aantrekken? Waarom moeten daar alle moslims de schuld van krijgen?

1
322 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

18 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

26 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

28 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

29 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

31 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

35 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

35 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Village Bathroom VideoFree Indian Porn SitesHindi Girl Porn VideoKinky Couple111Xoangel444 NudeSaycenaoBrazzers FriShxxxKobe Tai NudeBeautiful Porn Star'sA27hopsonxxxVeronica Vain Sex VideosSheila And Kesha OrtegaAnal Ass 4 AllWendy Fiore OnlyfansXnxx Kerala NewHd Free Porn GayOrol PornWww Xxx Hindi Video HdYanks Chesty Lola Toy Her Hairy MuffForum Social GirlsEden SinFake Tsxi PornSex Boobs IndianEllana BryanAir Hostess FuckRedgifs ConAdiultworkPristine Edge DpEden Lux PornAishwarya Sex VideoGay Sex ComHindi Porn ClipsXiangweitudouKatrina PornRhentaimemesGhetrotubePornô Novinhas AmadorasPorn TwerkingXxxvifHd Village SexDesi Nude Bath VideoUncharted PornHot Bengali XxxYoruichi PoseDickdrainersxTin_zhi NudeSextheluguKanchan AroraSexy Teacher Porn VideoBaby_jul1Keep Sucking After CumMother In Law SeducingHd Porn DpLesbian TiktokJapon HentaPornos ChinêsHandjob GiXxx8Lesbian Kiss XnxxVergin Sexy VideoDisi PronTush PornMelhores NudesWife GloryholeSouth Indian Actress XxxBp Picture Full SexyTamil Aunty Group SexBen 10 Cartoon SexNewly Married Porn VideosIndian Shower SexCojiendo Galilea MontijoNude DormSuperhqsDoja Cat NudesSara Jean Underwood Porn HubHot Hot XxxNetflix Hot Web SeriesPinky June PornDolly Parton NakedSky Bri Johnny SinsPorn In PubicSophie Deep PornChristymack OnlyfansBeta XxxIndian Actress Porn HubPorn ThumbsGiant DildoMayrín VillanuevaxxxXx Vidos HdBestgfeSanney Leoney XxxVixensex VideosHitomi Tanaka BukkakeDaryl Hannah NudesSophie Mudd NudeMind Control PorngamesDogs Licking Womens PussiesIndian Bhabhi Boobs ShowNaked Men BeachNude Outdoor ShowerNude Indian WomenXxx Pron GirlJane Wilde SexDiana Rigg NudeFacecum PicsNebraskecoedsSite Pornographie BlackWetpussygamedDominican GaypornXgansterIndian Bhai Bahan XxxJulia Ann VediosSavaschultzDoctor Porn VideoPorn Gifs With SoundXxx Big Boobs JapanXxx Videos & Nude BabesPornos MereX Vidios BrasilerosSexylog SiteLasirena 69Album Sex VideoPorn AntiMicro Bikini PornOld Bengali Songs ListSexy Hindi Movie Full HdDoli Sex VideoBodo XxxxViolet Myers Onlyfans LeakedFamilybstrokeAdult EscortAsia Onlyfans PornEsposas PornVanssa Cage8teenboy3d FutanriaBig Tit TattooedTs Cumshot CompilationEmarrb FapelloKayla Patterson LeaksBangla Choti MaaLucie WildHollywood Sexy Movie ComHot Adult Full MoviesSofia Vergara PornstarOmegle WomenNifty Erotic Stories ArchiveQuadrinhos HetaiReadtube