Niks mis mee. . . mooie vrouw, Jutta 😍...
alsof we nu ineens bij verlinksing het antisemitisme weg is ;) ik denk dat menigeen uit de zandbakregio een soort vroeg aangeleerde haat heeft...
Nee, ik wens geen abonnement op die k*tkrant....
@2Mag ik je erop attenderen, dat ook de groep allochtonen die jij zo aanbidt, onder een grote groep "niet-gevaccineerd" vallen?Zeg je tegen ...
@4 haha... ja wel raar... in een tijd dat grond kostbaar is, moet er ruimte gemaak worden vanwege geloofsovertuiging en dat dan ook voor eeu...
crises +1 : gevangeniscrisis ... god man, echt een wereldprestatie van de politiek.. op hoeveel crises zitten we inmiddels? laatst de mestcrisis...
tja hoeveel levert dat op? in NL wordt je uitgekleed dus als je met zo'n reis een paar k kan verdienen......
@83 Ik noem het nog steeds negerzoen en als er toevallig iemand naast mij staat en hoort mij dat zeggen en zegt dat diegene dat niet leuk vind z...
ik vind het altijd zo bijzonder dat het gerbuik van het woord door eigen leden van 'de groep' wel gelegitimeerd wordt terwijl er zeker een soort...
Komt men eerst met de melding geen volle melk te drinken, maar melk met een laag vetpercentage, dat zou veel beter zijn voor de gezondheid, nu komt er een andere uitkomst dat het slecht voor de geestelijke gezondheid zou zijn.
Ik heb in al die jaren dat ik leef als zoveel uitkomsten gehoord: dit kun je beter niet eten, is slecht.....een paar jaar later: dit móet je eten voor een goede gezondheid.
Niet meer dan 1 ei in de week, is nl heel slecht voor de gezondheid, nu: 2 eieren per dag mag, is goed voor je.
Ik luister nergens meer naar, ik ga eten en drinken wat ik lekker vind en ik zie wel waar ik dan aan sterf. Wat men hier mee doet nl, is het leven van veel mensen akeliger maken dan nodig is.
Van volle melk krijg je een vet hart.
Het beste compromis is dan ook gewoon halfvolle zuivel.
* Verwijderd door de redactie *
* Verwijderd door de redactie *
Afgezien van de an sich interessante academische kennis over al dit soort verbanden krijg ik de indruk dat dergelijk onderzoek niet vreselijk zinvol is vanuit het perspectief van volksgezondheid: ongeacht welk voedingsmiddel of voedingspatroon je ook onderzoekt, er zijn kennelijk altijd wel kwalen die ermee in verband kunnen worden gebracht. Het begrip 'data mining' dringt zich dan ook op.
Ik zal er in ieder geval geen bakje (magere) yoghurt minder om eten...
Gewoon half volle zuivel drinken max 2 glazen. Geen vetarme producten, want die zitten vol suikers. Doe maar gewoon normaal.
Gewoon normaal is volle zuivel, zoals het uit de koe komt
Van alle 5.830 personen die dagelijks minstens drie porties magere zuivel aten, ontwikkelden 60 mensen (1 procent) de ziekte gedurende de onderzoeksperiode.
Van de groep die minder dan een portie magere zuivel aten per dag, kregen 483 mensen uiteindelijk Parkinson (0.6 procent).
Een verschil van 0.4 procent.Echt iets om je druk over te maken.
@9
"Een verschil van 0.4 procent. Echt iets om je druk over te maken."
Mja, maar dat is ook een beetje hoe je het bekijkt: op de basisprevalentie van 0,6% is een stijging met 0,4% toch fors te noemen -- het zou betekenen dat de magere-zuivelconsumenten 67% meer kans hebben op Parkinson. Overigens vind ik dit sowieso erg hoge getallen; volgens de Nederlandse cijfers krijgt gemiddeld 0,17% van de mensen hier Parkinson, dus sowieso al een factor vier minder dan de onderzochte groep in het onderhavige onderzoek. Het zou dus heel goed kunnen dat er ook iets anders aan de hand is. Epidemiologisch onderzoek aan voeding is echt notoir lastig.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.