door Inter in Buitenland  ·  70 Reacties

  • 27
  • 979x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kan dit ook in Nederland worden onderzocht?

1
51 Vaartuig

@48
Inderdaad. Importeer een groot aantal lieden uit islamitische hellholes en je krijgt hun achterlijkheid en hun antisemitisme er gratis bij.
De linkse mafklappers hier zijn in hun Jodenhaat verbonden met die islamisten en gaan gemakkelijk met elkaar door 1 deur.

0
52 von Schnellensinken

Als ik bepaalde, offtopic en wegkijk, reactie`s hier lees mag je dus Joden haten en/of doden maar geen verkeerd woord over de moslim. Ben ik, als Joodse vrouw, hier nog wel veilig in Nederland? Als ik bedreigd word moet ik dan de moslim aangeven of Bibi! Allemaal zijn schuld toch. Verdrietig word ik hiervan en misselijk.

1
53 Gonnie uut Grunn

* Verwijderd door de redactie *

54 hk-sr

@53
"Ben ik, als Joodse vrouw, hier nog wel veilig in Nederland?"
Nee.
Helaas niet meer.
Bolkenstein voorspelde het jaren geleden al.
Je zult je Joods zijn moeten verbergen. Er zit niets anders op. want anders is het spitsroeden lopen.
Het gaat de Neo-Marxisten, Neo-nazi's en islamisten niet om het beleid van Bibi, maar om je Joods zijn. Dat haten ze.
Dat er in de omringende landen van Israël discriminatie en Apartheid op basis van sekse, geloof, geslacht en afkomst bij WET is geregeld is voor hen helemaal geen probleem.
In het Noorden slacht Assad zijn eigen bevolking af met bommen en gifgas en die man krijgt bekant een eigen standbeeld!
Hij haat Joden ook nog eens, dus dat is een bonus. Go, Assad, go!
In zo'n klimaat zit je nu...

3
55 von Schnellensinken

Weer zo'n gevalletje teveel vrijheid. Beperkingen van 'Vrijheid van Godsdienst' komen niet echt door.

1
56 Boelie

Ik zou zeggen: uitzetten die eikel. Maar dat wordt lastig als zo'n figuur ooit de Deense nationaliteit cadeau heeft gekregen (want die heeft hij zeker niet verdiend).

2
57 wiseguy

@8
Als er opgeroepen zou worden om moslims te vermoorden, zou Pechtold gelijk moord en brand schreeuwen, maar nu zie je hem natuurlijk niet.

2
58 wiseguy

@53 Helaas is het in bepaalde kringen blijkbaar normaal om jodenhaat binnen de islam goed te praten. Heel naïef om ervoor te kijken, maar het is niet anders.
Met een Jodenster op straat voel ik me in ieder geval niet echt veilig, niet gek dat veel Joden emigreren naar Israël, de VS en Canada.

2
59 Yisrael

@53
Het is voorbij elke schaamte en ik als autochtoon schaam mij kapot dat de joden weer in de steek worden gelaten. Ik hoop elke dag dat het tij zal keren. En ik geloof ook dat er aan deze waanzin, want dat is het, een eind gaat komen!
@57
Geheid dat hij 2 paspoorten heeft en het mooie is dat je er dan 1 in kunt trekken. Deze armetierige zaadcel die helaas uit heeft kunnen groeien tot een soort van 'mensachtige' kan je gevoeglijk met medeneming van zijn gehele familie van deze genetische miskleun en verder ook meteen maar al zijn volgelingen + familie uitzetten naar hun sprookjes en droomland van herkomst. Wat zullen ze blij met hun zijn, wie weet staan ze er ook wel met bordjes van Welkom!

* vlaggetjes gaat maken en uitzwaaien gaat* (kots)

2
60 Bleke Betty

@57
Wetten kunnen veranderd worden, verdragen kunnen aangepast of opgezegd worden!
Autonomie en zelfbeschikking van een land wat door buitenlandse en systematische uitholling vd rechtstaat wordt bedreigd.

2
61 Bleke Betty

Wie is er nog verbaasd over dit nieuws ?

2
62 Natayo the Bobcat

Helaas is dit niet iets wat zich alleen in Denemarken ontwikkeld. Denemarken is wel het enige land dat reageert. Zowel politici van rechts als van links reageren geschokt.
1) “We gaan het sanctioneren van strafbare feiten in de context van religieus onderwijs strafbaar stellen."

2) De Deense regering spreekt af een lijst van haatpredikers op te stellen en openbaar te maken. Niet alleen van Deense imams, maar ook van buitenlandse imams, die vervolgens een inreisverbod krijgen.

3) Er komt een ‘watch-list’ voor Europese haatpredikers.

4) De gemeenteraad van Aarhus trekt de steun voor de bouw van een grote nieuwe moskee in.

Bron : https://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

Dit werd recent uitgezonden op NPO; een documentaire "kanarie in de kolenmijn" over antisemitisme in Nederland. Men laat hoe vanuit de islamitische gemeenschap in Nederland de onverdraagzaamheid, het geweld en de intolerantie naar de Joodse gemeenschap groeit .
Ook de reporter hoopte dat het mee zou vallen en begon naïef en onbevooroordeeld maar houdt haar tranen niet meer op aan het einde van de uitzending, schokkend;

Bron :

0
63 Ruud100

@37 greenmango
"Ja mensen, dit is nu die vredelievende religie"

Ja, Pechtold, Klaver en Rutte staan al gebukt klaar om de zegeningen van de vredelievende Islam te ontvangen.
We worden helaas geregeerd door idioten . Of misschien zijn ze wel masochisten, en vinden ze het fijn? Of ze hebben een geheime agenda, dat is ook mogelijk .

2
64 Natayo the Bobcat

@62
Ik niet en dit zal het topje van een enorme ijsberg blijken te zijn. En ongeacht hoeveel sukkels hier zitten die denken dat het zolang mogelijk tijd rekken en negeren en goedpraten en nonsens en verwarring zaaien. Uiteindelijk is er niet genoeg zand en zijn er niet genoeg kleden meer om alles maar onder te vegen of om de kop in te steken. En voor mij zijn en blijven dat de nieuwe nsb'rs. De nieuwe fascisten, de oude vrienden van, en nu de nieuwe nazi'. Laffe smeerlappen!
En hun kleuren worden met de dag duidelijker!

2
65 Bleke Betty

Predikers van het enige ware geloof hebben ook altijd en nare boodschap voor hen die noet volgen. Aan de eigen volgelingen worden er steevast bedreigingen geuit om geen schaapjes te verliezen. Ècht vervelend wordt het als er mensen zijn die dit letterlijk opvatten en onder de dekking van het geloof de vreselijkste zaken uithalen.Er wordt gemoord, verkracht en op alle mogelijke manieren mensen anderszins de vernieling in geholpen uit naam van.

Er is weinig hoop dat dit ooit veranderd. In Nederland zie ik dat de invloed van het christelijke geloof wel afneemt maar dat het ' geloof' in een PVV toeneemt. Kennelijk bezitten mensen de onweerstaanbare drang om in vereniging anderen te haten.

Armin van Buuren op TV, wat een feest is dat.

9
66 Hendrianus

@66 : U betitelt zelfverdediging als vereniging tot haat. Want Pim Fortuyn en PVV zijn begonnen uit zelfverdediging, en daarom worden zij gedemoniseerd op intenties die ze worden ondersteld en uitspraken die ze in de mond worden gelegd door te verdraaien wat ze ECHT zeggen. Doelbewust.

1
67 Wendel

@67 De bekende tactiek van links en dus de media.Liever demoniseren dan beargumenteren , want die hebben ze niet.

1
68 solidsteel

@66 Een recente undercover uitzending van Zembla onthulde dat predikers in nagenoeg alle (!) gematigde moskeeën in Denemarken aan moslims opleggen dat ze zich in strijd met de wet van het Europese land moeten gedragen. Onverdraagzaamheid die gecreëerd wordt tegen de Europese nomen en waarden ligt aan de grondslag van haat en geweld. Dit gebeurt niet alleen in Denemarken.

Bron : http://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

0
69 Ruud100

@67

Zelfverdediging? Als je de islam continu betitelt als een zevende eeuwse achterlijke fascistische woestijn ideologie en daarbij een partij runt die alle moskeeën in Nederland wil sluiten en de Koran wil verbieden dan speur ik daar geen zelfverdediging maar pure haat jegens de religie islam en haar aanhangers.

De islam valt niet aan. Er komen geen predikers bij je aan de deur en niemand is er op uit om je te bekeren tot de islam. Verder dient in Nederland een ieder zich aan de Nederlandse wet te houden. Binnen de wetgeving is er ruimte voor godsdienstvrijheid.

5
70 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

2 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
OnlinepornhubSahara Knite VideosFlashing BoobsLilwaifulia3d Henatai PornAsian Porn ComicsTube GalorrHot Sex Porn VideoSai BennettSelfbondageFutari EcchiSexxxcIndian Video Call XnxxOvertimemegan LeaksIndianoornXnxxbokep IndonesiaDesi Gand XxxBengali XxbfChina SexceSwimsuit HentXxx Sex 4kXv Sex VideoLadki NangiXxx Hd Videos DownloadSunny Leony XxAnimie BondagePetite Brunette MilfSkye Blue BbcBlack People PornographyWomen On PornPornovoisinesBokepbaratDesenhos Animado EroticoCamp BuddyNora Fatehi NakedIndian Adult ComicsSex Video DownloadGwen XxxSeo Yoon JeongCall Boy Job SexOverflow HentLez FistingMemes PornôRoselyn Sánchez NudeNisha Xxx VideoEmma Bugg XxxKeshita OrtegaEating Out PornHentia FlashNudes CaseiroBabyfooji OnlyfansStormy Daniels NakesLana Rhodes SexKarnataka Sex Video ComKatrina Kaif BlowjobScarlett Alexis NudeRassian PornstarCuming In SideNina HeartleyLesbian Trib Vids魔性 论坛Porn SutesDod XxxNamethatpornsarMega HentaiAmerican Indian NudeXxxx2020Xxxx Romantic VideoOld Girl Sex VideoWww.bedpage.comMatt Sloan PornHajimete No Hitozuma 5Mothers With Sons PornJav Father InlawPorn Stars Who EscortsMenstration PornVer Vídeo Pornô GrátisDesi Xn VideoXxx Indian Porn DownloadThreesomecreampieTee HandjobHindi Sexy Film OnlineZendaya R34Punjabi Bhabhi Sex VideoPunjabi Hot Sex VideoClitoris Stimulation PornFap NationsIamnaughtyThey Them PussyXnxx FitnessXxx Con La TiaIndian Tamil PornRussian Flash BangEmmy BanksSis Sleeping XxxFit Kitty PornWifeloveSoly.asmrFull Hindi Chudai VideoAnime With Futanari8 Muses ForumsMila VolkerInnocent EmmyDarla CrenHelena Bohnam Carter NudePorn At GymMatessa Nicole PornKelsi MonroPorn.arLuna Star Shut Up And Eat My AssFsdss-644Mandi May XxxPayton Preslee YogaPorhnSuperhero PornographyO PornografoHotel Room PornGaby Ortega BbcYhivi Switching TeamsKeep It In The Family PornSleeping Wives PornYürk PornBest Celeb PornMonalisa Hot XxxRibot PornTeachar Porn VideoBrandi V AndrewsLecture PornographieThicc AsssNursh BjBrittanya NakedChhota Bheem XxxKayla Kayden SexDriving Sex VideoPor N Hu BBlack PornsitesRoccosiferdiLeaked Mms PornPron TubSinpartyElena Genevinne PornAmatuer Bbc WifeHentairulesMassages érotiquesAsmr SexeEbony AmateurpornMale Nip PlayBreeding CaptionNude FotoMiamaffia