Israël bestookt legerinstallaties Syrië (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 1
  • 431x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Israël kiest partij voor IS. Maar dat is niets nieuws. Ook interessant is het dat Israël denkt zich te mogen verdedigen tegen projectielen die vallen op Syrisch gebied dat bezet is door Israël.

15
1 Commodus

@1

Nee, dat doet Israël niet en dat heeft het ook nooit gedaan. wie dat beweert, is gevallen voor de Assad-leugens en -propaganda. Israël accepteert het nooit als er projectielen op hun grondgebied terecht komen en neemt onmiddellijk tegenacties.
De vermeende bezetting van de Golan is geheel en al te danken aan het feit dat Syrië destijds Israël aanviel. Ze dachten wel effe die rotjoden de zee en de doo in te kunnen jagen, maar ze vergisten zich weer op aloude, arabische wijze en verloren terrein. De Golanhoogte hadden ze allang kunnen terug krijgen in ruil voor erkenning van Israël en een vredesverdrag, net als Egypte en Jordanië deden. Maar dictator assad wilde niet; die wilde liever de oorlogstoestand continueren. Dat was niet zo slim van hem. question

13
2 weerman

@2 Tuurlijk niemand heeft ooit gedacht om joden de zee in te jagen, misschien gedacht ja ,maar dat het zou lukken nooit van je leven. Als je er zelf maar in geloofd is het vast waar.

5
3 etymologie

@1 Heel de wereld meent zich te mogen bemoeien met Syrië, maar als Israël tegenactie voert vanwege ingeslagen projectielen op Israëlisch grondgebied (volgens Israël dan) is er ineens een probleem? Israël handelt slechts uit zelfverdediging.
Heeft verder niets met IS te maken, maar hou vooral je aluhoedje op.

11
4 Yisrael

En nu hopen dat isis gelijk doorloopt naar Israël.

6
5 Whackhack

@4 golan is niet israelisch...door beweringen zoals die van jou wek je juist terechte haat jegens israel.
israel is israelisch6 en de golan is syrisch, eind verhaal..

7
6 kovichni

@3 Wat slecht geformuleerd, kan dat even opnieuw?

4
7 Yisrael

@6 Even goed lezen. Ik zet er niet voor niets bij "volgens Israël dan". Dat deed ik nu net om dit soort gezeik te voorkomen...

2
8 Yisrael

@3

Vandaar dat de arabische landen diverse keren probeerden Israël te vernietigen. Volgens jou wisten ze al dat dat dus niet zou lukken, maar ach; men doet maar een poging... Echt, ik moest lachen om je opmerking.

@6
misschien moet je beter lezen, want je las mijn @2 dus niet goed. Maar leuk dat je het zó zegt, want in jouw redenatie is de Krim dus inderdaad Oekraïens, en niet russisch. Dank je!

5
9 weerman

Weer een zoveelste bewijs dat Westerse intriganten de jihadisten in Syrië steunen om maar van Assad af te komen......maar wat in Irak en Libië nog wel lukte is een fiasco in Syrië geworden; de Russen hebben namelijk ingegrepen...de jihadisten en communisten aangepakt en grotendeels opgerold en het normale leven komt weer op gang in de door Assad bevrijde gebieden/steden....

6
10 CoolMemories

@2 Nu kom je met geschiedenis aanzetten en ik kan je vertellen dat dat niets is voor commodus.

5
11 VaY

@6 En jij bent een Russische Iranier die NK vol dumpt met Sputniknews en PressTV. Het eide van jouw verhaal is de propaganda die je verspreid.

7
12 VaY

@8 je moet zelf je eigen bericht beter lezen danwel begrijpen...als je NIET vindt dat het zo is, is het de facto dus GEEN ''zelfverdediging'' zoals je vervolgens beweert.

@9 je mag zelf ''beter lezen'' gezien ik niet op @2 heb gereageerd.

3
13 kovichni

@13 Damn man, nu maak je het wel erg semantisch. Laat ik het dan zo stellen: vanuit Israëlisch perspectief wordt er vanuit zelfverdediging gehandeld.

Nogmaals, ik wilde dit soort gezeik juist voorkomen, dus doe alsjeblieft niet zo moeilijk.

5
14 Yisrael

@13 De 'thumbs up' ging trouwens per ongeluk.

3
15 Yisrael

@2 "... aan het feit dat Syrië destijds Israël aanviel. Ze dachten wel effe die rotjoden de zee en de doo in te kunnen jagen.....'

"Destijds"...? Welnee, 5 juni 1967 werd de Egyptische luchtmacht vernietigd door een Israëlische verrassingsaanval waarna Israël op 9 juni de Golanhoogte binnenviel en veroverde en één miljoen Arabieren onder Israëlisch bestuur kwamen....bergrijpelijk dat Syrië de Golanhoogte terug wil hebben...net zoals Oekraine de Krim wil terug hebben....

8
16 CoolMemories

@16

De Zesdaagse Oorlog is zwaar off-topic. Je probeert het gewoon weer. Ga ON-topic en je kunt als serieuze gesprekspartner gezien worden. Nu niet.

3
17 weerman

@17 JIJ begint over "destijds" ...!!

4
18 CoolMemories

@18

Ja, in @2 , als antwoord op @1 . Meer niet. Dus er op doorgaan zoals jij deed in @16 is volledig onnodig en dus off-topic.

4
19 weerman

@6
Inderdaad de reacties van Yisraël , die zijn soms zo fout ...............................
Bijvoorbeeld :

44 Kenny 0013
Die oorlog tegen Iran zal en moet er komen ....

46 Yisraël
@44 Ik hoop het ja.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/139127-golfstaten-en-egypte-verbreken-banden-qatar

7
20 eh

Er zijn lieden hier het met haar eens ?

4
21 eh

Wie denk je dat Hezbollah en Hamas heeft gesteund de laatste decennia? Dat is Iran. Het zijn gewapende en politieke takken van Iran. Daarom vecht Hezbollah ook samen met Syrie en Iran in Syrie. Want Syrie alhans het leger is niets meer dan een tak van het leger van Iran.

Dus als Israel een vechstatus heeft met Hamas heeft het dat met Hezbollah zo ook met Syrie en Iran. Je kan dat omdraaien en dan klopt het nogsteeds. Dit is al tientallen jaren het geval.

7
22 VaY

@22
Hezbollah is in Syrië niet vanwege Israël , maar vanwege wahabieten die haar heiligdommen vernietigden en geloofsgenoten vermoordden.
Verder etaleer maar eventjes jullie foute gedachten , dat plaatst alles in een beter perspectief.

2
23 eh

@20 Oh wat handig dat jij m'n administratie bijhoudt question

De relevantie mis ik even, maar goed.

2
24 Yisrael

@24
We komen elkaar niet zo vaak tegen op draadjes , maar deze vergeet ik niet .

3
25 eh

@20 Mijn naam is trouwens zonder trema op de 'e'.

2
26 Yisrael

@25 Ogh de reactie is nooit verwijderd, dus zo erg zal die wel niet zijn.

3
27 Yisrael

@23 Hezbollah is in Syrie om de belangen van Iran te verdedigen. Dat heeft het altijd gedaan en zal het ook altijd doen. Hezbollah is bewapend en getrained door Iran. Als je dat al niet weet en begint te ratelen over heiligdommen. Dan heb je heel wat gemist van de laatste 30-20 jaar.

8
28 VaY

Het vriendje van de VS word ook ingezet.

Daarnaast vergeet de schrijver het woordje illegaal voor bezet te voegen.

3
29 Eastwood

@2 de golan is Syrisch grondgebied waar zelfs in Israël van gezegd is dat het terug moet.
Het gebeurt enkel niet

4
30 Eastwood

@29 Leg mij eens uit wat er illegaal is aan het bezetten van land van een partij die je heeft aangevallen? Als Israel had verloren in de veldslagen in het verleden. Zouden we dan dezelfde dicsussie hebben vandaag?

8
31 VaY

@31 ik lees gewoon wat er staat.

Zelfs in Israël is dat tijden terug al besloten question

2
32 Eastwood

Èn, wat gaat de UNDOF doen? Foei, Israel. Niet meer doen hoor. Sinds 1974 zijn er VN militairen gelegerd in de grensstreek tussen Syrië en Israel. Israel dat zich geen zier aantrekt van Veiligheidsraad resoluties heeft dus ook geen enkele boodschap aan deze missie. UNDOF is geldverspilling, Israel doet waar het zin in heeft.

http://www.un.org/en/peacekeeping/missions/undof/

13
33 Hendrianus

Zo te zien helpt Israël met deze actie de jihadisten. Die hoeven voortaan alleen maar iets richting de Golanhoogte te schieten en ze hebben er ineens een luchtmacht bij die voor hun het vuile werk opknapt. Goed gedaan, Israël. Applaus (sarc. off).

5
34 Conclusius

Israël heeft ook geholpen met de oprichting van Hamas. Van Israël kun je alles verwachten; dat land kent geen enkele loyaliteit, zelfs niet aan de VS.

7
35 manpower

@35

De zionisten die vanaf 1897 Palestina koloniseren hebben ook geen moment aandacht geschonken aan de Joodse bevolkingsgroepen in Arabische landen. Als dan blijkt dat de Arabieren belazerd zijn door de geallieerden en de zionisten desondanks na een bloedige strijd Israel oprichten worden als reactie daarop Joden verdreven uit de omliggende Arabische landen.

Uiteraard is dat verfoeilijk, wat hebben zij met het zionistisch gekonkel te maken, maar geheel onverwacht is fit natuurlijk niet. Het interesseerde de zionisten indertijd geen zier.

13
36 Hendrianus

@30 Syrië had natuurlijk ook de land voor vrede deals zoals Israël Egypte heeft aangeboden kunnen accepteren. Golanhoogten terug in ruil voor erkenning van de staat Israël en vrede. Syrië heeft z'n gebied weer en Israël heeft is in staat van oorlog met nog een land minder.

-

Niet meer dan een logische reactie van Israël. Als land met het statuut van Israël in die regio, waar je geen zwakte kan laten zien en hard moet terugslaan, kan je als land niet zomaar toestaan dat je de facto grondgebied beschoten wordt. Dan is het niet meer dan logisch dan met represailles te reageren. Reden dat ze enkele doelen van het Syrische leger bombarderen lijkt me dat ze het Syrische leger verantwoordelijk houden voor elk projectiel uit Syrië. Tuurlijk steunen ze hier potentieel terroristen mee maar de enkele aanvallen zijn redelijk insignificant met betrekking tot de verloop van de strijd daar.

1
37 uberqwerty

@33

Weer zo éénzijdig als maar kan. Dat hezbollah de resoluties, aangenomen na de laatste oorlog met Israël, al vanaf dag één aan z'n fascistische laars lap, vermeldt je niet. Hezbollah had er voor getekend zich niet opnieuw te bewapenen en zich te onthouden van vijandelijkheden. Nog geen dag na ondertekening stroomden de wapens alwwer uit Iran, via Syrië, binnen. De 'religie van de vrede'. Jaaaa ja. Voor moslims heeft het woordje 'vrede' een heel andere betekenis dan voor anderen. Vrede is het voor hen als de hele wereld islamiet is en net zo denkt als zij. Dat is hun 'vrede'.
Syrië wilde per se géén vrede sluiten met Israël. Het 'land-voor-vrede'-principe werd verworpen. Nou, dan krijg je je gebieden ook niet terug. Simpel.

@34
Onbewezen complotgejank. Er werden gisteren tientallen granaten op Israël afgevuurd, waar de IDF op reageerde. Jij weet precies te vertellen wie die dingen afschoot?

@35
Arabische propaganda; onzin en een leugen.

@36
Zwartmakerij en volledig off-topic. Te negeren; je probeert het gewoon weer.

4
38 weerman

Weer een bericht dat 'onze vriend' Israël steun verleend aan de terroristen in Syrië.

1
39 Eric

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Het oosten verdedigen???Jij bent echt van het padje af....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@23 Ook de schuld van het westen?https://twitter.com/visegrad24/status/1784625521436889217...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@25En zelf zitten ze lekker op veilige afstand in hun commandocentrum, de lafbekken...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

*Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug*Helemaal correct....

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 " Alle landen om Israel heen, staan vijandig tegenover dit land" Leugen. Droeftoeterij. Demagogie. Enig idee waar Egypt...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@63Het gaat eigenlijk over onderdrukte woorden XD...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

De honden blaffen en de Vage kruipt verder.....

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@43 Het doden van patiënten in een ziekenhuis, het bewust bombarderen van hulpverlener, het bewust bombarderen van vluchtelingen. De lijst is...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

DikkeTor
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

https://youtu.be/Z7zuGLcl920...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Xxx Short MovieXxx Sac VideoTransgenderpornJapan News PornhubRegarder Film Pornographique GratuitAmime Lesbian PornWww Johnny Sins ComWww Xxx Film ComClass Teacher SexBollywood Movie X VideoTamil Actress Without DressPriyanka Chopra Sexy Video HindiBaliwood PornHilary Duff FeetPhotos Of Jennifer Aniston NudeMha NakedXxx Bur PhotoLayna.boo LeakedSex Aunty SexNagma Sex VideoCute CuntsMovie Handjob SceneBokep KepangEbony PornstasFilipino Sex StoriesNaked PubliclySeal Pack PornPorn Bhabhi IndianTaboo NudesSecret Benefits Com1337x . ToWife SwingerSexy Video FappyJuicynekoSquirt Ebony PornViva EscortSuck On My TittiesPlumper TittiesBest Pussy In PornSexy Nangi PhotoSax ViboBellesaaPron Star VedioIndian Aunty Xxx Sex VideosAmateur Car BjMlif Porn VideosSelena Gomez Fake NudeHot Porn BedDesi Didi XxxPunisent PornSuuny Leoni XxxNude Model VideoFinal Fantasy 16 PornDped MatureShow PornGayporn ThugsJovesitas XxxFucking Hd VideoGandi Baat 6Swara Bhaskar NudeWeb Series TwitterDehati Bhabhi Ki ChudaiPeta Jensen ThreesomeWhite Phat AssesAbella Danger Facial FireworksVideo Bokep Viral IndonesiaRule 34 PowerDoing Doggy StyleCosplay Onlyfans LeakedSex Stories RedditPorn AggressionAdam Demos NudeCameron Monaghan NudeIndian Sex MuslimHotest PornR34 GenshinXvideos PornSex Teacher Video HdSali Ki Mast ChudaiPoopie PornHindisexBig Cock Bully PornUpper Floor PornHenti 3d PornKaylie Cuoco NudeMen Sucking BoobsSydney Sweeney AnalThereallbrittfit18-girlxValentina Victoria PornCfnm FemdomReddit BjFap RoulettLesbo Porn StoriesCummy GrannyPokeslutShort Stack PornXxx Www CccAngela White Xxx ComMaya BensingerLola Rose PornHot Pics Of NakedBlaire White PornSister Incest PornBoyshalfwayhouseJulia_stits'sChinese Sex MovieMiss NudeBob Crane Sex TapesFaye Reagan NudeTigerr Benson PovHardcore Porn VideosCatoon 3d PornLobstubeSexin A PoolKidnap XnxxMiakhalipa Porn VideoDreemz98XxxhindimovieSexcideoNew Big Boobs PornAnne HathawaypornGiselle MontrsKav Sub IndoDown BlouseGay Hj PornX Video Desi VillageSazondepuertorico NudeVideospornographyFingerig PornNatasha Nice FullTommy King AssNaked SecretaryTube.pervijizaDoggy Style PositionXvideos101Indian Beauty Porn VideosDesy Sex ComSexy Video Full Hd RomanceMilf Fuck YoungKatrina Kaif Ki Chudai Ki VideoLesbian Boy SexPelículaeroticaSophia Locke AnalNude PornostarLatina MamandoPoprno Retroسكس عدبAnnie Hawkins-turnerJapanese Crossdresser Porn