Moeder wil 10.000 euro na schoolfoto tijdens offerfeest (ad.nl)


Een islamitische moeder eist 10.000 euro schadevergoeding én excuses van de Haagse Maria Montessorischool, omdat deze de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het islamitische offerfeest. Haar twee dochters konden daardoor niet op de foto. ...

door Havermout in Binnenland  ·  397 Reacties

  • 36
  • 3351x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@350 Openbare scholen dienen rekening te houden met de islam. Als je dat niet wilt moeten ze maar naar een Kattelieke school. Islam is het nieuwe seculier.

2
351 Dzzz

Dit gaat veel te ver dat de rechter hier in mee gaat.
-tuurlijk zou een andere planning beter zijn.
-in artikel staat ook, dat de school een andere foto heeft gemaakt.
-dit kan nooit bewust discrimineren zijn, dat het anders had gekunt, prima.
-en dan 10.000 euro eisen maakt me echt boos, dan ben je gewoon een hypocriet.
-samen overleggen is prima, maar er wordt veel te veel power aan religie gegeven, christelijk, joden en islam, is fout.

0
352 Goldrush

@351 Openbare scholen houden rekening met iedereen in overleg als het even kan, en is voor iedereen toegankelijk. Daarom heet het ook openbare school. Duh...

7
353 Spandalf

@352 Het is sowieso geen discrimineren, want die moeder maakt zelf de keuze om de kinderen niet naar school te laten gaan voor de schoolfoto. Ze is gefaciliteerd, maar maakt geen gebruik van de mogelijkheid.

3
354 Dzzz

@354 Dat is aan de rechter en niet aan ons. Verder mag iedereen er een mening over hebben. Daar hoeft niks mee te gebeuren met de uitspraak van de rechter wel.

7
355 Spandalf

Tijd dat het geld van de ongelovigen haram wordt verklaard.
Hoop dat er snel een islamitische geestelijke een fatwa uirspreekt over ons geld.

1
356 Voordevuistweg

@356 Ik zie liever dat onze eigen politiek die geestelijke vóór is.
Dat gewacht op een cultuur die nog niet in deze tijd is aangekomen is lang wachten.

2
357 Dzzz

Eigenlijk is het zo dat de leerplichtambtenaar de desbetreffende moeder zou moeten beboeten omdat ze haar kinderen onrechtmatig thuishoudt.Allemaal leuk en aardig hoor , maar het offerfeest is in Nederland geen officiële vrije dag. En dan nog de ongekende brutaliteit hebben om een schadevergoeding ed te eisen terwijl je overduidelijk eigenlijk gewoon zelf fout zit.

1
358 El Matador

Tuurlijk 'die moslims' dit en 'die moslims' dat.

Generaliseren is de norm geworden.
.

7
359 hippodepippo

@359
Het zal nog wel erger worden, ik kan er niet aan doen dat wel elke keer die richting op gaat.
Kijk en dat jij nu toevallig bij dat clubje hoort, en er voor aangekeken word, niet mijn probleem.

0
360 Mesjokke

@359 jaja...iedereen is een racist.
Maarre...is toch gewoon gezeik?... lekker op die islamitische school gaan zitten waar iedereen naar de pijpen van de koran danst. ..iedereen blij...volgende onderwerp

0
361 MarkUg

Dit soort zaken zijn weer koren op de molen van mensen met een moslimfobie. Hoe kon het mens zo stom zijn! Geef ze maar weer gelijk.......

3
362 Tismewat

@359
Alles goed en wel maar dit geval gaat natuurlijk nergens over met deze Moslima. Uiteindelijk heeft ze zelf die beslissing genomen om haar kinderen van school te houden die dag wegens dringende zaken elders die geen uitstel dulde. Dus jammer maar helaas. Bij dit soort in wezen onbelangrijke dingen dingen als ik die lees moet ik dan altijd weer terug denken aan de beroemde Arabische woorden "zand, zeep en soda"

0
363 rebo

@355 Wat denk je..... zullen deze jankers de uitspraak van de Nederlandse rechter respecteren, als deze, voor de moeder, een negatieve uitspraak doet?

1
364 LoydMorris

Alle linkse mensen op hun achterste benen omdat deze openbare school zich niet wil aanpassen aan buitenlandse schapenslachtende moslims. Waar blijft Pechtold om dit te veroordelen?

2
365 wiseguy

Ik hoop dat alle rechtskosten voor die moeder zijn

1
366 Salitos

Tja, moet je maar niet in nederland gaan wonen als je die woestijn ideologie aanhang of pas je aan

1
367 Hanicole

@364 Opvallend is dat de uitspraak van de rechter voor linkse reageerders nu ineens leidend is. Als het om GeenStijl gaat stellen ze hun eigen grenzen en nemen ze liever het heft in eigen hand. Hoezo hypocriet...

4
368 Mrs. K

Wat zijn het toch een stel honden (excuus aan echte honden).

En verder zeg ik er niets over & wil ik er niets van weten!

0
369 Arthur2000

O om misverstaan te voorkomen: ik verwijs met ''honden'' naar die moslim ''moeder'' en ongetwijfeld achterban die weer de grenzen van de liberale wetgeving opzoeken.

0
370 Arthur2000

@368
En wat ben ik dan? Ik ben in zo verre links dat ik op sociaal economisch gebied veel eerder op de SP of de Partij voor de Dieren zal stemmen dan op de VVD of de PVV. Maar de perikelen van de Islam in Europa zie ik zelf toch ook als zeer ongewenst. En ik zou ook willen zeggen, laat iedereen die het dan allemaal zo ontzettend erg vindt van Geenstijl dan maar eens 10 of 20 euro overmaken aan Geenstijl als compensatie voor de gederfde inkomens uit de advertenties. Dan kunnen ze daarna namelijk wel gewoon door blijven gaan met al die ranzigheid. Ten slotte gaat er toch maar niks boven de tucht van de marktwerking aldus Gerrit Zalm (VVD) en als er voldoende vraag naar is dan komt er daarna ook wel voldoende aanbod lijkt mij. Wat dat betreft ben i k dan weer wel rechts. Dit doe ik namelijk zelf altijd met Wikipedia. Daar heb ik pas nog 20 euro aan overgemaakt omdat ik het veel gebruik en ze het op die manier zonder advertenties kunnen houden als genoeg mensen dit blijven doen.

1
371 rebo

Er zijn 2 dingen die ik niet begrijp:

- Waarom praten over discriminatie terwijl er een poging is gedaan om islamitische leerlingen tegemoet te komen door het fotomoment vroeg op de dag te plannen? Dat het niet in hun agenda past is dan een beetje jammer, maar het gaat wel over een openbare school. Godsdienst heeft daar nul en generlei functie.
- Waarom zouden deze mensen 10.000 euro eisen. Wat repareert dat behalve dat het de portemonnee van de ouders spekt?

0
372 Om(af)tereageren

@372
"Waarom praten over discriminatie" =
Omdat dat tegenwoordig makkelijk scoort.

"Waarom zouden deze mensen 10.000 euro eisen." =
Waarschijnlijk kwam dat in eerste instantie van haar advocaat Laura Zuydgeest vandaan. Die wil er natuurlijk ook een slaatje uit slaan.

1
373 rebo

Linkse ambtenaren, rechters en advocaten zijn de artillerie van de islam. En zo lang we al die linkse kul tolereren wordt het alleen maar erger.

Deze rechter kon er in mee gaan. Nou laat hem er dan "meegaan" dan kunnen ze hem in Jemen van een flatgebouw gooien omdat hij een ongelovige kaffer is.

4
374 Phiteceen

@371 Het moedwillig kapot proberen te maken van een bedrijf heeft niets met marktwerking te maken.

4
375 Mrs. K

En dan zijn er ook nog mensen, die deze Moslims gaan verdedigen. Uh, let me think: dat zijn dus ook Moslims, of nog erger GroenLinksers...

2
376 Pollens

leg volgende keer een paar boerka's over een stoel klaar

1
377 cultuurbarbaar

De rechter moet deze eis natuurlijk niet toekennen, maar de vrouw een straf geven wegens oplichting. Het gaat haar alleen om geld. Als de rechter een eerlijk persoon is dan zou hij/zij deze vrouw veroordelen tot een bedrag van 10.000 euro + de proceskosten.

1
378 B55

Een O P E N B A R E school. En dan van deze school 10.000 euro eisen omdat mevrouw op dat moment besloot om naar de moskee te gaan. Gooi het vervolgens even op D I S C R I M I N A T I E en....kassa ! Rechter zijn tegenwoordig zo wereldvreemd of makkelijk chanteerbaar, die trappen er nog in ook.

1
379 B55

Wedden dat de rechter haar gelijk geeft.

0
380 Framazi

Prima actie van deze mevrouw. Hiermee wordt de weerstand tegen islam nog groter. Daarom zeg ik hoe hoger de vergoeding des te beter.

2
381 Dune

@376 Mensen moeten gewoon niet zo zeiken. Zij mag gewoon een proces starten als zij dat wil en de rechter bepaalt dan wel of zij gelijk danwel ongelijk heeft.

Het is een absurde claim, uiteraard, maar het feit dat dit een moslim betreft, maakt het voor de gemiddelde PVV adept hier wel meteen weer een reden om moslims en migranten te bashen. Om dat onzin te vinden, hoef je geen moslim of GL'er te zijn.

9
382 Yisrael

Oh nog een kleine ander overdenking , wat als mevrouw in het gelijk gesteld wordt
Ze vond het moeilijk aan haar twee kinderen te vertellen waarom ze niet op de foto stonden!
Hoe dan moeten de ouders dan van alle overgebleven kinderen op de basisschool aan hun kinderen vertellen dat er voorlopig geen leuke dingen gedaan kunnen worden daar hiervoor geen geld is! (want als school moet gaan betalen reken er maar op dat het uit het school budget gehaald zal moeten worden) Maar ja die kinderen interesseren madam kennelijk niet want zij wil niet tot een vergelijk komen. Laat ook duidelijk zien waar haar prioriteiten liggen en wel namelijk bij ik ik en nogmaals ik. Denk zelf dat ze het niet eens gedaan heeft voor haar kinderen, laat staan voor gerechtigheid, want waar is de gerechtigheid als alle andere kinderen op de basisschool de dupe worden.

0
383 psje

@382 moslims en migranten bashen?? zo zou je het kunnen noemen..en we zijn ook allemaal islamofoben..en racisten toch?? het betreft inderdaad weer een moslim..bijna elke dag namelijk, na een tijdje worden mensen schijtziek van dat intolerante lange tenen geloof!

2
384 henry86

Is op de foto gaan niet een verbod in de islam ?
Mag dat wel van Mo ?

0
385 Olivia

@384 Nou ja, ik heb op dit draadje best een paar mensen gezien met op zijn minst islamofobische en racistische trekjes.

Ik snap gewoon niet waar de angst, haat en afkeer vandaan komt.

8
386 Yisrael

@382 "..PVV adept hier wel meteen weer een reden om moslims en migranten te bashen"
Iedereen hier heeft het alleen over deze vrouw, dus je ziet weer eens spoken.

1
387 B55

@372 Waarschijnlijk op advies van haar advocaat. Nederlanders zijn zeer gevoelig als het om discriminatie gaat en doen alles om te voorkomen om voor racist uitgemaakt te worden. Mensen met slechte bedoelingen misbruiken dat en halen steeds racisme er bij om hun gelijk te krijgen, want anders wordt diegene voor racist uitgemaakt.

1
388 B55

@386 misschien komt het omdat het islamitische geloof zeer intolerant is jegens anndere..dat zie je all over the word..waar het komt gaat het fout..mensen zijn het een x zat..haat? nee zo zou ik het niet kunnen noemen..eerder afkeer, omdat de.islam Nederland compleet aan het veranderen is, criminaliteit toeneemt, intimidatie in zwembaden etc..maar islamofoob? veel moslims zijn westersfoben..want die haten onze democratie en 70% wil sharia..dus wie haat wie nou?

2
389 henry86

@389 Heel goed verwoord ++++ Knap hoe sommigen dit allemaal verdraaien en niet snappen waar die afkeer vandaan komt. Het is alsof ze in een luchtbel leven of nooit buiten komen.

1
390 B55

@356
Ik heb de reacties niet gelezen en dat hoeft ook niet .
Op je vraag waar komt de angst , haat en afkeer vandaan denk ik persoonlijk dat dit komt omdat de islam te dominant aanwezig is in het staatbeeld , vaak op de werkplek door telkens weer te moeten bidden . Iedereen moet maar rekening houden met de geboden en verboden vanuit de islam , terwijl islam eigenlijk meer om het innerlijke zou moeten gaan wordt de islam als een groot reclame uithangbord ons door de strot geduwd .

0
391 Olivia

@390 Het is eerder dat ik me niet gek laat maken door selectieve nieuwsberichten en dat ik wel wat heftigers gewend ben dan een moslim die een schadeclaim indient. Wat een aanstellerij.

7
392 Yisrael

Met een schop onder de kont het land weer uit zou ik zeggen.

2
393 corretje

De arrogantie, niet te geloven zeg. Ik zeg inpakken mooi strikje er om en terug sturen naar het waar ze thuis horen

1
394 Pffff

Gewoon een korte brief sturen. Bij deze delen wij u mede dat u een keus had uit a: feesten, b: schoolfoto's en c: afdampen naar uw thuisland. De laatste optie lijkt ons een strak plan. € 10.000,- wat denken die debielen nou?

0
395 Robbedoes

Hoezo vrij van school vanwege het dierenleed "offerfeest"? Het begint knap irritant te worden met de eisende islam-aanhangers in dit land, nienand die hen gevraagd geeft naar Nederland te komen, dus pas je aan of vertrek!.

0
396 Sneeuwbal

@95 ... Dubbeltje, je hebt er geen kwartje van begrepen zie ik wel. Het gaat om een Moslim moeder die geld wil omdat de kinderen die dag niet op school waren maar een Moslim feest hadden. Het is gewoon te belachelijk voor woorden en die moeder moet een goeie trap onder haar reet krijgen. Overigens denk ik ook niet dat haar kind elke dag vraagt waarom ze niet op de foto staat. Zij is gewoon HET voorbeeld van wat veel Moslims zijn. Gierige leugenaars die vinden dat wij ons aan hun moeten aanpassen.

0
397 Reflexian

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Een mooi artikel. Jammer dat ze het achter een betaalmuur hebben geplaatst. Maar DPG krijgt toch heel veel subsidie? Dus we hebben er eigenlijk ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@88 " Domme trol." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

Als stagebegeleider ben je extra tijd kwijt om de student het een en ander bij te brengen. Daar moeten de studenten voor betaald worden? Heel vr...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@85 Ach, het begint weer over schrijfvoutjes, dus je hebt geen argumenten meer . Domme trol. Aangezien je geen argumenten meer hebt, ga ik even...

15 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Nicks R. Van
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Ze praat zichzelf een probleem aan wat er niet is. Ja, dan kun je nog wel even. ...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@86 Mja.. dank je, ik weet het niet. Dat voortdurende schelden, liegen enz. Dat houdt toch nooit op, er is niets aan/tegen te doen...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Te winnen voor slechts een tientje: een Belgisch kasteel ter waarde van 1,5 miljoen euro

Misschien iets voor de Meilandjes? ...

20 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@40 Lol, je schrijft nog steeds dezelfde onzin. Je bent dus gewoon een sneue antisemiet, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 Maar dat is het 'm nu juist. Je moet het niet zo ver laten komen dat je eraf gegooid wordt want dan lachen sommige mensen in hun vuistje. J...

26 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@82 "Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. " Al weer sche...

32 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
NextdoorstudiosDesisexvidoWeirdest HentaisEspiando En El BañoKolkata Naked VideoRachel Rose PornstarNude Amateur VidsEnf Cmnf ComBande Dessinée PornographiquesX Indian VideoWhite BoxxIndian BangbrosTrios SexualesWitchtrainer SilverTransexual Porn TubePornography WebsitesAli Cobrin NudeNora Fatehi HottestHot HiroinXxx Desi Aunty VideosSexclipPinay MilfX Video YogaGia Derza HotBare SpankedAnitta TwerkSuperhead And Mr MarcusBusty Mother In Law Sex ComInnarGirl Fucked By HorsePorn Video GujratiLesbian Xxx DownloadMechat PornPictures Of Nude BabesKindgurksPorn XxnLadki Ki Chudai Ka VideoPorn PokimaneMotjer Son PornMen Masturbating VideosHottest Models NudesTop 10 XxxYourporn.sexxyXxxx Pornos GratisBreastfeeding NudeHot Xx ComVideos Por PornograficosLive PussySophie Dee AnusDirty Old Man PornFree Porn StepmotherJynx Maze Lemonade StandKarlee Grey BlowBest PornpicsJ Et MichelRed Tubexxx VideosKikki KloutFootjob TeasingAlyssa KlassBas SexMarquetta JewelAmbsoffivialxoKatianakayKajal Sex Videos HdXvideosnNatasha Malkova Xx VideoZoey Sinn BbcKorean FucWwe Stephanie Sex VideoHypnotized PornhubMexicana AnalIndian Call Girl VideoLong ClitMom Lesbian PornAbigail Morris And Siri DahlPornos AfroSexs Video NewChiaki Kuriyama NudeBangla Xxx BoudiXx TeacherUnseen Mms ComWoodman AnalX MoviFinn ElliotIndian Porn Videos XvideosHot Student PornVideo Pornographique Pour FemmeSexin FilmsGordas FollandoMistress T CuckoldWww Pornktube ComCumming Inside MeNude Models BeautifulVideos Pornos RealesChinese Sex MoviesTokyo Drift OnlyfansKonanpornTamil Actress Nude RealCamilitasuTamil Sister Sex VideoPirates Porn VideosKarabella TsKanta Bai PornTeen Nude HdHime MariOnlyfans MasturbatingInst PornPornos SalvadorWho Is Savita BhabhiMallu Actress Nude PhotosPublic Lesbian PornChartubateGay PornographiquePhoto AcompanhtesMom And San XxxNew Hot X VideoHddesisexHot Bhojpuri XxxSquirt SitePornographiques FrançaiseThe Persuaded Hostess HentaiPornoimagenShoujo KyouikoSwap Wife StoryQwaser Of StigmataPorn Desi AuntyMechanic SexBai Ling NudeFat ClitorusMangascan TradHd SexoSiennagraceLisa Ann And Johnny SinsTrue Naked YogaSangetods NetCxxxx VideoAngelina Jolie Hot MoviesPorn AnimationsQuadrinos HeroticosSexy Hindi Bf FilmStep Sister Lesbian PornMilf First TimerChiting Sex VideoNew Brazzers DownloadGab PornSlumber Party PornPronebone PovFilme Pornográfico De SexoWifeswallowSexy Desi Sex Video