door Ruud100 in Buitenland  ·  71 Reacties

  • 39
  • 1294x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
Eniga aantoonbare bullshit hier is wat jij nu weer probeert neer te pennen.
U vindst het dus heel normaal dat een vluchteling die voor oorlog uit zijn land is gevlucht na het verkrijgen van het papiertje gewoon op vakantie kan gaan naar het land dat hij ontvlucht is?
Want hij heeft toch een papiertje? Dan is hij toch geen vluchteling meer? Dan is hij toch statushouder?

Dus wederom: speel effe lekker woordspelletjes ergens anders: en als u over uw feiten wilt hebben misschien handig om er even bij te zetten dat feitelijk gezien bijna elke migrant eerst een vluchteling is geweest. U weet wel: daar waarnaar de migrant in dit artikel naar wordt verwezen.

2
51 BenErWeer

@49
Wat klopt er dan niet aan die stelling?
Graag onderbouwt met uw 'feiten' slimpie?

1
52 BenErWeer

Denk eerder 9 van de 10.

0
53 netcat

@44 wat een onzin. Ook Jesse klaver noemde het een enorm probleem dat de meeste vluchtelingen naar Europa op dit moment geen oorlog ontvluchten. En dat domme gelul van zelfhaat hoor ik echt alleen vanuit de rechtse hoek. Ik heb nooit iemand op links horen zeggen dat we niet trots mogen zijn op onze maatschappij. Het is juist rechts die zo weinig vertrouwen heeft in onze cultuur dat hij denkt dat hij ineen stort.

7
54 Utrecht_83

@53

En dan zit je nog aan de lage kant.

0
55 MARCUSAURELIUS

@54 "Het is juist rechts die zo weinig vertrouwen heeft in onze cultuur dat hij denkt dat hij ineen stort". Dan denk ik, Beter een beetje kritisch zijn dan later voor (nare) verrassingen komen te staan...Dan valt het misschien achteraf toch nog mee (hopelijk)

0
56 netcat

Welkom !
De EU burger betaalt het gelag wel.
Welkom !

0
57 DWZ

Ik kan ze het niet eens kwalijk nemen dat ze het proberen. Wat mij betreft mag ook iedereen hierheen komen om mee te doen met onze manier van leven. Het is gewoon bijzonder krom allemaal. Ik denk dat de meeste migranten die hierheen komen gewoon willen werken, maar ze worden eerst in een azc geplaatst, mogen niet werken (want dan bouw je rechten op). Dan gaan ze de fout in door criminele activiteiten. Het is een soort vicieuze cirkel waar we niet meer uitkomen ben ik bang: We mogen niet werken -> criminele activiteiten -> we nemen geen migranten aan want ze zijn crimineel -> We mogen niet werken ... De oplossing zou ik niet weten..

4
58 Tegendraadsgelijk

@51

Je schreef: "Eniga aantoonbare bullshit hier is wat jij nu weer probeert neer te pennen."

Er wordt hier gesteld dat vluchtelingen allemaal een gespreid bedje krijgen en een uitkering voor de rest van hun leven en dat alle vluchtelingen daarom maar naar Europa afreizen. Dat is gewoon aantoonbare nonsens. Dan kun je mij wel gaan zitten aanvallen maar ik verzin het beleid niet en de feiten niet.

Er zijn momenteel veel landen en gebieden waarin gevochten wordt of conflicten zijn. Bijvoorbeeld Syrië, Afghanistan, Eritrea en Somalië. De inwoners uit deze landen vluchten weg voor het geweld. Zij vluchten omdat het moet. Het overgrote deel van de vluchtelingen wereldwijd - bijna 90 procent - wordt opgevangen in de regio van crisisgebieden. Slechts 10% komt naar Europa en daarvan komt weer een gedeelte van naar Nederland. Deze vluchtelingen vragen in Nederland asiel aan.

Dus de suggestie dat iedereen maar naar Nederland komt kan door de wc gespoeld worden.

Voorts, als vluchtelingen in Nederland aankomen moeten zij zich eerst laten registreren bij een aanmeldcentrum van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers). Er komen momenteel echter zoveel mensen aan, dat er een wachttijd is ontstaan voor het registreren, dus zelfs dat kunnen vluchtelingen niet direct in werking stellen. Voordat vluchtelingen worden opgenomen in een asielzoekerscentrum komen vluchtelingen terecht in een noodopvang zoals een sporthal of een omgebouwde daklozenopvang. Zij krijgen alleen onderdak en drie maaltijden per dag. Verder niets. €0,- euro's dus! Feit.

Pas wanneer ze doorverwezen worden naar een asielzoekerscentrum krijgen asielzoekers wel "iets", maar alleen net genoeg om te voorzien in de basisbehoeftes totdat zij te horen krijgen of ze hier mogen blijven of niet. Dit laatste kan een lange tijd duren. Tot die zijn hebben vluchtelingen geen recht op een uitkering zoals hier onterecht keer op keer beweerd wordt. En tijdens de asielprocedure ontvangt een asielzoeker € 12,95 per week. Dat geldt ook voor kinderen. Dit bedrag is bedoeld voor de aanschaf van kleding , toiletartikelen en andere persoonlijke uitgaven. Het eetgeld is afhankelijk van leeftijd en de gezinssamenstelling. Sinds 2016 krijgt een alleenstaande asielzoeker € 45,36 voor voeding per week. Een gezin met 2 kinderen ontvangt ongeveer € 112 per week.

Woont een asielzoeker in een opvangcentrum waar hij niet zelf voor de (warme) hoofdmaaltijd hoeft te zorgen? Dan krijgt hij een lagere vergoeding voor eten. Een alleenstaande krijgt dan € 29,12 per week, een gezin met 2 kinderen ongeveer € 68 per week.

De bedragen zijn gebaseerd op normen van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asielbeleid/vraag-en-antwoord/hoeveel-geld-krijgen-asielzoekers-in-nederland

Dus komen vluchtelingen massaal naar Nederland en krijgen zij hier direct massaal een uitkering? Gezien de feiten een retorische vraag: nee.

Je schreef: "U vindst het dus heel normaal dat een vluchteling die voor oorlog uit zijn land is gevlucht na het verkrijgen van het papiertje gewoon op vakantie kan gaan naar het land dat hij ontvlucht is?"

Wat ik normaal vind is volkomen irrelevant, waar een statushouder naar op "vakantie" gaat of wenst te gaan bezoeken is iemand zijn of haar goed recht en niet aan mij om te bepalen. Een statushouder beschikt over dezelfde vrijheden als jij en ik. Als je dat niet zint moet je mij niet aanvallen maar op een partij stemmen die voorstander is om de vrijheden die de grondwet voorschrijft teniet te doen.

Je schreef: "Want hij heeft toch een papiertje? Dan is hij toch geen vluchteling meer? Dan is hij toch statushouder?"

Ja, en? Dus ondanks dat iemand vrij is om zich te begeven waar hij/zij behoefte aan heeft mag dit opeens niet meer omdat jij van mening bent dat dit niet zou mogen? Vrijheid = vrijheid, dat is niet hetzelfde als, je bent vrij om je begeven waar je naartoe wilt met uitzondering voor de plaatsen die mij niet bevallen. Zo werkt dat natuurlijk niet. Bovendien is dit beleid internationaal toegepast.

Je schreef: "Dus wederom: speel effe lekker woordspelletjes ergens anders:"

Je emoties spelen je parten. Ik schrijf een reactie wanneer ik daar behoefte aan heb, dat is niet aan jou om te bepalen; deal with it.

Je schreef: "en als u over uw feiten wilt hebben misschien handig om er even bij te zetten dat feitelijk gezien bijna elke migrant eerst een vluchteling is geweest. U weet wel: daar waarnaar de migrant in dit artikel naar wordt verwezen."

Ook dat klopt niet, genoeg expats migranten in Nederland, je praat over tienduizenden per jaar. Je hebt overduidelijk nog nooit gehoord van de verdragen van Schengen. Ergo, de stelling dat bijna elke migrant eerst een vluchteling is geweest is dus aantoonbaar onjuist to put it mildly.

4
59 Drumpf

@59 In dit artikel wordt alleen gesproken over migranten die de middellandse zee zijn overgestoken. In dit verhaal is dus wel degelijk elke migrant een vluchteling geweest. Voor de rest duidelijk verhaal. Enige waar je dan geen rekening mee houdt is de criminaliteit die voortvloeit uit de lage vergoedingen en geen werk enz. Dat is de grootste aanleiding van de emoties. Ik weet 100% zeker dat als de asielzoekers geen criminele gedrag vertoond, wij deze hele discussie nooit in Nederland gehad zouden hebben.

0
60 Tegendraadsgelijk

Worden van die 7 er ook 7 teruggestuurd? Nee ! Stelletje slapjanussen in Europa !

0
61 FonTok

** gebruiker verwijderd **

Ja, hier kan je niet meer met linkse linkjes tegenop.

62 verwijderd9139144

Dit was 2 jaar geleden al bekend bij de gewone burger. Toch wel fijn dat de VN dit nu bekend maakt en erkend. Het wachtte is op Brussel om nog verdere afdoende maatregelen te nemen om de Europese burger te beschermen tegen de invasie uit Afrika.

0
63 Dissident

En daar komen ze nu pas achter.... De bevolking wist dit al tijden.

Maar gaan ze ons ook van dit probleem verlossen????

0
64 Logic

OK, dus er is massaal misbruik van het asielrecht door illegale migranten. En dat wordt gedoogd, zelfs gefaciliteerd, door de overheid. De kosten en de overlast worden afgewenteld op de burgerij. Dit gebeurt al jaren en het einde is niet in zicht. Er is niet één serieus te nemen politieke partij die hier werk van maakt. Bizar!

0
65 schrootflint

dat wisten we al, en onze politici ook, maar die vinden het fijn om geislamiseerd te worden, vooral.doortje wil halal

0
66 henry86

Dat weten wij allang. Er werken tienduizenden expats in Europa. Die tellen ook mee in de statistieken.

0
67 Conclusius

Kijk, ook hier hoef je dus alweer géén raketgeleerde voor te zijn !!
Maaruh welke bij elkaar (ook !) héle grote (gigaverdien)elite kliek bieden deze mensen AL jaren AL deze mogelijkheden ? Juist ja !!! Zij zijn de hoofdverantwoordelijken voor inmiddels ook heel veel chaos, dood, verderf en verdriet !!

1
68 Tante Annie

Fake nieuws! Stemmingmakerij! HOAX! Bullshit!!!!



Ik durf er geld op in te zetten dat het er 9 op de 10 zijn!

1
69 Sniper_on_speeddail

Oef die komt hard binnen dat wisten wij nog niet. Oh ja wij zijn het klootjesvolk die dat al eerder gezegd hebben en weggezet zijn als racisten gelukkig zijn daar nu misschien vanaf!!!!!

P.S. nog geen reactie van DOORDESTRONT of hoe heet die ook alweer

0
70 Framazi

@70 die is aan het bidden in de moskee, en haatpreken aanhoren

0
71 henry86

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@18Er zijn dus meerdere soorten kennis.Datgene waar ik op doel is door ervaring opgedane kennis.Niet op wat iemand tussen een cursus of sc...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Schildpad
Saeed komt erachter dat als je geld verdient, je ook belasting moet betalen en flipt!

Man the fuck up Saeed!!...

6 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@87 Babbel er maar overheen. Jouw reactie was onzin en dat mag je best wel toegeven.Dat je dat niet doet is niet echt sportief.En dat w...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@82Ja hoogste tijd dat jij je eigen ramen gaat lappen. Doe die spiegel er dan ook gelijk even bij, die hangt nog steeds scheef trouwens. Dan k...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Defcte burger
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Een muzikale begeleiding bij sommige commentaren 😇https://youtu.be/9XefPICms3U?t=9...

7 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@81Goed lezen is, net zoals bij jouw protegée, aan jullie twee niet besteed. Wat dat betreft passen jullie goed bij elkaar. Qua omgangsvormen...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@4Dan is het toch vreemd dat dat niet als reden wordt gegeven in het artikel.En op het totaal geproduceerde wijn totaal zal het om centen ga...

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@2 Ja joh, Brusel houdt de regen daar tegen. Tuuuuuuurlijk ... proest ! ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@13 Volgens Rob de Wijk zijn de hoogopgeleiden het minst gevechtsbereid. Ze nippen liever aan een cappuccino of knabbelen liever aan een avocado...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

@3 De salarissen van de piefen in Brussel zijn de te hoog. En het wordt allemaal bij de consument in rekening gebracht. Bedrijven kunnen zo hun ...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Eva Lovia DpAngela White New PornKichan Sex VideoIndian Saree StripMalayalam Blue Film Download60spornAngelcreampieKriti Sanon Nude FakePorn 4 DaysMia Malkova Naughty AmericaStepmomsonSwinger Videos HomemadePussysquirtingZuzu SweetMai Shiranui PornXxxxxxx HomeCherry Crush BjAmrikan XxxXxxivdAsian PronAunty Tamil PornMamagyi ComPunishment NakedEscort Local亚洲avPorno Gros SeinsRachel Sennott NudeBabes PornSexvideodesiXxx Vidio 18Xx Video KolkataChinese Movie XvideoSanniliyon PornLiterotica.ccomPelículas Pornos EspañolasStreaming Porno GratuitLena The Plug Fucks Jason LuvPorn RomentikIndian Village Girl Porn VideoCallgirlsexBusty Lesbo MilfE Hentai.orgMature N.l PornBlacked Porn TubeVideos Tik Tok 18Alicia Silverstone NudeHomemade Threesome'sMobile BbrtsTamil Heroine Nude PhotosBokep Jepang XnxxBlack LesbianpornoBrazzerspornOdia Sex Video ComXxx In RainVideos Of Sensual MassagesSexual ChatbotBdslmrMix PornHorror PorniMichelle Taylor XxxTv DeculVideos Pornos GrXxx Faking VideoPani XxxBig Boobs Xxx Video ComBreckie Hill Only Fans LeakOlder Woman PornPerfecgirlPornogay LatinoDanika Patric NudeHd Fuck MoviesAditi Mistry XnxxBabilona HotPuta Lucura XxxSkipthegaGif PornographieKarla James NudeKannada Rachita Ram Sex VideoTamil Aunty Sex Hd VideosBf Sunny LeonLesbain FingeringHomemade BdsmPlaboy Triple PlayTurkmen PornChubby Porn ModelsFilmes Pornográficos CaseiroJapanese BlowjobsJapanese Hot Porn VideosSex Videos Making VideosStep-mom CreampiedPorn CoFreesex GamesLire HentaiPakistaini PornLap Dance SexFrans SexPorn IndiansexBdsm PornosVanessadelrioSpoiled Princess XxxSilicon PussyP Orno XLisa SparxHindi Xxx Hd Video ComXxxpawn Full VideosHenti TvKpop NudesPorne MexicoPorn Star Of The 90'sCumming In WifeSunny Leone Porn TvGirl Kissing Boy On LipsTeen Mega World ComHottamilsexHardcore TeenGetchuHwang Ui Jo Sex VideoAnimated Ebony PornFanfix LeaksXnxx CoreanVina Sky DpPolice Woman XxxKarza In EnglishTitssoloHoatsexXxx Adult VideosFrot CompilationChatur AteHentai Mind ControlHindi Randi Sex VideoRussian Actress NudeAnime PussyWomen Wrestling In The NudeXvideos ComLive Free Sex CamsXxx Hd Videos NewInteresting Sex VideosIndian Desi Girl XnxxSpy Tug LesbianPawg AmatuerSpontaneous XtasyNsfw CaptionsAmeena GreeneKenzie AnnHuge Boobed GrannySex Videos In Tamil GirlsRyan Keely-watch Where Your Balls GoPron HindSex Video Mallu AuntyPornstar Porn