door Cordo in Binnenland  ·  73 Reacties

  • 38
  • 1336x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Criminele asielzoekers in detentie zetten is verboden? Sinds wanneer is dat zo?

2
51 Bluth

@47
Stel je niet zo aan met je politiek correcte prietpraatjes.
Het gaat hier om een uitzetting, geen ontruiming.

4
52 Marrie

@48

Je schreef: "Grappig, dat je voor zulk gedrag begrip op kan brengen. Maar, als het autochtonen zou betreffen dan zou je hier roepen om ze levenslang op te sluiten."

Nope, allemaal aannames. Ik keur geweld per definitie af, I don't give a f*beep*ck wie de geweldplegers zijn in welke situatie dan ook. Maar de koptitel en met name sommige reacties omschrijven een beeld waarbij politieagenten bijna gelynched zouden worden en daar blijkt niets van te kloppen.

Waar het bij mij om gaat zijn de droge feiten, hysterisch gebral doet mij helemaal niets omdat ik daar simpelweg helemaal niets mee kan. Hier gaat het om een emotionele situatie voor mensen die het niet eens zijn met de ontruiming. Moet de ontruiming dan maar niet doorgaan? Retorische vraag, natuurlijk moet deze doorgaan. Maar het emotionele geschreeuw van deze vrouwen is integraal verbonden met de confrontatie dat hier iemand het land wordt uitgezet. Big deal, oftewel een storm in een glas jenever.

8
53 Drumpf

@52

Je schreef: "Stel je niet zo aan met je politiek correcte prietpraatjes."

Schreef de persoon met 6K + aan verbolgen reacties....

6
54 Drumpf

Begrijpelijke reactie inderdaad.
Je verwacht niet anders van die primitieve holbewoners. Dat is nou eenmaal de manier waarop ze op dingen reageren.
Ze lopen nog een paar eeuwen achter.

2
55 Natayo the Bobcat

@54
Ach Dragje toch, heb je ze allemaal geteld ?

4
56 Marrie

Hadden ze in hun thuisland moeten doen, had het wel even wat anders afgelopen, veel respect hebben ze niet voor de politie.

4
57 Rattocasi

@Drumpf
Het is duidelijk, jij bent een voorstander en zelf jij vergelijkt asielzoekers met Hooligans, lastige woonwagenbewoners en anarchistische krakers.

Dus die mensen hebben hier eigenlijk niks te zoeken, daar zitten wij met zijn allen niet op te wachten.. Het is niet zo dat wij een tekort hebben aan asocialen. Waarom zouden we ze moeten importeren?

3
58 Natayo the Bobcat

Ze hadden gewoon Pepperspray moeten gebruiken.
Zijn ze heel snel weg.

0
59 meneer van het nieuws

@50
Kraakpanden zijn ook illegaal en mogen ook terecht worden ontruimd desnoods met de lange lat er op los meppen om ervoor te zorgen dat ze het illegaal gekraakte (meestal vernielde) pand verlaten.
Kansloze migranten die hier uitgeprocedeerd zijn dienen ook het land te verlaten. Als ze zekerheid hadden willen of ze hier zouden mogen blijven hadden ze in land van herkomst de aanvraag in moeten dienen.Maar nee, wat ze allemaal doen is zsm een kind verwekken om zodoende te proberen om de overheid te dwingen desnoods door inschakeling van 'bepaalde soort' advocaten en allerhande trieste schimmige stichtingen van de club "wij zijn beter, jullie zijn slechter"

Verder vergelijkt u appels met peren, alles om maar de aandacht af te leiden. En met betrekking to uw opmerking in @35 waarin u reageert op mijn eerder opmerking dat de ondergang vd samenleving wordt veroorzaakt door de absurde 'welkom-gekkies' dat dit een overdreven stelling is. Nou héél wat intelligentere mensen dan u (maar dat kan gauw) zijn het daar allemaal over eens. Tot de Dalai lama, Bill gates aantoe, en bijna elke econoom en socioloog die ook maar iets voorstelt. Nederland (het westen) kan dit niet volhouden op geen enkel gebied ook financieel niet, niet qua werk, niet qua infrastructuur, niet qua woningmarkt, niet qua overbevolking enz.... Dus nee als de we zo doorgaan dan houdt de samenleving zoals we hem nu kennen op te bestaan. U vindt dat prima want het is uw zoet zuurstok, maar ik walg ervan!

2
60 Bleke Betty

@56
Dragje? Nee, dat dacht ik niet het staat gewoon onder je account. Een kind kan de was doen

@58
Waar vergelijk ik asielzoekers met hooligans en lastige woonwagenbewoners??

En als je goed leest schreef ik dat de uitzetting gewoon moet doorgaan. ik vind het alleen bizar dat wanneer mensen ietwat emotioneel reageren hier net gedaan wordt alsof de politie hier gelynched wordt. Totaal onjuist!

5
61 Drumpf

@60

....

Het gaat er niet om of kraken illegaal is of niet, ik verwachte alleen een veldslag aan te treffen in het filmpje tussen de politie en de omstanders. Wat blijkt? Wat schreeuwende vrouwen en hier en daar wat getrek.....

Kom op zeg! Die kraakpand ontruiming gaf ik slechts aan als voorbeeld van een situatie waar het vaak genoeg daadwerkelijk hard tegen hard gelijk. Kraken zelf staat niet ter discussie.

3
62 Drumpf

@61
Nee, er staat het aantal reacties van mij.
Maar die kan jij niet allemaal terug lezen, dus jouw aanname dat dit allemaal verbolgen reacties zijn, raakt kant nog wat.
Resumerend, je bent hysterisch bezig.

0
63 Marrie

@63

"Maar die kan jij niet allemaal terug lezen, dus jouw aanname dat dit allemaal verbolgen reacties zijn, raakt kant nog wat."

Ja, daar heb je wel een punt. Ik neem mijn opmerking over verbolgen opmerkingen terug bij deze.

Voor de rest voel ik me allerminst hysterisch, ik duik zo het zwembad in zelfs question dus ik laat het hier bij. De volgende keer wel graag een titel bij een artikel die enigszins klopt, want ik verwachte een veldslag niet wat duw en trekwerk.

Drumpf *out*

4
64 Drumpf

@56
Ha ha,ik dacht ook dat hij 'dragje' was
Maar hij blijkt gewoon een copycat,dragje was wat dat betreft ook iets realistischer in zijn opvattingen en kon deze soms op zijn karakteristieke,ietswat elitaire manier verwoorden
Daar kan deze 'copycat' nog een voorbeeld aan nemen,het enige wat hem aan dragje doet denken is zijn,
"Je schreef" maar zelfs daar had dragje dan weer het fatsoen om wel "U schreef" te schrijven....

1
65 Hangingmen

Veel geschreeuw, zie niets schokkendste, beetje duw en trekwerk.
Eigenlijk ben ik dit soort draadjes zat.

2
66 kortanante

@66
Het ontgaat u dat die mensen die zeggen te zijn gevlucht voor geweld,hier de politie uiterst agressief bejegenen

2
67 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

En gisteren las ik hier op Nieuwskoerier dat we The Post Online niet meer moesten lezen. Te hoog Baudet-gehalte, teveel PVVee.

Het is een treurig bericht. Zo'n terugzending lijkt me door de betrokkenen heftig en teleurstellend. Ook voor de politiemensen, ook maar gewoon mensen zal dat uitzetten ook zwaar zijn.

Misschien moeten de regels beter worden zodat mensen thuis al kunnen nagaan of ze bij ons een verblijfsvergunning krijgen. Zij zouden bijvoorbeeld inzage kunnen krijgen in het aantal Afhanen dat al werd heengezonden en het aantal dat hier al woont. Als ze dan zien hoeveel dát er al zijn, nou denken ze daar in Raderabad: "'Gaan we niet doen, 't is vol daar, zonde van de poen!".

68 verwijderd924924212

@62 , Jouw boodschap wil men op nieuwskoerier niet horen en dus zullen ze het blijven verdraaien.

Ik zou verder geen moeite meer doen als ik jou was. question

3
69 Weet geen naam

Gelukkig staat de politie wat stabieler op de been en in het leven dan vele kanslozen van Nieuwskoerier. question

4
70 Weet geen naam

@53 Jij bent toch degene die hier begrip voor op kan brengen? En je wilt hier met droge ogen beweren dat je datzelfde begrip op had kunnen brengen als het autochtonen waren geweest? Kom op, je hebt hier al vaak genoeg kleur bekend.

1
71 Bluth

@71

Ik kan begrip opbrengen dat mensen emotioneel kunnen worden wanneer iemand wordt opgepakt waar mensen gehecht aan zijn of zijn geraakt. Dat is gewoon menselijk. Ik kan geen begrip opbrengen voor geweld, maar daar is hier geen sprake van, althans niet in dit filmpje.

En wanneer mensen bullshit verkopen dat hier agenten gelynched zouden worden met retoriek in die strekking dan noem ik het bullshit omdat het bullshit is. Niet bepaald rocker science.

Zo en nu lekker eten.

4
72 Drumpf

@71

Oh en kleur bekennen? Niet schrikken, ik koester óók opvattingen die in het rechter kadertje van het politieke spectrum passen, ik kamp namelijk niet met tunnelvisie. Niet iedereen denkt zwart-wit.

1
73 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Offtopic

@2774 Prima hoor. Geloof je het toch niet. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Offtopic

@2773Jij bent niet meer als een lastige vlieg, Biscanna. ...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Offtopic

@2772Ik heb GEEN inside information. Jij blijkbaar wel zoals je zegt. Niet dat ik geloof....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Biscanna
Offtopic

@2769 En ik heb niks met extreem linkse tokkies. En nu?...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Offtopic

@2771 Toevallig heb ik ook inside information.Ik ga die hier niet openbaren, want dat voegt niets toe. Maar nogmaals, ik neem Olivia niet ...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Onze grote roerganger wordt opa. Mooi Jan....

7 minuten geleden geplaatst door Ronin

Bob Sleebaan
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Jee zeg weer zo'n slappe straf. Acht jaar geëist slechts 4 jaar gekregen 🤔...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2770Eh, mevrouw.Je vergeet even dat Olivia in @2730 MIJ van dingen begint te betichten. En zeg niet dat je Olivia niet in bescherming n...

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Tussenderegels
Man (28) krijgt 4 jaar cel voor dodelijk ongeluk Oud Gastel

Komt ie wel erg goed mee weg nog vind ik, dit is pure moord....

14 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

FrisseBries
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Gefeliciteerd, Lilian. Ik wens je een goede zwangerschap toe....

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Telugu Sex Videos HyderabadAmi TomiteNude Telugu VideosAllkindsofgirls PornXxxvideo PornN Hen Tai .netDoujindesu TvSell Your G FXxx हदBlojobGay Porn On TwiterResdit NsfwCat GirlpornTransgender Female PornXnx TamiXnxvidoeAswildorangeCall Boy PornEvasiveanglesBrandi Love Aidra FoxAnna Nicole NudesNursh BjAunty Nude ShowNudisttitsInterricial AnalKeerthy Suresh Sexy PhotosTeacher Seduces StudentBrazzers StepBrazzers TarzanTelugu HardcoreVr PorngamesLeeann Tweeden NudeUllu Web XnxxSsbbw Pics PornBlue Film Hindi MeinDeshi Bhabi ComManisha SexHarsh SexXxx Hd Hindi MaiShakira Porn VideoLacy SpiceSister CummedAlix Lynx CreampieClip On PornXnxx Hd HdPorn PubSexsi Video DownloadXnxx SsBlack Grandma PornSankaku HentaiE Bony AnalNude TgpMamando TetasXxxx Vido HdCaroline Zalog NudesMuslimassFat Pussy FuckWww Xxx Free Porn VideoWww Com In Xxx VideoNikki NailzFunniest Porn MemesHentei PicMila VolkrrSister And Bother XnxxXxx Hot XnxxMoviexnxxSilvia Santez PornTslexigrayBianca BombshellFirst Suhagrat VideoJohnny Sins Hd Porn VideoViolet Starr Tied UpBest Free Porn WebsitesRogan RichardsVideo Of VaginalGirls Girls Ka SexSkyrim FutaPorn In PlaneKaty Perry PornEva Padlock NudeBurn Movie Chair SceneBlacks Beach RedditPornzigXxx 18 ComNxgx VideoIndian Aunty PeeingVillage Aunty Romance VideosSexy NuseBentover ThongAunt Cass' BoobsXxxhamesterMature Sex PicsAssteenmouthTelugu Mallu HotEliza Ibarra Deep ThroatAsian SexgamesRate CocksGarota De ProgramaXxx Bp MovieXxx Hd HubShilpi Das Nude3d Cartoon Xxx VideoBlacks On Blondes ComGif PornosuSanaa Lathan NudeCndice DareCool Devices HentaiNottyamericaDriping Wet PusyFutunariBlack Mom PornoBiggest Tits TeensSpitroast PornHentai June 2023Strip Chat ColombianasFullyclothedsexNaked Babes Bent OverUllu SexLesbian Boob Sucking VideosSneha Hot VideosMia Bailey OnlyfansMasturbation FemmeDiaper-boisXxx Truth And DareSex Hd Video DowFc2-ppv-3393451Naked Lesbian VideosDesi Sex PictureXxx Video SuhagraatGabriella FoxxxGaytubesPorn Pics CartoonAdultdeepfakeJaponesaspornoFoxy NudesSpanish BarbiePornodemadurasMilf ImagesGay Male.tubeAlicia Coppola NudeTsuma Ga Kirei Ni Natta WakeNetflix Nude ScenesHot Indian Boobs PornVidoeszTeen Age Sex VediosMature Hardcore PornDaughterdestructionEbony DogystyleSexy Pics Emma WatsonAlaina Hicks