Zwart-wit: Marcouch (gooieneemlander.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 3
  • 270x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Maar je kunt aannemen dat de Arnhemse sollicitatiecommissie het oud-Kamerlid eerst stevig door de wringer zal hebben gehaald, "

In hoeverre moeten we deze commissie als capabel zien. Beoordeel je iemand niet op basis van zijn daden, i.p.v. sprookjes beloften van goede wil en waanzin?

12
1 sparta

"Beoordeel hem op zijn merites, niet op zijn afkomst".
Dat doe ik en dat valt niet zo positief uit.

12
2 tegenzinnig

Uit het artikel : "Vroeger wilde Geert Wilders zijn aanvallen op moslims en/of Marokkanen nog wel nuanceren met de opmerking dat hij slechts de criminele Marokkanen bedoelde, maar die moeite neemt de PVV-fractievoorzitter al niet eens meer."

6
3 Wijhuis

@1 De sollicitatiecommissie is democratisch gekozen uit alle leden van de Arnhemse gemeenteraad! Als je hen niet capabel vindt richt je dan dáár op en niet op Marcouch!

7
4 Wijhuis

En deze uit het artikel is ook héél sterk : "Om in PVV-termen te blijven: hebben we eindelijk een Marokkaan die wil werken voor zijn geld, is het weer niet goed."

6
5 Wijhuis

Hij heeft zelf gesolliciteerd en is gekozen uit 21 kandidaten. Dat noem ik geen baantjescarrousel.

Ik vind het te prijzen dat hij zsm uit de wachtgeldregeling wilde en heeft gesolliciteerd. Maar ik denk dat het geen Aboutaleb wordt, maar die is ook zowel op bestuurlijk als sociaal vlak uitermate getalenteerd.

Het zal voor Marcouch moeilijk worden om uit de schaduw van burgemeester Aboutaleb te komen maar ik wens hem alle succes en Arnhem ook.

11
6 ~ Echelon II ~

@1 , in hoeverre kunnen wij u capabel achten dit onderwerp inhoudelijk te begrijpen en daarmee een goed doordachte reactie te geven? Als je de daden van Marcouch kent dan weet u dat er van sprookjes geen sprake is.

4
7 Vigilante

Goed artikel.

6
8 No newstoday

@6

Twee mensen met elkaar vergelijken is nooit eerlijk.
Buiten dat ieder mens andere kwaliteiten heeft , wordt die vergelijking vooraf altijd gemaakt tussen iemand die zijn sporen heeft verdiend en iemand die nog moet beginnen .

6
9 No newstoday

@1

Capabeler dan Gerd zelf. Die andere politie agent, Hero Brinkman, die was het zeker niet geworden.

2
10 Liwwie

Thierry Baudet vindt Marcouch een profiteur van de (linkse) baantjescarrousel. Baudet heeft gelijk, dat zijn ze allemaal.
Een burgervader dient gekozen te worden.

12
11 Bakgraag

Ik kan me nog goed het fulmineren bij de aanstelling van Aboutaleb en Arib herinneren. Wat is het een miserabel ventje. Maar nog minder vind ik het slachtvee, euhhh stemvee dat 'm nog steeds aanbidt.

Bah, het is ook net De Rattenvanger Van Hamelen

2
12 Liwwie

@11

Als je dat vindt, dan zout je maar op naar de VS.

4
13 Liwwie

@4 @7 @10
Dus als men Wilders als burgemeester had aangewezen, hadden jullie hetzelfde gereageerd?

4
14 sparta

@9 No newstoday

Het is misschien niet eerlijk maar het gaat gebeuren. Niemand heeft beloofd dat het leven eerlijk zou worden.

Bovendien is de heer Marcouch al stadsdeelraadvoorzitter geweest, een soort onderburgemeester dus, dus enige ervaring kan hem niet ontzegd worden.

En innerlijke beschaving kun je niet aanleren, die heb je van nature of niet. En de burgemeester van Rotterdam heeft 'm.

4
15 ~ Echelon II ~

@11 Bakgraag

Hij heeft zelf gesolliciteerd en is verkozen uit 21 sollicitanten.

Nix baantjescarrousel, gewoon een sollicitatie, beoordeeld en verkozen door een commissie van gekozen volksvertegenwoordigers.

En ooit had Utrecht een gekozen burgemeester. Een succes is het niet geworden, erger nog, zowel hij als de gemeente waren blij van elkaar verlost te worden na zijn eerste termijn.

5
16 ~ Echelon II ~

* Verwijderd door de redactie *

17 Captain Hero

@11
Inderdaad ... dit is een overvloedig voorbeeld van kartelpolitiek.

4
18 sparta

@14

@10 heeft geen betrekking op jouw vraag.

0
19 Liwwie

@16
Ook al is er een commissie van gekozen volksvertegenwoordigers, zo'n commissie is ook maar een speelbal van invloeden en procedurele taken en regeltjes.
Eigenlijk is het niets meer dan een procedurele façade!
De zware druk van een beetje armpje draaien van uit landelijke partijen en -politieke kringen, naar lokale politici, het hoort er bij.

Wat dat betreft valt de carrousel rondom burgemeester benoemingen het beste te begrijpen aan de hand van een recent artikel in de Volkskrant van Bert Wagenmaker, omtrent wielrennen (o.a. de kunst en noodzaak tot het onderling afspraken maken).
Want volgens columnist Bert Wagenmaker is dat hele proces rondom het wielrennen een typisch menselijke interactie, een proces waar men tot begrip het beste een filosofische beschouwing en -analyse op loslaat.
Waarom zou dat met het tot een voorstel tot burgemeestersbenoeming van Ahmed Marcouch tot burgervader in Arnhem, een benoeming die ons publicitair verkocht word als zijnde verricht door een in grote eensgezindheid tot deze beslissing gekomen commissie van gekozen volksvertegenwoordigers (een façade?), anders zijn.
Ergens veroorzaakt dit theater, met dit soort aan beslissingen van historische politbureau herinnerende eensgezindheid, bij mij twijfel aan de juistheid van ons burgemeestersbenoemingen systeem.

Ook moet me van het hart dat als 2e Kamerlid en ambteloos burger uitgedragen ondemocratische meningen van Ahmed Marcouch, omtrent in principe kunnen uitsluiten van PVVers als ambtsdragers, nu door hem als beoogd burgemeester met allerlei verantwoordelijkheden, met de snelheid van het licht mag gaan inslikken!
De door hem geambieerde rol verschild als dag van nacht van zijn voorgaande.
Een burgervader heeft andere verantwoordelijkheden als een ambteloos burger of een volksvertegenwoordiger.

Trouwens @16 , het falen van een gekozen burgemeester in Utrecht kunt u niet uitvergroten tot landelijke norm.

3
20 tegenzinnig

** gebruiker verwijderd **

@11
en dat is hij ook dus

Vroeger wilde Geert Wilders zijn aanvallen op moslims en/of Marokkanen nog wel nuanceren met de opmerking dat hij slechts de criminele Marokkanen bedoelde, maar die moeite neemt de PVV-fractievoorzitter al niet eens meer.

deze vond ik wel aardig uit dit stukje, de radicalisering van Wilders, ofwel de achteloosheid omdat het toch niet meer boeit, de pvv is aardig op z''n retour.

21 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@18

wat is ''een overvloedig voorbeeld''?

ik lees soms zulke rare termen hier. sorry, hoor graag wat je ermee bedoelt.

22 ---deleteduser---

@5 'En deze uit het artikel is ook héél sterk : "Om in PVV-termen te blijven: hebben we eindelijk een Marokkaan die wil werken voor zijn geld, is het weer niet goed."'

Zo sterk is dat ook weer niet. Het zinnetje impliceert dat ook de auteur denkt dat Marokkanen in het algemeen niet willen werken voor hun geld.

0
23 thestranger

Ik beoordeel hem op hoe hij zich uitlaat over islam versus autochtonen en hoe hij op dat stuk handelt. En ik vind hem een onbetrouwbare draaikont en een autochtonen-hater.

0
24 Wendel

Die vriendjes die hem dat baantje hebben bezorgd, hebben allemaal vuile NWO-handen anders hadden ze de positie niet, die ze hebben.

0
25 Wendel

Niet voor niets was de vergadering over de benoeming van Marcouch een stiekeme vergadering. De burgers van Arnhem moeten de gegevens opvragen wie er voor Marcouch gestemd hebben omdat ze die informatie nodig hebben om goed gefundeerd te kunnen stemmen bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezigen, dat is hun democratisch recht. Dan kunnen ze die gemeenteraadsleden wegstemmen die ze Marcouch in de mik hebben gesplitst. DAAROM was die vergadering ook stiekem.

0
26 Wendel

Iemand er al iets over gehoord, dat beoogd burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch het nieuws van zijn benoeming vergezeld heeft doen gaan met een bericht waarin hij zijn negatieve mening betreffende uitsluiting van PVVers als politieagenten herroept?

Of zal het in Nederland nu dan toch echt zo ver gekomen zijn, dat met de benoeming van burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch en hem als beoogd ambtsdrager toelaten, het vanaf nu bestuurders mogelijk gemaakt word om hun ondemocratische meningen als bindend uit te dragen en dat zelfs binnen het systeem te doen post vatten.

Een ontwikkeling waarbij het in Nederland geldende systeem van democratie en door de grondwet gegarandeerde gelijkheid voor de wet, van alle burgers ongeacht hun geloof, ras of (politieke) overtuiging, dankzij aanvaarding van een bestuurlijke waan van de dag, voor bepaalde groepen niet langer geld?

Toelaten dat burgemeesterskandidaat Ahmed Marcouch, als burgermeester van Arnhem deze mening, dat het aanvaardbaar en toelaatbaar is mensen (in dit geval PVVers) met een in zijn ogen ongewenste politieke mening, van dienstneming als politieagent uit te sluiten zou de vestiging van een dictatoriaal systeem van politieke uitsluiting in Nederland inluiden.

En ik vraag me af wat dan de volgende stap zal zijn?
Een door gezagdragers (in dit geval de burgermeester van Arnhem of straks misschien wel andere gezagsdragers, met andere voorkeuren) gepropageerde discriminatie op grond van geloof, afkomst, gender of seksuele voorkeur


Daarom, mijn mening is dat indien dit soort ontwikkelingen zich doorzetten, het juist de PvdA voorman Lodewijk Asscher behoord te zijn, als promotor van deze benoeming, om bij het niet intrekken door Ahmed Marcouch, na zijn benoeming door de kroon als burgervader van Arnhem, van de door hem gepropageerde mening omtrent uitsluiting van PVVers door, om meer nog dan zijn medevolksvertegenwoordigers een extra stapje naar voren te zetten en resoluut tegen deze benoeming te ageren.

0
27 tegenzinnig

@27 : Waan van de dag, inderdaad, maar meer instructie van "hogerhand".

In uw laatste zin verdwaalde ik, maar ik begrijo eruit, dat u vindt dat Asscher zijn voordracht van Marcouch moet intrekken en zelfs bestrijden, dat het doorgaat, omdat Marcouch heeft gezegd dat hij PVV-ers wil discrimineren. U wist, overigens, dat autochtonen sowieso gediscrimineerd worden, en dat dat overheidsbeleid is? Marcouch doet daar juist een stapje van terug. Immers worden autochtonen niet meer opgeleid tot ambtenaar of beveiliger/agent. Dat is allang de praktijk. Het begon in de Bijlmer en is nu overal zo in Amsterdam.

Evengoed zeg ik al de hele tijd dat Marcouch een autochtonenhater en een onbetrouwbare draaikont is.

0
28 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

2 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Desi Romance Sex VideoHentaibarSuzu IchinoceAsian Porn CartoonsPublic.pornoBiggest Young TitsPornhhb]Black Porn HomadeMommy Free PornSamantha Nude PhotosLesvianas Teniendo SexoScissor Seven PornFemdom Toilet SlaveryAva Austen PornLorean PornFilmes Pornos Com VelhasGayxtapesSex Telugu SexApple Sex VideoAmateur First Time AnalKhloe Karter LeakSpankba.gNhentai ColorSexy New Video HdTruck SexIndian Wife Fucked HardPorn ExtremoKayla Simmons NudePorn Video Big BobsIxxx.vomOs Melhores Sites PornosChapinasxxxNick Sandell아줌마 야동Niksindian HdFored CreampieAdriana Chechik VideosGhoda Sex VideoOld And Teen SexCamping NudeMercedez Pornstarسكس التجسسChautbatePornos GayxxxBad Dragon Cum LubeDesi Aunty ChutXxxosSmoking Blowjob'sNude HdJerk Off Instruction PornSexy Nude ChicksDrunk Russian PornMotherless VomGame Porn For AndroidSted Dad PornNaked Women In TvMallu Sex ClipNew EbonypornAnal Mom And SonNud Liveموقع اباحيTwitter BbwRevealmeBritt Baker AssMasturbating To PornDesi Girl PissingBbw Anal Big BootyValkmommybrynnHuge CrepieHard Core Sex VedioSexy Desi Web SeriesMallu Shakeela VideosMelissa MidwestNaughtyblogspotPornolar LezbiyenlerFree Sex MassageHungry PornSofia Hublitz NudeBigboobsfuckHonduraspornBrandi Love Blow JobRachel Steele Red MilfFart FemdomSkip Yhe GamesFelching8tubeFemdom HandobXnxx BangladishSexy SaraOctokuro CreampiePlayboy VideosAssporn VideosHentai HereosDesi49 ComSpankbang. OmErotic Short StoriesKavita Bhabhi 3Lacating TitsSpfia NixTasty Black VideosRemove Condom PornWbery LeaksSexy Xxx BanglaRussia Video PornPass Around PornRed TuberShemake PornJaquie Et Michel TvCar Sexual PositionsKristi Alley BikiniWeatehairyآحلى سكسR/cuckoldFilms Gratuits PornosWife GangbangpornYouraubsome NudeFree Porn Sex MoviesAnri Okita TitsJenfoxxx NudeAmerican BfM Tube8Vannessa CrossDouble Penetratio PornExtreme XxxXxx NidNewyearsexXxx Porn Tv ComLiza SparxJazmen Jafar Onlyfans LeakedBrothelpornBigest Boobs TubeBrenda Song SexiestHd Porn Video HindiReagan Foxx FeetTonic MoviezAsian.pornoJames Angel PornRruvias XxxXxxxx Free Porn VideosDorm BlowjobsAfrican XxxCelebrity Nudes TwitterTweet NudeKristin Stewert NudeMelissa Rauch SexyMassage PorngifXhamster NunDress And UndressedAbella Danger JmacR/gonewildaudio