Hopen op een burgeroorlog (duimspijker.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Duimspijker in Politiek  ·  139 Reacties

  • 9
  • 1098x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Tuurlijk...

2
101 ben22

Triest maar waar....
Deze columnist slaat de spijker op z'n kop!

17
102 Uit Den Haag

@98
Je weet waar het woord vandaal vandaan komt hoop ik.

4
103 sparta

Grappig als ik het zo lees al die commentaren zou zomaar kunnen een oorlog tussen rechtse weg kijkers die zelf graag de broek vol schijten en roepen een ander stink

En linkse naievelingen die hopen op een betere wereld het blijft voor mij hokje denken en zal het wel wat mee vallen denk ik

2
104 magikeven

@99 Onderhand heb ik hier een hoop onzinnige, ranzige, domme posts gelezen maar wat u schrijft haalt dat niveau bij lange na niet.

4
105 ben22

* Verwijderd door de redactie *

106 Chat Baker

@105

Net ook even gelezen wat een sneu figuur @99

4
107 magikeven

@97
"Bedankt voor het beamen"

Welke bevestiging distilleer je? ... Je eigen stelling in @94 is al een conclusie die je getrokken hebt, geheel gebaseerd op een vooroordeel.

Bovendien uit @94
"Als je kampt met ontevreden klant dan doe je in mijn optiek je werk niet goed"

Precies wat de overheid doet. Maar je er wel een eigen theorie op nahouden. Besef wel dat dit jou oordeel is en je relatief stelling neemt. Om maar naar @100 te verwijzen, ben je voer voor psychologen. Je bent echt geen uitzondering.

2
108 sparta

** gebruiker verwijderd **

@45
natuurlijk niet

er kwam niet eens een revolte, alleen een drein-periode van bijna 4 maanden

109 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@100
zeker

vast iemand die straks z'n AOW gaat inleveren, of andere linkse verworvenheden, zoals betaalde vakantie- en ziektedagen en uiteraard zonder morren gewoon weer 6 dagen gaat werken..

110 ---deleteduser---

Waarom is het een ongefundeerde trend? steeds meer mensen zijn het zat dat de overheid haar werk niet doet bij het opsporen, beoordelen, en bij schuldig, straffen van de daders. Dat bepaalde groepen in NL voorgetrokken worden zonder daar een tegenprestatie voor te hoeven leveren en dergelijke. De maatschappelijke onvrede neemt toe, de overheid steekt de kop in het zand en blijft de overvolle emmers vullen. Dan is het toch niet vreemd om te verwachten dat de maar echt vol is. Dat omslag punt werd al verwacht bij 15miljoen mensen in NL en intussen zijn we daar al ver over heen.

2
111 Merlinswit

* Verwijderd door de redactie *

112 Merlinswit

@98 wat heb je eigenlijk aan linkse idioten?

4
113 Merlinswit

@113

Wat heb je eigenlijk aan rechts malloten question

1
114 magikeven

@88 "Zoals u het stelt" (...).

Ik stel het niet zoals jij het interpreteert. Maar je mag natuurlijk alles vinden en uitleggen hoe je wilt. Bubbeldenken is heel hip tegenwoordig.

0
115 Balling

@111 Jij vindt de situatie in Nederland (een van de beste landen om te leven wereldwijd) ernstig genoeg om een burgeroorlog te valideren?
Als dat zo is, heb je geen idee wat een ellende het is in een oorlogssituatie te leven. Dag in dag uit geconfronteerd worden met geweld... Dat gaat je echt niet in de koude kleren zitten hoor.

1
116 Yisrael

@114 @98had het daar al over, volgens die ,helemaal niets. Ach om een beetje grappige malloot kan ik wel lachen. Verder helpen ze het leven wat mooier te maken omdat ik na zo een lap tekst (links of rechts) mijn zegeningen tel, en mijn leven zo slecht niet is.

2
117 Merlinswit

@116 Ga eens in een achterbuurt in NL wonen. Zo een die geregeerd wordt door criminelen. Waar men in de avond niet over straat gaat, ivm angst voor geweld. Den Helder, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Breda, Tilburg, Maastricht in bijna alle steden is dit wel te vinden. Een burger oorlog zal er dit jaar niet komen, maar ik durf geen cent te geven voor voorspellingen die over 5 jaar of later gaan.

5
118 Merlinswit

Linkse wegkijkers zijn verantwoordelijk als het fout gaat. Heel de EU gaat naar de verdommenis door de naieve goedmensch en seniele EU leiders.

7
119 Amrock

@118 Nee bedankt, ik kijk wel uit.

Maar ik snap je punt niet. Hoe de fack valideert de situatie in een achterstandswijk een burgeroorlog(!)? Nooit oorlog meegemaakt dus...

1
120 Yisrael

Ik heb meer het idee dat een bepaalde groepering met een bepaalde leider die geprobeerd hebben om vanaf 2002 democratische aan de macht te komen en dat niet is gelukt is. Nu hun achterban aan het opjutten zijn om het dan maar met geweld af te dwingen.

3
121 mike45

@119

Twee woorden Oekraine en Rutte

Hoe zo weg kijkers
de naieve rechtse goedmensch is net zo schuldig als het mis gaat

3
122 magikeven

Die oorlog komt er............. Europawijd................ Binnen 5 tot 10 jaar............. Mark my words.

8
123 manpower

** gebruiker verwijderd **

@123

15 maart! revolte !

na 4 maanden nog niks, alleen wat gespartel.

die glazen alt-rightbollen kennen we intussen wel.

124 ---deleteduser---

@123 Dat vertelde iemand me 30 jaar geleden ook, de goede man woont nu op een mooie gesloten afdeling.

1
125 Dian

@123 Blijf hopen, joh!

2
126 Biesbush

** gebruiker verwijderd **

mensen zijn gewoon knettergek aan t woorden hier, opgehitst en met letterlijk dezelfde tekstjes weer, sjonge jonge die vrijwilligers, je moet er wat voor over hebben.


@121
+++++

127 ---deleteduser---

@123 Na alle voorspellingen van 'patriottische revoltes' en burgeroorlogen die als een nachtkaars zijn uitgegaan kan ik hier alleen nog maar om gniffelen. Bijna niemand zit op een oorlog te wachten, links/rechts moslim of geen moslim, gewoon niemand buiten de radicalen van deze groepen.

3
128 Gewoon een student

@108

je schreef: "@97
"Bedankt voor het beamen"

Welke bevestiging distilleer je? ... Je eigen stelling in @94 is al een conclusie die je getrokken hebt, geheel gebaseerd op een vooroordeel. "

Wat een wartaal. Ik concludeer slechts dat in veel reacties op deze website vooroordelen zitten verborgen, soms ook gewoon overduidelijk zichtbaar. En wat doe jij vervolgens? Zelf met een vooroordeel aankomen in je repliek. Ik ga hier geen polemische jij-bak discussie starten. Je begrijpt het of niet.

Je schreef: ""Bovendien uit @94
"Als je kampt met ontevreden klant dan doe je in mijn optiek je werk niet goed"
Precies wat de overheid doet. Maar je er wel een eigen theorie op nahouden. Besef wel dat dit jou oordeel is en je relatief stelling neemt. "

Wat een wartaal.
Ten eerste is de samenleving geen klant van de overheid. Ten tweede begrijpt ieder mens dat voor een overheid telt dat talloze zaken zowel goed als verkeerd worden aanpakt. Dat is inherent aan een land besturen. Er bestaat geen overheid op deze planeet waar zaken louter op een goede wijze worden aangepakt, dat betreft een utopie.

Je schreef: " Om maar naar @100 te verwijzen, ben je voer voor psychologen. Je bent echt geen uitzondering."

Verschil is dat ik verwijs naar hetgeen geschreven wordt wat ik bestempel als voer voor psychologen en jij, bij gebrek aan een inhoudelijk argument, gelijk met een argumentum ad hominem komt aanzetten. Zwaktebod.

Als je niet inhoudelijk kunt reageren en op de man gaat spelen heeft een discussie voeren geen enkele zin.

1
129 Drumpf

@128

Het wordt helemaal hilarisch wanneer je zelfs buiten de landsgrenzen kijkt. In Frankrijk is extreem rechts volkomen buitenspel gezet en in Duitsland is Merkel weer populair. De pro-EU wind waait overduidelijk door Europa, misschien zelfs, hoe ironisch, met dank aan de Brexit en Trump.

3
130 Drumpf

@123

Wat een theatraal gezwets.

1
131 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@130
juist,

maar daarom gillen ze ook zo hard en verzinnen ze steeds radicaler dingen.
vreemd volk

132 ---deleteduser---

@118
Alle grote steden overal op de wereld hebben al altijd achterbuurten gehad vol criminaliteit, af en toe barst daar eens een bommetje maar dat rellen tot een "oorlog" leiden is eerder zeldzaam.

Mensen met een cofortabel leventje , met eten op de plank een computer een auto en een vakantie die maken echt geen revolutie hoor.

1
133 morandi

Ons land word de laatste jaren gerund vanuit mijn optiek door landverraders die niet het beste voor hebben met eigen volk.
Ieder heeft recht op zijn eigen mening en dit is de mijne.
Vroeg of laat breekt dit beleid op en ontstaat er inderdaad revolte.

4
134 Dragonton

@133
+++++
Dat valt mij ook zeer sterk op, mensen zijn rustiger geworden in rap tempo als je naar begin jaren 90 kijkt tot nu toe.
Vroeger gingen mensen vaker naar buiten, stonden met elkaar op straat, spraken met elkaar op vaste plekken af, tot de mobiele telefoon er kwam en mensen elkaar ook onderweg op konden bellen waar ze waren.

Sinds het internet rond het jaar 2004 populair werd onder het grootste gedeelte van de mensen zag je de activiteiten wel afvlakken.
Het heeft ons lui gemaakt en als we nu iets te klagen hebben toetsen we dat hangend op de bank op een toetsenboard dat dan een virtuele wereld in word gezonden. Zo zijn we er ook van af, of sommigen vinden het juist lekker om te klagen. In de jaren 90 hoefde iemand dat niet te proberen zonder problemen in een kroeg.

Aan de mensen die denken dat de wereld zowel buiten als op het internet niet veel met elkaar verschillen:
De wereld buiten om ons heen is de echte wereld, het internet is de omgekeerde virtuele wereld waar je eigenlijk goed moet oppassen wat je er van gaat geloven. Probeer maar eens een week lang de internetstekker uit je computer te halen , dan zie je het verschil. Voor veel mensen zal het een kijkje in een wereld zijn waar ze van schrikken ook al leven ze er zelf in.

1
135 techcenter

** gebruiker verwijderd **

@89 Wat een minachting voor onze verzetshelden. Zij hebben gedaan wat zij konden, met gevaar voor eigen leven en dat van hun familie. Velen hebben hun daden met de dood moeten bekopen, En dan praat u over "nog geen deuk in een pakje boter".
Dergelijke heldhaftige acties hoeven we van de moslims en de vluchtelingen hier niet te verwachten. Als het zo ver komt zijn zij, dank zij hun dubbele paspoort, heel snel weer vertrokken hier. Dan is hun land dat zij ontvlucht zijn ineens weer veilig. Zij gaan liever weg dan dat zij gaan vechten voor de ongelovigen.

136 verwijderd5929219

@136
Vermeld dan ook dat het oproepen van Nederlanders in den vreemde niet voorbeeldig verliep, er waren zelfs rechtszaken voor nodig om wat extra militairen te bemachtigen .
Bron; https://www.wianboek.nl/Files/3/7000/7073/ProductPhotos/MaxContent/70969969.jpg
" In de Verenigde Staten waren 3 - 4000 Nederlanders van dienstplichtige leeftijd.
Hiervan heeft men er slechts ruim 1500 kunnen achterhalen ; 640 hebben zich weigerachtig betoond, 53 vrij gesteld, 475 afgekeurd en ten slotte zijn er slechts 420 opgekomen".
Canada 1149 gevallen bekend; 337 opgekomen.

0
137 Defcte burger

@134 Dat gezwets over landverraders hangt nog veel meer mensen de keel uit. Kijk maar naar de stemming in Frankrijk.

1
138 Balling

@125
question Die hebben ze opgeheven. Was niet meer om bij te benen. Die lui lopen nu allemaal op straat rond met een bijl in hun binnenzak.

0
139 manpower

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Niet te geloven. Een minister die stelt niet goed geinformeert te zijn gezien zijn, "De Kamer heb ik de informatie gegeven die ik toen had." De ...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

7 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

7 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Leah Gotti LesbianHot Naked Teen GirlsHmon PornAbdl Video Diaperдомашнее порноSpider Man Heroine NameXxx Video DhatiChatstripKoream BjReddit TgirlPorn Hd TeenageShemalecumpilationWww Odia Sexy Videoسكس ولوط.Xnnx Brother And SisterPornstar With Big BootyMature Lrsbian PornHentai DpPorn M.comPorn Tube GranniesXxx Sexy Bhojpuri VideoAnime With NakedLesbian Group Sex VideosPorn OrgXxx Finger SexIndan Sax ComNude Dance ShowTayloramdeclipsVilot MyersRose Monroe SoloHmangaIndeain XnxxIceporncasting.netCirvageImogen LucieeArt Teens NudeSheri Moon NudeSwing Playboy TvLatex PornXxx Hardcore PornBig Cock HullyJapanese Hot Mom Sex VideoBrazzers Porn XvideosPaige Xxx VideosSon Shares Bed With MomFutanari ThreesomeBaixar Jogos PornôSensuous JaneSquirt VideoAnal MissionaryKylie Jennifer PornXxnx CollegeCherry Crush XxxNude Women Big TittiesAugust Ames VideosHot Movie ScensExtreme Sexual VideosReal Couple Sex VideoAnaldaughterBeurettevieoXnx Malayalam VideosBrazzers ChannelSydney KandaPornos Videos AmateursXmoviesforyiKatyacloverCharliegirllStory Porn HdSex Chat With GfSex Sex Sex Video Sex VideoNapa Valley NaturalsJuicynekoClose Up PenetrationBreast Suck ManLatina Thot PornNewsensationsXhamsterlivwLady BonersJavtube JuliaNew Cartoon Sex VideoAmouranth PenetrationBlacks On Blondes ComJailsexGay TwitterpornD4swuigPam Anderson Sex TapeKatiana Kay NudeLuve Porn CamsGriffin BarrowsLil Simmons NudeXxx SexyeVoiranime FranceOrgy BigtitsSex Vedio In HindiStop It Hurts PornSister XvideosHindi Sexy StoruesXvideos NipplesBoobs Of PornOliviamaebae LeakStepsiblingscaughtTvfuckingsYou G Porn StarsLucsious ComMeilleurs Films PornoBbc GayXxx ComhdJapanese Sister In Law SexShalu SexMalayalam Sax VedioMomfuck StepsonBbw PeggingTeen Braces NudeViolet Starr Full VideosDesenhos Animados EróticosSania BfEmily WilliVideos EroticosPorgrafia GayHandjob VideodHot Movie SongsBrady Bunch PornMom Son SextsReddit Audio PornBrunate PornDanielle MoinetSmall PronHot B Grade ActressSex Comedy Movies HollywoodJayla Foxx PopeyesAdulttime.comMelissa LaurenKinzie KennerEvie OlsonFollamos AbuelaWww Hot Sex Video ComBreeze XxxNude Gina GershonBhabhi 69 ComSex GratuitFliz Movies OnlineKajal Xnx VideosChubby CreampiSlapdickHumping LeabiansHentaied Prison TimeMilf ForcedsexSexy Sex DollNudify PhotosInbunny