Mijn vrouw hoort thuis in mijn keuken (deredactie.be)


De Nigeriaanse president Muhammadu Buhari heeft gereageerd op de kritiek van zijn vrouw door te zeggen dat ze thuishoort in zijn keuken. Het staatshoofd deed de opmerkelijke uitspraak tijdens een gezamenlijke persconferentie met Duits bondskanselier Angela Merkel. ...

door Likopstuk in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 0
  • 477x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Natuurlijk, de voorspelbare reflex....

5
1 Yesterday

De voor heeft een recht "het aanrecht" maar dat is in de westerse landen gelukkig veeledentijd, en dan heb ik het ook over alle westerse vrouwen.
Waar je vandaan komt niet erg, je westerse instelling moet je hebben

4
2 Kiki

** gebruiker verwijderd **

Een deegroller ook ...

3 verwijderd941917501

Als Trump President word zullen ze vast wel goede vriendjes worden beide heren hebben de zelfde denkbeelden over vrouwen.

1
4 MarcusCole

Goh, zal Merkel wel hebben staan glijden..

0
5 Aunti

@2 Kiki

Helaas krijg ik nog heel vaak reacties wanneer in een verkoopgesprek met zowel man als vrouw ik begin over de wasvoorschriften van het kledingstuk, dat er zeker 80% naar zijn vrouw kijkt zo van "dat doet zij hoef je mij niet voor aan te kijken" of wanneer een klant (man) alleen aankopen doet vaak zegt "ik zal het aan mijn vrouw doorgeven" Dan denk "Hallo 2016......

Vrouwelijke collega's gehad die ondanks een fulltime baan alsnog thuis komen om het eten klaar te maken ondanks de man of eerder thuis was en bij sommige had de man of geen werk of reeds gepensioneerd.

Dus ook in het Westen zie ik het toch echt niet als verleden tijd....helaas....leven is toch echt zoveel mooier als je elkaars gelijken bent binnen het huwelijk of relatie.....althans naar mijn mening.

3
6 Marc Anthony

Kijk die man heeft gelijk en durft het hardop te zeggen. Dikke pluim ! Kijk maar naar de reclame op TV, als er iets gekookt, gewassen of verzorgd moet worden duikt er immer een vrouwspersoon op. De mannen doen meer het stoere werk zoals uitgaan, snelle auto's rijden en jawel....de waschmachine van de vrouwspersoon ontkalken. Onderscheidt moet er zijn, ik vind een vrouw achter het aanrecht een parel in de keuken. Dat mag ook wel eens gezegd worden !

3
7 oculus amet

Ik ben vrouw en ik vind het zelf leuk om eten te maken voor m'n gezin. En te zorgen dat de was lekker fris naar Lenor ruikt, de boodschappen allemaal in huis...wat is daar mis mee, stel dat ik het niet zou doen. Ik moet het van niemand, ik vind het zelf gewoon prima. Het is wat anders als je het tegen je zin doet. Maar al bij voorbaat die traditionele vrouwentaak afkraken snap ik niet, wat is er mis mee. Volgens mij niets. Er wordt zo gauw neergekeken op een vrouw die 'achter het aanrecht staat'. Volgens mij kunnen vrouwen in Nederland zelf gelukkig die keuzes maken.

3
8 Neem me niet kwalijk maar...

Hallo ! Het is een NIgeriaan. Daar is het normaal dat een vrouw niet werkt en thuis de was doet (en meer).

In Europa hebben wij daar andere gedachten over, en dat is prima.

Maar stop om hem onze gedachten op te leggen, en andersom !

2
9 Heldere kijk op NL

@8 niks mis mee hoor, was zelf wat gechargeerd bezig. Mag graag wat stoken maar als een vrouw kiest, tegen de mainstream in, om lekker te doen waar ze goed in is en wat ze fijn vindt, prima ! Beter voor de koters als ze iemand thuis hebben die op hen wacht en ze een bakkie thee of soep geeft. Maar niet iedereen kan dat, vaak heb je tweeverdieners nodig om de zaak draaiende te houden al was het maar om die asociale hoge huren te kunnen betalen. En bij die gasten ruikt de was niet naar Lenor haha maar naar vieze onderbroecken.

1
10 oculus amet

@10 Ga toch gauw weg. Het huishouden tegenwoordig is in een uurtje per dag te doen met alle apparatuur van tegenwoordig. Een fatsoenlijke maaltijd maken kost wat meer tijd maar dat is tegenwoordig vooral een trendy ding waar iedereen nogal veel mee bezig is.
Het is toch een volslagen idiote veronderstelling dat elke vrouw haar vervulling in de huishouding vindt? Dat is net zo dom als om te veronderstellen dat alle mannen in de bouw zouden moeten werken en daar heel gelukkig van worden.

3
11 Violier

Wat koken betreft in ieder geval wel.......de mijne kookt nml beter dan ik. (daarom doe ik in ruil altijd de afwas)

1
12 RAGNAROK

@12 Hier net zo. Ik ben de betere kok. De afwas is voor hem.

0
13 Violier

@13 Taken eerlijk verdelen....des te meer tijd voor leuke dingen al dan niet samen question

1
14 RAGNAROK

het domein keuken is voor de man.. als je dat aan een vrouw overlaat eet je elke dag pizza.
De vrouw schuift aan en geniet wat de man allemaal kan in de keuken.

2
15 OneStone

@9 Volgens mij zou het nergens in de wereld meer gewoon moeten zijn dat een man een vrouw vertelt waar zij thuishoort en dat zij zich niet met politiek mag bemoeien.

In dit geval deed mevrouw Buhari uitspraken over de politiek en zegt meneer: 'terug in je hok'. Kennelijk vindt mevrouw Buhari het minder gewoon dat zij de was doet (wat me voor een Nigeriaanse presidentsvrouw nogal onwaarschijnlijk lijkt ook, ik vermoed dat ze daar wel personeel voor heeft).

0
16 Smiling

@15 het domein keuken is voor de man.. als je dat aan een vrouw overlaat eet je elke dag pizza.

Hier zou het toch echt andersom zijn....

2
17 RAGNAROK

Ik denk dat Angela Merkel ook beter in de keuken had kunnen blijven, dat had ons een hoop ellende bespaard.

2
18 RoosjeB

@18 Ik denk dat een goed opgeleide vrouw als Merkel niet ineens zo uit de keuken de politiek in is gegaan.

1
19 Violier

@7 Ik zeg doe waar je goed in bent en je wat leuk vindt dus als er iets gekookt, gewassen of verzorgd moet worden dat ook gedaan kan worden door een man en meer het stoere werk zoals uitgaan, snelle auto's rijden en jawel....de waschmachine ontkalken dat ook gedaan kan worden door een vrouw.

2
20 21st Century Guy

@12 U hebt thuis dus de rok aan....

2
21 21st Century Guy

@19 Violier
Merkel goed opgeleid ?
Ja, in de voormalige DDR, was ze lid van de Stazi, veiligheidsdienst. Dat wijf hoort in de gevangenis.

3
22 Big Tony

@ 9. Een goede reactie,Het is Nigeria daar hebben wij ons niet mee te bemoeien.als men een beetje op de hoogte is van de levenswijze in vele Afrikaanse landen telt een vrouw niet mee als zij niet kookt voor de man.

0
23 briand

Maar goed, voor sommige vrouwen is het inderdaad beter als ze maar in de keuken blijven en zich niet met politiek bemoeien, neem maar voormalige minister Vogelaar. Dat was een grote ramp.

Voor sommige mannen is het dan weer jammer dat de kolenmijnen gesloten zijn.....Rutte acht jaar in een kolenmijn in plaats van in het torentje.
Wat een ander beeld had dat gegeven...

1
24 Big Tony

@18 Dan moet al die mannen die op haar gestemd hebben ook heel dom vinden....

2
25 21st Century Guy

@24 Het rasphuis lijkt me ook een zeer geschikte plek voor Rutten en Samsom en Vogelaar zou ik helemaal miet in mijn keuken laten, waarschijnlijk kan ze nog geen ei bakken.

1
26 RoosjeB

@9 Het lijkt mij dat de vrouwen degenen zijn die daar over gaan als zij een bepaalde positie willen bereiken in de maatschappij moet dat kunnen en als ze daarvoor een strijd moeten leveren het zij zo.
Hier is die strijd ook gevoerd (en die is trouwens nog niet helemaal beëindigd) vrouwen hun enige recht was het aanrecht,ze konden niet stemmen,studeren etc.
U bent een wegkijker in mijn ogen,u vindt het allemaal wel goed hoe het daar is.

2
27 21st Century Guy

@23 Ermee bemoeien en er iets van vinden zijn twee dingen. En ik vind er wel wat van als een vrouw als minderwaardig wordt beschouwd - en dat wordt ze als de man bepaalt waar ze thuishoort, zoals deze president Buhari doet.

0
28 Smiling

@26 Vogelaar zou ik helemaal miet in mijn keuken laten, waarschijnlijk kan ze nog geen ei bakken.

Een ei leggen mischien wel ?...

2
29 21st Century Guy

@27 Niet wegkijker zeggen. Dat vind ik zo Wilderiaans.
Verder heb je gelijk.

1
30 Violier

(Zouden de reageerders die het wel okay vinden omdat het zich in Nigeria afspeelt en 's lands wijs, 's lands eer en zo, zich eigenlijk realiseren dat Buhari een moslim is?)

0
31 Smiling

@30 Niet wegkijker zeggen. Dat vind ik zo Wilderiaans.

Ik vind het heerlijk om af en toe een beetje fout te zijn. ^_^

3
32 21st Century Guy

@31 Haha! Nee dan niet natuurlijk.
Als het de bijbelgordel oke is dat een vrouw in de keuken thuishoort en dan vindt niemand (nou, niemand?) het een probleem. Dan behoort het ineens tot de Joods-Christelijke cultuur. Wat ook al een gotspe is want die bestond niet eens.

2
33 Violier

@32 Doe dan ook nog even 'Linkse elite'.

2
34 Violier

@11 Ik zeg dat als een vrouw (of man) het fijn vindt om het huishouden te doen (en wat is daar minderwaardig aan?) dan is het mooi als dat kan. Als ze daar een vervulling van hun leven in zien en daar gelukkig zijn wie ben ik dan die dat moet bekritiseren, kom nou. Klinkt ouderwets maar een kind is beter af als die thuis door een ouder wordt opgewacht en waar ie zijn verhaal kwijt kan dan dat ie weer naar de BSO moet of dat het een sleutelkind wordt. Dus allemaal voordeel, vraag me af of mensen van al dat werken zo gelukkig worden. Ik niet, begin nooit voor smiddags een uur of één, geen trek in. Maar als de vrouw graag wilt werken en zich verder wil ontwikkelen moet je haar, indien mogelijk, de kans geven. (waarvan ackte)

1
35 oculus amet

@35 Wat zeg je? Dat moet je haar de kans geven? Echt? Wie is degene dan die haar die kans moet geven? Volgens mij bepaalt ze dat helemaal zelf.

1
36 Violier

@24 Rutte is vast ook beter in de keuken dan in de kolenmijn. question Herinner je je Ien Dales nog? Dat was een type voor in de kolenmijn...

1
37 Okke Hel

@37 Of uitsmijter die was zo breed als een deur...

0
38 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Muziekdraadje

Beautiful Things (Gabriel & Dresden Radio Edit) · Andainhttps://www.youtube.com/watch?v=ZMZowpI5rJI...

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

10 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Optiekketen Hans Anders komt in Amerikaanse handen

Dan zal alles wel Anders worden, of juist niet?...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Mijn nick is babajaga niet truffelaar.Dat bedoel ik dus weer zo een narcistisch trucje....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Sex Indain VideoGizli PornoSucking My TitSkinny CreampieMikey James NudeXxx Videos BoysHot Aunty Sex ComPorn SaoBhabhi PoranNude ColleBad Dragon PornhubSneha Sex VideoPornbox ComBrother And Sister Porn XnxxUllu Original Web Series DownloadAmateur GloryoleRyan KeelypornWwe LeakedZoey Nixon PornstarMaladolescenzaRobin Write NudeTitty Fuck PornJackandjill AnalSiasiberiaHigh Quality Indian Porn VideosMom Fors PornSon And Mom SexsTricked SexBallbusting With BootsSuperman Sex PositionZhamstrNataku PornBeurettevieeoXxx Hd FilmPregnant Latinas SexKayliegh WanlessHd Porn BrazersSo CinquentaCelebrity On PornOrgasm Xxx VideosJasmine Jae Sex VideosEvolve FightRough SexvideosLexi CarringtonSexy Teen NudesAnne Hathaway NudePorn Hd 1080AtqofficialNastassia Ponomarenko3d Hentai AnimeBhad Babie Only FansMary Queen PornStella Cox DpAsmr PorntnKali Uchis NudesShillong XxxHot Sexy Boobs SuckingJewels Jade AnalDorcem VisionBangla English BfIndian PournNew Sex KeralaUncensored Anime Porn VideosAmateur Bbw PornNude LatinasLovelylo NudeBackroom Casting Couch FullPorn Mother-in-lawGranny Porn StarsAlyssa Milano SexySqurting ThreesomeSpanking Punishment VideosPaige Woolen NudesRimi Sen Sex VideoReyna MorenaPorn Of EgyptAurora Skye PornDoinlelistPantyshotsLatest Hd Sex VideosAunty Sex Video PlayWww Indian Bf VideoAv JialiAnastasia Knight Step SisTushy Violet MyersTracie Lords XxxJapan Uncen PornVideos Pornos De Lana RhoadesLasbian PorArmond RizzoValerie LeonWww.www.xxxxLatina FingeringCream Sex VideoSybil RawHuge Creampie PornLeanna HeartMarina Maya AnalTsunadesexyLesbian TittyRead HentsiEmmanuell Chriqui NudeSeman SwallowingOpenpussy PicsOld XnxxxPorn Hd Sex ComTransensualAbella Danger Hot VideoMom Lesbain PornBrick Zilla PornTryst LnkTravestis Fudendo TravestisNohemyoro NudeJharkhand Ka BfBaba SexyFree Online Xxx VideosSoft Swinging Turns HardcoreLivinia Roberts PornMelody Marks HdAj Applegate OnlyfansMangas-origines.frSquirt Big BootySapna Sex VideoXxx Com PunjabiGirlsdoporn DeepthroatViva Street GirlsRussian Porn TeenMaturehandjobHillsry Swank NudeBrazzers Mom In ControlKorean AnalSensualidad PornThot XxxWife Sucks StrangerErotic BarbersXx Video Hd HotReal Sex FilmCutejuliavictoriaBengali Aunty Sex VideoGay Blowjobs In PublicDerpixon PornMom Son CreampieBig Tit SisterAsian Glory HoleMamhwa NetCherry NudeMature In BikiniXxx Sex Hd ComSluty Big TitsVideo Sexyxxx