door Nieuwsgierig in Politiek  ·  41 Reacties

  • 18
  • 619x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moeten we zeker ook allemaal normaal vinden question Politie/Politiek/gemeente doen toch geen fuck.

1
1 Ook maar gewoon een duts

Al zeker 20 jaar.

1
2 Rapunzel

Het is toch niet te geloven en waarom is die organisatie nog niet verboden en het land uitgezet? O, nee er moet gepamperd worden.

1
3 Interessant

** gebruiker verwijderd **

@1 neen, is niet normaal, tenzij ze buitenlandse , nationalistische inmenging in de NL politiek normaal vindt en dat zijn er meer dan 1 miljoen.

4 ---deleteduser---

"De groeiende invloed van salafisme blijft zorgelijk vanwege de onverdraagzaamheid van deze stroming binnen de islam. De politieke situatie in Turkije en Marokko zorgt voor spanningen en polarisatie in de samenleving." Bron: Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid
https://www.nctv.nl/organisatie/ct/dtn/salafisme-polarisatie.aspx

1
5 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@2 oh nou dan zal t zo n vaart niet lopen en zal t wel meevallen allemaal.

6 ---deleteduser---

Is die knokploeg hier op NK al gesignaleerd?

3
7 Jan met de korte achterlul

Ja duh question maar we hebben trots extreem-rechts verslagen. lol. Het had een kleur.
Je had eerst extreem-nationalisme, maar dat is nu verschoven naar "gewoon" nationalisme. En nu gaat het om extreem-nationalisme.

2
8 DikkeTor

@6 Behalve om zijn nationale trots staat Osmanli Ocaklari ook bekend om de sterke band met de islam. Zo werd er actiegevoerd om kerst en oud en nieuw te verbieden. De voorzitter zegt dat hij een tijdje ziek is geweest.

Volgens mij zijn dit soort organisaties ongeneeslijk ziek en is euthanasie de beste oplossing voor ze. De 72 maagden staan ongetwijfeld smachtend op hun leden te wachten.

1
9 Belazerd

Eng heel eng, dit soort clubs moeten we hier niet hebben, die leden moeten zo snel mogelijk voor een enkele reis op de bus naar Turkije gezet worden.

0
10 RoosjeB

@6 Doortje
Ik mag toch hopen dat je reactie een mislukte poging tot humor was, want anders is er iets echt goed mis met jou. Je bent altijd alles en iedereen (vrijwel altijd onterecht) van extreem-nationalisme en rechts-extremisme aan het beschuldigen en nu is er eindelijk een club in Nederland die helemaal aan dat beeld voldoet en nou ineens vindt je het allemaal wel prima. Waar slaat dit nou weer op?

0
11 RoosjeB

En dan heb je naaste deze groep ook nog eens de Grijze Wolven waar Kuzu geen afstand van lijkt te nemen:
http://nos.nl/video/2131868-kamerlid-kuzu-neemt-geen-afstand-van-grijze-wolven-noemt-vvd-quasi-fascistisch.html

0
12 Nieuwsgierig

Joh ook wel islamitisch extremistische organisaties.
Hoe ronsel je anders strijders voor de heilige oorlog.

Heldere mensen lopen er toch rond.

0
13 Eastwood

Islamitische knokploegen worden inmiddels naar het westen gestuurd om een einde te maken aan alle onislamitische praktijken. Tijd dat iemand de Turken gaat uitleggen dat de islam bedrog is dat dient om de macht in stand te houden en de massa te onderwerpen.

0
14 zewa

Eruit met dat criminele tuig!!!

1
15 Lucien80

@12 Die Kuzu is echt een gevaarlijke engerd, het zou me niks verbazen als hij stiekem ook bij zo'n eng clubje zit.

0
16 RoosjeB

Gewoon aanmerken als crimimele organisatie, want dat zijn die domme turken ook, en helemaal het leven zuur maken dat ze kruipend naar de bosporus terug gaan.

0
17 Zeekomkommer

@9
Een verlate abortus geen optie?

2
18 Jan met de korte achterlul

@6 wereldsman
Als het niet-westers allochtoon is, vind je rechtsextremisme ineens geen probleem?

Je houdt er dubbele standaarden op na.

Je islamfilie gaat heel ver.

0
19 Sterke

@19 Dat vind ik dus ook volkomen bizar, helaas wil Doortje ons geen uitleg geven.

0
20 RoosjeB

@11 Ja maar nu zijn het de geliefde moslims, daar mag men niet aankomen.

0
21 gaulette
22 gebruiker-verwijderd

Fijn al die criminele agressieve primitieve stromingen hier in NL. Zout op en doe het lekker in je 'droomland' van herkomst en verlaat Nederland. Niemand wil dergelijke Turkse fanaten hier hebben rondlopen laat staan hun agressie laten botvieren.narigheid genoeg in dit land!

1
23 Bleke Betty

Waarschijnlijk liepen er ook allemaal leden van deze griezelgroep in Rotterdam toen die minister de boel op kwam hitsen.

0
24 RoosjeB

Wij hebben hier ook een extreem-nationalistische partij in de kamer zitten namens Israel -- ook wel bekent als de pvv --

6
25 radicalenradar

@1
Ze zijn het er zelfs mee eens, want een "bevriend staatshoofd" mag je niet beledigen..(Sarc-off)

Aanpakken, Nederlands paspoort inleveren en dr uit zeg ik..

0
26 greenpollo

Heeft de politiek al "geschokt" gereageerd, btw?

0
27 greenpollo

@25 Dus omdat de pvv volgens jou namens Israël in de kamer zit is het wel prima dat we hier een extreem-natiolistische Turkse militie in Nederland rond hebben lopen? Jij hebt echt een vreemd wereldbeeld, peeveeveenee die zich nu radicalenradar noemt. Het gaat hier helemaal niet over de pvv, het gaat hier om enge dreigturken die geweld niet schuwen en die andere mensen in Nederland het leven zuur maken, hoe denk je daar over? Is het ook nog mogelijk voor jou om te reageren zonder de pvv in elke reactie te noemen? Ik heb namelijk helemaal niks met de pvv te maken en ik wil graag weten hoe jij over die enge Erdoturken denkt.

0
28 RoosjeB

Dat "Osman"li is vast Turks voor "Ottomaans". Dan is de bedoeling in ieder geval duidelijk: het groot-Ottomaans rijk herstellen, veroveren dus. Erdogan zei het toch al zelf, met zijn minaretten zijn onze bajonetten en moslims onze soldaten.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2940463/2016/10/27/Erdogan-verheerlijkt-gewezen-landsgrenzen-Ottomaanse-Rijk-en-laat-alarmklokken-luiden-tot-in-Athene.dhtml

"Recep Tayyip Erdogan bedient zich van een Turks nationalisme dat zijn aanhang doet dromen van de oude glorietijd van het Ottomaanse Rijk. Bovendien toont de staatstelevisie steeds vaker kaarten waarop een Groot-Turkije is te zien. Daartoe behoren delen van Syrië, Irak, Bulgarije en Griekenland."

Turkije begon met een deel van Cyprus te bezetten. Dat heeft men gewoon geslikt. Nu heeft Turkije alweer delen van Syrië en Irak ingepikt, ook daar heeft niemand, behalve de landen in kwestie, tegen geprotesteerd.

Logisch dat die Erdogan denkt, ermee weg te gaan komen. Het kan de NWO sowieso niks schelen waar eventuele landsgrenzen lopen, we moeten allemaal soennitische islamieten worden en de landen worden de facto opgeheven, al blijven ze in naam misschien bestaan, misschien ook niet, want de EU wil ze ook opheffen en alleen provincies van de huidige landen als Europees district .... aanduiden.

1
29 Wendel

Geweld tegen tegenstanders van Erdogan. Hmmmm dat zijn in Nederland ruim 14 miljoen mensen denk ik die tegen Erdogan de geitenneuker zijn, Misschien nog wel meer. En met hoeveel man zijn die grijze wolven van Osmanli Ocaklar. Zoals Rutte al zei: we zijn met meer. En dit is de enige keer in zijn leven dat hij gelijk heeft

1
30 Jan met de korte achternaam

Ah Doortje onze ras moslima is er ook weer

1
31 Jan met de korte achternaam

En... zijn ze al begroet door de knuffel - welkom - comités van de goede en lieve mensen.

0
32 De Vliegende Brabander

Voor alle volledigheid, ik heb net nog even contact gehad met mevrouw Bont en ze blijft bij haar reacties van @4 en @6 en ze heeft blijkbaar geen zin om hier nog te reageren.
Mevrouw Bont vindt het dus blijkbaar helemaal prima dat er in Nederland een extreme nationistische, extreem- rechtse, salafistische, Turkse militie actief is, omdat mevrouw Bont een hekel aan de pvv heeft. Ik kan de logica niet helemaal volgen, maar dat zegt waarschijnlijk meer over Bont dan over mij. En Doortje, als je dit leest nu niet gaan zeggen dat ik over je roddel, want je hebt volop de kans gekregen om zelf op me te reageren.

Ik ben benieuwd of Bont het ook niet erg vindt als er een stel neo-nazi's een militie in Nederland beginnen, want ach, we hebben ook al een groep extreem-nationalistische salafistische Turken, dus waarom dan ook geen nazi's? En dan doen we ook een leuk groepje van IS en een speciale afdeling van de kkk en dan wordt het hier steeds gezelliger, toch, Doortje?

0
33 RoosjeB

Dat te maar uitkijken wij Nederlandse burgers kunnen dit ook, da hebben wij de Overheid of de Politie niet voor nodig. De doen doch niks.

2
34 Gunther

@33 is er geen mogelijkheid dat we die opruier een tijd de mond kunnen snoeren. Ik heb verschillende ontzettend to the point en op momenten ook heel hilarische conversaties gezien. Dan komt DB of een van haar kornuiten erbij en je voelt het goede gevoel weg slippen.
Verder heb je helemaal gelijk.

0
35 gaulette

@34 Als het zo doorgaat en als de regering de slappe stomme 'beslissingen' blijft nemen, zonder zich in het achterhoofd te realiseren dat wij in Nederland wonen en niet toevallig op vakantie zijn in een derde wereldland, is er binnen een paar jaar geen politie meer.

0
36 gaulette

@28 als je enge pvv-erg geen probleem vindt dan zijn enge erdo-turken ook geen probleem - simpel.

2
37 radicalenradar

@33 en @35 neem samen een kamertje

2
38 radicalenradar

@37 Het gaat toch niet over de pvv, maar over extreem-nationalistische salafistische Turken die hier een militie begonnen zijn? Als je het over de pvv wilt hebben dan zijn er nog genoeg andere draadjes waar dat kan. Ik heb trouwens helemaal niks met de pvv te maken, dus je antwoord slaat echt nergens op. Je bent gewoon enorm hypocriet, maar te stom om het door te hebben. Als het niet zo zielig was dan zou het grappig zijn.

0
39 RoosjeB

@38 Heb je inhoudelijk ook nog iets zinnigs te melden of is dat te ingewikkeld voor je?

0
40 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

Dan vergeten ze nog de Turkse onderneming Corendon die ons met alle geweld een vakantie in Turkije wil aansmeren. Alsof Nederlanders de uitspraken van Erdogan maar even vergeten.

41 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

Lijkt wat op ‘queers for Palestine = chickens for KFC” ...

24 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

42 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

44 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Twitch Deepfake PornTaboofantazuGril To Gril XxxFirst Date BlowjobYourshamelessplugPure OnyxLuna Star 2023Foreplay XxxSexstreetLilly VigDesi Bhabhi Sex XxxXxxsix VideoDevarbhabisexBrazzer Caught3d PorntubesTall PawgPiper Perri XnxxSofia SilkHentai Manga NtrFulsojja VideoBlack OrgyKally Cuoco NudeDinofubePornos EstruposNude TrapsKimberly Williams Paisley NudeBbc TitansInsragram PornIa NudifyRei MadisonBridgette B Full VideosGirls 69Bunny Ayumi NudesMatures FreepornPatreon PornographyFree Xx XVialocalMadison Ivy GifHorny HikingIxnxxNaked Celebrity MenHot Romance NudeCameltoe TiktokAsisn BondageBazoocam PornShy LoveSama Hayek NakedXxx ChannelBlack Girl PornDakota Johnson NudeHong Kong Sex MovieVoyeurwcDesi Sex VoyeurHot Sex OnlineNxnn Sexy VideoAunty Romance HdIsland Boys NudesSexual Movie ClipsAnime BomdageGay HantaiBobvoyeuBusty HentMmf WifeMasou Gakuen Hxh.Fbb Porn HubTits JobXxx Bp GujaratiIndian Desi Homemade PornDeep Lush ComButiful Women PornElla Balinska NudeCoger Con Mi HermanaIndian Actress Real PornModel BugilMujeres Sin Calzones1st Time SexIndian Nude PicturesEmilycheree PornBaki HentaiLana Rhoades MandingoBreedable FemboysNekopoi.xareDehati Hd Sex VideoXnxx Tamil 18Fucking BabeXxx Video Full Movie HdGotporn SexTeacher Porn HindiDog BjBest Porn.comicsPornthongBig Boobs Pron VideoNew Sex Full HdJapanxxxxxAbf-026 JavBbw Anal SoloPokemon NsfwComic Porn FrenchHaryanvi XnxxMilim Nava HentaiFamosas Con Videos PornBest Sex Toy WebsiteEva AngelinaMikasa Ackerman HentaiGandi Galiya HindiDdsdSofianixxAsian Pussy SpreadGirlsway.cokMeilleurs Site PornographieThree Some Black PornXhamster AfricanMy Stepmom Wont Catch Us FuckingKeyvidXxx Hindi XvideoDrink XvideoPorn TorrentsAshley Perkins NudeMegan Thee Stallion Cum TributeMan Bete Ki Sex VideoLana Rhoades Onlyfans LeaksWet Pussy PicDownload Jav HdBradar Sistar PornInfluencergonewilfAmadores SexoJav CosplayZooeydeschanel NudeDahyn11Xxx Hd Movie HindiLesbian EroticCtescortPriyanka Chopra Ki Sexy MovieBusty JoiLizzy Wurst PornBhabhi Ki Chudai Bhabhi Ki ChudaiXxx New MoveTeen Xxx TvHuniepop HentaiAnime Porn UncenceredPorncheating WifeRate My TitsBongkoj KhongmalaiDaisy Duke ShortsBeach OrgyX HamasterAdult Madsage Near MePron MovsSinfuldeeds ColumbianMorta Lola