door Hadito in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 7
  • 698x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geen cent zullen ze van me krijgen.
Echt niemand meer nog voor de vluchtelingen en die organistaties.
Laten ze maar geld gebruiken ophalen dat ze allemaal terug kunnen.!
Ben ze meer dan zat.
Kost ons miljarden dat ze hier zijn.
En de ellende krijg erbij.
In begin waren ze dankbaar dat ze hier waren nu beginnen ze met ik wil dit en ik wil dat.
En ze denken dat hier dr eigen land al is inmiddels.
Hoop toch echt dat tijdelijk is.!!

3
51 annie

@51 , Het grootste probleem bij aversie tegen vluchtelingenopvang is vaak onwetendheid.

Onwetendheid die leidt tot uitspraken als "het kost miljarden" dat helemaal niet waar is.

10
52 Weet geen naam

@44
Elke dag van het buitenland naar de vluchtelingen?

6
53 yanyans

Iedereen mag een nacht, dagje of manifestatie organiseren voor een goed doel naar keuze. Dat kunnen vluchtelingen, zielige zeehondjes of wat dan ook zijn. Niemand wordt verplicht om geld te doneren en als je denkt dat er betere doelen zijn dan staat het eenieder vrij om wat te organiseren.

5
54 Tralalala

@53 , Pssst, niet door vertellen he, maar eeehhh,

(fluistertoon) Niet alleen in Nederland zitten vluchtelingen.

7
55 Weet geen naam

@53 Als u dit al niet snapt heeft uitleggen helemaal al geen zin meer.

4
56 Saviro

@55
Nu begrijp ik er helemaal niets meer van. In het buitenland werken en in Nederland belasting betalen?

7
57 yanyans

@57 Houden zo, belasting betalen moet je niet te veel willen doen helemaal niet nodig om dat nog te willen snappen.

2
58 Saviro

@57 , "In het buitenland werken en in Nederland belasting betalen?"

In alle eerlijkheid. Hij heeft alleen maar gezegd dat hij belasting betaalt. Hij heeft nergens gezegd dat hij belasting in Nederland betaalt.

4
59 Weet geen naam

@59 Hij is een zij maar dat terzijde lol. Ik betaal wel degelijk ook in Nederland maar, dat komt alleen omdat, ik nog bezit daar heb en dan ben je gewoon de klos voor de blauwe envelope question Niet erg om te betalen hoor ik wil wel miljoenen belasting betalen dat houd nameljik dan ook ik dat ik genoeg verdien.

1
60 Saviro

@60 , Excuses dat ik je onterecht had omgebouwd tot man. question

2
61 Weet geen naam

@61 question

0
62 Saviro

@47 , @48 en @49
Ik doe genoeg voor deze hulpbehoevende ouderen.
En ja, ook graaiers hier aan de top.
Ik loop mij liever uit de naad voor deze ouderen, dan dat ik 1 meter ga lopen of 1 cent uitgeef, voor deze migranten, die alles al in de schoot geworpen krijgen.
Maar blijft u maar lekker wegkijken..

5
63 Strongoli

Ik heb Nijmegen, Arnhem en van alles daartussen gezien. Ik heb al lopend de zon op zien komen. Mensen hebben daarvoor namens mij geld gegeven aan hulp aan vluchtelingen vooral in en om de eigen regio.
Lieve, lieve wutmenschen: als er een loop is voor Nederlandse verpleeghuizen, daklozen en wat dies meer zij, laat het me weten en als het even kan doe ik mee. Maar kom dan wel achter dat toetsenbord vandaan en niet alleen om met een gevoel van zelfvoldaanheid de zogenaamde wakkere Nederlander te spelen en als een soort goedkope nep-rebel te koop te lopen met een het-zal-wel-niet-policor-zijn pauwenveer in het achterwerk te pronken.
Doe wat, organiseer wat, want anders zullen die vreselijke gutmenschen u links EN rechts blijven inhalen. Met een gemoed vol woede en duizenden reacties op NK alleen bereik je niks, hoeveel zetels u de Tweede Kamer ook heeft ingestemd. Niet van dat zelfgenoegzame luie graag. Dus organiseer volgend jaar in hetzelfde weekend een benefietloop voor bijvoorbeeld armlastige Nederlandse bejaarden of gehandicapten en ik ben erbij. Zodra ik gepensioneerd ben en geen voltijdsbaan meer heb zal ik ook zelf direct helpen. Ik doe wat ik kan. Nu, lieve, lieve wutmensch, u nog. Open Het Dorp, zou Mies Bouwman zeggen.

3
64 Ketter

Nog meer geld voor de bofkonten. De echte zielenpoten gaan stilletjes dood.

4
65 schrootflint

@63
Ook bestemd voor @45

2
66 Strongoli

Ik denk dat de gelukzoekers het niet genoeg vinden ... die willen meer en meer !
Aan de Andere kant kan je voor dat geld veel opblaasbootjes kopen... kunnen ze weer terug !

3
67 The Canadian

@59
Als hij geen belasting betaald in Nederland waarom vindt hij dat omdat hij in het buitenland belasting betaalt hij hier geen bijdrage hoeft te leveren voor de opvang van vluchtelingen in Nederland. Heel vreemd zijn stelling.

1
68 yanyans

@68 Ik raad u aan om u vrijwillig aan te melden bij de 27 overige lidstaten om belasting af te gaan dragen.

2
69 Saviro

** gebruiker verwijderd **

Valt een beetje tegen als je nagaat hoeveel stampij de "vluchtelingen industrie" in Nederland maakt het geeft wel aan dat het bij de meerderheid niet leeft .
De gemiddelde Nederlander ( niet de elite van links dus) heeft al moeite zat om zijn hoofd boven water te houden in dit door belastingdruk geplaagde landje en waarschijnlijk vinden veel van die mensen ook dat je mensen in nood moet helpen maar de tendens van de "vluchtelingen" die de laatste tijd europa en dus ook Nederland overspoelen hebben meer blijk gegeven van op zoek te zijn naar een mooi huis en een uitkering van de Nederlandse overheid dan van mensen die alles kwijt zijn ( en er zullen waarschijnlijk ook wel een aantal mensen oprecht gevlucht zijn) maar er komen zelfs Marokkanen als vluchtelingen (hahahha) deze kant op en zo zijn er Albaniërs die ook maar vinden dat ze zich in het rijtje kunnen aansluiten voor een gratis huis plus mooie ziektekostenverzekering op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.
Laat er geen misverstand over bestaan dat velen in dit land dus vinden dat de "echte" vluchteling geholpen moet worden op humanitaire gronden maar laten ze in vredesnaam aan de grenzen beginnen met controleren wat wie is en niet eerst de tzunamie het land laten overspoelen om daarna te constateren als politiek 'dit moeten we de volgende keer beter aanpakken' .
Het resultaat is dus dat velen in dit land spugen van de vluchtelingen industrie met hun mooie beloftes .

70 verwijderd682241

@69
Waarom? Ik ben Nederlander, en woon in Nederland en betaal in Nederland de belasting. u woont en werkt als ik U geloven mag met vluchtelingen in het buitenland dan moet U ook in dat land belasting betalen en dat heeft niets te maken dat U daaro geen vrijwillige bijdrage geeft voor vluchtelingen in Nederland

2
71 yanyans

@71 Klopt in beide landen betaal ik belasting. Ik weiger verder ook maar 1 cent vrijwillig te betalen aan een bodemloze put.

1
72 Saviro

@72
Nu begrijp ik er steeds minder van U werkt in het buitenland met vluchtelingen en U betaalt in 2 landen belasting. Ik zet hier grote vraagtekens bij. Ik heb in het buitenland gewerkt (België ) en ik betaalde alleen in dat land belasting. Ook ik betaal geen cent aan een bodemloze put. Maar daar gaat het niet over. Als er geen cent meer gaat naar deze bodemloze put heeft U geen werk meer.

2
73 yanyans

@73 U hebt in het buitenland gewerkt. Totaal wat anders dan echt wonen en werken in het buitenland en nog bezit in Nederland hebben. Zonder werk zal ik niet komen ben namelijk niet afhankelijk van het werken met vluchtelingen. Gelukkig hoeft u niks te snappen van hoe mijn leven in elkaar zit net zo min als ik dat van u hoef te snappen.

0
74 Saviro

@73 Ik werk niet met vluchtelingen ik kom door mijn werk er mee in aanraking. U was grenswerker waar andere verdragen voor zijn en per land verschillend.

0
75 Saviro

katsjing weer 800 immigranten opgepikt met geld van Linksche lopers ...

0
76 Magna Carta

@76 Toe maar, ik heb werkelijk geen idee meer waar men mee bezig is. Het mag toch onderhand wel eens stoppen.

0
77 Saviro

@75
Nu begrijp ik er helemaal niets meer van Bij @14 zegt U dat U met vluchtelingen werkt en bij @ 75 werkt U niet meer met vluchtelingen. Ik was geen grenswerker maar geëmigreerd naar België.
En bij @41 overleeft U in de natuur waar ik uit begrijp dat U niet werkt. Ik vind dat allemaal ongelofelijk.

0
78 yanyans

@78 Ik denk dat u eerst maar eens goed moet leren lezen als arts kom ik wel degelijk met vluchtelingen in aanraking. En ja, ik woon midden in de natuur als u het 1 niet van het ander kan onderscheiden is dat niet mijn probleem. Ik raad u aan om de belastingverdragen er op na te slaan en dan ziet u dat u over bezit in Nederland , in Nederland belasting betaald. Mijn inkomen hier en mijn woning hier betaal ik in het land waar ik woon. Voor de rest zeg ik alleen maar zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.Ik kan er niks aan doen dat u traag bent van begrip.

1
79 Saviro

@79
Mag ik zeggen dat ik er niets van geloof dat U arts bent en met vluchtelingen werkt zoveel ellende ziet en nog geen cent over heeft voor deze vluchtelingen. Nee een echte arts zit niet de hele dag op sociaal media.

0
80 yanyans

@80 U gelooft maar wat u wil. Het ging over geld naar organisaties en daar geef ik niet aan. Voor de rest wijkt u ver van topic af en stop ik met reageren op onzin van u.

0
81 Saviro

@81
Geen argumenten op waarheid gebaseerd?

0
82 yanyans

@82 Ik ga mijn leven verder niet met u delen. Wat u gelooft of niet gelooft is aan u. Begrijpend lezen is niet 1 van uw hoogstaande dingen heb ik begrepen uit uw antwoorden dus laat ik het hier bij. Zou natuurlijk een copy van mijn bul naar u toe kunnen mailen maar, als u het niet erg vind gaat mij dat te ver. U zegt dat ik niet werk maar, blijkbaar bent u degene zonder baan die niet weet dat er zo iets als vakantie en vrije dagen bestaan. Ik wist niet dat je aan een bepaald beeld moest voldoen om op sociale media actief te kunnen en mogen zijn. Als arts zie ik veel ellende en weet dan ook zeker de echte ellende te herkenen. Veel van de binnen gekomen mensen kan ik niet onder de noemer vluchteling scharen. Ik heb meer te doen met de mensen die niet konden vertrekken en achter moesten blijven in de ellende en daar in treurnis en met kommer en kwel door moeten . Dat zijn vluchtelingen in die kampen en niet degene waar er veel bij zijn zonder papieren die mee zijn gelift op de ellende van een ander. De gene die alles zonder argumenten probeert te weerlegen bent u maar, dat hindert niet hoor mag en kan allemaal. Voor iemand die Belgie al als een wereld reis ziet en daardoor denkt dat ie alle regels kent kan ik ook niet anders verwachten. Ik wens u in elk geval het allerbeste.

0
83 Saviro

@70 Een fraaie litanie van soundbites uit de wutmensch handleiding. Levert op NK toch wel wat plusjes op. En we weten: NK is de stem van het volk.

0
84 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2766Dat mag jij dan vinden. Ik vind dat Olivia dit ook gewoon dit achter zich kan laten, en dat heb ik al tijden geleden geschreven.Dat O...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ik zou niet weten wie de Joodse gemeenschap is in Nederland. Hoe zie ik dat? Ik zie alleen maar mensen om me heen....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

VBOH
Offtopic

@2765 Ik neem Olivia niet in bescherming. Daar is namelijk totaal geen reden voor. Ze kan namelijk prima haar eigen zaken behandelen.Dat jij...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Zo kom je van je slechte gewoonten af, volgens een psycholoog

Goed artikel....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

En je mag demonstrerenmet je rug tegen de muurWant alleen als je geld hebtis de vrijheid niet duur...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
de tranen van Timmermans | Vrijspreker.nl

Maak daar maar , de leugens van Timmermans ,van.Heeft dus duidelijk een dubbele agenda nu.En word geacht om zoveel mogelijk asieleisers het ...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Penoze met kinderen. Mooie wereld maken we toch met z'n allen 🤣...

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Zo kom je van je slechte gewoonten af, volgens een psycholoog

Volgens de psycholoog. Een vrouw van 23 jaar met een zootje levenservaring. WOW!!!!!!...

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@47 Beide maar het laatste wint het vaak na de 2e tot 3e reactie al van het eerste. ...

10 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Offtopic

@2763Ik heb nog veel meer geschreven. Namelijk over Olivia die je in bescherming neemt. En daar zeg je niets over....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Watch Free Sex VideosUllu App Full VideoAbsolupirnCastingcouchMommy DomMonica Barbaro NudesSujata Sex VideoAutum Falls SquirtWoman XxxFemdom Pov MePorno No TwitterLinks De PornografiaJav AnusJee Karda Sex ScenesBoyfriend XxxKarishma Sharma NudeXxx Hd Free DownloadAkipthegamesJavtube ComPoeb HubXnxx Miya KhlifaWashington Dc ListcrawlerVeia TransandoKendra SecretsPornhivBlowjob AsianBollywood Hero Sex VideoTijuana EscortAlexis Crystal CreampieCf WivesTeens Nudes ModelsBokep Ayam KampusHenta HavenMega Nz LeakXnudesFuck ComSonakshi Sex PhotoJwww.Emilia Clarke SexStory BrazzersEuro ThotRapper PornGuyanese PornAnnadelosHouse Aunty SexNew Porn ActressIncest Porn VideosKeira Croft XxxDesi Huge TitsAnime PeggingMorherless PornFree XhampsterPorn Femmes NuesLeah Gibson NudeMia Khalifa Ka Xx VideoLove XxxxxNude Tamil AuntieLesbian Ass Worship PornXxx Teens BlackBri OnlyfansMexicanas Maduras PornHarem HotelThe Best PorngamesDominicana PornoWww Xxx Sex Movies ComGandii Baat Season 5 ImdbUndressing Girls VideosHindi Movie Nude SceneFullerpornYoko69Mom And Son Indian PornAngela White StraponBlack Creampie PornBdsmlinraryIsekai Harem MonotagariDesi Aunty X VideoNaked Bouncing BoobsXxx Video Of IndianFoot Licker PornKathia NobilInterracial DpCjvr-032Xxx Sexy Indian VideoLicking VideosKayley Gunner LesbianWww Xhamster CoPorn Star Jessie RogersSuhagrat BhabhiHot Girl Sex IndianHagi AzusaVenus Vera PornOne PiecehentaiPorn Con MadresBellarina PornXxx Ao VivoHandjob Cumshot GifIndian Gay Site ComBrezzar Hot VideosAdult Anime DownloadCharity Crawford BbcPerla LopezMissaxافلام سكس مترجمةXvidios XnxxAnacheri Onlyfans LeakedNude Sex Full MovieIggy NudesXx Video PronSexe VideoMost Porn VideoJapanese Movie Sex SceneSexxxindianRiley RoxxxLesvianas PorCamryn Cordova LeaksBike SexAlexxandra Daddario PornPetite18Sheena Ryder PovEmma Watson PornographySom Creampies MomPhat Azz ComAsian GapingFree Porn CnxxIndian Latest PornPornográfico De JaponesaFace CumshotsGay Male ThbeRomantic Nude ScenesAnaltrannyMommy Stuck PornRetro PorntubesNatalie NiceLokel Xxx VideoVideo PrnoJada Stevens GangbangedJulia BurchSex Video Hindi Mai Sex VideoSunny Fuck Photo8teenxxxsBlack Raw PornPornhub MirrorHd Sex StepmomOurhome2Liv RevampedBokep Indonesia JilbabAnine PornXxx Alexis TexasPriya Sex VideoXxx Video Your PriyaDesi Prn Video