Verplicht inenten, een kwestie van gezond verstand (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Gezondheid  ·  128 Reacties

  • 3
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Als je wat meer van ness had gelezen had je geweten dat ze over ieder onderwerp waarover ze niets weet (en dat zijn er véél!) wat kreten ergens van internet plukt om die tot een onsamenhangend verhaaltje aaneen te rijgen.
Verveling, aandacht tekort. Zoiets waarschijnlijk.
Ik heb haar nog niet op één zinnige bijdrage kunnen betrappen.

0
101 LanCaster

@97
[ @95 : Onderzoek van Hedrich, de eerste die met de term 'herd-immunity' kwam. Dat je dat niet weet, als expert.]

Heb je nog meer uit het jaar tabak? Dat was rond de jaren 30 van de vorige eeuw en alleen anti-vaccinanten (waaronder Vera Scheibner en Désirée L. Röver) vinden het nog zinnig om in de huidige tijd met dat allang achterhaalde onderzoek te schermen:
https://academic.oup.com/aje/article-abstract/17/3/613/144482/MONTHLY-ESTIMATES-OF-THE-CHILD-POPULATION?redirectedFrom=fulltext

0
102 Wilmama

Hij slaat de spijker weer heerlijk mis. Vrijwillig inenten is een kwestie van gezond verstand.

Verplicht inenten is dwang en daardoor een stukje vrijheidsberoving. Met gezond verstand heeft dat niets te maken.

Wel of niet inenten moet een keuze blijven, maar er mogen wel consequenties aan verbonden worden. Zoals: geen niet ingeënte kinderen op dezelfde school als wel ingeënte kinderen. Niet samen op een sportvereniging etc. En dan moeten ouders zelf maar uitmaken wat de beste keuze is voor hun kinderen.

6
103 manpower

@allen
Met deze simulatie kan je zelf zien hoe besmetting in zijn werk gaat, in relatie tot de vaccinatiegraad:
https://www.volkskrant.nl/kijkverder/2016/vaccinatie/

0
104 Wilmama

@91 U bent helemaal niet solidair. U wilt anderen uw dwangmatige wensen opleggen. Dat heeft een andere naam.

3
105 Verwonderd

@102 : Het is een uniek en waardevol onderzoek in zijn soort. Er waren nog geen vaccinaties maar de mensen woonden in redelijk gesloten, kleine gemeenschappen. Die graad van 68% zegt jou niks maar mij wel, want die valt precies in een Gausscurve. Dat is een significant kenmerk. Zoiets hoort op de lijst van 'rare gevallen van wellicht normale verdeling'.

Voorts doe je in @100 een rechterlijke uitspraak af als een broodje aap-verhaal. Het gaat om 2 ruziënde wetenschappers. Er is nl een felle discussie gaande. Veel virussen onttrekken zich aan direkte waarneming. Je kunt moeilijk zeggen dat mazelen als ziektebeeld niet bestaat, maar het virus is niet "puur" verkrijgbaar, dus niet als unieke stof. Het kan niet van de omgeving gescheiden worden en zo zijn er wel meer problemen. Het komt voor in lichaamsvloeistoffen en dat is dan weer via een test+omweg te bewijzen, maar je kunt mazelen dus niet losweken van de drager ervan. Hier meer uitleg: http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/
en
https://www.quantumbalancing.com/rife-historyif.htm
en
http://vaccineimpact.com/vaccine-injuries-and-deaths-compensated-through-vaccine-court/

7
106 Ness

Om met de laatste link te beginnen, omdat het zondag is:
How I Found Peace with God

I was driving down a rural highway in north central Wisconsin that Autumn night, thoughts running wildly through my mind. “Why wasn’t I dead?” I thought unbelievingly.

I had fully intended to overdose on drugs and end my life just hours before.

But after swallowing some one hundred assorted pills that I thought were pretty potent, I woke up surprised not only to find myself alive, but my head clear also. Didn’t even catch a buzz!

[ The Bible says, and modern studies even confirm, that a “joyful heart is good medicine.” The Bible has much to say about good health, and most of it is not related to our physical bodies. Our spiritual and emotional state has more to do with our health than our modern rationalistic society and medical system would care to admit. ]

[ Discover God’s incredible love for you today! He created you as a special person, to know His love for you and to have you share His love with others. I pray for you reading this right now, “that Christ may dwell in your hearts through faith–that you, being rooted and grounded in love, may have strength to comprehend with all the saints what is the breadth and length and height and depth, and to know the love of Christ that surpasses knowledge, that you may be filled with all the fullness of God.” Ephesians 3:17-19 ]

Laat ons zingen uit volle borst:

1
107 Wilmama

@106
Tweede link gaat helaas ook drie keer nergens over als het om en over het mazelenvirus gaat:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Royal_Raymond_Rife

Royal Raymond Rife (Elkhorn (Nebraska), 16 mei 1888 – El Cajon (Californië), 5 augustus 1971) was een Amerikaanse uitvinder van optische microscopen. Hij zei mensen te kunnen genezen met zijn frequentieapparaat, waarmee hij resonantie induceerde om zo ziekteverwekkers te immobiliseren.

0
108 Wilmama

@106 Steek je toevallig je vinger in je reet en proef je vervolgens de antwoorden? Het zou een hoop verklaren. Wat een abnormaal domme onzin plemp verzin je.

2
109 Dian

Zet ouders die hun kinderen niet vaccineren maar tijdelijk uit de ouderlijke macht en vaccineer ze gewoon op school, klaar afgelopen. 5000 euro boete voor de ouders. Dan gaat die vaccinatiegraad wel weer rap richting 98%

4
110 Dian

@106
De eerste link gaf je al eerder en daar ga ik dus niet weer opnieuw over in discussie.
Zie ook:
http://blog.gwup.net/2017/02/17/interview-mit-david-bardens-die-existenz-des-masernvirus-wurde-vom-gericht-nie-infrage-gestellt/

Ein aktuelles Interview mit Dr. David Bardens bei DRadio Wissen belegt erneut, wie weit Impfgegner und Lanka-Fans neben der Realität leben:
"Bisher gibt es ungefähr 30.000 Publikationen, die sich mit dem Thema Masern beschäftigt haben. Man hat das Masernvirus wirklich bis ins kleinste Detail, bis ins kleinste Molekül, inklusive dem Erbgut, inklusive der Verbreitung und so weiter bestens studiert.”

0
111 Wilmama

@106
Zou ik nog bijna dit stukkie vergeten:
[ @102 : Het is een uniek en waardevol onderzoek in zijn soort. Er waren nog geen vaccinaties maar de mensen woonden in redelijk gesloten, kleine gemeenschappen. Die graad van 68% zegt jou niks maar mij wel, want die valt precies in een Gausscurve. Dat is een significant kenmerk. Zoiets hoort op de lijst van 'rare gevallen van wellicht normale verdeling'. ]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Normale_verdeling

Binnen een afstand van één standaardafwijking van de verwachtingswaarde ligt ongeveer 68% van het oppervlak onder de grafiek van de kansdichtheid van de normale verdeling, ongeveer 95% binnen twee standaardafwijkingen afstand van de verwachtingswaarde. De curve gaat daarna vrij snel naar nul: ongeveer 99,99% van het oppervlak ligt binnen vier standaardafwijkingen afstand van het midden. Afwijkingen van meer dan vier standaardafwijkingen van het midden zijn dus zeer zeldzaam.

Naar verluidt heeft Dr. David Bardens vastgesteld dat het mazelenvirus geen oortjes heeft en het virus zich zodoende niets aantrekt van de Duitse wiskundige Carl Friedrich Gauss.

O.a. virologen zijn ook een andere mening toegedaan; die zien de significante kenmerken in een juist perspectief.

Meer over virussen:
http://www.microbiologie.info/Virussen%20op%20het%20lab.html

Kweek en identificatie van virussen
Omdat een virus zich niet buiten een gastheercel kan vermeerderen is het moeilijker (dan bij bacterien) om ze te kweken, hun aanwezigheid te ontdekken , ze te identificeren, en te bepalen hoeveel er zijn.

0
112 Wilmama

Toch vraag ik mij af of er nu ouders zijn die van mening zijn verandert en alsnog hun kind laten vaccineren na al die pulp in de media.

6
113 Anna van de Niemen

In het belang van de volksgezondheid is dat wel te hopen.

0
114 Intellector

@113 Er zijn ook ouders die de gezondheid van hun kind belangrijker vinden.

8
115 Anna van de Niemen

@115 dat zijn de ouders die hun kinderen laten vaccineren inderdaad.

0
116 Utrecht_83

@115
Die doen er dan goed aan om vooral met hun kinderen bij jou uit de buurt te blijven.

0
117 Wilmama

@117 Gezien het aantal verzoeken om hulp zijn er veel ouders die daar anders over denken.

7
118 Anna van de Niemen

@118 Die niet denken, bedoel je.
Die zich door domme anti-vaccinatie sites van alles op de mouw laten spelden.
Die dergelijke onzin, zonder denken, voor zoete koek slikken.

0
119 LanCaster

@118
Prachtig argumentum ad populum. "velen vinden...... dus moet het waar zijn".

Velen vonden ooit dat de aarde plat was. Maar ze zaten er helemaal naast.

Dat je een hulpvraag constateert zegt niets over de herkomst van het vermeende probleem. En met alle internetreclame over "vaccinatieschade" is die reactie natuurlijk te verwachten, daarmee is het een cirkelredenatie ook. Reclame die door jou en de jouwen gemaakt wordt, levert die hulpvragen op, die je dan als bewijs gaat aanvoeren.

Het rammelt op meerdere fronten en het rammelt hard en het is wel een heel simpel trucje dat je gebruikt.

0
120 HenkG

@120 De reclame wordt door de patiënten zelf gemaakt. Bijna altijd mond-tot-mond reclame.

6
121 Anna van de Niemen

@121
Dan nog is het een cirkelredenatie en een simpel trucje.

0
122 HenkG

!22 Tuurlijk, maar jij zou het niet kunnen. Laat me raden daar hebben jullie een te zuiver geweten voor. ROTFAPMP

5
123 Anna van de Niemen

En waarom zouden dan ook artsen en specialisten naar mij doorverwijzen?

6
124 Anna van de Niemen

@123 ROTFAPMP? Daar is een vaccin tegen, hoor.

0
125 LanCaster

@123
Ga je raden of stel je een zorgvuldige diagnose? Volgens mij laat je nu even stevig in je kaarten kijken.

0
126 HenkG

@124
Dus het feit dat artsen per jaar miljoenen doorverwijzingen naar het reguliere circuit doen, is een bewijs van de goede werking van reguliere geneeskunde?

0
127 HenkG

@124
Ja, waarom zouden ze?
@125
Nee, daar helpt geen vaccin tegen, meneer kan zijn plas niet ophouden, laat maar gaan.

0
128 DaSilva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

30 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

40 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

6 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

NK. App
NoveltroveKarla James NudeGaram ChutBombay Girl Sex VideoTastyblaclsBaixar Filmes De PornôHandjob CompClover Baltimore-Porn Star Sex Video HdTelugu Heroine Kajal SexLove RandlianGrapefruit BjPure Taboo HomeWww X Vidoe ComForcedpornBinky BaezLeaked XxxPaleseafoam PornBhumika PornCock Ninja StudeosInternet Adult Film DatabaseFotos De HentaisBangla Sex XxxSex Video ExercisePiper JuneAustralian Beach SexVagina Hair Removal VideoAbela Danger LesbianKimmy Kimm CreampieMatur TubeFabswingeesLesbion Xxx VideosBengali Xxx Video ComKerala Naked GirlsSexhot MomNakedpornStraight Guys Go Gay PornIce Cream Sex VideoPlayground Sex MovieClaudiarivierLucky Anne PornAnal.amateursX.vidiosSneaky Sex PornXxxnoTristana PornFree Sex PicturesChokahontasLesbins NakedBlowjobin CarSex BangliDoctor Sex Video Full HdKailanikaixxxSex Video Girl And BoyRoja Sexy VideoSecret Love SexMallu MoaningAlix Lynx PovLesbian Porn Mom And DaughterShes A Freak PornFree Erotic Sex StoriesF O R C E D PornBollywood Sex MoviePoonam Pandey WebseriesSabina Rouge PornJapanese Exotic MassageNude TomboysFilmes De Sexo PornôsJanice Griffin PornSexy Naked LadiesAnty Xxx ComSmart Sex VideoLauren Alexis LeaksAlly May Rose NudeMalayalam Actors FemaleAnime Porn In HindiXvideo Full Hd MovieDownload Game PornTim TalesBhabhi Ki Chut VideoMallika Sherawat MmsHand Job By MomTwisty ComDownload Videos From XnxxVeronica Avlul PornEbony Soles InstagramYezzclipsFree Porn JapenPornographe FemmePorn With EscortsSexy Women NakedMani SexRebeccalouise95Student And Teacher PronNokar MalkinSex Caught On CameraFilthypovXxx Train VideoSex Home IndianHighschool Of The Dead NudeTiny Asian AnalIndian Aunty.inFree Blow Job VidOil Wrestling PornWowbirls.comMila VolknerCanada PornosPokimane TitsSexe Gros SeinsIggy Azalea XxxAss Licking Femdomسکس لایوHindi Xx SexyEu Quero Ver Mulher PeladasDesi Suhagrat VideoBengoli Pon VideoJapanese Teem PornHot Transgirl PornPorn Hub下载R PornidNetchangisteFull Hd Desi BfMarathi Porn HdSex Movies OnlineWwe Hot GirlsSexy Vedio NudeChubby NakedBlue Film SisterFingeting PornBit Tit CelebritiesAmature Gone WidHentai Porn GamesMejores Pornos Del MundoFilmes De Sexos AnalBukkakeSnylion XxxPassion Hd VideoBoy And Boy Xxx VideosBokep InsoNaked Mom CaughtTurkish Teenager PornTop 10 OnlyfansInsesto PornAssistir Vídeos PornografiaMompov VideosAnalsex PornBabes Of PenthouseKiana Tom NudeClara Trinity BbcNamethatpor