Wat ik tegen de PVV en nog meer tegen FvD heb (jalta.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 3
  • 469x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe democratie te maken naar je eigen hand. deel #1

1
1 DikkeTor

"In juni 2017 nam Livestro stelling tegen wat hij het 'ondergangsdenken' noemde, dat in 2016 in rechtse kringen sterk opkwam. Dit werd gepropageerd door rechtse opiniemakers, waaronder enkele van zijn voormalige Jalta-werknemers die sinds 2015 zouden zijn geradicaliseerd. Hun verhaal is dat de westerse beschaving en bevolking ten onder zullen gaan aan massa-immigratie, die georganiseerd wordt door een samenzwering van 'de elite', en dat dit doemscenario enkel kan worden voorkomen door gewelddadige tegenactie."
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jalta.nl

4
2 in holland

" Hij streeft naar een regering van deskundigen, die per onderwerp opdrachten van de Tweede Kamer moeten uitvoeren. Een onzinnige gedachte: je krijgt onvermijdelijk een volstrekt verbrokkeld beleid."
"Baudet wil ook dolgraag leiding geven aan het volk. Rechters, media, wie niet vóór me is, is tegen me. "
Volgens Leo Lewin.

2
3 Schildpad

DE AANVAL OP DE PARLEMENTAIRE DEMOCRATIE

logica: Nederland heeft een parlement. Nederland is op papier een monarchie. Nederland is in de praktijk een protectoraat van de EU. Een aantal lokale machten worden uitgeoefend door een op vriendjespolitiek gebaseerde bureaucratie. Nederland heeft geen actieve grondwet. Nederland heeft geen gekozen posities. Nederland is niet soeverein. Burgers hebben geen status. Er is geen burgerschap. Er is geen vrije pers. De wetgevende macht in Nederland wordt niet gecontroleerd door het volk. En wordt ook niet in Nederland gemaakt. Nederland heeft een traditie van referenda negeren.

Conclusie: Het woord democratie is in het geheel niet van toepassing op Nederland. De enige hoop op een beetje democratie is juist het forum voor democratie. Daarom heet het ook zo.

10
4 purelogica

Niets mis met Baudet en ja veel vrouwen vinden dat ook. Voor vrouwendiscriminatie moet je bij de islam zijn.

9
5 Soare

Wat ik tegen de politiek correcte partijen heb: etnisch seponeren en feiten multicultureel filtreren. Aantasting van de rechtstaat, de Vertegenwoordigende Democratie en de vrijheid.


Wat afgelopen week aan het licht kwam: "etnisch seponeren"" is een grove aantasting van de rechtsstaat.
Bijna 10.000 statushouders staan geregistreerd bij de politiek als verdachte van een misdrijf. Vele vergrijpen worden gepleegd door asielzoekers, zonder verblijfstatus, uit veilige landen.
Van een groot aantal criminele daden wordt ongetwijfeld niet eens aangifte gedaan.
Overal waar een misdrijf plaatsvindt, is er , behalve de dader, ook een slachtoffer. Dat moeten er 10.000-den zijn. Middels het beleid van ‘etnisch seponeren’ pleegt het OM obstructie aan de waarheidsvinding en rechtsgang. Slachtoffers die aangifte hebben gedaan, wordt willens en wetens de werking van de rechtsstaat onthouden. Hun wordt de mogelijkheid ontzegd recht te krijgen.
In de VS is obstructie aan de rechtsgang desnoods reden tot afzetting van een president. Zo gaat dat in een rechtsstaat.
Voor de top van het OM en individuele Officieren, voor de Politietop, voor de Minister en de Staatssecretaris van Justitie, Blok resp. Dijkhoff, voor Minister-President Rutte en Minister van Integratie Asscher, die alle medeschuldig en medewetend zijn aan de onthulde misdrijven in het ambt, strekt deze massale doofpotaffaire tot onmiddellijk ontslag.
Een Parlement kan zich niet veroorloven Bewindslieden die de rechtsstaat voor slachtoffers buiten werking stellen, niet heen te zenden. Maar dat doet het Parlement stilzwijgend wel.
Het cruciale punt is dat de betreffende Officieren van Justitie de rechtsstaat buiten werking stellen voor slachtoffers , omdat zij dit noodzakelijk achten voor handhaven van de machtspositie van de Bewindslieden en de partijen op welke zij steunen in het Parlement.



Zo komen we terecht bij de verhouding van Regering en Parlement tot de rechtsstaat.
In Nederland eisen de politici ''het primaat'' op. De burger kan noch Wetten noch de inhoud van Wetten aanvechten via de Rechter. Grondwettelijke toetsing is verboden : krachtens Artikel 11 Wet Algemene Bepalingen 15 mei 1829; dus een absolutistische Wet van vóór de Grondwet van Thorbecke , 1848! Om onfrisse redenen nooit afgeschaft.
Het primaat dat de politiek via Art. 11 Wet Alg. Bepalingen opeist, maakt de Bewindslieden en politici dan als keerzijde verzwaard verantwoordelijk.Rutte, Asscher, Blok, Dijkhoff hebben niet louter de rechtsstaat aangetast via het OM.
Door belangrijke gegevens en feiten in de doofpot te stoppen, hebben zij de beraadslagingen en besluitvorming in het Parlement op ondeugdelijke gronden doen plaatsgrijpen. Dat vormt een grove aantasting van de Vertegenwoordigende Democratie en het Staatsrecht. En ook van de rechtsstaat. Wetten en regels worden de burger voorgeschreven of in stand gelaten op een grondslag van multicultureel filtreren en van vervalste feiten en gegevens.
Indien de leden van de Regering claimen niet op de hoogte te zijn geweest, treft dat verweer geen doel: vanwege hun verzwaarde verantwoordelijkheid, voortvloeiende uit het primaat van de politiek en de Eenheid van het Kabinetsbeleid worden zij geacht op de hoogte te zijn geweest van alle feiten en belangrijke cijfers.

De openbare meningsvorming en de campagnes voor de Tweede Kamerverkiezingen (15 maart j.l.) blijken evenzeer vervalst. De kiezer is, met kwade opzet, een volstrekt onjuist beeld van het migratie- , asiel- en integratiebeleid voorgespiegeld. De uitwerking en strekking daarvan zijn gelijk te stellen aan frauduleuze verkiezingsbeloften. Voor Dijkhoff, Asscher en Rutte betekent het kiezersbedrog dat hun mandaten als Tweede Kamerlid onhoudbaar zijn.

Deze mensen tasten het electorale proces aan; tasten het wetgevende proces aan ; en doen het OM de rechtsgang aantasten. Zij hebben niets met de rechtsstaat en met Vertegenwoordigende Democratie of vrijheid.

8
6 duurendaal

"De wijze waarop hij over vrouwen geschreven en gesproken heeft is stuitend"

Beste Leo ... ga eens naar buiten en versier eens een paar vrouwen...

Of eenvoudiger...neem eens een kijkje in één van de vele vrouwen en meidenbladen , kijk waar ze over schrijven question

7
7 Vageali6888

Owwww shitttt...!!!
Zo te zien ben ik hier op een NVU/Stormfront-landdag beland.....
Ik ben al weg...question

9
8 Münchhausen

Tja als je ons systeem een democratie vindt en referenda per definitie niet, dan vind je FvD inderdaad een bedreiging voor de democratie. Als je weet wat democratie betekent dan lach je (of huil je juist) om die gedachte.

5
9 Salitos

@9 Je moet weten dat Doortjebont en Nieuwaskoeriera samen op internet zitten, en ook samen sluiers dragen, die nieuwe koerier bant alle mensen die niet mee luisteren naar Doortjebont, in feite is doortjebont Alex pechthold en zijn maatje K. Klever oh nee Klaver. hahaa.
ik wacht op mijn ban. en flikker daarna dit NK naar de Belgen.

6
10 Meer van Minder

Tja, wat heb ik er tegen. Effe Geert citeren:

'Ik heb honderd redenen'

5
11 Liwwie

Speciaal voor islamiseringsplotters.... aluminium oordopjes in.

Joe Satriani - Moroccan Sunset

4
12 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@4
Uw fantasierijke 'logica' ontbeert onderbouwing.

13 verdwijderd21

@13 dat schrijfsel mag die naam niet hebben, zelfs met een sarcastische toon, getuige u quotes. Het is zelfs afkomstig uit een ziek brein.

6
14 Gut

@5

Qua vrouwvriendelijkheid is Thierry sterk geïslamiseerd. En ja, vele vrouwen vonden ook niets mis aan Mo....

5
15 Liwwie

Leo Lewin, een zielig onderkruipsel dat terugkrabbelt toen iemand, die hij facist noemde, dreigde aangifte te gaan doen... Dan ben je een grote lafaard.
Het doet me altijd deugt dat mensen als Lewin nog zullen meemaken dat hun wereldje wordt afgebroken...

2
16 Abendland

Hij begint te toon te zetten door af te geven op de persoon en dan, zonder concreet te benoemen, zeggen dat de denkbeelden van Baudet in alles tot uitdrukking komen wat hij is en doet. En omdat hij dus een poseur en dergelijke zou zijn, is dat genoeg verklaring.

Vervolgens gaat hij een aantal stellingen poneren over Nederland, die, voorzover ze ooit waar waren, allang niet meer gelden.

"Nederland is een open samenleving en immigratie hoort daarbij, al millennia". Ja, maar niet in krankzinnige aantallen opgedwongen onder militaire dreiging door een internationale gang van krijtstreep-criminelen die ons land machteloos en arm willen hebben om zodoende zowel de grond, de infrastructuur, alle verworvenheden EN de mensen hier ongehinderd te kunnen mishandelen en uitzuigen tot op het bot. A la Irak enzo.

Democratie is hier allang niet meer sinds de overheid autochtonen "positief" discrimineert en overigens zoveel mogelijk bespreekt en besluit zodanig dat de bevolking niet kan meekijken en zelfs besluiten neemt die ze zoveel mogelijk wegmoffelen, en die alleen worden achterhaald en geopenbaard door oplettende dagelijkse lezertjes van die vergaderstukken, die stukken die nog openbaar zijn, tenminste, en dat worden er snel minder. Voor een democratie is transparantie een eerste vereiste. Je kunt geen keuzes maken als je minstens de helft van de informatie mist om een goede keuze te kunnen maken. Inderdaad wordt erop toegezien dat de regering het vertrouwen van de Tweede Kamer geniet, althans de meerderheid daarvan, maar de regering heeft, terecht, allang het vertrouwen van de bevolking niet meer. Al was het alleen omdat er een partijkartel is gevormd dat altijd beslist, wie er in de regering komen, en dat PVV en FvD consequent buitensluit, en de macht heeft dat te doen.

Dan de rechtsstaat. Er is geen rechtsstaat als mensen niet normaal toegang hebben tot de rechter en als die rechter geen tijd heeft om zorgvuldig aan waarheidsvinding te doen, omdat er doelbewust te weinig rechters worden benoemd, die rechters ook nog eens niet meer onafhankelijk zijn - ze moeten hun vonnissen eerst voorleggen aan een nieuw ingestelde "superieure rechter", waarschijnlijk ertussen geschoven op instigatie van EU/VN.

Ook is er geen rechtsstaat als mensen met weinig geld geen toegang hebben tot een afgestudeerde advokaat, de burger in sommige situaties moet bewijzen, onschuldig te zijn - uitkerings"fraude", het hebben van contant geld "witwassen", en de overheid bij voortduring contractbreuk pleegt en mensen, die decennialang voor volksverzekeringen hebben betaald, vervolgens hun vergoeding onthoudt wanneer zij claimen en OOK nog jaar na jaar 4% van de bezittingen van de bevolking opeist via de belastingdienst, enzovoorts. Eigendom bestaat niet meer, de overheid kan en zal alles opeisen wat mensen bezitten, en iedere methode om dat te omzeilen is illegaal gemaakt en zorgvuldig dichtgetimmerd voor diegenen die niet tot de machthebbers behoren.

Waar is die rechtsstaat? Hier niet, in ieder geval.

2
17 Wendel

@4 "....Het woord democratie is in het geheel niet van toepassing op Nederland...."

Ja, het woord 'democratie' wordt veelvuldig gebruikt door de politieke elites maar dat is om te verbloemen dat Nederland een gesimuleerde democratie is....in tegenstelling tot bijv. Rusland dat een weliswaar een gebrekkige maar reële (en dus kwetsbare) democratie heeft.....

3
18 CoolMemories

@18 Hahaha, (en ik ben helemaal niet anti-Rusland, mooi land, slimme mensen, zeker niet de boeman die er vaak van wordt gemaakt), maar de democratie in Rusland ligt echt aan de beademing op het moment.

1
19 d6072b01

Wat een ontzettend vooringenomen, slecht stukje tekst.
De aannames, vooroordelen, veronderstellingen en vooral valse beschuldigingen vliegen je om de oren.
Bijna geen enkele regel is op feiten gebaseerd. Ik zou de hele lap tekst regel voor regel kunnen tegenspreken en weerleggen, maar het is zo'n bizar stuk rare, angstige, ongefundeerde tekst dat ik die moeite geen eens ga doen.

Ik zal het kort houden voor de schrijver: je kan beter bang zijn voor de "oude garde".
Die hebben het slecht met je voor. Die zitter er vooral voor zichzelf en hun partij. (in die volgorde ook).

Verder zal ik geen woorden vuil maken aan dit zoveelste stukje tekst wat echt nergens op slaat.

2
20 xtremy

@18 Democratie icm welvaartstaat kan zo goed als niet bestaan. Wanneer je een partij hebt die beloofd mensen te belasten ten gunste van anderen is het weinig anders dan stemmen kopen en dus niet democratisch.

2
21 solidsteel

Wat een k.lstukje van een dwaas. Geen enkele zin heeft iets van objectiviteit. Baudet heeft -tig keer meer in zijn mars dan deze mislukte malloot.

2
22 E.Steen

Ik ben het met de schrijver eens. Hij zegt er zelfs bij dat het zijn subjectieve mening over Baudet is.

@22 Een mening is altijd subjectief. Iedere mening is inherent subjectief van aard.

0
23 Dian

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@32 https://discriminatie.nl/discriminatiegronden/herkomst-huidskleur-racisme/#:~:text=Discriminatie%20op%20basis%20van%20herkomst%20of...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Inderdaad, dat gaat natuurlijk allemaal veel te ver.Dan komt "Val dood, kankerlul" toch een heel stuk beschaafder over.Uit welk rio...

1 minuut geleden geplaatst door Ronin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Gelukkig niet zeg. Normale mensen houden niet van die Stasipraktijken/ NSB-gedrag....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

PVDA wilde in 2016 een luchtbrug om vluchtelingen op te halen.Ik vind zo'n luchtbrug een goed idee maar dan wel om ze terug naar huis te breng...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@15 😂 Waar discrimineer ik dan? Wat is discriminatie?Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis v...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@28 En ja hoor, weer beginnen met schelden, beledigen. Gemeld. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Nee waarom zou ik. Heb jij ooit enig bericht ontvangen op de vele, vele meldingen ontvangen waar jij je dagbesteding mee vult?Zolang er ...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@21Als het aan jou had gelegen had half Nieuwskoerier al onder de grond gelegen, pratende vuilnisbak.Compleet gestoorde psychopaat....

9 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Hitwife CaptionsSexmodele ParisXxxzzzxxxSexy Romantic Hd VideoSexy Romance HdNiche PornographyRiley Reid YogaPradisehill.ccKirsten AsstrSexo Incesto LegendadoVer Novinhas NuasSexy 4k VideoEmma StarMia KhalifasexyKitu Gidwani NudeMassachusetts PornLong Nipple PornOriginal TommysEma Karter DpRitu XxxXasyNaked NeighbourLisa Ann On PornUp Skirt In The ClubPissy DrunkWives BlackedPorh UpTubesafari ComNsfw XxPornobaguetteAmber Heard SexyBabsiter PornMeg Donnelly NudesXxx Video New BhabhiFbbsexWife Tried AnalXnxx Big SexFree Hp PornImagem De PonografiaPorno Film IzleKutta KaminaChuda Chudi BengaliShraddha Kapoor Ka Sexy VideoDanny D NudePatient PornMilena D PornLatina With Glasses PornBack Arch PornPorn Dude ComicsAsian Onlyfan LeaksJpg4us NetAlohya TubeBideos Pono GratisBokep TerbaruKajal Agarwal Hot SceneBangla Choti VideoBen 10 Xx VideoDadsy Daughter PornR NsfwJuegospornoPorn XxxTamil Sex VideoOld And Young NudeNsps-035HypnotuneHot Babes In The NudeNature Women NudeMikiblueMe Folle A Mi TiaNude By The BeachVillege Girl SexPorny AnimeAnushka Sexy PhotoSaxy VidaoIndian Lady Police SexHotelfuckPorn Step Dad And DaughterManhwas AdultosXxx Hd AllReal Nude CelebritiesLacating TitsBeyonce ToplessXxx Video Bhej69 HdIndian Hd Sex PhotosX Vibeo ComCartoon Hub PornPorn Contos EróticosJjuicyjassPorn Teens MovieBig Back PornProstittute PornManyvids LivePorni GratuitSambaponorBlowjobs EroticSexiest Anime BoobsBbw Nature PornPhoenix Mary AnalHd Sexi VedioDylan Day ThreesomeVoyeur-house.tvErothorGarl Sex VideoSwathinaiduxxxBangla Gud MaraScato PornLezbıyenpornoNorth Korea XnxxPornsoldierFc2 Ppv 3128474Milf Tits PicsFacesitting IndianIxxx PicsEfujtBlacked Sexy HdUsa NudeKate Winslet NudedLesbian Porn HazingMompov LorellAnime PirnKanojo Wa Dare Te Demon Sex SuruBengalxxxGay Porn.SexyvdioUsa Sex Guide ColumbusChina Bf MovieSalma Hayk PornZelda Cosplay PornLana Rhodes SoloCnxx ArabPorn CompletoWww XxxcomTeen Natural TitsBaddiehub PornCharlize Theron Sex SceneGood Xxx VideoBlack Pussy VideosSexy And Nude VideosExstremetubeOld Porn ComKorean Sexual ScenesBreeg PornTapsi XxxFridayadBatdude And Throbbin' Porn VideoXxx Desi Sex VideoFree Porn Site In IndiaMature Lesbian StraponAgrica Porn