door Moskowfiets in Media  ·  74 Reacties

  • 24
  • 921x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Oké, kom dan maar door met het bewijs dat Churchill dat ooit werkelijk gezegd heeft. Erg benieuwd, minnen op historische feiten is namelijk zo bijzonder dom. Of is het gewoon minnen op naam? Dat is misschien nog wel dommer.

6
51 Gewoon een student

@43 Dat zijn waarschijnlijk hele boze mensen die hebben ondervonden dat demonstreren geen drol uithaalt en daarom naar groffere middelen grijpen om het systeem te bevechten. Ook hier speelt veel onvrede en onrecht dat niet gehoord wordt of bestreden wordt. Onertussen sloopt het kapitaal onze natuur en wereld.

@44 Sovjet Communisme was geen communisme. Communisme kent nl. geen heersende klasse. Henriette Roland Holst heeft Lenin al vroeg duidelijk gemaakt dat de staatsinrichting die hij beoogde, geen communistisch systeem was. De oktoberrevolutie was een machtswisseling en geen systeemomslag. De sovjets wendden hun systeem voor als communisme en westerse kapitalisten nemen dat nog steeds graag over als afschrikwekkend voorbeeld. Maar in een echt communistisch zit een leider niet decennialang op zijn troon.

Socialistische landen zoals de scandinavische kennen meer kernpunten van communisme zoals Marx dat bedoeld heeft. Daarom is er ook veel minder onvrede in die landen. De belastingen zijn hoog maar het volk krijgt daar ook veel voor terug. Marx, Engels, Schopenhauer, Hegel en Kant waren allen duitsers en voormannen van de verlichting die een sterk socialistisch accent hadden omdat het socialisme een reactie was op het aristocratisch feodalisme. De adel is nu vervangen door het kapitaal maar de verhoudingen zijn nog steeds onderdrukkend.

En dus zal er verzet blijven. En verzet neemt diverse vormen aan. ALs demonstreren en rede niet helpen, zijn er altijd groepen die vinden dat het kapitaal dan maar moet voelen.

1
52 Hollander1967

@22 . schilpad. Op deze zender kan je alles vinden . N24 News von Die Welt

1
53 briand

De Ruyters zeggen: "Kijk dit is nou extreem (S)LINKS wat hier in Hambrug gebeurd.

We quoten even een passage uit nu.nl van 12:58 (laatste update) "Tal van extreemlinkse en anarchistische groepen die zich tegen de gevestigde orde en het kapitalisme keren, willen de internationale economische topconferentie van de G20, vrijdag en zaterdag, verstoren."

En maar ageren tegen die PVV-ers het hele jaar !!!!

1
54 De Ruyters van Michiel

@54 Het verschil is dat de PVV zich richt tegen delen van de bevolking en deze groepen zich richten tegen het kapitalisme. De PVV is een voorstander van het kapitalisme.

4
55 Hollander1967

@51 . Ook Churchill had zijn streken. In de Boerenoorlog richtte die toch concentratie kampen op voor vrouwen en kinderen in Z-A.

1
56 briand

@55 deze groep richt zich zo te zien ook duidelijk op de groep mensen "die het wat beter heeft" gezien het type auto's dat ze zo graag in de fik steken.

De reden waarom je geweld pleegt op onschuldigen (hun eigendommen) maakt niet uit.

0
57 lost

@57 /photo/1

Laat maar ook, gewoon tuich wat het doet om de aso uit te kunnen hangen:

"Opmerkelijk: antiglobalisten lieten winkel waar levi's broeken werden verkocht met rust. Daklozenopvang ging er wel aan."

Jaja, duidelijk dat ze tegen kapitalisme zijn...... Ergens in hun hoofd geloven ze dat misschien zelf, maar als je naar hun daden kijkt zie je toch echt alleen maar gefrustreerde agressie en een hoop excuusjes...

1
58 lost

Volgens mij typisch een gevalletje van problem-reaction- solution
creëer het probleem: stuur een aantal agent-provocateurs af op een vreedzame demonstratie tegen de globalisering en laat ze alles kort en klein slaan en de politie uitlokken.
reactie: kijk maar naar de meeste commentaren hier.
Dus mensen krijgen het idee dat anarchisten en mensen die tegen globalisering zijn niks anders zijn dan tuig
oplossing: Meer politie nodig, demonstraties moeten worden verboden, meer bevoegdheden voor de politie , etc etc etc

https://www.theguardian.com/politics/2009/may/10/g20-policing-agent-provacateurs
http://www.bbc.com/news/uk-england-london-12232936

2
59 Enjoylife25

@59 Als mensen gewoon met een spandoek de straat op gaan dan doet de politie echt niets. Deze groepen mensen hebben echter hele andere plannen dan alleen maar demonstreren. Ze noemen hun demonstratie niet voor niets "welcome to hell" en ze hebben niet voor niets flares om auto's en huizen in brand te steken. Dit heeft niets met een vreedzame demonstratie te maken en wat mij betreft mag het gezag dan ook een dergelijke demonstratie verbieden en dodelijke middelen inzetten als mensen toch gaan demonstreren.

We hebben een democratisch systeem waarin iedereen zijn zegje kan doen maar je kan het niet iedereen naar de zin maken. Er zullen dus keuzes gemaakt moeten worden waar de meeste mensen mee in kunnen stemmen om mee kunnen leven. Als je daar niet blij mee bent dan is dat jou probleem.

En ja, als je willekeurig branden gaat stichten in een stad dan mag er wat mij betreft met scherp geschoten worden. Er wonen ook mensen in die huizen die in brand worden gestoken.

0
60 RazorBlade

@37

Er is vanmorgen een demonstratie gehouden van echte demonstranten die zich zorgen maken over de armoede , geldstromen kortom tegen de globalisatie.
Die is rustig zonder problemen verlopen .

Die anderen waren geen demonstranten maar beroepscriminelen.
Bij die komt men niet eens tot demonstreren .
Die komen om rotzooi te schoppen , verder niks.
Als het al wat is dan zijn het anarchisten.
En die zijn niet rechts en niet links.

5
61 No newstoday

@40

En welke overheden zijn dat dan ?
De meelopers zijn meestal gewoon niks.
Datvis altijd het geval met meelopers .
Hooguit zijn ze crimineel.

4
62 No newstoday

@59

Als dat zo was , zouden er niet zoveel agenten ( ernstig) gewond zijn geraakt .
Die waren dan al lang gewaarschuwd en weg zijn geweest.

2
63 No newstoday

@61 " En die zijn niet rechts en niet links."

Ik begrijp dat je dat schrijft, de gebeurtenissen in Hamburg zijn niet prettig voor een niet-rellend links iemand maar de zwartgeklede relschoppers zijn toch echt wel van linkse huize; anarchisten, trotskisten ... ze kunnen al decennia lang met geweld overweg. De massaliteit van dit links geweld is nu echter wel opmerkelijk.

1
64 JackKropotkin

Vreselijk, het lijken wel Terror-Moslims...

2
65 Pollens

Fijn hé die LINKSE activisten. Heerlijk volk. Bezit van een ander gewoon in de fik steken. Ze moeten niet bij mij voor de auto komen want ik rij ze allemaal met liefde aan stront. Stop met pamperen en vervang de rubberenkogel voor echte en knal ze af !!!

0
66 Brrrt

@66 "Bezit van een ander gewoon in de fik steken"

Er zitten nogal wat Proudhon ("eigendom is diefstal") aanhangers tussen waarschijnlijk.

1
67 JackKropotkin

@66 Als je niks te verliezen hebt, maakt het niet uit wat je kapot maakt.
Voordat u 2 van die mensen heeft afgeslacht, bent u er zelf niet meer.

2
68 Hollander1967

@68 Hoezo niks te verliezen hebt. Wat een onzin. Deze mensen hebben wel allemaal de financiële middelen om een ticket naar Hamburg te kopen, het zijn gewoon figuren uit de linkse hoek die niet kunnen accepteren dat er momenteel een rechts georiënteerde samenleving is . Jammer dan, gewoon volgende keer meer stemmers mobiliseren zodat er weer een linkse meerderheid is, nu even een paar jaar slikken. Trouwens als ik ergens een Links bewind zie dan wordt er niet zo achterlijk door de politieke tegenstander gedemonstreerd (gesloopt). Wat ik wel weer zie in bijvoorbeeld Venezuela is een Linkse dictator die weigert op te stappen. Misschien moeten die raddraaiers daar naar toe om orde op zaken te stellen.

0
69 Brrrt

@68
hoezo hebben ze niets te verliezen?
omdat ze te beroerd zijn zelf ergens voor te werken en op te bouwen wil nog niet goedkeuren dat je dan maar iemand anders moet benadelen.
misschien zijn die bezittingen wel van medestanders van deze figuren,die ze nu door deze actie dan hopelijk de rug toe keren.
dit is pure vernielzucht en heeft niets met het vraagstuk van doen.

0
70 ongelovenloos

Het beetje goodwill dat de linkse beweging misschien nog had bij de gewone man is totaal verdwenen. De sukkels! Zo vervreemden ze zich van het volk, waar ze zogenaamd zo begaan mee zijn.

0
71 schrootflint

Dit is Anne Fleur Dekker.
https://pbs.twimg.com/media/DEJlkq7WsAAF7UI.jpg:large
Ook aanwezig in Hamburg om actie te voeren.

0
72 schrootflint

@69 Het gaat die mensen niet om het bewind, het gaat die mensen om het systeem. Het is niet alleen de politiek die die mensen tegenstaat, het is het kapitalisme.

Maduro is democratisch gekozen en alleen propagandisten en profiteurs noemen hem een dictator. De overgrote meerderheidvan het venzolaanse volk staat achter hem. Maduro probeert het systeem te veranderen in Venezuela en dat zint die profiteurs niet. Het volk, de chavistas, draagt hem op handen en alleen de protesten van de oppositie zijn gewelddadig.

@70 Die mensen willen heel graag werk en zekerheid. Deze maatschappij wil werknemers zoveel mogelijk zekerheid afpakken om ze tegen elkaar te kunnen uitspelen. Daar keren ze zich tegen.

0
73 Hollander1967

Vind het geniaal dat op @19 geen min is gegeven. Alsof de mensen die normaal zoiets minnen dat inderdaad de waarheid vinden question

0
74 etymologie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Niet te geloven. Een minister die stelt niet goed geinformeert te zijn gezien zijn, "De Kamer heb ik de informatie gegeven die ik toen had." De ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

7 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

7 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
English Film Sex VideoBig Titsporn PicsCourtney Stodden NudeMy Friends Moms Pussy Lexi LunaBathroom Hot SexRwby XxxAnımal PornolarıNiks Indian Porn StarSex Sadi VideoSunny Leone Hot Romance VideoDevar Bhabhi Xxx IndianEurope Beach NudeHottezt PornJavpro.tvAli Wong NakedBbq FacesittingChamel UziGay TwinkerVeronica Perasso NideJapan SexePorn With Loud MoaningWettkittyofAdult Sex Chat成人网站地址Sunny Leone Hindi Sexy VideoHindi PournMommyswapCuckquenOnlyfans LeakddMature DownblouseNaked In WalmartReese Witherspoon PornSpa Nk BangFilm Pornografici ItalianiSexo BizzaroKawaii Girl PornhubShethickyyyHot Sexy Women Sex VideoAnal CumloadsBrittany Renner SextapeHarry Poter PornPorn Por DinheiroLaura Croft PornPor NhubbMila Amour NudeAsianbunnyx LeaksMia Khalifa Sexy VedioVintage Porne MoviesArmpit XxxLesbian Xxx ComXxx Poonam PandeyWwwxxxomIndian Suhagrat ComPoonam Pandey Nip SlipPornografria VideosFuntari Porn ComicsCumlouder.comPornmoviedKayce884Movie Bj ScenesMadelyn Cline BoobiesSkinny Women PornMadisyn Shipman NakedPlease Bang Ny WifeJoe's Fantasy PornUncensoredhentai AnimeLuluchu PornReshma Hot MovieEnglish Subtitles Porn VideosHaryana SexSexy Video Blue Picture VideoXxx Sex Movie Free DownloadApril Dawn PornTarjan XxxxCharlizerazor OnlyfansXxx Bangla DesiActor Sex Video TamilBehind The Scene Indian PornHair CumshotsInteractivr PornPornos Para DescargarKonulu PornoşarCrystal RaeSexohombre Y MujerCatherine TresaxxxNew Ullu Web SeriesXxxyoungGay Men PornRosario Dawson TitsSepiosexualIndian X Porn VideoHentaï NarutoAbdl VideisSan Antonio PutasVer Los Vídeos PornosPorndig.comErotic VideosFilmes AdultoMilf Island TwistNude Porn PhotosAmber Moody OnlyfansGotporn SexSukeibei NyaaIce Spice Leaked Sex TapeCj Miles Only Fans3d Cartoon PornvideosTessa Blanchard NudeSex Wwe VideoAi Sex BotFreexhd PornPornô GratuitosKabinedasnovinhasSexy Choda Chodi Hindi MeinHorny MilfDesi Women NudeSoftcoee PornAi Hentai ArtLeaked Nude Celebrity PicsXvideos Filme GayMaren Morris NudeShower Se XHolly Hendrix PornstarTittie Flash GifNude HosewivesSonya Deville NudeNew Pron VideoAntys XxxIndian Ladki Ka Sex VideoDesi Maal PornAriella Ferrera Full MovieBrandi Love Naughty AmericaWww Xxx Com Hindi MeHindi Sex Video AdultPussyslip BikiniMilfmomsE HantaiSexo Gay DesenhosBreadtfeeding PornXnxx Indian TeluguMiss Pooja Sexy VideoBoy HandjobKannada Nude VideosSpanking In A DiaperFreeporn SiteSexy Mom Porn VideosWillow Ryder Full VideosBlue Film PleaseSunny Leone Hot XnxJessica Nigri PornBreastfeedimg Porn