Media
  • 16
Op sociale media zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe Iraakse soldaten een ongewapende, vermoedelijke IS-strijder van een klif gooien en doden. De Iraakse regering heeft aangekondigd de video te zullen onderzoeken.Op het filmpje is te zien hoe Iraakse soldaten verschillende manne ...

ongeveer 1 jaar geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
26
2
2
2
4
LEES MEER OVER

@92 om aanspraak te kunnen maken op menselijkheid en de bijhorende rechten zal men zich toch eerst als mens hebben moeten gedragen. Deze figuren zijn hondsdol en dolle honden worden zonder pardon afgemaakt eer zij verdergaan om hun hondsdolheid te verspreiden.
Ze worden trouwens berecht volgens hun eigen geliefde Sharia en niet volgens de door hun zo vervloekte westerse wet en regelgeving.

101 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
3
Meld

@96
Wij hebben goed praten , wij hebben die oorlog niet meegemaakt .
ik kan me voorstellen dat als je jaren oorlog hebt gevoerd tegen deze wrede isis gedrochten je niet meer realistische , menselijk en rechtvaardig denkt .

102 Olivia    
ongeveer 1 jaar geleden door Olivia
6
Meld

@101 geldt dan ook voor jou... dus als jij je onmenselijk op zo'n "onmens" zou uitleven, verlies jij volgens je eigen verhaal ook dat recht op een menselijke behandeling.

103 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
9
Meld

Ik zeg, het is wat die IS honden betreft, goed te lezen dat Iraakse soldaten nu kwaad met kwaad kunnen vergelden.
Maar toch, ik hoop wel dat ze hen in leven laten.
Er voor kiezen ze voorlopig maar te interneren..
Zodat tribunalen, bestaande uit slachtoffers en nabestaanden van gruwelijke IS misdaden, over hen een oordeel kunnen vellen..
Meer verdienen ze niet, enkel aan die genade overgeleverd te zijn.
Ik zeg daarom het is niet meer oké, dat tribunalen bestaande uit slachtoffer en nabestaanden tot een oordeel mogen komen, wat het lot van die gevangen genomen IS monsters dan ook zal zijn.
Trouwens, maakt het iemand uit wat met hen gebeurt?
Ze vonden toch, dat ze als uitverkorenen boven elke menselijke wet stonden?
Maar voor die tribunalen slepen, dat zou in ieder geval voor slachtoffers en nabestaanden een uiting van rechtvaardigheid zijn!

104 tegenzinnig    
ongeveer 1 jaar geleden door tegenzinnig
1
Meld

nu word duidelijk waarom de angsthazen die zich van hieruit gingen aansluiten bij I.S. voor de jihad,plotseling toch maar wel terug hier naartoe willen.
dat is niet omdat ze daar zogenaamd de bevolking gingen helpen.

105 ongelovenloos    
ongeveer 1 jaar geleden door ongelovenloos
0
Meld

Complete Syrische families zijn door IS op een rij gezet en door het hoofd geschoten omdat ze (vermoedelijk) pro-Assad waren.....hopelijk zijn deze daders nu aan hun einde gekomen.....

106 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
4
Meld

@97 "....We kunnen die zielige IS mensen ook asiel geven...."

Of doorsturen naar Frans Timmermans...want hij noemde Syriëgangers enkele jaren geleden nog: "jonge helden met idealen"....!!

107 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
4
Meld

@103

Touché

Een humane behandeling hoort bij de universele rechten van de mens, ongeacht wat een "ander" heeft gedaan is het juist humaniteit wat je als mens boven onmenselijk handelen plaatst. En dat noemt men beschaving.

Oog om oog, tand om tand is barbaars en maakt de daders van deze moordpartij geen haar beter dan de misdaden begaan door IS strijders.

108 Drumpf    
ongeveer 1 jaar geleden door Drumpf
10
Meld

@107

Niet elke Syriëganger is een IS soldaat. Veel te simplistisch.

109 Drumpf    
ongeveer 1 jaar geleden door Drumpf
13
Meld

109 Iedere Syriëganger die naar IS-gebied afreist is een IS-soldaat....of knettergek....of beide....

Of kom jij nu ook, net als de Obama-Amerikanen, met een 'subtiel' en vergezocht onderscheid tussen 'extreme IS-strijders' en 'gematigde IS-strijders'....?!

110 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
4
Meld

@110

Je emoties spelen je weer eens parten, het gaat er niet eens om wat ik vind, het is een gegeven dat niet alle Syriergangers zich hebben opgeworpen als soldaat van IS. Sommigen gingen strijden bij oppositiegroepen, het vrije Syrische leger of één van de vele vele andere groeperingen in de regio.

Dat je niet slim bezig bent, voorzichtig uitgedrukt, wanneer je besluit in de regio te gaan vechten klopt. Maar de veronderstelling dat alles wat in Syrië tegen Assad strijd IS strijders zijn is domweg feitelijk onjuist. Heeft ook niets met Obama te maken noch met een vergezocht onderscheid.

Even zaken in de juiste perspectief plaatsen. De omschrijving van een Syrierganger: Syriëganger (ook wel Syriëstrijder) is een term ter aanduiding van een buitenlandse jihadist in de Syrische burgeroorlog, in het bijzonder uit het Westen. De term heeft voornamelijk betrekking op personen die naar Syrië zijn gegaan om te strijden aan de zijde van de soennitische rebellen van het Vrij Syrisch Leger of extremistische organisaties als Jabhat al-Nusra en ISIS.
Soms worden de Syriëgangers 'jihadgangers' genoemd. De aantallen Syriëgangers zijn echter een veelvoud van de aantallen jihadgangers die in de voorgaande decennia naar Afghanistan, Tsjetsjenië, Irak, Jemen of andere brandhaarden zijn gegaan.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Syriëganger

Niet vergezocht, gewoon de juiste definitie hanteren.

111 Drumpf    
ongeveer 1 jaar geleden door Drumpf
10
Meld

@103 geod lezen ik zie deze beesten niet meer als mens. Zie ze eerder als pest waarvoor geen medicijn tegen is opgewassen. Je laat Iemand die besmettelijke dodelijke ziekte heeft ook niet meer los op de maatschappij. En zoals gezegd het recht wat hier toegepast wordt is het recht wat zij bij anderen ook toegepast hebben of willen ze nu ze aan de verliesende kant staan in eens het recht welke ze duizenden anderen ontnomen hebben nu ineens wel van toepassing laten zijn.
En in optiek ben ik dan maar een beest maar wel een beest die probeert er voor te zorgen dat mijn kinderen gewoon zonder zorgen veilig over straat kunnen lopen. U daarintegen haalt deze ziekte onder de noemer humanitair deze kant op, U bent een van de personen waardoor onze maatschappij vergiftigd wordt. Straks niet gaan zeuren als er een aanslag gepleegd wordt hier in Nederland. waar tientallen onschuldigen het slachtoffer van zullen zijn. U heeft hen de sleutel van de poort overhandigd.

112 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

@108 Het is natuurlijk erg makkelijk oordelen vanaf de zijlijn wanneer je in alle veiligheid kunt leven, en je nog nooit in een oorlogsituaties hebt gezeten. Lekker makkelijk zeggen dat dit niet kan, jouw familie/vrienden zijn niet op barbaarse wijze afgeslacht.

Hiermee wil ik niet zeggen dat ik het met deze toestanden eens ben, absoluut niet zelfs. Maar ik ga niet vanaf de zijlijn oordelen.

113 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@108 Gaat U nu naar een van de velen vluchtelingen kampen en gaat U daar vertellen dat wij niet babaars mogen zijn tegen over de mensen die deze ellende veroorzaakt hebben en ze menselijk moeten behandelen. (paar jaartjes liever nog een paar maandjes cel moet voldoende zijn toch!)
Deze mensen zijn naast hun hele hebben en houden ook vele geliefde naasten kwijt. Een hele samenleving ontwricht door een stel idioten. Ze hebben ook geen huis meer om terug te keren.
Waar was toen het recht toen deze idioten onschuldige mensen babaars vermoorden, vrouwen verkrachten terreur en doodangst zaaiden over de hele wereld
Wie naar het zwaard grijpt, zal door het zwaard vergaan Komt notabene uit onze bijbel!
Hoeveel van die IS strijders zijn naar u optiek onschuldig en hebben niet meegedaan aan genoemde zaken!

114 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

115 Rex    
ongeveer 1 jaar geleden door Rex

Deden wij toch ook in 45?

116 Merlanni    
ongeveer 1 jaar geleden door Merlanni
1
Meld

@116

Er zijn relatief weinig verhalen bekend van eigenrichting na de bevrijding, het reguliere recht is relatief snel weer doorgevoerd, veel van de executies die in Nederland zijn doorgevoerd, zijn wel degelijk uitgesproken door een rechter.

Dat is ook het kardinale verschil, niet militairen moeten wraak nemen, de maatschappij moet dat doen, bij voorkeur via een normale rechtsgang, dat er excessen zullen plaatsvinden dat is niet te voorkomen, maar de insteek moet zijn een deugdelijke rechtsgang, daar zit m.i. het grote verschil tussen IS en een democratisch opgebouwde samenleving.

Gezien een aantal reacties hier is beschaving niet meer dan een heel klein laagje fineer, dat ook nog eens aan slijtage onderhevig is.

117 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

Onmenselijk, of het nou de idioten van de IS zijn of de idioten van het Iraaks leger, in die regionen is het cult bepaald door onderontwikkelde barbaren, de enige leer die ze kennen is de Islam, en hier maar vol blijven houden dat de Islam er niets van doen heeft...

118 ActiveRush    
ongeveer 1 jaar geleden door ActiveRush
0
Meld

@112 [ geod lezen ik zie deze beesten niet meer als mens. ]

... en dat gebruik jij als excuus om hen vervolgens niet meer als mens te hoeven behandelen. Weet jij dat dat namelijk exact is wat Deash ook met haar slachtoffers deed? Eerst dehumaniseren en vervolgens vermoorden!
Je bent dan dus geen haar beter. Maar dat zal voor jouw tere zieltje te confronterend zijn..

119 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
4
Meld

@115 [ jouw geliefde moordmachine ]

Een nogal walgelijke aantijging waarmee je aantoont geen greintje fatsoen te hebben. gemeld.

120 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
2
Meld

@119 ik zie wel ze zijn welkom bij jouw thuis of gaat is dat dan in een keer een stap te ver!
Ter info mijn teer zieltje heeft de oorlog wel van dicht bij gemaakt(Libanon ganger)
Denk eerder dat dit alles voor jouw ver van je bed show is en het is heel gemakkelijk om uit een ivoren toren te toeteren! U praat wel anders als U uit uw veilige omgeving gehaald wordt maar dat zal niet gaan gebeuren omdat U andere hiervoor de hete kolen wel uit het vuur laat halen!

121 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

Het is hun land en ze passen daar de Sharia toe op mensen die onvoorstelbare gruweldaden hebben begaan. Wij hebben er niets mee te maken hoe zij daar mee om willen gaan. Op zich is het van een klif afgegooid worden humaner dan wat zij hebben geflikt. Het westen werkt via andere wetten en die gaan volgens bepaalde mensenrechten, maar het is te gek voor woorden dat wij ons ermee gaan bemoeien omdat hun manier, de Sharia manier ons niet aanstaat. Bedenk dat de meeste moslims in het westen de Sharia manier ook het liefst in het westen geïntroduceerd ziet, desnoods stapje voor stapje!
@120
U heeft gelijk, het is een buitengewoon walgelijke opmerking van @115 Schandalig gewoon!
[ jouw geliefde moordmachine ]

122 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
0
Meld

@121 zo markant: je kunt het niet inhoudelijk winnen, dus dan de afleidingsmanouvre maar instelling gebracht en mensen trachten te framen... Libanonganger is ook geen argument.

123 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
3
Meld

Heerlijk, geweldig, fantastisch, fenomenaal, gerechtigheid....

124 kaassnitsel    
ongeveer 1 jaar geleden door kaassnitsel
2
Meld

@118 Dat ligt met het Iraakse leger toch wel even anders.

Familie, vrienden, buren, van Iraakse militairen zijn op barbaarse wijze vermoord door ISIS. Is het dan zo raar dat daar in eerste instantie een reactie op komt? Het is niet zo dat er binnen het Iraakse leger geen protocollen zijn over hoe om te gaan met krijgsgevangenen en ik denk ook niet dat deze handelswijze over de gehele linie geaccepteerd zal worden door het Iraakse leger.

Ik zeg het nogmaals... Het is ontiegelijk makkelijk oordelen vanaf de zijlijn. Stel, u heeft degene voor u staan die uw kind tegen een muur heeft doodgeslagen voor uw ogen, wat zou u doen?

125 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
1
Meld

@123 hebt U recht van spreken dan?
of doet U dat alleen van uit een veilge omgeving.
De mensen die dit leed meegemaakt hebben hebben recht van spreken en handelen, Niet de gene die in eerste instantie niks deden en alleen maar toekeken als een stelletje lafaards
Maar nu wel oordelen over hen die ons van dit kwaad bevrijd hebben , zo goedkoop

126 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

@125 [ Familie, vrienden, buren, van Iraakse militairen zijn op barbaarse wijze vermoord door ISIS. ]

Ja, dat is verschrikkelijk. Het geeft echter als militair van het Iraakse leger geen vrijbrief om persoonlijke afrekeningen uit te voeren. Kennelijk zie jij dat niet.

@126 [ hebt U recht van spreken dan? ]
Ja!

Kom nog maar eens terug als je een echt en inhoudelijk argument hebt in plaats van waar je nu mee komt.

127 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
5
Meld

@123 Zodra de kogels om je oren vliegen praat je wel anders dat wat gelden is eigenbehoud en dat van je kamaraden (spreekt iemand uit ervaring) Uit welke ervaring spreekt U?

128 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

@127 "Kennelijk zie jij dat niet."

Pardon? Lees mijn reactie nog eens even rustig terug. Ik zeg nergens dat ze daardoor een vrijbrief hebben of wat dan ook. En je had net nog zo de mond vol van 'framen', nu doe je het zelf.

129 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@127Oh ja gebasseerd op wat?

130 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
1
Meld

@128 ach gut... Het punt blijft overeind dat jij mensen op dezelfde manier dehumaniseert als Deash dat deed en doet. Dat staat als een paal boven water. Jouw pogingen om mij in diskrediet te brengen om die conclusie te maskeren falen compleet.

131 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
3
Meld

@126

Ergo, beschaving is een klein laagje fineer, immers als je zoiets verschrikkelijks mee maakt moet je beestachtig gedrag maar tolereren? Is dat wat je probeert te zeggen?

oradour sur glane, vanuit Duits perspectief volledig verdedigbaar?
Mỹ Lai
Rawagede

en dit zijn er nog maar 3 vanuit een hele reeks waarbij de menselijke maat en het dunne laagje beschaving dat wij menen te hebben, volledig wordt losgelaten.

132 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

@128

Eigen behoud is structureel wat anders dan ongewapende krijgsgevangenen of burgers overhoop te knallen of van een klif te flikkeren

133 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
2
Meld

@122
Klopt, het Westen moet zich straks niet met de rechtsgang in Irak gaan bemoeien. Bijkomend voordeel daarvan is, dat de tweede lichting IS fanaten, die hier in Nederland en elders ongetwijfeld worden klaar gestoomd voor het 2 kalifaat, dan met eigen ogen kunnen zien er ervaren wat hun einde zal zijn, en dat er geen Nederlandse pamperhulp klaar staat om hun weer terug naar Nederland te halen.
Het Westerse systeem van bestraffen past niet in het islamitische leven.
Wat het Westen nu wel moet doen in samenwerking met de islamieten, is de haatpredikers oppakken, berechten, en met hun families het land uit zetten.
Die islamitische verderfelijke tak van barbaarse religie, moet op alle fronten worden aangepakt.

134 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
0
Meld

Het lost niets, maar lucht wel op ...kan me er wel iets bij voorstellen als je halve familie door die baardapen is uitgeroeid.

helaas ...het lost dus verder niets op.

135 Katte_kop    
ongeveer 1 jaar geleden door Katte_kop
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

136 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR

@132
Is het menselijk om een leger krankzinnige religeuzen los te laten op weerloze burgers, die op middeleeuwse worden afgeslacht ?

137 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

138 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth

* Verwijderd door de redactie *

139 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR

@139 Hoezo? Ik loop niet te zeiken over onbeschoft zijn, en ik geef toe dat ik zelf weleens onbeschoft kan zijn.

Waarom reageer je niet meer op @129 ? Met je onbeschofte hokjes-denken, het onbeschofte framen van je.

140 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@140 heb je nog wat te melden over het onderwerp, of ga je door met stalken, op de man spelen en off-topic gezeik?

141 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
3
Meld

@140 geen enkele reden om op 129 te reageren. lees 127 goed.

142 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
3
Meld

@136 wie komt nu ineens niet met argumenten en ik vind de vraag namelijk niet onbeschoft!
De rechten heb je omdat andere deze voor je verdedigen en in standhouden
Wie is er nu hypocriet!
Voor de rest laat ik het maar hierbij U komt alleen maar voor de rechten van beesten op die ruim 300.000 doden op hun geweten hebben, Miljoenen vluchtelingen miljarden aan schade en vooral niet te vergeten aan al het leed. Deze groep bestaat naar mijn informatie maar uit 30.000 a 40.000 beesten. Maar waar zijn de rechten van deze miljoenen mensen?

143 psje    
ongeveer 1 jaar geleden door psje
0
Meld

@141 Haha, jij maakt het helemaal mooi nu.

In @129 reageer ik keurig netjes inhoudelijk op jouw reactie, welke jij vervolgens links laat liggen en off-topic gaat lopen zeiken. Dus, als je de discussie voort wilt zetten, reageer dan op @129 . Vergeet niet dat jij de standaard hebt gezet met het 'op de man spelen', ben je weer hypocriet aan het piepen. Best wel schattig eigenlijk.

144 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
0
Meld

@142 Jij komt met een oordeel over mij aanzetten dat ik 'het kennelijk niet zie'. Dat is een volledig onjuist oordeel van jou, gebaseerd op werkelijk niets. Dit is waar jij aan het framen slaat, iets waar jij in een eerdere reactie nog over liep te piepen.

Als je mijn reacties gewoon leest, dan zal je snel duidelijk worden dat ik het op geen enkele wijze eens ben met de handelswijze van een handjevol Iraakse militairen. Reageer nu gewoon even inhoudelijk op @129 , en stop met trollen.

145 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
1
Meld

@137

Nee, maar wilt u zich verlagen tot dat leger krankzinnige religieuzen, want daarmee bent u namelijk niets beter.

De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met krijgsgevangenen, moordenaars en criminelen.

146 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
1
Meld

@146
"beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met krijgsgevangenen, moordenaars en criminelen."
Daarom moet de overheid van Irak zorg dragen voor de veroordeling en berechting van die islamitische monsters
En het Westen moet zich er niet mee bemoeien. .

147 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
0
Meld

@147

Dat klopt, maar daar gaat het hier niet over, het gaat hier om wraakacties van Iraakse militairen die worden goedgepraat.

148 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

@114 De complete tekst is:
„Keer uw zwaard weder in zijn plaats; want allen, die het zwaard nemen, zullen door het zwaard vergaan.”
Vaak aangehaald als: „Wie met het zwaard omgaat, zal door het zwaard vergaan.”
Daar staat dus niet dat wij de beul moeten zijn voor degene die het zwaard hebben opgenomen.
Alhoewel ik persoonlijk voorstander ben dat de Syrië-gangers volgens het islamitisch recht worden veroordeeld, daar ze blijkbaar een fervent voorstander daarvan zijn.

149 RobP    
ongeveer 1 jaar geleden door RobP
2
Meld

@148 En natuurlijk over de reacties die doen alsof dit standaard protocol is binnen het Iraakse leger. En dan de reacties die alles direct veroordelen zonder dat ze zich ook maar een voorstelling kunnen maken van de situatie waarin men zich verkeerd.

U zou de rust zelve blijven wanneer u de dader voor u heeft staan die uw kind voor uw neus heeft onthoofd?

150 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@150

Nee, maar iets zegt men dat die militairen niet zeker weten dat ze een dader te pakken hebben, het grote gevaar van wraakacties.

Dit soort acties zijn af te keuren, zeker als het gaat om militairen die onder bevel staan, en mogen zwaar worden bestraft.

151 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

@151 [ maar iets zegt men dat die militairen niet zeker weten dat ze een dader te pakken hebben ]

Dat stelt het artikel letterlijk : "Vermoedelijke"..

152 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
1
Meld

Misschien is wat daar gebeurd is beter in te voelen als je "Irakese soldaten" vervangt door "Russische soldaten", "IS-strijders" door "SS-ers" en de handeling verplaatst naar het oosten van Duitsland, voorjaar 1945. Dat maalt het allemaal niet acceptabel, maar misschien wel wat inzichtelijker.

Ik hoop dat de Iraakse legerleiding hier zo snel mogelijk een einde aan kan maken.

153 Vandeprinsgeenkwaad    
ongeveer 1 jaar geleden door Vandeprinsgeenkwaad
1
Meld

@153

De Russen hebben zich op zeer grote schaal schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, verkrachtingen en moord, en dit is bevorderd door het hogere kader. Op het moment dat dat kader ingreep, was het ook afgelopen met de verkrachtingen op grote schaal.

De wijze waarop de russische achterhoede te werk is gegaan is ronduit schandelijk en barbaars, die deden in niets onder t.o.v. de SS, gek genoeg kwam dat gedrag slechts sporadisch voor bij de front troepen.

Het waren overigens ook de Russen die enkele duizenden Poolse officieren bij Katyn overhoop hebben geknald, hoe verklaar je dat dan?

154 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
1
Meld

conclusie moslims zijn barbaren

155 maanlanding    
ongeveer 1 jaar geleden door maanlanding
0
Meld

@155

Beperkte conclusie, mensen zijn barbaars, ook die met dat kleine laagje beschaving. Abu Graib is niet zo heel lang geleden.

156 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Steve Hilton: Hé, Trump haters (aan be...
Quote (deel van de tekst, rest spreekt vanze...

1 dag geleden door BenErWeer

Trump wil migrantenkinderen van ouders blijve...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

8 uur geleden door DTS

Weer schrijft Rutte open brief aan alle Neder...
De VVD trapt de verkiezingscampagne voor de P...

1 dag geleden door AD

Baudet krijgt gelijk over de onvermijdelijke...
Ineenstorting onvermijdelijk door reeks crise...

21 uur geleden door Hadito

’Invloed Nederland op klimaat lijkt nih...
Honderdduizenden gezinnen kunnen in de toekom...

1 dag geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
ikzelf
Zware taak dj's NPO 3FM met Serious Request n...
@12ook niets dus..... wat is het verschil, ...

minder dan een minuut geleden door ikzelf

Mesjokke
Rutte geraakt door laag vertrouwen van Nederl...
Niemand die stil staat bij die andere 25%?D...

1 minuut geleden door Mesjokke

jantje van leiden
16-jarig meisje doodgeschoten bij school Esse...
De aannames zijn weer niet van de lucht.Niets...

1 minuut geleden door jantje van leiden

Nos Calan Gaeaf (s7p)
Celstraf voor Britse neonazi's die hun baby n...
Reuze leuk om je kind naar Hitler te noemen. ...

1 minuut geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)

progressiefliberaal
Timmermans over EU: 'We passen ons aan of we ...
@18,Sluit Timmermans op, omdat iemand roe...

1 minuut geleden door progressiefliberaal

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig