Neo-nazi netwerk in Duitsland (wsws.org)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Rick Schurman in Politiek  ·  29 Reacties

  • 5
  • 780x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nazi propaganda valt niet goed te praten.
Daarentegen mogen politici in Europa zich wel eindelijk eens uitspreken hoe het buitenlander probleem opgelost gaat worden, lost gelijk de harde houding van rechts iets op.

9
1 Hatschikidee

Nee hoor, het zijn gewoon jongens met een rijke fantasie met een eigen theatergezelschap en spelen Ludlums De Daedalus dreiging na.
sarc off

2
2 Defcte burger

@1
Nazisme valt inderdaad niet goed te praten, maar het is wel de verwachting dat het in volle hevigheid weer terug gaat komen als de vluchtelingenstroom niet stopt. Je kunt het zien aan de opkomst van de populistische partijen. Laat de EU het op zijn beloop, dan gaat het fout aflopen in Europa, en zal de vrede in Europa in gevaar zijn.

14
3 wiseguy

Merkel's zaaigoed ontkiemt. Duitsland en Europa staan zware tijden te wachten.

14
4 Bokkerijder

* Verwijderd door de redactie *

5 Dewereldrond

En is er al een onderzoek gedaan ,waarom dat gebeurt?
In Nederland worden er ook steeds meer prinsenvlaggen verkocht.
Met een dooddoener als racisten, of nazi kan je niet blijven smijten,er is in de hele EU een onvrede gecreëerd.

8
6 kelly11

Ach gossie, die arme ontevreden mensen die niets anders meer kunnen dan neo-nazi te worden?
Dit ga je toch niet goedpraten? (en excuses zoeken is óók goedpraten). Niks onderzoeken waarom en zo anderen de schuld proberen te geven. Gewoon hard optreden tegen dat soort smeerlappen!

5
7 PuurHagelslag

Het zou me niets verbazen als het Duitse leger een staatsgreep gaat uitvoeren, en Merkel aan de kant zet.

11
8 wiseguy

@8 En noemt Erdo het de grote overwinning der Turken. question

6
9 Dzzz

Het nazisme is nooit weggeweest, in ieder geval niet in heel Duitsland. Een goede 20 jaar geleden in Beieren een aantal dagen geweest voor een conferentie. De bustes en portretten van Hitler stonden nog gewoon blinkend in de kroegen. Walgelijk, en dan zitten er op dit draadje ook nog 'maar' en 'daarentegen' figuren die gewoon lopen te goedkeuren en wegkijken....

Bah.....

5
10 Liwwie

@3 "Nazisme valt inderdaad niet goed te praten, maar...."

Niks maar, Nazisme valt gewoon niet goed te praten, punt.

2
11 tripomatic

@10 En toch heb ik vorige week in München boerka's vrij en veilig zien rondlopen in het centrum. Nou mogen de nazi's natuurlijk niet meer zomaar in de stad mensen afschieten, dus dat zal bijdragen aan de veiligheid.
Er liep zelfs een BvB fan met sjaaltje veilig door de stad ná de verloren wedstrijd. question

10
12 Dzzz

@10 "Een goede 20 jaar geleden in Beieren een aantal dagen geweest voor een conferentie. De bustes en portretten van Hitler stonden nog gewoon blinkend in de kroegen".

Op zich niet echt opmerkelijk. Beieren heette vroeger Pruisen. Dat was toentertijd al een rechts extremistisch bolwerk en daar is ook de NSDAP opgericht. Blijkbaar is er daar na 80 jaar nog niet veel veranderd qua gedachtengoed.

2
13 Sparkplug

@13 Ja, want 20 jaar geleden is 80 jaar geleden ruwweg 1940 tot 1945...
Wat een geneuzel zeg. Mensen toch, jullie nemen jezelf toch niet meer serieus hoop ik?

12
14 Dzzz

@3 "Nazisme valt inderdaad niet goed te praten, maar het is wel de verwachting dat het in volle hevigheid weer terug gaat komen als de vluchtelingenstroom niet stopt".

Je verward nu neo nazis met bezorgde burgers. Als de vluchtelingenstroom stopt dan worden de bezorgde burgers minder bezorgd. Maar de neo nazis worden echt niet minder nazistisch als de vluchtelingenstroom stopt. De neo nazis liften juist mee op de bezorgde burgers. Ze hebben juist baat bij de vluchtelingenstroom en de verrechtsing van de samenleving. Op een gegeven moment wil de bezorgde burger opstand en komt de natte droom van de neo nazis uit: de linkse mensen en de allochtonen onderdrukken en "opruimen".

2
15 Sparkplug

@13

". Beieren heette vroeger Pruisen."

Onzin!

0
16 Tussenderegelsdoor

Degene, die gearresteerd is, is blijkbaar iemand met een allochtoon uiterlijk, die door de legertop werd beschermd tegen kritiek op zijn standpunten. Als je uiteindelijk een troetel-allochtoon op een redelijk hoge positie hebt weten te krijgen, bescherm je je investering, nietwaar?

De huidige regeringen, zowel hier als in US, doen niet anders dan bepaalde groepen tot "Untermensch" verklaren en ze door middel van financieel onderuithalen langzaam de dood in drijven. Zo groot vind ik het verschil met nazi-methoden helemaal niet, die begonnen er ook mee, joden van hun broodwinning te beroven door te verbieden, bij ze te kopen.

8
17 Wendel

In het Nederlandse leger zijn ook extreem rechtse krachten aanwezig,die zijn inherent aan de " wij zijn goed en zij zijn slecht" mantra, waar het leger z'n kracht uit put.

1
18 Tussenderegelsdoor

niet zo verbazingwekkend...

8
19 charmeur

@18 En, hoeveel dienstjaren heeft u erop zitten? question

4
20 Bluth

@13 ik ben er vaak genoeg geweest en heb dit openbaar nog nooit gezien.

Vraag me dan ook sterk af welke kroegjes wat voor conferenties @10 bezoekt.

5
21 Eastwood

Over het algemeen verveel je je te pletter in dienst. Logisch dat je dan wat rare dingen gaat doen.

6
22 charmeur

@19

Nee.
Het is eigenlijk veel slimmer.

"Toen in mei 1945 Berlijn veroverd werd door Russen en daarmee een einde kwam aan twaalf jaar Nazi-Duitsland, zijn veel voormalige handlangers van Hitler het land ontvlucht. Enkele duizenden kwamen vevolgens uit in Amerika.In het Midden-Oosten,8000 Wehrmacht-officieren en SS’ers zouden zich na de oorlog in Egypte, Syrië en Irak hebben gevestigd. Ze vonden werk in het leger, de politie en de geheime dienst. De president van Egypte, Gamal Abdel Naser, en de voormalige mufti van Jeruzalem richtten een Arabisch-Duits migratiecentrum op. Voormalige Wehrmacht-officieren werden gerekruteerd voor de Arabische legers, door luitenant-kolonel Hans Muller alias Khosan Bei."
-
"Enkele van de leidende figuren in de nazi-economie werden toonaangevende bouwers van de Europese Unie…Oud-Nazi’s niets of nauwelijks iets in de weg gelegd werd, om zich weer in in de maatschappelijke top te nestelen.Vele top-NAZI’s ná de Tweede Wereldoorlog feitelijk werden gerehabiliteerd, door hen op hoge politieke functies te plaatsen, is overal nog terug te vinden.Wat te denken bijvoorbeeld van de top-NAZI-topofficier Hans Spiedel,die in 1957 opperbevelhebber wordt van de landstrijdkrachten van de NAVO? In 1960 krijgt een andere oud-top-NAZI, namelijk Adolf Heuzinger. een andere topfunctie in de NAVO.In 1960 wordt hij benoemd tot voorzitter van het militair comité van de NAVO…"
https://zlj13051967.wordpress.com/2017/05/06/nieuwe-wereldorde-wil-met-de-islam-europa-vernietigen/

2
23 Malinois

@17 Nee beste Wendel, het was geen allochtoon, het was een rasechte Duitser. Wel deed hij zich voor als allochtoon om tzt allochtonen de schuld te kunnen geven van zijn tereurdaden. U maakt uw argumenten niet streker door valse informatie te verspreiden.

0
24 Aliaz

Terreurdaden bedoel ik, en sterker.

0
25 Aliaz

@22
Ja hoor, echt heel erg logisch?! En ach, "wat" rare dingen doen, beetje neo-nazistische kwajongensstreken, allemaal heel begrijpelijk voor toch wel heel erg fout rechts.

1
26 PuurHagelslag

@14 Ik heb hier al eerder verteld over het nazisme in Mahlow (vlakbij Berlijn) ca. 20 jaar geleden!

Maar werd niet geloofd ondanks een Duits artikel met video!

Maar de opmerking van zo'n kaalkop ben ik nooit vergeten : "Tijdens Hitler had je niet meer geleefd" omdat ik een een rolstoel zit.

Zelfs de hoteleigenaar zei : "Ga alsjeblieft niet naar buiten in je rolstoel want dan ben je niet veilig"!

En toch blijft u zeggen : Mensen toch, jullie nemen jezelf toch niet meer serieus hoop ik?"

Iedere avond kwam daar een grote groep neonazi's bijeen die met hun handje omhoog "Heil Hitler" riepen en Horst Wessel liederen zongen!!

2
27 Dubbeltje

"Europa negeert de dodelijke dreiging van extreem-rechts die groter is dan islamitische terreur"
http://www.joop.nl/nieuws/europa-negeert-de-dodelijke-dreiging-van-extreem-rechts-die-groter-is-dan-islamitisch-terreur
"Focus on Islamist terror plots overlooks threat from far right – report"

https://www.theguardian.com/uk-news/2016/feb/29/focus-on-islamist-terror-plots-overlooks-threat-from-far-right-report?CMP=fb_gu

3
28 Dubbeltje

@15 en dat is ook waar moslimterroristen op hopen; dat het westen zich tegen de (eigen) moslimbevolking keert. De natte droom van hen is namelijk dat alle gematigde moslims radicaliseren en zich bij hen aansluiten.

0
29 Voutjebedangt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

The Greatest Show On Earth - Real Cool Worldhttps://www.youtube.com/watch?v=kgtNf6zQtY8...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Zoveel heeft de oorlog in Oekraïne al gekost: “Dit neemt epische proporties aan”

"De tol van twee jaar en twee maanden oorlog in Oekraïne is verschrikkelijk. De cijfers lopen sterk uiteen, maar volgens realistische schatting...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

Misschien beter als de regering valt. ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Hier ben ik het wel mee eens. Een gekozen monarch is een stap in de goede richting. Waarom moeten altijd dezelfden profiteren. Een republiek met...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@22 Ik kan me voorstellen dat die veiligheidsgaranties niet meer telden vanaf het moment dat de NAVO Oekraïne ging bewapenen....

37 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@45 Jeffrey Sachs heeft het over 500.000 troepen die gesneuveld zijn aan Oekraïense zijde. Ollongren heeft het over 20.000 troepen die gesneuve...

40 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Orban says the EU needs new leadership

Ik vind dus dat zaken bilateraal geregeld moeten worden. Nu willen ze alles centraal doen. De euro moet eigenlijk weg. De interne markt moet eig...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@47 Roest, wodka, medailles, begrafenissen, kuiltje graven om te poepen, weeshuizen, corruptie, folklore, horigen, deportaties, massamoorden, ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Maa Beta XvideoMadonna XxxMirei YokoyamaPov BlowingViolet Myers Anal TushyMia Khalifa 2022Porn Movie Hindi HdActress Xxx PicSrx VidoesBrenda Song SexiestIndian Sex OnlineFuta On Male StoriesFtvpublicBestporn4k SexCuming On FeetEva Green NuddSex Video NiceSavita Bhabhi Episode 142Syren De Mer Stepmom18year Old NudesStories Erotic GayMiss Reina TPornos Videos RealesBig Tittes PornstarSexmex VideoPorn Hd DounlodDesi Hard AnalNipple Play JapanKasey Chase PornReddit/comNude WomanGwen Stacey NakedNaughty America Telegram ChannelWww Xxx Full배달노출Sunny Leone X Video HdHomemadexxxNude Sexy VedioBratty Sis Full VideosHair PussyXx Ww VideoGang Banged WivesPorn Mom ForceSeducing TeenagerLund Ki ImageLeaked Celeb VideosKaty Mixon PornMygorlfundSnowww_whiteScarlett Vas OnlyfansHentai Trap MangaDani Daniels Sex MoviesAlex Adams Step SisterAnal ProstitutionBoafosaDanielle Fishel NakedStepmomporn VideosKhalifa XvideoVal2legit LeaksHelena AntonaccioFutanri AnimeComic Porn NewHbrwseXxx Tubes XxxBlack JuicypussyBig Tittes Blackسکسی آنجلا وایتYouhdpornoHot Web Series ClipAnisajomhaShemale Fucks GuyXrated VideoCreamepie CathyWomen Watching Men CummingKiss And XxxGone-061Diora Baird In PlayboyPfk StudioMastarbatePorn SefieBollywoodactresssexWresting PornInternet ChickaPornografia No TwitterJia Lissa BbcNew House Wife SexGhost In The Shell PornSexy Bikini VideoNaked Teenage PicturesShoujo Ramune HentaiSchoolxxxBambi Woods NakedPorn Star WscortsBoku No Hero HentaiAnal Creampies Gayسکس الکسیز تگزاسMia Khalifa Sex Videos ComBangla Bhabhi Pornدانلود PornIndian Prono MovieCassie BenderKaley Cuoco SexualityXxxxxcomSpeedo BulgesScarlett Johansson Nakex레전드 야동SlappyfrogMia Khalifa PhotosLa Tecia ThomasHollywood Xxx SceneDeeperpornVuyeur PornHard Core Porn MomPorna GamesVillage Outdoor SexCatalinasof NudeBig Ole TittsPinoy SexGirlfriend Double PenetrationJustine JolieOf PornFoto De PutariaAnal Porn TeenCathy Heaven Danny DRamakrishna Sex VideoSunny Leone English BfNix LynkaMassage Palor PornJerk-off InstructionMoraziaVidios De Sexo BrasileiroSexo RománticaMia Khalifa Sexy PhotoXnx Video BhabhiNepali Xxx HdMonamour Movie 2005Best Dirty Talk Porn StarsNude ExhibitionistRussian Nude MenBaddeihubUtopia Guide Long Island NyEcuadorian PornSedution PornTrisha FakesEliza Ibarra Double Dick TrainingGay Escort MiamiWorld Biggest PornLal XxxLollipop Ginger Porn