Poolse minister van Binnenlandse Zaken: Vluchtelingen binnen halen veel erger dan EU-sancties (rt.com)


Accepting refugees under the EU relocation scheme would “certainly be much worse” than Brussels’ penalties for not doing so, Poland’s interior minister said, following an EU commission warning to Poland and Hungary to implement quotas or face action. ...

door vandaagffniet in Buitenland  ·  135 Reacties

  • 27
  • 1194x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 Pxf7+

@101 Tsja feit...

1
102 charmeur

* Verwijderd door de redactie *

103 Pxf7+

Dat is ook het probleem.., die EU is vanaf begin een grote leugen...
De Fransen en Nederlanders hadden NEE gestemd tegen de Europese grondwet...
Daar had het dus op moeten houden..., de rest daarna... is illegaal...

1
104 Tjeesus...,

@96
Precies.. na diverse malen de linkjes van db te hebben gelezen/gecontroleerd ben ik tot dezelfde conclusie gekomen. De reacties van db lees ik nauwelijks en de links open ik niet meer.

0
105 Lias

Zal ik de lezers eens een nacht-merry aanpraten; Doortje word onze volgende Minister President.
Nog niet door vertellen hé, het is nog geheim!

0
106 Verwonderd

Keer Brussel de rug ... Stuur die ongekozen dictatuur zijn grafsteen.

1
107 sparta

* Verwijderd door de redactie *

108 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

109 Captain Hero

De EU is er niet voor de europese (nationale) burgers (die de EU middels belastingen financieren!) maar voor de aanstaande 'wereldburgers' van wie de meesten nog nooit eerder in Europa geweest zijn....!

1
110 CoolMemories

Lekker populistisch gebral van die Poolse minister...

20
111 rEmco44

Gelukkig is die poolse minister geen kalergiaanhanger.

1
112 mats6

** gebruiker verwijderd **

Als Duitsland zich niet aan de regels hoeft te houden m.b.t. de tolplannen, waarom zou Polen zich dan wel aan de regels moeten houden?.

113 verwijderd5929219

Migranten willen trouwens helemaal niet naar Polen. Dus als de kans bestaat dat ze naar Polen gestuurd worden bedenken ze zich misschien

0
114 Olivina

De Polen nemen al gigantisch veel vluchtelingen op, uit Oekraine. Die hoeven er niet een zootje bij.

1
115 Partijdig

@21 Als je naar brexit kijkt, je komt de EU wel in als er een worst wordt voorgehouden, je komt er alleen niet meer uit tenzij je z'n hoge boete moet betalen dat je land uiteindelijk wel genoodzaakt is om in de EU te blijven. In Polen ligt dit heel gevoelig zeker wat betreft de islam, Polen heeft een geschiedenis met de islam en dat ligt nog steeds heeeeel gevoelig het is een litteken en het blijft een litteken generatie op generatie.

0
116 DONKEY R

Wel grappig dat je dit niet leest in de normale Nederlandse media (tot nu toe nog niet gezien iig.)
Men is bang dat meerdere landen/mensen er zou over gaan denken, dus het zal daarom wel gemeden worden.

0
117 Snuggles

Er is tenminste een afweging in de overweging van deze Poolse minister.

1
118 Wil je niet weten

@117 ; We krijgen hier wat mij betreft sowieso veel te weinig te zien over onze europese buren (lees rampen, eenzijdige berichtgeving over verkiezingen, of onzinnige verhaaltjes als we geluk hebben). Lijkt me toch wel een beetje de basis voor een fatsoenlijk wederzijds begrip en een gevoel van saamhorigheid om dit wat meer te doen. Ach ja, zal inderdaad wel te maken hebben met mensen niet teveel tergen met dingen die spelen bij de buren, want ach, we willen tenslotte niet dat de burger zich een Europese burger voelt, oh nee, hmm.

1
119 Partijdig

@23 Sinds wanneer post jij feiten? Vanaf morgen? Ik ga het in de gaten houden.
Zou voor het eerst zijn.
Misschien koop ik wel een taartje om het heugelijke feit te vieren. Maar dan moet je wel een feit plaatsen hè. Anders heb ik dat taartje voor niks gekocht.

1
120 xtremy

@28 "...de Polen zijn hun regering zat..."

Dat krijg je nou als je selectief je feiten bij elkaar schraapt. Dan mis je de echt belangrijke feiten.

Hier, lees dit maar eens:

"...In de jongste peilingen steeg de PiS naar 34,7 procent van de stemmen. Dat is hoger dan de twee grootste oppositiepartijen samen. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou PiS haar meerderheid in het parlement gewoon behouden. ..."

Verder in dat stukje dit:

"...„Eindelijk kan ik betere, écht warme kleding voor mijn dochters kopen”, zegt ze. Dat is mogelijk gemaakt door de nieuwe kinderbijslag, ingesteld door de regering. Zeba is tevreden met Kaczynski’s partij. „Eindelijk doet iemand echt iets voor ons.”

Zeba is geen uitzondering. De populariteit van PiS is voor veel toeschouwers uit de rest van Europa lastig te begrijpen. In de pers lezen we alleen over massale protesten tegen de regering, het vleugellam maken van het grondwettelijk hof, staatsmedia die tot veredelde propagandakanalen worden omgevormd en meer Poetinachtige machtstrucjes. Al die problemen bestaan inderdaad, maar een groot deel van de Polen maalt er niet om. Zij hebben andere zorgen en zien eindelijk vooruitgang. ..."


Bron: https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/polen-blijven-juichen-bij-conservatieve-regering-1.1371756

1
121 xtremy

@45 "...wat jij niet snapt is dat de EU de keuze is van 505 miljoen Europeanen, of wat er van naar de stembus gaat. ..."

Bewijs maar dat het zo is, heb ik je van de week ook al een keer gevraagd, en toen kreeg ik óók al geen antwoord. Omdat het antwoord wat jij zoekt niet bestaat. Er zijn geen 500 miljoen mensen die vóór de EU hebben gestemd.
Er waren 3 landen (Nederland, Frankrijk en Ierland) die erover mochten stemmen en het werd 3 keer NEE. Pas na een hoop dreigenmenten en een nieuwe stemronde werd het in Ierland een magere ja.
Is nog steeds 2 tegen - 1 voor.
Of heb jij bewijs voor je stelling dat 500miljoen vóór hebben gestemd?

1
122 xtremy

@53 Jouw onzin wordt dagelijks weerlegd. Maar blijkbaar lees jij dat niet, of je bet zo eigenwijs dat je het niet wil leren. Want je blijft steeds maar dezelfde onzin plaatsen. Als jouw "feiten" worden weerlegd leer je er niet van. En nou moet een ander dat wel doen?

1
123 xtremy

@123 ; Laat voornamelijk zien dat 'leren' niet de agenda is.

1
124 Partijdig

@117 Goed gezien. Vorig jaar waren er al weken dikke protesten in Frankrijk met veel geweld. RT berichtte er al weken over voordat het in het Nederlandse nieuws kwam. 5 november zijn altijd protesten in honderden steden over de wereld. In de Nederlandse media verneem je er weinig van. Er gebeurt veel dat wij niet zouden mogen weten. Ik ben blij met RT.

0
125 vandaagffniet

30% van eerste 90 reacties waren van bekend trolletje. Blijkbaar zeer belangrijk onderwerp om de discussie over te frustreren.

0
126 case

Ik denk dat Doortje vrijstelling heeft van de sollicitatieplicht, waarschijnlijk omdat zij niet helemaal tikt in die bovenkamer. Vandaar dat zij de hele dag op NK kan zitten.

0
127 bram

@127 of zij/hij werkt voor een EU-trollkantoor.

0
128 vandaagffniet

Ik vind het maar raar. Overal waar ik kom om Doortje een veer in d'r reet te duwen, vlucht ze stilletjes weg.
En ik maar mijn best doen om haar te vertellen dat ze zulke ontzettend fascinerende, interessante en indrukwekkende reacties plaatst.
Elke keer als ik dat zeg, rent ze weg. Hoe moet ik dan mijn complimentjes geven?

1
129 xtremy

Eerlijk gezegd kan ik me dit best voorstellen. Als je mag kiezen tussen veel of weinig vluchtelingen dan liever weinig.

Maar he, dat werkt ook de andere kant op. Als wij mogen kiezen tussen hoge EU afdracht/weinig investeringen in O-Europa of veel investeren in O-Europa maar wel een hoge afdracht dan kiezen wij misschien ook wel voor die lage afdracht en een O-Europa dat het zelf lekker uitzoekt.

Zei ik misschien? Ik bedoel natuurlijk dat ik dat wel zeker weet. Want het was het onderwerp van het EU referendum van 2005 dat ging over de uitbreiding. Wij zagen dat liever niet gebeuren omdat we al aan zagen komen dat het neer komt op wij die betalen en zij die vangen.

Ofwel: de EU is bij uitstek een organisatie van geven en nemen. En waar het O-Europa betreft zie ik een partij die enthousiast ontvangt, maar achter de bank duikt als je aan de deur klopt voor hun solidariteit.

0
130 provo

Precies. En ook de toevloed aan oosteuropese migranten moet worden gestopt. DAt is evengoed ontwrichtend, zowel voor de werkgelegenheid en de arbeiderspositie als vanwege de interationale criminaliteit en gewelddadigheid die in een enorm tempo toenemen. Ook de toevloed van archaische religies in westeuropa is niet iets waar we op zitten te wachten. Dit zijn zomaar wat voorbeeld. Eigenlijk is de hele EU een slecht idee voor het volk.

0
131 zewa

Doortjehond is met de staart tussen de benen weg... Foetsie...

0
132 Tjeesus...,

Vluchtelingen binnen halen veel erger dan EU-sancties?

Een sanctie is eenmalig en ben je er vanaf.
Van parasieten (pardon, economische vluchtelingen) heb je nog jarenlang "plezier".

0
133 upanddown

@132 Dat gebeurt iedere keer als hij erop betrapt wordt dat hij leugens verspreidt.

1
134 gaulette

Ach Doortje meldt iedereen die een mening heeft die hem niet zint als moslim (heeeel bekend met de islam, jaaaaaaaaaaaren daar gewoond). Hee Doortje, er zijn nog meer mensen hier op NK die in Moslim landen hebben gewoond. Je bent niet de enige moslim/islam kenner. En houdt ajb eens op met iedereen die het niet met jouw visie eens is, te gaan melden, of zit je zelf achter de 'verwijder' knopt. Lees eens wat anderen te vertellen hebben, lees eens de reacties. Zeg niet iedere keer"zie je wel, heb je niet meegemaakt, heb je gelogen, ik geloof je niet". Toon eens wat respect voor anderen, voor hun verhaal, voor je met een grote bek vertelt dat wat anderen zeggen helemaal niet kan kloppen. Een moslim heeft altijd gelijk toch???? En dat eisen van je dat iedereen een link geeft, en jouw foute linken die nergens op slaan, die kloppen wel?
Ik ben er van overtuigd dat ik nu gemeld wordt door jou met je 'enige, leuke' ad hominem. As if I care. Waar het mij om gaat is dat Nederland Nederland is, blijft en moet blijven, zonder die ellendige eisen die die 5 komma nog wat procent van jouw lieftallige geliefden allemaal heel verdrietig en discriminerend en racistisch vinden. Wij vinden dat van jouw aanbeden groep.
Ik heb liever 100 polen achter me wonen (daar kun je tenminste mee praten) dan 10 échte islamieten. (ik krijg van mijn Marokkaanse vrienden honderd procent gelijk, die willen ook geen moslims als buren)

1
135 gaulette

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Waarom een bedreigde Gazaanse asielzoeker al twee jaar wacht op een verblijfsvergunning

Misschien omdat ze altijd indirect aanhanger zijn van Hamas!In Gaza mocht de Hamas rustig zn gang gaan!...

26 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Moien
Drinkwaterbedrijven tegen nieuw kabinet: help met aanpak watervervuiling

Hoe zou het toch komen;https://www.nu.nl/economie/6305694/fruittelers-mogen-dit-seizoen-toch-werken-met-verboden-bestrijdingsmiddelen.html...

39 minuten geleden geplaatst door Moien

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

3 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

6 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

7 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

7 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

7 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Manipuri New XxxOnlyfans PovOurhotwivesSleeping Mum Sex VideoBangla Bhabi XxxAsian Hidden Camera MassageMom50 ComVideos Nuevos PornosX Video FastHina Khan SexyX Videos In Hindi AudioLesbian Sex Story In HindiAdult Porn Web SeriesWife Home PornAunty Sec VideoTorturing PornPorn Artificial IntelligenceAnal Gape CreampieAmber Rose BootyPorn With Madison IvyCheating Milf PornIndian SexseMei CornejoBryce Dallas Howard NudesBruce VenturaNeedle Sex VideoCutest Black PornstarsXfilmZbiornikDbz SexBig Boob Tik TokGlory Holes With WomenBrother Sister Pron VideoPlayground PornGynecology PornLaylared PornMarshallprice PornBhumi Pednekar PornSex 89 ComWatch Porn WifeMan Aur Bete Ka SexSazondepuertorico XxxCrazyforfeetSexaFuck Indian HdExcogipornMothersex VideosVideos Pornogrficos GratisThe Hun. NetGiantess Butt CrushAnal Casting PornBeautiful Indian TeenTrans PoenPorn For WomebGurujavMia Malkova LesbianElsababy PornMixed Wrestling ZonePorn Full FreGay Porn Ga EsFilms De Cu GratuitPorno AncienFotos De Mulheres Pelada Na CamaMandy Rose Sex TapeFreeporn WhiteAnime EróticoNora Fatehi Xx VideoPorn ZooKitten NativadadFree Pictures Of Women NudeBoobies UncenceredGardevoirhentaiVideos Pornos De TransexsualesNew Po RnMorgan Lee NudeAntarvasna Sex VideoBlacked Com IndianSexshdCarton PornoCaroline Pierce PornClassic French PornFuta Manga PornBlacks Hd PornAdult Film VideoPorn PikStepfathersexPornos CompletasErotica XHayleytothemax NudeChristina Ricci TitsZmeenaorr VideosRuby May TitsAmature SexEbonymilf PornArabic PornstarPornhud IndianShemale Trap PornAmouranth AssholeJada Fire Cream PieAbella Danger TwitteeSydney Sweeney SexAmanda Cerny NakedPetite Brunette PornVictoria Silvstedt NudeCarmen CallienteEnature.netAli Larter NakedMolly Little XxxIndia Sex Video DownloadIndian Suhagrat First NightPorn Horney MomManga OrginesDoggyxxxRichh DesThe SabrinabanksWww Xhumster ComKannada Sex PictureLexisteeleGay Black Breed PornPornos EscondidosFree Sex Story In HindiBarrrbiHentaidudesMoblile Porn GamesCâmeras De SexoTriplexcelesteClassified Military PornAnimebig TitsSunny Leone The SexyRargr TorrentTrib CloseupXanime PornDaft SecComic 8musesJapan Ki Sexy FilmYoung Black PussuLeakedbbBengali Outdoor SexDesi Girl Nipple훅업걸GrittylifeLatina Casting.comFatalmofelXxxmomdadBangla XxxnBryci VideosTamil Heroin Sex ImageGenshin Cosplay PornXxxxvideisGarotas Novinhas Peladas