door netcat in Buitenland  ·  91 Reacties

  • 25
  • 1127x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@41

Het tuig wat nu door de straten van Hamburg trekt is niet exemplarisch voor links.
Ieder redelijk links-denkende mens zal zich hier van distantiëren.

10
51 malle loot

@51 Dat lijkt mij ook ja.Al krijg ik helaas een heel ander beeld gezien de reactie van een linkse hier. Je ziet helaas van aantal van links hier dat ze dit goedkeuren en daar reageer ik op. De normale linkse zal hier ook niet op zitten te wachten en die zien ook wel dat dit ver over alle grenzen heen is. Ik reageer op zij die dit goedkeuren en die er wel achter staan. Dit is extreem wat er aan de hand is en het dan goed durven praten vind ik ver onder alle peil. Ik heb van rechts dit soort dingen niet gezien vandaar mijn reactie.

0
52 Saviro

@52

Linksextremisme is van hetzelfde soort als rechtsextremisme. Die lui in Hamburg verschillen in niets van Pegida, AfD enzovoorts. Hetzelfde zien we in de politiek terug: SP en PVV verschillen maar weinig van elkaar. Daarom is het niet verbazingwekkend dat er SP leden die kant zijn afgereisd. De overeenkomst: schoppen tegen de gevestigde orde.

15
53 malle loot

* Verwijderd door de redactie *

54 Chat Baker

@51 Goh... u denkt ook zo over de weldenkende rechtsmensch. ?
oh wacht...

3
55 chouffleur

@55

Ja, ik respecteer de weldenkende rechtsmens. En ik neem afstand van genociderechts, net zoals ik afstand neem van dat tuig in Hamburg.

Moeilijk hè?

10
56 malle loot

@53 Nu heb ik niet zoveel met de gevestigde orde moet ik bekennen. Zowel PVV en SP liggen niet op de lijn hoe ik denk en hoe ik de dingen voor me zie. Wel weet ik dat de gevestigde orde niet veel doet aan de onrust . Ik vrees dat men niet wil zien dat het de verkeerde kant op gaat binnen Europa en dat iedereen zowel links als rechts zich niet gesteund voelt in wat men eigenlijk verwacht van een regering. Het verdeelde binnen de samenleving is volgens mij nog nooit zo groot geweest en geen enkele regering die daar daadkrachtig wat aan wil doen. Steeds meer komt men lijnrecht tegenover elkaar te staan in de maatschappij in mijn ogen een gevaarlijke ontwikkeling.

0
57 Saviro

@56 Komt niet echt geloofwaardig over als je de term genociderechts gebruikt.

0
58 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

59 Pxf7+

Merkel wilde aantonen dat in het vrij Westen demonstreren mogelijk is...... Maar de hardwerkende middenklasse gaat dit weer betalen en opruimen. Jaag dat Merkelmens weg, dit heeft 0,0 te maken met vrijheid van meningsuiting.

0
60 Soare

@3 hoe de wind waait is m'n woordje.

Zoiets?

3
61 Eastwood

Ik hoop dat de politie er goed op in gaat hakken, dat die linkse krakertjes de 1ste drie weken door een rietje moeten eten.

4
62 Benzardi

Maar geen beelden bij CNN

6
63 Hein2

@63 Volgens mij heb je helemaal geen CNN gekeken, want ze zonden het gewoon uit.

2
64 arcenist

@3 waarschijnlijk omdat rechts veel minder gewelddadig is dan links. Ja, dan klopt jou theorie wel dat rechts nog wat van links kan leren. Maar rechts is dus te fatsoenlijk om oorlogje te gaan spelen. Links maakt het niets uit. Daarom komen ze ook in grote getallen relschoppen en een stad onveilig maken. Links is ook plunderaars. Ze plunderen winkels waarvan de eigenaren hard hebben moeten werken om dit op te bouwen.
Links is ook veel dodelijker dan rechts.
Nogmaals je theorie dat rechts nog heel wat van links kan leren klopt. Maar rechts is schijnbaar minder gevoelig voor extreem geweld en minder crimineel.
En dan altijd maar die rechtse mensen neerzetten als zware criminelen, haha

2
65 Niet wit niet zwart

Mensen zijn allemaal individuen, en, de de politieke overtuigingen in Nederland lopen van extreem-links, links, gematigd links, midden, gematigd rechts, rechts, extreem-rechts. tot a-politiek. (mensen die nooit stemmen en niets met de politiek te maken willen hebben.)

Het is vreemde retoriek om het over "links" of "rechts" te hebben, alsof alle mensen in Nederland (of daarbuiten) uitsluitend in te delen zouden zijn
in die twee fictieve machtsblokken-hokken,

5
66 mijnvorigemeningwastochbeter

Extreem-links komt weer even onder een kei vandaan. Een zeer gevaarlijk volk wat onvoorwaardelijk op de steun van de krankzinnige linkse elite kan rekenen.

2
67 Sterke

Misschien moeten we ook maar een deradicaliseringsprogramma opzetten voor dit soort krakerstypes. Wat mij betreft zijn die geen haar beter dan extreem rechtse knokploegen of jihadisten.

1
68 Conclusius

Niets rechts of links. Het woordje extreem is wat hier belangrijk is. Waren ze niet extreem links, maar doorsnee mainstream links was dit niet gebeurd. Net als dat niet iedereen die bv op de VVD stemt helemaal onvoorwaardelijk achter de NVU staat en actief is op stormfront, 'omdat dat ook rechts is'.

@67 Natuurlijk en extreem rechts kan op de steun van de krankzinnige rechtse elite rekenen.

10
69 Eddo-Hendriks

@68 Eensch, en ik mag hopen dat dat tuig dat lekker met hun volle porum in beeld is, alsnog van het bed worden gelicht.

0
70 Eddo-Hendriks

Terroristen ingehuurd en betaald door de Duitse regering.

9
71 manpower

Tja, auto's van burgers in brandsteken en plunderen en geweld zal nooit een positieve bijdrage leverenen aan een cause.
Jammer dus, en niet goed.
**
Echter hier ook al weer, bij GS volledig de nuance en TPO ook.
-vandaag zag ik bij de NOS liepen er honderen organisaties mee, kerken en vakbonden oa en was vredig.
-maar nee van GS en TPO, is alles wat links is fout en extreem geweldadig.
-immers een kleine groep die iets fout doet, kan je niet vandaag niet honderen andere organisaties als sp en kerken en anderen verantwoordelijk voor houden.
-die nuance is belangrijk is mist volledig bij TPO en GS en hun twitter kliek.
-GS en TPO zijn dus mede oorzaak aan polarisatie.

13
72 Goldrush

In dit internettijdperk komen er steeds meer 'opinie' makers, echter vele van deze figuren zijn small minded en kennen geen nuance meer.
Het bussiness model is, polariseren bewust of onbewust, door op elk item wat er elke seconde per dag iets van de vinden te reageren of een opinie op te maken.

VB ===>
Jan Roos, Jan Dijkgraaf, TPO. GS frontaal naakt hoort daar ook bij.

En volgende ==>
Dunc.‏ @dunc058
Dunc. Retweeted Anne Fleur Dekker

Ze hadden jullie dood moeten slaan.


Geen nuance meer, je kunt in boosheid of dronkenschap best wel iets een keer denken en zeggen als hier boven, maar schrijven moet je niet doen, is dom,
maar dan zeg je na een paar uurtjes, zeg je even dat je dat niet echt meende en sorry.
-maar deze rechts extreme figuren gaan gewoon door, gevaarlijk dus.

8
73 Goldrush

Medelijden met de politieagenten die ingezet moesten worden om zowel het tuig dat aan de top deelneemt als de overige opstandelingen van hun lijf te moeten kunnen houden.

2
74 shym

Wat een smerig links tuig.... yuk!!

3
75 Lias

We moeten de daders aanspreken op hun geweld en de schade doen vergoeden.

Volgens het verslag op Nederland 1 , gisteravond na 18.00 uur, protesteerden De Jonge Socialisten, autonomen , anarchisten , maar ook Kamerleden van de SP tegen globalisering en tegen Trumps uittreden uit het Klimaatverdrag.

De bus met Nederlanders met wie de journalisten meereden werd overigens enige uren tegengehouden bij de grens.


Kijken we nu naar het geoefende leger van professionele, extreem linkse actievoerders / geweldplegers dat samengetrokken was in de straten van Hamburg dan valt op:

1. Ze hadden Trump slechts hoeven te honen en de andere G19 kopstukken met hem te sarren, omdat iedereen vreest dat hij de globalisering zware schade zal toebrengen.

2. Wie zo begaan is met het klimaat en tegen het verbruiken en de verspilling van grondstoffen, gaat zeker geen auto's in de fik steken. De rook verspreidt fijnstof en onvolledig verbrande reststoffen, die kankerverwekkend kunnen zijn, zoals dioxinen.

3. Wie begaan is met werknemers "die worden uitgebuit door het kapitalisme" , gaat evenmin hun auto's in de brand steken, hun bezit vernielen of de nering waar hij/zij werkt, verwoesten.
Je ontneemt mensen niet zomaar hun huisraad, vervoermiddel of baan.


De redenen die extreem links, of bijvoorbeeld VARA-website Joop, opgeven voor de geweldsexplosie zijn dus niet geldig.
Het geweld was duidelijk met voorbedachte rade georganiseerd; tactieken waren uitgewogen op grond van alle eerdere ervaring. Het was beslist geen spontane uitbarsting van woede; maar een professionele toeleg.
De Nederlanders die aan het woord gelaten werden, zoals VARA-medewerkster Anne-Fleur Dekker, spraken ook over hun strategische doelen..


De werkwijzen zijn identiek aan die van voetbal-hooligans. Het geweld en de vernielingen zijn dat ook.

Objectieve redenen voor het gedrag zijn er niet. Die heb ik hierboven afgekaart.
Moet er een dieper gelegen subjectieve drijfveer zijn.
Die is de woede dat de eigen ideologie en permanente omwenteling al een eeuw lang overal is mislukt .De wereld is niet maakbaar, zoals de ideologie beloofde. De gewone man volgt de ideologie en de extremisten niet en erkent geen van beiden.
Daarom haten de linkse geweldplegers de oude mens die geen nieuwe mens naar hun evenbeeld wil worden.

Dat wantrouwen jegens de oude mens was eveneens de reden voor de zuiveringen van Lenin, Stalin, van Mao, of Pol Pot.
Het was de reden voor Hitler om te streven naar de nieuwe, raszuivere Germaan.
Het is de reden voor moslimterroristen om iedereen die niet voldoet aan hun beeld van de gelovige te vermoorden.

Het is de drijfveer van iedere naar puurheid strevende, totalitaire ideologie.


Buiten kijf staat dat de daders bestraft moeten worden. Dit is geen benutten van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering. Het is boven komende razernij en de lust andere mensen zoveel mogelijk aan te doen.
De schade in Hamburg moet eerst vergoed worden door verzekeraars en de Duitse staat. zodat de slachtoffers hopelijk niet hun bestaan kwijtraken.

Maar daarna moet de schade verhaald worden op de daders. Op de ideologen, die nu tevreden terugkeren naar hun goedbetaalde burgerbaan en mooie woning; of naar hun prettig gefinancierde commune.
De schade moet ook verhaald worden op organisaties als Joop/VARA, die veinzen dat moordlust en vernielzucht slechts linkse folklore is. En dan niet betaald uit ontvangen gemeenschapsgelden.

Na de beelden van Hamburg mag de VARA wel een kwart tot half miljoen ophalen bij de leden.
En bij mededader Anne-Fleur D.

4
76 stanley.staatsman

@76 stanley.staatsman
Goede reactie.
En ja het is wel duidelijk dat links enorm agressief is en ze zijn niet te beroerd om grof geweld te gebruiken.

3
77 Natayo the Bobcat

en dan leggen we te zeiken over de uitspraken die ons blonde Geertje doet.
om vervolgens keihard door links in de re*t te worden genaaid.
heb ik liever iemand die zegt waar op het staat, dan een stel hersenloze klootviolen die het nodig vinden om andermans spullen te slopen.

Als we het hier van moeten hebben ????

3
78 Madman351

Ah, die rechtse zeikerds van GeenStijl weer. Als je die opnaaiers gelooft dan vraag je erom.

13
79 zeikenderechter

@75 Is rechts tuig wel lekker dan? Of is iedereen die links is per definitie tuig? Wat bedoel je?

6
80 Trompetsignaal

Ik las 'ondeugend linkse geweldsorgie'.
Ietwat teleurstellend dit. question

0
81 Wild Rover

@21 O ja, vanBinsbergen wat voor slims heeft links nu bereikt??

In mijn ogen hebben ze al hun respect terecht verspeelt..

1
82 Xmod

Defcte burger komt nu met Youtube filmpjes die ons moeten doen geloven dat dit door de politie is gedaan.. Werkelijk laten we hopen dat je nog heel jong en onnozel bent, Gadver.

0
83 Xmod

@72 Goldrush vertel wat had je willen nuanceren?

Het was fout, we hadden de winkels en auto enz niet mogen vernietigen maar ze zijn wel liev voor dieren , zoiets?

0
84 Xmod

@71 Bron graag, misschien een beetje te suggestief?

0
85 Xmod

Dus als ik de volgende keer dit lees dan is rechts dus in een keer fascistisch etc.

https://duitslandinstituut.nl/artikel/20179/zeker-700-mensen-gewond-door-extreem-rechts-geweld-in-2016

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/extreemrechtse-groepering-pegida-bekent-kleur-poepbruin/

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/14/neonazis-denken-dit-is-ons-moment-9081902-a1558633

http://socialisme.nu/blog/nieuws/53241/opkomst-extreemrechtse-partijen-verbonden-met-geweld/

Of te wel zelf de broek vol schijten en zeggen dat een andere stinkt

Maar ach links rechts hou toch op het enige verschil is rechts heeft een hele dikke gespierde wijsvinger en links een dikke gespierde middel vinger meer niet. Het is bedacht door hokje denkers maar in werkelijkheid zit tussen links en rechts heel veel ruimte.

0
86 magikeven

Pas maar op mensen, de ultra linkse ideologie is ook hier een gevaar voor de samenleving en de maatschappij.
Geef ze een vinger, en ze nemen je hele hand. Nu de Europese regeringen eenmaal toegegeven hebben aan de linkse idealen en wensen zoals massa-migratie van tientallen miljoenen , de plannen voor rassenmenging, het omarmen en installeren van de meest haatvolle "religie" verpakt als vredeboodschap, en last but not least het volledig lam maken van rechtse politiek in Europa ( door iedere vorm van kritiek weg te zetten als " extreem rechts " , en door de traditioneel rechtse partijen onder druk van Brussel een ultra linkse agenda uit te laten voeren ).
Als aan de idealen en plannen geen gehoor meer wordt gegeven in de toekomst, zal het uitdraaien op een burgeroorlog. Zo gek zijn die gutsies wel, ondersteund en opgejut door miljoenen moslimjongeren in Europa draait het uiteindelijk uit tot een ongekend gewelddadige clash met de rest van de maatschappij.

4
87 Syrious

@87

U beweert dat ultra rechtse ideologie beter is ? met hun uitsluiten van andere rassen, denkwijze en mogen we slaafs achter een grote lijder aan huppelen

beste nogmaals het heeft niks met links of rechts te maken maar met zieke geesten. Achterdochtige hokje denkers met fantasie zoals u zijn een groter gevaar

2
88 magikeven

Dat filmpje in de supermarkt, vreselijk. Voor mijn part had de politie met mitrailleurs op heup hoogte iedereen mogen neer maaien, links tuig.
Maar dit gebeurt natuurlijk als de politie er niet bij is.

1
89 Ikzeg:

@76
Lulverhaal. Slaat nergens op. Onderbuikgevoelens. Heb je iets onderzocht om deze grote woorden waar te maken? Je scheert op voorhand alle linkse demonstranten over één kam.
Denk je dat leden van de SP ook auto's in brand hebben gestoken?
Is de gedachte wel eens bij je opgekomen dat de Duitse regering mensen in kan zetten om relletjes te beginnen?
Heb je dat onderzocht?

5
90 manpower

@63 Hein2 U schreef? "Maar geen beelden bij CNN"

http://edition.cnn.com/2017/07/07/europe/g20-hamburg-protests/index.html

1
91 Marc Anthony

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

#8 gevonden:"Dat heeft voornamelijk drie redenen. In de eerste plaats weet het regime tot in zijn botten dat het zelfs de norse berusting van ...

5 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@22 "van wie beide ouders ook in Nederland zijn geboren" Zie 24, zie je 17. Nederlands-Indië was toch echt buitenland. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Offtopic

@2875 Ha die Ron, dankje kerel.RedBull staat koud....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24 Ja en?...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

    "Iemand met een migratieachtergrond is een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland is geboren" https://www.cbs.nl...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Ik wil een wet dat mensen die zich laten provoceren verplicht een jaren lange cursus weerbaarheid moeten gaan volgen!!! XDXD...

11 minuten geleden geplaatst door Schildpad

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@19 Tuurlijk begrijp ik dat. Had dat ook niet verwacht gezien jouw, volkomen nutteloze, veelvildige meldingsbijdragen op dit forum. ...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Over een paar jaar staan de meeste woningen waarschijnlijk leeg en en liggen de cruiseboten er verlaten bij. Miljoenen zijn er dan verdwenen in ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Iemand die in Nederland is geboren en van wie beide ouders ook in Nederland zijn geboren, maar van wie ten minste één van de grootouders in he...

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Kerala Women Sex VideoRachel Weisz Sex VideosGiant NippleDiamond Jackson TeacherPorncomics FemboyBig Tits FakesSexo.ao VivoNicole Kifman NudeChinesepornMessycreampieBbw Porn HairyBondage FairiesIndian Mom On DutyBest Tits EverMouther Daughter PornReina KurokiDemi Rose LeakBlue Film Video MeinIndian Teen MasturbationPorn Big VideoReshmi PornFbbxxxDaughter Swap CampingDaughterswqpPornografia TravestisSexy Naked MenSexstudy GroupBerazzar MomIranixnxxTali DovaThreesomething MoviePatricia FarenelliBoudi XnxxJanvi Kapoor SexyKannada Sex Video CallWwe Women NudesGay LovesexVoissa LiveShantaehentaiHotsexnudeAdult YoutubeMia Khalifa Vs BbcJav English SubtitleSexo SiteAnime 18+ Sem CensuraBlack Ebony XxxMistress GaiaPublic Himiliation PornTeen Anal OrgyPorno PubFuck TokIndia PornhdCelebrity JihaadWww.tubesgalore.comExtrimtubePure Taboo Full VideosAubreu SinclairKindly Myers PlayboyXnxx TrainReina HeartKateelufeSukihana AgeGriffin BarrowsAnal TeensTori Black SexBig Boops ImagesWowgrlisHuge Latina TitsHoli Porn VideoHindi Chudai PictureSex Com Sunny LeoneGreen Eyed GfFlashing FriendsHd Xxx VodeosHandjob Cumshot GifBrazzers FuckMallu Porn ActressPussy LikingSilk Smitha PornTeentubeSexy Movie Full Hd MeinDark Web Porn VideosJaime Pressly NudaTwo ShalikVenezuelan PornstarsDesi SexhdKendra Lust NewAliyah HadidDee Williams AnalvidsJesse Switch Onlyfans LeakAdult EscortNympho.xomHent FlashAddison Rae Porn VideoXxinxxPorn Hab ComAmbatukumTamil Super SexNude Women From AustraliaWet Panty SpotPornohudGay Chubby Black PornCam.sexePoran VidioChloe Mae NudePublic Foot WorshipCathy Heaven XxxBeurettevifeoHot New Web SeriesDani Hot SexXxx HungamaBrandy Renee VideosMikesapartmentFutanaryPeriscope PornYespornpoPornos De AbuelitasSeducing VideosAmber Moore Professional ConductBigtits StoryAny Xxx ComDaddysgirl222'sHdporn BigTubeprnstarJudt SwallowsAsian Big BoobesSexs OutdoorHot BigtitPeach XxxNatasha Noel NudeSex Sex Video MovieTotally NudeHumiliation KinkSquirt GilfRebecca Moore AnalTera PatrickTracerhentaiMatuer NakedJeena Jameson PornMssethi RedditPics Of Celebs NakedRabithNoemiexlili LeakedJapanese HardcoreIndian Dirty SexHubby Shares WifeBestblowjobsVintage Homemade PornVidéo Sexe Amateur GratuitMiley Cyrus Naked