Francken: "Stuur vluchtelingen die smokkelaars betalen terug naar Afrika" (demorgen.be)


Vluchtelingen die door mensensmokkelaars naar Europa worden gebracht, moeten worden teruggestuurd. Dat zegt staatssecretaris voor Migratie Theo Fra... ...

door Tjeempie in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 33
  • 1076x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Maar de illegalen zorgen voor chaos en verdeeldheid, precies wat de EU nodig heeft voor de macht.

2
1 Boelie

Vluchtelingen hebben zich hier zelf al over uitgesproken; NOS deed vorig jaar verslag van een interview met vluchtelingen die in Idiomi tegengehouden werden.

De vluchtelingen zeggen "Merkel heeft zelf gezegd dat we mogen komen. Ze wist dat er geen andere weg was, dan via de smokkelaars. Wij zijn goederen voor hen. Ze kopen en verkopen ons."

Bron : http://nos.nl/artikel/2105956-wanhoop-in-idomeni-merkel-zei-zelf-dat-we-mochten-komen.html

Een ieder las het verhaal, hief het glas, deed een plas, en alles bleef zoals het was.

1
2 Ruud100

Goed plan het is niet anders. Zorg gewoon voor loketten aan de overkant waar eerst alles uitgezocht kan worden ben je echt vluchteling dan krijg je hulp daar, of elders boeiend. Ben je Algerijn doei! Economische migranten die netjes via reguliere wegen komen kunnen een lang traject in waarbij ze zich bewijzen als burger en arbeider. Lukt dit niet in 5 jaar wegwezen en ieder jaar opnieuw beoordelen.

Ik zou niet weten waarom het niet mogelijk zou zijn om 90% van deze bagger te controleren. Mag mij wel 250 euro per jaar kosten uit ons gezinsbudget als het een keer fatsoenlijk en humaan wordt opgelost. Dat geld krijg ik later wel terug via de abnormale hoeveelheid geld die het gaat schelen op termijn.

Bouw 500 boten en doe er iets aan met drones en technologie. Als het maar zichtbaar wordt opgelost.

3
3 Spandalf

"een ticket voor een smokkelboot is geen toelating voor een vrije toegang tot het Europese continent"

De vluchtelingen hebben tegenwoordig geeneens een smokkelboot meer nodig. Ze worden nu al door Europese hulporganisaties opgehaald voor de kust van Libië.

http://cultuurondervuur.nu/hulporganisaties-immigratie-bootvluchtelingen-libie-mensensmokkel/

2
4 wiseguy

@3 Goed plan, maar de macht is niet meer in handen van de EU. De mensensmokkelaars hebben hun asiel-industrie inmiddels goed onder controle. Omzet is die waar menig multinational jaloers op zou worden; gemiddeld 3,000 mensen per dag betalen 5,000 euro per persoon = 15 miljoen euro per dag..... 5,4 miljard euro per jaar "verdienen"de mensensmokkelaars per jaar. De EU is niet machtig genoeg om dit in dit stadium nog te controleren.

Bron : https://www.nieuwskoerier.nl/news/126640-de-migranten-crisis-verergert-italie-loopt-over

2
5 Ruud100

Wat een briljant inzicht... schokkend en ontroerend tegelijk!!

3
6 Topperz

Libië werkt al aardig mee, jammer van het missen van die seawatch boot

1
7 charmeur

Klinkt misschien raar en misschien ben ik ook wel murw, maar ik ben het zo zat!!!! Spuugzat!!!
Elke dag dezelfde shit, elke dag inmiddels jaar in jaar uit ellende en niks dan ellende en elke dag dezelfde wegkijkbende en elke dag de promotors, de zakkenvullers, de goedpraters,
de gelijkstrijkers, de profiteurs, de lobbyisten, de antimensen en elke dag de herhaling jaar in jaar uit! En wat gebeurt er?... Niks! Helemaal niks! Blaat, blaat, blaat, grom,grom grrrrr, blaat.... en dat is het dan. iemand is boos, voor of tegen, maar alles gaat stug door. Op deze manier is het zonde van onze tijd, elk van ons is beter en zijn of haar energie is meer waard dan deze dagelijkse herhaling. Ok, ben misschien te pessimistisch question Proof me wrong, please?

3
8 Bleke Betty

@8
Toevoeging, ze moeten allemaal terug!

2
9 Bleke Betty

er staat inmiddels prijzen op hoofden van illegale immigranten om die weer terug te brengen voor de Libische marine.
Prima regeling.

1
10 charmeur

Met terugwerkende kracht svb

1
11 wijs

Francken heeft het juist en is een mensenredder. Met zijn plan verdiend hij de nobelprijs voor de vrede, want met zijn plan voorkomt hij duizenden doden per jaar op de middellandse zee. HRW en andere mensenrechtenorganisaties moeten zich kapot schamen dat ze dit plan afwijzen en zijn indirect verantwoordelijk voor massamoorden !

0
12 B55

@11 Inderdaad.Die ellendelingen die ik hier zie rond hangen zijn om te kotsen! Vluchtelingen? Aan me reet!

3
13 schrootflint

Met terugwerkende kraht!

1
14 case

** gebruiker verwijderd **

@8 Nee je klinkt niet raar, het is mij net zo te moede.
Ik spreek mijn frustratie over de gang van zaken hier uit, want in mijn omgeving kunnen ze het ook niet meer horen en zijn net zo murv.
Want hier ook de goedpraters die willens en wetens het liefst zelf het welkom liedje zingen aan de kust om ze aan de lopende band te halen.
Onbegrijpelijk, moeten een of andere zelfvernietigingsdrang in zich hebben?
En die hulporganisaties hangen nog aan de telefoon ook om je op je menselijkheid te wijzen, en vooral gul te geven.de smerige uitzuigers!
Ik ben voorgoed genezen van alle weldoeners, aan het gas kunnen ze van mij geen rooie cent meer!
Bah

15 verwijderd110

Wij zint het echt nou spuug zaad dat de asociale regering Rutte niks gebakken krijgt wat Duitsland wel maar wat te wel klaar krijgen is elk jaar de de burgers en belastingbetaler zwadder te belasten daarmee de de Vluchtelingen Turken Marokkanen en Moslims zonder te werken alles gratis krijgen kunnen.

4
16 Gunther

Wij zint het echt nou spuug zaad dat de asociale regering Rutte niks gebakken krijgt wat Duitsland wel klaar krijgt. Maar wat te wel klaar krijgen dit verrot kabinet is elk jaar de burgers en belastingbetaler zwadder te belasten daarmee de Vluchtelingen Turken Marokkanen en Moslims zonder te werken alles gratis kunnen krijgen.

5
17 Gunther

Een vliegticket kost een tiende van een 'bootticket'. Rara waarom die lui niet gewoon het vliegtuig nemen.

0
18 Kaffer

@18 Omdat dan zij een paspoort moeten laten zien.. Toen er nog mogelijkheden waren om per vliegtuig hier te komen zaten de toiletten in vliegtuigen en op Schiphol vaak verstopt met verscheurde paspoorten.
Nou dan weet je het wel..
Als iemand namelijk geen visum heeft dan draait de luchtvaartmaatschappij voor het retourneren op..
Gelukkig is er nu een schijn van een regeling met Libië

1
19 charmeur

Goed punt, laten we aannemen dat alles in die bootjes betaald hebben..

1
20 Zeekomkommer

@15
Dank Je ! question

1
21 Bleke Betty

De gehele EU is in een fase van complete krankzinnigheid beland.
Weg met het gedrocht.

0
22 Positivo

“Dit kan misschien de visie van Francken zijn, maar die visie is wel in strijd met de internationale regels”, zegt CD&V-Kamerlid Nahima Lanjri. “De Conventie van Genève voorziet het recht om asiel aan te vragen. Vluchtelingen mogen dus wel worden teruggestuurd, maar enkel nadat ze de kans hebben gekregen om die asielaanvraag in te dienen."

Dit is duidelijk iemand die niet "outside the box" wil denken. Wat weerhoudt ons (de EU) er bijvoorbeeld van om een supersnelrecht voor asielaanvragen in te voeren? Dus dat aanvragen waar direct al duidelijk is dat ze hopeloos zijn ook direct terug gestuurd kunnen worden, zonder kans dat ze in het illegale circuit belanden.

En zeker met dit soort bootjes kan het op zich niet zo moeilijk zijn: op het moment dat ze aankomen iedereen vastzetten in een opvangcentrum en de mogelijkheid bieden een asielaanvraag te doen. Iedereen die dat niet wil gaat terug (ze zijn dan immers gewoon illegaal het land binnen gekomen). Vervolgens een snelle procedure om bij voorbaat hopeloze aanvragen eruit te filteren, ook die gaan terug. De rest mag dan door naar de gewone opvangcentra om hun aanvraag af te wachten.

0
23 TheBrain

Titel klopt niet........ Moet zijn: Stuur vluchtelingen terug naar Afrika.............Daar hebben ze de ruimte.

1
24 manpower

@24
Ik snap het ook niet, er is in Afrika genoeg ruimte om vluchtelingenkampen op te zetten.
Door het warme klimaat hoeven ze daar ook niet in huizen te wonen, maar kunnen ze in tenten worden ondergebracht. Bovendien hoeven ze dan de gevaarlijke oversteek over zee niet te maken.

1
25 wiseguy

voer Gewoon het Australische systeem in..
klaar

1
26 charmeur

Chip die immigranten gewoon , en stuur ze dan terug

1
27 charmeur

Leuk bedacht, maar in strijd met verdragen. Er wordt dan ook geen rekening meer gehouden met de echte vluchtelingen die ertussen zitten: hoe kunnen die vluchten zonder gebruikmaking van een mensensmokkelaar? Dat kan alleen als men asiel laat aanvragen op ambassades en dat levert nog veel meer vluchtelingen op. Beter het Vluchtelingenverdrag aanpassen: asielaanvragen enkel in de regio, daar sorteren. En andere verdragen ook aanpassen: langere tijdelijke verblijfsvergunningen.

1
28 Mrs. K

@25 Hoe kom je van Syrië in Afrika zonder het oorlogsgebied te moeten doorkruisen?

2
29 Mrs. K

Het meest praktische is als ook de NGO's opgepakt worden zij zijn uiteindelijk ook moordenaars door dat zij bij migranten en mensen smokkelaars de indrukwekkend dat zij ze wel ophalen als ze uit de territoriale wateren zijn!

0
30 Zie Hier

wat een wijze reacties...weer question
en nu?


wat bent U allen, als reaguurders...
in staat te doen? question

sjips eten...beetje tiepen....en een filmpje?

6
31 Grootmoeder

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff....

3
32 Grootmoeder

Die idioot doet de allerslechtste Belgenmoppen eer aan.

1
33 Aart

Dus je gaat ze fouilleren op kwitanties van smokkelaars, bij aankomst?

1
34 Wendel

Deze toneelspeler doet net alsof hij wat aan de immigranten wil doen, maar zwijgt over de ngo's, terwijl je die WEL kunt aanpakken, en hoe!

Maar dat durft hij niet, want Soros e.d. zijn onder de belangrijkste geldschieters van deze "liefdadige instellingen". DIE wil hij niet tegen de haren in strijken, hij moet om zijn baantje denken en vooral zijn toekomst, zo werkt dat in de politiek.

"
Standhouden Turkije-deal

De EU werkt nu samen met Libië om de komst van Afrikaanse migranten in te tomen."

De EU heeft dat nooit serieus bedoeld, die WILLEN ons verdunnen/uitstuffen zodat wie er over blijft, slaafje is, permanent bang voor zijn baantje. Maar Lybië doet net of ze dat niet snappen en neemt het WEL serieus:

https://fenixx.org/2017/05/11/libie-stopt-500-moslimveroveraars-en-keldert-bijna-een-boot-van-mensenredders/

Zelfde van Reuters:

http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-libya-idUSKBN1862Q2

2
35 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2739Dat heb ik gezien ja. Maar dat probeer ik nou juist duidelijk te maken. Het is hier een riool, en dan kun je zulk soort dingen verwac...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dit forum is niet meer een forum om nieuws te bespreken maar meer om elkaar af te zeiken. 😐...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2734 RoninWat jammer dat je nu weer je mond opentrekt. Jij bent een van degenen die niet te vertrouwen is en enkel hier iets neerzet als ie...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2734 "Getrol ... Compleet gestoord." En dat van degene die een ander kapot wil maken met het overlijden van diens egaa, die zelf be...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@44 Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine ...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine hitler, ...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Offtopic

@3735Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan.Hier zit iedereen anonie...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@21 En wanneer die drones dan weer uit de lucht komen vallen roltt pappa uit de schuur. Je moet gewoon altijd het arsenaal zo divers mogelijk...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Offtopic

Iedereen hier heeft zo zijn/haar/hen/hun eigen werkelijkheid. Misschien is het een idee om elkaar daarin te respecteren, en elkaar daarin in zij...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
New Porm Video50 Shades Of Grey XxxFreak Mob MediaSexy Lesbians PornPorn TransexualConnie Carter AnalMilo Miles Gay PornPorn China MoviesAdult Lesbian Porn FreeEscorting HubTeen PornosuGay HamsterStep Sister SexxPics Of Nude TeenagersAdam Russo Gay PornIndian Xxx With AudioTaboo Porn SisterLouyse Hills BbcCelebrity Porn SextapesMom X VideoXnxx India GirlNaked HotelClap PornChacha BhatijaChloe Night PornSalma Hayek Hot VideosMa Sex VideoSex Full Movie TeluguIndian Student And Teacher SexTeagan Presley SexHottest Teens On PornFatnipplesEvelyn Lin AnalHardcore Anal PronGeorgia Jone PornDeerlongRashmasaxDefloration Hd ComPornography TorrentHuma Qureshi Sexy18 Plus PornPure Mature HdBoobs SucingPunish NakedFuq.ccomXxxporn VideosAnimates Pornافلام إباحية مترجمهMujeres CujiendoSpongepop PornBuilt For BbcDevar Or Bhabhi Ka SexAngel Constance NudeAnalcumBokep Indo MontokTinnaangelJewelz Blu BjFree Jav PornCbt Fem DomOld Man XnxHockey Ritual Madness Lexi Lore And Hazel MooreHindi Audio Xxx ComYouneedkaycee PornPorn Ios GamesNamethatpoenTop Porns SiteSteven Univese PornMisssexydiamondX Porn Video ComGhetto Gaggers Passion RoseKathiyawadi Gujarati SexHot Nude MenKerala BfAndl PornViolet Myers Maximo GarciaSex Loan LuanOlder Women PornBlair Hudson PornBig FockPenis In Vagina SexNaukrani Ke Sath BfJabardasti Xxx Video HdSexy Grandma PornMikaylah OnlyfansReal Teacher And Student Sex VideoBan Tan XxxVideo Amateur PornographiqueAlex Tanner PornSonakshi Sinha Ki Xxx VideoPicture Of A PussySweeeetapril OnlyfansPotn MoviesIslamoonLicking ViginaHidden Massage Parlor CamsTeacheranalJanine PornCartoon Mom And Son PornLight Skin NakedHot Men Cuming8teen Xxx SexChinese Mom Xxx VideoVídeos De Sexo PornôSuper Heroe PornOily HandjobGents Gents Ka SexLiterotica CfnmTamil Actress Xnxx ComKaamwali NudeHot Friend's Mom PornPoornn HubTeens Dad PornPublic BottomlessHitomi Tanaka Big TitsFree Porn MaturedXixiyaxixi01Korean Bf VideoTamil Aunties Sex VediosIndian Fat Aunty SexSexboygirlJenna Jamson MoviesJenna RosenowAntarvasna Hindi Audio StoriesPorn DressSpencerbradleyBlushymallowIndian Aunty PronBeauty And The Beast XxxMarathi Nangi VideoXxxn Desi VideoCharlotte FtvgirlsLesbien French KissMassive Boobs NudeIggy Azalea RedditBrst Blow Job EverSamantha Sex SceneVintage PorLena The Plug Jason Luv TorrentIndian Sex TapeBest DeepthroatPenitration PornBp Movie SexyGand Marne Ka Sahi TarikaAfrican Xxx ComSex Miya KhalifaIndian Porn MaidAshley RosiSpankbang/comTitfucking MilfDemi Rose Nakwd