Homo's vanaf brug bekogeld met stenen (ad.nl)


Vier jongens van veertien, vijftien jaar hebben donderdagmiddag een bootje met drie homoseksuele mannen met stenen bekogeld, bespuugd en uitgescholden. Dat zegt de Utrechtse Ingeborg (ze wil niet dat haar achternaam wordt genoemd), die zelf lesbisch is, en het zag het gebeuren. ...

door greenmango in Binnenland  ·  440 Reacties

  • 30
  • 2051x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@398
"en toch weten ze het te presteren om 20% van de totale misdrijven op hun naam te hebben."

Dat betekent dus dat 80% afkomstig is van niet Marokkaanse daders!
Hoe ga je het probleem oplossen door te focussen op 20% en de andere 80% ongemoeid te laten, volgens jou?!

3
401 Johnny

@321 Dubbeltje

0
402 Spokesman

Uiteraard weet ik wat dit voor soort tuig is, namelijk:
- homofoob;
- niet goed opgevoed;
- geen normen en waarden;
- nooit voldoende gestraft voor hun asociale en criminele gedrag.
Een stelletje lafaards!

1
403 Spokesman

@401
Waar zeg ik dat je je niet moet focussen op die andere 80%?

Cijfers geven alleen aan dat er bij de een groot deel van de Marokkanen (veel jongeren) iets goed mis zit. En dat valt niet te ontkennen

En nogmaals dan hebben we het nog niet eens over het walgelijke gedrag wat veel van dit volk vertoont waar heel Nederland het spuugzat mee is

0
404 Hefan430

@404
"Cijfers geven alleen aan dat er bij de een groot deel van de Marokkanen (veel jongeren) iets goed mis zit. En dat valt niet te ontkennen "

Dat ontkent ook niemand.
Maar door te blijven wijzen op die vaststelling los je niets op, zeker als dat wijzen voornamelijk bedoeld is om de aandacht af te leiden van het feit dat de grootste dadergroep nog altijd 1-paspoort Nederlander is.
Want met de focus op die 20% wordt raciale profilering gerechtvaardigd, waardoor de overige 80% vrij spel heeft.

Ik ben niet alleen het gedrag van een aantal Marokkanen zat; maar het gedrag van autochtone criminelen en overlastgevers ook!
Ook ben ik het zat dat die 60%, 70% of 80% dan de daders vrijspel hebben, omdat er bij ieder wissewasje direct naar Marokkanen gewezen wordt, zodat niet Marokkaanse daders vrijuit gaan.
Wat is daar zo moeilijk aan om te begrijpen?

6
405 Johnny

@401 Johnny
2,2 procent is verantwoordelijk voor 20% van alle criminaliteit.
Wat begrijp je daar niet aan? Dat is een gigantisch probleem.

Sommige groepen plegen tot wel 10 keer vaker bepaalde misdaden dan andere groepen.
Natuurlijk wordt andere criminaliteit ook onderzocht en worden er daar mensen net zo goed opgepakt en berecht. Maar dat verandert niets aan het feit dat sommige groepen een enorm probleem hebben..

1
406 Natayo the Bobcat

@405 Johnny
Je zit onzin te verspreiden, het wordt weer tijd voor je pilletjes.
Natuurlijk worden landelijk bekeken getalsmatig de meeste misdaden gepleegd door Nederlanders. Dit is Nederland, waar miljoenen Nederlanders (13,5 miljoen) wonen en maar ongeveer 350.000 Marokkanen.

Als die veel kleinere groep (Marokkanen) getalsmatig vaker misdaden zouden plegen dan zouden ze 50 tot 100 vaker een misdaad moeten plegen dan een Nederlander.
Zelfs van Marokkanen kan je dat niet verwachten.

2
407 Natayo the Bobcat

@345 Johnny
"En ik heb hier al talloze malen aangetoond dat de "1-paspoort Nederlanders" bijna 80% van de daders leveren. Dàt noem ik pas oververtegenwoordiging!"

Het probleem is dat jij niets van statistieken lijkt te begrijpen. Je hebt enorme oogkleppen op.

1
408 Natayo the Bobcat

@405
Sorry ik ben je kwijt. 80% vrij spel omdat er direct naar Marokkanen gewezen wordt? Wat probeer je nu te zeggen? Hoezo vrij spel?

0
409 Hefan430

@401
Als er 2,2% van een groep een percentage van 20% vertegenwoordigt dan zijn de overige 97.8 verantwoordelijk voor de overige 80%
Dat is nogal een behoorlijk verschil toch!

0
410 Niet wit niet zwart

@405 ik heb nog nooit gehoord dat iemand de wet overtrad maar dat deze persoon vrijuit ging omdat hiervoor in de plaats een willekeurige Marokkaan deze straf kreeg.
Ja sorry in vind dit moeilijk om te begrijpen

0
411 Niet wit niet zwart

@409
Omdat door het blijven hangen in die "oververtegenwoordigin g" een tunnelvisie ontstaat, waarbij niet Marokkaanse daders niet eens in beeld komen als verdachte tijdens het onderzoek.

Kijk bijvoorbeeld naar het geval M. Vaartstra, waarbij de autochtone dader nooit in beeld kwam als verdachte, omdat de onderzoekers zich blindstaarden op hun daderprofiel welke uitging van een buitenlander/allochtoon als dader.

4
412 Johnny

@411 Zie @412

3
413 Johnny

@406
Ik vindt die 80% daders een groter probleem dan die 20% daders.
Jij blijkbaar niet.

Voor jou zijn de 80% slachtoffers van die niet Marokkaanse daders blijkbaar minder belangrijk dan de 20% slachtoffers van Marokkaanse daders.

4
414 Johnny

@370 Yasser = Jesse Klaver

1
415 Tiidmasine

@412 dat kwam door ooggetuigen die hadden de politie op het verkeerd ben gezet. Vandaar dat ze opzoek waren naar een asielzoeker.

Maar bij ieder incident worden de getuigen gehoord en het bewijsmateriaal grondig uitgezocht. En dan is er nog geen sprake of de dader een Marokkaan, Chinees of Fransman is.
Het is echt niet zo dat als er een onderzoek is dat ze dan als eerst een Marokkaan hiervan verdenken. Met dna is het anders. Marokkanen hebben een ander dna profiel dan Nederlanders. Dan is het logisch als het dna overeenkomt met Marokkaans dna dat ze dan opzoek gaan naar een Marokkaan. Maar ook hier zijn ze heel voorzichtig mee omdat het dna niet per definitie verteld of het wel de dader is

Dus jou stelling als er een misdaad is gepleegd dat ze dan eerst alle Marokkanen na gaan trekken, en dan pas verder kijken naar andere nationaliteiten daar ben ik het niet mee eens.

0
416 Niet wit niet zwart

@407 Mbt je laatste alinea, het is zinloos question
Ik had ook al geschreven dat in absolute aantallen denken geen juiste weergave is. Als van alle Marokkanen iedereen, 100% crimineel zou zijn, zou het nog steeds minder zijn dan autochtonen. Maar Johnny, bont en info willen natuurlijk niet toegeven dat dat een verdraaiing van feiten is. Zelfs het NRC haalt die statistieken onderuit, schrijft dat er niet de conclusie uit te trekken is dat Marokkanen minder of even vaak homo's aanvallen. Dan moet iemand wel erg in de war zijn om toch vol te houden, als zelfs het meest linkse dagblad van Nederland genegeerd wordt question

2
417 Mrs. K

@414 Zie @349

"@345
Aanvullend: 61,8% van de daders had de Nederlandse nationaliteit. Maar dat komt, omdat er 16 miljoen Nederlanders zijn met de Nederlandse nationaliteit.
16,6% van de daders had de Marokkaanse nationaliteit. Terwijl er maar 42.000 mensen in Nederland zijn met de Marokkaanse nationaliteit.

Dus het geweld tegen homo's onder Marokkanen is ruim 80 x zo groot als onder autochtonen."

Je 80% is ook al lang weerlegd. In @346 dacht ik.

2
418 Mrs. K

@416
"dat kwam door ooggetuigen die hadden de politie op het verkeerd ben gezet. Vandaar dat ze opzoek waren naar een asielzoeker.
"

Maar gevonden DNA sporen wezen op een Europese dader. En dat DNA bewijs werd opzij geschoven omdat dat niet in hun daderprofiel paste.
En daarmee valt dus ook al je verdere argumentatie @416 weg, want dat DNA bewijs dat naat een Europese dader wees en hun daderprofiel dus naar de prullebak verwees werd door de onderzoekers verworpen.

Overigens waren er geen ooggetuigen van het misdrijf, maar alleen een paar personen die Marianne met een asielzoeker hadden zien praten...

1
419 Johnny

@405 Je blijft die zelfverzonnen cijfers aanhalen. Die 80% wordt nergens aangehaald in het hele onderzoek.

1
420 Mrs. K

@417
" Maar Johnny, bont en info willen natuurlijk niet toegeven dat dat een verdraaiing van feiten is. "

Omdat dat ook geen verdraaiing van de feiten is.
Jij bent hier degene die de feiten verdraait, omdat de percentages niet gaan over percentages van de bevolkingsgroep, maar over percentages van dedaders.
Maar dat verzwijg jij, en framet het naar percentages van de bevolkingsgroep om de focus maar op de Marokkanen te houden, en af te leiden van de veel grotere groep 1-paspoort Nederlandse daders en hun navenant grotere groep slachtoffers...

2
421 Johnny

@420
En jij blijft je verzonnen percentage van de bevolkingsgroep framen waar het om het percentage daders gaat!

1
422 Johnny

@405 Lees dat artikel in het NRC nu eens goed:

"Dat anti-homogeweld vooral door blanke mannen wordt gepleegd, is in absolute zin waar (ze vormen de grootste groep), maar in relatieve zin niet: autochtonen vormen 79 procent van de Nederlandse bevolking en slechts 61 procent van de verdachten van anti-homogeweld. Dit deel van de stelling is dus half waar.

***Dat de oververtegenwoordiging van Marokkaanse jongens een mythe is, klopt niet. Als je het aandeel Marokkanen onder de verdachten afzet tegen het percentage Marokkanen onder de bevolking, blijkt dat ze nog steeds oververtegenwoordigd zijn in de groep verdachten van anti-homogeweld.*** Dit deel van de stelling is dus onwaar."

Marokkanen zijn dus oververtegenwoordigd als het om geweld tegen homo's gaat, of je dat nu leuk vindt of niet en of je blijft draaien en statistieken verkeerd blijft interpreteren doet er niet toe. Er staat nergens dat het om álle Marokkanen gaat. Jij hebt blijkbaar liever dat homo's in elkaar geslagen worden dan dat er gericht beleid komt. Moet heel Nederland ook aan de anti-agressiecursus vanwege geweld door hooligans? Het niet willen benoemen leidt niet tot gerichte oplossingen. Maar dat lijkt je niet uit te maken, wat kunnen jou die slachtoffers nou schelen?

1
423 Mrs. K

@421 Het NRC liegt dus volgens jou?

1
424 Mrs. K
425 Mrs. K

nananananana

2
426 Jan met de korte achternaam

@421 @349 heeft het keurig voor je uitgerekend.

1
427 Mrs. K

@419
''Twee asielzoekers uit Irak en Afghanistan werden op grond van DNA-onderzoek buiten staat van beschuldiging gesteld. De zoektocht ging verder naar een vermoedelijke Nederlandse dader uit de omgeving.''

Ze werden juist vrijgepleit door DNA en helemaal niet door de onderzoekers verworpen. Je bent gewoon de feiten aan het verdraaien/liegen!

0
428 Hefan430

@428
"Ze werden juist vrijgepleit door DNA "

Ja, jaren na dato, en nadat de onderzoekers het DNA bewijs eerst jaren hadden genegeert.

0
429 Johnny

@423
"Marokkanen zijn dus oververtegenwoordigd als het om geweld tegen homo's gaat"

verhoudingsgewijs ja.
Maar niet in feiten.
Je lost dus niets op door je blind te staren op die percentages, maar wel door op basis van feiten te onderzoeken.
Maar blijkbaar heb jij graag dat 1-paspoort potenrammers, die net zoveel slachtoffers maken als Marokkanen, ongestoord hun gang kunnen blijven gaan want we moeten alleen maar focussen op marokkaanse potenrammers, volgens jou!
Geen enkel medelijden met de slachtoffers van Nederlandse 1-paspoort potenrammers; hadden ze zich maar door Marokkaanse potenrammers te grazen moeten laten nemen, toch?!

1
430 Johnny

@423
Jouw NRC artikel zegt overigens nergens dat de cijfers van het CBR niet kloppen.
Het zegt, net als jij, alleen dat er verhoudingsgewijs een meer Marokkaanse verdachten zijn, maar dat het feitelijk inderdaad zo is dat blanke Nederlanders vaker dader zijn van anti-homogewel dan Marokkanen.
Dus nogmaals de vraag aan jou, die je eerder niet wilde beantwoorden blijkbaar, wat lost meer op denk je.
Het motief van een minderheid aan daders (Marokkanen) doorgronden, of het motief van de meerderheid aan daders (1-paspoort Nederlanders) doorgronden?!

1
431 Johnny

@430 Antillianen zijn ook oververtegenwoordigd in deze. In grote steden komt het leeuwendeel van de overlast van specifieke groepen. Op plekken waar de bevolkingssamenstelling anders is van andere groepen. Gezien de spreiding van bepaalde groepen is het logisch dat over het hele land genomen overal wel eens iets gebeurt. In grote steden ligt dit anders en is het niet 'wel eens' maar structureel geëtter door kneiter veel etterbakjes. Loop voor de grap eens een homobar binnen in een grote stad en vraag eens 20 mensen wat ze alleen al die week hebben meegemaakt.

Dus ja je mag de problemen best scheiden in het bijvoorbeeld het grote steden probleem en het landelijke problemen die zijn nogal verschillend in frequentie en heftigheid namelijk. Racisme helpt totaal niet bij het benoemen en het oplossen van deze 2 problemen. Educatie en zero tolerance daarentegen wel.

2
432 Dian

@432
"Dus ja je mag de problemen best scheiden in het bijvoorbeeld het grote steden probleem en het landelijke problemen die zijn nogal verschillend in frequentie en heftigheid namelijk. Racisme helpt totaal niet bij het benoemen en het oplossen van deze 2 problemen. Educatie en zero tolerance daarentegen wel."

Helemaal correct.

0
433 Johnny

@230 :

Wat lees ik nu in uw link:

"Omdat autochtonen in die leeftijdscategorie 39 procent van het totaal uitmaken en Marokkanen 16 procent bleek uit dit onderzoek dat er sprake was van een Marokkaanse oververtegenwoordiging."

Wach effe. Moslims waren toch maar 6% in Nederland? Hoe zit dat?

"Gezien het aandeel van deze groepen in de totale populatie, lijkt ook uit dit onderzoek de conclusie voort te komen dat er wel degelijk sprake is van een oververtegenwoordiging van vooral Roemenen en Marokkaanse en in mindere mate Turkse Nederlanders.
Hierbij moet nadrukkelijk wel de opmerking gemaakt worden dat er waarschijnlijk sprake is van een vertekend beeld doordat er in Amsterdam veel actiever dan in de rest van het land wordt geregistreerd ...."

Je zou zweren dat als er actiever wordt geregistreerd, er juist een minder vertekend beeld ontstaat dan in gemeentes waar aangifte niet wordt gedaan omdat het toch geen zin heeft.

0
434 Wendel

Hier is een vraagje die de PVV en haar sympathisanten wel wat vaker gesteld zou mogen worden: Als Nederland een ‘Marokkanenprobleem‘ heeft, hebben de Verenigde Staten dan ook een ‘Afrikanenprobleem’?

Ga maar na: alle argumenten die de PVV aanvoert om aan te tonen dat er iets fundamenteel niet snor zit met Marokkaans-Nederlandse mannen, vallen mutatis mutandis ook toe te passen op Afro-Amerikaanse mannen.

Samen met Latino’s voeren ze in de VS alle foute lijstjes aan, of het nu schoolverlating, werkloosheid, jeugdbendes, of criminaliteit betreft. En zwarte mannen komen veel meer in aanraking met de politie dan blanke mannen; maar dat zal – net zomin als in Nederland – vast niets met latent racisme onder politiefunctionarissen te maken hebben.

Kortom, wat we in Nederland meemaken, met criminele Marokkanen, is niets meer dan het normale verloop van immigratie. Als je daar iemand de schuld van wil geven, geef dan de VVD en de Christendemocraten de schuld. Die wilden destijds graag goedkope arbeidskrachten binnenhalen ten behoeve van de Nederlandse industrie.

En vergeet u de volgende keer dat u een PVV’er spreekt niet te vragen of die dan ook durft te stellen dat Amerika een negerprobleem heeft, of dat hij/zij een dergelijke uitspraak wél racistisch vindt.

Eens kijken of ze dan kleur bekennen.

3
435 info

Aan de uitspraak dat Marokkanen kennelijk oververtegenwoordigd zijn in het geweld tegen homo's valt niet af te dingen, maar met die uitspraak los je niks op.

Op het volgende valt ook niet af te dingen: 99.99% van welke etnische groep dan ook, slaat geen homo's in elkaar. En om die simpele reden heeft het geen enkele zin om specifieke groepen aan te wijzen. Want het is een enorme kleine uitzondering binnen die groep die zich er schuldig aan maakt.

Onderzoek in de jaren '80 van de vorige eeuw, liet zien dat 80% van de potenrammers zelf homo-gevoelens heeft maar er geen weg mee weet. DAT is pas oververtegenwoordiging. En een wonderlijke conclusie: homo's slaan homo's in elkaar. ( en ik ben zelf homo, ik zeg het niet om ze te stigmatiseren, het geeft vooral aan dat het nog steeds moeilijk is voor veel mannen om uit de kast te komen )

De oorzaak daarvan ligt dan weer in de algemene homofobie in de maatschappij. En ja, moslims blinken vaak niet uit in homovriendelijkheid ( dat is wat anders dan geweld plegen ) maar ik zie op dit forum ook zat autochtonen met een nogal markante mening over homo's. En homofobie los je niet op door tegen een hele groep aan te schoppen, of het moet de groep potenrammers zijn.

Zelf denk ik dat homofobie veel meer met onzekerheid over de eigen seksualiteit te maken heeft, dan met etniciteit. Daarom vind je in vrijwel elke cultuur homofobe mannen. Homofobie is zeker niet "ontstaan" met de binnenkomst van gastarbeiders of vluchtelingen.
Geweld tegen homo's is een behoorlijk probleem, maar je lost dat niet op door een groep er op aan te spreken die zich er voor meer dan 99% niet schuldig aan maakt.

1
436 HenkG

@436

quote
Op het volgende valt ook niet af te dingen: 99.99% van welke etnische groep dan ook, slaat geen homo's in elkaar. En om die simpele reden heeft het geen enkele zin om specifieke groepen aan te wijzen. Want het is een enorme kleine uitzondering binnen die groep die zich er schuldig aan maakt.


Onderzoek in de jaren '80 van de vorige eeuw, liet zien dat 80% van depotenrammers zelf homo-gevoelens heeft maar er geen weg mee weet. DAT is pas oververtegenwoordigingen
unquote

of de gemiddelde Nederlander nu zo homovriendelijk is betwijfel ik ten zeer.

wat mij wel opvalt dat in andere culturen mannen hand in hand kunnen lopen, elkaar kunnen omhelzen op straat, zoenen,op de wang, armen om elkaars schouders.

geen schelden en mepppen dan. en ja, daar zullen ook homo's bij zitten. alleen wordt dit gedrag van mannen onder elkaar NIET in de eerste plaats zo gezien.

trouwens voor vrouwen het zelfde, en ook dan niet het onmiddellijke stempel van lesbisch.

eigenlijk een heel onvrij land, Nederland. het land dat zo opkomt voor de homo's -
sic

1
437 info

quote
Geweld tegen homo's is een behoorlijk probleem, maar je lost dat niet op door een groep er op aan te spreken die zich er voor meer dan 99% niet schuldig aan maakt.
unquote

Henk G. inderdaad

1
438 info

foutje herstellen

of de gemiddelde Nederlander nu zo homovriendelijk is betwijfel ik ten zeerSTE.

1
439 info

@436 - dank voor uw uitleg - kan verhelderend zijn.

0
440 info

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Orban heeft gelijk. Ze liegen ons nu voor over onze waarden net als toen over de Arabische Lente, weapons of mass destruction en etc......

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tonshttps://www.youtube.com/watch?v=S1980WfKC0o...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Ik snap dat verhaaltje over onze waarden ook niet. Daar heeft Orban dus een punt....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Big Bopper - Chantilly Lacehttps://www.youtube.com/watch?v=4b-by5e4saI...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Little Eva - Loco-motionhttps://www.youtube.com/watch?v=eKpVQm41f8Y...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Het is eigendom van geworden van de internationale elites....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Dion & The Belmonts I Wonder Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=pAPEfdjvTqE...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Danny And The Juniors - At The Hophttps://www.youtube.com/watch?v=lPV5FrydqDE...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jay & The Americans - Cara Miahttps://www.youtube.com/watch?v=1sFy5_kmEi4...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Monkees - Last Train To Clarksvillehttps://www.youtube.com/watch?v=ZcXpKiY2MXE...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Naughty America VediosXvid Gay PornAsian TgirlsJade Venus OnlyfansHentais HerosFamosos PeladasWww X Video Com HdAnuty XnxCumshot VideoaPornfootjobVer Filme PornôsSexo Chat.Bridget Moynihan NudeBlack Three SomeSuhagrat Hindi FilmWettmelons PornTeen Porn StarMature Porn PituresBatepapo BolSelfieavAv.nyuuElizabeth Hurley NueeEnglish Sex Sex VideoSuper Teen SexAva Addams Xxx ComLisa Ann Soloالبث المباشر سكسFilm X En StreamingJessieandjacksonHuzzbearzStephanie Michelle PornMayseeds Leaked OnlyfansIndian Solo Sex VideosHot Sexy Nude GalsHentail HavenSexxx PicturesMaduras FallandoAdria Arjona NakedBokep BandungXxxvideaoWww Bangla SexDani Daniels HardFarmeraliraeHardcore Free PornMasterbatersMalena Morgan Dani DanielsSexiest Pregnant PornHigh Heels SexXnxx KinerBangladesi X VideoSydney Sweeney Euphoria Nude SceneStar Asian PornChinese Nude WomenHot Black Naked WomenAngie Millerسکسی دوجنسهBel GrisTatum O'neal NudeDakshin Africa Sex VideoEnglish Mein Sex FilmReal Indian Brother And Sister SexFamilysaxTras PornFilipino Porn TeensMiss JuliaaHentai Manhwa RawNude Women GalleriesGag That FagTraci Lords MudeBrazzer Free VedioBachelorette PornhubIn Car PornNalafitness PornIncase ComicsIndian Porn Videos Free DownloadU PornRebecca LinaresBehind PornChyna Porn VideosHand Job GroupPorn ItalGangbanged XxxFree Nude Women PicsNgod-191Elsa Jean PoKristianakingBig Boobs Naughty AmericaAudrey Bitoni New VideosHershey Rae PornstarBokep NgintipXnxx IndeianIndian Sex Boobs VideoDesi SuhagratUp XxxxSex Video Download Sex Video DownloadWwxx HindiNatasha Nice GangbangArmpit JobSkipe The GameMatutre PornPonografiaValie KayRiding Cream PieBest Porn ClipsKindgirls CimStpeach NudesBlacks On Blondes PornEva Notty PornPoren VidioRandi Hindi SexHannah Harrell PornEbony Po RnChat Uol SalasBts XnxxSean Cody StuMiss_dxxxHoneymoon Sex Video IndianSamantha Big TitsVideos De Lesbianas PornosSakai ChinamiTamil SexxxVideo Download XnxxSummerntae PornToe Sucking VideosNudes At The BeachDainty Wilder BlowjobGhaba PornWwww Xxxx Video ComHd Porno IzleNina LopezPorn BreastKannada Sex ComedyFull Family Sex VideoSex Picture Sunny LeoneBadbunn_ffWrestling Porn HubWatching Videos PornFree Porn Hd PornSexvediKelli Carter NudesXxx Sex Full Hd VideosXnxx Indo ViralFree Amatuer PornNude Moms On The BeachSticker PornograficoFilmesporno.xxxWidowmaker HentaiTelugusexchatSmut WebtoonsNew Years Porn