Politiek
  • 5
Wie de Britse nationaliteit aanvraagt om na de Brexit in Groot-Brittannië te blijven, moet zijn Nederlandse paspoort inleveren, zegt premier Rutte. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
3
1
4
LEES MEER OVER

Laten we het nu eindelijk ook eens regelen dat bij het krijgen van een Nederlands paspoort het evt. andere paspoort ingeleverd dient te worden. Als dat laatste, om wat reden dan ook, niet mogelijk is dient automagisch ook het eerste niet mogelijk te zijn. Gewoon geen dubbele nationaliteit.

1 flauwekulallemaal    
ongeveer 1 jaar geleden door flauwekulallemaal
6
Meld

@1
Maak DAT die linkse stoofperen maar eens wijs!

2 Moskeelieverniet    
ongeveer 1 jaar geleden door Moskeelieverniet
14
Meld

@2 : Waarom kan de één wèl 3 geldige paspoorten tegelijkertijd hebben en mag een ander er maar één?

3 Wijhuis    
ongeveer 1 jaar geleden door Wijhuis
2
Meld

@2
Bedoelde ik ook te zeggen.....allemaal 1 paspoort...mag dat niet van het land van afkomst?....jammer dan...dan ook geen Nederlands paspoort.

4 Moskeelieverniet    
ongeveer 1 jaar geleden door Moskeelieverniet
6
Meld

@1 @2 omdat dit Nederland helemaal niet kan regelen! Nederland gaat alleen over de Nederlandse nationaliteit en niet over buitenlandse nationaliteiten.

Bovendien is een paspoort alleen een reis en identificatie document ook als niet Nederlander kun je een paspoort krijgen in Nederland. Dan krijg je een vreemdelingen of vluchtelingenpaspoort die door de gemeente wordt uitgegeven. Daarmee ben je dan nog steeds geen Nederlander! En je kunt ook je paspoort inleveren maar daarmee ben je nog steeds Nederlander.

Ik word zo moe van die VMBO ers hier die alles op een hoop gooien!

5 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
16
Meld

@4 dat kan niet iedereen is gelijk voor de wet! Dus als je voldoet aan de wet om Nederlander te worden dan kan dat niet geweigerd worden. Nogmaals een paspoort is een reis en identificatie document!

6 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
10
Meld

@5 : Groot gelijk!! Ik heb al jááren geen paspoort meer omdat ik meer naar het buitenland ga.

Ook moet ik altijd lachen om de link tussen paspoort en loyaliteit. Hoe vaak denken mensen aan hun loyaliteit aan Nederland in hun dagelijkse leven als het onderwerp niet hier toevallig voorbij komt??

Wat exact is "loyaliteit" in dit verband?

7 Wijhuis    
ongeveer 1 jaar geleden door Wijhuis
13
Meld

Meneer Rutte, gaat dat dan ook gelden voor Turken en Marokkanen, of zijn deze regels alleen bedoeld voor Nederlanders?

8 Piet Pijlenboog    
ongeveer 1 jaar geleden door Piet Pijlenboog
4
Meld

En de Kamervoorzitster dan ook een paspoort inleveren? Of word daar een uitzondering voor gemaakt? Overigens vind ik het een prima mens hoor!!

9 Interessant    
ongeveer 1 jaar geleden door Interessant
3
Meld

@8
Moet natuurlijk ook voor Turken en Marokkanen gelden lijkt mij!!

10 Interessant    
ongeveer 1 jaar geleden door Interessant
2
Meld

@5 : Nederland heeft wel degelijk de bevoegdheid het zo te regelen dan de ingezeten een en slchts een paspoort hebben. Dit gaat om basic burgerrechten. Fuk alle tegenwerpingen.

11 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
5
Meld

@10 ja de het Nederlandse leger staat inmiddels klaar om Turkije en Marokko aan te vallen om daar de Nederlandse wetgeving inzake nationaliteit af te dwingen!

12 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
10
Meld

@7 : Loyaliteit bouwt gemeenschappen op. Het is onmogelijk dat gebeuren van bovenaf aan te dirigeren, alsof een aantal sneeuwvlokjes nog moeten afsmelten aan de praktijk met hun geëmmer op de vierkante millimeter beschreven wet, en voornamelijk FALEN OP ALLE FRONTEN. It takes a village weetuwel. Als iedereen onderlinge verbondenheid en loyaliteit toont, niet jegens uitvreters, graaiers en maffioso maar jegens elkaar, heb je een buitengewoon stevige gemeenschap geschapen, die de rot weert en evt de boel aanveegt. Heb je geen extra kuttelwetjes voor nodig. Gaat vanzelf. Maatschappelijke hygiëne enzo.

13 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
5
Meld

@10 Turken kunnen afstand doen. Je zou Turken dus mogelijk kunnen dwingen om afstand te doen van hun nationaliteit alvorens NL staatsburger te worden..wellicht dat dit zelfs nog voor degene zou kunnen worden geregeld voor die gasten die hier al zijn..voor die Marokkanen hebben we helaas geen alternatief behalve weigeren.

14 Zeekomkommer    
ongeveer 1 jaar geleden door Zeekomkommer
3
Meld

@14 ooit iets van internationale wetgeving gestudeerd? Je kunt geen afstand doen van je nationaliteit tot je een andere nationaliteit hebt want dan word je stateloos. Met andere woorden je praat poep!

15 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
4
Meld

@15 dus als je als Turk hier een nationaliteit krijgt kun je toch afstand doen? Over poep gesproken

16 Zeekomkommer    
ongeveer 1 jaar geleden door Zeekomkommer
2
Meld

Dan hoeft Nederland ook geen paspoort te verstrekken aan iemand die zich hier wilt vestigen, en niet zijn eerste paspoort in wilt leveren.
Alleen als het eerste paspoort wordt ingeleverd, kan je het Nederlandse paspoort dan krijgen.
Rutte meet met 2 maten, en discrimineert de Nederlanders.

17 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
2
Meld

@17 Weer iemand die geen idee heeft van internationale wetgeving je kunt nooit je nationaliteit kwijtraken voor je een nieuwe nationaliteit hebt. Want dan wordt je stateloos! Je krijgt dus eerst de Nederlandse Nationaliteit en daarna bepaald het land waar je een andere nationaliteit hebt of je die behoud!

18 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
5
Meld

@16 dat kan misschien maar pas na dat je de Nederlandse nationaliteit hebt verkregen en niet daarvoor!

19 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
5
Meld

@18 je leest echt niet he wijsneus..

20 Zeekomkommer    
ongeveer 1 jaar geleden door Zeekomkommer
0
Meld

@18
Ze hoeven geen nieuwe nationaliteit, ze houden hun eigen nationaliteit en paspoort.
Tenzij ze afstand doen van die andere nationaliteit.
En nu kan je wel doorblijven drammen, maar het is en blijft discriminatie wat Rutte nu doet.
Hopenlijk gaat de actiegroep Rutte voor de rechter slepen.

21 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
1
Meld

Als je bv een Amerikaanse ouder met een Nederlandse ouder getrouwd islam. Krijgt het geboren kind automatisch de Amerikaanse nationaliteit ook al woon je in Nederland

22 rabartels    
ongeveer 1 jaar geleden door rabartels
0
Meld

@21 omdat het internationaal zo geregeld is dat een land of persoon nooit zijn nationaiteit kan opzeggen of een land die nationaliteit kan afnemen als die persoon geen andere nationaliteit heeft. Dus je moet eerst Nederlander worden!

23 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

Sorry autocorrect op mijn samsung lam moet weg.

24 rabartels    
ongeveer 1 jaar geleden door rabartels
0
Meld

Je neem Rutte toch niet serieus.!!
Dit gaat ook nooit lukken.!!

25 annie    
ongeveer 1 jaar geleden door annie
1
Meld

Mike je wilt het klaarblijkelijk niet snappen. Dit gaat uiteraard niet alleen om een reisdocument en dat is ook niet hoe Rutte het bedoeld. Rutte bedoelt namelijk niet dat je dan je Nederlandse paspoort moet inleveren maar wel je Nederlandse nationaliteit mag behouden. Ook je Nederlandse nationaliteit wordt dan afgenomen. Iemand zijn paspoort afnemen moet je niet al te letterlijk nemen. Wat er in dit geval mee wordt bedoelt is dat je Nederlandse nationaliteit wordt afgenomen.

Wat @1 aangeeft kan prima. Gewoon in Nederland de wet invoeren dat je geen andere nationaliteit mag hebben naast de Nederlandse Nationaliteit. Heb je die toch dan wordt de Nederlandse nationaliteit afgenomen. Daar hoef je dus niet Turkije of Marokko ter veroveren. Dat is gewoon iets wat in Nederland geregeld kan worden. Nederland gaat er namelijk zelf over wie ze de Nederlandse nationaliteit geven.

26 RazorBlade    
ongeveer 1 jaar geleden door RazorBlade
1
Meld

@14
Je zou natuurlijk wel de wet zo kunnen veranderen dat de wet geen bezit van andere nationaliteiten erkend.
Zodat alle inwoners (dus ook alle anderen met een tweede of meer nationaliteiten) voor de wet enkel als van Nederlandse nationaliteit gezien worden (tenminste, zij die de Nederlandse nationaliteit bezitten natuurlijk, anders blijven het voor de wet vreemdelingen!).

Resumerend: dat de Nederlandse wet het hebben van een andere nationaliteit niet erkend of toelaat, maar enkel de Nederlandse nationaliteit erkend (dus wat mensen ook verder in een laatje hebben, het speelt dan binnen het Nederlandse rechtegebied geen enkele rol.
En aan een extra (vreemde) nationaliteit, daar valt binnen het Nederlandse rechtsgebied dan ook (voor zo ver dat al kon) geen enkel recht of voordeel meer aan te ontlenen.

27 tegenzinnig    
ongeveer 1 jaar geleden door tegenzinnig
1
Meld

@23
Hoe kan Rutte dit dan wel de Nederlanders opleggen die nu in Engeland wonen ?
Of ze blijven Nederlander of ze worden Engelsen.

28 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
1
Meld

Ik krijg allemaal minnetjes ik zal het in Jip en Janneke taal uitleggen oke?

Ik ben getrouwd met een Oekrainse vrouw al heel lang en we hebben 3 kinderen en we wonen in Oekraine. Daarvoor hebben we in Nederland gewoond de kinderen zijn allemaal geboren in Nederland en hebben daardoor zowel de Nederlandse als de Oekrainse Nationaliteit. Als mijn vrouw toen we in Nederland woonde te Nederlandse nationaliteit had aangenomen dan had ze haar Oekrainse nationaliteit verloren. Dat heeft ze dus niet gedaan dat heeft niks te maken met de Nederlandse wetgeving maar met de Oekrainse wetgeving.

Ik zou wel de Oekrainse nationaliteit kunnen aannemen omdat ik getrouwd bent met een Oekrainse vrouw, zonder mijn Nederlandse nationaliteit te verliezen als ik niet getrouwd bent zou zijn dan zou ik als ik de Oekrainse nationaliteit aan zou nemen mijn Nederlandse Nationaliteit verliezen.

Zo ingewikkeld is het dus!

29 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
3
Meld

@28 dat is de Nederlandse wetgeving als je een andere nationaliteit aanneemt dan verlies je onder bepaalde voorwaarden je Nederlandse nationaliteit!

30 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

31 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info

@27 Nee dat is niet de oplossing van alle problemen. Zelfs als je in Nederland niet de buitenlandse nationaliteit erkent dan nog heb je inwoners die in het buitenland gezien worden als iemand met twee nationaliteiten en vallen die mensen dus nog steeds onder twee wetgevingen.

Een bekend voorbeeld is dat mannen een dienstplicht moeten vervullen in het buitenland als ze die nationaliteit hebben. Vaak kunnen ze die dienstplicht afkopen voor een bepaald bedrag. Wat je dus ziet is dat mensen dus in Nederland geld gaan sparen om als een soort belasting in het buitenland te betalen.

Daar komt natuurlijk nog bij dat een Nederlandse militair die ook de Marokkaanse nationaliteit heeft en die zich Marokkaan voelt redelijk nutteloos is in een eventueel gewapend conflict met Marokko. Het zelfde geld voor Turkse politieagenten die een protest moeten neerslaan van Erdogan betogers in Nederland.

32 RazorBlade    
ongeveer 1 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

@32 ja dat klopt maar er is niks wat de Nederlands regering daaraan kan doen! Dat is een bevoegdheid van de Turkse en Marokkaanse regering. Daarom wil ik ook niet de Oekrainse Nationaliteit naast mijn Nederlandse ik heb geen zin om naar Donbas gestuurd te worden.

33 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
4
Meld

gut allemaal weer Turken en Marokkanen gezeur hier. wel daar was de petitie niet voor die Rutte aangeboden kreeg. dat ging over de zgn echte Nederlanders en dan nu ff lang of niet in het buitenland.

34 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
6
Meld

@29 Laat ik dan ook in Jip en Janneke taal uitleggen wat voor vreemde situaties je kan krijgen als je aan twee wetgevingen moet voldoen van twee landen. Hoewel dit niet gaat over nationaliteiten kan je zelf bedenken dat als je onder twee nationaliteiten valt je ook onder twee wetgevers valt.

Een bekend voorbeeld is dat een internationaal bedrijf dat gevestigd is in de VS de geheime diensten van de VS toegang moet verschaffen tot al haar data inclusief de data die in het buitenland staat opgeslagen. In Nederland kennen we de wet dat bedrijven persoonsgegevens niet naar het buitenland mogen transporteren. Die twee wetten staan haaks op elkaar en bedrijven die een verzoek krijgen van de geheime diensten van de VS om persoonsgegevens te overhandigen maken zich dus ten alle tijden schuldig aan het overtreden van de wet.

Dit zelfde kan gebeuren met mensen die twee nationaliteiten hebben. De twee wetgevers kunnen beide tegenstrijdige wetten maken zodat je altijd de wet overtreed. In Nederland kennen we de dienstplicht niet meer maar je kan je voorstellen dat het onmogelijk is om in twee landen tegelijkertijd een dienstplicht uit te voeren. Het is daarom het beste als mensen maar één nationaliteit hebben als ze de Nederlandse nationaliteit bezitten.

Neem nu de Denk fractie in de twee kamer. Ze hebben toegang tot de commissie stiekem en dus toegang tot de belangrijkste Nederlandse staatsgeheimen. Ze hebben echter ook een tweede nationaliteit. In Nederland hebben ze trouw gezworen aan Nederland omdat ze kamerlid zijn geworden maar misschien zijn ze volgend jaar wel minister van defensie in Turkije of Marokko. Daar gaan dan al onze staatsgeheimen.

35 RazorBlade    
ongeveer 1 jaar geleden door RazorBlade
0
Meld

@29
En om aan die rechtsongelijkheid een einde te maken zou Rutte dus moeten zorgen dat Nederlanders in een ander land niet hun Nederlandse paspoort en indentiteit verliezen als ze het paspoort van dat andere land aannemen.
Of een paspoort, of beide paspoorten, maar niet van beide walletjes eten.
Nu worden de Nederlanders gediscrimineerd.

36 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
0
Meld

@33 De Nederlandse overheid kan toch gewoon de Nederlandse nationaliteit intrekken van iedereen die ook een andere nationaliteit heeft? Daar hebben ze Turkije of Marokko toch niet voor nodig?

37 RazorBlade    
ongeveer 1 jaar geleden door RazorBlade
1
Meld

@29 = grappig de petitie die naar Rutte gestuurd is heeft totaal NIETS met uw situatie te maken.

u zit goed, heeft het leuk geregeld, dat is fijn. tevreden ook nog.

maar buiten u zijn er Nederlanders die WEL een 2de paspoort nodig hebben.

Zweden, Duitsland en Be hebben daar geen enkele moeite mee. dat 2de paspoort kan verkregen worden.

Nederland is een beetje achter of achterlijk. en alleen bezig met hun Turken en Marokkanen probleem dat HIER OOK NIETS MEE TE MAKEN HEEFT.

38 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
4
Meld

@37 Nee dat kan niet je kunt alleen onder heel bijzondere omstandigheden iemand zijn nationaliteit afnemen en dan alleen nog maar als die persoon een andere nationaliteit heeft anders word die persoon stateloos. In Nederland betekend dat je bijvoorbeeld gediend hebt in een buitenlands leger.

39 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
2
Meld

ik hoop dat het morgen regent.
toedeloe

40 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
5
Meld

https://eensnederlanderaltijdnederlander.petities.nl/

is dus gesloten he. iets van 22.000 Nederlanders die getekend hebben. er was meer tekst maar kan het nu ff niet vinden.

have a nice evening.

41 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
5
Meld

https://nederlanderblijven.com/

dit nog niet gelezen.
have fun

42 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
5
Meld

@38
Leg dan eens uit waarom u buiten de Nederlandse, een tweede nationaliteit nodig heeft als u verkiest in Nederland te leven.

43 tegenzinnig    
ongeveer 1 jaar geleden door tegenzinnig
0
Meld

@43 dat is simpel in onderhavige geval het VK vertrekt uit de EU en je neemt de Britse Nationaliteit aan dan verlies je het Nederlanderschap en daarmee het recht om je vrij te vestigen en te werken in alle andere EU landen. Terwijl je dat voor die tijd wel had!

44 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@43 het gaat dus niet om Nederlanders of buitenlanders die in Nederland wonen maar om Nederlanders die in 3e landen wonen buiten de EU!

45 mike45    
ongeveer 1 jaar geleden door mike45
1
Meld

@44
Zo simpel is uw voorbeeld niet question

Je kan ook stellen dat als je verkiest (uit welke overwegingen dan ook) staatsburger te worden van een land dat willens en wetens uit de Europese Unie stapt, wetend dat het 'zo wie zo' onder de huidige wetgeving betekend, dat verwerving van het Britse staatsburgerschap een automatisch verlies van het Nederlanderschap betekend.

Eén van de doorslaggevende redenen voor het Brits verlangen naar een exit was dat Groot Brittannië van de dwang van ongebreideld 'vrij verkeer en vestiging van personen, met de zelfde rechten als Britten', uit Europese lidstaten af wilde zijn.
Gezien dat Britse verlangen, het lijkt het me onrealistisch te verwachten dat je na het aanvragen van de Britse nationaliteit en afscheid moeten nemen van de Nederlandse, op magische wijze de voordelen van EU burgerschap kan behouden?

Dat is al heel lang bekend!

46 tegenzinnig    
ongeveer 1 jaar geleden door tegenzinnig
0
Meld

@46
Daar vergeet ik nog iets heel belangrijks, als uw verlangen doorgang zou vinden, dan zou dat betekenen dat er verschillende soorten Britse staatsburgers zijn.
Zij die zeg maar Brits staatsburgers waren voor de Brexit, die hebben dan niet al die opgeleukte rechten die de EU eist
En dan heb je de tot Britten geneutraliseerde immigranten afkomstig uit een EU staat, die dan volgens uw verlangen, naast de voor en nadelen van Brits staatsburgerschap, wel die de Britten opgedrongen EU burgerschapsrechten bezitten.
En dan hebben ze daar ook nog eens de immigranten van buiten de EU, die het helemaal kunnen schudden (tot dat ze Britse nationaliteit verwerven).

47 tegenzinnig    
ongeveer 1 jaar geleden door tegenzinnig
0
Meld

5: een van de te hanteren voorwaarden wordt dan dat de Nederlandse nationaliteit alleen aangenomen kan worden als de eerste nationaliteit "afgezworen" kan worden. Moet wettelijk te regelen zijn.
Nederland bepaalt dan of er wel of niet een Nederlands paspoort, op basis van de naturalisatie, verstrekt wordt.
Nederland regelt dus wel wie er wel of niet Nederlander wordt.

48 flauwekulallemaal    
ongeveer 1 jaar geleden door flauwekulallemaal
0
Meld

48: nog maar even aanvullen voor de ?????. Als het land van oorspronkelijke/eerdere nationaliteit niet meewerkt aan afstaan/inleveren van oorspronkelijke/eerdere nationaliteit kan er dus geen Nederlandse nationaliteit aangenomen worden. Dat kwn dus wettelijk geregeld worden.

49 flauwekulallemaal    
ongeveer 1 jaar geleden door flauwekulallemaal
0
Meld

Nog wat: bij het de-naturaliseren, ontnemen Nederlandersschap, van houders van meerdere nationaliteiten hebben we dus nooit een "statenloosheids" probleem. Komt goed uit.

50 flauwekulallemaal    
ongeveer 1 jaar geleden door flauwekulallemaal
0
Meld

Dit is omgekeerde discriminatie. Sleep Pinokkio maar voor het gerecht!!!!

51 Lucien80    
ongeveer 1 jaar geleden door Lucien80
1
Meld

Dit is meten met 2 maten. Wij hebben kamerleden, kamervoorzitter en god mag weten op welke belangrijke functies nog meer maar een gewone Nederlander mag van Rutte geen 2 paspoorten hebben. Opsluiten in een cel op water en brood is nog te goed voor deze discriminatie van onze eigen Nederlanders. Of allemaal wel of allemaal niet maar dit slaat echt nergens op.

52 PFL    
ongeveer 1 jaar geleden door PFL
0
Meld

Pinokkio doet aan omgekeerde discriminatie. Een rechtszaak waard!!!!!

53 Lucien80    
ongeveer 1 jaar geleden door Lucien80
0
Meld

@1 @2 aan de ene kant wil deze linkse stoofpeer dat wel, aan de andere kant, maakt het wat uit? als ik de baas was van zo'n land die NL kwaad wil doen: een papiertje zou de loyaliteit niet veranderen. In dit geval ook niet. Je hebt een Brits paspoort en je kan weliswaar minder zonder NL paspoort in Nederland. Maar als ik een spion zou hebben, dan zou ik zeggen: doe net als of je van Nederland houdt, leer alles wat er te leren valt over hun geheimen, en kom dan terug. tsja, helpt geen blokkeren van een dubbel papiertje.

dus om nou kosten te gaan maken voor iets wat toch niet helpt.

Dit gaat om het verruimen, en dat doet Rutte ook niet. puur om het zelfde. Het heeft geen nut een dubbel paspoort te hebben. Je woont in Engeland. Een west europees land. weliswaar niet meer in de unie, maar geen wetten waar de Nederlandse regering je tegen zou moeten beschermen. Je bent afhankelijk van het stemgedrag van de britten, niet die van Nederland. Je kan nog steeds op vakantie gaan naar Nederland, je familie bezoeken etc.

Sterker nog: Je bent nog steeds een Nederlander. alleen niet juridisch.

54 pizzafried    
ongeveer 1 jaar geleden door pizzafried
0
Meld

@52 different thing. ze hebben twee paspoorten omdat het verplicht is in het land van herkomst. beleid is geen dubbele paspoorten, maar in sommige landen kom je er niet vanaf. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/nederlandse-nationaliteit/dubbele-nationaliteit

55 pizzafried    
ongeveer 1 jaar geleden door pizzafried
0
Meld

@44 als u weer wilt komen werken in de EU, dan kunt u uw nationaliteit weer om laten zetten in het Nederlandse. is dat dan zo moeilijk?

56 pizzafried    
ongeveer 1 jaar geleden door pizzafried
0
Meld

Werk Pinokkio uit het torentje!!!!!!!

57 Lucien80    
ongeveer 1 jaar geleden door Lucien80
0
Meld

Mark Rutte.....knecht zijn eigen volk, maar laat allerlei 'nieuwkomers' van twijfelachtig allooi het tweede paspoort, kijk maar een naar de Marokkanen en Turken...laat hem daar eens stelling in nemen!

58 Arkan    
ongeveer 1 jaar geleden door Arkan
2
Meld

Wat houdt pinokkio toch van de Nederlanders!!

Iedere halve zool die naar Nederland komt krijgt direct een Nedpas!

59 Zie Hier    
ongeveer 1 jaar geleden door Zie Hier
1
Meld

Mag en/of kan een demissionaire premier hier eigenlijk wel over een beslissing nemen?!

60 Scorpio    
ongeveer 1 jaar geleden door Scorpio
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Bom bij huis miljardair en filantroop George...
Bij het huis van miljardair en filantroop Geo...

19 uur geleden door Nu.nl

Jerry Afriyie: eisen Jenny Douwes in RTL Late...
Jenny Douwes eiste haar ’wit privilege’ op do...

24 uur geleden door Inter

‘Schandalig dat relschoppers demonstrat...
Stelling van de dag

11 uur geleden door Schildpad

Diepterecord voor RTL Late Night met 188.000...
RTL Late Night heeft maandagavond een diepter...

16 uur geleden door Nu.nl

Belg moet naar cel na racistische Facebookpos...
“Kakkerlak”, noemde hij het slachtoffer.

7 uur geleden door Moszkowicz


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Lias
Nederlanders verkassen naar Hongarije om 'te ...
Zo rolstoeltje de alter ego van =*(++)*= (Wi...

2 minuten geleden door Lias

GOTCHA666
82-jarige vrouw in Waalwijk bestolen van pinp...
@87 Dag dag wegkijkerbende...

2 minuten geleden door GOTCHA666

iedereen heeft recht op mijn mening
Hoekstra: stap Brussel tegen Rome belangrijk...
Dit is die engnek die Rutte napraatte in het ...

4 minuten geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

jomakece
Diepterecord voor RTL Late Night met 188.000 ...
@159 Als er iets in het algemeen iets over na...

6 minuten geleden door jomakece

User76
Bom bij huis miljardair en filantroop George ...
@301 @302Jullie zijn dus het zielige voor...

8 minuten geleden door User76

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig