door Febee in Politiek  ·  137 Reacties

  • 25
  • 1661x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@10 "....Het vriendenclubje is duidelijk, liever gelovige migranten met chaos dan leeglopende kerken in vrede...."

Ja, meer dan een eeuw (christelijke) religie beschimpen en marginaliseren...maar nu opeens vol begrip en warm enthousiasme een nieuwe religie binnen loodsen en burgemeestersplaatsen laten bezetten.....?!!?!

11
101 CoolMemories

@57 "We Arabs are backward, but we don't know it"

De keuze is simpel: democratie en vooruitgang versus barbarij en verval.

11
102 Dune

@80 een mening die net zo belangrijk is als die van u.

1
103 datkanjijmakkelijkzeggen

@101 deze gelovigen worden eenvoudigweg met hetzefde respect behandeld als het gelovige deel van Nederland, en daar heeft u iets op tegen?

2
104 datkanjijmakkelijkzeggen

Als je achterdochtig bent, kun je het ook als volgt uitdenken:

vele van de huidige regeringsleiders in het westelijk deel van de EU krijgen na afloop van hun carrières een uitgestelde miljoenenbeloning van de sjeiks. Die nu al wordt opgebouwd op geheime rekeningen op de Kaaimaneilanden, Maagdeneilanden , etc. Of gewoon in Dubai.

Dat is toch veel doelmatiger voor de Oosterse oliemiljardairs?
Je kunt in Europa dure moskeeën bouwen voor honderden miljoenen. Maar dan is succes in de toekomst niet gegarandeerd.
Trek 20 miljoen van het budget af. Stop het in omkoping van westerse partijbaronnen en de investering belooft ineens veel meer lange termijn voordelen en opbrengsten.

De huidige multiculturele politiek is even onverklaarbaar als onverdedigbaar. Iedereen ziet dat er grote aantallen slachtoffers gaan vallen.
En dan bepaald niet alleen onder de oorspronkelijk Europese bevolking.
De oosterse heersers beginnen eerst "het eigen volksdeel" te intimideren en vervolgens terroriseren. Kijk maar naar Erdogan.
Iedereen wordt door Rutte, Pechtold, Michel, Merkel en Macron in gevaar gebracht.
De EU brengt met haar huidige politiek geweld en mogelijk oorlog.


Wat ook zo vreemd is: zowel de hoofd-commissaris in Amsterdam als de burgemeester, zo blijkt vandaag door een geval fraude en corruptie, heeft een moslima als rechterhand.
Het lijken wel onopvallende waakhonden die de voortgang met de investeringen in de gaten houden.

Marc Rutte belooft "meer blauw op straat". Maar hij liegt. In werkelijkheid bouwt hij de politieorganisatie af. Tot gedesorganiseerd, verzwakt en onmachtig apparaat.

Logisch of moreel valt de huidige politiek niet te verklaren. dus moet je ook eens gaan denken aan alternatieve , verborgen agenda's. Dat zou niet de eerste keer zijn, dat die de werkelijke drijfveren blijken.

9
105 marielouisevankleinmareslag

@105
Wow.
Bizar.
Dit gaat m.i. wel wat verder dan alleen 'achterdochtig' zijn, dit is gewoon ziekelijk.

2
106 PuurHagelslag

De Arabische oliemiljonairs overspoelen Londen en de Arabische niet miljonairs overspoelen Europa.

4
107 Wil je niet weten

ach de sprookjes van Grimm waren al eng voor een klein kind. krijg je er nog struisvogels bij die je alleen in artis gezien hebt. en niet doorlopend met de kop in het zand.

7
108 info

ehm ff lache, waar is de onderbouwing? de bron?

7
109 info

@105 of vergeten in het busje?

6
110 info


4
111 info

@105
@106

Ik geef zo eens een denkrichting.

Als ik zou schrijven dat het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne uiteindelijk als verborgen agenda heeft dat land lid van de EU en van een Europese Defensieunie te maken,
vindt U dat ongetwijfeld ook bizar en ziekelijk misschien.
Onze eigen premier heeft toch de wil van het Nederlandse volk tot uitdrukking gebracht in een onverbiddelijk inlegvel?

Feit : Neelie Kroes, ex-EU-commissaris, zat/zit in een vennootschap op de Kaaimaneilanden, samen met een stuk of 15 Arabische miljardairs.
Dit was de enige bijbaan die zij, zwaar tegen de regels , niet had aangegeven bij haar ambtsaanvaarding.

Er waren nog meer van die vennootschappen opgezet. Alle met namen in talen die verriedden dat zij gericht waren op West-Europese landen. Dus op andere politici?

Nog een ervaringsgegeven: mijn nichtje ontving afgelopen jaar op haar smartphone dreigmails in het Turks. Doorgezonden via een Turks vriendinnetje, eveneens als zij minderjarig.
De teksten logen er niet om, bleek. Wie de grootvader ervan verdenkt te verwesterd te zijn, omdat hij al heel lang in Nederland woont, neemt ook de kinderen en kleinkinderen in de dreigementen mee.
De Nederlandse politie liet vooral niets meer van zich horen.

Corruptie en omkoping is in de Arabische cultuur welhaast een privilege. Toen Frans Timmermans in 2014 naar Saoedi-Arabië afreisde, zogenaamd om de Saoedi's ervan te weerhouden een boycot af te kondigen tegen Nederlandse bedrijven vanwege de beledigingen door Wilders, ging hij volgens ondernemers uit de sector, in werkelijkheid om een bedrag van honderden miljoenen smeergeld via Ballast Nedam onder Nederlanders en Saoedi's te verdelen.
Er is zelfs een uitzending van Zembla over . Of Google eens op Ballast Nedam en omkoping.

Ik probeerde gewoon eens tussen bekende feiten en precedenten een nieuwe verklaring voor de ongerijmde politiek die we in de EU zien, te geven.

En wat is er terecht gekomen van Rutte's "Meer blauw op straat" ? Hoe kun je zo falen als premier en als partij? En het politiek midden in Den Haag vindt het prima, terwijl zich een epidemie van drugsbendes aftekent? Een dreiging van jihadistische terreur en van terreur binnen bevolkingsgroepen? Geen enkel gezond politiek bestel zou zoiets dulden, of zo'n premier.

Maar als U een steengoede verklaring voor de politiek van onze tijd heeft, laat ik mij graag verrassen.

3
112 marielouisevankleinmareslag

Boeh met Israël en hun opleg gedrag ! Rechtse idioten en onderdrukkers zijn het. Laatze lekker bij de Oostblok nazi's blijven. Doeidoei joden!

7
113 God is dood

Zaken doen met Israël? No way. Wel met Palestina. Er zijn meer landen waar we goede zaken mee kunnen doen

7
114 Jan met de korte achternaam

Wat wil je zaken doen met Palestina. Het land bestaat niet eens. Uitgevonden door de linkse islamisten. En als het wel bestond wat wil je dan handelen. Korans en boerka's? Israel is een moderne staat met moderne technologie. De enige in het midden-oosten. De enige ook die enige redelijkheid bezit. De extremisten in Gaza zijn volkomen dolgedraaide fundamentalistische islamisten. gefinancierd door de EU.

Normaal gesproken zou ik zeggen dat Netanyahu zijn bek moet houden. Wie is hij om die toon aan te slaan? Maar de trieste waarheid is dat hij gewoon gelijk heeft. De Europese politiek is krankzinnig. De doelen van de EU zijn krankzinnig. De Europese toekomst is er niet meer. Er is geen rationeel toekomstbeeld meer over. Alleen maar islamisten en krankzinnige linkse idioten.

Conclusie: Netanyahu heeft helaas gewoon gelijk.

10
115 purelogica

@115 Hij heeft gewoon gelijk, en europa gaat heel snel het afvoerputje door.

Dag europa! Hallo Eurabië!

11
116 Elia

En @marielouisevankleinmareslag heeft ook gewoon gelijk.

7
117 purelogica

@116

Gelukkig geeft Netanyahu aan hoe we het tij moeten keren, 'een andere politieke houding ten opzichte van Israel betrachten'. De invulling geeft hij ook, 'de relatie met Israel niet laten afhangen van de politieke omstandigheden. Niemand anders doet dat.'

Vooral dat laatste, 'Niemand anders doet dat' is intrigerend omdat Netanyahu de eerste is om een land te kapittelen en economisch te raken als het niet naar de zin van Israel reageert. Wat een potsierlijke man is het toch.

13
118 Hendrianus

De vraag zou je aan jezelf kunnen stellen extremist.

2
119 Zeekomkommer

@83 "En daar zijn wij toch veel te beschaafd voor ?"

Het is precies die instelling die ons in Europa fataal wordt. We voelen ons superieur en onaantastbaar in ons beschavingsniveau. Tegelijk zijn we blind voor de gevaren die zich in ons midden bevinden, en die van een totaal ander beschavingsniveau zijn. Als Israël had gehandeld zoals links West-Europa vindt dat ze zouden moeten handelen, dan zouden ze van de kaart geveegd zijn. Vernietigd door het moslim-addergebroed in die regio daar. Die lui spreken maar 1 taal: geweld. Dat los je niet op door kopjes thee te gaan zitten drinken. In Israël hebben zowel mannen als vrouwen dienstplicht en dat vertaalt zich in een strijdbare mentaliteit. Niet de slappe hap makke schapen die we hier in Europa geworden zijn. Word toch eens wakker zeg. Israël houdt zich als klein volk met een reden goed staande in het wespennest daar.

3
120 Akiron

@83

Als alle Europese landen als Israel gaan handelen dan wordt geheel Europa een oorlogszone en gaat de VS failliet door de miljarden die het moet schenken om alles overeind te houden.

15
121 Hendrianus

Tering...gaat nu zelfs Netanyahu zich geroepen voelen Europa van advies te voorzien?
Ach...hij weet alles van expansie beleid..wat dat betreft zal zijn advies in Brussel met open armen worden ontvangen...die weten ook niet in hun mand te blijven net als Israel.

5
122 MarkUg

Enorm respect voor Joden. Een land die vanuit het totaal niets in een dorre woestijn eigenhandig is opgebouwd. Tot wat het nu is.
Rondom vijandige barbaren. Ze vechten daar voor hun vrijheid. En met succes.
Want ze vernietigen alles wat hen dreigt vernietigen.
Viva Israël!

6
123 Venividivici

@123

'Tot wat het nu is.' Een bezettende mogendheid die in en met dat bezette gebied doet wat de internationale verdragen verbiedt. Op die aspecten, kolonisatie en gedeeltelijke annexatie van bezet gebied, zult u toch niet trots zijn?

14
124 Hendrianus

@35 Elia.

Mijn opa en oma Heerema waren blank; geheel blank.
Mijn ouders ook en ik ook.
Stel nu dat ik een halfbloedje was geweest, was ik dan bij jou door de keuring gekomen, of was je bang geworden dat deze Willem Heerema -of dan misschien William of Cliff Heerema- dan :"de macht" zou oevernemen?

Waar ben je zo bang voor?

14
125 Barbapapa-7,5

@125 Barbapapa-7,5

Ik maak me meer zorgen over Israëlische reliegekkies zoals E.!!

Homo's, lesbische en ongehuwde moeders en anderen moeten worden gestenigd.......
Atheïsten en ongelovigen zijn de grootste massamoordenaars die ooit hebben bestaan.......

Griezelig gewoon!!

12
126 Uit Den Haag

@92 "fuck netanyahond en de zionisten"
Maar niet alle joden zijn smeerlappen !!

2
127 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

128 Barbapapa-7,5

@127 http://www.tabletmag.com/scroll/191196/obama-denying-israels-right-to-exist-as-a-jewish-homeland-is-anti-semitic

Obama defined anti-Zionism—as distinct from sharp, public criticism of Israel and its policies—as anti-Semitism.


http://www.tabletmag.com/scroll/194614/pope-francis-anti-zionism-is-anti-semitism

Pope Francis: Anti-Zionism is Anti-Semitism


https://www.theatlantic.com/international/archive/2015/01/french-prime-minister-warns-if-jews-flee-the-republic-will-be-judged-a-failure/384410/

French Prime Minister: "There is an incontestable link between anti-Zionism and anti-Semitism. Behind anti-Zionism is anti-Semitism.”


http://www.catholicherald.co.uk/issues/june-24th-2016/trendy-anti-zionists-are-reawakening-medieval-hatred-against-jews/

"Trendy anti-Zionists are reawakening medieval hatred against Jews"

https://tinyurl.com/Anti-qion-AS

5
129 Elia

* Verwijderd door de redactie *

130 Elia

@130

WAAROM zijn homo's zo slecht dat ze gedood moeten worden, wat is de argumentatie?

- "Dus ja, atheïsten zijn de grootste massamoordenaars die ooit hebben bestaan. " -

Schrijft de persoon die 350 miljoen mensen wil uitmoorden zonder te weten waarom.

0
131 Pegasus

@130 ach ja dan kan je als ulta orthodox beter je eigen kinderen misbruiken nietwaar? Doet toch nooit iemand wat aan, A zeggen, maar B doen

2
132 Mevrouw Stemband

@130 "Nee, lesbiënes hoeven niet gestenigd te worden"

Kijk, hier lul je jezelf even vast. Een lesbienne is namelijk een homoseksuele vrouw. Homoseksualiteit is je aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht, dat is dus niet enkel van toepassing op mannen.

Mao Tse-tung en Pol Pot hingen de ideologie, het communisme aan. En dat heeft niets met atheïsme te maken. Noord-Korea is een carbon-copy van het communisme, en heeft dus ook niets met atheïsme te maken. Maar ja, jij bent dan ook niet in staat om te begrijpen wat atheïsme is. Het is geen ideologie, of opvatting, of levenswijze, of wat dan ook.

2
133 Bluth

Vriendelijk verzoek aan Elia om nog te reageren op @125 .

10
134 Barbapapa-7,5

@134 Ik ben niet bang.

4
135 Elia

@133 >> Mao Tse-tung en Pol Pot hingen de ideologie, het communisme aan. En dat heeft niets met atheïsme te maken. Noord-Korea is een carbon-copy van het communisme, en heeft dus ook niets met atheïsme te maken.

## Maar het waren allemaal wel atheïsten. Net als Stalin.

5
136 Elia

@136 Dus, alle Joden zijn verantwoordelijk voor de misstanden die Israël begaat? Als een christen een moord pleegt, gaat dat op het conto van alle christenen?

"Kijk, hier lul je jezelf even vast. Een lesbienne is namelijk een homoseksuele vrouw. Homoseksualiteit is je aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht, dat is dus niet enkel van toepassing op mannen."

Ga daar ook eens op in, hypocriet.

1
137 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

16 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

17 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Nude Web SeriesPoran Sex VideoHentai BondageHttps://theporndude.com/zh3d Cartun PornPussy PumpAlina Lopez NudeEmmybre NudeTwerkijg PornBiking Barbie NudeCctv Sex VideoYouporn FreeXxxzooTiana Blow CreampieBlackpay BackPornole HdEpornen.comVoyeur HousesGay Porn StoryEmilywillis PornDesi Telugu XvideosPuertoricanlexiMiruplantKukur Blue FilmTexas Milf PovVintge Erotica ForumBokep Av TubeWomen Pictures NudeWifelovwrPo Rn PhotoAllessandra MillerSex Movi HdTamil Actress Xnxx VideosFemale Orgsm CompilationHentai MemeTanya Roberts NudeIxxzVixen NudeSummer Hart PlanetsuzyKey Parker SexBbwcreampiesBlindfolded SexSex WebcamXxxporno VideoBrazzzerKulhad Pizza Mms VideoBblove17Willow Shakes Her Perfect Ass PornAsiatica PornoRickys Room XxxThai EscortsJulie Cash Mz Dani DreddBig Ass Hard FuckPorn ReverseSexblack VideosCrackhead CreampiePorn How BCumming On Mom TitsTeensnow.comTiktok Porn BaixarIran XxxSunny DaesPorn Hub AppX Cafe ComBest Porn Games RedditSuper DeepthortMidgetporn FreeXxxxxcxxKhalifa Porn VideoMother Mori AnimationIndian Tiny BoobsMilfcopsTamil EroticNip SuckLauren Phillips ShoplyfterNhsntaiMlp Porn GamesScarlett Snow PornDog Dildo PornMassage Japan SensualDrunkenstepfartherCam Sexe FranceFap GameNagoomationIchika'sLaurievargasHaley Paige PornPorn Vid 3dAudrey Hollander PornLadyboys Of Thailand PornVintage Erotica Nikki DialFake Agent XvideosBig Tits JapenesPornographieSarah Douglas NudeNatalia AndreevaXxx Video Hd Full HindiUkraine PornNithya Menon PornMichelle Scott NudeBokepindo TerbaruConsensual Non-consensual PornPorn To The Extremeمواقع افلام اباحيةNsfw DuscordTeen Porn FreeDiamond MonroeI Love Porn XxxBeeq PornKrystal NoydTwitch Nipple SlipsBf Picture MovieMomm And Son PornHugecocksCums On MomCuckqueansHommade Black PornBlue Blue Sexy VideoJesse Jane Sex VideosGroping In A CinemaJapanese Hypno PornPornographiesUpskirts TeensSnileyon XxxHeccymar XxxSwara Bhaskar NudeSexmex MomJapan Bus BfNude Beach BideosRashmika Mandanna Sexy PhotosAdha Sharma XnxxAsuka SexySunny Leone Toilet SexAnalturkishKira Noir AnalBhoomika DashAo Vivo XvideosSiege Sex SimulatorFilem DewasaLocal Kannada Sex VideoBf Sex Xxx VideoTamil NippleAvery.leigh PornAsmr Handjob8 Inch BbcLena The Plug RedditSasur Bahu Sex StorySex Videso ComGb Road X VideoHotleak.vip