door Fresh in Binnenland  ·  331 Reacties

  • 53
  • 2063x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@141 maar goed ook 2 partijen die NIKS bereiken EN NIKS TOEVOEGEN zitten eigenlijk daar voor SPEK EN BONEN question

6
301 qubix

@300 Of je gaat voor recht door zee, dan kom je er ook wel. Hoewel, dat ook vaak als negatief ervaren wordt.

0
302 Mvid-

Kom er bij. Kom er bij.
Zet je zorgen maar opzij.
Jan Lul de Nederlander betaalt het wel.
Hij zal wel moeten want hij heeft geen keus.

1
303 Natayo the Bobcat

alsof je een open deur intrapt.

0
304 Mesjokke

@303
Ik betaal anders al genoeg belasting hoor!

2
305 Jan met de korte achterlul

Het is minder erg dat zij een uitkering krijgen dan dat "onze ?", bestuurders, in Politiek De Haag er niet mee zitten, dat zij allemaal een uitkering krijgen.

1
306 Flipper

Idioot Zweden – Wat veel critici al jaren zeggen en voor zijn gestigmatiseerd en moesten spitsroedelopen is nu bewezen. 76 procent van de alleenstaande minderjarige asielzoekers die door Rättsmedicinalverket (Gerechtelijke geneeskundige dienst) zijn getest zijn ouder dan 18 jaar. Weer een onderwerp waar de enige oppositiepartij Zweden Democraten (SD) en de alternatieve media gelijk in heeft.

Rättsmedicinalverket heeft van de Zweedse migratiedienst tot nu toe ongeveer 4 200 orders ontvangen voor medische leeftijdbepalingen, en nu zijn dus de eerste 581 resultaten gereed, schrijft Rättsmedicinalverket.

In 442 van de gevallen die zijn afgewerkt beoordeeld Rättsmedicinalverket dat de “onderzochten 18 jaar of ouder zijn”. In vijf gevallen blijkt uit de onderzoeken dat de onderzochte “mogelijk” 18 jaar of ouder is. In 134 gevallen oordeelt Rättsmedicinalverket dat het onderzoek “mogelijk aangeeft dat de onderzochte onder de 18 jaar is”.

Als basis voor de vrijwillige medische leeftijdbepalingen wordt een röntgenfoto van de verstandskiezen gemaakt en een MRI van het kniegewricht. Medische leeftijdbepalingen worden verricht wanneer de immigratiedienst van mening is dat de leeftijd van alleenstaande minderjarige asielzoekers onduidelijk is. Het zijn er dus waarschijnlijk nog veel meer die ouder zijn dan 18 jaar.

Gigantisch schandaal

De alleenstaande minderjarige asielzoekers bedriegerij is een gigantisch schandaal voor Zweden. Zo veel geld, zo veel lijden. In sommige gevallen bedroeg het dagtarief 16 000 kronen (1 700 euro) per alleenstaande minderjarige asielzoeker. De disfunctionele Zweedse overheidsdiensten en beleidsmakers hebben geweigerd om te accepteren wat allang duidelijk was voor veel mensen, buitenlandse media, en personeel wat met alleenstaande minderjarigen werkt – iedereen zag het duidelijk, maar de overheid en de media keken de andere kant op en verketterde iedereen die het duidelijk zichtbare bekritiseerde.

Een hele generatie van “17-jarigen” uit het Midden-Oosten en Afrika zijn naar Zweden gekomen vanwege de aanzuigende werking van het open deur beleid, en de hantering van de overheid betreffende leeftijd kwesties. De Zweedse jongeren zijn in hun eigen land ontheemd geraakt. Meisjes en vrouwen, maar ook jongens voelen de gevolgen van de grote groep MENA-mannen en jongemannen die Zweden overspoelen.

De politie heeft vastgesteld dat een grote meerderheid van de seks-criminaliteit op de zomerfestivals verleden jaar zijn begaan door alleenstaande minderjarige asielzoekers. Bij ernstige misdrijven zoals verkrachting zijn gevallen bekend waar de daders een strenge sanctie zijn ontlopen door het opgeven van een lagere leeftijd. Verschillende onderzoekers hebben erop gewezen hoe problematisch een samenleving wordt als een enorm gebrek aan evenwicht tussen de geslachten bestaat, en met een mannelijke overschot.

0
307 Rick Schurman

Marokkaanse straatkinderen

Gegevens van de grenspolitie laten zien dat de Marokkaanse groep mannelijke asielzoekers meestal liegen over hun leeftijd, schrijft Svenska Dagbladet. Valse identiteiten is ook een groot probleem. Van de 77 personen die op vingerafdrukken gecontroleerd werden bleek dat 65 Marrokanen onjuiste informatie had vermeld. Dit kon worden geverifieerd met behulp van vingerafdrukken van de Marokkaanse autoriteiten.

Gedurende vele jaren hebben ten onrechte vele tienduizenden volwassen mannen, voornamelijk uit Afghanistan en Somalië asiel in Zweden gekregen, in overeenstemming met de regels die gelden voor kinderen. Elk van deze “minderjarige asielzoeker” kost de Zweedse belastingbetaler ongeveer een miljoen kronen (110 000 euro) per jaar. Alleen al in 2017 zal de Zweedse belastingbetaler bijna 40 miljard kronen (4,4 miljard euro!) moeten ophoesten voor deze leeftijdijdbedriegers.

De leeftijdbedriegerij vertegenwoordigt slechts een klein deel van deze asielbedriegerij. Behalve dat het geen kinderen zijn, zijn ze ook niet alleenstaand of vluchtelingen. Het is nu goed gedocumenteerd dat deze jongemannen in groepen naar Europa gesmokkeld worden door bendes die betaald worden met grote sommen geld van de families van deze jongemannen.

De bedoeling is dat hun zonen na ontvangst van een verblijfsvergunning in Zweden als ‘anker’ dienen, zodat de rest van zijn familie als gezinshereniging naar Zweden kan emigreren. Een alternatief is het idee dat hun zoon zich in Zweden vestigt en geld opstuurt naar zijn familie in homeland.

Bron:

http://news.cision.com/se/rattsmedicinalverket/r/de-forsta-medicinska-aldersbedomningarna-klara,c2274253

https://samtiden.nu/2017/05/ensamkommandebluffen-sin-nakenhet-76-procent-18-ar/

http://avpixlat.info/2017/05/30/alderstester-bekraftar-stor-majoritet-av-ensamkommande-ljuger-om-sin-alder-ar-vuxna-man/

1
308 Rick Schurman

nu is er wel veel kritiek dat die lui in de bijstand zitten, maar de herrie was niet te overzien geweest als ze direkt een baan hadden gekregen...

12
309 TedjeR

Ze zoeken mensen die in de bouw kunnen werken. Zet ze daar aan de slag, dan kunnen met de praktijk ervaring hier, straks hun eigen land opbouwen. Niet werken???? dan kan je gelijk terug ..

1
310 Merlinswit

Regeren is voor uit zien.
Jammer genoeg hadden en krijgen wij weer in Nederland een stel blinde haagse vinken aan het roer.....

0
311 DWZ

@311
Helaas is dat het probleem, wanneer de verkeerde mensen aan de verkeerde "knoppen" zitten..
En vooruit zien, hebben de huidige politici, nog nooit gedaan. Ze lopen steeds achter de feiten aan. Zeker, waar het om de migranten-problematiek gaat..

2
312 Dieke

Geert Wilders had dit prima kunnen oplossen

2
313 knorkokkie

Het rare is dat Nederlanders als maar denken dat deze gasten hierheen komen om te werken

2
314 knorkokkie

@313

Bij 76 zetels wel..... Gaat 'm niet en nooit worden hè....

3
315 Liwwie

Het rare is dat Nederlanders als maar denken dat deze gasten hierheen komen om te werken , zo naïef

2
316 knorkokkie

@316

'Het rare is dat Nederlanders als maar denken dat deze gasten hierheen komen om te werken , zo naïef'

Het rare is dat Nederlanders denken dat andere Nederlanders als maar denken dat deze gasten hierheen komen om te werken , zo naïef

1
317 Liwwie

** gebruiker verwijderd **

@313
Geert Wilders heeft in 13 jaar slechts 1 ding bereikt
500 agenten omscholen tot cavia-politie
en maar klagen over straattuig.

318 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@308
https://sv.wikipedia.org/wiki/Avpixlat

even via google translate
De blog van de Zweedse, Finse en internationale pers omschreven als een racist hatsajt , xenofobie en rechtse . [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ]

319 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

320 Pxf7+

@318 "cavia-politie"
Ontzettend denigrerend om zo te praten over mensen die een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Ze werken gewoon en dierenleed kan best schrijnend zijn. Niet verkeerd dat daar wat personeel voor beschikbaar is.

1
321 Yisrael

Domme doortje ,
Als de regenten politiek niet zo snel de dierenpolitie weer had afgeschaft was er minder dierenleed geweest en meer politie op straat

2
322 Thei

@318

Wat of wie is de cavia-politie?

0
323 Suwelding

@309 Dat is een aanname die u hier als stelling gebruikt. De bewijzen die voortkomen uit medische onderzoeken zoals in Zweden zijn het onweerlegbare bewijs dat er door heel veel individuen misbruik gemaakt wordt van de sociale voorzieningen in westerse landen. Zie @307 @308 . Logisch dat er dan heel veel mensen verontwaardigd zijn, die netjes hun belastinggeld die ze afdragen verkwanselt zien aan mensen die bij nader inzien geen recht op hebben omdat ze de waarheid niet vertellen als ze een land binnen komen. Dit kost de belastingbetaler kapitalen en het sociale stelsel van een land wordt op die manier langzaam maar zeker om zeep geholpen, omdat dit op langere termijn niet meer te betalen is.

Het is tevens een feit dat de vluchtelingenproblematiek ook hier in Nederland een complete bedrijfstak geworden is waar bakken met geld binnen gesleept wordt door hulpinstanties. “Vluchtelingen” worden zeer goed ingelicht wat hun rechten zijn als ze een westers land binnen komen, en weten zonder problemen de juiste weg te vinden om die rechten op te eisen. Echter als de bijbehorende plichten vermeld worden snappen ze het ineens niet meer, en voelen ze zich onjuist bejegend. Ik ben persoonlijk van mening dat dit een keer spaak gaat lopen, als blijkt als dit kapitaal verslindende beleid de komende jaren doorgezet wordt.

0
324 Mvid-

@309

Dan vindt jij het vast geen punt als ze jou baan overnemen als je die hebt?

0
325 Suwelding

@309 TedjeR
"de herrie was niet te overzien geweest als ze direkt een baan hadden gekregen..."

Er bestaat een win-win situatie.

En dit is een typische verlies-verlies-verlies situatie.
Of ze krijgen een uitkering (grootste kans) of ze nemen de baan van iemand anders in beslag, of ze leiden hier een illegaal bestaan in een ander crimineel milieu.
Hoe dan ook worden wij (autochtone Nederlanders) er altijd slechter van .

1
326 Natayo the Bobcat

Nieuwkomers opnemen, of het nu migranten zijn gastarbeiders of vluchtelingen, moet direct verboden worden.
Het is ontzettend onverantwoordelijk van politici om dit maar te blijven doen, buiten de kosten, alleen al om de reden van de slechte integratie. Dit levert enorme spanningen op in de samenleving. En kan weleens een keertje volledig uit de klauwen gaan lopen.

1
327 Natayo the Bobcat

@309 #vanwiedan ?

1
328 JackKropotkin

@328

Dat weet hij zelf ook niet. Iets met beren op de weg.

0
329 Suwelding

@328 Dat vraag ik me ook af. Ik had het prima gevonden als statushouders direct waren gaan werken, uiteraard zonder positieve discriminatie tijdens sollicitatieprocedures en met dezelfde arbeidsvoorwaarden als de reeds aanwezige bevolking.

0
330 Mrs. K

Iedereen die hier iets bijdraagt is wat mij betreft van harte welkom. Maar niet jarenlang komen teren op de verzorgingsstaat.

0
331 Mrs. K

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Gelul om ook iets te kunnen roepen!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@6 Ach, veel zin heeft dat allemaal niet meer, na zoveel tijd. "berechting van IS-strijders door de landen zelf ziet het kabi...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 "I lolz, niemand ASM geleerd? XD" Jawel, maar 30 jaar niets meer met assembler gedaan. Daar begin ik dus maar niet meer aan. ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

6 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

6 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Malayalam Actress Nude PhotosKing PronLil CocoScrew My Wife VideosWife Bangموقع س كسTube Porn StrsImages NudistsXhamster Reality KingsAsiangemGia WhitechapelSofia Bevarly OnlyfansIndian Xxx VidioXxxx PornMarathi Sex Marathi SexTelugu Fucking VideosUflashXxx Videos In KeralaMcdonalds BlowjobAnu Aggarwal NudeBus Touch PornStevie Moon AnalNotmygrandpa PornTop PornstaeRules 34 PornBig Titty Goth GfXxx Videos YogaHollywood XnxDress Change VideoSex With SaaliSharing Wife With FreindsBreastenvyRachel Mcadams SexyAunty Hot XvideosHot Stepmother PornMia Khalifa FanHollywood Nude GirlsNadia Ali Xxx HdTentcle PornSocialmediagirtlsEva Mendes NakedCoco Bliss NudeAunt SexstoriesHot Young SexThe Journey Of Karma Watch OnlineUnder The Table HandjobsEro Gamesافلام سيكسيةAcompanhantes Do BrasilFilmes PornogrsficosRocco In PornHard Fast FuckTricked Into Sex PornFilme De Sexo AmadorFreeporn Cream PieXxx Sunny Leone Sexy VideoJennifer Lawrence Az NudeXnxx Of BrazzersRicha Chadha HotThrill Seeking Baddie Takes What She Wants Chanel CamrynDeep Penetration SexMy Little HugotWww Xxxvidios ComParis Hiltom SextapeCeline Centino NudeNude Mature On BeachJapanese SoaplandAuto FalatioFree Cam ShowsRachel Steele MilfSitting On Lap PornBang Teen ComJuliejess PornBalancetznudeSophia BushnudeKamasutra ImagesPirnCurvy NakedTiny Teen AnalMom Seduces SoBig Tits VidrosFirst Night Sex Video TamilComics PornSexy Actress SexXxx Hot SonKannada Sex Video Please ComeJoanniefit PornAlice CallipygeCreampie SurpruseBallbusting PronRubesafariSexo Ao Vivo CamsDiaper HumiliationJennifer Coolidge BoobiesFollando A Mi MadrastraTamanna X VideosBhabhi Sex Hindi AudioReal Porn Video IndianListcrawler TampaStrip ChtaMizuki YayoiAubrey Plaza Fappening69 ComAmatuer Wifes First BbcErotica SearcMiley Cyrus Nude PicturesFutanari PornhubSexy Fucking Video DownloadKatrina Kaif Fucking ImagesHot Girl FuckedDragon Ball Z Sex VideoHot Porn In HindiAunty Big Boob PressJungle Xxx ComSucking Own BoobsNubilis PornBrandy Billy LeakedFrancesca James PornstarHentaimanga OnlineRough PornVideo AmateurfrançaisLa Kush BabesourceBrandi BelleSixxeJewelzblu OnlyfansDog Porn KnottingBlair And SerenaBlowvrKim Kardashian LeaksAsslikethatSuper Malayalam SexMommy Got Big TitsHusband Share His WifePorm XxxxEllebrooke PornWww.pornolandiaSweetie Fox TwitterOmegle.com PcOlivia Madison PornMaduras PornoxxxAudry Adames NudeParisknightPorn FilthDorcle ClubPornos De DesenhoNude Jamie PresslyNadine Kerastas PornStepmother XxxXxx Video Hd LiveXnxx Mom Slip