door Inter in Politiek  ·  31 Reacties

  • 1
  • 502x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker respectvol naar de ouderen toe om de partij als kadaverpartij te omschrijven.

3
1 JohnZero

Ik hoop dat deze schrijver de ouderdomsziekte krijgt , eens kijken wat die piept dan
Zo gaan de verwende hoogopgeleide niks kunners met de ouderen om
Zal een gok doen , d66?

7
2 Thei

@2 Eigenlijk beter nog: een familielid wat de ouderdomsziekte krijgt. Dan pas kan de schrijver zien wat het doet met mensen en wat het doet voor familie die een moeder/vader/opa/oma weg ziet glijden en (in ons geval) terug ziet gaan naar de oorlog, waar zij in het verzet zat. De ellende, de angst, de paniek, het niet meer weten waar ze zijn, het constant ineens in de oorlog zitten, geen uitweg meer zien, nog meer paniek. Dát zou die schrijver eens moeten zien.

4
3 gaulette

Je bent oud, hebt niets meer in de melk te brokkelen... en wordt afgedaan als kadaver??? Een kadaver is dood.... wij niet! LOL!

3
4 Sempre

Daar heb ik meer fiducie in dan in die G**Le profeet Jesses Yasser

6
5 Tsaar

De Kadaverpartij? Een nogal onbeschofte beschrijving als je het mij vraagt. Smakeloos zelfs. Verder klopt het trouwens wel dat het beleid van 50+ over de rug gaat van mijn generatie. 'Solidariteit' waar we het in Nederland zo vaak over hebben gehad zou van twee kanten moeten komen. De jongere generatie kan nou eenmaal niet geheel de vergrijzing van de samenleving dragen.

11
6 Gewoon een student

@2 Nog erger forum voor democratie!
partij van Henk had dubbel zoveel als het partijtje van Thierry dus hebben derhalve ook meer recht van spreken lijkt mij!

1
7 psje

ach die mensen hebben die leeftijd gehaald..
Dat moeten die crybabies nog maar eens zien te lukken

2
8 charmeur

Vreemde manier van rekenen.
Schrijver stelt 4 miljard in een fonds dat 50 jaar lang 30000 moet gaan uitbetalen. Het fonds was dus al failliet voor het begon, want daar kan geen rendement tegenop.
Verder stelt hij 7% sterfte per jaar. Dat betekent dat binnen 15 jaar iedereen dood is. Het fonds keert dus geen 50 jaar uit, maar slechts 15 jaar.

0
9 JCA

De vergelijking is inderdaad vreemd: http://www.betekenis-definitie.nl/kadaver

0
10 upanddown

@6 Tja student: uw bedje was waarschijnlijk gespreid. Ik kom van de generatie van net na de oorlog, met een vader en moeder die in het verzet zaten. Met een vader die door beide longen geschoten was en voor dood tussen de lijken gelegd was, die daarna op de fiets (tussen zijn ouders in van Utrecht naar een provincie langs de andere kant van het land geduwd moest worden, die daarna 8 weken op bed moest liggen af en toe in een coma) Die mensen (en mijn grootouders) hebben zich te pletter gewerkt om Nederland er weer boven op te krijgen. U moet Uw schamen om te vertellen dat het beleid van de 50+ over Uw rug gaat. U weet waarschijnlijk niet wat werken is, U weet waarschijnlijk niet wat afzien is. Wij hadden geen electrische verlichting aan 's avonds, want dat was geldverspilling. Mijn ouders zijn heel lang nog bezig geweest met hamsteren (tot hun dood bezig geweest met: wat als er weer oorlog komt), dat heeft U allemaal niet meegemaakt. U heeft geen angst gehad. Mijn moeder (toen ze dementeerde) leefde af en toe nog in de oorlog, waar haar (illegale) pakketjes voor de piloten verborgen moesten blijven, de angst die zij in haar 92ste nog moest voelen wens ik niemand toe. Onze generatie (van net na de oorlog) zijn opgevoed met die angst. En dan komt U als student ons even vertellen dat wij over de rug van uw lallende leeftijdsgenoten geen solidariteit hebben voor U. Als ik had geweten dat de generatie na ons zo ontzettend verdorven en verwend zou opgroeien (en als mijn grootouders en mijn ouders dat geweten hadden ) hadden wij niet zo veel moeite gedaan.

7
11 gaulette

@11 U in plaats van UW

0
12 gaulette

Ha,ha topicmaker ook voor jou geldt: Eens zul je een kadaver zijn ! Kennelijk weet je niet wat de betekenis van het woordje kadaver is. En dat wil dan wat te blaten hebben,ha,ha !

1
13 Tussenderegelsdoor

@11
Bravo +++++++++++++++

@6
Ga je schamen dom studentje, vraag jezelf eens af hoe het komt dat je alles hebt en in vrijheid kunt leven, behalve dom ben je ook nog een egoist, laat me raden papa is zeker vvd'er?

4
14 supermax

@11 Uw persoonlijke geschiedenis heeft geen enkele relatie tot de stelling van @6 , dat wat 50+ voorstelt ten koste gaat van de jongeren. Volgens mij heeft @6 gelijk. En ik ben meer van uw generatie dan van die van @6 .

3
15 Smiling

@11 @14 Een beetje flauw hoor die persoonlijke aanvallen. Wat een vooroordelen ook. Ik ben een student dus ik heb vast rijke ouders die me als een verwend nest hebben opgevoed? Jammer, raad nog eens een keer. Ik kom gewoon uit een van de meest simpele wijken van een kleine stad als Roosendaal. Mijn familie heeft ook een triest oorlogsverleden maar ik vind het totaal irrelevant om dat bij dit onderwerp te vermelden. Ook is het altijd belangrijk alles in de context van tijd te zien. Hadden jullie het in jullie jeugd zwaarder dan ik nu heb? Absoluut, echter zal ik later ook hetzelfde zeggen wanneer ik jullie leeftijd heb bereikt en een blik werp op de jongere generatie. Niemand kiest in welke tijd ze worden geboren. We krijgen de kaarten die voor ons geschud zijn. En mijn leven is misschien vooralsnog een redelijke meevaller, maar de toekomst ziet er al een stuk minder rooskleurig uit. De babyboom generatie zijn de ouderen van morgen, omdat zij zelf op hun beurt minder kinderen hebben gekregen (wat ik ze natuurlijk niet kwalijk neem) zitten we straks met een zwaar vergrijsde samenleving. Dat betekent dat ik naast mijn gigantische studieschuld (die ik dus niet op een rijke paps of mams kan afschuiven) ook nog opgezadeld zal worden met de steeds duurder wordende verzorgingsstaat. Tot bepaalde hoogte accepteer ik dat, ik ben meer solidair naar de oudere generatie dan jullie me proberen af te schilderen, maar er zijn natuurlijk grenzen. Gelukkig hebben veel landen problemen met vergrijzing, dus wie weet komt er nog wel iemand met een baanbrekend idee waar alle generaties vrede mee kunnen hebben.

4
16 Gewoon een student

Ik ben zelf ook jongere, wel wat ouder dan @6 . Ik heb @6 nooit gemogen op dit forum. Ik ken zijn type. Arrogant studentje die denkt die hij alles al weet op zijn leeftijd. Zo naïef...

Als jongere ben ik ondanks het bovengenoemde tegen de 50+. Deze partij wil mijn toekomst opofferen zodat oudjes het iets makkelijker hebben.
Ouderen hebben hard gewerkt, maar ze proberen gewoon hun eigen falen op de jeugd af te schuiven. Al die arbeid is uitgegeven aan gefaalde projectjes, corrupte overheidsaanbestedingen en slecht, kortzichtig beleid zodat kartelpartijen hun stemmen konden behouden.

Oudjes hebben toen op die kartelpartijen gestemd net zoals het volk nu doet dus ze hebben eigenlijk het lot over zichzelf afgeroepen.
Dat hele AOW systeem is onhoudbaar en gaat uit van eeuwige bevolkingsgroei. Drees wist dit waarschijnlijk zelf ook wel maar heeft het toch ingevoerd om zijn eigen hachje te redden. Net zoals Jan Kees de Jager wist dat Griekenland de leningen nooit terug zal betalen maar dit toch aanraadde om zijn eigen hachje te redden.

Ik zat nog op de basisschool toen 11 september gebeurde. Ik begreep toen wel wat er was gebeurd maar als kind interesseerde me het eigenlijk niet dat er honderden(zoveel dacht ik toen, later bleek het duizenden te zijn) mensen waren gestorven. Toen Bush aan de macht kwam en hij over zijn oorlog en Amerikaanse trots begon te praten vond ik al dat het een malloot was.
Ik vond het een idioot idee, om een paar honderden dode burgers ga je een oorlog aan met een heel land aan omdat de daders toevallig daar vandaan kwamen?

Dat bakellende toen besloot om mee te doen aan de oorlog werd ik me toen ook bewust van maar heb ik nooit aandacht aan geschonken tot op latere leeftijd.
Kinderen zijn soms slimmer dan volwassenen denken.

In ieder geval, bakellende enz hebben bijgedragen tot het ontstaan van ISIS.
Krol en consorten willen stelen van de jeugd terwijl hun geld niet bij de jeugd ligt maar bij de rijke elite. Ouderen zijn gemiddeld rijker dan jongeren en gelukkiger dan jongeren. Ook hebben ze al langer mogen leven dan jongeren. Als ze beter behandeld willen worden zouden ze iets aan de politieke elite moeten doen in plaats van bij jongeren te graaien. Lafaards.

3
17 wegwerp

@17 Oh ik mag u ook niet hoor, dus dat is gelukkig wederzijds. Verder sluit ik me eigenlijk wel voor een deel aan bij uw betoog. Iets meer respect jegens de oudere generatie mag wel maar verder..

Oja even tussendoor. Het is wel ironisch om over iemands arrogantie te beginnen om vervolgens doodleuk uw eigen wereldwijsheid tijdens de basisschoolperiode te prijzen. Fijne avond nog!

4
18 Gewoon een student

@18 Het tonen van harde feiten is geen arrogantie.

3
19 wegwerp

@19 Ow dus uw wereldwijsheid tijdens uw jongere jaren is gewoon een hard feit? Hoe kon ik zo stom zijn om me dat niet gelijk te beseffen! Veel succes met het zoeken naar harde feiten trouwens. In je zoektocht naar 'wereldwijsheid' zul je erachter komen dat er zeer weinig harde feiten bestaan en er heel veel afhankelijk is van tijd/ruimtelijke context, perspectief en interpretatie.

4
20 Gewoon een student

Of dat slecht nieuws is voor de jongeren moet nog maar blijken (ja, ik ben ook een jongere).
Als meneer Krol iets is dan is het wel onvoorspelbaar. question

0
21 Wild Rover

@20 Daar ben ik jaren al jaren geleden achtergekomen. Maar soms zijn er gewoon onweerlegbare feiten.

Er was geen bewijs dat Irak massavernietigingswapens had en er was ook geen concreet bewijs dat Irak die betreffende terroristen steunde.
Daarnaast was er ook niks te halen daar. Terroristen kunnen moeilijk verslagen worden door een leger dat zich aan het krijgsrecht houdt. Terrorisme kon dus niet uitgeroeid worden.
Een stabiel Irak hebben ze ook niet gecreëerd. Ze hadden geen plan daarvoor. Wat ze wel hebben gedaan is het creëren van een machtsvacuüm waarin ISIS aan de macht kon komen.

Waarom vraagt iedereen zich nu bijna 20 jaar na de aanvang van de oorlog af waarom we in de eerste plek de oorlog hebben gevoerd? Omdat er geen reden is natuurlijk, behalve emotionele redenen misschien, maar emoties zijn niet altijd logisch.

2
22 wegwerp

@22 Het vermoeden van MWD's was niet geheel ongegrond. Saddam heeft tijdens de Koerdische genocide meerdere malen gebruik gemaakt van bombardementen met Sarin gas. Desondanks was de invasie van Irak moeilijk verdedigbaar, dat ben ik geheel met u eens. Gewoon een triest neoliberaal plan uit de koker van Bush. Inderdaad indirect de oorzaak van het ontstaan van IS en veel ander hedendaags ellende in die regio.

Beetje of topic onderwerp alleen ben ik bang.

5
23 Gewoon een student

@23 Ga nu maar lekker studeren, bent u wel aan toe !

2
24 Doordenker

@23 hoezo want hij heet geen gelijk dan? Die Saddam was gewoon een verschrikkelijke massa moordenaar net als Assad trouwens.

Sarin is een extreem dodelijk gas. In 1988 gebruikten de troepen van de Iraakse dictator Saddam Hussein sarin tegen de Koerdische inwoners van Halabja. Vijfduizend Koerden kwamen bij de aanval om het leven.

open niet de link als je net gegeten hebt!

https://www.google.com.ua/search?q=Halabja+sarin+gas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj31JLt65TUAhUJM5oKHajtBoEQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662

0
25 mike45

Doe je best Henk Krol. Pensioen en AOW terug naar 65!!!!!

2
26 Lucien80

student,
ALLES wat u heeft geleerd of thans nog studeer, dit leer u allemaal van oudere generatie
( uw ouders, uw docent, uw hoog leraar)

Spijtig begrijpt jij nog steeds niet wat de mensen tegen jouw zeggen/schrijven,
want ik wens dat jij student ook oud wordt dan pas ga jij student ondervinden wat al die mensen hier tegen jouw (proberen) te zeggen.
Studentjes,
het is wat lastig voor te stellen als je 22 jaar bent maar besef nou toch een keer dat als u ouder wordt/bent exact zo gaat worden als wij de ouderen van vandaag! Dat noemt men in de medische wereld ouderdom en dat gaat ook u ook ondervinden

1
27 opabert

@27 Alles wat je leert leer je van mensen met meer kennis, mensen die (meestal) ouder zijn dan jijzelf. Dat betekent absoluut niet dat iemand die ouder is dus vanzelf meer kennis heeft dan een jonger iemand.

0
28 LanCaster

@28 Student is zo een type dat alles weet...Dat is volgens mij meer een karaktertrek dan iets dat makkelijk weggaat als hij ouder wordt. Hij is een soort jonge Pechtold.

2
29 wegwerp

@29 Hoewel ik het niet op alle punten met 'student' eens ben, vond ik zijn reactie @6 heel wat sympathieker en genuanceerder dan bijvoorbeeld @11 , met al zijn aannames (waarschijnlijk dit, waarschijnlijk dat).
En mensen die zich op de borst slaan omdat ze 'Nederland hebben opgebouwd' - kom nou, ze werkten gewoon om geld te verdienen, om ook een eigen autootje te hebben.

0
30 LanCaster

@11 Als ik jouw verhaal lees moet ik je ouders bedanken, jij niet. Jouw generatie heeft de huidige opgevoed als je wat te klagen hebt, begin bij jezelf zou ik zeggen.

0
31 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@71 Oekraïne krijgt dezelfde behandeling als elk ander NAVO lid. Formeel geen lid, maar informeel wel lid. Er is door de VS beloofd dat Oekraï...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@127 OliviaAls een reactie verwijderd wordt dan is de tekst schuin en lichtgrijs.Bovendien verdwijnen dan de duimpjes. Jij hebt dus zelf d...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70 "Verstop je niet achter leugens " Oh, die is leuk nog. "Verstop je niet achter leugens " En dat zeg jij? Jij?!? Whaha...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70 "Klein kind, ik heb het met jouw te doen." Ach ja, en daar is et bekende op de persoon spelen, beledigen enz. #zwaktebod ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@127Ja uitvluchten en excuses weet hij altijd weer te verzinnen, maar de èchte waarheid wordt continue omzeild.Je bent niet de enige, die d...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

* Verwijderd door Olivia 😀 *...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70En waar is dat vermeende bewijs dan ? Ergens in een geheim, niet bestaand, kremlin document waar de gehele GRU weken mee bezig is geweest....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@113 Dus jij vindt dat ik de plaatser van een onwelgevallige reactie die de huisregels overtreedt moet aanspreken?Waarom? Kun jij aangeven w...

9 minuten geleden geplaatst door Querido not

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@122Duidelijk is vooral dat er moderatie is . Maar dan zal hij wel weer met een uitvlucht komen ,zoals bijvoorbeeld " Het staat automatisch...

10 minuten geleden geplaatst door Olivia

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Oekraine is navo lid, maar er xijn geen navo soldaten? 🤔"@18 Wilders fan,Oekraïne is GEEN lid van de NAVO....

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Jasmine Jae PornCumming CompalationOnly Paige LeaksHazel MayVal Steele AnalIndian Teen Age PornTelugu Sexe VideosPrivate Society FullSkipthegsmeMaripilyNaked Big ButtKerala Sex ChatChodteKarishma Sharma SexVeronica Perasso NudeCartoon XvideosFarting Joi PornEbony NudedHero Sex VideoSites De Films PornosKatherine Langford Porn VideoIndian Xnx VediosBrazzers New PronMiho IckiGif StrippersVideos Pono De FamosasFucckingAmma Tho SexLori Greiner SexyHindi Hot Web Series VideoHot Romantic RomancePure Taboo New PornPorn Jessica RobbinStep Mon Lesbian Porn177013 HentDalechateaFatalmoelBlack Porn MassageSex Video Com Sex VideoBhabhi Ki Sex StoryXnxvxx후장Trippie Bri NudesXxx SixcXxxx Video 3Southern-charms.com4kcreampieRule 34 Po RnHd Porn DownloShots Blow JobJapan PornostarShort Hair BlowjobChubby Aunty Sex VideosNon Stop FuckingLex StellTeen Porn SnowGamecaxFree Login BrazzersShemalex VideoVideo De Sexo Amador BrasileiraPornô Caseiros NovinhasGay Sex GifBlonde PubesAmy AnderssenpornMakima FeetSeel PackDelhi Xxx ComIndian Fat Aunty Sex VideoSexy KeflaBest LatinapornXhamistetNina Harrley PornSexxxzIndian Sex DikhaoParon SexXvideo MasalaIndian Gf Hot SexTspaygroundYouponrNhentai Multiple TagsSexes NuLady Xena MarseilleVideosponograficosGloare TubeWwwixxxNaked BrunttesHelp Porn VideoSex Vedio 18Premuum BukkakeXxx MasajjChaina PornChudai DidiCinema Star Sex VideoKanako Liokaسكس كروتنCoworker PornBrazzers Porn Videos ComKikiplumpassXxx WwfMiya Khlifa XxXxxnx InNew Sunny Leone SexySherlyn Chopra Adult VideoZeenat Aman BikiniIndian Fliz Movies SexNatalia AlekseiSextightPornhub.cmoMegapersonlGay Porn TwittetOxtorrente.comReiko KobawaHomemade PirnInterracial Porn GayXx Bf SexHot Sexy Romantic MovieBrotherfuck His SisterNaked AsianLatesthentaiSweetlaurasaenzNew Girl Xxx VideoYesporn VideoNande Koko Ni Sensei GaPure Taboo Full HdAlanha RaiRosie Broken Latina WhoresFree Porh]pornNulon PornMallory MilfordBecky BandinipornSasha YamagucciBuceteuroPôrno áfricaJiey MillsSax XxJulia Ann Porn PhotosPorno69Www Xxx Bengali ComTeen And Old XxxSeni Leyon XxxSquirting ForcedPorni Video HdBate UolYoung FuckAna Cozar NudeDesi Pussy PornPussy Eat PositionsXxx Porn MovieMagdalene St Michaels Lesbian