door Denisova in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 8
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

LOL

De oranje oplichter strikes again.

5
1 zeikenderechter

Deredactie... Fake News. Next

21
2 mastermind

"Ik kan bevestigen dat dit geen echte Time-cover is", zegt een Time-woordvoerster in de krant The Washington Post.”

Het is steeds weer de Washington Post, de van oudsher fameuze krant die echter in 2013 voor 250 miljoen werd opgekocht door globalist Jeff Bezos.

De man die ook de ook de eigenaar van Amazon.com is, die met het kopen van de krant vrijwel gelijktijdig een CIA contract afsloot voor 600 miljoen. Mogelijk als onderdeel van operatie mockingbird: politiek gedreven CIA media propaganda.

Mensen zouden er goed aan doen om minder vertrouwen te stellen in wat dit soort bronnen berichten. De werkelijkheid is toch echt zo dat niet alleen het "Kremlin" met RT in staat zijn tot politieke gestuurde propaganda. De globalisten zijn echt niet heilig(er).

17
3 Reactie

@4 Trump heeft om zn eigen sneue ego te strelen Time covers laten maken met zn kop er op. Ik begrijp dus dat hele onnodige leuterverhaal van jou niet zo goed

4
4 BlackNinja

Hoe kleinzielig kan je zijn zeg......

@3 Time magazine zelf bevestigt het verhaal, en los daarvan zijn er foto's gemaakt die het verhaal meer dan voldoende ondersteunen. Dus je gezwam vindt hier absoluut geen grond.

2
5 W. Anstalt

@3

Oh, u probeert het hier ook question

Maar stel nou eens dat het wél waar is (en dat is het). Wat vindt u nou van zo'n mannetje? Beetje zielig toch?

4
6 zeikenderechter

Moet je voorstellen dat Obama dat gedaan had. Wat een kabaal ze dan zouden maken.

2
7 zeikenderechter

@6
Of het waar is of niet doet er niet veel toe voor mij. Want er wordt weer eens van (bijna) niets, van een klein mugje een olifant gemaakt, om Trump te kunnen bashen, door het nummer 1 propaganda blad van de globalisten.

Dit soort pulpkranten die in dienst staan van de globalisatie politiek, besteden uitzonderlijk veel tijd naar het zoeken van mugjes van Trump, of desnoods met valse bronnen zelf te fabriceren, om vervolgens zo veel mogelijk haat richting Trump te kunnen genereren.

Het is weer allemaal opzichtige progressieve politieke propaganda. Blijkbaar staat uw tunnelvisie u slechts toe om enkel maar zogenaamde Russische propaganda te spotten, terwijl u blind bent voor de alom aanwezig propaganda in de mainstream.

17
8 Reactie

@8

Maar wat vindt u nou van Trump dat ie zoiets doet?

2
9 zeikenderechter

@8
LOL
Punt is dat Trump het nodig vindt om dus ook deelgenoot te zijn van die globalisten volgens u
Want wie gaat nu een cover van TM photoshopen en dat overal in je golf resorts ophangen?

2
10 LGK

@10

Dan heb je wel een gigantisch minderwaardigheidscomplex lijkt me.

Trump wil 'erbij' horen question

1
11 zeikenderechter

Waarbij dan? Nou bij de..... elite!!

Maar ja, die hebben geen trek in zo'n lompe boer.

1
12 zeikenderechter

** gebruiker verwijderd **

hahah,

dat soort mannen zijn gewoon nooit de mentale 3-jarige leeftijd te boven gekomen

hahhaha, dit verzin je gewoon niet

13 ---deleteduser---

Maar wat Reactie van zo'n mannetje vindt moeten we nog vernemen. Ben benieuwd.

1
14 zeikenderechter

@7
Nee globalisten puppet Obama moest meteen de nobel vredesprijs toebedeeld krijgen, en onder een groot hosanna hosanna van de progressieve media worden toe bezongen als de verlosser.

Omdat ze wisten dat hij het door de o.a. banken en multinationals gewenste globaliseringsbeleid slaaf zou uitvoeren.

Trouwens het geboorte dat Obama's had overhandigd is feitelijk een vervalsing gebleken, maar dat geeft allemaal niet hij is een globalist en wordt daarom beschermd.

12
15 Reactie

@15

Maar wat vindt u nou van Trump? Dat ie zoiets doet?

1
16 zeikenderechter

** gebruiker verwijderd **

17 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@8
een olifant is slimmer dan Trump

echt waar.

18 ---deleteduser---

@9
"Maar wat vindt u nou van Trump dat ie zoiets doet?"
Als het waar is wellicht een beetje kinderachtig, maar niet (wereld)schokkend. Het kan ook nog als een grap bedoeld zijn. Zie er geen kwaad in. De inkt die er aan gewijd is in zogenaamde kwaliteitskrant onwaardig.

9
19 Reactie

@15 , sorry dat ik je moet teleurstellen, maar die youtube is fake. Net als die Time-cover dus.

2
20 Giesje

Ik ga geen namen noemen, maar degene die gisteren nog beweerde dat Trump weinig belang hecht aan z'n populariteit, zou ik graag op dit bericht willen wijzen question

Werkelijk alles trekt die man uit de kast om de feiten/cijfers op te leuken.

1
21 mountainlion

@8 "Of het waar is of niet doet er niet veel toe voor mij. "

Precies. Dat is ook wel duidelijk. Het enigste wat jij komt doen is het hebben over globalisten en wat jij daar mee in verband brengt. Meer heb je nooit te melden gehad. Is het niet eens tijd dat je uit je kelder stapt en naar buiten gaat. Ik zou echt moe worden van mezelf als ik zo'n obsessie had met globalisten.

1
22 VaY

@15 "Trouwens het geboorte dat Obama's had overhandigd is feitelijk een vervalsing gebleken, maar dat geeft allemaal niet hij is een globalist en wordt daarom beschermd."

Haha. Ben je nu echt zo simpel? Dit is gewoon zielig.

1
23 VaY

@19

Nou, dan zijn we het over het kinderachtige in ieder geval eens.

Helaas is dit niet de eerste keer dat ie een beetje kinderachtig is.

1
24 zeikenderechter

@20
Het was volgens u een fake live uitzending van o.a. Fox welke meer dan een uur duurde?

Dat is wel een hele merkwaardige redenatie? Feitelijk is het toch gewoon een vastgelegde uitgebreide presentatie van een onderzoek naar het document.

Of komt het voort uit, ik voel met niet prettig bij mogelijke implicaties van de conclusie van dit uitgebreide onderzoek, maar het is gewoon allemaal terug te zien via youtube. Dan maar roepen youtube is fake?

Kan u eerlijk gezegd niet echt volgen.

9
25 Reactie

Hoe het ook zijt, trump is een figuur die wel een enorm hard plassertje van zichzelf krijgt.

0
26 Rig de Goeiste

@22
"Het enigste wat jij komt doen is het hebben over globalisten en wat jij daar mee in verband brengt."
Dat komt omdat er wordt aangestuurd op een oorlog met Rusland, continue krijgt Rusland overal de schuld van, wat lieden als jij hier ook continue napraten. (Iets wat we eerder hebben gezien bij Irak.) De macht van Poetin en zijn Kremlin worden tot in het bizarre uitvergroot.

We moeten zogenaamd geloven dat de Russen oneigenlijk de VS verkiezingen hebben beïnvloed met hun hacks en propaganda. Maar dat de pro globalisten kranten heel braaf niets dan de waarheid berichten. Dat is echt heel kortzichtig.

De progressieve media sturen hier zelf op aan, met continue valselijk anti Rusland propaganda, en haat zaaien jegens ieder die voor behoud is van landelijke soevereiniteit. Zij maken de referentiekaders zelf uiterst smal, dat daar ook veel tegenspraak op komt is natuurlijk een logisch gevolg.

Het klopt dat ik op het moment dit thuis zit te tikken, ben geen betaalde trol.

8
27 Reactie

@25 Fox news kan het uitzenden, maar die mensen van die presentatie zijn zeker niet zuiver.
https://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio
Daar heb je een mooie lijst waar je aan kan zien wat voor soort kerel achter die onderzoeken zit.


"Some of the major claims presented by Arpaio at the July 17 news conference were subsequently shown to be false; specifically, the 1961 Vital Statistics Instruction Manual that Arpaio and his team claimed to possess contradicted what they claimed it said, and images shown by them, purportedly from that manual, were instead from computer specifications dated 1968 and 1969.

In response to Arpaio's claims, Joshua A. Wisch, a special assistant to Hawaii's attorney general, said in a statement, "President Obama was born in Honolulu, and his birth certificate is valid. Regarding the latest allegations from a sheriff in Arizona, they are untrue, misinformed and misconstrue Hawaii law." Arizona state officials, including Governor Jan Brewer and Secretary of State Ken Bennett, have also dismissed Arpaio's objections and accepted the validity of Obama's birth certificate. Brewer also claimed that Obama’s mother’s U.S. citizenship made him a citizen, regardless of where he was born."

2
28 VaY

@27

Welnee. Niemand stuurt aan op een oorlog met Rusland. Da's propaganda B.S. van Poetin destijds over Hillary en jullie kwamen het netjes hier herhalen (gestuurd of gewoon te volgzaam).

Richt uw oog liever op Trump en Iran.

1
29 zeikenderechter

Aha, dit nieuws is nu ook in NL doorgedrongen. Trump met zijn fakeposters.

2
30 GreyB

@8
Zolang Trump over alles wat media schrijven schreeuwend rondtweet dat het allemaal FAKE is, zal de media alles wat Trump uitvreet ook checken op waarheid.
De oranje cavia roept het over zichzelf af..

2
31 GreyB

@27 Ach Rusland als beschermheer van de soevereiniteit van landen. Behalve natuurlijk zwakke landen om hun heen. Jij verzint hier de kampen globalisten vs Rusland. Terwijl er gewoon regeringen zijn en media die na Oekraine aandacht besteden aan Rusland. De oorlogstaal uit dat land en wat ze doen bij hun buren is velen malen erger, maar dat zoek jij blijkbaar niet uit.

Eigenlijk komt het er op neer dat je gewoon iets te simpel bent om dit soort zaken te begrijpen. Daarom trap je in de informatie die je krijgt van blogjes of neem je een presentatie over Obama aan voor waar van een sherif die het niet zo nauw neemt met de regels. Je wilt die dingen gewoon geloven en het liefst in hokjes hebben, zodat je het kan begrijpen.

3
32 VaY
33 VaY

In zijn eigen clubs hangt een poster van hem zelf met een cover.

Word dit de story of wat?

5
34 Eastwood

@32 lol je reactie en dan prevelen over te simpel.

Je gaf een demonstratie ?

6
35 Eastwood

Best sneu eigenlijk als je zo om aandacht verlegen zit, dat je jezelf beter moet voordoen dan je bent.
Een fake-president met een fake poster.

2
36 GreyB

@36 nee het is best sneu als je afgunst zo groot is dat je uren zit te keuvelen over een gast in Amerika die posters in z'n clubs heeft hangen die misschien een van z'n kinderen of leden gemaakt heeft in een creatieve bui.

Het neigt wat richting OCS

5
37 Eastwood

@34
""Word dit de story of wat?""
Het is een beste coverstory.

0
38 W. Anstalt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@139vIk heb niets met die mensen te maken Bop.Wat jij not done vind is niet wat ik not done vind.Woorden doen geen pijn....

zojuist geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2708Omdat het hier een riool is, kun je getreiterd worden inderdaad. Dat is inbegrepen aan de deelname van een forum als dit. Want: zie @27...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Olivia
Offtopic

@2718Wat voor de een onbenullig lijkt hoeft het voor de ander niet te zijn ....

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@137 De dolle minas haddentenminste nog humor, dat kun je van feminsten 3.0 niet zeggen.Die zijn alleen uit op het leven van mannen kapot te m...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@136 Je zou het nieuws misschien wat beter moeten volgen. Er gebeurt de laatste tijd nogal wat op dit gebied. Gelukkig zien de meeste mensen we...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Ik heb net een Hitlertje gelaten....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2715Nou ja, als jij je geld aan zoiets onbenulligs (vind ik dan!) wil uitgeven moet je dat zelf weten natuurlijk....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

   Gegevens verwijderen van fora Zet u via een post of een reactie op een post zelf gegevens of uitspraken op een forum? Dan geeft...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@135 Precies, Baba. Misschien vind je op het internet nog wel meer van die geweldige mopjes. Ze hebben de boel vast nog niet opgeschoond....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Offtopic

@2710Volgens mij is dat eerste punt bij alle sites een onderdeel van de overeenkomst.@2708Olivia, misschien heb je hier iets aan?https:/...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Two Indian Girls SexShakeela Sexy PhotoNude MovieBbw 4chanEcchi PokemonNhengaiSite Pornographique ArabeFilme Erotico CompletoXnxxindonesiaXnxx GirlPaige Turnah PornBisexxxxBeautiful Xxx VideoXnxx Best VideoXsxx ComPunjabi Boy SexBoackmail PornIndian Movie Sex VideosActersexSexe AmateurPeliculas De XxxAngela Aguilar NudsLeague Of Legends PornsMasturbation PornXxx BuluIpx811Melrose FoxCelebrity Naked PhotosHentai Vostfr IncestAnneke Van BurenGreat FuckBengali Panu BfSexy Boudi ChodaLatina Teen NudeBlack People SexxxCatchinggolddiggers FullVenessa Del RioShemale Escorts HoustonGordas DesnudasGay MaletuneJapanese Mother In Law Porn VideosSaha Grey NudeTruthordarepics.comMilf TeaserFourplay Meaning In TamilXxxmomcomسکس میلف ایرانیB Grade MovieMalayalam Xxx Hd VideosJapanese CfnmPeekvidsLavideosujourDeya NeyaNude RuSkip The Games NashvilleStory ChudaiAsian PronGupta SexDoggystyle PornChalsea Handler NudeBollywood CameltoeSkyexxxsummers LeakedSexy Xx PhotoLesbian Lick NippleLisa Ann NewestHentai ClickerPublicslutsPorne MereXxx Movies OnlineWww Romantic SexIndiancarsexAnime Uncensored PornMarie KonishiLauramariexoxoLivejasmine1 On 1 Sex ChatMinhamulher CBbcpicsThree Some X VideoAhegao CompilationWickedpicturesPorn Stars In MexicoKrave MelaninThai Erotic MovieJapanese Village Sex VideoHot Yoga Xxx VideoHomemade Incest PornBrazzres Free VideoBest Site For Amatuer PornPornosy RetroSydney Sweeney ToplesNatalie BrooksSexy Mila KunisPornhub GangrapeCharity Crawford NudeYoung Ladies In The NudeBigblackpussysVideos PornosgraficosGrandma's Giving BlowjobsMilftoon ComicsBest Xxx Hd VideoNancy Momoland SexGrandfather SexOld Daddy XxxSindhi PornBangla Sonagachi BfNaked CartoonsClaire LaveyHands Free BlowjobBest Bj Ever PornMature SwingersexAi Generated HentaiHuge Titted PornstarsMatrure PornIamsaragoldIndian Girls Pussy ImagesSister Sex IndianBbw Black PornXnxx.Ma Sexe TapePhotoacompanhanresAmature OrgasumsMako Chan Kaihatsu90 Sex PositionNhentai.netsHottest Pron StarsPornhube FortniteCory ChaswTriage XJapanes Pron VideoBooty Farmسکس شواذGhar Ki Chudai KahaniHindi Porm MovieXxx RsTubesackHenti PicturesBokep PnsNude Tonya HardingXxx Bf Video ComSxividioStep Mom Fuck HardReal Home PornPo4n HubVidoe BokepHuge Anal DildoMonique GabrilleBoobs Nude PicDesi Bf HotLana Rhoadesporn