door Brynnar in Binnenland  ·  246 Reacties

  • 16
  • 1693x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@194 ligt aan welk oogpunt je het bekijkt.

Weigerde jij ooit wat van de meester vroeger mits het normaal leek?
Nee dus.....

Het knielen in deze context slaat nergens op hoe hun het benadrukken zal me een worst wezen.

Bij geen enkel katholiek bezoek knielden biechten of nemen ze de hosti tot zich.

7
201 Eastwood

@201

In Liwwadden zeggen we....

'Un bitsje fiene nimt allus wat gratus is'

7
202 Liwwie

@201 Onzin. In de kerk zaten kinderen (in ieder geval vroeger) ook op de grond. Waarom zou het in de moskee dan meteen ineens wat betekenen?

12
203 Eddo-Hendriks

@201 Op de foto die GeenStijl toonde kunt u zien dat de kinderen ook niet geknield zaten.

5
204 Smiling

De docent moet die site gewoon aanklagen voor laster en de gevolgen van die laster. Ik denk dat het best een sterke zaak kan zijn. Dit waren groffe leugens met behoorlijk nare gevolgen.

17
205 Dian

Het opdringen van een religie aan kinderen is een van de ergste misdaden tegen de menselijkheid.

9
206 manpower

@203 gaat dit over vroeger dan?
Ze bezoeken trouwens amper nog christelijke kerken wegens te druk leerkrachten enz.

4
207 Eastwood

Als je denkt dat Geenstijl een gevaar is voor de democratie, dan ben je zo diep in slaap dat je net zo goed dood kunt zijn. Wie denkt dat wij in een echte democratie leven, leeft in een droomwereld. Onze democratie is net zo nep al Mark Rutte.

11
208 manpower

Geenstijl wordt net als de pvv in een hoekje gedrukt. beschik je niet over linkse gedachten of heb je geen sympathie voor gelukszoekers of dobbernegers dan ben je een racist en wordt je buitengesloten omdat een mening alleen telt als die eigenschappen van d66 of groenlinks heeft maar wat er ondertussen in Hamburg gebeurd is doodnormaal hoor

6
209 pantoffeltje

Het is duidelijk dat links zich geen raad weet met GeenStijl, met 1,6 miljoen unieke bezoekers per maand. Links beseft niet dat hun hetze alleen maar meer bezoekers oplevert. Dus vooral lekker doorgaan met schelden en verbieden.

4
210 Dune

@197

"Gezien de ontwikkelingen van de laatste jaren horen kinderen(en het liefst ook geen volwassenen) in gebedshuizen te komen. Scholen(leraren en directies) moeten eens ophouden met de idiote gedachtegang dat kinderen beter/slimmer of wat dan worden ook als ze kennis nemen van geloven en de daarbij behorende gebedshuizen. Hoe idioot kun je zijn? Brrr"

Uw reactie toont JUIST precies aan wat een gebrek aan bepaalde scholing met een mens doet en maakt uitstekend duidelijk dat het wél belangrijk is dat we kinderen leren dat er verschillende geloven bestaan. Uw reactie laat nu precies het belang van goed onderwijs (of het gebrek daaraan) zien.

10
211 Kopkaas

Het had de bedreiging van die school en leraar als gevolg van GS nog niet zo mee gekregen.
Maar GS lijkt steeds erger en in een afglijdende schaal te komen.
-geen nuance meer
-volledige eenrichting van tunnel visie.
-eerder al bepleiten van online verkrachting en sexuele intimidatie.
-nee, niet best wat er van GS is geworden, afglijdende schaal.
-steed minder inkomsten.

12
212 Goldrush

Die foto laat natuurlijk niet het hele verhaal zien van zo'n dagje uit, echter de foto's van andere bezoekjes wel:

https://gerard1945.wordpress.com/2016/12/27/indoctrinatie/

"En de linkse kliek pinkte een traantje weg en keken vol trots hoe onze lieve kindertjes braafjes op hun knietjes met de gezichtjes richting oosten om zich tot allah te kunnen wenden...."

En zoals doortje eerder al aangaf: Islam...waanzin

6
213 ActiveRush

@213

Dat je die kinderen laat zien hoe iets werkt ... hoe is dat precies indoctrinatie? Worden die kinderen vervolgens iedere dag naar die moskee gestuurd om te gaan bidden? Zo niet ... leg me dan eens uit waar 'm die indoctrinatie in zit?

Ik geloof niet, nooit gedaan en zal ook nooit gebeuren, maar om dit te bestempelen als indoctrinatie is klinkklare onzin. Dan snapt u waarschijnlijk niet zo goed wat dat woord betekent.

12
214 Kopkaas

@213

++++++++++++

4
215 Congo

Frontaalnaakt, oftewel Peter Breedveld.
Niet serieus te nemen, extreemlinkse mafklapper..

Als er morgen onthoofdingen of stenigingen plaatsvinden zou hij het ook nog verdedigen.

1
216 Natayo the Bobcat

Zodra de islamieten met hun gore fascistenpoten van onze kinderen en meisjes/vrouwen afblijven, en van de rest van de Nederlandse samenleving, met hun veroverings- en haatdoctrine en hun opvattingen over dhimmies.

2
217 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

218 Elia

@210 "Het is duidelijk dat links zich geen raad weet met geenstijl"

Uh-huh, er bestaan namelijk maar twee groepen in de wereld, "geenstijl+aanhang" en "links"
En als men niet tot de ene groep behoort, behoort uiteraard tot de andere.

En aangezien ik absoluut niet tot de eerste groep behoor, behoor ik uiteraard tot de tweede.

En oh, oh, oh, wat weet ik mij toch geen raad met geenstijl, nachten lig ik er ervan wakker!
Want zo ontzettend! belangrijk vind ik die club van overjarige zielige pestkoppen die duidelijk in de peuter-puberteit zijn blijven steken. (.....)

Maar in feite vind ik die club irritante kleuters niet zo belangrijk, vind het alleen grappig dat ik zie aankomen dat ze gaan verdwijnen, samen met de tijdgeest van het begin van de eeuw. question

We naderen 2020, er hangt een nieuwe tijdgeest in de lucht.
We zullen zien wat die brengt, maar de oude zal wegwaaien in de wind.

4
219 mijnvorigemeningwastochbeter

@218 Het communisme en marxisme heeft niets met atheïsme te maken. Atheïsten zijn ook geen groep die in een doctrine geloven. Een atheïst is simpelweg een persoon die weet dat 'God' niet bestaat. Meer omvat het niet. Als een atheïst iemand vermoord is dat niet uit naam van het atheïsme, omdat het weten dat er geen God is niets met de moord te maken heeft.


En voordat je weer met je moraal begint, dit heb ik in een ander draadje ook aangehaald richting jouw adres;

En, dat 'moraal' hé, wat wij atheïsten niet hebben... Als er geen God is, wat stopt mij om mensen te vermoorden en te verkrachten die ik wil? Immers, ik heb geen moraal, toch? Je hebt helemaal gelijk, ik heb iedereen vermoord en verkracht die ik wil, en het totale aantal is NUL!

1
220 Bluth

@214 ; Zoals ik al eerder in een ander topic heb bepleit:

Er is een wezenlijk verschil tussen informatief (= toeschouwer) en indoctrinatie (= participant).
Ik zou er dan ook geen enkele moeite mee hebben wanneer mijn kinderen (oké.. die zitten al lang niet meer op de basisschool) een moskee zouden bezoeken puur als toeschouwer.
Op het moment dat zij echter deel moeten nemen aan een islamitisch gebed om het aan de lijve te ondervinden, gaat het voor mij mijlenver te ver.

Stel dat we moslims bij de inburgeringscursus gaan verplichten het 'Onze Vader' te bidden of, erger nog, varkensvlees te proeven.... Dan staat heel islamitisch en gutsies Nederland op de achterste poten. Maar niet-islamitische kinderen moeten wel aan de lijve ervaren hoe een islamitisch gebed in zijn werk gaat?

En dan inderdaad ook nog eens die eenzijdige kijk. Wil je dit serieus doen dan moeten alle gebedshuizen van grotere religies bezocht worden en niet alleen de moskee.

1
221 Mariska3

@220 Zoals het amerikaanse spreekwoord zegt:
If atheism is a religion, then not collecting stamps is a hobby.

En inderdaad, beledigende suggestie dat men als atheïst geen moraal zou kunnen hebben,
alsof men geen fatsoenlijk mens zou kunnen zijn zonder religie,
gewoon uit respect voor zichzelf en de medemens.

1
222 mijnvorigemeningwastochbeter

** gebruiker verwijderd **

@76
U schrijft:
"Het is duidelijk toch dat die basisschool kinderen heeft onderworpen aan religieuze propaganda?"
Nee, dat blijkt nergens uit. Alleen een paar onderbuikertjes komt tot die conclusie, volkomen fact-free, dat dan weer wel.

223 verdwijderd21

Nu zou ik mijn kind een bord stamppot met worst en spek meegeven.

"Wil jij dat ik jouw gebed probeer? Prima; als jij eerst dit bord oer-Nederlands eten op eet.
Of kijk je liever toe hoe ik eet?"

2
224 Mariska3

@214

"Doctrine (leerstelling) komt van het Latijnse doctrina (leer, onderwijs) van het werkwoord docere = onderwijzen (en wij zeggen doceren en docent). Een van de kenmerken van indoctrinatie is dat er, in tegenstelling tot leren, vaak straf gezet wordt op het bespreekbaar willen maken van de over te dragen overtuigingen of opvattingen, die straf kan een heel scala beslaan van fysieke straffen tot (stilzwijgende) uitsluiting uit de groep of uit allerlei dreigementen. Ook kan er gewaarschuwd worden tegen afwijkende meningen of tegen bronnen met andere meningen."

Scholen brengen deze bezoekjes zonder medeweten van de ouders vanwege de beladen criteria, ouders kunnen op deze wijze niet van te voren protest indienen, indien de vrije keuze door de scholen voor de ouders word ontnomen op deze wijze is dat ook een vorm van dwang aan onderwijzen, dit terwijl het bezoeken van moskeeën niet onder de leerplicht valt. Dit valt ook onder de noemer indoctrinatie.....

2
225 ActiveRush

@224 , tja, ach, als dat is wie u wilt zijn.....

3
226 mijnvorigemeningwastochbeter

Eenzijdig onderwijzen is ook een vorm van indoctrinatie, eenzijdig omdat kinderen 1 kant van het geloof ten gehore krijgen en niet onder andere te horen krijgen dat onder de noemer van Islam er leeftijdsgenootjes zijn die getrouwd worden met een of andere 58 jarige Mohamed of Mustafa etc. en dat de vrouwen en dus ook meisjes geslagen mogen worden, en sex moeten hebben met hun man anders staat daar een straf op.....fout fout fout wat er met de Nederlandse kinderen door linkse scholen onderwijst wordt.

0
227 ActiveRush

@225 Hoe weet u dat scholen ouders niet vooraf op de hoogte zijn gesteld?

@227 U was erbij, begreep ik, dat u zo goed weet wat deze zes- en zevenjarige kinderen te horen hebben gekregen tijdens dat bezoekje aan de moskee?

(De school waar u 'wat er ... onderwijst wordt' heeft geleerd lijkt mij slechter dan een school waar een bezoek aan een moskee wordt georganiseerd.)

3
228 Smiling

@228

a. Omdat veel ouders boos en verontwaardigd waren dat hun kinderen zonder hun toestemming een moskee bezocht hadden?.....duidelijk genoeg misschien?

b. Wat denk jij zelf? moet ik hier echt antwoord op gaan geven?

2
229 ActiveRush

@229 Dat bericht heb ik dan gemist. Net als bij andere gevallen lees ik uitsluitend verontwaardiging van mensen die geen kinderen op die scholen hebben.

4
230 Smiling

222 aanvulling:
Sterker nog: atheïsten hebben geen dreigende god op de achtergrond nodig
om een fatsoenlijk mens te zijn.

Niet dat ik daarmee wil zeggen dat alle atheïsten fatsoenlijke mensen zijn, natuurlijk niet,
ook die bestaan in alle soorten en maten, tot de atheïstische psychopaat toe.

Maar degenen die wel fatsoenlijke mensen zijn, zijn dat zomaar uit zichzelf,
zonder religieuze dwang.

1
231 mijnvorigemeningwastochbeter

@229 Ik heb geen ouders zien klagen hoor. Laat staan 'veel' ouders. Ik heb wel mensen zien klagen die helemaal niks met de school te maken hebben en weer in een facebookmeme of nonsensbericht zijn getrapt dat dan weer wel.

2
232 Dian

Zo'n bezoek van een school aan een moskee, moet natuurlijk wel in context staan.
-dus prima als een school een keer gaat kijken.
-maar dan ook week erop naar synagoge.
-en ook naar een hara krishna groep, en boedisten en hindoeisten.
-de juf en meester legt na al die tripjes uit, dat allen geloven in 1 god, echter dat ze alemaal duizenden verschillende regeltjes hebben, en dat ze allemaal wel erg blind overtuigd zijn van hun gelijk dat er iets dan niet moet kloppen, en dat die regeltjes en wetjes over de eeuwen en eeuwen heen zijn gemaakt door onzekere vooral mannen in de geloofgroepen, dan denk ik dat het nuttige bezoekjes zijn.

0
233 Goldrush
234 Dian

Het is heel goed dat onze kinderen geïnformeerd worden over Islam. Hoe meer ze er over weten, hoe beter ze beseffen dat deze ideologie niet in Europa past.

Maar dan moeten de kinderen wel eerst goed beseffen welke waarden Europa kent.
En daar wringt de schoen, want het overwegend linkse schoolpersoneel herkent nog geen vijandige religie al wordt hun eigen dochter in het uitgaansleven met 15 messteken in de hals om het leven gebracht.

1
235 Sterke

@232
Dat heeft selectief perspectief, het is maar wat je wilt lezen en begrijpen...
Overigens worden dit soort zaken zoveel mogelijk buiten de media gehouden maar des te meer is het te lezen op twitter en daar zitten aardig wat ouders tussen die er hun bedenken bij hebben

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6833

/>
https://twitter.com/CarelBrendel/status/867276954545926144

https://twitter.com/Spoednik67/status/851495851721728001?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Ffrontpage.fok.nl%2Fnieuws%2F763525%2F1%2F1%2F50%2Fleerlingen-krijgen-straf-om-weigeren-moskeebezoek.html

1
236 ActiveRush

@223
Als het geen religieuze indoctrinatie is, waarom wordt er dan zo geheimzinnig over gedaan? Waarom werden ouders van te voren niet ingelicht?

Wij moeten de Islam sowieso zo klein mogelijk houden, en het hoort zeker niet in een staatsopvoeding. Scheiding van kerk en staat, weet je nog?

Het incident is weer zo'n ziekelijke uiting van het gedweep van de linksliberalen met een ideologie die geen enkel respect verdient laat staan gepromoot moet worden.

Christelijke kinderen zouden al helemaal niet gedwongen moeten worden om de satanskerk te bezoeken.

1
237 Sterke

Als ze alleen naar de moskee zijn geweest en niet naar een kerk, synagoge,...... dan heeft Geen Stijl zeker een punt.

1
238 Soare

@218 Elia

wat ben je toch een oproerstoker...je weet dondersgoed dat religieuze oorlogen de laatste tweeduizend jaar en inclusief god hemzelf er heel wat meer op hun goddelijke kerfstok hebben kunnen bijschrijven...

0
239 lenr4u

@234 , idd laat kinderen alle mogelijke religies maar eens bekijken.

Ik hoop wel dat meester en juf ook leren, dat er sommige 'religies' zonder enige reden regels hebben over besnijdenissen, en dat ook bedacht is door onzekere oude mannetjes, en niet door een god.
Immers een liefdevolle god zal dat nooit eisen.

Meisjesbesnijdenis (FGM)
https://www.plannederland.nl/investeer-in-meisjes/projecten/bescherming/dossier-meisjesbesnijdenis-fgm

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/besnijdenis
wordt zelfs vergoed in NL olv cda, sgp en cu en vvd ..............

1
240 Goldrush

@236 Daar lees ik geen Nederlandse protesterende ouders.

Wat ik op dit draadje wél lees, is een karrenvracht vol aannames over wat er gebeurd is, wat er gezegd is, wat er verplicht is, waar de school verder op bezoek gaat, wat de ouders verzwegen is. Met aannames kan ik niets.

1
241 Smiling

@222 de Ierse komiek Dave Allen opperde dat god wel blij moet zijn met atheïsten omdat niet steeds om dingen zeuren (bidden).

0
242 Myth63

als je de link op frontaal naakt post ..https://gerard1945.wordpress.com/2016/12/27/indoctrinatie/

...wegfilteren van een link met foto' s van minstens 6 basisscholen die voorovergebogen zitten in een moskee is zeker wel okay?

vrijheid van meningsuiting is frontaal naakt in ieder geval vreemd...

1
243 lenr4u

@221

"Stel dat we moslims bij de inburgeringscursus gaan verplichten het 'Onze Vader' te bidden of, erger nog, varkensvlees te proeven.... Dan staat heel islamitisch en gutsies Nederland op de achterste poten. Maar niet-islamitische kinderen moeten wel aan de lijve ervaren hoe een islamitisch gebed in zijn werk gaat?"

Sorry hoor, maar ik vind dit nogal overdreven. Overal waar je een rondleiding krijgt doe je wel ergens aan mee. Vroeger op school gingen we langs een bakkerij en mochten we zelf deeg rollen en broodjes bakken. Dat noemen we participeren om te laten zien en laten ervaren hoe iets werkt. In de kerk gingen we ook in de bankjes zitten en kregen we kerkboekjes. Maar "o wee", het is een moskee, en dus is alles wat daarbinnen gebeurt fout. NEE!!! Het laat kinderen juist ergens mee kennismaken en het is goed voor de algemene ontwikkeling. Als wat meer mensen hier op dit forum vroeger ook even een uurtje (meer is het niet) die moskee waren binnengegaan, dan waren hier een stuk minder spastische darmtrekkende reacties te lezen zodra er een berichtje over een moskee wordt geplaatst.

"En dan inderdaad ook nog eens die eenzijdige kijk. Wil je dit serieus doen dan moeten alle gebedshuizen van grotere religies bezocht worden en niet alleen de moskee."

Uiteraard ... maar dat was in "mijn tijd" ook zo. Naar de moskee, de kerk, het Jehova-gebouw enz. Het zou dus niet alleen de moskee moeten zijn, maar alle gebedshuizen. Daar ben ik het mee eens.

Maar dit heeft niks met indoctrinatie te maken, en juist alles met algemene ontwikkeling. Angst en onwetendheid zorgt voor de onderbuik-diarree die hier regelmatig wordt uitgepoept. Scholing leert juist dat een moskee, kerk, synagoge enz. gewoon een ruimte is waar mensen (die dat willen) hun geloof kunnen belijden. De gedachte of insinuatie dat een katholiek of niet-gelovig kindje ineens zou bekeren tot moslim vanwege een schoolbezoekje aan een moskee is klinkklare onzin. Als er hier echt mensen zijn die dat daadwerkelijk denken, dan toont dat alleen maar aan dat er hoognodig veel meer geld in ons onderwijs moet worden gepompt.

1
244 Kopkaas

@99 , @100 , @van Binsbergen,

"geuzenaam" moet zijn "geuzennaam".

0
245 Graaier1000

Oh ja en deze ook nog eventjes...
"Whermacht" moet zijn "Wehrmacht"
https://www.nieuwskoerier.nl/news/152634-extreem-rechts-geweld-zwelt-aan-in-duitsland-zeer-zorgwekkend?page=2 Posting 151
"2e kamer" moet zijn "2e Kamer"
"jou stelling" moet zijn "jouw stelling"
"een een" moet zijn "een"
"Arnhem" moet zijn "in Arnhem"
https://www.nieuwskoerier.nl/news/151696-arnhem-wil-ahmed-marcouch-pvda-als-burgemeester?page=1 Posting 91

Zo maar een bloemlezing betreffende 2 postings van vanBinsbergen...
De opsomming is niet uitputtend...

Correctie bij @245 .
@van Binsbergen = @vanBinsbergen

0
246 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

22 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

28 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
PprnDelhi Sex VideoNavel Licking VideosPenelope Cruz PornPhone Call XxxJav English SubtitlesPelicular PornosFtvgirls.comAbused ThroatsWebcam De Sexo Ao VivoSkinny Big TitsPuma KiBriinic NudeHot Nude PornstarsNaked GfPornô AnimesPirntubeTitty TeasingLana Rohads XxxWca ProductiinsKtra-554Mia Kilifa NakedSexy Pron IndianCreampie By DadYound Devotion/gif/ 4chanFilm érotique GratuiteNaughty America XvideosPorn SketchBlack Girl PicMiakalifasexCoolinetJoymode ReviewUq Holder HentaiXxx Videos 4kNew Girl Sex VideoShe Hulk PornXxx Hd Desi VideoXxx Videos Com IndianPorn LesbiJeff's ModelsImpreg MomAsa Akira SoloHorsecock DildoPornur ComAlyssa ReeceBigtits BigassColette GuimondCouple Sex VideoAunty Sex MoviePriyanka Chopra Ki ChutSkylar NoveaAestheticallyhannahFake Doctor XxxRussian BlowjobNsfw Cosplay RedditBhojpuri Bp FilmStrippers Black PornJill Taylor IafdXnxx Sunny LeonyPlayboy PhotoshootHindi Love XxxVr Porn Full VideoChanging Room Sex80s Porn StarFtv SexMallu SuhagraatReal Daughter Father PornLesbian Porn XxxxFsiblog.ZaelasNaked BitchesKellie Pickler NudePartyslutProstitutexxxHottest Porns StarsBest HentAd PornographieSit On FaceApril HunterNudity In IndiaAna De Armas SexiestHucow Breed50 Shades Of Grey SexCharissa Thompson PornPorn MnagaTeen Sex TwitterBhabhi Romance XnxxGandi Baat Full MovieXxx Nnn ComAnal In Sleep蜜美杏Adriana Chechik Cream PieAlex499990SuckingdadBig Booty Compilation PornTia Cyrus NudeTubegalorsOlga SybilVadim BlackSydney HareinNudes.New Sex Video 2020Xx Hot MoviePokemon SexLocal Sex Local SexEncoxada PornhubKaren WitterXxx Bbc VideoDesi Hindi Sex MovieInterracial Porn MoviesPorn Video Hollywood MoviePorn Japanese Forcedסרטי ס קסPorn Beurettes2goliePornhublesbienneAnasuya Bharadwaj XnxxXxx Horse CartoonHint PornolarıAlena OstanovaAll Sex Video TamilXxx Desi DesiIndian Babhi XvideoXart PornDirtylatinamaidsPornhub Premium LoginsMaureen Ohara NudeWww Indian Gay Sex ComSunny Leone And Tommy GunnSwasika NudeXvideobangladeshXdesiPornhub Official SiteDiablo HentaiPorn OaxacaReddit Porn SitesIndian Black PornSex Malayalam GirlsMiss Teacher PornBbworgyChubby Guy PornBengali Xxxx VideoIndianxxxvidioSister And Sister XxxValentina Nappi XxHot Couple HoneymoonDandangler PornXxx Videos GratisContos Bdsm