Tsjechië neemt geen vluchtelingen meer op (sceptr.net)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Politiek  ·  50 Reacties

  • 33
  • 927x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Slimme jongens die Tsjechen.

2
1 Hans Brinker

Groot gelijk, de beloofde "kanslozen" worden net als gelukszoekers gewoon erbij geforceerd. De EU doet alleen voor de verkiezingen een tijdelijke stop in de stroom. De Paus gaat gewoon door met aannemen. De media laat migranten alleen als slachtoffer zien om op jouw sympathie in te spelen. Leiders liegen gewoon.

1
2 Boelie

Iemand moet de kat de bel aanbinden. Chapeau voor Tsjechië.

6
3 manpower

Verstandig.

1
4 Kaksaboemsa

En wat er al is retour zenden. Moeten ze in de gehele EU doen. De EU moet er goed rekening mee houden dat er een steeds grotere weerstand komt tegen deze open grenzen politiek en dat deze weerstand ich straks uit in een niet te stoppen reactie van degenen die deze eco migranten hier niet willen.

1
5 flauwekulallemaal

En nu Nederland nog!!!!!

1
6 Lucien80

@6 Met Jelle Klaver en Alexander P. in de regering kun je dat voorlopig wel shaken.

1
7 Falco Peregrinus

"Nadat eerst Polen, Hongarije en Slovakije het spreidingsplan weigerden, wijst nu ook Tsjechië het plan van de Europese Commissie definitief af".

Tja, verstandig dat de Oost-Europese landen dit niet meer accepteren. Wel 'n beetje jammer, om het maar even héél zachtjes uit te drukken, dan er dan dus te meer onze kant op komen...

0
8 Scorpio

Dan blijven Italië en Griekenland er mee zitten. Lekker solidair, maar niet heus.

28
9 Conclusius

Groot gelijk.!!!

1
10 annie

Ik kan begrip hebben voor dit standpunt, maar aan de andere kant is het wel de problemen afschuiven op de landen die via hun belastingen gezorgd hebben voor miljarden aan subsidies. Zonder dat geld waren de Oost-Europese EU-landen nu nog steeds armlastig geweest. Er moet paal en perk gesteld worden aan de massa-emigratie, maar deze houding deugt niet.

15
11 Kees van Barneveld

Respect voor de Tsjechen.

2
12 klepzeiker

Prima. De tijd van de grote volksverhuizingen is voorbij. De vluchtelingenverdragen en het asielrecht zijn nooit daarvoor bedoeld.

1
13 schrootflint

Is duidelijk dat er toch bepaalde landen zijn die zich bewust worden van deze waanzin om door de EU opgelegde aantallen "landverhuizers"te moeten gaan opnemen, gaan stop zetten, alleen als hier dat ook zou doordringen, wat zeker het geval niet gaat worden als Pechthold en Yasser GL zullen mee gaan regeren.
Dan krijgen de BVNL en omringende landen nog meer instroom van al deze potentiële "medelanders"met de "speciale"voorzieingen die nog steeds worden toegepast op deze "mee-eters"
Stoppen deze waanzin, deze "landverhuizers" terug sturen en opvangen in eigen regio en daar maar motiveren om te gaan "werken"voor hun onderhoud!

2
14 Widaan

@11 Ik zie het dwarsliggen van de Oost-Europese EU-landen als een een grote meerwaarde die alle landen geld zal besparen. Het zet druk op de ketel omdat andere landen die normaliter wel mee werken steeds meer tegenstribbelen omdat andere landen ook niet meewerken.
De Oost-Europese EU-landen zijn rech voor z'n raap, maar verschillende andere landen werken in het geniep tegen.

1
15 Rex

@9 Ze kunnen ze ook terug sturen, de meeste komen uit veilige landen, of door NGO gebracht, dus niet aan nemen maar terug sturen, zijn de mensen smokkelaars ook zonder werk

1
16 praha

Nu wij nog.

1
17 Bram brabant

Waarom staat er eigenlijk vluchtelingen in de kop?

1
18 Xmod

@9 Solidair? Als andere EU-landen (waaronder wij) collectief zelfmoord willen plegen, moeten zij er aan mee doen? Omdat ze deel uit maken van de EU? Deze migranten opnemen is DOM. Leidt tot meer ellende in je land. Polen, Tsjechië, Hongarije...ga zo maar door. Weinig tot geen aanslagen. Waarom? Geen tot weinig moslims.

Als jij in een groep zit en die groep wilt van een klif springen...doe je dan mee? Omdat je solidair wilt zijn? Of gebruik je je gezonde verstand. Meer moslims opnemen in de samenleving leidt tot aanslagen. Waarom? Je kan de "goede" moslims niet onderscheiden van de slechte. Omdat dit niet lukt, kan je aanslagen alleen beperken door het aantal moslims te beperken.

Naarmate de groep moslims in zijn geheel groeit, groeit ook het aandeel radicale moslims. Vinden mensen dat we koste wat het kost, moslims moeten opnemen? Maakt niet uit dat het leidt tot meer doden? Zodat we een lintje krijgen van de internationale gemeenschap.

Wil je het niet geloven? Kijk wereldwijd naar landen met een te verwaarlozen aantal moslims, zoals Japan. Geen aanslagen door moslims. Kijk, de social justice warriors kunnen het wel hard willen, maar in vrede samenleven lijkt gewoon niet mogelijk.

Hoeveel voorbeelden zijn er nodig? Al die aanslagen de afgelopen tijd.... Denken mensen nou serieus, dat door hetzelfde te doen (NIETS DUS) het probleem vanzelf verdwijnt?

2
19 Chauvinist

@19 Wanneer was er in NL een terroristische aanslag?

17
20 sockknitter

@20 Ik weet. Misschien toen van Gogh werd afgeslacht?

1
21 Chauvinist

@20 OF moeten er eerst meerdere aanslagen plaatsvinden zoals bij onze buren?

3
22 Chauvinist

@20 wanneer was er in Nederland een forse overstroming ?
ohja Deltawerken en dijken..

0
23 Magna Carta

@21 als je alle individuele aanslagen op een persoon bestempelt als terroristische aanslagen dan zijn er heel veel geweest in Nederland. Maar heel veel ook door gewoon Nederlanders.

15
24 mike45

@21

Ik weet ook!! Tristan, reli Bart van U., Volkert of beter nog, de meerdere gijzelingen uit politiek motief door christelijke Molukkers.

2
25 Liwwie

@21 Jeetje 13 jaar geleden. En sindsdien is er geen terroristische aanslag meer gepleegd in NL.
Het lijkt er op, dat NL goed bezig is.

6
26 sockknitter

@26
Nee Nederland is niets beter bezig dan belgie of GB.
Het Is gewoon geluk geweest dat we hier nog zonder aanslagen zijn, maar dat kan elk moment veranderen.
Ogen sluiten totdat er een aanslag wordt gepleegd is waanzin, dan ben je te laat.
Zoals #23 al schrijft zolang er geen forse overstroming is in nederland is het niet nodig de dijken te verstevigen of te verhogen.

1
27 pica pao

Héél erg verstandig van Tsjechië!!!!!!!!! Waarom moet je mensen die bewust opgehaald worden door de EU opnemen. Je weet niet wat je binnenhaalt !!!! In Nederland al enkele verkrachtingszaken door deze lui, gisteren nog die Somalische aanrander met jihadistische materiaal op zijn PC waarvan ze gewoon zijn verblijfsstatus hebben verlengd. Eergisteren een asielzoeker die met een machete mensen bedreigde die vervolgens in zijn been geschoten werd door de politie.
Europa glijdt steeds meer af naar een derde wereldland.

1
28 Kaksaboemsa

.
Gewoon vluchtelingen blijven noemen

0
29 Ook maar gewoon een duts

@9 Ook Griekenland en Italië kunnen ze terug sturen!

0
30 Anonymousje

En wij maar doorgaan met verkrachters criminelen terroristen en gelukszoekers binnen halen, omdat we een slappe laffe regering hebben die op mooie baantjes jagen in Europa.

2
31 cultuurbarbaar

@31
Volksverlakkers van het eerste uur.

0
32 klepzeiker

alles retour is de beste remedie, status of niet eruit.
de paarden van troje zullen binnenkort wel ontwaken en dan zegt de politiek, met de kennis van nu bla bla bla ,dus die kunnen ook wel mee.
.

0
33 de redelijkheid

Kunnen we rutte inruilen tegen de premier van Polen of Tsjechië. Liever gisteren nog als vandaag.

0
34 mats6

Meteen alle subsidies van de EU stoppen en hun burgers de EU uitschoppen - zodat ze weer terug kunnen vallen op hun middeleeuwse standaard.

12
35 PeeVeeVeeNee

Mooie actie van Tsjechië.

1
36 Jan met de korte achterlul

Zeer verstandig besluit !

0
37 elsinkx

@35 net als de moslims die nog in de middeleeuwen leven, en in sprookjes boek geloven?

1
38 praha

ons werd wijsgemaakt dat er niet geweigerd kon worden maar na polen,hongarijen en nu tsjechie pertinent
weigeren om nog meer ellende hun land binnen te laten stromen kunnen we dat hier ook,maar ja.....
het is toch logisch dat landen op een gegeven moment de stop er op moeten gooien ,al is het maar voor de veiligheid van hun eigen burger .

0
39 ongelovenloos

@35 niet van je gedacht PVVnee maar je begint het te snappen
EU stoppen grenzen dicht hun burgers terug naar Afrika

1
40 Ikke44

Wat snapt "brussel" nou niet aan zelfstandigheid van landen ?

0
41 Magna Carta

@35 inderdaad. Als de oost Europese landen een ikke ikke ikke mentaliteit erop nahouden, dan mogen ze ook zelf zonder subsidie hun land op orde houden. Of misschien maar gelijk uit de EU schoppen, nog beter.

7
42 Sparkplug

@42 De Tsjechen hebben allang al uitgerekend dat het opnemen van zogenaamde vluchtelingen op termijn veel kostbaarder en schadelijker is dan het verlies van subsidies.

0
43 Dune

@42 weet U hoeveel vluchtelingen Tjechie opvangt uit ukraine?

1
44 praha

@42 ook christenen,alleen geen moslims

1
45 praha

@43 zou het? Waarom zitten ze dan nog steeds in de EU? Alle EU verdragen lappen ze aan hun laars, maar ze hebben de ballen niet om er volledig uit te stappen.

5
46 Sparkplug

@46
Verdragen aan de kaars lappen is kennelijk een traditie binnen de Europese familie. Zo het uitkomt natuurlijk. Europees Stabiliteitspact Pact proest.

0
47 Al

Nee idereen moet doen wat Brussel wil, Befehl ist befehl,op naar 4 de reich

1
48 praha

De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Door de vele bezettingen is Tsjechië sowieso een clash of cultures. Tsjechië heeft veel moslims die veel beter geïntegreerd zijn dan bijvoorbeeld in Nederland. Ook zijn er veel Vietnamezen en Chinezen die een heel belangrijk deel van de markt in handen hebben.

Neh, een volgende generatie moslims zal veel moeilijker integreerbaar zijn. Het mooie pareltje van Europa heeft groot gelijk.

0
49 Liwwie

@46 Ik denk eerder dat de EU de ballen niet heeft om Tsjechië eruit te gooien. Waarom zouden ze eruit willen stappen? Nu hebben ze invloed en kunnen ze de EU van binnenuit aanpakken als gidslandje.

0
50 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

4 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@91 " Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet." Dus is de lol er wel af. Meer narigheid ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@98 Tja, jij bent degene die aandacht geeft. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@94 Volgens mij ben ik hier juist zo'n beetje de enige die NIET jankt. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@95 1 aandacht koekje voor jou....

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 " aandacht trekkende kneus " Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 andere forumleden zullen denken dat het klopt wat hij/zij/x zegt.Precies wat jij probeert.Hypocriet....

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 Ik tel er wel vijf. En nu? ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@93 Zo is dat. Maar dan ook niet janken als een ander schik heet he....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Cute Teenager NudesMuture Free PornCockninja StudiosPutaloculaTwogirls2boysCraving QuestLaney Grey BlackAnime With SexHot Sex With Boss4chan SocMia Khalifa Fucking Video DownloadStacy Cruz Latest PornNude Anime GorlsDomincian PornXnxx Brazzers NewRick And Morty Porn GameReluctant SexCrystal Chase ShopKimber VeilsDesi Porn TelegramLesbian Massage Porn HubListcrawlers AtlantaKing Of Diamonds AtlantaZnzz.Nude Mature MomsCartel De Santa AnaSexy Porn WebsiteFoursome PlayboyIceporncastBackroomcouchEriticaAmateure Porn VideosChat On OmegleBridget Marquardt NudeX Video C ComPorn Under BedMomgoing BlackXxx54TdontranHillbillypornSiblinf PornJustpornoPetiite PornEliyana SexPornos HispanosRebeccajlive PornFeet NylonWww First Time Sex VideoMast Bhabhi XxxGrils SexxxVidel SexLeakedhubBurning Man OrgyCollege Sex Video College Sex VideoUllu Porn TubeBhubaneswar Red Light AreaOld Porn WifeXxx IndiasBig Titty GropeNaked Krista AllenErotic Stories KristenDesi49.cimBusty Redhead PornAngelmelly LeakedDesicreampieSocilamediagirls질싸Blo Job PicsPorn Video Of Porn StarMasti Sex VideoNanga MujraIntuder PornJaqui Et Michel VideoNoodle MagasineHeurepornosWhite PronIndian Sex Video AudioHd Porn WatchDeepstroke HentaiKaitlyn OnlyfansFree Pron Download VideoDemi Rose RedditBabita Ji Sexy PhotoPokimane Nude LeakExplicit SexBlondeadoboSharon WeiSex Videos In DesiBangali Xx VideoDesi Aunty MoaningPhat Zane色情 电影Model MetartWww Xxx MmsWhooty2166Bioshock ElizabethMuslim Aunty Porn VideoR Breast ExpansionLive PirnoNude Beach CumshotsPorngay DaddyминетChannel West Coast NudeSemi SexBlack Love MakingCharly SummersCeleb UpskiXhampstrBlack Porn StarTransformation HentaiSheran Stone NudeXxx Girl DanceKajol ChutAuntjudys JudyCurvyredboneHotanimeMassage XxxxVina Sky LesbianSoap2day RedditBideos Pornos Gay2 Black Guys KissingBusty HentXxxw Hindiسکس خواهر برادر ایرانXxx Village IndianOdia KamasutraSunny Leone Porn 4kFighing PornSleping Sis PornGirlsdoporn E506Brazillian HotwifeGloryholes Gay PornPorn Star Sexy VideoSex Video Full Hd 1080pReal Orgasm After CreampieAnika AlberteJav GokkunGay Nerd PornMary Louise Parker Net WorthNancy SexyUna CakezFamilystrokes HdHot Aunty NipplePornografia NovinhasPornografia ScatMilf From MexicoBrittanya RazavisexDad And Son GaysexArabdicksJennifer Lawrence Nude Leaks