Een hetze tegen GeenStijl! (duimspijker.com)


Het lijkt erop dat de populaire website GeenStijl opeens van alle kanten onder vuur ligt. GeenStijl en zustersite Dumpert worden beschuldigd van seksisme. Het begon met een column in NRC, vervolgen… ...

door Duimspijker in Media  ·  96 Reacties

  • 11
  • 1168x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dom van al die ondertekenaars om hun naam hieraan te verbinden. Dit toont het ware gezicht van de MSM die zogenaamd gerespecteerd, neutraal en informatief zijn. In plaats van GeenStijl aan te vallen via hun opiniepagina's zijn ze een grens overgegaan door adverteerders te chanteren. Deze actie is op z'n minst moreel verwerpelijk en misschien nog wel onrechtmatig. De boemerang is nog in de lucht en kon wel 's op een heel onplezierige manier terugkomen.

13
51 Dune

Geen Stijl is als een soort trendsetter medeverantwoordelijk voor de verhuftering van ons land. Goed dat ze eindelijk eens aangepakt gaan worden.

9
52 Brolin

En @woutel haalt nog geen tiende deel van de maandelijkse bezoekers van Geen Stijl net zoals de meeste kranten.

Er zal schijnbaar een doelgroep voor zijn anders was het niet zo druk bezocht.

Het AH en Hema gejank is wat triest, als Joep van het hek een buckler doet lacht iedereen zich dom.

Ik zal er binnenkort eens kijken wat het überhaupt is.

10
53 Eastwood

@2 als u het verschil niet weet tussen fysieke belasting of schrijfsels zit er in uw bovenkamer faliekant wat mis.

13
54 Eastwood

@47 komt ROFLMAO ook weer voorbij.

Zit je soms op een retro chatsite?
Gezien daar 15 jaar terug dit soort taal aan de orde was.

7
55 Eastwood

@52 Geen stijl is voornamelijk vermaak.

Lachen is gezond, dat vergeten mensen tegenwoordig zo te zien.

Ik heb er geen last van.

12
56 Eastwood

@56
Is een oproep tot digitale verkrachting ook vermaak in jouw ogen:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/het_universum_______schuld_van_geenstijl.html

10
57 GreyB

@2 extreemrechts is maar een heel klein groepje. Maar de vrouwonvriendelijke moslims bestaat uit een hele grote groep. Deze groep is zo groot dat het niet eens in Nederland past.

6
58 Niet wit niet zwart

Wonderlijk :

GeenStijl moet dus kunnen schrijven wat ze willen.

De mensen van deze lijst mogen dus blijkbaar NIET schrijven wat ze willen.

Meten met 2 maten???????????????????

7
59 Dubbeltje

@56 zijn alleen vergeten om humor in hun vermaak te stoppen.

(Nee, pesten, treiteren, beledigen, afzeiken enz. is GEEN humor,
dat is pesten, treiteren, beledigen, afzeiken enz.)

3
60 mijnvorigemeningwastochbeter

@16 Een geweldig voorbeeld van het gebrek aan niveau!

6
61 dummydum

@61 domdom
Georgina is inderdaad geweldig. Ze kan als geen ander gewoon zichzelf zijn en de ander even op de plek zetten.
Petje af.

3
62 Querido not

@56

Dat mensen er plezier uit halen wanneer anderen "kapodt" gemaakt worden geeft al aan dat het ernstig gesteld is met die verhuftering.

6
63 Brolin

@57 voor de lezers waarschijnlijk wel.

Als je er niet komt heb je er geen last van toch?

7
64 Eastwood

Ach is gewoon dezelfde linkse club die alles en iedereen afbreek die anders denken dan zij, eigenlijk kun je niet lager zinken dan bij die bekrompen kliek te horen!

Zijn de bekende jankers van GL, D66 en Pvda hun eigen rubriekjes mogen alles op kosten van de gemeenschap JOOP, Dwdd en Pauw die op een schandalige wijze hun zakkenvullen iets wat iedereen maar normaal moet vinden!

12
65 Zie Hier

@63 nagenoeg elke humor bestaat tegenwoordig uit sarcasme dus de verhuftering is een vrij algemene vorm.

Enkelingen zoals een Finkers hebben humor zonder specifiek personen zwart te maken.
Vrij uniek.

9
66 Eastwood

@65
Oproepen tot digitale verkrachting en het afzeiken van een journalist is afbreken.
Jij vindt het blijkbaar heel normaal om zo tegen vrouwen te spreken, maar een fatsoenlijk mens neemt hier afstand van!!

7
67 GreyB

Helemaal eens met het artikel...

4
68 uahoera

De Telegraaf Media Groep, die eigenaar is van GeenStijl is al enige tijd noodlijdend
Het lijkt me een "gefundenes Fressen" om zo van ze af te komen

6
69 Piet Pijlenboog

Wow een hetze tegen onfatsoen. What you sow is what you reap.

1
70 Bier is bitter

GS is zichzelf voorbij gelopen. Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend? Zolang GS zelf maar niet het onderwerp is.
Enige zelfreflectie ontbreekt ze, de hypocrieten.
Waar kennen we dat ook weer van?

4
71 ChuangTzu

Alleen de wijven die nog niet verkracht zouden worden als ze het lief zouden vragen lopen nu te zeiken. De rest leeft gewoon hun leven en heeft echt geen last van geenstijl als ze dat niet willen.

Ik denk eerder dat dit een actie is van "de kranten" waar ze geenstijl eerder van betichte. Die zouden het oekraine referendum alleen "gehouden" hebben om aandacht te krijgen omdat het zo slecht ging. Ze hadden het nodig om relevant te blijven. Dit is meer een laatste stuiptrekking van NRC en andere ANP over typers. Totaal overbodig geworden en nu commotie en actiegroepen aan het oprichten.

9
72 geen01

Zal eens tijd worden ook.

3
73 zeikenderechter

@72 Je opmerking over die "wijven" laat ik maar even voor wat 'ie is. Ik wil je er alleen even op wijzen dat er gelukkig ook nog heel wat mannen zijn die net zo over GS denken als die "wijven". En met het Oekraïne-referendum heeft dat geen *** te maken.

2
74 mountainlion

Geenstijl provoceert om het provoceren en doet dat op een hufterige manier. Als je zelf graag klappen uitdeelt, moet je niet de zielepoot gaan uithangen zodra iemand terugslaat.
Geenstijl is en blijft stijlloos.

3
75 Crannbuidhe

@74 hoho, "de wijven" was niet mannelijk of vrouwelijk bedoelt. Als ik iets niet leuk vind lees ik het niet of doe ik er niet aan mee, ga ik het uit de weg. Die mannen waar jij het over hebt wilde ik geenszins buitensluiten mogen zich net zo aangesproken voelen.

4
76 geen01

Gewoon ombouwen naar een abonnee-model en al die zure reaguurders daar laten betalen. Of zou het dan meteen helemaal leeglopen?

5
77 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

78 geen01

@78 "Dus ik kan me niet voorstellen dat dit überhaupt een issue is"

Mooi. Dus jij vindt het gejank van GS nu over deze brief ook oeverloos gezeik. Want geen issue.

2
79 KnuppelInHetHoenderhok

Ja, sowieso. Denk dat ze het een grote grap vinden. Anders maken ze echt niet zo'n filmpje met die ginger, Van Leeuwen. Dan hadden ze minimaal Wilma Tietinga opgesteld.

2
80 geen01

@78 , wat is dit voor een onzin? Gaan we mijn reactie verwijderen? Alleen omdat ik iemand aanraad zichzelf te laten verbouwen i.p.v. een website?
Jullie hebben mazzel met punt 6 van de huisregels die elk commentaar op die vermaledijde berichtverwijderaars verbieden maar anders hadden jullie er echt flink van langs gekregen!
Ik heb echt minimaal 90 toetsen op mijn toetsenbord om jullie eens flink te vertellen hoe ik hier over denk! Denk daar maar eens goed over na!

7
81 geen01

@81 Hahaha!

0
82 Vogelverschrikker

Dus WNF kiest er publiekelijk voor om geen advertenties meer te plaatsen op geenstijl. Goed dat ik het weet. Ik zal maandag ochtend mijn donateurschap opzeggen.

4
83 RazorBlade

Ach man, vrouwonvriendelijk waar hebben we het over.

Het is voornamelijk een grote grap omdat het merendeel virgin reaguurders en de rest voornamelijk blank en man is en met dat in het achterhoofd grappen maken over vrouwen een ding is. Dingen als vrouw aan het stuur bloed aan de muur of terug naar de keuken, deal with it.

Maar als er ook maar een haartje gekrenkt wordt van een vrouw dan staat er een heel geenstijl/dumpert opsporingsteam klaar om de verantwoordelijke te vinden en aan te geven bij de politie.

Manmanman, het is net of geenstijl een neonazi netwerk is zo is het beeld alweer gecreëerd.

5
84 Unpopular Opinion

‘t Is ook wel raar dat adverteerders blijkbaar niet altijd goed in de gaten hebben/houden waar ze (in feite) adverteren. Stel er komt in het Reformatorisch Dagblad meteen naast een stichtelijk artikel een advertentie van het COC te staan. Dan heeft er ergens iemand niet goed opgelet. Maar je zou toch hopen dat KLM het wel zo heeft laten regelen dat ze niet ergens naast een pornofilm-advertentie staan. En ook kleinere machten dan de KLM zouden zich mogelijk wel meer moeten realiseren dat je als bedrijf een imago nodig hebt dat strookt met wat de meeste mensen graag zien. Of waarschijnlijk beter: Wat ze graag als toekomst zouden willen zien. En zo'n imago bepaalt de toekomstige kansen van bedrijven. Zowel groot- als kleinschalig.

0
85 handsfree

@24 Ik zat gisteren in de auto en had de radio aanstaan waar het over de herdenking van Fortuyn's dood ging en over de periode ervoor. Bekende Nederlanders, de MSM, linkse politici hebben allerlei lasterlijke uitlatingen over Fortuyn gedaan waarvan u er 1 citeert. Fortuyn werd vergeleken met Hitler, de duivel, een pedofiel, vrouwonvriendelijk, een xenofoob, een racist etc en werd dood gewenst. Vandaar de term: demoniseren.

Het zou eigenlijk een makkie voor de advokaat van Folkert van der G. geweest moeten zijn: pleidooi: Folkert heeft juist goed werk verricht want hij heeft Nederland bevrijd van een haatzaaier, de duivel in eigen persoon, een pedofiel, een xenofoob etc. En is het waar want ze zeggen het bijna allemaal (MSM).

En nu lanceert diezelfde MSM een aanval op een ideologische concurrent door hen te betichten van vrouwonvriendelijkheid? Op de herdenking van Pim zeiden sommige sprekers: "er is nog niets veranderd." Inderdaad.

3
86 Conradijntje

Wonderlijk :

De mensen van deze lijst moeten dus kunnen schrijven wat ze willen.

De mensen van Geen Stijl mogen dus blijkbaar NIET schrijven wat ze willen.

Meten met 2 maten???????????????????

3
87 Merlinswit

@87 Ja en die herdenking van Pim Fortuyn waar ik het in @86 over had en de prijs die Ebru Umar kreeg ging over de verdediging van het vrije woord. Dat je je mening in alle vrijheid moet kunt geven ook al heeft de meerderheid, de overheid etc. een andere mening - dat is langzaam aan het verdwijnen.

3
88 Conradijntje

@75 U wilt dat er alleen nog maar kwaliteits programma, boeken uitingen in de wereld zijn en dat alle pulp verboden moet worden? En wie bepaald wat pulp en wat kwaliteit is? Ik heb ook niks met geenstijl maar geenstijl boycotten, verbieden leidt tot dictatuur.

1
89 Conradijntje

@85
Dus...
Uw conclusie is...
Het is beter uit imago overwegingen te stoppen met adverteren op Geenstijl?

Het is maar de vraag of waar en of dat slim is.
Neem nou eens het voorbeeld van HAK, een merk dat ik t.b.v. mijn argumentatie zal gebruiken.

De reaguurders op Geenstijl namelijk, die zijn blijken meetbaar vatbaar te zijn, voor stimulans tot consumeren van HAK producten, sterker nog die eten graag HAK.
Het is dus voor HAK erg zinvol juist daar, via het medium Geenstijl te adverteren.

Maar adverteren in zwaar gesubsidieerde 'verbeter de wereld, heb je medemens meer lief dan jezelf' media, dat is voor HAK juist weinig zinvol.
Die consumenten zijn niet zo geïnteresseerd in te consumeren vanuit het aanbod van deze conservenproducent.
Zij geloven meer in de macht van vers en onbespoten, op de juiste wijze geteeld en bereid.

Toch doet nu het wrange feit voor dat juist deze niet HAK consumenten, vanuit een grote ontevredenheid met schrijfsels van Geenstijl, de conservenproducent onder zware druk weten te zetten om niet langer te adverteren bij Geenstijl (en zustermedium Dumpert).
Waarmee deze actievoerders (ongewild?) weten te zorgen, dat deze conservenproducent het contact verliest met een (wel hele) grote schare van tevreden consumenten.
Nu tot ontevredenheid vervallen consumenten, die vanaf nu misschien zelfs afschuw gaan voelen bij de merknaam HAK.
En vanuit die afschuw misschien zelfs tot kopersstaking willen overgaan en liever in de supermarkt de producten van concurrent Bonduelle uit het naastliggend schap pakken!
Tot grote vreugde van Franse kwekers en verdriet van de Hollandse!

En dat zijn alleen nog maar de peultjes en de doperwtjes.
Maar als ik aan het lot van de daar adverterende 'goede doelen' organisaties denk en het verlies van goodwill bij de (toch wel kapitaalkrachtige en goedgeefse) groep, een groep die nou niet direct tot 'goede doelen' organisaties liefhebbende achterban gezien kon worden, maar wel in de portemonnee taste ...
Als u wilt kunnen we die open deur straks wel even intrappen.

0
90 tegenzinnig

@87 Nee hoor. GS mag prima blijven bestaan. Als een adverteerder zich tertrekt kunnen ze nog steeds blijven schrijven wat ze willen.
GS zal alleen het bedrijfsmodel iets aan moeten passen. Het staat je vrij om ze financieel te steunen en ze zo in de lucht te houden. question

1
91 KnuppelInHetHoenderhok

@91
"Nee hoor. GS mag prima blijven bestaan. Als een adverteerder zich tertrekt kunnen ze nog steeds blijven schrijven wat ze willen.
GS zal alleen het bedrijfsmodel iets aan moeten passen. Het staat je vrij om ze financieel te steunen en ze zo in de lucht te houden"
@91Da 's makkelijk...
Dit lijkt me de typische visie die subsidieland ronddwarrelt.
Niet die van iemand die bij een commercieel bedrijf verantwoordelijkheden draagt.

2
92 tegenzinnig

@91
Da 's makkelijk...
Dit lijkt me de typische visie die subsidieland ronddwarrelt.
Niet die van iemand die bij een commercieel bedrijf verantwoordelijkheden draagt.

1
93 tegenzinnig

'Wie kaatst moet de bal verwachten'
En niet huillie, huillie gaan zitten doen.

1
94 kenny013

@93 En waarom is het juist iets voor subsidieland om zo tr denken? Dat is just de vrije markteconomie.

Of wil jij liever bedrijven bijna verplichten om GS te (blijven) sponsoren?
Er wordt gewoon aan bedrijven gevraagd of ze hun advertentiegelden nog een willen bekijken. Niks mis mee toch?

0
95 KnuppelInHetHoenderhok

@91 Ik heb de opmerking van @59 gewoon omgedraait. Vreemd genoeg komt daar geen reactie op.

2
96 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@61 Ja, ze moeten hoge piefen gaan inzetten in de frontlinies. Dan gaan ze ineens heel anders denken over alles. ...

zojuist geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Klimaatminister Jetten blijft CO2 uitstoten: 'Ik ben geen heilig boontje' - NieuwRechts.nl

"Ik vind het niet de manier waarop we met klimaat moeten omgaan: dat we elkaar de maat gaan nemen en ieders individueel gedrag eindeloos onder e...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Sinds 1999 zit de navo dus al in Oekraine....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

De navo heeft gewoon een kantoor in Kiev van waaruit zecde activiteiten coördineren. https://www.nato.int/structur/nmlo/nmlo_kyiv.htmBron, ...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

@3 "lijkt er wel op dat ie niet-blanke handen heeft" Klopt ja, dat had ik ook gezien. Vandaar mijn 'rood vlees enz'. ') O...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ThWil
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@10 Heb je die rellen gezien op de universiteiten in engeland en usa? En weet je wie niet naar die universiteiten mochten? Moet ik je dat nog ex...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

Graaier1000
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@1 Sarcoff,Volgens mij zijn mazelen en kinkhoest door het minder vaccineren daartegen in opkomst. Niet door vaccinatie (met name van volwass...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@87 Gelukkig heb ik wel wat eelt op mijn ziel.Maar het zijn indd vooral van die SJW figuren die dit online en in mijn geval vooral op NK zegge...

21 minuten geleden geplaatst door baba jaga

maarten1234
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

@1 lijkt er wel op dat ie niet-blanke handen heeft... het zal wel niet aan de persoon zelf liggen dat hij klappen uitdeelt, maar dat hij zich ge...

23 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Graaier1000
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2 Bop,Volgens mij is het heel goed mogelijk om ook zonder ad hominem uw punt naar voren te brengen....

24 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Black CuckoldMassaging XxxLesbians Anal Dildoingسكسسي تويترContos Eroticos AtualizadosPajamas PornWww Xnxx Sexy VideoPregnant JavhubGyni PornAdriana Fenice NudaPorndonkeySunny Leone Ka Hd VideoZoya Rathore MoviesNaked LeabianEchiechimykanojoPornstar AmericanChuuckese PornEating BoobiesPoonam Pandey Sex ComXxx Tution TeacherEbonyescorts.comAlinity NudrKristen Scott SexSex Video EditorMoon XxxKimberly SnowAngela White FullAfricanpornSfm P O R NPorn VibtageNsfw GufVienna RoseXxnxx Video ComBehind The Green DoorKerala XxxxxMyra Glasford IafdHot Porn MoviseDaisy Stone PormAnime Porn For FreeGaintess Porn ComicsTik Tok Biggest TitsXnxx Bhabhi VideosJazmin Luv PornIsis Love SaunaWww 3xx ComLena The Plug Onlyfans LeaksBabylon EscortSexoamadoresXvídeos.com.brCécile BrecciaHot Sex Hd PhotoXxx LolBelle Delphine Blow JobWoman Jerks Off GuyBig Breast Lesbian SuckingبزازCobie Smulders NakedOldies Gay PornLucy Li Sex VideoSexy Indian Pron VideosNina Hartley CreampiePree Hd PornN He NtaiJosh Hutcherson NudeKatir CummingsVideos Of Naked Old WomenXxx Sex Video 2018Booty White PornXvideo Movie HindiPeniis PicsFpsblyckTopless TamilSaweetie NakedXhamster Tamil VideosPorno VfStaci CarrSexy Dog BfKim Swallows PornOh KnottyDick PornNagaland Sex VideoXxx Maya RatiAshley NakedBengali House Wife Sex VideoReverse BangbusGlory Hole.secretaPono LegendaKristen Stewart NudeOut Of The FamilypornTs Cumshot CompilationSex BedeoLatest ChudachudiBing XxxVirgins First TimeXhamssterNgel YoungsPorzo PornPron Video In IndiaPornolandia.comTeasingpornBlondie FessterDiora Baird MasturbatingSkinny XxxXxx ChudaiIndian Bhabi XnxxTeddit NudesKiki MinajVideos Por MexicanosFappy Sex VideoDipika Ki DuniyaHindi Picture Sexy Blue FilmEmbarrassed Naked FemaleGirlfrirnd GalleriesWww YopornPorn BabysitterJaponese Anal300mium-699Delhi Porn VideoKendra Lust FullDesi Big PussyMadurita PornXxx ViolPornos De SexosBrittanya Razavi NudeCandive DareJenny Scordamalgia NudeXx Sex Hindi VideoSexy Bhabhi Boobs VideosAmerican Gay PornIndian Guda SexVideos IncestososJennifer Lawrence SextapeNoah Centineo LeakedHeroins Nude PhotosNet Video Girls SonaAltbalaji PornPitie PornXxxnx Priyanka ChopraEbony On TwitterCelebrity Leak NakedFamily Guyporn ComicsFemboy Link HentaiHow To Lick VaginalComo Tira Foto Da BucetaBrazzerrs MomBlacked XxLisa Ann SexSun And Mother PornWww Brazzers MomSpanking The Monkey